A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Titati
Ez nem semmi amit Te csinálsz. Én nem tudnék 2-3 óránként felkellni fejni. Ennyi rengeted tejet csak ámulok és bámulok. A fáradtság ellenére biztos nagyon jó érzés más babának adni tejet (és persze a pénz se egy utolsó szempont)
Én amikor még a kórházban voltam és fejtem azt is ki kellett önteni mert nem lehetett odaadni a korababásoknak pedig szerettem volna rajtuk segíteni. Ott mindíg tejhiány volt.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Titati! Köszi!
Petri! Köszönöm, de Titati segít, így megoldódott.

Anita! Mi a Mária Nagyker honlapja?
Valaki volt már a babyoutletnek becézett akármiben, ami a mtoys helyén nyílt?

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni tőletek hogy nincs-e felesleges Pampers vonalkódotok számomra?
Midi 3-as Óriáscsomag és Jumbó csomag, valamint Maxi 4-es Óriáscsomag és Jumbó csomag vonalkód kellene.

Köszike! Niki és Szinti

KépKép
nicika

Titati, de ezt hogy bírod, hogy ennyit fejsz? Azt nem próbáltad, hogy nem fejed ki teljesen, amikor feszül, csak egy picit, és utána a maradékot megeszi Kincső? Így sosem fog csendesedni ez a sok tej. Én a helyedben nem fejném ki mindig csurig, hanem csak annyit, hogy megkönnyebbülj. Így előbb-utóbb csak nem dőlne ennyire.
Legalább is nekem is volt ilyen, hogy éjszaka totál bedurrant a cickóm, én akkor egy keveset kifejtem, így egy óra múlva jutott bőven Bencének is, meg én is jól voltam. Így nincs az, hogy durran, vagy üres. A kettő közti állapot.

De ez persze csak egy tipp.

Nálunk mondjuk Bence cicizik éjszaka, de így is csak egyszer ébred.

Na mindegy, csak én biztos nem bírnám ezt az állandó fejést, marha fárasztó lehet.
Vendég

AnitaKép
Szófi is ezt csinálja, szopik valamennyit és utána bömbi megy szájában a cicivel ha pedig elveszem akkor ezerrel keresi, néha Õ is fulákol a sok tejcsitől, szóval sokadik gyerkőc ide vagy oda én is rettenetesen tanácstalan vagyok!
AngiKép
De jó hogy Te is jelentkeztél!
Köszi a dícséretet.
Amiben a csajszi ül az fisher-price hinta, de kb 20 percig bírja utána elfárad.
Ugyan ujszülött kortól ajánlják, de szerintem azért 3-4 hós kortól az igazi amikor már tudja jobban tartani magát és jobban lekötik a játékok, a zene és a fények.
Rendszerint azért a halk zenére és a finom hintázásra elalszik, de ha ki akarom venni, mindjárt felébred.
Azt pedig még nem szeretném hogy sokáig ücsörögjön benne.

Du majd részletesebben elolvasom amit írtatok, most én megyek szurira, így kértem a fogamzásgátlót a dokinénitől (ezt tuti nem felejtem el bevenni Kép)
FiniselőkKép
Megy a drukk, hogy a nyuszi babót hozzon Nektek!

KépKép
csema

Jaj lányok nem is meséltem, hogy tegnap délután felkellt a Lili és olyan jó kedve volt, hogy vagy 10 percig nevetgélt mikor beszéltünk hozzá és egyszer felsíkoltott olyan vidám, derűs hangon. Nagyon édes volt. Na aztán félóra elteltével már jött a pocifájás és elmúlt a jókedv.
Viszont anyu rám szólt, hogy ne csak egy vékony pléddel takarjam be a babát, mert Õk ilyenkor még szeretnek jó melegben lenni és szeretik, ha be vannak bugyolálva. Na szóval leraktam a kiságyba, betakartam pehelypaplannal, cumi a szájban, kis simi a homlokánál és már aludt is. Lehet, hogy ez a gyermekem nagy titka az altatásnál?

Kép

Kép
pgyöngyi

Eszti:
Ez már egy ördögi kör lett (jó értelemben). Egy ideig az anyatejgyűjtőnek adtam le, azokkal összevesztem, abbahagytam, nem volt anyukám, és próbáltam apasztani a tejet, hogy durranás előtt picit kinyomtam belőle (nem fejtem, csak nyomkodtam), de 3 nap után kikészültem, mert szinte semmit nem csökkent, és óránként a mosdó fölött hajlongtam, hogy könnyítsek magamon. Aztán találtam anyukákat, most épp 3-nak adok...Soha nem esett nehezemre fejni (ugye Kalival 9 hónapig fejtem), nekem ez mondhatni rutin. Most ott tartok, hogy könnybeb fejni, mint apasztani, illetve az anyukáimat se szeretném cserben hagyni! Az egyik egy kolleganő, akik örökbe fogadtak babát, és csak heti 1,5 litert kapnak a gyűjtőtől, pedig heti 7 literre volna szükségük! És a kicsi nem eszi meg a tápszert. Most ilyen anyukát/anyukákat hagyjak cserben???? Olyan jó érzés adni, látni, mekkora kincs nekik a tejem. Így is már 2 anyukát visszautasítottam, és azóta is lelkiismeretfurdalásom van Kép

Petri:
Egyébként én világéletemben mormota voltam, ha nem aludtam éjjel 9-10 órát, másnap használhatatlan voltam. Megmondom őszintén, nem is értem, hogy most hogy bírom Kép
titati

Titati! Szerintem nagyon szép dolog amit csinálsz! Szerintem se hagyd cserbe az anyukákat!

KépKép
nicika

Titati: ha apasztani akarsz egyszer, akkor ne nyomkodással csináld, hanem mindig kevesebbet fejj, szép fokozatosan. Ha pl egy fejésnél lejön 200ml most, akkor utána néhány napig csak 190-et fejj, aztán, ha erre beállt, akkor megint picit csökkenteni...

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory:
oké, köszi.
Bár szerintem az soká lesz, mert az "örökbebebám" még csak 7 hetes Kép
titati

Csajok! Nadine írt, hogy bent tartották, kettenis megvizsgálták és biztonságosabbnak ítélték, ha befektetik. A méhszáj még tök zárt, nincs is fájása, szóval várnak, mert lehet, hogy beindul egyik percről a másikra, de lehet, hogy azonnak csaszizni kell.
NAdine, megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!

Rólunk annyit, hogy ma reggel 45 percen keresztül pötyögtem a mondandóm és az egész elszállt. Kicsit se voltam pipa!!! Kép
Nekünk is volt két rémes napunk. Itt volt a gyerekorvos és közölte, hogy túl sokat eszik a gyerekem (80-90g), fogjam vissza, mert e miatt fájhat a hasa és bukós is lesz. Megjegyeztem, hogy nahát, pedig ha túlenné magát, akkor nem bukná vissza? Minden esetre gondoltam doki meg minden, csak megfogadom. No mikor még este 9-kor is üvöltött a gyerek, akkor hagytam érvényesülni az anyai ösztönöm és kihajintottam a mérleget (amiről kiderült, hogy csal, mint a fél karú rabló) és nem is eszik annyit a gyerek, és leszarom a dokit. No azóta béke van. Erről ennyit.

Agiboszi, édes nagyon Domi baba, minden kívánságom így teljesüljön!!! Kép Köszi a fotót!

Ma itt is elég rossz idő van, pedig a védőnő szerinte ma már kivihettük volna egy negyed órára. Sajna nem jön össze, itt esik.

Titati! Nem semmi mennyi tejed van!! Kép

Finishelőknek hajrá!!! Már régen volt babánk!!! Kép

Az anyukáknak meg kitartás!!!

Puszi:

Barti

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Anita, Angi: sajnálom, hogy nehezebb napjaitok vannak!

Nálunk is van cicin sírás, úgy látszik ezek a babák egyformákKép
Én olyankor felveszem és járkálok vele kicsit, finoman ütögetem a fenekét ilyenkor jön egy-egy nagy büfi. akkor megkönnyebbül és nyugisan folytatja tovább a szopit.

Egyébként biztos elég a tejetek, ha nem lenne elég, akkor nem sírna, hanem többször kérne!
Inkább az a tapasztalatom, hogy hírtelen sok tej jut a gyomrukba és feszíti őket, ezért szoktam pihentetni közben.

Én visszautasítottam a vendégeket, sokkal fontosabb a baba nyugalma. aki nem érti ezt meg, azt sajnálom!
Ha nyüzsit akarok, akkor elmegyünk valahova, ahol a baba tud a babakocsiban pihenni.

Titati: szép feladatot teljesítesz! Nem semmi éjjel felkelni fejni! Amikor Bettina hajnalban felkel alig bírok kimászni az ágyból, aztán már sokszor vissza sem rakom, mert belealszunk a szopiba.

Gyöngyi: minden babánál ki kell tapasztalni, hogy mi jó neki. Persze mire kitapasztaljuk már felnőnekKép
Mi Dorinánál azt is csináltuk, hogy ráfektettük egy plédre és amikor elaludt azzal együtt emeltük be a kiságyba, így nem kellett mozgatni.

még jövök...

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Barti! Nagyon szép a kiscsibe! Kép

Nadinka!!! Hajrá! Kép Nagyon drukkolok nektek!

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok egy rövid bekukk!

Bartika nagyon szépek vagytok! Kép KépKép

Nyf
Én nagyon jó hasznát vettem a kórházban a szopipárnának! A szülőszobán is nagy segítség volt (franciaágyas szoba) és a gyerekágynál is jól körbe tudtam vele párnázni Áront így nagyobb biztonságba éreztem magunkat egy ágyban...

...csak egy gyors kérdésem lenne...
Ha előlhagytam két óra hosszat szobahőmérsékleten a lefejt tejet, akkor azt ki kell dobnom? Vagy még jó?????? ...köszönöm a választ...

kis családunk... Kép
Kép

...apával morciverseny...
Kép

pucerka Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Annyira régen jártam erre, hogy szerintem már nem is emlékeztek rám...

Néha olvasgatlak Titeket, de mivel már majdnem mindenkinek megvan a babája, nem igazán tudok hozzászólni, inkább csak nézegetem az édes fotókat! Kép

Kezdek türelmetlen és nagyon nyűgös lenni, minden nap reménykedek, hátha Levikém úgy dönt kibújik. Ma voltam a dokinál, és azt mondta, ebből még egy héten belül nem lesz baba. Méhszáj teljesen zárt, fönt van. Úgyhogy most már nagy az esélye, hogy túlhordom... Kép Azt gondoltam, a hidegfront, vagy a telehold talán megindítja, de nem.
Ráadásul most már szinte nem is alszom éjjel, csak 2-3 órákat...Kép

Na, jó, nem panaszkodom itt nektek!
Nadine, drukkolok, látom, megelőzöl!Kép
Bár szerintem még sokan meg fogtok előzni.Kép

Kellemes Húsvétot kívánok Mindannyiótoknak!!!Kép

Adri+Levike
39+2

Kép

Kép
adriana

Szia Adriana! Épp tegnap gondoltam rád a táblát nézegetve...
Legyél türelemmel, mostmár nagyon meg vannak számlálva a napok. Kép Jelentkezz azért, ha esemény lenne... akkor drukkolunk nektek! Kép

Melitta

Kép
nyf

Mamacka, köszi! Kép Visszatérve a korábbiakra, ha szeretnéd Erzsike számát, akkor szólj. Bár már biztosan megoldottad! Kép Gyönyörű a kis meztelen-csomag!!! Kép

Melitta

Kép
nyf

Nyf: www.pekido.hu

Mamacka: tünemények vagytok!!! Főleg a pici Áron baba!KépKép

Adriana: drukkolok, hogy kibírd a hátralévő időt. Tudom, hogy az utolsó napok a legnehezebbek, de próbálj meg pihenni. Amint olvasod utána nem lesz könnyű!

Nadine: drukkkkkk!!!!

Annácska: örülök, hogy simán mennek a olgok Nálatok, így tovább!!Kép

Csema: megnyugtat, hogy Te is tanácstalan vagy néha!!Kép

Bartika: édes a pirinyó!Kép
Igazad van, hallgass az ösztöneidre! Mérleget, orvost elelejteni!Kép

Nicika: nekem nincs vonalkódom, mi Liberózunk.
egyébként javult a helyzet?

Babetta: Nálatok??? Cici gyógyulgat??

Ildi: tessék jelentkezni!Kép

Nancsika: Alex baba megjavult már?

Bocs, akinek nem írtam, de kicsit szétszórt vagyok

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font color="aa00aa">KedveseimKépIcicpici zsarnok szerelmem alszik - egyedül az ágyikóban már negyedórája!!! Úgyhogy gyors csókokat nyomok nektek és sok-sok hálával gondolok rátok a drukkokért és a szeretetért. KÖSZÖNÖMKÖSZÖNÖMKÖSZÖNÖM!!!!

Msot persze jön az unalmas mondat: nincs időm visszaolvasni... Kép BocsiKép Alkalmasint majd reagálok persze, de az nem most lesz, emrt többnyire nincs szabad kezem...

Babaúrról képek itt:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vikofulop/my_photos

Látom, még én vagyok az utolsó a táblában, nagyon sok boldogságot kívánok az eddigi babócákhoz és minden olyan gyönyörűséget szülés alatt és után (a vacakok nélkül) az utánam következőknek, amiket én átélhettem!!!

Szép jó estét és meghitt/boldogságos/békességes húsvétot mindenkinek!</font>

indianyo

Vikó: nagyon édes a picúrod! Sok Boldogságot Nektek!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

hogy-hogy nem ír senki?

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font face="Comic Sans MS,Tahoma">Hello Lányok!

Úgy tűnik nem csak nekem halt meg a babanet ma délután! Már nagyon pipa voltam, mert pont ma nyugis napunk volt és tudtam volna csacsogni egy kicsit. Ma valami álompor lehet a levegőben, mert egész nap aludt a gyerekem... Kép

Vikó Drága!!! Nagyon sok boldogságot a cseppséghez! Csak úgy árad a soraidból a boldogság, olyan jó olvasni! Írd meg, ha tudsz jönni, hogy alakulnak az első napjaitok! Van otthon segítséged?

Furi ez a cicin sírás dolog. Azt hiszem igazán hálás lehetek a sorsnak, hogy nekünk ilyen könnyen és gyorsan megy a szopi és nincs semmi problémánk egyelőre. Nagy áldás... Már csak aludni kell megtanulnunk! Kép

Ma votunk végre egy negyed órát sétálni, hihetetlen nagy élmény volt, Pötyi is élvezte piszkosul.

Na mára ennyi, drukkoljunk Nadine-ért, szegénykém bent fekszik a kórházban. Szép kis Húsvét... Kép

Zsuzsófi merre vagy?</font>

KépBartiKép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

<font face="Comic Sans MS,Tahoma">Tünde!
Látom Te még kukorékolsz? Kép
Nem volt ma egész délután Babanet, gondolom mindenki feladta... Kép
Na megyek én is aludni.
Jó éjt!!!</font>

KépBartiKép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

<font face="Comic Sans MS,Tahoma">Tünde!
Látom Te még kukorékolsz? Kép
Nem volt ma egész délután Babanet, gondolom mindenki feladta... Kép
Na megyek én is aludni.
Jó éjt!!!</font>

KépBartiKép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Nadine!
Kitartás drága!!! Drukkolo, hogy ne császár legyen! Kép

Vikó!
Jó újra "látni" Kép

A vendégeket én tuti elküldöm a fenébe, mert nem arra lesz nekünk szükségünk, hogy mindenki bennünket nyaggasson. Ha a kicsi jól viseli majd, akkor persze, de egyébként mindenki "kann mir den Buckel runter rutschen" ezt nem tudom normálisan megfogalmazni magyarul, hogy ne legyen káromkodás. Kép Szóval elmehetnek a fenébe. Kép Aki megsértődik, az magára vessen. Kép

Mindenkinek, aki már holnap nem jön, Békés Húsvétot és hétfőre kevés locsolót kívánok. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok Lányok!

Ma nekem se jött be eddig a babanet.

Nálunk egész nap cicizés volt, kb óránként. Az én lányom olyan mohón szopizik, hogy szopi közben felköhögi a tejet, és orrán-száján jön. Nem győzöm felkapkodni büfizni. Kicsit nem tetszik, de ez van. Ma egész nap alig aludt, remélem éjszaka alszik egy kicsit.

Mamacka!
Nagyon szépek vagytok, főleg a gyerek! (bocsi, de ez van Kép)

Vikó!
Nagyon szép baba a Dominik, gratulálok mégegyszer!

Kórházi csomagról: szülőszobára vihettem volna sötét törlöközöt, mert még ott meg tudtam zuhizni. A papír wc ülőke felesleges volt, mert nekem csak állva jött a pisi. (sajnos azóta is).
Sokat kell inni a szülés előtt, mert különben csuklóba bekötnek infúziót. Szülés után hat órán belül pisilni KELL, különben katétereznek, ami állítólag nem kellemes.

Nadine-nak sok sikert! Remélem hamar elindul az a baba!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szép, jó estét!

Ma végre megint a "régi" aranyos, mosolygós, vidám kisfiam volt! Egész napra elszállt minden fáradtságom a boldogságtól. Az idő csak vacak lett megint délutánra, aludt is a Drága, így tudtam volna jönni én is!

Vikó: Jó, hogy írtál pár sort! Nagyon szép Dominó, gratulálok! ÁLdott Ünnepeket Nektek is!

Barti: Az igazság az, hogy nekünk sem a 2-3. héten kezdődtek a nehezebb napok, de szívből kívánom, hogy így maradjatok! Nagyon szép Pötyi!

Nadine:drukkkk Nektek! Ügyes légy!

Titati: Nagyon szép, nemes cselekedet ez a segítség! Minden tiszteletem a tiéd!Kép

Gyöngyi: Örülök,hogy már Lili is kezd mosolygósabbá válni.

Cory: tényleg ez a következő okoskodás: hogy még nem adsz mást az anyatejen kívül??? Már nekem is mondják,hogy 4 hónapos kora után lehet adni a húslevesből mindent, 6 hónaposan gulyáslevest, töltött káposztát... egyből fél disznót, nem? brrrrr....

Adriana: emlékszünk rádKép Hajrá!

Drukk továbbá Nektek: Vok EszterKép, NyfKép, MedikeKép (merre jár?), Nadine (ugye, már írtam)

Angi: várunk majd új frizus képet!

Csema: szuri,hogy ne felejtsd bevenniKép Nagyobb gyerkőcök, "nagyfiad"?

Megy valaki távolabb az Ünnepek alatt?

Többiek?

Békés, nyugodt éjszakát (finishelőknek inkább izgisetKép)!
Aki már nem jön a fórumra: Áldott, békés Húsvéti Ünnepeket!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nyf: bebibolt.hu

Mamacka: még mindig szépek vagytokKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Kedves Anyukák ,Apukák,Kismamák,Kispapák!

Mostantól a pelenka házhoz jön!
Szeretnél időt és pénzt megtakarítani?
Szeretném figyelmedbe ajánlani új pelenkafutár szolgáltatásunkat.
Kedvező áron vásárolhatók Libero és Pampers minőségű légáteresztő pelenkák.
Mini: 2 kg-6 kg = 33 .-Ft /db
Midi: 4 kg-9 kg = 35.-Ft/db
Maxi: 8 kg-16 kg = 37.-Ft/db
Junior: 12 kg-25 kg-ig =38.-Ft/db

Minimum rendelés 100 db. Az első,úgynevezett próba csomag amit a cég összeállít 10 , a kért méretnek megfelelő, de különböző mintájú pelenkából áll. Így több féléből tudsz válogatni a következő rendelés esetén. Szállítás 2-3 hetente. Fizetés a pelenka átvételekor a futárnak. Készpénzkezelési költség: 200 .-Ft/ szállítás
Ha felkeltettem az érdeklődésedet kérj bővebb információt Holló Krisztinától írj a hollokrisztina@invitel.hu ra, esetleg a hollokrisztina@hotmail.com MSN címre.
Vagy látogass el honlapunkra a www.pelenkacsomagkuldo.tar.hu ra.
Az ország bármely részéről veszek fel rendelést.

Köszönöm,hogy megtiszteltél figyelmeddel:
Holló Krisztina

Kellemes Ünnepeket Kívánok:

Kép

málna2162

Jó reggelt mindenkinek!
Jövök gyorsan mert ha mindenki hazajön (hurrá Kép )
nem tudok majd a géphez jönni Kép
BÉKÉS ÁLDOTT HUSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!
MamackaKép
Szenzációs a pucér fotó Áron babáról!
VikóKép
Gyönyörűek vagytok Dominóval (végig néztem a képeket)
AnitaKép
Kép tudod annyi felé kell figyelnem....erre 3 hónapig nem Kép
TündiKép
Bizony tényleg sokszor tanácstalan vagyok, Te tudod a legjobban nem egyformák a srácok, s nem is reagálnak egyformán.
Különben azt vettem észre azon a cicin megy a műsor, amiből ömlik a tejcsi, így kifejek belőle szopi elött, s ez most hatásos!
Különben is nagyon moho a drágám!
Finiselők! Nektek is minden jót!!! Nincs sok hátra!
pusszancs:

KépKép
csema

NicikaKép
Mi is Liberózunk, így nincs vonalkódom.
Neked is Boldog ünnepeket !

KépKép
csema

<font face="Comic Sans MS,Tahoma">Jó reggelt!

Nici! Nekem van egy New Born Pamperses vonalkódom, az is jó? Néztem a csomagolást, nincs rajta, hogy akciós lenne. Ez egy dupla csomag, mert le volt így olcsózva. Szólj és küldöm postán! Kép

Itt ma gyönyörű napsütéses reggelre ébredtünk, remélem így is marad! Kép

Anita! Igen sajnos nekem is van egy sanda gyanúm, hogy ez csak átmeneti állapot. De hát ennek is örülni kell. Ennek a röpke pár jó napnak. Kép

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!</font>

KépBartiKép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánunk mindannyiotoknak!

Niki Szinti és Patrik

Bartika! Sajnos a Newborn nem jó, sőt a mini sem, csak a midi meg a maxi, azaz a 3-as és 4-es!
Csema! A Libero figurákat már összegyűjtöttem! Gyűjtsd te is, mert ha tagja vagya Libero Klubnak akkor ajándékokra válthatod. Szofi 3 hónapos korában játék teknősre! De gondolom ezt az akciót te is ismered! Kép

Egyébként azért gyűjtöm a Pampers kódokat, mert szeretnék egy ilyet Szintinek:
Kép
Szóval ha valakinek esetleg tényleg van felesleges 3-as 4-es kódja azért nagyon hálás lennék! Kép

KépKép
nicika

Ja ami az alvást illeti a helyzet változatlan. Ez a gyerek éjjel egy zabagép!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Na, látom a tegnapi kiesés után sokakknak megjött a kedve az íráshoz! Kép Nagyon helyes! Kép

Kinek, milyen szokása van húsvétkor?
Többgyerekes anyukák: Mit meséltetek húsvétról? Én már nem emlékszem túl sok mindenre, meg anyu nem volt vallálos, tehát én csak a nyuszt, meg a locsolást ismerem a dologból.

Infókat köszönöm!

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPET KÍVÁNUNK!

Kép

Nadine: Tölünk is megy a drukk, hogy könnyü, és problémamentes szülésed legyen! Kép

Petra, Angi, és András

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

És pár kép Angiról... Kép Kép

Tegnap esti fürcsi Apával
Kép
öltözködés közben
Kép

Petra

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

<font color="ff0000"><font face="Georgia">
Halihow lányok!

Nagyon édesek a babák!!!

Vikó!
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉdes!!!! Nagyon nagy gratu a fiatalemberhez.Kép Apa? Odáig, meg vissza?Kép

Drukk, a pocakosoknak ezerrel! Kép

Mi jól vagyunk. Már. 3 napig nem volt kaksi, és fájt a pocoja Alexnek, nekem meg a szívem szakadt meg.Kép Aztán adtam neki 20 ml kamillateát, és reggelre jött a manna.Kép A cerkáját sem láttam a sok-sok fositol.Kép Most hála az égnek kutya baja, édesen szunyókál a szopipárnán.Kép
Tegnap voltunk védőnőnél, mert le kellett mérni a drágát. 4020 g-ot nyomott, és 58 cm-t mért a védőnő. Az jó, h 4020 g-os a Törpe? 3750-el született, és 3650-el jöttünk haza a korházból. Mennyit kell hízniuk egy héten?

Más: tegnap vettünk neki infacol-t. Az létezik, h bubik tőle? 2x adtam neki szopi előtt, és mikor bufiztetem, akkor bukott. Nem igazán kísérleteznék rajta. Mondjuk annyira nem hasfájós, úgyhogy, ha csak nagyon gáz van, akkor adnám neki.

Fejés: én úgy etetem a Törpicseket, h csak az egyik ciciből, és utána azt ki is fejem. Következő evésnél pedig a másikból, és nem pótolok neki. Mondjuk, nekem nem jön le annyi, max ilyen 20-50 ml fejésenként, amit jól lefagyasztok. Jó lesz az még főzelékekbe.Kép

Bódog Nyulat nektek! Kép

Nah megyek, mert egy hete nem mostam! Kép
</font></font>

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok
Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok
Végre csendes esténk és éjszakánk volt. A titok az lehet, hogy tegnap 1 ciciztem, mert az is elég volt neki. 110 és 120 között megevett 1 mellből. És nem is görcsölt egész éjjel. Most meg olyanokat rotyogtat és jól érzi magát. Úgy néz ki, hogy áttértünk a 3 órás etetésről 4 órásra, egész jó rendszer alakult ki, persze lehet, hogy közre játszik, hogy hétfőn leszünk 6 hetesek. Na megyek tisztába teszem.

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Hihetetlen éjszakánk volt, a kölök mindenért bömbizett, ha a szájában volt a cici, ha nem. Viszont hajnal egytől 5-ig aludt, mint a bunda, aztán szopi majdnem hatig és alvás kilencig. A férjecském nagyon nehezen viseli ha sír a baba, mert ideges, hogy mi baja lehet. Mostanában állandóan a lázát méri, hátha beteg és azért sír. Még jó, hogy kaptunk szenzoros hőmérőt.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

<font color="119911">Sziasztok!
Megkaptuk tegnap a szurit és akkor nagyon sírt Lidi, de aztán megvigasztaltam egy kis cicivel. Lázas nem lett és nyügi sem, éjjel aludt tök jól és csak egyszer ébredt! Hurrá!
Ma voltam fodrásznál és király érzés a megújulás. Csajszi pedig apával piacozott, aztán evett a szalonban majs Bricoban voltak és ő aludt. Semmi nyügi. Elmentünk az Árkádba, de nem volt nagy szerencsénk, mert 20 perc után bombariadó volt. De vettem Lidinek 1-2 csajos gúnyát a H&M-ben. Kép

Nadine,
nagyon drukkolok Neked!
Anita,
jó ez a szalonna etetés beszólás.
folyt.köv</font>
angi79

<font color="119911">Livi,
köszi a történetet. Még nem olvastam, de mindjárt!
Gyönyi,
király, hogy alakulnak a dolgok.
Eszti,
köszi a tippet, hogy mitől sírhat a baba szopi közben.
Tünde,
igazad van a vendégekkel kapcsolatban. Én már volt, hogy lemondtam valakit, mert nyügis nap volt.
Ti voltatok csipőszűrésen? Nekünk tegnap azt mondta a dokinő, hogy enyhén kötött és a redőknél hátul a combon aszimetria van, de ez nem tudom miért fontos. A dokinő egyébként kiakasztott. Most jött rá, hogy nekünk nem csináltak pocak és koponya uh-ot a kórházban. Így gyorsan intézkedett és május 16-án megyünk.
Titati,
tényleg nagyon szép, hogy igy segítesz!! Írj, ha van időd!

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket!!!
Puszi</font>
angi79

Livi: Sajnálom az estétKép Én nem kaptam még történetet, pedig küldtem neked mail-t...MOndd meg apának, ne aggódjon annyira (de édes)Kép

Angi: Szuper,hogy jól alakult a nap? A profilban ez a mostani frizu? Mert ez a satíros nagyon kafaKép Sajnálom a szurit, de jó, hogy hamar megvigasztalódott Lidi. Majd várunk képet a csajos rucikrólKép

Nici: sajnálom az estéket! Próbálj fürcsi előtt játszani Szintivel, hátha elfárad!Kép

Petra: nagyon édi AngiKép

Nancsi: Tudod, már annyit írták a csajok, hogy ne foglalkozzunk a "tankönyvvel". Elvileg asszem 120-250 g között híznak a bébik hetente, de ettől simán lehet több is. Minden baba más, ha van elég pisis,kakis pelus, Alex kiegyensúlyozott: akkor nincs gond!
Infacol: nem hiszem,hogy attól bukna többet, legalábbis én nem tapasztaltam ilyet.

Rólunk: Kopp-kopp...visszakaptuk a tüneményes, mosolygós, jókedélyű Botondunkat. Ma voltunk bevásárolni, kocsit mosni, apának shoppingolni, és mindenhol egy angyal volt, pedig nem is aludt végig. Játszószőnyegen dumált a haveroknak, a fénynek...szóval megint minden ok...remélem, marad is!

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

elfelejtettem megdönteni a betűketKép hi-hi-hiKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="ff0000"><font face="Georgia">
Csak gyors bekukk.

Anita!
Köszike. Túlságosan nem aggódok a súlya miatt, a védőnő úgyis sipákolt volna, ha nem hízna Alex. Csak kíváncsi voltam, h rendesen nő-e. ;)

Livi!
Este Kép Lesz ez még így se.Kép Ne aggódj! Ényém apa is aggódik állandóan. De azt bírom benne, h tudja, mi kell Alexnek, ha sír. Én még nem nagyon tapasztaltam ki a kölköt, pedig én vagyok vele nonstop. Apa egyből vágja, h mi baja. Azt mondja, h fáj a pocija, kapkodja a lábát, ha éhes, akkor meg felhúzza, és rugdos.Kép Persze, akinek van egy 16 éves öcsikéje, és még emléxik is rá, h milyen babának, annak könnyű, én meg életembe nem láttam 1 hónaposnál kisebb babát.KépKépKépKépKép

Angi!
Ne stresszeljé má a fodrásszal.Kép Én is akarok! Sőt. Frankón mióta itthon vagyunk 2x tudtam hajat mosni.Kép De holnap hajat mosok, megbeszéltem Alexel, és hétfőn elzavarom az összes locsolót a búsba.Kép Árkád:Kép

Nah, lépek, mert pizza sütés project van.Kép
Pusza!

</font></font>

Kép

Kép
nancsika

<font face="Comic Sans MS,Tahoma">Micsoda csend volt ma itt lányok!
Látszik, hogy jó idő volt! Ma mi is kimentünk sétálni, sőt fagyizni is elvitt Apa.

Angi! Fodrász? Csak úgy irigykedek. Én nem tudom mikor jutok el. Pedig rövid hajam van és havonta illene megnyírni, különben gázul áll.

Nancsika, mázli, hogy ilyen apa áll rendelkezésedre. Az én kedvesem mindig tök tanácstalanul áll, hogy most akkor mi a baj? De nálunk más a munkamegosztás. Õ látja el a teljes háztartást, főz rám, szaladgál a boltba, stb.

Anita! Biztos Botira is hatott ez a gyönyörű idő!!! Ilyenkor mindenki jobb kedvű!!! Kép

Csajok! Ti pelenkáztok éjjel? Mert a nagykönyv szerint nem jó, de az én gyerekem így minden reggel a háta közepéig kakis. Kép Kép Kép
Mondjuk őt nem zavarja úgy tűnik. Kép
Na megyek, nézzük a Megát.
Vikó! Te jutották eszembe róla! Kép Most biztos nincs annyi időd nézni, igaz? Kép

Puszi, jó éjt!</font>

KépBartiKép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

SziasztokKép

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk KépKép

Kép

puszi

KépKép
KépKép
Ágiboszi

SZiasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, mert hulla vagyok. Kata tegnap du óta cicimániában szenved, nem tudom mitől, leheth ogy a melegfront? Mondjuk mintha a tejem is kevesebb eltt volna, de ez nem bizti. Éjjel is csak úgy tudtunk aludni hogy belealudtam a szopiba, és ott maradt mellettem. MOndjuk így leg. aludt. De napközben semmit, csak cicin, vagy ha a hasamon volt és ráztam a popsit. Most alszik (kopp-kopp-kopp) Lehet hogy ez már a 6 hetes fejlődési ugrás?
Ma este 3990 volt a kicsi.

Barti, köszi a hiányolást, a nyügi miatt nem jöttem, no meg azért mert tanulok az érettségire (már amikor tudok)

Kellemes húsvétot mindenkinek, ne hari ha nem jövök, de a család is itthon, meg tnaulnom kell.
Puszi mindenkinek, finishelőknek kitartást, ha itt az ideje, könnyű és gyors szülést kívánokKép

Nancsi, megint nem kapod meg az e-mailt? Kellene a sz.tulajdonos neve!!!

Puszka!
Zsu és Katica
5+2

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szép húsvét vasárnapot mindenkinek!

Gondoltam írok pár sort, hogy legyen itt is valami. Kép

szóval uncsizok... Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Jó reggelt
Na tegnap este megint nyügi volt, de aztán fél 10 körül elaludt a drága. Reggel fél 8-tól megint sírdogált, végülis a pihenőhintába tudtam elaltatni.
Azt mondta az egyik ismerősöm, hogy azért van az éjszakai hasfájás, mert éjjel nem emészt a gyomor és az éjféli meg a hajnali etetés felhalmozódik és ettől fáj a poci. Azt tanácsolta, hogy próbáljam etetés helyett édeskömény teáztatni éjjel, mert a 6 hetes babónak elvileg már nem kéne ennie éjszaka. Mondjuk szerintem ez gyerek függő.Szerintetek is lehet e-miatt a hasfájása éjjel.

Kép

Kép
pgyöngyi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: