A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Petri!!

Timi egyszerűen ennivalóóó! Ha boldog, ha éhes, mindenképp!! Kép

nadine81

Cory: én nem is tudom hogy lesz a vérvétel nálunk... sztem én megverem a nővért. Én is utálom az egész macerát, egyenesen rosszul vagyok tőle! Ráadásul az Istvánban -de lehet hogy csak az én tiszteletemre- rendszeresen durrannak vénák a szemem láttára... brrr! Puszilgasd meg jól azt a kiscsajt, aztán ő mindent elfelejt hamar! Kép

Nadine: Kép látod többben cáfolják ezeket az infokat... nem tudok semmibe kapaszkodni. Pedig én semmiféle tűt, kanült, fájdalomcsillapítást, szikét stb. nem szeretnék... naív vagyok? Kép

Eszti! Kép
Na, még egy felmosás, nokedliszaggatás, pipere és jöhet a babó!

Melitta

Kép
nyf

Ja! Anita - nem zavaró ez a betű. Kép

És Nadine! Nem ér ennyit bújkálni a finishben! Kép

Melitta

Kép
nyf

Nagyon aranyosak a babaképek!!!

Nadine,Nyf
Némi kiegészítő a "párhuzamokhoz": ha előbb fájások és csak azután folyik el a magzatvíz, akkor minden nagyon rövid, gyors és fájdalmatlan lesz.....és persze fordítva......
Ezt ma halottam az anyósomtól,de hát bőven vannak ellenpéldáim isKép

Kíváncsi lennék, hogyan születtek eleink fejében ezek a tényszerű megállapításokKép

Majd ha túl leszek rajta, megmondom, kinek volt igazaKép

Egyébként ma béke és nyugalom van szinte egész nap. Egy-két kockahas volt így délután, de semmi más. Majd este elkezdi biztosan újra, hogy apára ráhozza a frásztKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Nyf,
Kép, jól van, jól van, igyekszem! Kép A múltkor egy délelőtt épp nem voltam neten, a soproniak meg már megbeszélték, hogy biztosan szülőszobán vagyok! Kép Mintha nem lenne a lelkemre kötve, hogy bármi van, írok! Kép De jó ám, hogy így izgulnak az emberért! Kép

Ma még én is kinyalom kicsit a lakást, hátha nem térek vissza egy darabig. De a szomszédunk, aki nővér, azt mondja, ilyenkor ünnepekkor senki nincs a kórházban, nem valószínű, hogy be fognak fektetni, inkább mindenkit próbálnak hazaküldeni! Kép
Tű, kanül, szike, stb?? Hááát, nekem már valahogy mindegy, hogy velük vagy nélkülük, csak legyünk meg...

nadine81

Medike,
béke és nyugalom... Kép Szülj meg gyorsan valamelyik nap, mert utána nem lesz, max béke! Kép

Kockahas: Na, nekem még az sem volt... Se terhesség előtt Kép, sem alatt...

nadine81

Tünde: Van ilyen zselés vízben felmelegíthető valamink, azt raktam már rá, de nem történt semmi sajnos. Nappal 2 cicizek, de éjjel 1-ből eszik.
Tényleg, aki 2 ciciből ad, az szokott szünetet tartani a cici váltás között? Nem kell a 2. ciciből etetés előtt kifejni az előtejet ilyenkor?

Kép

Kép
pgyöngyi

Én is napközben 2 ciciből etetek, éjjel pedig egyből. Abszolút nem fejek!

KépKép
nicika

<font color="119911">Sziasztok!
Eltűntem pár napra, mert elég kemény napjaunk vannak illetve remélem már csak voltak. Gondolom az idő miatt, de nem csak nappal, hanem éjjel is alig aludt a lányom. Az éjjeli nyilván rosszabb, mert minden éjjel fent volt 1,5 órát és lógott a cicin. Én meg már nem bírtam fekve (Cory, teljesen átérzem a Te helyzeted), így kijöttem a nappaliba, de majd leesett a fejem a fáradtságtól. Na, remélem ma éjjel másként lesz!

Eszti,
lehengerlő a fiad mosolya és klassz lett a frizud! Nálunk is 2 óránkénti kaja megy most.
Tünde,
tök jó a járóka, én is valami hasonlót szeretnék. Örülök, hogy Betti jól viselte a szurit. Nekünk holnap lesz, mert a "drága" dokink nem jött tegnap. Rosszul írta fel a dátumot, így holnap jön, amikor végre az öcsém is meglátogat minket, akit már 2 hónapja nem láttam.
Annácska,
nagyon helyesek a gyerkőceid! Kép És Te viszed a lányod suliba vagy ezt megoldja a párod?
Nici,
nekünk se mennek egyszerűen a dolgok és átérzem a nem alvásodat, ilyenkor nagyon kétségbeejtő minden. De én bízom benne, hogy majd megint minden könnyebb lesz. Kép
Csema,
nagyon édi a lányod. Jó ez a szék. Örülök, hogy a 6 hetesen minden oké volt.
Titati,
meglestem Kincsőt. Nagyon kis cuki a pofija!! Látom vágynál már egy kis turira!!!
Babetta,
sajnálom ezt a cici problámát! Remélem már javulóban a helyzet. Mi bimbóvédőzünk. Lehet, hogy nagyon nagy gáz, de már nem megy másként és én annak örülök, hogy anyatejes és hogy gyarapodik szépen.
Era, Nyúlanyó,
helyesek a gyerekek!!
Mariannka,
hogy van Istvánka? A vérvételről van már hír?

Most ezt elküldöm.</font>
angi79

<font color="119911"> Petri,
Timi is nagyon helyes! Szép nagy baba! Kép
Mamacka,
drukkolok, hogy nyugisabb legyen Áron! Olyan szépek a képek! Nagyon megható, ahogy apával összebújnak. Köszönöm, hogy megosztottad a szülésed történetét. Szép volt.
Betti, Medike, Nyf, Vok, Nadine,
jó olvasni Titeket! Nagyon szorítok és jó lenne már ha ismét születne egy-két bébi! Hozhatná a húsvéti nyuszi!!
Bartika,
hogy vagytok?
Livi,
én is kérhetek szüléstörténetet?
Cory,
mi újság van nálatok? Vérvételen már túl vagytok. Igaz?
Anita,
még mindig rossz az idő? Vendégek? Tényleg ne pazarold el az energiád a takarításra! Csak szép apránként. Sikerült kertészkedni hétfőn?

Bocsi, akinek most nem írtam, de azért nem vagyok valami fitti.

Puszi és nyugodalmas jó éjszakát!</font>
angi79

Petri!
Én is szoptam az ujjam, reggel néha még most is számban van, tök véletlenül kapom be éjszaka. Szerintem inkább az ujját szopja. Én állítólag valami lelki törés miatt szoptam az ujjam. Kb ötéves koromban kezdtem!
A cimival csak elfárad a pofijában az izom, azonkívül bezavar a cicizésbe. Nálunk nincs is itthon cumi, csak amit a mellszívóhoz adtak, de elraktam jó mélyre, nehogy véletlenül megtalálja majd valaki, ha véletlenül nem vagyok itthon.

Nadine!
Azért arra majd figyelj oda, hogy a tűt időben kivegyék majd a karodból. Nekem első nap nem akarták kivenni a csuklómból, hátha kell még, másnapra meg már fájt. Még most is sárga végig a karom, mert begyulladt végig a véna. A tű helyéről még genny is jött.

Angi!
Küldeném, de hová?

Ma délután apa aludni akart egy jót, de elvette a kezemből a gyereket "csak egy kicsit" Aztán én aludtam, ő meg egész délután babázott. Most meg teli lettek a cicijeim. De a gyerek jóllakott, a másikat meg kicsit kifejtem, mert már fájogatni akaródzott neki.

Mensi+szülés: én mindig rövid ideig mensiztem (2-3 nap), kicsit se fájt általában. Utána tablettás időszak volt, akkor meg végképp nem fájt semmi. A szülés összesen 7 óra volt, szinte percre pontosan, és hát nem volt kellemes, de így utólag azt mondom, hogy lehettem volna jobban ura a helyzetnek, és talán a hasam bal oldala és a derekam fájt leginkább az egész alatt legjobban.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Petri: nagyon édes Timi babaKép Jó kis husi bébi!

Angi: nemrég mentek el a vendégekKép Boti teljesen kész volt a mai naptól. Ugye délelőtt nem aludt, nem pihent az idegrendszere, délután/este pedig ez a hatalmas ingeráradat...most altatta el az apja, mert még a cickó sem kellettKép
Igen, hétfőn végül kertészkedtünk kicsit. Még jó, mert azóta az időjárás nem hengerel le! Borzasztóan hideg van, fúj a szél, esik az eső...brrr. Bár a szél már alábbhagyni látszik. Állítólag holnap már jó lesz az idő! Bízom benne, mert nem tudom, hogy bírok ki még egy ilyen napot. Tibi meg csak nem ülhet mindig itthon velünk!
Szorítok, hogy nyugodt éjszakátok legyen, és tudjál pihenni!

Nici: Hogy vagytok?

Finishelő csajok: babákat várunk a nyuszitólKép

Friss mamik???

Jó éjszakát mamik, babák!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Angi,
köszönjük a drukkokat, igaz nem szokás, de azt hiszem most már írok a nyuszinak is, nehogy elfelejtse ezt a pár finishelő kismamát! Kép
Nektek nyugodalmasabb nappalokat és éjszakákat kívánok, majd megírom azt is a nyuszinak, hogy ne csak babákat, hanem jó időt is hozzon magával, és így talán Lidi baba is nyugisabb lesz! Kép

Szelivi,
húú, sejtem milyen az a tű... Amikor a 25 héten bent voltam, hétfőn este került rám az infúzió, szerdán délelőtt vették le, de a tűt, azt csak csütörtökön... Már akkor én kértem. Mondták leveszik, de akkor max el kell viselnem, hogy újra szúrnak, ha kell. De mivel nekem mindig megtaláltak minden vénát, ami kellet, mondtam bökjenek, bírom én. Aztán végül nem kellett, szóval megszabadultam attól a sz@rtól. De nekem szerencsére nem volt belőle utólag bajom.

nadine81

Jó éjt Mindenkinek!

Ha holnap nincs szerencsém, és bent várom a nyuszit, akkor írok valakinek! Ha mákom van, akkor délután jelentkezek a neten. Kép

Sziasztok! Kép

Nadine és Dorka 39+0 Kép

nadine81

Nadine!
Én sajnos órát is azért nem hordok, mert össze-vissza töröm a kezemen. Gondolhatod, a tű végét is bevertem mindenbe, meg beakadt a köntösbe. Azt hittem betojok.
Nyuszinak majd szólok, hogy ne tartson bent, csak ha muszáj!

Kép
szelivi

Megpróbáltam én is aláírást csinálni.

Kép
szelivi

Hú de vagány vagyok, már csak képet applikálok majd hozzá.

De csak holnap, mert megyek aludni.

Pocakosok, jó pihenést és előre aludjatok!
Anyukák, Ti is aludjatok jól, amennyit lehet!

Kép
szelivi

Sziasztok Kép
Cumi:
Nálunk a lányom 3 éves koráig cumizott, így megúsztuk az ujjszopást Kép A szopiban nem okozott zavart, remélem most sem fog, mert Petike is időnként cumizik.

Fektetés:
Annamari mindenhogy aludt, de legtöbbet hason.
Most a kórházban a csecsemősök úgy engedtek haza Petivel, hogy kizárólag hason alhat a sok bukás miatt. Mindenesetre a légzésfigyelő most is a baba alatt figyel Kép

Nadin, Nyf, Edina, Eszter Kép
Megint itt egy front Kép Hajrá csajok Kép
Engem csak azzal vígasztaltak a mensis görcsöknél, hogy a szülés után jobb lesz és ebben igazuk is lett Kép

Angi Kép
A héten én vittem a lányomat suliba, de ma nem kellett mert szünet van Kép
A jövő héttől meg meglátjuk, hogy ki viszi Kép

Petri Kép
Timi baba nagyon édes Kép

Cory Kép
Sajnálom szegény Lizát Kép Mikor lesz eredmény?

Szelivi Kép
Nekem is küld el légyszi a szüléstöridet, köszi Kép

Nálunk minden rendben Kép Petike 100-110-eket szopizik Kép Nagyon jó baba éjjel csak egyszer kel fel és utána azonnal visszaalszik.
Most mennem kell etetni Kép Holnap megpróbálok napközeben is jönni, ha a hagy a két csemetém Kép

Annácska+Peti baba

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!
Mindenek elött, gratulálok Dominikhoz, nagyon édes. Kép Én is vizesedtem szülés után, 3 napig alig bírtam járni úgy meg volt dagadva a bokám, meg a lábfejem, de egy hét alatt lejjebb ment.
Szinte minden nap olvaslak benneteket, csak sose érem utol magam, hogy még írni is tudjak.
Nagyon édes az összes babóca, és nagyon szurkolok a most készülödöknek. Kép
Bocsi, hogy már megint eltüntem, de nálunk is áll a bál. Most egy hete, hogy vissza álltunk szopira, ami nagyon nehéz volt, de már egész jól megy. Csak az a baj, hogy még így is napi 2-szer minimum fejnem is kell. Ha nem teszem keményedik, csomósodik, és nagyon fáj a mellem. Még így is érzek benne csomót,így folyamatosan maszirozgatom, ami nem egy kellemes idötöltés. Kép
Angi baba is hasfájós, és mivel Apa dolgozik rám hárul minden. Néha én is attól tartok leejtem a kezemböl. Valamelyik éjjel félálomban fordítva raktam be a melcsi betétet, így megúsztattam magam egy kis tejcsivel. Kép
hétfön voltunk védönönél, és rendesen beparázztatott, mert azt mondta, hogy max 3 óránként fel kell kelnie enni. Na erre én megpróbáltam felébreszteni éjfélkor a lányom, de csak hizti lett a vége, és egy nap nyügi. Megfogadtam soha többé! Ha éhes úgyis felkel. pont 3 hetesen 4450gramm volt a súlya ez 100-al több mint amivel született, pedig problémás volt az evés ebben az idöszakban. Egy hete már mi is járunk sétálni, és nagyon élvezzük mindketten. Kép Nagyon jókat alszik közben, és az étvágya is jobb séta után.
Mamacka, köszi a szüléstörténetet!
Szelivi, nekem is küld el légyszi, annyira jó olvasni, és visszaemlékezni erre a csodálatos élményre. Kép Vpetra27@msn.com
Cory: remélem minden rendben lesz az eredménnyel, és már nem annyira nyügös a lánykád!
Hasfájósok: mi is kaptunk valami csoda szert, de mivel nem volt semmi változás, így maradt a simi,deaz minden mennyiségben és állandóan. Ez az egy amivel meg tudom nyugtatni Angit.
Sajnos mi is cumizunk,de csak pár percekre, mikor már végkép nem tudom mivel megnyugtatni.
Szép álmokat, és nyugodt babákat mindenkinek!
Finiselök kitartás! Kép Kép
Petra és Angi (3+4)

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Jó reggelt!

Nincsen nagyon kevdem írni, de azért gondoltam bejelentkezem... Megint olyan jó korán sikerült felébrednem.. Kép Sebaj, majd ha nyugdíjjas leszek, alszom. Kép

Angi!
Örülök, hogy hallottam felőled! Remélem jobb éjszakátok volt!

Nadine!
Drukk!!!!

Nyf, Medike!
Mi volt az éjjel?

Mi nagyon békésen aludtunk. Kép Igaz, csak hajnali 4ig. Kép

Kb ennyire tellt most nekem. Kép

Sorry mindenkitől, akit kihagytam!!!

Majd még jövök! Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok, kukorékolsz már megint? Inkább pihizz még! Kép

Anita, átérzem ezt a vendégvárósdit, már mi is többször megjártuk így. Ha vendégek vannak, annyi inger éri egyszerre, és ettől mindig nyűgi volt. Érdekes, hogy ha viszont a szűk család jön, tesómék két gyerekkel, vagy anyuék, arra semmi nyűgi nincs. Õket biztos megismeri. Kép
Tessék pihizni most a 3 napban! Kép Esetleg egy séta Tibivel kettesben? Az is jó kikapcsolódás! Kép
Ja, és ne akarj mindenkinek megfelelni, tudod... most épp elég, hogy Botival foglalkozz...a többiek meg le vannak.... Kép

Angi, örülök, hogy jelentkeztél és kívánok nyugisabb napokat nektek. Ez a hülye idő nem kedvez a manóknak. Köszi a frizu dícséretet!! Kép

Lányok, tegyetek már képeket a bébikről! Már olyan régen láttam egy csomó babát! Kép

Annácska, klassz, hogy ilyen jó gyerek Petike.

Cory, hogy van Liza sarka??
Vendég

<font color="119911">Jó reggelt!
Egy egészen kicsit jobb volt már az éjszaka, 2* kelt fel és evett, de mindeketten belealudtunk, így nem tudom mikor hagyta abba. Most is alszik.
Nekem meg mindjárt jön az öcsém babanézőbe. Délután meg a dokinő, a szurira...
Utána kitehetem egy picit a levegőre? Vagy inkább ne?
Annácska,
akkor jó szünetet!
Livi,
krixangi@freemail.hu
Vok, Nadine,
köszi és drukk!
Anita,
szegény Boti baba!!! És persze szegény Te! Boldog névnapot a férjecskédnek!

Pussz.</font>
angi79

<font color="119911"> Ja és Vikó,
megcsodáltam a gyönyörű fiacskád!!! Nagy gratula hozzá!</font>
angi79

Jó reggelt mindenkinek,

ha már a miénk nem túl jó! Miért üvölt kaja közben is Boti? Van, amikor úgy érzem, mert ömlik a tej a szájába, szinte fuldokol...van, amikor a hasa fáj (talán, mert nagyon rángatja a lábát), de van, amikor végképp nem tudom... Ezzel a sírba kerget. Olyan szívesen adom neki, de annyira nem bírom már, hogy közben is üvölt.
Tegnap este 10-kor már fel is ébredt, fél 12-ig ébren volt, utána 4 -kor kelt, majd 7-kor és most idáig üvöltött. Közben kéri a cicit, kiköpi...most bealudt.
Tuti,hogy elég a tejem??? Én úgy érzem, de ez az állandó zaklatás. Minden családtag, minden vendég, mindenki ezzel kerget az őrületbe,hogy"van elég tejed? biztos? és tényleg nem kell más?"! Már tisztára megbolondulok ettől, aztán most meg elgondolkodtat, mikor kaja közben is üvölt a gyerek.
Ja, és ugye, írtam,hogy szinte alig alszik vmit napközben. Ha el is alszik, 1-másfél óra max. és ébred,és kaja, aztán vagy bukik, vagy vmi...
Ez megy egész héten... Én meg már vonszolni sem bírom magam!

ennyi rólunk...

Anita
Kép
Kép
_anita_

az előbb elfelejtettem alkalmazni a betűtípusomatKép

Angi: most már csak túl leszünk ezeken a napokon! Legyünk optimisták! Köszönöm a köszöntést Tibi nevébenKép Jó tesózást! Fodrászkodás áll még?
Szerintem nyugodtan kiteheted utána Lidit levegőzni!

Eszti: Látod, én meg elfelejtettem megdícsérni a frizudat! Pedig nagyon tuti lett! Én talán jövőhéten bevállalom a fodrászkodást. (Már bejelentkeztem, aztán meglátjuk...

Annácska: tényleg jó baba akkor Petike, gratulaKép

Várjuk a húsvéti babákat: VokKép,NyfKép,NadineKép,BettiKépMedikeKép

Vas Ildi!!! Mi van veletek, ezer éve nem voltál felénk!

Na, várom a védőnőt! Kíváncsi vagyok, ő tud-e vmi okosat mondani!

Fejjem ki a tejet, és nézzem meg, menyiket eszik? A mérlegnem nem hiszek, csalhat. Meg utálom is...

Na, nem negatívkodok tovább!

Pussz, ha úgy adódik, akkor jövök még!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok
Anita: Lili is sokszor csinálja ezt. Szív kettőt kiköpí üvőlt egy sor majd ismét beveszi szív kettőt stb. Én is már nyomkodom a cicimet, hogy jön-e belőle tej és pánikolok, hogy kevés. Ilyenkor jutok arra, hogy átrakom a másik cicire. Szerintem lusta. Amíg könnyen jön issza, de ha már egy kicsit küzdeni kell érte feladja és sír.
Hát éjjel megint nyügi volt éjféltől. Én már tényleg nem tudom mit csináljak. Ráadásul tegnap dél óta nem kakilt és olyan mintha folyamatosan nyomna. Nyöszörög és nyom, de még puki se jön. Annyira elkeserítő és az a legrosszabb, hogy nem tudok rajta segíteni. Jaj, most kiabál anyu, hogy betojt a babó. Hál Istennek. Remélem kicsit jobb kedve lesz. Megyek is tisztába teszem.
Cory: Válaszolj légyszi a 2 ciciből etetéses kérdédemre, ha visszaolvasol. Köszi

Kép

Kép
pgyöngyi

Jó reggelt,

Laura ma 1 hónapos, csak úgy repül az idő. Hihetetlen. Olyan jó volt az éjjel, este 9-kor evett és utána csak fél 6-kor keltünk.
Bár igazából máskor sincs okom panaszra.

Köszönöm a válaszotokat a kérdéseimre! Megnyugodtam, hogy nem csak én nem fejek állandóan és hogy a puki is normális, mert egy kicsit izgultam.

Gyöngyi
Én mindig 2 mellből etetem. Majd irok emailt is.

KépKép
KépKép
scullyx

<font color="119911"> Anita,
bár gondolom nem vigasztal, de nálunk pont ugyanez megy! Tegnap egy óra alvás után ismét kelt és aztán éjfélkor is és fél 5-kor. És ő is bőg szopi közben. Most is ezt csinálta + 1,5 óránként enni akar vagy jobb esetben 2 óránként, de volt, hogy óránként. És én is parázom, hogy van e elég tejem. De biztos csak az idő miatt van, ha Boti is ezt csinálja. Bizzunk benne, hogy javul a helyzet. Kép
Drukk Nektek is!
Fodrász holnap lesz, de már előre parázok, hogy mit csinál majd vele Feri. Azt mondta elviszi a Brico Storeba és ha üvőlt akkor azt mondja, hogy az én gyerekem, nem az övé. Kép</font>
angi79

Anita, ne keseredj el. Úgy szeretnék valami okosat mondani, de nem tudok. Esetleg a többi gyakorlott szopis anyuka?
Bence csak akkor nyivákol a cicin, amikor már totál tele van, de még komfortszopizna, viszont még mindig jön a tej, és már feszíti a pocakját. Ilyenkor kalimpál, meg nyivákol, és látom, hogy elég neki a kaja. Szóval komfortszopi ide vagy oda, ilyenkor nincs, mert még mindig sok tejcsi van a cicimben. És ahogy kiveszem a szájából a cicit és a lábamra fektetem, látom, hogy megkönnyebbül, hogy már nem megy több tejcsi a gyomrába.
Én is megijedtem, amikor ez volt először, én sem tudtam, mitől sír, bár láttam, hogy feszeleg, de azt hittem én is, hogy nem jön elég tejcsi. De közben meg láttam, hogy ő is szó szerint fuldokol, tiszta tej a szája.

Tibinek én is boldog névnapot kívánok, neked pedig sok kitartást!
Vendég

Ja, és Anita: hagyd a sok hülyét a francba, aki a tejed mennyiségével zaklat!!!! Boti iszonyú dundi, tök jól fejlődik, a tejed pedig ezek szerint ELÉG!!! Szóval ne is érdekeljen mások idiótasága!!
Vendég

Sziasztok!

Gyöngyi: én egy mellből szoptatok, de ha valamiért odaadom a másikat is (pl este), akkor nem tartok szünetet, és nem fejek előtte belőle.

Annácska: ez is úgy megy, mint a rákszűrés, csak akkor szólnak, ha gond van.

Anita: pisil-kakil eleget Boti? Hízik? Ne foglalkozz a károgókkal!!!! Az, ha kifejed, és úgy nézed, mennyit eszik, csalóka lehet, én nem próbálkoznék vele.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Angi: FeriKép
Védőnő most hívott, nem jönKépKép Örülök is neki, de legalább alhattam volna még vagy 2 órát. Egyébként azóta is békésen alszik Boti az apja helyén a mi ágyunkbanKép Védőnő is az idővel magyarázza, mert az ő gyereke is ilyeneket művelKép Tehát reménykedjünk! Ja, amikor óránként eszik, akkor mindig csak annyit, ami gondolom egy óra alatt eltűnt a kis gyomrából. Lusta, szív egy kicsit, hogy ne legyen éhes, aztán pihi...és kezdődik minden előről!

Ma azonban süt a nap, mégha kicsit fúj is a szél, tehát irány a szabad!
Drukk nektek is Angi, és kellemes szépülést holnapra! Biztos jól ellesznek egymással apja és lányaKép

Scullyx: eddig én mindig két mellből etettem, most egyből eszeget mindig, csak reggel és este "kétmellezünk"! Csak hajnalban szoktam fejni, mikor megint csak egy mellből kortyol. Puki nálunk is emberesKép

Gyöngyi: Éljen a trotty!!!KépKépKép Bízzunk a javulásban!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Eszti: most reggel is megnyugodott amúgy, hogy kivettem a szájából. Lehet, hogy csak közénk vágyott, mert már megszokta,hogy a 6-os ébredéskor ottmarad? De máskor? Lehet, tényleg sokszor már túlzabálja magát, mert tök így csinál, ahogy írod. Aztán a cumival megnyugszikKép Most is ez volt, de már 3 perc múlva cumi sehol sem voltKép

A károgókkal meg tényleg tök igazatok van, de annyira idegesítő: nézzenek már rá a gyerekre! Férj szokta mondani,hogy "mondd azt, hogy már 2 hónapja!!! nincs elég tejed, és rendes kajával, szalonnával etetjük a gyereket, azért néz így ki"Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: én akkor akadtam ki, mikor Balu 6 hós korában zaklattak, hogy jaj szegény gyerek, nem kap semmi normálisat enni... Baluval akkor kezdtük a hozzátáplálást és szegény kis éhezőm 8kg volt.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Anita, örülök, hogy most már mosolygós jelek is vannak a leveledben! Kép

Angi, jó lesz a fodrász, és különben is, apának is kell edződnie egy picit... Kép
Vendég

Jó reggelt lányok!

Olyan menstruációs-görcsféléim voltak az éjjel - gondolom nyílik a méhszáj, de amúgy semmi egyéb jel nincs. Zsebike mocorog, de csak olyan finoman, amennyire sztreccspocak engedi... Kép

Nadine Kép nagy drukk neked mára!

Istenem, bár már ott tartanánk, hogy mi is tejecskéről faggatnánk a "nagyokat"! Kép

Valami spéci dolgot akartam kérdezni az Istvános mamiktól, de nem emlékszem, hogy mit... azért ha valami tuti eszetekbe jut, ami kellhet és nem számíthatok rá szóljatok! Valakinek szívesen átküldeném a listámat is, amit bepakoltam, hogy cenzúrázza, mert 100 hogy valamit itthon hagyunk, a fele meg fölösleges... Köszönöm! Kép

Melitta

Kép
nyf

Gyors leszek, mert ezer dolgom van mára...

Anita:
ha kifejed, és üvegből adod tuti más mennyiséget fog enni, mint ciciből! Szerintem ezt nem érdemes kipróbálnod. Mi ugye egy ideig párhuzamosan ciciztünk és üvegeztünk Kincsővel. Ha nem kapott cicit, csak üveget, akkor 140-et is megevett, ha meg cicizett, akkor max 60-at szopizott, és azzal a mennyiséggel ugyanannyi időt elvolt.
Üvegből mindig sokkal többet esznek a babák.

Angi:
de jó, hogy írtál, már nem tudtam mi lehet Veled, mailben gondolkoztam.

Egy kérdés:
Kincső legújabb szokása, hogy este 8-tól reggel 8-ig alszik, illetve közte 1x ébred 2 körül, és akkor üvegből kap tejcsit. És napról napra kevesebbet eszik belőle, (2 hete még 140, hétfőn már csak 100, ma csak 70) és már az üvegen bealszik. Létezik, hogy így fogja lassan átaludni az éjszakát? Vagy cska én kombinálok?

Titati
titati

Nyf: ha gondolod megnézem szívesen a listád
picibogyo kukac gmail.com
titati

Sziasztok!
A mi éjszakánk ismét nyugis volt. Este 10-től volt alvás, reggel 6-kor egy kis nyikorgásra ébredtem és én ekkor megetettem, mert majd szét durrantam. Utána ismét szundi,igaz csak fél 8-ig. Majd ismét reggeli és azóta elvan a játszőszőnyegén. Néha azért el is szundít.

Hétfőn rendeltem a Brumi maci-tól járókát és játékokat. Remélem ma már ide is ér. Elvileg öt napon belül szállítanak. Ezért nem mentünk a héten sehová.Kép

elkiabáltam h elvan a j.szőnyegen...megyek mert szerintem már éhes. A dupla reggeli alatt nem sokat szopott.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Köszi Titati Kép, akkor küldöm mindjárt...

Melitta

Kép
nyf

Téves riasztás volt. Csak a játékokat kellett megmozgatniKép és a cumit a szájába adni
(Nálunk a cumi szerencsére nem zavar be, ugyanúgy szépen szopizik.és még nem cumifüggő)

Az éjszaka azt álmodtam h elmentünk apával valahová és Timit otthon felejtettük. Egy óra múlva jutott eszembe h hol van a kiscsaj. Szörnyű volt még álmomban is h ezalatt történt vele valami. brrr

Nyf
nekem is küldheted.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Titati, éjjel miért üvegből adsz neki tejet?
Vendég

Sziasztok!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Aú! Titati a vipmailed él még? Arra ment automatikusan... mert azt tárolta a gépem...

Melitta

Kép
nyf

Na, én nem értem a babanetet. Kint azt írja, hogy az én üzim volt az utolsó, amit elküldtem már 2x, mert nem látom sehol és még mindig nem látom. Na, de sebaj. Kép
Majd megjelenik valahol. Ha meg nem, akkor újra írom. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Angi!
Feri fergeteges! Kép Mond meg neki, hogy üdvözlöm. Kép Aztán ne parázz! Biztos minden rendbe lesz holnap. Kell egy kis kipacs neked is!
Beszéltem ma Violettával és ők is nyügisek voltak, szóval tuti az idő az oka. Kép

Na, hátha most átmegy. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszti:
Mert kezdettől fogva rengeteg tejem van, a kórházból 250ml/napi plusszal jöttem ki. Reggel szültem és délután már ezerrel jött a tejem. Ha nem fejtem, durrantam. hazajövetelünk után "szereztem" anyukákat, akiknek szükségük van plusz tejre, és most napi 750-900ml plusznál járok. Ennek "köszönhetően" éjjel 2-3 óránként kelek fejni, és nem tudom kiszámítani, hogy Kincső mikor kel, vagyis vagy durranó cicim lesz, vagy üres. Tegnap éjjel 4 órát egyben aludtam (mert hulla voltam, és sajna nem ébredtem fel), és kis híján bedurrantam.
Eleve úgy jöttem haza a kórházból, hogy éjjel üvegezni fogok, hogy megkülönböztessük a nappalt az éjszakától. Lehet, hogy rosszul csinálom, de nekünk ez bevált.
De napközben már CSAK cicizünk Kép Ahhoz képest, hogy Kali lányom meg nem is cicizett (nem tanított meg senki, és nem sikerült), csak üvegezett ez már óriási előrelépés Kép
titati

Nyf: megyek akor vipmailre...semmi gond...
titati

Az én üzim sincs meg egylőre...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Még egyszer, aztán bocsi, ha előkerül:

Titati: irigykedemKép És köszi, akkor nem kísérletezem!

Petri: szuper,hogy ti is ilyen jók vagytok! Nekün kedden lesz meg a járóka, apa megy érte Pestre. A Mária Nagyker webáruházából rendeltem, ugyanaz sokkal drágább a Brendonban.

Tegnap meg megjött a Minimanóból rendelt állatos képtár! Bejött Botinak (már ameddig játszottunk, de hajnalban is annak dumáltKép)

Mariann és mindenki, aki már nem jön a hétvégén: én is kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

Még mindig alszik...Kép Egy rossz szavam nem lehet! (Én meg mindjárt szétdurranokKép)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: