A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Prüntyi!Kép

Nem ér még ugyanolyan fürdőnacit is vettél!!!!!KépKépKép
Na szép lesz ha együtt megyünk strandraKépKépKép
IkrekKép

Volt kékben is,az is cuki volt de ez jobban tetszett mindkettőnknek uggye???Kép

milyen méretekben vetted a cuccokat?

Én 80-as, a fürdőruci meg 1 évesre valót.

Viszont ez alá simán befér a hatalmas pelus vagy az uszó kisebb????

Mea
mea

(ebben a fürdőruciban volt lefotózva LíviKép)

Mea
mea

Jó reggelt!

Köszi mindenkinek a hiányolást!
Sajnos elég nehéz napjaink vannak! Beni nem gyógyul, állandóan felmegy újra a láza, borzalmasan köhög. Péntek óta szenved. Sajnos ez egy ilyen vírus, napokig magas lázzal jár, már több ovistársának is volt.
Szegény szörnyű rossz beteg, egy pohár teát fél órás könyörgéssel sikerül megitatni vele, azt is végigbalhézza, nem beszélve az orvosságról és a lázmérésről. De ez legyen a legkevesebb, csak már lenne jobban.
Mára Dani is taknyos lett, már éjjel szuszogott, reggel meg sűrű váladékot szívtam le az orrából. Kép Láza nincs, remélem, ő megússza kis taknyossággal.
Én is elkaptam persze, fáj a torkom és jó taknyos vagyok. Kép És még meg is jött a menstuációm, így estére alig van tejem. Dani meg nem hajlandó sem lefejt tejet, sem tápszert elfogadni. Tegnap egy kicsit jobb volt, mert almát kapott uzsonnára, így kicsit több tej maradt fürdés utánra.
Baromi pipa vagyok, mert kiderült, hogy két anyuka is behozta betegen a gyereket a múlt héten az óvódába, úgy hogy otthon reggel beadta az antibiotikumot és aztán bevitte. Ilyen felelőtlenséget! És Beni szenved miatta. Ilyen beteg nem is tudom mikor volt utoljára. KépKépKépKép

Most alszanak mind a ketten, várom a doktor nénit, hogy nézze meg őket.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Kicsit visszaolvastam, amire még emlékszem. Kép

Nyúlné és a talizók
Megnéztem a talis képeket. Kép Tényleg nagyon jó lehetett. Kép Kép A gyerekek szuperédesek! Kép Kép Kép

Duda
Nati is gyönyörű! Kép Micsoda szemei vannak! Kép

Mea
Lívi is nagyon tüneményes a keretes képen! Kép

Bab,
Tofinagyi tényleg nagyon fiatalos. Kép

Sildike
Bazsika vagány, a barátnője meg nagyon szép kislány. Lacika is nagyon helyes, ő is csibész lesz. Kép
Egyébként szerintem is tegyél fel nyugodtan Bazsikáról is bármennyi képet, a testvérekről is szól ez a fórum. Kép Én is szoktam Beniről tenni.
Kipróbálom ezt a citromos diétát én is, sőt az Anyut is meghülyítettem. Hátha...

Ayse,
Liliszájakat is nagyon szeretem. Kép

Jucc,
Mi is ettünk így hármasban almát a játszótéren. Kép

Sis,
Boldog félévfordulót Máténak! Kép

benianyu

Benianyu!

Kitartás! Szörnyű ez a magas láz egy gyereknél, én már csak tudom. Kép Nekem is felváltva voltak betegek, ill. Viki mára tiszta takony lett, plusz a szemébe is cseppenteni kell.

Én i sutáltam az oviban az ilyen anyukákat, megfertőzi a többi gyereket. Kép Sőt, még suliban talán gyakoribb az ilyen jófej anyuka azt kell mondjam. Kép

Gyógypuszik a két kis betegnek! Kép

Dóri
Vendég

Jó reggelt!

Benianyu,
Jaj, Ti szegények!!! Pedig nemrég voltatok betegek, és most megint. Gyógyuljatok meg minél hamarabb!!
Tényleg milyen dolog az, hogy valaki beviszi az oviba a beteg gyerekét. Egyrészt otthon kellene pihennie és gyógyulnia szegénynek, másrészt másra is ráragasztják a kórt. Felelőtlenség!

Dóri,
Hú, ez nagyon izgi. Várjuk a következő teszt eredményét is izgatottan!

Kép
Bab és Tofi
bab

Jó reggelt!

Benianyu!
Jobbulást kívánok Nektek, remélem mielőbb meggyógyultok! Kép

Dóri!
Eddig nem akartam írni, de hasonló cipőben járok teszt ügyben, mint Te, csak annyi, hogy én nem szedtem semmit!!! Azt hiszem lassan megyek egy másik tesztért (én a One Step-et csináltam)! Én még nem igazán szeretném, ha valóban két csík lenne, majd egy év múlva!!! Kép

Davallia!
Almaevő Panda nagyon cuki!Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Az előbb lemaradt még néhány gondolatom. Kihasználtam, hogy alszanak a fiúk és visszaolvasgattam pár oldalt! Kép

Cleo,
Maja nagyon édes, ahogy szétszedi a habtapiját. És Kisnyúllal is helyesek voltak a talin, ahogy romantikáztak. Kép

Kati,
Kornélnak jobbulást! Nagyon édes, ahogyan elaludt az ebédre várva. Kép

Dóri,
Vikinek is jobbulást kívánok! Gergő és a tavaszi szünet Kép Kép Kép Kép
Vegyél még egy tesztet, szerintem már minket sem fog hagyni nyugodni a kérdés, nem hogy téged! Kép

Duda,
Gratula a barátnődnek a pici Laurához! Kép
Daninak kibújt már két foga, de ő nem harap szopi közben. Elképzelésem sincs, hogyan tudnád Natit rávezetni, hogy ne harapjon. Biztos fáj. Kép

Göndörzsóf,
Bubus is nagyon helyes az almanemevős képen, olyan bizalommal néz rád, biztos az első néhány kanálnál készült még a kép Kép Jobbulást neki is!

Ayse
Kulcs Kép Kép Nagy szerencsétek volt, hogy senki nem ment be a házba!

Majola,
Julcsi nagyon ügyes! Tényleg úgy néz ki, hogy ő is meglepődött egy kicsit, hogy sikerült felállni! Kép

Prüntyi
Nagyon csini ruhákat vettetek Tündikének és te cipőd is nagyon tetszik. Kép

And
Reflux Kép Allergia Kép
Dani sokkal többet kakil, mióta kap almát is. De biztos minden baba másképp reagál a hozzátápira.

Davallia
Panda szenzációs, ahogy együtt eszi veled az almát. Kép Tüneményes! Kép

benianyu

Dóri, Bab, Viki
Köszönöm az együttérzést! Kép

benianyu

Szép jó reggelt!

A kerítés halad szépen...ma betonoznak...lehetm hogy 28.ára kész lesz...Kép

Kuha, igen Kép én nagyon szeretem a színes dolgokat! Csak táskát kell vegyek mellé...Kép

Mea Kép igen a 12M-eset vettem, hogy tuti jó legyen (a bugyit fel sem próbáltuk...de remélem jó)...az ilyen nyári rucikból 74-eseket veszek már.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Bocsi, hogy belekotyogok, de bemásoltam nektek, akiket érdekel a családi ill.adókedvezményre vonatkozó tudnivalókat.
Korlátozott mértékben megmarad a három és több gyermekes családok adókedvezménye

* Az új családtámogatási rendszer bevezetésével az adókedvezmény megszűnése a három és többgyermekeseket nem érinti. Õk 2006. január után is csökkenthetik személyi jövedelemadójukat, az adókedvezmény náluk megmarad. Eddig minden gyermek után havi 10 ezer Ft adókedvezmény volt érvényesíthető évi 8 millió Ft jövedelemhatárig, majd fokozatosan csökkent a kedvezmény összege.
* 2006-tól a három gyermekeseknél 6 millió Ft éves jövedelemig az érvényesíthető adókedvezmény gyermekenként havonta maximum 4 000 Ft. A többgyermekeseknél a jövedelemhatár gyermekenként 500 ezer Ft-tal magasabb. A mintegy 535 ezer gyermeket érintő változás költségvetési hatása kb. 11 milliárd Ft.
* A legmagasabb jövedelműek esetén indokolt, hogy az eddigi kiugróan magas támogatásuk, ha nem is jelentős mértékben, de mérséklődjön. Nem indokolt azonban, hogy ez az átlagos, illetve azt alig meghaladó keresetű több gyermeket nevelő családoknál is jövedelemcsökkenést okozzon. Ezért továbbra is havi 4 000 Ft adókedvezményt érvényesíthetnek azok, akiknek jövedelme nem haladja meg az évi 6 millió, havi 500 ezer Ft-ot, e felett fokozatosan csökkenve havi 550 ezer Ft-nál szűnik meg. A Nagycsaládosok Országos Egyesületével kötött megállapodás alapján a háromnál több gyermeket nevelőknél a jövedelemhatár gyermekenként 500 ezer Ft-tal emelkedik.

Mit kell tudni az adójóváírásról?
Az adójóváírásra az szja-törvény különböző mértékben ad lehetőséget annak függvényében, hogy az ún. jogosultsági határt a magánszemély jövedelme eléri-e, azt meghaladja-e és amennyiben igen, úgy milyen mértékben.
Az adójóváírás az ún. számított adót csökkenti, és 2006-tól, tehát először a 2006-ban megszerzett bérek esetében, egyenlő az alap adójóváírás és a kiegészítő adójóváírás összegével .
Az alap adójóváírás
az adóévben megszerzett bér 18 százaléka, de legfeljebb jogosultsági hónaponként 9 ezer forint, ha a bevallott vagy az adóhatóság adatszolgáltatás alapján történő adómegállapítása során elszámolt éves összes jövedelem nem haladja meg az 1 500 000 forintot, az ún. jogosultsági határt;
abban az esetben, ha az éves összes jövedelem meghaladja a jogosultsági határt (az 1 500 000 forintot), de nem éri el a 2 100 000 forintot, a törvény - előzőekben ismertetett szabálya - alapján meghatározott összegnek a jogosultsági határ feletti jövedelem 18 százalékát meghaladó része . Adójóváírás a kiegészítő jogosultsági határ figyelembe vételével
Ha a magánszemély éves összes jövedelme nem haladja meg az egymillió forintot (ez az ún. kiegészítő jogosultsági határ), úgy az adójóváírás - az 1995. évi CXVII. tv. 33. § (1) bekezdésben foglaltaktól eltérően - az ott meghatározott összeg (vagyis az alap adójóváírás), növelve az adóévben megszerzett bérnek a jogosultsági hónapok száma és 50 ezer forint szorzatát meghaladó része 18 százalékával, de legfeljebb jogosultsági hónaponként 2340 forinttal (a 2005. évre vonatkozó jövedelem esetében a kiegészítő adójóváírás havi maximuma 1260 forint volt). Ha viszont az éves összes jövedelem a kiegészítő jogosultsági határt meghaladja, az alap adójóváíráshoz csak az előző mondat szerint számított kiegészítő adójóváírás összegének a kiegészítő jogosultsági határ (egymillió forint) feletti éves összes jövedelem 5 százalékát meghaladó része adódik. A kiegészítő adójóváírás összege egymillió forint felett fokozatosan csökken, és az 1 561 600 forintot elérő éves jövedelem felett már nem érvényesíthető .
cipó

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket Natinak és a gratulációkat Laura szülei nevében!KépKép

Benianyu!
Reméltem,hogy nincs baj, hogy nem jelentkezel!
Sajnálom, hogy mindannyian lebetegedtetek, gyors gyógyulást kívánok nektek! Milyen szülő az, aki a beteg gyerekét lepasszolja az oviba, ahelyett, hogy otthon ápolná???KépKép Szegény gyerekek!Kép

And!
Örülök, hogy jeletkeztél!Kép
RefluxKép Szegény Eszti, biztos nem lehet neki jó.Kép
Nati mindennap kakil, a hozzátápi megkezdése óta is. Sajnálom, hogy téged is elkapott az allergia! Nekem a férjem az, ő is sokat küzd szegény.Kép Sajnos szoptatás alatt tényleg szinte semmit nem ajánlanak. Homeos cuccot nem kerestél még? Hátha van valami.

Prüntyi!
Édes cuccokat vettél! Én is szeretem az ilyen stílusú cipőket, van is belőle rózsaszín, piros, és drapp!Kép

Dóri, Viki!Kép
Na, tessék gyorsan másik tesztet venni, mert megesz a fene bennünket!KépKép

Dóri!
Vikinek jobbulást!Kép

Sis!
Máténak boldog fél évfordulót!KépKép

Davallia!
Almaevő Pandád nagyon édes!Kép

Zsóf!
Bubus ügyesen tolat!Kép

Annamami hooool vaaaaagy?????

Talizók képei nagyon jók! Minden baba tündéri kis huncut!Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Lehet, hogy még emlékeztek ránk, már csak olvasgatni szoktam ezt a topicot, a helyibe írok, Vrucsincával együtt.
Teszek fel képet Emmáról, aki roppant huncut, de annál is fürgébb!
Minden jót nektek!Kép
cipó

Viki! Kép

Nálad sem egyértelmű a csíkozottság, mi? Kép Mi meg nyárra terveztük, még addig va npár hónap, és komolyan kétlem, hogy itt baba lenne most. De veszek másik tesztet, mert nagyon furdal valóban. Kép Fene sem érti ezeket a teszteket..

Benianyu, Andi köszi Viki nevében. Ajjaj, rázendített, jó sz@r kedve van ma... nem tudja cumizni az ujját, mert bedugult az orra, kiszívni meg nincs mit! Kép

Dóri
Vendég

Cipó, Emma és milyen szép nagykislány lettKép

Andi, gratulálok Laurához, szülőknek és barátnőnek, vagyis nekedKép Jó lesz majd együtt babázni.

Benianyu, Beninek, Daninak és neked is jobbulást. Tényleg milyen felelőtlen szülők! Már csak a saját gyerekük miatt is, aki nem feküdhet otthon betegenKép

Dóri, Viki, siessetek tesztet venni! Én is csináltam tegnap, de csak egy csikocska volt.

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Akarom mondani, Emma is (nem és)

KépKép

KépKép
majola

Mea!

Ezt Lívikének csináltam!

Kép

Kép
kuha

Azt még áruljátok el légyszí lányok, hogy a fehér hátteret hogyan tűntettétek el a keret mögül?

Pl. innen, hogy csak a virág látszódjon a képpel, ne legyen fehérség körülötte. Köszi!

Kép

Kép
kuha

Sziasztok Lányok!

Talis képek nagyon jók. Legközelebb már mi is tuti megyünk.
Nálunk javában folyik a húsvéti készülődés.
Tegnap megkaptuk a szokásos húsvéti kenyerünket. Apukám egyik nagyon jó barátja mindig süttet kenyeret a fiúknak:

Kép

Kuha
Gergő édes ezen a képen.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

And! Kép
Dobj egy privit, légyszi!

Dóri, Kép Viki! Kép
Ne csigázzatok minket légyszi, tessék miharabb újra tesztelni!!!! Kép

Benianyu, Kép
sajnálom, hogy nem javult a helyzet, gondolok a fiúkra, hátha segít. Kép

Sildike, .)
pontosan hány kilós is az a kenyér??? KépKép

Cipó, Kép
Emike nagyon szép, és milyen nagylány!!!!
Köszi, hogy bemásoltad az adós cuccot!!!!
Vendég

Sildike!
Húúú ez a kenyér annyira guszta!! Kép Gyönyörűséges!
Meg persze Lacika is! Kép

Kuha!
Gergő nagyon helyes ezen a sapis képen, és tök jó húsvéti tavaszi hangulatú a keret! Szerintem tetszik majd Livikének Kép

Benianyu!
Annyira sajnálom, hogy ilyen betegek lettetek Kép! Gyógyuljatok meg hamar! Gyógypusszancs a kis betegeknek! Kép
Az ilyen szülőket tényleg nehéz megérteni. Kép

Bab!
Anyukád tényleg hihetetlen jól néz ki! Kép És eszméletlen a hasonlóság Tofival!

Davallia!
Almaevő Panda nagyon aranyos! Kép

Dóri, Viki!
Azért ez nagyon izgi, akármilyen halovány is az a csíkocska!! Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Na még 1x megpróbálom a képeket.
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

A dédi a fiúkkal:
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi, dédi is inkább nagymamának látszik, mint dédinekKép
Nagyon jó a kép, ahol mindenki körülzsongja Majácskát.

Tünde, köszi az infót a cumisüvegről, akkor sajnos ez sem megoldás nekünk. Nem baj, várok türelmesen, előbb utóbb csak megeszik valamit.

Sildike, az a kenyér! Gyönyörű!!! És milyen jól illik apukád kezébe, látszik, hogy becsben tartja. Szuper a kép, imádott unokával és a kenyérrel. Jópofa apukád lehet, úgy képzelem, nagyon határozott véleménye lehet mindenről.

Irjátok le lécci még egyszer a linket, ahol a kereteket lehet késziteni! nem találom.

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Barbi
Küldtem amilt. Összeszedtem a szerintem legjobb helyeket.

Csajszik!
Húsvét utáni pénteken összehozhatnánk a babamentes mama-talit. Chipendale fiúkkal, vagy nélkülük, csak menjünk.

Kép
Kép Kép
sildike

Zsuzsa!

http://www.frameshow.com

Próbálgassátok minden nap, aztán 1x csak enni fog! Nekem Sildike mondta, hogy tegyem a szája elé a kanalat, és leszürcsöli róla, vagy lenyalogatja. De azt is csinálhatod, hogy az ujjad hegyéről nyalogassa le, és ha rákap az ízére, menni fog az evés.
Figyusz, legkésőbb majd az oviban megtanulja, nem? KépKépKép
Vendég

Kenyérinfó
A kenyér 5 kg, és olyan mintha kalács lenne.KépKép Nagyon fincsi.

Sütöttetek már valamit?

Én már kész vagyok az 5 lapos krémes lapjaival, nemsokára nekilátok a keksz-tekercsnek. Utána már csak a csokis diós süti van hátra, meg szombaton reggel a fonott kalács a sonkához.

Kép
Kép Kép
sildike

Kuha, Benianyu, Márti KépKépKép
Köszönöm Anyukám nevében is!!!

Kuha,
Nagyon szépek a keretes képek! Olyan tavasziasak!

Sildike,
Ez a cipó tök guszta! Szívesen beleharapnék! Apukád meg nagyon sármos a képen!

Barbi,
Dédi tényleg inkább nagyinak néz ki! Igazán jól tartja magát!

Dóri, Viki,
Az jutott eszembe, hogy Tofi nekem is csak egy halovány csíkocska volt!KépKépKép

Kép
Bab és Tofi
bab

Dóri
Én Gabriellel teszteltem nemrég, és csak egy csík volt rajta. Nem is vagyok terhes, úgyhogy...Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Pontosítok: a kettőből az egyik csík nagyon-nagyon halovány volt!Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Hú, ma nagyon aktív vagyok.

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!

BenianyuKép,
szegény Beni, és persze Dani is... mit adott a doki?
Én is pont azért nem engedtem ebben az évben oviba Trisztánt, mert állandóan megfertőzték a felelőtlen szülők gyerekei. Aztán az a kórság, ami mást alig visel meg, az én fiamat kórházba juttatja, és ő szenvedi el a szteroidok káros hatásait. A mezitlábas utcagyerek meg lógó takonnyal jólérzi magát az ovibanKépKépKép. De utáltam! Volt olyan, hogy az ovónéni megmondta a szülőnek, hogy nem fogadják másnap a gyereket, mert lázas volt stb. Erre a nagyobb testvérrel vitették be másnap az oviba... persze ottmaradt délutánigKép! Trisztán ezek után 1 hónapig feküdt otthon. Persze, nem kívánhatom, hogy az én fiamra tekintettel legyenek (és hát sok szülő dolgozik, nem tud állandóan szabit kivenni), de meg tudtam volna folytani az illetőt!

Dóri, VikiKép,
várjuk a teszt eredményeket. Nekem megjött, úgyhogy tuti nem lesz újabb poronty, de hajráááááKépKépKép!

Talizós képek nagyon jóóóók!
1 csajra 4 pasiKépKépKép, micsoda dolog???
Kati
Vendég

Sildike!

Ez a cipó nagyon guszti! Itt érzem a számban az ízét jó kis füstölt sonkával, és újhagymával, meg főtt tojással. Hmmm, nyam-nyam!!!

Te aztán nem lazsálsz, nagyon ügyi vagy, hogy már ennyi mindent sütöttél.

Én nem is leszek itthon húsvétkor, holnap reggel megyek anyumékhoz.
Most fő a húsleves, Apa nagy kedvence. Aztán kb. ennyi.

Csak hétfőn este fogunk hazajönni, mert hétfőn Apa elmegy horgászni apukámmal, úgyhogy addig mi még nagymamázunk.

Kép
kuha

Benianyu! jobbulást akis családodnak!erősek a fiúk,most már biztosan hamar megbírkoznak a bacikkal!Kép
Nemesek!
2lány!ott volt egy szemtelenül fiatal bige is,hosszúcombú Fanni!Kép
de a mamája nagyon féltette a srácoktól,vajon miért?????KépKépKép
Bab!
tényleg jó,hogy újra hallani rólatok,Tofi egyre édesebb baba!
Mamid nagyon csini,de te se panaszkodhatsz és a fiad se véletlenül ennyire helyes gyerek!
Többi kép is nagyon jó!
Sildike!én is megéheztem a kenyér láttán!gyönyörűséges!
Barbi!örülök,ha ennyire ízlett a szendvics!KépDédi nagyon aranyos,tényleg nagymamis!
ma reggel volt a pancsi!Kép

NyúlnéKépKépKépKépKépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné
Törcsit csúszásgátlóként teszed a kádba?
A Brendonban lehet kapni nagyon aranyos halacskás csúszásgátlót. Mi még Bazsinak vettük kb. 2 évvel ezelőtt és bár én féltem, hogy bepenészedik, mint az IKEA-s, de eddig még minden rendben van vele.

KépKép

Kép
Kép Kép
sildike

igen tudom,hogy vannak ilyenek,csak apa fürdet esténként,ő is a kádban van ilyenkor és nem kell hozzá semmi!én már mondtam neki,hogy kéne egy,de személyes sértésnek vette,hogy a fürdetéstől is meg akarom fosztani,pedig csak az ilyen alkalmakra kéne!Kép
bolond papik!Kép
a tiétek nagyon cuki!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

SildikeKép,
Te nagyon szorgalmas vagyKépKépKép. Én talán sütök sütit, de sonkát tuti nem csinálok (majd a mamák)!

Hétfőn megyünk a telekre, felmérjük, milyen károkat okozott az árvízKép!

Kisnyúl nagyon csibész a vízben... KépKépKép!
A haját levágtad már? Olyan szép a frizurája!
Én nem akarom még, de így meg olyan, mint egy hobórtos professzorKép!
És még mindig a kiskádban fürdik...
KépKép
Kati
Vendég

Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok.

Na megvolt az első alvástanulásos éjszakánk.
Fél1-kor kelt fel Meli és 1 azaz 1óra hosszat sirt!KépHát nem kivánom senkinek azt az egy órát.Annyira sajnáltam és egy lelketlen dögnek éreztem magam amiért hagytam sirni!De aztán azzal nyugtattam magam hogy mindkettőnknek jobb lenne ha megtanulna aludni rendesen.Szóval fél2-kor visszaaludt és fél6-kor kelt újra.Akkor már adtam neki cicit és még aludt 7.45-ig.
Nem tudom a mai éjszakát hogy fogom birni hiszen a szivem szakadt meg,úgy sirt.Kép

Havtunde.
Tegnap ideirtam az angol szöveget!

Göndörzsóf.
Bubus tolatós képe nagyon cuki.Kép

Davallia.
Köszi a mailt,de ez nekem nem biztos hogy menni fogKép
Az almaevős kép valami csúcs szuper!Kép

Benianyu.
Jaj,de sajnálom hogy betegek vagytok.Gyógyúljatok meg gyorsan!!Kép

Dori,Viki.
Tessék gyorsan tesztet venni!!Kép

Kuha.
Képek nagyon édik!Kép
Nem igaz hogy csak én vagyok ilyen béna hogy nem tudok csinálni!Kép

Sildike.
Hű az a kenyér!!

Barbapapa.
Képek nagyon jók és a dédi is nagyon fiatalos!Kép

ancsi26

Nyúlné.
Olyan jó látni hogy ez a Kisnyúl mindig ilyen mosolygós!Kép

Nemesek.
Még mi is kiskádban fürdünk.Kép

Sildike.
Jaj,de édesek a kis macis fiúk!Kép

ancsi26

ANCSI!!
kitartás! az első éjjel szörnyű, a második majdnem olyan szörnyű, a harmadik már könnyebb!!!
sztem én nyávogtam a legtöbbet, hogy mennyire nem alszik Eszti, és most már sokkal jobb a helyzet! megérte, mindkettőnknek jobb. még nem ideális, de nem is várom, hogy az legyen.

Havtunde!
most kapcsoltam be az itthoni gépet, mindjárt megyKép

most megyünk a dokinénihez

KépKép
KépKép
and

NyúlnéKép
Köszönjük szépen a dicséreteket! Nagyon édi vagy!
Kisnyúlról én is hasonlóképpen gondolkodom. Nem csoda, hogy ilyen helyes, ha anyukája szép, apukája pedig jóképű!!!Kép
A reggeli fürcis képek is nagyon klasszak! Nálunk is a hőmérő az elsőszámú kedvenc! Kisnyúl haja pedig tényleg olyan jólfodrászolt kinézetű!

Nemesek,
Nekem tetszik a hóbortos professzoros frizurájú Kornél is!

Ancsi,
ÉjszakaKépKépKép Reméljük, ma már jobb lesz a helyzet!

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!

Csak beleolvasgattam a topikba.
A képek fantasztikusak!Kép
Már kérdeztem egyszer, hogy hogyan lehet csinálni ilyen képet, de nem jött válaszKép
Vagy nem találtam?

Lányok!
Azonnal tesztelni!!!!!!!
Erhard olyan halvány csíkot produlált, hogy csak a párom látta megKép
Én is gondoltam már rá, hogy lehet újra terhes vagyok.
Bár, nálam volt némi egészségügyi baj, de lehet, hogy helyrejött. Az gáz lenne, mert mi nem terveztünk másik Babát.

Elvetetni meg nem szeretném, mert nem ölök meg egy Kisbabát sem.

Sildike!
Nagyon jópofa csúszásgátlótok vanKép
Én nem tettem semmit a kád aljába, csak még 2-3 hónapos korában. Mondjuk akkor is csak textilpelust. De ez nagyon teccccikKép

Majd éjszaka visszanézek, mert lehetetlen írnom.
Már megint nyafog, ma jönnek vendégek és még szalad a lakásKép

Puszi!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Na, lett egy egyértelműen egycsíkos Gabriel-em! (csak ilyen volt a patikában) Szóval azért most örülök, hogy még nem jön a kistesó. Pedig tök vicces, hogy nem is egész 1 év múlva meg megint a 2 csíkot fogom marhára várni Kép

Sildike, Nemesek, Nyúlné!
képek szupik!Kép

A betegeknek jobbulást!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

bocs, hogy az előbb kimaradt Kuha! jók a virágos képek is!Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

arik vagytok,mert nem nyúlt még senki Kisnyúl hajához,pedig pont mondtam a csajoknak,hogy a fülénél le kell vágni,mert rálóg és olyan béna ,amikr elalussza!Kép
Ancsi,
vigyorból tényleg nincs hiány,pláne a fotózzák!Kép
Sildike,
te kifogyhatatlan vagyKép!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Tényleg, nem is újságoltam, hogy főztem Petinek krumplit céklával és nagyon ízlett neki, majdnem egy egész bébikajás üveggel megevett! (abba raktam, mert különben nem tudom megítélni a mennyiségeketKép ) De kicsit sokat főztem (3 üveggel lett és azért csak nam adhatom neki 3 napon át Kép) meddig lehet ezt eltenni szerintetek, vagy valaki fagyasztott már le ilyesmit, vagy egyszerűen dobjam ki?

Egyébként az álldogálás már olyan szintű, hogy a rekaméba kapaszkodva 2-3-at lép is, de utána oltári nagyot borul szegénykém, ígyhát anya mindig a sarkában, hogy el tudja kapni, ha kell!!! Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok Lányok!

Most volt nálunk a menyem meg az anyukája játszani. A kis csélcsap, lehet, hogy megy Tibetbe.Kép Lecsapot mindkét Sándor fiúra. A végén Bazsika nem is nézte jó szemmel ezt a nagy barátkozást az asszonkája meg az öccse között.

A két hősszerelmes
KépKép

Nem adom az autót:
KépKép

Akkor inkább megnézem az öcsit:
KépKép

Szia Laci, adj egy csókot!!

KépKép

Ne nézz ilyen csúnyán Bazsi, semmi komoly, csak egy kis flört:
KépKép

Kép
Kép Kép
sildike

Egyébként tökre kiakadtam, hogy babakocsival egy csomó helyre(patikába se) lehet bejutni! Az egyikhez kb 10 lépcsőn kéne felmenni, a másikban meg egymás után 2 ajtó van, szóval ha az elsőn betolom a kocsit, akkor nem tudom kinyitni a másodikat, szóval még jó, hogy nem olyan túl messze van egy olyan gyógyszertás is, ahol a bejárat a járdával egy szinten van, és ha egy ajtón beküzdöm magam, akkor bent is vagyok!!! Kép
Bocs, hogy leírtam, de gondolom mindenhol hasonló a helyzet, csak nekem eddig szerencsére nem kellett babakocsival patikába mennem, és most szembesültem ezzelKép

Amúgy úgy látom, tök jól elbeszélgetek magammal, úgyhogy lassan befogom, jó ? Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: