A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Andy!
Nem a jövõhéten, hanem a jõvõhónapban lesz! Most 25-én akarták, de akkor kell visszamennem a dokimhoz a hormoneredményért, és úgy gondoltam az a fontosabb! Kép Az epekõ így is, úgy is megmarad még a jövõhónapig! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

NelliKép
Az jó lenne, ha megadnád, köszi!

EdithKép
Az útlevéllel kapcsolatban hívtam õket, hogy hívjanak már fel Téged, hát remélem megteszik, nemcsak a szájuk jár.

Nikie
nikie

Haho!

Mennyit irtatok nehany ora alatt. Koszi mindenkinek az udvozlest, de igyekszem nem sokaig maradni.

Moni! Az uj dokim is fehervari. Egy ismerosom ajanlotta, s nagyon bizom benne. Jovo szerdan mar tobbet tudok meselni rola, mert kedden este megyek hozza vissza a gyogyi mentes ciklusom homerseklet tablazataval.

Andy! Mi tortent a labaddal nevrokonom?

Cateye! En csak Norcolutot szedtem, ettol mult el a barnasozasom, de amint irtam, sajnos nem sokaig elvezhettem az eletet nelkule. Egyebkent en sem szamolom a barnasozas napjat meg az uj ciklushoz. Csak amikor mar rendes, piros folyas is van. Lehet, hogy nalam is gyulladas vagy fertozes lehet az oka? Mert a 10. napi hormoneredmenyem tokeletes lett.

Edelweiss! En is szoritok nagyon! Emlekszem neked tenyleg rovid ciklusaid szoktak lenni. Es koszi, hogy betettel a tablaba.

Doris! Honnan szeded ezt a rengeteg optimizmust? Kuldhetnel e-mailben egy keveset belole. Nekem sosem volt sok, de mostanaban sajnos minden honapban elfogy belole egy adag.

Andi
andi28

Sziasztok Lányok!!!!

Edelweiss

Légyszi írd át, hogy már csak 5 hó várakozás:-)KépKép

Eni

Melyik kórházba is jársz itt Pécsen és ki a dokid? Eddig fel se merült az endo? És felhívtad a természetgyógyászt????? Remélem sikerült.

Puszi:Hermi
Hermi

Sien

Nagy-nagy gratula Nektek! Olyan szép amikor két ember nagyon szereti egymástKépKép

Hermi
Hermi

Zsuzsu

Írtad, hogy tudsz németül. Azt az oldalt kellene megnézni, amelyik linket beírtam. Ott vannak egy proginak ablakai. Azt kellene megnézni, ezzel a progival ki lehet számolni a Jónás napokat...

Hermi
Hermi

SienKép

Én is gratulálok nektekKép

NikieKép

Köszi elõre is, hogy megint rájuk szóltál. Remélem, tényleg sikerül, és hívnak, hogy mehetünk az útlevélért. Tiszta gyagya vagyok már miatta Kép

GittaKép

Megértelek, nekem is a hormoneredmény lett volna fontosabbKépKép

Pussz, Edit
Edith

HermiKép

Ha Zsuzsu nem ér rá, én is szívesen lefodíthatom a hétvégén, amúgy is érdekel emgem is a téma!

Andi28Kép
Hihetetlen, hogy neked is van barnásozásod. Lehet, hogy ebben a topicban olvastam, hogy valaki úgy szült, hogy végig volt ilyen folyása. Dehogy ilyen sok nõnek legyen?

Nekem viszont a sp.v. elõtt sosem volt barnásozás, érdekes.

Nikie
nikie

Ninkie

A nõ a Budai Honvédkórházban van, Dr. Farkasinszkij Évának hívják.

tel: 30/491-9728, 212-1846

Én szimpatikusnak találom.

Nelli
nelli2

Nikie

Nekem is vetélés után kezdõdött a barnásozás, egyre durvább volt...Utolsó 2 hónapban amikor volt már félidõtõl tartott néha már átment vérzésbe. Aztán csináltak laparoszkópiát és érdekes, mert azóta abszolút nem jelentkezik, már abban a hónapban sem. A doki azt mondta rendben voltak a dolgok (mármint a méhemen kívül), nem csináltak semmit, csak nézelõdtek. De akkor se értem. Aztán azóta szerintem megnyugodtam lelkileg és attól múlt el...
És most én is gombával küzdökKépKépKép
Szerintem, ha lefordítod sok embert fog érdekelni, kicsi progi lehet tölteni, 30 napos verzió, és kiszámolja a megfelelõ napokatKépKép

Hermi
Hermi

Andi!

Két hete elestem és lett a bokámon egy seb.5 nap múlva bedagadt és menni sem bírtam. Elmentem a dokihoz és kaptam egy tetanuszt a fenekembe. Otthon feküdtem és jegeltem meg kamilláztam, de most már sokkal jobb.

Karmen!
OK! Egybõl küldök majd SMS-t.

Puszi

Andy
Andy

NikieKép

Remélem, hívni fognak, akkor is, ha nem tudják megcsinálni. Holnap még én tudok érte menni, de csüt.-ön forgalmi vizsgám lesz Szegeden, és pont délbenKép. Ez most jól jött ki már megintKép Akkor viszont valakit meghatalmaznánk, hogy hozza le.

Most elköszönök mindenkitõl, majd holnap jelentkezem. Addig is mindenkinek szép napot.

Sziasztok!

Edit
Edith

Andi28
A 10 napi hormoneredmény nem minden. SajnosKép Bocs hogy ezt mondom. Vagyis nagyon jó ha ott minden rendben vanKép, csak az a gáz, hogy a pé után 7 nappal is meg kellene nézni a hormonokat, föleg a proli és a progi szintet!!!!

Ha gondolod írd be ide a görbédet!!!!!!!! Ha kész van a gyogyimentes hónapod.

Puszi,
Moni
mj

NelliKép
Köszi a számot!

HermiKép Neked mivel kezelik a gombát? GYnevacot használod?
És a férjed?

Nikie
nikie

Nikie

Eddig hüvelykúpot kaptam...3X Aztán lehet már csak beképzelem magamnak. Jövõ héten kell a mûtét miatt kontrollra menni, akkor megbeszélem a dokival mi legyen.

Hermi
Hermi

Andi28Kép

MjKépnek sajnos igaza van. És ami a szomorú, hogy nagyon kevés doki van,Kép aki ért is a hormonokhoz, nemcsak beszél össze-vissza.
A SoteI-n jól csináljákKép Erazmusz szerint.
Fentebb leírtam, hogy melyik ciklusnapokon vesznek vért, sõt terheléses 2 vérvétel, az már kimutatja, ha baj van.

Nikie
nikie

Lányok,
Különben minden megtörténhetKép

Én pé után még 5 napig nagyon enyhén rózsaszineztem. Nem barnás volt de nem is piros. Csak enyhe rózsaszín valami. Gondoltam most sem jött össze, rossz a progiszint, a höm csapnivaló volt (valoszinü ezért is volt a rózsaszín trutyi), ráadásul a 15. napon volt a pé-m az eddigi 11-13 napos pékkel ellentétben. Szerintem a szervezetem tiltakozott a tervezett és a már 1x elhalasztott HSG ellenKép Szóval 5 napig rózsaszín valami. Minden reményem szertefoszlott.

Aztán a 25-26-27. napon a höm elérte a 37 feletti értékeket, amit eddig sohasem csinált a mensi elött. A 27. napon (vagyis pé után 12 nappal) ez már gyanús volt, úgyhogy aznap teszteltem. És + lettKép
Nem tudom, hogy hogy maradt meg a manócska ennyi rózsaszín után, de azonnal kértem progit a dokimtól, aki nem akart adni. Úgyhogy kénytelen voltam másvalakihez fordulni progiértKép Azóta is szedem.

Puszika,
Moni
mj

MarcsiKép
Köszi, majd írok magánban csak épp nagyon elmerültem a selejtezésbenKép
AndyKép
Optimista az alptermészetem meg én összességében véve olyan nagyon szerencsés ember vagyokKépKép Néha azért én is megfeletkezem errõl (Marcsika tudna mesélni...), de aztán igyekszem átgondolni a dolgok szebbik oldalát és mindig oda lyukadok ki, hogy kevés emberkének adódik akkora szerencséje az életben mint ekemKépKép
Mindenkinek szép napotKép Ha sikerül lefordítani a linket, akkor engem is érdekel a dologKép

Puszi: Doris
doris

HermiKép

Remélem nem Betadine-t használsz. Csak árt, Erazmusz doktornõ (továbbiakban: E.) írta nekem egyszer.

Nikie
nikie

Maci Üdvözöllek körünkben. Ne maradj sokáig.

Zsuzsu!
Azt mondta pár napig aztán kontroll. Gondolom valami antibiotikum.

Sien!
Gratulálok! Mikor lesz a nagy nap? Eddig nem is beszéltetek róla?

Marcsi
Marcsi

HermiKép
Te egy HÖS vagy a szememben. Le a kalappal elöttedKép
Nagyon drukkolok Neked és persze mindenki másnakKép
Moni
mj

LányokKép
OFF: Nem tudja valaki, hogy mi szükséges egy elvesztett TB kártya pótlásához? Nõvérem kisfia elveszítette a kiránduláson, és telefonon nem sikerült elérni az OEP-et... Bp.-i lakosnak hová kell fordulnia?

Köszi elõre isKép

doris

Nem Betadinet nem. Lactacydos hüvelyöblítést javasolt, majd egyszer Klion kúpot kaptam, utána meg Micogalt. Ezeket a férjnek is kellett kenegetni...

Hermi
Hermi

Hermi!

Akkor jó, puszi neked, meg a többieknek is.
Sziasztok!

További szép napotKép

Nikie
nikie

DorisKép

Születési anyakönyvi kivonat vagy személyi kell hozzá (a gyereké), ott adnak egy papírt, amit ki kell tölteni, ott helyben be kell fizetni 1500Ft-ot és kész is. Azt sajna nem tudom, hogy Bp.-en melyik OEP-hez kell menni.

Üdv, Panka

panka

Mj

KösziKépKép Én se tudtam mire válalkozokKépKép Nem mertem semmi konkrétat megkérdezni a mûtétrõl. Csak az volt bennem, hogy utána minden jó lesz. Aztán mikor felébredtem megijedtem, hogy 3 óra az elég komoly...De minden sikerült szerencsére. Elõtte még mondta egy csaj, hogy neki miómát szedtek ki, és megnyugtatták semmi gond nem lesz, legfeljebb kikapják az egész méhét...
Móni, neked ez a rózsaszínezés pékor volt, mert most másodszor nekem is elõfordult ilyen, mitõl van ez?

Hermi
Hermi

Sziasztok Lanyok!Kép

Jaj nekem!Kép
Doris!Kép A ciklusom ok, kb. 24 nap szokott lenni, bar most a barna rem miatt egy kicsit kitolodottKép Sajnos mar volt hozza szerencsem, volt, hogy egy hetig is barnaztam (bar furcsalottam, de nem igazan foglalkoztam vele, kesobb egy rutin nogyogyaszti vizsgalatnal deritette ki a doki, hogy petefeszek gyulladasom van es antibiotikumot irt fel, amitol el is mult). Kesobb fogamzasgatlot szedtem, ez alatt sem jelentkezett, majd abbahagytam, mert a parommal babat szerettunk volna. Akkor megint volt egy pici - az orvos azt mondta, hogy a fogamzasgatlo miatt van. Aztan jott a baba, mult februarban jott meg ujra, akkor minden ok volt, de most mar nagyon eldurvult a helyzet, mar harom napja keszulodikKép Rettenetes, hogy mennyi nonek van ezzel problemaja!KépKép Lehet, hogy progi hiany? Vagy megint valami gyulladast szedtem ossze? Nagyon elkeseredtemKép

Mindazonaltal koszonom a valaszokat, nagyon aranyosak vagytok!Kép Mindenkinek a legjobbakat kivanom!

Maci
Maci

Edith!
Nekunk egyertelmuen a Bromocriptyn segitett a babasodasban, mert magas volt a prolaktin szintem. Mindezek ellenere szerintem nem sikerult volna megtartani a babat ha nem kezdek el azonnal Duphastont szedni ahogy pozitiv lett a tesztem.
Segitett ezenkivul termeszetesen a homerozes is, a kisparna a popsi ala akcio utan Kép a ferjemnek nem engedtem meg az esti meleg zuhanyt, es en sem aztattam magam a vizben Kép azt hiszem tulzasba is vittem az itt hallott tanacsok megfogadasat Kép amikor pl vki azt hallotta, hogy a grapefruit jot tesz a huvely ph ertekenek karbantartasara ezaltal is elosegitve a teherbeeses lehetoseget, az biztos, hogy meg masnap vettem egy kiloval es mind megettem Kép

kamilla
kamilla

Edith!
Az elobb lemaradt, hogy en ugy ittam a palastfuvet, hogy a legnagyobb bogrembe raktam 1 evokanalnyit, aztattam 20 percig es megittam. ugyanigy a cickafarkot is. tehat nem kevertem ossze e ket gyogynovenyt, hanem kulon-kulon ittam, de biztos, hogy akar ossze is lehet keverni es egyszerre lefozni egy nagyobb mennyiseget Kép

kamilla
kamilla

PannaKép
Köszönöm szépen a segítséget. Át is adtam az infót a NõvérkémnekKép Azt már tudjuk, hogy a Teve u.-ban kell intézni, csak lehetetlenség Õket telefonon elérni mert az autómata rendszer nem reagál semmire... KöszönömKép
MaciKép
Azt javaslom kérj egy teljeskörû kivizsgálást a nõgyógyászodtól. Kenetminta vétel, hormonvizsgálat...stb. Mielöbbi gyógyulást Neked is és gratula a gyermeketekhezKépKép
NikieKép
Ezt a talit én is kihagyom... Majd ha bebabásodunk mehetünk együttKép
CipómamaKép Mi újság....???

doris

Hermi,
Egyértelmü, hogy az alacsony progiszint miatt volt a rózsaszín izéke.
Méghozzá azért, mert pé-kor lement 36,5-re utána fel 38-ra és ott is maradt, idönként a 36,9-et elérte no akkor aznap nem volt rózsaszínke, de másnap visszament 36,9 alá akkor megint ott figyelt. Szóval ez a hö nagyon alacsony volt ahhoz, hogy jó legyen a progiszint, ergo jött a rózsaszín rém.

PÉ elött 2 nappal viszont méhnyálkahártyám viszont 12 mm-es volt és a doki megkérdezte, hogy szedtem e valami gyogyit rá. Mondtam, hogy nem. Szóval úgy néz ki, hogy nálam az elsö fázisban minden ok, szépen felépül a méhnyálkahártya, van pé rendesen, csak a progiszint alacsony.

Ja és azt is észrevettem, hogy a nyári hónapokban jók voltak a hös értékeim, vagyis elére a 37-et söt néha a 37,1-et is, volt olyan is hogy 37 volt az érték 12 napon át és nem mozdult se fel, se le, és ahogy jött a tél úgy romlott hónapról-hónapra a görbéim magassága, vagyis 3-4 hónap alatt elértük azt, hogy már csak 36,9-volt a max, aztán a februári hónap volt a legrosszabb ezzel a 36,8-as értékekkel. És mindezek ellenére a babó mégis itt figyel a hasimbanKépKépKép

Üdv,
Moni
mj

Moni! Tudom, hogy az a hormonvizsgalat nem jelent semmit, de akkor orultem neki, hogy legalabb egyszer minden rendben volt. Az meg az elozo orvosom csinalta, de az uj szerint is minden ertek jo volt. Egyebkent megvan a 2. gyogyimentes honapom gorbeje (egy ideig nem mertem, a doki miatt kezdtem el ujra). Holnap nem vagyok, de csut-on bepotyogom a szamokat es elore is koszi az infot, amit lattok belole.

Lanyok! Nekem nem tudom mitol lett a barnasozasom. Kb. egy eve rendszertelen a mensim, fel evvel azutan, hogy abbahagytam a fogamzasgatlot. Volt amikor egesz honapban volt barna trutyi. ehhez kepest mar "normalis" a ciklusom. Most a legutobbi ket honapban 5 napig tartott a barnasozas, mint a mensim, majd egy nap szunet, aztan jott a verzes. Szoval en mindig jo koran megtudom, hogy megint nem jott ossze a baba.

Andy nevrokonom! Vigyazz a labadra!

En is probaltam gyogyteat inni, de nagyon rosszul voltam tole, egyszer meg hanytam is. Szerintetek kiserletezzem vele ujra?

Kitartast annak aki meg dolgozik!
Csut-on jelentkezem. Remelem varni fog legalabb egy ketcsikos hir.

puszi!
Andi
andi28

Éva, Doris
Küldtem mailt. Bocsi a késõi válaszért.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Gyerekkoromban nem voltam sem rubeolás, sem bárányhimlõs.
Jó lenne beoltatni magam. Rubeola ellen már otlják a gyerekeket, de a bárányhimlõt haza lehet hozni.
Viszont az hallottam, ha beoltanak, utána ehy ideig nem szabad teherbe esni.
Tudtok errõl valamit? Érdemes beoltatnom magam? Mennyi ez az idõ?

Köszi:
Nelli
nelli2

Móni

Köszi az infot, sejtettem, hogy alacsony lehet a progi szintem. Éreztem a peteérést, akkor le is ment a hõm 2 tizedet, volt a rõzsaszínes folyás, tegnap elmúlt, de a hõm még mindig lent...csak 2 tizedet emelkedett vissz, szóval az eredeti állapotba...Kérek majd hormonvizsgálatot.

Hermi
Hermi

Szia Nelli!!

Hát már hallottam, hogy beoltatják magukat a lányok, de nekem ebben nincs tapasztalatom. Én szerencsére voltam mindkettõben.

Hermi
Hermi

Sziasztok Lányok!

Most csak éppen beugrottam...

A cickafarkról jut eszembe, írtátok , hogy semmi mellékhatása nincs. Én amikor inni tavaly decemberben 1 bögrével/nap a második nap a fele bögrénél abba kellett hagynom úgy fájt a jobb oldali petefészkem (?). MÉg másnap is fájt. El sem tudom képzelni, hogy megigyak belõle 2 litert!! Valaki érzett tõle ilyen intenzív reakciót? És egyebet?

Röpke másfél óra alatt sikerült rájönnöm, hogy lehet ide képet felrakni Kép
Remélem sikerül:

Kép
Jönnek a zebrák!!!!

bera3
bera3

inni tavaly =inni próbáltam tavaly
bera3

NelliKép,
Rózsahimlö, vagyis rubeola elleni oltás után 3 hó a várakozási idö. Be kell tartani komolyan a dolgot. De kérhetsz a dokidtól rubeola ellenanyag tetsztet ha jól tudom, hátha mégis átestél rajta. Itt megnézik immunis vagy e rá. A bárányra nem tudom, hogy van e ilyen teszt és azt sem mennyi lehet utána a várakozási idö.
Úgy tudom a rubeola sokkal veszélyesebb babásodásnál mint a "bárány hím lö".

Moni
mj

BeraKép
Arikák a zebrácskákKép Egyet nem küldenél át hozzám...???KépKép
Andi28Kép
Várjuk a hõgörbédetKép

doris

Még is vissza tudtam jönni.

Bera3Kép
A cickafark, palástfû gyógynövényeknek nem lehet mellékhatása, hiszen gyógynövények. Más bajod lehet.

Ez biztos! Én már több, mint fél éve heti kb.5-6 litert iszom a kettõ 50-50%-os keverékébõl, és érzem, hogy jobb. Fentebb írtam, hogy a ciklusom lement 34-re , ami elõtte inkább 40 felett volt.
Láthatod, ez nem semmi. Egyéb gyógyszert nem szedtem, úgyhogy próbáld meg inni, de ne úgy, ahogy Kamilla, hanem így:
Az 1 liter vizet felforralod, beleteszed a 2-2 kávéskanálnyi cickafark, palástfû gyógynövényeket. Lefeded, és 10 perc múlva leszûrve ihatod.
Szerintem jó az íze, bár én gyerekekkorom óta rá vagyok szoktatva a gyógynövényekre.(persze a cickafark, palástfûvet csak január óta használom rendszeresen, anyukám is mondta)

Én egyébként kamillát és citromfüvet is hozzáteszek, ezeket a nyugalom megõrzésére, jó nyugtatók.

Nikie
nikie

OK Doris Kép

A zebrákkal megdumáltam Téged is útba ejtenek, meg a többieket is Kép

A zebra után pegig.......

Kép

bera3
bera3

Nikie Kép

Köszi, lehet, hogy újra próbálkozom vele, elvégre december már elég régen volt...

Nekem filteres van, gondolom az is jó...

bera3
bera3

Bera3Kép

Nagyon aranyos vagy! Feltétlenül tegyenek kitérõt mindannyiunknál.

Láttátok a Simply Red - For your babies c. daluk videoklippjét? Hát abban annyira édes picik vannak, hogy meghasad a szívem.

Nikie
nikie

Bera3Kép
Ez még édesebb mint a zebrikék...Kép Imádnám, ha nekem is lenne ilyen kis "kuporgó" Csomagocskám...Kép

Puszi mindenkinekKép

Doris
doris

Cateye,Andi28,
Nekem is van mensi elõtt ez a barnásozás 3 napig. 23. napi vérvételbõl kiderült, hogy a prolaktinom magas. Kaptam rá gyogyót, de a doki azt mondta, hogy ha lesz továbbra is barnásozás, akkor még valamit felír. Namost nem is ez a rossz benne, hanem az egész hangulat, mensi elõtt egy hétig az van, hogy "mindjárt megjön" és tök feszült vagyok... Ti nem?

Kamilla,
Ez az elsõ hónap, hogy szedem a bromokriptin (mindig Rád gondolok, hogy Neked bejött!), de képzeld már tegnap este a 23. napomon elkezdtem barnásozni. Eddig ez csak 25.-26. napon kezdõdött legalább... Tisztára elkeseredtem.
Kb. 20. naptól több váladékom van és érzem a hasam, olyan mintha meg akarna jönni. Neked mikor terhes lettél, nem jött meg ugye?
Még az lehet, hogy tényleg progi gondok is vannak... de köv. hónapban utánajárok.

Lányok,
Az új ciklust onnantól kell számolni, mikor rendesen megjön, NEM a barnásozástól!
adél

Lányok

A mell feszülést melyik hormon okozza?

Hermi
Hermi

Sziasztok csajok !

Délután nem voltam a munkahelyemen, mert kimentem a Corax Kft-hez Budaörsre ovulációs teszteket venni. Nagyon rendes volt a nõ, mert adott egy szerencse terhességi tesztet is ajándékba, és sok sikert kívánt. Remélem bejön....

Andi28
A 10. napi hormoneredmény még sajnos nem elég, ha a ciklus 2. felében van a gond. A ciklus elején nekem is tökéletes, de a barnás rém úgy mint Adélnak a ciklus 25-26. napjától jelentkezik. Májusban aznap voltam vérvételen, amikor a barnásozás elkezdõdött, és a progim alacsony volt.

Adél
Jó ötletet adtál, a prolaktinomat is meg kell kérdezzem a dokitól. Egyébként engem is stresszel a mindjárt megjön érzés. Én mindig reménykedem, hogy a mensi jön meg és nem a "Barna Rém", mert az már egy lépés lenne a babásodás felé.
Ez érdekes, hogy a Bromo elõrébb hozta a barnásozást, mert nálam a Closti inkább kitolta a 27-28. napra. Lehet, hogy a progid is alacsony ?

Vettem cickafarkfû-palástfû teát, és hétfõre bejelentkeztem a dokimhoz. A ciklus eleji kezdeti letargia után most újjult erõvel harcolok a zebrásodásért.

Sziasztok és jó pihenést mindenkinek.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lanykak,
sajnos az utobbi idoben nem tudtam jonni, most is csak irok es majd este olvaslak titeket.

Mindenkinek nagyon koszonom az egyutt erzest, orvos ugyben meg nem dontottem. 27-en megyek hozza ismet, aztan majd meglatom, hogy megtartom vagy sem. Allitolag nagyon jo orvos es sok kismamaja van, hat...nem tudom.Adok neki meg egy eselyt, aztan kiderul, hogy nekem is jo-e.

SienKép OK, ertek mindent, akkor nagy drukk szeptemberre.
Suliban meg csak osszefutunk, nem olyan nagy.

Holnap megyek matek/statisztika osszevont szigorlatra. Kicsit felek, mert eleg nehez. Jo lenne, ha drukkolnatok.

Most megyek, amint el tudtam olvasni, amit az elmult heten irtatok jelentkezem. Addig is csak annyit, hogy abban a honapban mikor sikerult a baba en minden nap ittam a cickafark-palastfu teat. Szoval, nekem bevalt.

Sok puszi,
Timici+Picur
(11+4)
Timici

Sziasztok!

Sajnos megint lekerülök a tábla aljára (1cn) Kép Kép
Pedig most tuti volt egy szép nagy tüszõm a 16. napon...
A következõ ciklust nyaralással töltjük, talán jobban bejön mint a vizsgaidõszak! Kép

Monka,
Veled mi újság? Teszt?

Puszi: Tücsi
Tücsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: