A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok.
Nagynehezen elaludtam.Meli fél6-kor szopizott majd fél8-ig még aludt.Persze akkor tudtam volna már aludni!
Na akkor csak leirom a bajom,mert már készvagyok tőle.Elég ciki ilyenről irni,de már ez se érdekel!
Szóval irom sorba:Iszonyatos viszketés,szinte állandóan egy ilyen tompa égő érzés kisér ami felerősödik pl.pisilés után ha megtörlöm,vagy zuhanyozás után ha törölközök,vagy sok séta után.És ugye ebből kifolyólag a párommal az együttlét is elég kellemetlen.Akkor is fennáll ez az égő fájdalom!De a legeslegrosszabb az az ha együttlét után elmegyek wc-re elmondhatatlanúl csip,mar a vizeletem.Ezt úgy értsétek lányok hogy néha sirvafakadok a fájdalomtól!!Ja és ez hónaapok óta van igy!!
2-szer is voltam a nőgyógyászomnál.Először azt mondta enyhe gombás fertőzés.Irt kúpot meg kenőcsöt amit a párom is használt,de semmi hatás.Visszamentem akkor azt mondta enyhe hüvelyfertőzés,irt valamilyen egydózisú hüvelykrémet,de szintén nem használt.Most két hete szüneteltetjük az együttlétet hátha történik valami,de komolyan mondom ez egyre rosszabb.Hál istennek a párom nagyon megértő,mindenben mellettem áll,de én ettől az egésztől már teljesen kivagyok!!Lehet új nőgyógyászt kell keresnem.Vagy már arra is gondoltam lehet nem is nőgyógyászati bajom van,hanem vagy mosóportól vagy öblitőtől vagy már magam sem tudom mitől lehet ez!
Na ezt most jól kiirtam magamból,de komolyan nem tudom már mit csináljak!?

ancsi26

Jó reggelt!

Látom, ma reggel nagy a pangás.

HavtündeKép

Andi,
Említetted nem olyan rég, hogy Te is megcsináltad azt a citrom-fogyókúrát, amit Sildike. Amellett, hogy volt az a nemkívánatos mellékhatása, sikerült vele fogynod? Gondolkodom, hogy én is beneveznék rá, de érdekelne minél több tapasztalatod ezzel kapcsolatban.
Köszi előre is!

Ancsi,
Szerintem is nyugodtan megoszthatod a problémádat. Ha az, amire gondolok, akkor szerintem sokan küszködtünk/küszködünk ilyesmivel. Hátha tényleg akad valakinek vmi jó tanácsa, és akkor nem kell hajnalban tépelődnöd ezen.

Kép
Bab és Tofi
bab

Ancsi,
Itt egy cikk ezzel kapcsolatban, én kb. 1 évig küszködtem ezzel, mert állandóan kiújult. Szerintem menj el egy másik dokihoz is. Ilyesmit antibiotikummal szokás kezelni. Az esetek nagy részében a vizeletből ki lehet mutatni a bacit, de sajna nem mindig.
http://velvet.hu/velvet/v-test/v-egeszseg/fertozes/

Kép
Bab és Tofi
bab

Ancsi
Nekem is szokott ilyen lenni. Fogalmam sincs, hogy micsoda. Van, hogy pár nap alatt elmúlik, van hogy eltart 1-2 hétig is.
Szerintem az lehet az oka, hogy a hormonok miatt kicsitt szárazabb a hüvely a szoptatás alatt. Ilyenkor könnyebben kapunk kisebb nagyobb fertőzéseket, de magától a szárazságtól is lehet ilyen viszkető érzés.
Nekem még Bazsika előtt is volt párszor ilyen főleg mensi környékén.
Csinált a nőgyógyászod tenyésztést, vagy csak úgy felírogatta a gyógyszereket?
Nekem a Lactacid femina-tól el szokott múlni.

Kép
Kép Kép
sildike

Ancsi!!!!

Ilyen nekem is volt! Azzal is párosult, hogy kb másodpercenként volt luktető pisilási ingerem, ami szintén fájt! Bakteriális húgyuti fertőzés! Antibiotikummal rendbejött! Menj el másik orvoshoz is!!!! A jó meleg fürdő segít!!!! Lazítja az izmokat...bevallom annó (vessetek meg) de a pisilést is a kádban végeztem ilyenor, az sem fájt akkor úgy! DE A LÉNYEG MENJ EL MÁSIK DOKIHOZ IS! Jobbulást!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Lányok!

Akkor nekem lehet, hogy mégsem ez van, mert nekem magától elmúlik.

Ancsi
Bocs, nem akartalak félrevezetni.

Kép
Kép Kép
sildike

Nekem annyiból szerencsém volt, hogy egyszerre jött nagy dózisban...és este..így az ügyeleten erősebb antibibit kaptam...de hogy hetek óta tartso...Kép szegénykém! Tényleg keress fel másik orvost(orvosokat is).

Kép

Kép
prüntyi

Ja még egy ötlet...a hüvelyben néha nekem is nagyon száraz és kellemetlen égő az együttlét után is...ez valóban lehet hüvelyi fertőzés is, de amit még kipróbálhatsz...(én korábban 1 évig kűzdöttem ilyennel) nem volt elég lactobacilus a hüvelyemben (gyengült imminrendszerem miatt is) és nem termelt elég tejsavat=>fogékonyabb voltam a fertózésre is...létezik a patikákban recept nélkül kapható probiotikum(ez több jótékony baktériumtörzset tartalmaz, de van kimondottan (ha jól emlékszem a nevére) acidophilus(ez a tejsavbaktérium) egy kúra után javult a helyzet!!! Ugyan nálam ez a kettő külön jelentkezett, de előjöhet együtt is,pláne, ha leterhelt azimmunrendszered!, Ha jól emlékszem még te is javában szoptatsz, az pedig igen megterheli a szervezetet!

Kép

Kép
prüntyi

Ancsi,
Ami még nagyon fontos, hogy sohase tartsd vissza a vizelési ingert! Ha lehet, inkább még gyakrabban menj vécére. Valamint kerülni kell a fűszeres ételeket, mert azok súlyosbíthatják a tüneteket!

Kép
Bab és Tofi
bab

Sildike, neked valóban az lehet, amit most utoljára írtam...ez ha helyreáll a bakteriális egyensúly, akkor magától is elmúlik...jaaaaaaaaaaaa és a sok élőflőrás joghurt is valóban jó...bár én nem vagyok odáig érte, de valóban jó pláne annak aki még szereti is...Kép

Kép

Kép
prüntyi

Ancsi, bocsi, de folyamatosan jutnak eszembe a dolgok, amiket nekem is mondtak annó és használt...HA GYULLADÁS, akkor igyál nagyon sok folyadékot, hogy a szervezeted kipucolja...tény hogy többet fogsz pisilni...Kép

Kép

Kép
prüntyi

Ancsi, olvastam Bab cikkét...én is erre gyanakodtam...

Kép

Kép
prüntyi

Ancsi!
dehogy ciki! sztem ez egy csúnya gombás fertőzés lehet, de mindenképpen valami csúnya fertőzésKépKépKép ha a nőgyogyó nem tud vele mit kezdeni, nőgyógyászt válts... ezt neki kellene megoldania nem neked!! ez magától bizti nem fog elmúlniKép
ez irtó kellemetlen, tudom, kitartás!

KépKép
KépKép
and

Kriszta,
Most olvastam, hogy mézzel szoktad édesíteni Kincső főzijeit. Nem szeretnék okoskodni vagy ijesztgetni, de 1 éves kor alatt egyáltalán nem szabadna babáknak mézet adni, mert olyan baktérium spóráit tartalmazhatja, amely botulizmust (bizonyosfajta ételmérgezés) okozhat, és a babák immunrendszere nem biztos, hogy elég erős ahhoz, hogy kivédje ezt. Még egyszer bocsi, hogy belekotty, csak gondoltam inkább leírom az ismereteimet ezzel kapcsolatban. Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Eszti végre elaludt egy kicsit.
szóval sztem is megérdemelnél egy tenyésztést, igyál sokat, hogy a sok folyadék kimossa egy kicsit a hólyagodat, de a legfontosabb, hogy kell egy olyan doki, aki kikezel...
a lacacid femina jó, de, ha gombás a fertőzés, akkor nem tesz jót, mert az asszem lúgosítja a ph-t, és azt a gombák szeretik.
én korábban folyamatosan azt használtam, és nekem is volt égő érzés stb, és amióta nem használom semmi bajom. de nekem is jó pár hét volt, mire rájöttemKép

KépKép
KépKép
and

AncsiKép
Ilyen nekem is volt már, ggyógyszert írtak fel rá és nem kenőcsöt mert ez már komolyabb fertőzés féle.
Szokott olyan is lenni nekem mint Sildinek de az a jobbik, az kenőccsel vagy magától is elmúlik, pont most nemrég volt megintKépKépKép
Állandóan vakarnom kellett a p...atKépKépKép
Már bocsánat de tényleg így voltKép

De menj el vele dokihoz mindenféleképp, ha kell másikhoz hogy írjon fel rá valami gyógyit!!!

Mea
mea

And
Én úgy tudtam, hogy a Lactacid az pont a tejsav termelést segíti, de lehet, hogy nem. Majd utána nézek.

Méz
Én is úgy tudom, hogy nem csak allergizál a virágpor miatt, de főleg a botulizmus miatt veszélyes.
Én személy szerint étkezési szőlőcukorral ízesítek, ha kell.

Kép
Kép Kép
sildike

Tünde!
Eszti is így olvassa az újságokatKép nem válogatós, minden érdekliKép na jó, nem izélekKépKép

Dóri! remélem hamar meggyógyul Viki, sajnos nincs ötletem, de biztos felhívnám a dokinkat, hogy nézze meg a lányt.

Zsuzsa! nekem is tetszik, amit írtálKép lehet, hogy én könnyebbre számítottam?Kép

Kevin lába nagyon fini lehetKép

Roki!
igen, emléklszem, amikor írtad! én úgy látom, lehet, hogy elfogultan, hogy Eszti folyamatosan ilyen izgő-mozgó, tartósan nem bír megmaradni egy bizonyos dolognál (tartósan alatt 5-10-15 percet értek), mindig azt érzem, amit mondtál, hogy mire eléri az x játékot, vagy mire hasra fordult az már nem is olyan jó, addigra mást akar. konkrétan, hogy vegyem fel és szaladgáljak vele egész napKép persze ezt nem teszem, és ezért viszonylag soknak tűnik a nyűglődése. kb 2-3 hete van az, hogy magához képest feltűnően sokat elvan egyedül. tudja, hogy ott vagyok a közelben, és nézegeti az éppen a kezében lévő játékot és rágcsálja. de olyan nálunk soha nem volt, amit emlékszem írtál, hogy bebújtál vele az ágyba, amikor szopisztrájk volt. Esztivel folyamatosan mozogni kellKép nem bír megmaradni azon a zabálnivaló seggénKép

apropó zabálnivaló popóKép mindjárt megkeresem azt a képet, ahol addig tornázott az ágyban, amíg meg nem látta tv-t, amit sajnos szeret...

KépKép
KépKép
and

Jaj lányok,annyira rendesek vagytok!

Bab.
Elolvastam a cikket,valami ilyesmi lehet a bajom!

Sildike.
Nem csinált ez a doki semmiféle tenyésztést,csak felirta a dolgokat és persze elvette a lóvét!Kép

Prüntyi.
Ugyan már,mér vetnénk meg.Én is vagyok igy ezzel.
Amiket irtál,hogy lehet venni a patikában azt igy kell kérni,hogy probiotikum és acidophilus?
Ezek gyógyszerek?Szoptatás alatt használható?
Ha igy kérem a patikában fogják tudni mi az?Nehogy elkezdjenek ott kérdezősködni,hogy mit is akarok valójában,mert nem is tudnám elmondani.

Akkor mindenképp nőgyógyászhoz forduljak,igaz?
Ne valami másféle területen próbálkozzak!?

ancsi26

újságolvasás, tv nézés... még a végén az állva pisilést is eltanulja az apjátólKép (ne nézzétek az ágyban a kupitKép, a paplan barikád mögött van a tv...)

Kép

KépKép
KépKép
and

Ancsi,
Szerintem házidoki is tud ezen segíteni, vizeletvizsgálatot ő is tud kérni, meg a megfelelő antibiotikumot is fel tudja írni. Kérdés, hogy mennyire jó a háziorvosod.

And,
Annyira jó ez a kép! Megzabbantom a kiscsajod popóját!!! Nagyon szép baba!!!

Kép
Bab és Tofi
bab

Sildike: savasítjaKép hülye vagyok, pont ezért jó, mert a hüvelynek normálisan savas a ph-ja. az ondó meg lúgos. valamit szeretnek a gombák benne, az tuti, talán a tejsavat, vagy valamit, ami édes. na mindegy, lényeg, hogy ha valakinek gombás fertőzése van, úgy tudom nem jó a lactacid.

KépKép
KépKép
and

AndKép
Én úgy tudom, hogy pont a gombásodás elkerülésére jó használni megelőzésképpen a tejsavtartalmú készítményeket:
"Számos gombás megbetegedés előfordulási helye a nők hüvelye és környéke. A hüvelyben található tejsav-baktériumok biztosítják azt a nélkülözhetetlen savköpenyt, amely megakadályozza a hüvelyi fertőzések létrejöttét.
Antibiotikum kezelést követően, hormonális fogamzásgátlók szedése esetén valamint terhesség során a hüvelyflóra pH-értéke megváltozhat, ami a hüvelyt érzékenyebbé teheti a fertőzésekkel szemben. A hüvely gyulladásos állapotának megelőzésére magas tejsavtartalmú intim mosakodógélek használhatók."
Cikkrészlet a Házipatikából

Kép
Bab és Tofi
bab

feladomKép bocsi, hogy hülyeségeket dumálok. mindenesetre nekem elmúlt attól a bajom, hogy abbahagytam a lactacidot, akkor ezek szerint más oka volt.
és köszi a dícséretetKép

KépKép
KépKép
and

And, pont ma akartam írni, hogy dobj már egy képet Esztiről, olyan régen láttamKép. Milyen szép kis gusztusos baba, hány kiló már?
Írtad, hogy már jobb a helyzet az alvástanítás óta, ti adtok éjszaka Esztinek vizet? Vagy teát? És miből, mármint cumisüvegből?

üdv.:

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Eszti micsoda husi lett! Kis bébimodellKép

Sikerült kereteznem:
Ezt Benianyu figyelmébe, mindenki csikosban van.
Kép
Kép

Én is irigyeltem, amikor Róki irta, hogy összebújnak Zsuzsával, Julcsi olyan kis izgő-mozgó. De!...pár napja elkezdet bújni, olyan jólesikKép

Zsuzsa és Julcsi

KépKép

KépKép
majola

Elkezdettttttt

KépKép

KépKép
majola

Ancsi, gyógyiban bizti tudják!!! De rá is kérdezhetsz megerősítésként...ez nem gyógyszer (bár kapszulát kell lenyelned...) szedheted nyugodtan...

Lactobacillis Acidophilus
Kép

Protexin (probiotikum)többféle jó baci van.
Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Helló lányok!

Próbállak nyomon követni benneteket, de egyenlőrer nem nagy sikerrelKépKépKép

Viszont az én húsvéti sonkáim már a fazékban hűlnek megfőzveKép

Úgy főztem hogy a kezembe volt Léna, mert a pincébe fúrják a vasbetont!!!!(állmennyezetet rakják), és Léna szinte remegett a hangjátólKépKépKép
És még el sem menekülhettem itthonrólKépKép

De most ebéd után viszont beájultKép, alig találtam helyet a kertben, mert itt van még vagy 3 brigád és csinálják a házat....

Hűűűűűű de unom már, hogy munkások bámulnak befelé az ablakomon.....Kép

De jó lenne ha már vége lenne.......Kép

Na jó nem rinyálok itt nektek.....

Mea!

Titokban nagyon edzek ám, hogy elmenjek hozzátok a talira, de már apa bejelentette, hogy jövő héten "szabadságot" vesz ki és akkor kimehetnénk Bécsbe.
Na most nem tudom hogy Kép, vagyKép.
Pont akkor amikor nálad lesz taliKépKépKépKép

Hát nem tudom, hogy most miért is imádkozzam...

Na visszaolvasok egy kicsitKép

M.

Kép

Kép
megann

ANCSI!!!

Először is, SOS válts nőgyógyászt! Utána pedig kérj a férjednek beutalót az urológiára, hogy küldjék el az ejaculátumát (hmmm, milyen szépen írtam, nem? KépKép) tenyésztésre, mert lehet, hogy Õ hordoz vmilyen bacit, és folyamatosan visszafertőz.
Természetesen Tőled is vegyen a doki a hüvelyfalról mintát, tenyésztésre.
Ennyi az egész, és hipp-hopp megoldódik, de nagyon fontos, hogy a férjedtől is menjen minta tenyésztésre!!!!

And, Kép
Esztinek tényleg nagyon guszta kis husipopója van! Meg szoktad zabálni? Kép És pelenkázás előtt? KépKépKép

Bab, Kép
már akartam kérdezni, Neked mi a foglalkozásod?
Vendég

Tünde
EjaculátumKépKépKép Én nem tudom mit írtam volna, talán cuccost.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Tegnap teljesen be voltam havazva, nem tudtam jönniKép
Délelőtt felkerekedtünk, és kimentünk a Baby Outletbe / régi Megatoys/, mert a babakocsink nagyon nyekergett-kerregett-kattogott-nyikorgott, és a szervízbe el akartam vinni. Fel voltam készülve rá, hogy egy nagyobb összeget ott kell hagynom, mert három évvel ezelőtt is teljes futóművet kellett cserélni. Most viszont azt mondták, nem vészes a kopás, szétszedték, olajozták, és 1500 Ft-ból megúsztam. / 3 éve 12 000 volt!/ Egész más lett a kocsi Kép Amíg csinálták, mi körülnéztünk az üzletben. Valaki kérdezte, hogy érdemes-e menni. Hát, én nem mennék. Persze attól függ, mit kell venni. Nem néztem a bútorokat és a babakocsikat sem ár szempontjából, csak a kis sportkocsikat, mert az érdekelt. Igencsak elgondolkodtam egy ABC Design sportkocsin, 13 Ezerért adják, jónak tűnik. Amúgy minden cuccon majdnem ott van az "Akció" felirat, de nekem így is drága minden. Ruha kevés volt, és kicsi választékban, Balázsnak kellett volna néhány póló, de nem sikerült / azt mondjuk tudok bárhol venni/, Gergőnek vettem egy széldzsekit 3000-ért, nagyon vagány, elvileg 4950-ről volt leárazva, na ennyiért nem vettem volna meg... És ebből is csak egy volt, jó lett volna, ha van eggyel nagyobb, de így is jó lesz egy ideig. A Kenguru Gold-os üzlet nincs már meg, meg a Götz, a többi asszem megvan. / kismamaruha, Sangenic, Anita, párásítók, légzésfigyelők/. Szerintem nagyjából maradt a Brendonos árszint, de talán érdemes az akcióikat figyelni./ a megatoys.hu oldalon megtalálhatók/.

Innen dél körül értünk haza, akkor állatam neki főzni. Kettőkor jött az új bébiszitter, mert tegnap volt a takarítós napom, ő volt a srácokkal. Lementek az udvarra, így elég jól tudtam haladni. Amikor végeztem, én is lementem velük játszóra, meg vásárolni. Este meg vasalás volt a program, Fábry alatt jól ment volna, nagyon pipa voltam, hogy nem volt. Utálom az akciófilmeket, és mindenhol az mentKép
Nagyon igyekeztem, hogy mindennel kész legyek, mert úgy volt, hogy ma korán indulunk haza anyósékhoz, de szerencsére változott a program, majd csak holnap reggel megyünk Kép Így egy kicsit kényelmesebben tudok csomagolni.
Ráadásul tagnap egész nap iszonyatosan fájt a fejem, mára ez is elmúltKép

AncsiKép Látod, hogy nem kell tartani attól, hogy a gondjaidat megosszad ittKép Mindenki, aki tud, segít. Nekem csak enyhébb változatok szoktak előfordulni szerencsére,és általában csak a terhességeim alatt, de így is átérzem a helyzetet, és gyors javulást kívánok!!!

DudaKép Nemtom, írtam-e már / nem is tudom, mikor írtam utoljára/: gratulálok Laurához, sok boldogságot nekik!
/ egy Laura elment, egy született. Ez az élet rendje. Tegnap eltemették Laut. Bocs, csak most eszembe jutott./

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Zsuzsa
Tengerész JulcsikaKép Odúlakó JulcsikaKép

Kép
Kép Kép
sildike

Tünde,
A végzettségem tanítónő, de nem dolgozom a szakmában, pont mint Cinka. Beszerzési ügyintéző vagyok (üzemanyag). Mire tippeltél, ha meg szabad kérdeznem?Kép

Zsuzsa,
Kócos-tengerészes Julcsika nagyon édi! Jól látom, hogy helyrejött az ajkacskája?

Kép
Bab és Tofi
bab

Köszönöm mindenkinek a segitséget.
Megpróbálok minél hamarabb utánnajárni a dolognak!

Havtunde.
Én is az urulógiára menjek vagy nekem a nőgyógyász csinálja a tenyésztést?A páromnak a házidokitól kérjek beutalót?
Bocsi a sok hülye kérdés miatt,de hálistennek még nem volt ilyen gondom azért vagyok bizonytalan.

And.
Kiscsajod nagyon édi.Melike is hasonló fodrokkal rendelkezik!Kép

Mea.
Bocsi,de én akkorát röhögtem az egésznap vakarnom kellett-en!Kép

Majola.
Gyönyörű ez a JulcsiKép

Prüntyi.
Köszi kifogom próbálni!

Jucc.
Köszi,aranyos vagyKép

Na felkelt a drágám.Olyan édes mert mostanában azzal jelzi,hogy felvan,hogy hangosan elkezd dumálni!KépMagára húzza a baldahimot és azzal elbeszélget!KépKép
Annyira szeretem!!!!

ancsi26

Ancsi!

Úgy látom hogy itt a lányok is lépésről lépésre azt tanácsolják amit én is írtam neked privibenKép
Nem is értem miért késlekedsz?????

Amikor nekem voltak hasonló problémáim, abban a szent percben rohantam a dokihoz, nem tudom te hogy bírod ezt a fájdalmat...

Biztos én voltam gyengeKép, bár mondom, inkább mennék szülniKépKép, mint még egy hólyaghurut..KépKép

Olvasom ám...
Csíkok????KépKépKép
Dóri????
Csak nem??????

És még ki csíkozódik????????

Van ám még ilyenem, kinek ajánkékozzam???????:
Kép

Komolyan kezdek k....ra irigy lenni...
énisénisénisénis.....terhes akarok lenni...KépKépKép
Olyan jó voltKépKép és még egy iciripiciri....de jó is lenne.....csak túl gyáva vagyokKépKépKépKép, hogy bevállaljam tudatosanKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Olvasom?Kép
Szegény BeniKép
Akkor nektek nem lesz túl jó nyusziünnepKép
Pedig hétfőre és holnapra egész jó időt jósolnak és ti nagy túrázósok vagytok, kárKépKép
Jobbulást a Benikének, meg a Gombócartúrnak(Kép remélem nem haragszol) is, reméljük ő nem esik bele még jobban a takonykórba....

Pont most mondta a rádió, hogy az idei influenzajárványt megúsztuk....
Hát....
Nemtom...Kép

M.

Kép

Kép
megann

Lányok!

Azt mondjátok meg hogy hol lehet normális áron felsőket venni???

A hajam az égnek áll, hogy 8000-nél kezdődnek a sima pamut hosszúújjú felsők..
Ami 4-5000 az meg olyan hogy egy mosás után még szúnyoghálónak sem lenne jóKépKépKép

KivagyokKépNincs egy göncöm amit felvegyekKép
És ráadásul idegemben csak eszek és eszek, ja és persze hízokKépKép

Nemtom mi lesz így...Kép

M.

Kép

Kép
megann

Majola!

Julcsi nagyon szép, és olyan jó színe van.
Lénát is mindig ezzel dícsérik, pedig olyan kis fehérbőrű mint én, és mégis olyan szépen barnul és kreolnak hat mint apaKép

Kép

Kép
megann

Manka, Zsuzsa, Tünde, Ancsi: kösziKép

Julcsi és kis tengerész barátja tényleg nagyon aranyosKép

Sildike: cuccosKépKép

Jucc, jó, hogy írtad a megatoys-os látogatást, mert nagyon kíváncsi voltam rá, de most már nem vagyok.

Manka!
mivel Eszti nem iszik meg semmit üvegből, ezért nem kap semmit éjjel sem. és egyébként is utálja a vizet és teát és almalevet. tegnap hozott apa őszibaracklevet, ami persze cukros, abból adtam neki egy kicsit, azt persze hipp-hopp benyalta. kanálból, csak abból eszik/iszik.
azt csináltuk, hogy bizonyos időközönként bementünk és simiztük a fejét, közben csak annyit mondtunk, hogy sssssss.
egyébként tegnap este is magától kihagyta a 11-12-es kaját, negyed 3-kor kelt, akkor viszont megetettem. habzsolt isKép
tegnap a rendelőben 6660 gr-ot mértek, pedig itthon 6750 volt már egy pár napjaKép nem baj, nem ezen a pár grammon múlik.

KépKép
KépKép
and

Juhhéj!
Én vagyok az elsőőő!
Vendég

Szisztok!Kép

AndKép
De édes sonkái vannaka te lánykádnak isKép
Nagyon kis husikaKép
Nekem tetszik nagyonKép

Majola!Kép
Julcsi is nagyon cukiKép
Ja Lívi sem egy bújos baba, remlélem hamarosan ő is fog.
És örökmozgó, egész nap gurul oldalraKépKépKép
És alig alszik, napközben 2x 1 órát már csak.

Tényleg Csajok nektek mennyiket alszanak a babák????

Lívi éjjel este 8-tól reggel 1/2 7-ig és napközben 1-1 1/2 órát délelőtt és délután.

MegannKép

De kááár, de hidd el jobban jársz férjeddel mint velünkKépKépKép
Majd eljössz egyszer külön ha van kedvedKép
Mi várunkKép

Mea
mea

sziasztok!

And!
köszi a reakciót Kép, mások le se sz@rták a kérdésem ennyi. Kép Mindegy, a fórumok már csak ilyenek. Kép Kép

Kivagyok , mint a liba. Reggel felkerekedtem a Bethesdába Vikivel a gégészetre, mert szopizni sem tudott, hiába a Sterimar, porszívózás, SEMMI változás. Minimálisat tudtam csak kiszívni. Gégészeten az assziszetns nagyon rendi volt a telefonba, és mondta menjünk be, soron kívül megnézik a babát. Leszívták az orrát szondával Kép, rengeteg mindent kiszedtek, állítólag nem fáj a babáknak. Mondjuk annyira nem is tiltakozott relatíve. Amit használni kell: NE Sterimart, az nem oldja ilyen esetben, hanem efedrines orrcseppet minden szívás után, Nasivint szívás után naponta max3x, én 2x, és nem cseppentem, hanem vattára rakom és kitörlöm a nóziját vele. Ezen kívül Fenistil cseppet, 2x5 cseppet. ja, és még ott van a neomicil szemcsepp, csak hogy ne unatkozzam. Kép Szopni is alig tud, abba ell hagynia, mert eldugul a nózija. Nagyon brutál, úgy sajnálom szegényemet, Gergő megúszta a taknyosságot babakorban, és szegény Vikinek is ez az első betegsége.

Mennyi idő alatt múlik el ez a sz@r?

Teszttel nem is volt időm foglalkozni. Kép Gergő ma anyuéknál alszik, és remélem Viki sem ébred fel, vagy ha fel is ébred, akkor tudok rajta segíteni. Kép

Annyira, de annyira bénának érzem magam, mert tehetetlen vagyok. Kép Rohadék nátha! Nem szívhatom az orrát non stop! És ráadásul nuku eredménye van sokszor. Kép Áááá, most kivagyok. Kép

Dóri&Viki (ma fél éves! Kép)
Vendég

Benianyu!

Mi van a fiúkkal? Dani nem kecmergett nagyon bele a taknyosságba?

D.
Vendég

Hűű, szegény VikiKép a leszívás biztos jót tett neki. Te meg ne mondd, hogy béna vagy, nagyon nehéz egy babával, ha beteg. én már előre rettegek, hogy hogy be fogok pánikolni és félni fogok, mert gondolom nem ússzuk meg az egész gyerekkort betegség nélkülKép
nem tudom iszik-e Viki valamit, de esetleg még a több folyadék segíthet oldani a váladékot, hogy ne legyen olyan sűrű.

a többiek sem tudták biztos, hogy mi a szart csináljanak ilyen helyzetben, ráadásul ma alig voltunk, ne vedd magadraKép

gondolok rátok este, remélem nagyon gyorsan javul a helyzet!

KépKép
KépKép
and

Mea! kösziKép
ez neked kevés alvás??! Eszti a legjobb napján alszik kb ennyit!Kép ma pl ennyit sem aludt, ennek ellenére iszonyatosan jó kedve lett estére, mire hazajött apa. tök jókat röhögtünk, én is jól belefáradtam a kukucskálós játékba és a fürcsibeKép de már alszikKép

ma mi is ettünk közösen almátKép én haraptam egyet, utána ő jött egy nyalásnyira, aztán megint én. amikor én haraptam, alig bírta kivárni, hogy odaadjam, szó szerint teljes erővel kitépte a kezemből az almát!Kép nagyon édes volt! holnap megmutatom az apjának a mutatványunkat.

Remélem Benianyu, ti is javultok!!

jöjjön már ez a húsvéti nyuszi és tojjon egy nagyot minden bacira és vírusra, különben bevetem EsztitKép mostanában olyanokat pukizik, hogy egy férfi is megirigyelhetné.mit egy, akár egy hadsereg isKép ledöglök tőle. kész biológiai fegyverKép állítólag a sütőtök, nem tudom, mert én sosem szerettem a sütőtököt.

KépKép
KépKép
and

Újságolvasós, érdeklődő, okos kis Zitán felbuzdulva én is adtam ma újságot Julcsinak. Háááááát, nagyon hamar kivégezte.

Dóri, szegény kis VikiKép Az ember ilyenkor inkább átvállalná a bajt. Jó, hogy elmentél kiszivatni, ha ennyire felgyűlt. Reméljük, javul most már!

Megann, a zebrádon jót vigyorogtamKép

Zsuzs

KépKép

KépKép
majola

And, köszi szépen, ha nálunk kijön a második fog mi is nekiugrunk az alvástanításnak, bár apa szerint akkor lesz valami más, és amiatt fogom halasztaniKép. Ilyen hülye puhány vagyok, megszakad a szívem, ha sír a fiam, főleg, hogy úgy belelovalja magát a sírásba, hogy sokszor átmegy köhögésbe, és majd megfulladKép.

Vikinek és a többi kis betegnek sok-sok gyógypuszit küldök.

Holnap jönnek a szüleimKépKépKépKépKép, úgyhogy nem hiszem, hogy lesz időm benézni az ünnepek alatt.

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Kép
Manka és Jack

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

persze ilyenkor nincs senki, amikor én vagyok, sebaj, el vagyok, rakok fel képet, heheKép
Kép
én is lemostam egy ásványvizes palackot, imádjaKép
Kép

KépKép
KépKép
and

Dori!

KépKépKép
Sajna nem tudok jót mondani abban az ügyben hogy meddig tarthatKép
Amikor Léna ugyanilyen beteg volt sajnos sokáig elhúzódott, én is még éjjel is porszívóztam szegénykétKép, de ez csak max pár nap volt, utána már éjjel nem porszívóztam viszont nappal talán 3-4 hét is voltKépKép(tekintve, hogy sterimar és nasivinen kivül mást nem adtunk neki, mondjuk utólag örülök is, hogy nem gyógyszereztük máris agyonra).
Szóval az eleje nagyon brutál, de hidd el, pár nap múlva jobban lesz, pláne, ha még jól ki is pucolták Vikit...
(Esetleg 1-2 nap múlva ha gondolod próbáld meg megint bekönyörögni magatokat egy szakszerű "pucolásra". Mert hiába, nem tudom, ők valahogy másképp csinálják biztos, hogy nekünk nem jön semmi, nekik meg dől a cucc kifelé.)

Mea!
KösziKép

FIGYELEM!!!! HÍREK!!!ÓCSÓSÁGOK AZ AUCHANBAN!!
Auchanban nagy babakocsivásár van, főleg olyan kis esernyőkocsik vannak, 4990,-5990- stb árakért.
Egyet kipróbáltam, meg is tetszett, gondolkodom, hogy vegyek e egyet későbbre...
Tényleg ócsi és egész jópofaKépKép

De vigyetek magatok köré védőrácsot, mert iszonyat hogy mi volt este ma az Auchanban, mintha mindenki világháborúra vásárolna be.
Annyian voltak, hogy lépni alig lehetett, Lénát is inkább kézben vittem volna legszívesebben, de apa elől törte az utatKép, mi meg vonultunk utánaKép
Ezt én sosem értettem. 1 nap nem lesz nyitva semmi, az emberek mégis 2 heti cuccot vásárolnak, nem is egy hanem 2 kocsit húznak-vonnak magukkal, nekünk meg alig lézengett valami a kosarunkban.

Na jóccakát....megyek, mert még van a tegnap felbontott pezsgőnkbőlKépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: