A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi Kép
Én is nagyon remélem, hogy most már sikerül és talizunk Kép

Bog Kép
Persze, hogy mondtam neki a Bogárka-parkot Kép Petra aranyköpései zseniálisak Kép Kép

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

OFF:
NA,nekem ma nem volt röhöghetnékem.
Jöttek vízszerelők.Néztek,bontottak,véstek,egész kádat kiszedték.És miért?Röviden:nem volt cső a padlóban ahol a víznek kellett volna elfolynia.nem vicc!NEM VOLT CSÕ!Hallottatok már ilyet?
Szóval új építésű lakásoknál tessék ott állni a mester mellett és nézni,hogy betesze mindent amit be kell tenni.

A következő röhögőgörcxs akkor került el amikor el kellett takarítanom a port.Csak port hagytak,de azt nem keveset.DE:kőművesek is voltak,visszacsinálták a kádat a helyére,becsempézték és holnap már használható.

Már csak arra kell várnunk,hogy ne ázzon tényleg az alattunk lakó.

ON:minden gyerek gyönyörű,okos és vicces.

Juc
20170114224602

Juc,
ez GÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZ!!!!! mint egy monty python film...
micsoda barmok vannak...??????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan!

Monthy Python?Azon legalább röhögnékKép
20170114224602

igen, de ez annyira ABSZURD, h csak nekik jutna eszükbe...Kép no, meg a magyar munkásembereknek...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

munkásember?Még Mekk Elek is jobb melót adna ki akezébőlKép
20170114224602

Juc Kép Ez tényleg hajmeresztő!! Mekk Elek Kép Tudsz vmi kártérítést követelni az eladótól?

Kép
Kép
denizsa

NEM VOLT CSÕÕÕÕÕÕÕÕÕ??????????? ATYAÉG!!!!!!!!!!!!! AZÉRT A POFÁTLANSÁGNAK IS VAN HATÁRA!!!

Den!
Játszóházas találkozóban benne vagyunk, bármikor!

Kép
Kép
zuzmo1

Den!

nem a mienk csak béreljük szerencsére.
ÉS sajnos ez a cég akivel már volt dolgunk egy másik lakásban még a garanciális munkákat sem hajlandó megcsinálni.Egy patkány!
nevét is szívesen kiírom ha valakit érdekel,nehogy belefusson mert a környéken mindenhol terjeszkedik és húzza fel a szarnál-szarabb házait.Tudnék mesélni......
20170114224602

Volt valakimpstanában Decathlon vagy GL outletben?Calzedonia outlet?Fürdőruhát szeretnék venni és nem tudom,hogy merre induljak.
20170114224602

Juc!
Decathlonba ne menj...számomra elkeserítő volt a fürdőruha-kínálat...Kép persze ha szereted a nagy virágmintás fazonokat...Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Igen az a nekem való!Kép
Akkor ez már kilőve!
Köszike
20170114224602

decathlonban ma voltam, már vannak fürdőruhák, de nem néztem meg alaposabban...de holnap is megyek, azt igérték, holnapra jön egy szállitmány bicaj...teljesen ki van fosztva a bolt...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSan!

Akkor kérlek nézzél nagy cicis néninek valósi egy részes ,normális fürdőrucit.Csak annyit,hogy látsz-e olyat aamit el tudsz képzelni rajtamKép

Ugyis csak jövőhéten mennék.

CSak nem kerékpárt visz hozzátok a nyúl?

Juc
20170114224602

Zuz Kép
De jó!! Kép Május 5-e még olyan messze van, sztem addig beiktathatnánk még egy játszóházas talit.

Kókusz Kép
Ha pl. ápr. 24-én hétfőn szeretnénk egy talit a Fonyód utcában, akkor mikor érdemes bejelentkezni és kinél? Vagy nem szükséges? Múltkor Te voltál a főszervező Kép tudnál most is segíteni, vagy tanácsot adni? Köszi előre is!!

Kép
Kép
denizsa

Zsan!
Mi a múlthéten voltunk, akkor is volt egy sornyi fürdőruha, de egytől egyig hatalmas virágokkal, csak épp más és más színekben pompáztak...Szóval nézd meg légyszi, hogy van-e más ezeken kívül! Színes lehet, csak ne virágos!!! Kép

És politikai-szösszenettel kapcsolatban meg nagyot kérsz!!! Kép Tudod, hogy ezek tükrözik a mi véleményünket (ki másét tükröznék? Kép), és mi van ha az szöges ellentétben áll a tiéddel??? Azután is szeretni fogsz??? Kép De tudod mit? Inkább írok mindennap egy politikalag semlegeset, minthogy ezt a két politikait, oké?

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc,
én egy olyan boltban vettem tavaly (amikor még szoptattam, oh, régi szép idők, méretes cicek Kép), amit a Béres Nagycsöcsű Alexandra fémjelez, de most nem ugrik be a bót neve. (Nem Caldezonia vagy mi és nem Intimisismismiisisi, vagy mi.) Valahol a Körúton, de több helyen is van (pl Campona) csak mindenhol másmilyen kínálattal. Ha eszembe jut, majszolok..
Ez a kecó is lakóparkos minőségű ezek szerint? Csőváz, vazzeg... Zimmer Feri semmiben sem túloz, se a Csinibaba... amit lehet, kispórolunk és ellopunk, király.
Tényleg, Kisün, Bécsben kint vannak még a táblák, amiben felhívják a magyarok figyelmét az eltulajdonítás ellen...?

Bogárka,
ez a te csajod tud valamit. Kép
neet
neet

Den!
Már megint hétfő? Kép Vagy ez csak példa volt? Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet!
Camponás fürdőruhás bolt nevét énisénis kérem, ha eszedbe jut Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucus!
szereted a sportfürdőruhákat? azokban is van elméletileg kosaras. a Skálában egy csomó új Triumph meg hasonló normális fürdőruha érkezett, van a fehérnemű osztályon, meg arrébb is.

ha nem volt cső a csatornának, akkor a több hete lefolyatott használt víz mind a falakba ment? megáll az eszem!
írd csak ide a vállalkozó nevét!

ancsipancsi

Bog Kép
A hétfő csak példa volt (mint ahogy írva vagyon Kép ) lehet az kedd is vagy bmi más, azért gondoltam a 24-i hét első felére, mert az utána köv. héten pénteken már Hozzád megyünk Kép Kép
Persze kérdés hogy egyáltalán mikor van hely, lehet hogy holnap arra sétálok és megkérdezem.

Kép
Kép
denizsa

GIMESI

ÉS Skálát is megnézem,bár pont a kosár nekem nem fontos mert attól olyan kis csücskös lesz a pici mejjemKép

Juc
20170114224602

Tudom mit felejtettem el:kullancs oltás.
Dokival beszéltem.1 éves kor felett oltanak.Doki felírja,kiváltod,visszamész és beadja az elsőt majd 1 hónap múlva a 2.Innentől már védett a gyerek.a 3.egy év múlva kell beadni.
Holnap felíratom,kedden beadatom az elsőt nekik azt hiszem.Hiába nem jellemző láz vagy egyéb reakció azérz az ünnepre nem indulnék neki két oltott gyerekekkel.
20170114224602

Na ezt még leírom, aztán húzok aludni:
Ma este Bálintot beraktam pár percre a kiságyába fürdés után, mert nem mertem az ágyon hagyni, annyira aktív mostanság. Fél perc múlva már hallottam hogy ordít, úgyhogy igyekeztem vissza és látom, hogy az ágy végében TÉRDEL a szélébe kapaszkodva. Pár másodpercig gyönyörködtem a látványban (a térdelésben és nem az ordításban)mielőtt felvettem. Tudom, hogy ez csak kis mérföldkő, de akkoris ma térdelt fel először... és gondoltam megosztom Veletek is Kép

Kép
Kép
denizsa

Bálintnak nagy gratula! Szerintem a tücsökzene volt ilyen inspirálóKép
Jó neked, hogy aludhatsz, nálunk még műsor van!

Kép
Kép
zuzmo1

Deni,
térdelés királyKép
ápr 24-ei hét nekünk is joKép

Zuz,
nálunk is még csak most ájult el a gyermekKép

Juc,
csönélküli sztori ultra-mega-hiper gáááz! Mostanában tényleg minket is mindenki óv attól, hogy ujépitésü lakást/házat vegyünk a fent leirtak miatt, is... Lehet h jobb is lesz, ha találunk vmi nem tul régi használt házat.

KépKép
fibi

Jó reggelt!

Juc:
Gimesi = Agimpex kft.????

petergabi

Gabi!

Nem tudok erről az együttállásról.Gimesi=Gimesi kft.

Jucus
20170114224602

Mi az a szó, amikor 2 cég versenyez egymással.... az a bolt neve!
neet
neet

KONKURENCIA!!!
Már csak az nem biztos, hogy itt vettem, de ha elő tudom keresni a rucit, tán még nem ázott le róla a logo. Kép
Ja, és ez sima kék, nagyon szép kék, és az a pihepuha külsejű, nem az a csillogó, de nem is a bazivastag plüss, olyan pamutos, de nem tudom a nevét, és merevítős de nem szivacsos, szóval szerintem number one. Ja, és nem is tanga, nem is nagymamabugyó, egyszóval: tökéletes. Kép Asszem 8000 pénz volt tavaly, ami elvileg nem is olyan sok. Pláne, hogy ez a viszonylag vastag anyag nem megy szét egy nyár alatt.
neet
neet

Den,
olyan nincs, hogy kis mérföldkő, mindegyik nagy!!! Kép

Juc,
és ilyenkor ki fizeti a munkásokat? Te vagy pedig a tulaj? Remélem, az utóbbi. Vagy ami még jobb,az építtető cég, elvégre ki tehet arról, h nem tettek csövet a falba? A lakó??? Kép
neet
neet

Neet!

Tulajnéni fizet.Gimesi meg akkor semfizetne ha összedölne egy háza.Na csak ennyit az építőiparról!
20170114224602

Juc!
Ez egy teljesen új lakás?

Kép
Kép
zuzmo1

6 éve épült a ház és nem lakott a lakásban senki idáig.

Juc
20170114224602

milyen mázlija van az építtetőnek, hogy pont abba a lakásba nem rak csövet, ahova aztán 6 évig senki sem költözik! Vag ylehet, hogy a többi lakásban is voltak hasonló gondok, amikor beköltöztek?
És tényleg, akkor ezek szerint, amióta ott laktok, azóta szivárog a víz a falba? Ez nagyon durva! Gondolom a tulajotok mondott csúnyákatKép

Kép
Kép
zuzmo1

Juc!
én ált kosár nélkülit veszek, lévén nincs csecsem, meg van egy csomó bikinim. viszont idén annyira molett a sziluettem, hogy nem tudom egyáltalán ruhában is kimerészkedjek-e nyilvános helyre.

a C&A-ban van új Snoopys bugyi. retro fazon, és az állatka kicsi kis "kövecskékből" van kirakva rajta. az ára 2500 Ft, szóval kezd húzós lenni. a melltartója is annyi, ez kifejezett sportmelltartó, amit én szoptatós helyett használtam, ....és azóta is.

a Gimesiék meg gondolom megépítették a csatornát, meg mindent, csak egyszerűen elfelejtették összekötni a lefolyót az elfolyóval. még ha egy mosdónál teszik, jobban feltűnő, mert rögvest minden víz a földre hullik. kár, hogy 6 éve nem használták a lakást, garancia ennyi idő után már csak max. a szerkezetre érvényesíthető. Kép

Deni!
annyira édes lehetett BálinT!!!!!!!!!!!!!!

ancsipancsi

Zuz Kép
Inspiráló tücsökzene, ez jó Kép Akkor most már tudom, hogy miért ilyen népszerű Kép Kép

Fibi Kép
Köszi a mélt Kép Milyen volt az éjszakátok? Bálint csak délután szunyált nagyot vagy éjjel is tudott aludni?

Neet Kép
Ez a fürdőruci nagyon jól hangzik! Már csak az a kérdés, fel merek-e venni nyáron fürdőruhát... Kép Kép

Juc Kép
Remélhetőleg több hasonló meglepetésben nem lesz részetek az új lakásban!!

Kép
Kép
denizsa

Ancsi Kép
Tényleg édes volt, csak kár, hogy üvöltött közben, de hát semmi sem tökéletes Kép
Snoopys bugyi rulez Kép

Kép
Kép
denizsa

Den,
profilban kép, limited edition, azaz hamar törlődni fog, de nézd meg, ha érdekel. Kép
(Addig kicsinyítettem infranview-val, amíg belefért a babanetbe. Szóval sok nem látszik... Kép) Ez egyébként Eszter félévesen, nem hivatalos babaúszás oktatáson. Kép
neet
neet

Neet,
de szuper medencétek vanKép na, és a furdoruci sem utolsoKép

Deni,
aludt éjjel is B, mondjuk hajnalban 3x fent volt, ugyhogy alig látok ki a fejembölKép és majdnem 11-kor aludt el...

KépKép
fibi

Ja, és én bikinit szülés ota nem merek felvenni, csak egyrészes fürdöruhát... a hasam miattKép mert még látszik a -terhesség elött!- kivett piercing helye a köldökömbenKép nem nött be a lyukKép

KépKép
fibi

Nem tudjátok, van holnap is Lurdy Okmányiroda ügyintézés? Férjem elhagyta a jogsiját több mint egy hete, és képtelen idöt szakitani, hogy elintézze a pótlást... ezt is nekem kell a kezembe venniKép Nincs telefonszámuk, csak személyesen lehet érdeklödni ott.

KépKép
fibi

Neet Kép
A fürdőruci nagyon tuti! Azt hiszem bikinit majd én is akkor merek felvenni, ha majd úgy nézek ki mint Te Kép A medence is rulez! Mi is tervezünk babapancsolót a nyárra, de nálunk ez egy felfújható csónakban fog kimerülni egyenlőre.

Fibi Kép
Sajna Lurdy okm.ir.-ban nem vagyok túl ismerős. Kép Neked volt piercinged? Mik derülnek ki Kép Akkor B. jó sokáig pörgött este és még hajnalban is volt energiája, nem csodálom, ha most kicsit nehezek a szemhéjaid... Méltem is Kép

Kép
Kép
denizsa

Den,
nehogy bedőlj a látszanak! Addig zsugorítottam a képet függőlegesen, míg ez jött ki belőle.. Kép
Azért jó hallani... Kép
Egyébként egy ilyen medi már 15nél kezdődik, (vízforgatóval, fedőfóliával, tokkal vonóval vettük 30ért, és másnaptól 19999 től árulták, Praktiker rulez...) és ráadásul a szomszédom egy nagyon májer medencés cégnél dolgozik, így jutányosan szerzi be nekünk a klórt, ami nem is igazán klór, így nagyon sokáig szép marad a víz. Ha valakit érdekel. Kép
Fibi,
és ha visszatennéd a piercinget? Ha már a lyuk úgyis ott van. Kép Vagy már komoly felnőtt anyuka vagy, és nem megy az imidzsedhez? Kép
neet
neet

Neet!

Fürdőrucid sirály!Én mondjuk ezer éve egyrészesben gondolkodom,de Balcsin,kertben nem igazán érdekel,hogy mekkora hájam vanKép

Juc
20170114224602

Neet,
Kép

Kérdés: Bálint végre elkezdett mászni! Legjobban a cipők és papucsok érdeklik. Ez normális?? Remélem nem vmi rejtett Al Bundy munkál benne Kép Van vmi trükk a megoldásra a szekrénybe rakáson kívül?

Kép
Kép
denizsa

Den,
teljesen normális. Kép AL Bundy pedig megarulez!!! Kép
neet
neet

Deni,
piercinget csakis exférj kedvéért tetettem be anno, ö kivánsága voltKép

Neet,
pontosan, komoly anyukának nem valo a zilyesmiKép Meg fáááj is ámKép

KépKép
fibi

Deni, Isti úgy rágja a papucsokat, mint egy kölyökkutyaKép és térdelésKépKép

imádom Petra és Borisz aranyköpéseitKép mégémég!Kép

Zsan, szegény Britni Szpirsz fijaKép és vajon tényleg a bébiszitter ejtette fejre?

Dóri, köszi az oldalt. rosszullettem tőle, de erről nem TE tehetsz. és egyébként a főnök szólt, hogy ahéten leközölné a cikkem, de még nem tudtam mit mondani rá. úgy vagyok vele, hogy inkább elfelejteném az egészet. de lehet, hogy ez csak gyávaság részemről. de akárhányszor foglalkozom ezzel gondolatban, utána olyan rémálmaim vannak, hogy a halott gyerekem fogom a kezembenKép

votiv 8)
votiv

Votiv, ne haragudj, nem tudtam, hogy ennyire kiborit a dolog!Kép Ha tudom, nem tettem volna fel! Tenyleg sajnalom!Kép
A cikket pedig ha megirtad, akkor ad le legy szives! Talan ha nagyobb hangot kapna az egesz, akkor vegre valami tortenne, hogy kesobb mas gyerekek es anyukak ne keruljenek ilyen helyzetbe!

Deni, innen mar a felallas kezdodik!Kép Gratula!Kép

A ma delelottunket ritkan forumozo Ficankaeknal toltottuk, meg ritkabban forumozo Adaekkal egyutt.Kép Manoek is jottek volna, de az is lehet, hogy kesobb mennek.
Liza allandoan nyuzsog, maszik, felall, dumal, mindent megnez, megfog, szetszed!Kép Vince is igyekezett a nyomaba erni, egyelore gurulva, de azt szelsebesen tud.Kép Kata meg leginkabb csudalkozva nezte oket.Kép

Bogarka, mikor kezdodik a kertiparti? Eleg, ha fel otre tudok odaerni?

Juc, ez durva! Es ki tudja, honnan es mit sporoltak meg ki...

Ancsi, ne beszelj hulyesegeket!

Fibi:
Központi Okmányiroda Kihelyezett Irodája (Lurdy Ház)
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
Telefon: (1) 443-5747, (1) 443-5748

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: