A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Voltunk nst-n, persze a lányom ügyin mozgott és pihizett is, és tökéleets volt a szívverése. Kép Nincsen kókuszom, de sajna van helyette gombám, amit kezdhetek kezelni. Kép És naaaaaagyon nyűgös voltam ma. Olyan nehéz volt menni, pedig én aztán nem vagyok az a lassú típus. Nagyon elfáradtam a bkv-zásban. Kép És van egy csúúúúnya nagy légy a lakásban.

Finishes társaim: Na, valaki akar ma szülni??? Kép Itt lenne az ideje egy kis babaesőnek. Olyan rég születtek babák. Kép

Pilchard:
Értem. Mondjuk a táraság a fontos. Kép Nekem jó, hogy nem csak babások vannak itt és szerintem mire én megszülöm Hannát, addigra a többiek már fényévnyire lesznek a szopis-büfis-nem alvós problémáimtól, szóval próbálok jegyezni, memorizálni, hogy minden hasznos infó az agyamban legyen, mire Hanna jön és hasznosítani is tudjam.

Na, sikerült egy naaagyon hosszú mondatot csinálom. Ez azt jelenti, hogy tényleg fáradt vagyok. Kép Akkor szoktam sokat és hülyeségeket is írni. Sorry előre midnenkitől. Kép

Ági!
Édik a srácok!!! Peti nagyon kis cukipofa, Danit meg már dícsértem eddig is eleget. Kép És naagyon köszi a képet Dominicról. Kép

Tünde!
Ááá, nem hiszem, hogy 3 beleférne már az időbe. Kép De remélem egy kistesó még igen. Kép

Cory!
Tudtál pihenni egy picit?

Eszti!
Nagyon cukik vagytok ketten! Kép Édes a pasid! Kép

Mamacka!
Örülök, hogy ilyen jó élmény volt a szülés. Kép Nagyon szép a fiatok! Kép

Kellemes estét mindenkinek!!!

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok lányok!

Fektetésről: mi nappal a kiságy fejét felemelve hason fektetjük a babát, éjszaka meg oldara. Ha háttal tesszük le, akkor is oldalra fordítja magát. Nem tudom, hogy ilyen kicsi babának szabad-e már ilyet tudnia, de nagyon ügyesen csinálja.

Anyukafektetésről: én életemben összevissza aludtam, szerintem ez most kifejezetten jól jön. szegény férjem nehezebben viseli, pedig éjszaka semmi dolga nincs, csak felébred a gyerek nyikorgására. Pedig sírni sose hagyjuk.

Én is írtam szüléstörténetet. Ha valakit érdekel, akkor elküldöm szívesen. Itt nem foglalnám vele a helyet, mert egy kicsit szétszórt voltam, amikor írtam.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

SziasztokKép

MamackaKép
Nagyon jó volt olvasni a szüléstörténetedet, köszönöm hogy megosztottad velünk.
Ami meg a fotókat illeti: nagyon nagyon szépek.

TitatiKép
köszi szépen az infot, akkor lehet hogy valamelyik hétfőn a nyakamba veszem a várost és megnézem a turit.

Szelivi Kép
Nekem küldheted ha gondolod, profilomban az emailcimemKép

Vok Kép
ügyesek voltatok akkor az nst Kép
Jányoddal meg beszéld meg hogy a lehető legjobbkor szülessen megKépKép
A képet meg természetesen nagyon szivesen készitettem Vikóékról, amugy meg ahogy az mnst néztem már otthon vannak, vagyis tegnap hazaengedték őket. Remélem majd jön hamarosan és mesél Kép

Cory Kép
Tudtál valamennyit pihenni?

PilchardKép
A végén én is igy voltam, mint te, alvás nuku, igy éjszaka csináltam meg egy csomo dolgot amire nappal nem jutott időm, meg jó sok filmet megnéztem , utána már ugy se jut rá időKép

AnitaKép
Látom végül csak rájöttél a nyitjára hogyan formázd az aláírásodatKépKépKép

Fektetés:
Nálunk aztán minden fajta pozitura van, hol ez jön be hol az, hason napközben szoktam altatni, mivel akkor jobban tudok rá vigyázni, bár ő az elejétől fogva nagyon szépen emeli a kis fejét, szépen tartja oldalt és kénye kedve szerint váltogatja hogy merre néz, nem furja bele magát hála a matracba.
Hanyat éjszakára teszem, de ha nagyon nyüglődik a poci miatt akkor a szopipárna segitségével oldalt fekvésben alszik el.

Gyöngyi Kép
Coryval egyetértve, kb lebegtetve kéne őket altani hogy semmi ellenérv ne szóljon az adott póz ellen Kép

Oltáshoz:
Elméletileg akik homeos dolgokat használnak azok tudják hogy minden egyes oltásnak van egy kivezető szere, ugy nevezett nosoda, ami segit minden mellékhatását feloldani. Az adott oltás nevének megfelelően lehet kapni. Oltás után kell beadni egy adagot, majd további két nap még egy egyet.

Nah most megyek mert a kincsem drága felébredt és tejcsit szeretne nyamnyogni...

puszi

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Jó reggeltKép

Egyszer írok egy hosszabb hszt és máris kihal a topicKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Mamacka: nagyon szép a szüléstörténeted, köszönöm, hogy megosztottad velünk.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Jó reggelt! Kép

Ágiboszi! Lehet, hogy nem kihal, hanem most éled... Kép legalábbis ha rajtam múlik.

Livi Kép, én is izgatottan kérem szépen a történeted! A mailemet azt hiszem tudod.

Medikével mi lehet? Többi zsebis-mami? Hol vagytok?

Szép napot mindenkinek!

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok Lányok!

Nyf,
Örülök, hogy hiányolsz!

Livi,
Én is kérek történetet!

Tegnap óta igen nagy bajban vagyokKép Dél óta rendszeres 20 perces fájások, aztán 3 óra tök nyugis alvás. Ébredés után 10-12-15 perces fájások össze-vissza hajnali 3-ig. Aztán reggelig nyugis alvás. Reggel 8-10 perces fájások, természetesen csak fekve. Aztán kimásztam az ágyból, elmosogattam, reggeliztem, hajat mostam és közben semmi..... Így elautóztam még bevásárolni is, nehogy apa éhen haljonKép AZtán lepihentem és újra 10 percesek. Felkeltem és most semmi majd egy órája. Vicceltem, itt ülve volt egy, de ennyiKép

Most akkor mit csináljak? Várjam, hogy mi történik, vagy menjek inkább a kórházba?
Teljesen tanácstalan vagyok!
Segítség,segítség!

Edina

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Edina: én várnék, ha helyzetváltozásra elmúlik meg bele is alszol, akkor valszeg jósló.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Köszi az oltásos infót.

Fektetés:
Mi Kincsőt az első időben mindig hanyat fektettük, és akkor mindig azonnal az oldalára fordult magától és úgy aludt. Aztán 2 hetesen volt egy nagy hisztije, akkor hasra raktuk és azóta CSAK hason alszik. A babakocsiban időnként hajlandó háton, de ott se mindig, így elég sokat utazik hason a kocsiban is Kép

Ma láttam, hogy lánykám megtalálta alvás közben a hüvelyk ujját. Már egy órája "azon" alszik Kép

titati
titati

Edina: én is várnék és nem én vezetnék a kórházba Kép
Nálam azóta is csend van, de mintha kezdenék "kidugulni" Kép

Melitta

Kép
nyf

Cory:
az ujjszopás is bezvarhat a cicizés technikájába?
titati

most egy kicsit sajnálom, hogy a gyerekszülést nem lehet a másodikkal kezdeniKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Edina Kép Számomra az volt csalódás, amikor kiderült, hogy már soha nem lehet bátyám... Kép

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok! Kép

Nyf!
Kép Ez jó. Kép Lassan már akkor 3an leszünk dugó nélkül. De mint látszik, nem jelent semmit. ma 1 hete, hogy dugóm távozott belőlem, és Hanna még mindig nagyon jól érzi magát. Kép

Medi!
Jajjj Kép Megértelek. Én is mindig azon izgulok, hogy mi lesz, ha nem akkor megyek be a kórházba, amikor kell, mert ráparázok a jóslókra, vagy lekicsinyítem a rendes fájásokat. Kép De mint egy nagyon okos barátnőm mondta: a szülésről TE tuti nem maradsz le. Kép És állítólag érezni fogjuk, hogy na, ez már az. Én eleinte azt hittem a dugót se fogom észre venni, és mégis sikerült, szóval hajrá! Elméletileg a jóslókkal is tágul az ember. Kép
Befektetnek 16-a után? Erről beszéltettek már a dokival?

Nadine!
Valamikor éjjel esett le, hogy te még bírtál háton aludni? Aztán ara is rájöttem, hogy miért... neked elől van a placentád, nekem hátul. Nekem nyomja a kicsi, neked nem, ha háton fekszel. Kép Mindennek meg van a maga előnye és hátránya. Kép Én már 7 hónapja nem aludtam háton.... Kép

Ági!
Nem te vagy a hibás. Kép Írj csak jó sokat. Kép Megbeszéltem magammal, hogy a kiírt időpont is már csak 9 nap, szóval nem sürgetema kiscsajt. Ha eddig kibírtam, ez a pár nap már gyerekjáték. Kép És Hanna meg akkor születik úgy is,a mikor ő neki jó. Kép Hiába töröm itt magam különböző traccspartykkal. Kép

Még jövök!
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Jé, ma tényleg nagy a csönd! Mi van lányok??? ennyire nyügik ma a picik? Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok Lányok!

Na végre reggeliztem, a gyerek kivételesen alszik, megvolt a gyerekorvos és a védőnő is. Kioktattak, hogy ne hagyjam a nagy ágyon aludni a gyereket. De sajnos szopiztatni ott a legkényelmesebb és én is belealudtam a szopiba. Kép Alig ébredtem fel a kopogásukra.

Medike!
Nekem 9 nappal a szülés előtt ment a nyákdugó. Aztán lehet, hogy majd neked is egyszercsak hirtelen pár percesek lesznek azok a fájások. Előtte meg semmi. Na akkor jön a baba! Kocsival semmiképp ne vezess! Én a fájások közben az előttünk lévő autót nem láttam, nemhogy vezetni tudtam volna!

Kép
szelivi

Eszter, az előbb kéjes örömmel feküdtem háton kb. fél percig... de manó azonnal elkezd tüntetni. Én is nagy hátonalvó voltam és az oldalaimon soha nem szerettem... ennek az az eredménye, hogy rendszeresen zsibbadtra fekszem a füleimet... Kép
Éndokim azt mondta, hogy minél több jósló, annál kevesebb vajúdás... bízom benne! És azt is mondta, hogy ha fájt a hasam menstruációkor, akkor kevésbé fognak megviselni a fájások. Ehhez mit szóltok? Ez tényleg így van? Mert én fájtam rendesen...

Melitta

Kép
nyf

Szia Livi Kép, küldesz nekünk történetet? Szopialvás: édes lehet... Kép

Melitta

Kép
nyf

Livi, köszönöm szépen! Nem volt semmi..., de mostmár ott tarthatod a karjaidban a világ legszebb kisbabáját, a többi pedig lényegtelen! Kép
Gratulálok és minden jót kívánok nektek!

Melitta

Kép
nyf

Gyöngyi
Én is oldalt altatom Laurát.

Lányok, két kérdésem lenne:
Ti minden etetés után fejtek? Az az igazság, hogy én nem nagyon szoktam. Ez nagy baj?

Szerintetek az normális, ha állandóan pukizik a baba? Nem sír, de láthatóan feszíti a pociját, egy idő után pedig ki is jön a puki. De szinte egész nap. Pedig nagyon vigyázok az étkezésemre.
Köszi a segítséget!

KépKép
KépKép
scullyx

Na, pihiztem kicsit, de úgy döntöttem, hogy mégis főzök még utóljára egy kis zöldbabfőzeléket.
Törpe békésen lubickol odabent, apa meg telefonálgat a nagyikkal együttKép

Eszter,
A doki azt mondta, hogy ha keddig nem lesz semmi, akkor majd megbeszéljük, hogy hogyan tovább.
De kedden csak a magánjára megyek este, biztosan bent tart majd, mert akkor ő az ügyeletes is.

Nyf,
ha valóban igaz a "sokjóslókevésvajúdás", akkor én el sem érek a szülőszobára, már a folyosón kint lesz a leányKép Viszont soha nem voltak menstruációs görcseim, ezért is gondoltam, hogy majd nem veszem észre.
Ja, én is akkor tettem le a kistestvérről, amikor elmesélték, hogy "nagyobb és fiú" már nem lehet én pedig ragaszkodtam hozzá és azt mondtam, hogy kisebb meg nem kell, mert véletlenül lány lehetKép Így lettem egykeKép

De egy valóban biztos, én tutira ott leszek a gyermekem születésénélKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Scullyx, én egyáltalán nem fejek. És szerintem nem baj, így annyi tejcsi lesz, amennyi a babának elég. Ha sokat fejed, akkor a cicid azt fogja hinni, hogy annyit eszik a baba, és mindig sokat fog termelni. És a fejéssel nyűg is van. Én csak akkor fejtem eddig, amikor Bence egy-két napig nagyon sokat és sokszor evett, és felduzzasztotta a tejmennyiséget, aztán pedig megint kevesebbet evett. Muszáj volt egy-két napig annyit fejni, hogy ne durranjon szét, de mennyiséget akkor sem fejtem.

Ja, én is a barinőimtől vagyok okos, akik már szoptattak, és mondták, hogy felesleges fejni, ha amúgy elég a tejcsi a babának. Kép

Nekem eddig bejött, de majd te úgyis érzed, hogy jó neked. Kép Én mindenesetre örülök, hogy nem megy a fél napom a cici gyömöszölésével. Kép

Én igazoltan voltam távol, vendégem volt... Kép

De most már vagyok. Kép

Ja, és Bence is pukizik elég sokat, meglehetősen embereseket Kép...szerintem nem gond. Az lenne a gond, ha feszítené, és nem pukizna. Biztos ennek is van valami fiziológiája, hogy miért pukiznak a bébik sokat, de ezt sajna nem tudom. Kép

Kitartás finiselők, veletek érzek! Kép
Vendég

Sziasztok!

Én néha fejek, néha nem. Ez gondolom rosszabb, mintha állandóan csinálnám. De a baba néha egyszerűen 6-8 perc után elalszik, nem tudom a cicivel ébren tartani. Akkor a felesleget lefejem, de csak addig, amíg könnyen jön. De arra képtelen vagyok, mint ismerősöm, hogy grammra pontosan etette a gyereket, szopi előtt-után mérte és ha kellett, akkor a lefejt tejjel "utántömte"

Tündi nem nagyon szokott pukizni, viszont hangosan kakil, és még hangosabban büfizik!

Kép
szelivi

Mi sétáltunk egy nagyot Kép

Pocakosok: Úgy irigyellek titeket, hogy aludhattok az oldalatokon!!!
Igaz a terhesség alatt nem tudtam háton feküdni, most viszont csak ott tudok. Ha megnyugtat, ez se sokkal jobb! Legnagyobb vágyam, hogy az oldalamon aludhassak végre, anélkül, hogy bedurranjon a cicim Kép

Vok:
Ha megnyugtat, nekem 2. szülésem volt, és most sokkal jobban apráztam, hogy enm fogom felismerni a szülést Kép

Nyf:
nálam nem jött be ez a képlet. Mármint, hogy aki nem görcsizett menzi alatt, annak fájdalmasabb a vajúdás. Nekem soha nem volt görcsöm, és a vajudás is fájdalommentes volt a magzatvíz elfolyásáig.

Scullyx:
Kincső is nagyon sokat pukizik. Szerintem amíg simán kijön neki, és nem bántja a pociját, addig semmi gond, had durrogjon Kép Jobb, mintha benn maradna.
titati

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés, ezer és egy éve nem jártam erre. Látom sok babuci megszületett, gratulálok minden családnak! Nekem sajnos nincs sok időm, a két gyerkőc teljesen lefoglal. Ma voltunk méreckedni, Tomdi 1540 grammot hízott és 3 centit nőtt 3 hét alatt. Zabagép, bár nagyon paráztam, mert 5-10 perc alatt nyomja magába a tejet. Ennek a gyors zabálásnak köszönhetően még mindig keményen hasfájós, bár talán a csodaszerek enyhítik egy picit. Ha nem fáj a hasa sokat alszik és álom jó baba. Ha nem látom nem hiszem el, hogy hasról a hátára fordul, már nem egyszer csinálta ezt meg. Mástól aki ilyet mondott a babájáról, mindig kinevettem és nem hittem el. Tényleg van ilyen.....
Mindenkinek sok puszi, finiselőknek pedig sok sikert és gyors szülést kívánok.

Nyúlanyó és Tomdi bébi(holnap lesz egy hónapos)

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

fejés: én csak reggel szoktam, miután jól lakott a lányom. Akkor is csak azért, mert majd szét durranok. Ja és nem üresre.

pukik: hát az sokszor van nállunk is.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Tomdi:Kép

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Helló
Köszi mindenkinek az oldaltfekvésről a megnyugtatást.
Az éjszakánk éjfélig csodás volt, azután rémálommá vált. Jöttek a hasgörcsök. Én már nem értem, pedig adom neki rendesen a Gripe Wattert. Mi lehet a baj? Segítsetek

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok lányok,

ma voltonk ctg-n, meg vizsgálaton. Röviden összefoglalva semmi.
Kicsit bővebben: szépen látszanak a méhösszehúzódások a ctg-n (olyan "hullámzó Balaton"), ebből én persze nem sokat érzek. A dokinéni szerint a baba még nem készült fel a születésre, valószínűleg kivárja az idejét. Vasárnap kell újra menni ctg-re (jó kis húsvétvasárnap!).

Tegnap rengeteget aludtam - valami front volt? András már mosolygott rajtam, hogy hogyan bírok ennyit durmolni.

Kép

Kép
bettiflame

Valami lehet a levegőben, mert elkezdtem iszonyat módon takarítani. És ami furcsa, hogy minden nehézség nélkül. Hátha ez a jel... Kép

Nyúlanyó! Édes a babóca! Kép

Titati! De te extrém-ügyes voltál... Kép Titkon arra vágyom, hogy úgy menjen, mint neked... és Vas Ildinek. Mondjuk, ha jól emlékszem Eszti sem volt semmi...

Nadinnal mi lehet? És Betti? Hol vagytok lánykák?

Ja! És bár no tapasztalat, de szerintem durrogjanak a babócák és ne fájjon a pocijuk! Hajrá! Kép
És azt hiszem, nekem is szimpatikus a kicsit megtámasztott oldalfekvés...

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Vok: szerintem még belefér 2 kistesó is, de Ti tudjátok!Kép tuti észre fogod venni, ha komolyra fordul a dolog!

Nyf: nekem a mensik is nagyon fájtak régen és a szülések is!

Nyúlanyó: jó, hogy jelentkeztél! Micsoda kis virgonc baba, ha így forog márKép
Csuda édes a képen!!!KépKép

Scullyx: én sem fejek, mert nincs is rá időm , ha rendesen szopik a baba, akkor mindig lez neki elég tej.
Különben is nem minden baba issza meg a kiolvasztott tejet! Olyan furcsa íze és szaga van!

Betti: még most aludd ki magad, amíg lehet!Kép

Gyöngyi: végül egy vagy két ciciből szopik a baba? próbáltad már, hogy meleget raksz a hasára?

Angi, Lyly, Szisz, Zsu69, Bori, és a többi Mami: hol vagytok???

Nadine sem írt ma!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Titati: szerintem az ujjszopás természetes dolog, persze biztos van akit zavar, de a babának tuti jó!Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Titati: az ujj talán nem. Az tuti, hogy messze kevésbé, mint a gumicumi.

Scullyx: én egyáltalán nem fejek.

Túl vagyunk a vérvételen, egy horror volt, inkább nem is részletezem. Mindenesetre majdnem beleájultam, pedig láttam már néhány vérvételt Zsománál. Súlyra szépen nő, már 3930g Kép, de hosszra még kisebb, mint a kórházban Kép

cory
Budapest

Cory
Most a PKU miatt vettek vért? Nállunk ahhoz a sarkából vettek és talán az nem olyan brutál. Bár még tőlem nem vettek onnanKép

Titati
az ujjszopásról: ha azt akraja szopni úgyis fogja akár tetszik akár nem. Ezzel kapcsolatban nekem rossz tapasztalatom van. Én évekeig ˙([size=-2]felnött koromig[/size]) szoptam az ujjam. A felső fogaim ezért előre is állnak. Nagyon nehezen tudtam csak leszokni. pl TV nézéskor észre se vettem és már szoptam is.
Ezért én a lányomnak inkább adok cumit, így talán nem talál rá az ujjára.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri: igen, a PKU miatt, és a sarkából. Borzalmas volt.

cory
Budapest

Petri:
Kali lányom ujjszopós volt, ő 3 hetesen talált rá az ujjára, és 4,5 évesen kijelentette, hogy 5 éves korára leszokik. És valóban sikerült neki Kép Hogy hogyan? Mikor közeledett az 5. szülinap, kitalálta (ő maga), hogy éjszakára rakjunk ragtapaszt az ujjára, hogy ne tudja a szájába venni. Kb 3 hét kellett neki, és már nem kérte a ragtapaszt, és napközben se került az ujja a szájába Kép
Pedig 3 éve skorától kezdve azon morfondíroztam, hogy fogjuk leszoktatni, de végül ő maga oldotta meg Kép
Egyébként tesóim és én is ujjszopósak voltunk, nekem volt is fogszabályozóm.

Alváshoz meg semmiképp nem adnék gumicumit, mert nincs kedvem azért felkelni, hogy a kiesett cumit újra a szájába nyomjam Kép
titati

Dorina is ujjszopós, azzal alszik el. Viszont napközben csak akkor szopja, ha meg akar nyugodni. Majd magától leszokik, vagy a nászéjszakán majd rászólnakKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Gumicumi:
Kincsőnek csak akkor adok a szájába, ha nagyon nem jó neki semmi, nem is éhes, és kézben sétálgatva sincs el. És akkor is max 3-5 percre kapja meg.
Ja meg séta előtt, mikor a cipőmet kötöm ő meg a lépcsőházban vár rám a babakocsiban üvöltve Kép De amint elindulunk már húzom is ki a szájából, és csönd is van. Kép
titati

Bocs, csak gyakorlom az aláírást

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Kali napközben is rendszeresen cumizta az ujját, játék és rajzolás közben is. Bármikor.
Aranyos volt a leszokást követő pár hónapban még megvolt a szokásos mozdulat, emelte a kezét a szájához, de félúton mindig megállt Kép
titati

Sziasztok!
Megjöttünk a kontrollról, minden oké!
Szófi tündéri kisbaba volt, hazafelé még nagyi látogatóban is voltunk!
Az autóban végig aludt.
AnitaKép
Én mindíg beborogattam az oltás helyét, azzal bajt nem csinálhatsz csak jó neki.
Minden kisbaba gyönyörű!
Imádok feljönni, ha mindent elolvasni nincs is időm, a képeket mindíg megnézem.
Talán jövőhéten többet tudok jönni, addig is mindenkinek
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK, A FINISELÕKNEK HAJRÁ!!!!!

KépKép
csema

Cory: nekünk lábujjból vették, de az is borzalmas volt...úgy sajtolták kifelé a pár napos babánknak a vérétKép Sajnálom Lizát? Jó, hogy túl vagytok rajta! Biztos minden rendben lesz!

Ma megint nyüglődünk, tök fáradt vagyok... már napja ilyen ótvar az idő, nem tudunk kimenni.
Most felöltözve alszik az ágyában, rányitva az összes ablak. Úgy sajnálom szegényt, de már én is kivagyok a fáradtságtól! Pedig éjszaka még alszunk is, de ez a napközbeni "egyedülnemvagyokel,csakölben", sőt még úgy is üvölt sokszor...
mindegy is!
A legnagyobb bajom az, hogy apósék rám zúdították megint a látogatóikat! Még takarítsak, készüljek, a bébi szegény nyűgös... kész!

Anita: édes a kisfickóKép Együttérzek, pedig nekem egy bébivel kell foglalkoznom!

Cumi: no comment...küzdök a leszoktatással (néha egész nap nincs is), mert tudom, hogy cumi után van sokszor, hogy szétszedi a mellemKép

Hajrá szülni készülő lányokKép ÜGyesen! Én mensikor is nagyon fájok (fájtamKép) mindig, és a fájások is igen fájtak (főleg az oxitocin után)!

Na, hátha estére jobb lesz,aztán visszanézek!

Pussz mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita:
én mikor nem bírok Kincsővel, bedobom a babakocsiba hasra és irány séta. 2 percen belül csöndben van Kép Hátha Nektek is bejön Kép
titati

Ja, még annyi, hogy legalább már Boti is megtalálta a kezét! Õ ugyanis olyan furcsán cuppog vele: vagy az egészet eszi, vagy a mutató vagy a középső ujja van a szájábanKép

Csema: vettemKép

Nem zavaró a dőlt betűs írás? Ha igen, alábbhagyok veleKép Biztos nem mindig lesz eszembenKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

AnitaKép
OKÉ! Kép
Szuper! Nekem is sikerűlt a formázás!

KépKép
csema

Nyúlanyó, vagány a kistökös! Kép

Anita, Bence is pár napja megtalálta a jobb öklét, többször próbálja becselezni a szájába, nyígás van, ha nem megy. Persze még legtöbbször begyűri, aztán ki is pottyan és szigorúan az egészet tukmálja. Kép

Cory, sajnabajna a szuriért. Bencének a sárgaság miatt mindig a sarkából vettek vért, amikor hazajöttünk, akkor 4 luk volt a kis sarkán, nem viccelek: 5 hetes koráig látszódótt...

Nyf, ha ez megnyugtat: mielőtt mentem szülni teljes nyugalomban kinyaltam az egész lakást... Kép
Vendég

egy pár kép Timiről:
játék közben:
Kép
vidáman:
Kép
és éhesen:
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Az előbb cseréltem pelust egy sorozatos rotyogás után. Háát még a lába szára is kakis volt. A Huggies-ből mindíg kifolyik, alig várom már h elfogyjon.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok! Kép

Hja, még én is egyben vagyok, nem azért nem voltam, mert akció lenne...
Csak délelőtt punnyadtunk, kaja után meg kimentem megnéztem a kollégákat. Kép

Vok,
sajnálom a gombákat Kép, de legalább kókuszod nincs! Kép Látod, én még azt sem tudom, van-e...
Húúú, arra nem is gondoltam, hogy fekvésnél annyira érezni, hogy hol a lepény? Nekem most már azt írták legutóbb, hogy mélyen tapad, és a bal oldalon áthajlik az első falra.

Szelivi,
én szeretnék szüléstörténetet tőled is, ggviol@easymail.hu. Köszönöm! Kép

Medike,
húú, akkor ezek nagyon rendszertelenek voltak... Kíváncsi vagyok lesz-e ma még valamilyen fejlemény! Kép

Nyf,
a sok jósló - kevesebb vajúdás és a hasfájás mensikor - kevésbé megviselő fájások párhuzamok, ha tényleg így vannak, akkor én mindehogyan szívok...

Nyúlanyó,
Tomdi nagyon aranyos, erős baba! Kép

Nadine és Dorka 39+0 Kép

nadine81

Petri, ez a lefelé görbülő száj....na engem ezzel tud Bence levenni a lábamról....ennek nem bírok ellenállni. Kép

Szép a kiscsaj.
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: