A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Rylie!
a mi szállásunk jó messze van, és olyan ember számára, aki nem járt ott előzőleg velünk, szinte lehetetlen megközelíteni, mert a faluban össze vissza mennek az utak, és nem ismerik egymást az emberek.

ancsipancsi

Ancsi!
Doni először állt fel (7 hó), aztán térdelt, és csak aztán tanult meg rendesen ülni...addigra már szerintem ő is volt bőven 8 hós (ha nem több?), úgyhogy NYUGI!!! Kép

Na, húzok én is aludni, mert az én csakra egyensúlyom is ott lehet ahol Fibié Kép

Jóéjt!
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, Rylie: www.adriahouse.com Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Gyorsan beugrottam... Ma és holnap babysitter leszek,szóval talán este majd lesz pici időm.

Fibi! Remélem azt is elmondták, hogy ez egy per pill állapot!!! Lehet hogy fél perccel előtte még feljebb volt! Nem szabad hosszú távú következetetéseket levonni Kép

Zuz! Ajánlom a www.nyarigumi.hu t. Házhozszállítással együtt is nagyon jó áraik vannak!

Votiv! Kép

szép napot mindenkinek

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Ancsi,
nyugi, minden baba a saját ritmusában fejlődik. Ne akard másokhoz hasonlítgatni, mert találkozni fogsz rengeteg szuperbabával, és csak elkeseredsz. Eszter például marha görbén ült eleinte, és tesómék, akinek kisfia úgy ül(t) mindig, mint aki nyársat nyelt, folyton csodálkoztak, hogy E milyen görbehátú, és a Zuram jól meg is ijedt, és mindig rámszólt, h egyenesítgessem a hátát... persze ezt is kinőtte, és ő is úgy ült aztán, mint a cövek. Kép
Mindennek eljön az ideje.

Én meg azt akartam kérdezni tapasztalt (lányos) anyukáktól (Moose, Bogárka, többiek), hogy ez a beszéd dolog hogy is van? Mert Eszter egyre többet "beszél", amikor ébren van, nagyjából egyfolytában, de néhány szó kivételével sztem csak ő érti, mit. És sokszor rámutat dolgokra, és tökre azt érteni ki belőle (már amit mond), hogy MIA-MIA??? És amikor megmondom mi az, odébbmegy, rámutat másra, és ismét miázik. Most ebbe én gondolok bele túl sokat, vagy tényleg azt kérdezi, hogy mi az??

És a tegnapi "csúcs": lapozgat egy babaújságot, és egyszercsak feltűnik, h minden lapozás előtt megnyálazza az ujját!!! És AZT, AMELYIKKEL lapoz!!! Honnan ... ?? Amennyi újságot én olvasok... vagy kinézett magának szótárazás közben? Kép
neet
neet

Ancsi, ülést ne erőltesd, szerintem nem csinálsz semmit rosszul. és Isti is úgy kezdte, hogy állt, aztán megpróbált leülniKép és dőlt...

Zuzi, metróban bébikajából nincs olyan nagy választék, mint teszkóban vagy auchanban, sőt, néha a Corában is egész sokfajta van, bár a 12 hó fölötti gyümölcsös hippek ott nincsenek is pl. viszont teljes a választék kecskemétiből és univerből. pelenka ugyanannyi metróban, mint a teszkóban, a 4+ pampers 46-48ft/db. és ha bárhol akció van, lehet találni ennél (picivel) olcsóbbat is. a metrónak a lényege/"bája"Kép, hogy nagy kiszerelések vannak, így nem is lehet egyenként venni sokmindent. pl üdítőt/vizet csak rekeszenként, bébikaját is 6-osával, joghurtot tálcánként stb. és így olcsóbb. kártyát meg tulképp bárki szerezhet, ahogy Ancsi írta. a gumikat meg nagyobb dolgokat érdemes előre kinézni a katalógusukból, mikor van épp akció. nálunk apám néz végig minden akciós prospektust, és leadja a drótotKép lőtt is nekem a héten 14990-ért egy lexmark multifunkciós nyomtató-szkenner-fénymásolót, egy csomag fotópapírral savoya auchanból. zsíírKép

votiv 8)
votiv

Neet, Eszti ujjnyalogatása zseniális! KépKép
és Isti is úgy ül, mint aki nyársat nyelt, és még hozzá egyenesen kinyújtja mind2 lábát, sztem ez amolyan fiús dolog lehetKép

votiv 8)
votiv

Zuz Kép Ne aggódj ez nem cécó, még haszna is van (legalább a hazafuvarozás is meglesz), és különben is megígértük, úgyhogy elvisszük Kép

Ancsi Kép Bálintnál meg megtanultam, hogy minden gyerkőcnél más a fejlődés üteme és módja, úgyhogy ne zavartasd magad a kérdezgetősöktől, nem tudod elrontani a dolgot, Lencsi úgyis megtanulja, amit meg kell.

Fibi Kép Szép lehet a zöld aurád Kép Ez meg van örökítve vmi felvételen, fényképen is? Egyébként a tanításban tényleg a lényegre tapintottak Kép Örülök, hogy tetszik a berekf.-i hotel, nekem is nagyon, de ez Lindi érdeme, ő ajánlotta. Mikor mentek? Mi bizti csak nyáron, de ha Ti előbb, akkor jöhet a beszámoló Kép

Kép
Kép
denizsa

Rylie, hasra-hátrafordulásról uaz, mint amit Acsinak írtunk már többen is: teljesen egyéni és kiszámíthatatlan a babák fejlődési üteme! úgyhogy ne aggódj!Kép nálunk is sokminden volt így, hogy először kipróbálta, aztán napokig, hetekig eszébe se jutott, aztán egyszer csak a legnagyobb természetességgel csinálta újra. pl. a járásnál is úgy volt, hogy hónapokig mászkált mindenbe belekapaszkodva, de nem merte elengedni a fogózót. aztán egyik nap lépett kettőt, másnap négyet, harmadik nap meg "járt", szóval tök furaKép

hűűű, és azt mondtam már hogy kibújtak a hátsó őrlői? még csak a felsőket láttam, nem volt elég időm megnézni a többit, de úgy tűnik hamarosan húszfogú lesz - ebben például minden várakozást meghazudtol Isti. viszont alig "beszél", és az újságokat még mindig csak széttépni szereti, nem úgy, mint EsztiKép köztük csak pár óra van, de annál nagyobb különbségekKép

votiv 8)
votiv

Jó reggelt!

Beszéltem Indivel:
sajnos teje abszolút SEMMI!Kicsi Dominó meg folyton éhesKépEgyenlőre marad a tápszer,de nem adja fel.Próbálkozik fejéssel,meg tejképző szerekkel.Mindenkit üdvözől,de egyenlőre képtelen írni,mert Dominó csak kézben hajlandó aludni,egész nap.Majd próbál jönni és képet is ígért.

Neet:
ami a beszédet illeti,nálunk is inkább csak én próbálom mindenbe belehallani amit"mond".Mondjuk következetesen mindig u.a.hablatyolja bizonyos dolgokraKép
Eltekintve 1-2 fix szótól/Apa,Anya,kaja,hamma,Oji<Orsi>Gia<Gina>stb.,csak próbálkozik még Dorka is mindent utánozni,pedig"jóval"idősebb Esztinél.
Elég vicces,mert mindennek csak az elejét mondogatja,u.o.hangsúllyal és hosszal,mint az eredeti szóKép

petergabi

Votiv,
ennyi fog??? Hát ez a gyerek már a csipszre gyúr? Kép Mi még a 11.-nél tartunk Kép
És próbáltad már utánozni Isti ülését? nyújtott láb, nyújtott derék? Nem semmi... meg is halnék, ha nem rogyhatnék össze... Kép

Pgabi,
pedig eddig arról volt szó, hogy már tudott Indi szoptatni. Küldjünk sok kitartást, hátha beindul a nagyüzem! +++
Dorka pedig Kép Kép
neet
neet

Gabi: köszi az infót Indiről. Bakker, már én is úgy örültem, hogy van teje. Sok drukk neki, hogy legyen.

Neet: olvasó kiscsajod édes lehetett. Lapozás tényleg szuper.

Dóra: jó rólad is hallani, Kati már tényleg hatalmas.

Tücsökzenére akartam menni, de Fanni elaludt, na ilyen az én formám, fél hatkor felkelt és hát persze kidőlt.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Neet, csipszKép
és valahányszor kenyeret veszek, Isti el akarja marrni hogy belerághasson! aztán meg követeli a csücskötKép

Indinek nagyon drukkolok, hogy jöjjön a tejci!KépKép

votiv 8)
votiv

mi Lencsémet folyton csecsemőnek szólítottuk viccből. Kép 2 hete folyton, szinte egész nap azt mondogatja magának, hogy TETEÕ + egyéb apróságok. szerintem próbál vmit hablatyolni a hallottakból. ráadásul mintha énekelne! Kép tegnap kocsizás közben is danolt.
és ül ő a babakocsiban, de szeret eldőlni oldalra, szóval ki akar lógni. ha ledöntöm a kocsit, hiszti van. magától nem tud még felülni.

mikorra tendálják a köv fogakat? két alsó metsző tkp még most se jött ki rendesen, csak jövöget.

Gabi!
hogyhogy nincs Indinek teje??? Kép nem hogy K. fáradt szegény és attól????

Neet!
jé! Lencsi is nyálazza az újságot, csak ő bekapja Kép Kép Kép. hogy honnan jön nekik a lapozás, nem tudom, de első perctől lapozza a könyveket, újságokat. a papír alapúkat meg tépi, falja. Kép (de nem hagyom ám neki! szóval nehogy azt higgyétek, hogy ólommal táplálom Kép
Eszti tök édi lehet, ahogy nyálaz, ha tudjátok, vegyétek fel videora!

ancsipancsi

Indinek nagy drukk tejcsiért!!!

Johi Kép Akkor nem jöttök?? Mi mindjárt indulunk...

Kép
Kép
denizsa

Szai mindenkinek Kép
visszaolvasnom azt hiszem lehetetlen..Kép
Fülöpöm jól van, nől mint a gomba.Mostanában elkezdtek jönni a fogai, amin nagyon csodálkoztam, de a védőnő is megerősítette. Felül, már 3 látható dudor keletkezett, ha meg ráharap az ujjunkra, akkor érezni a hepehupákat a felső ínyén Kép persze ez nem mindig bömbimentes.. de alapjában nagyon vigyorgós. Igyekszik pörgölődni, de ha sikerül, akkor kitör a botrány, mert hason egyszerűen nem hajlandó feküdni. Ha kis próbálkozás után sem sikerül neki megfordulni a szituból, valami elképesztő hisztit vág le, kb. mintha élve nyúznák.. Kép viszont bármibe sikerül belekapaszkodnia azt
a., megpróbálja a szájába gyömöszölni
b., ha fix a tárgy, ülő helyzetbe igyekszik húzni magát.
Ha a bébihordozóba ültetem, akkor is legalább a fejét tartja, ameddig csak szusszal győzi.. A zenét, szinte bármilyet, imádja, mivel még nincs összehasonlítási alapja, azt is hatalmas vigyorral és együtt"énekléssel" honorálja, ha én éneklek neki Kép Teszek fel két képet:

Kép

Kép
macskanyu

Fibi,
Fótliget alakul, szombaton találkozunk az egyik lehetséges telektárssal. És ha minden igaz, akkor két-három héten belül indul a projekt.. Kép

Moose,
ne aggódj a virgonc pocaknyúl miatt, nekem a szülésem előtti napon is azt mondták, hogy nem fogja letenni a fejét, mert a medencecsonton támaszkodik a homlokával. Aztán mégis ripsz-ropsz, természetes úton megszületett.. KépÉs tényleg, kiválasztottátok a nevét? Elég, hogy igen, vagy nem Kép
macskanyu

ÉDessssssssss!

Jucus
20170114224602

Macs!
Fülikének pont olyan szép nagy szeme van, mint a mamijának!! Kép az alsó ínye nincs még megduzzadva?
hason Lencsi se feküdt, bőgött, üvőtött, dobálta a fejét, majd ahogy egyszer magától megtanult átfordulni, folyton hason akar lenni.

ancsipancsi

Macska,
az első kép is édes, de a 2. azt sugallja, sőt üvölti, hogy : I FEEL GOOD, párá-párá-párá pámm!! Kép
neet
neet

Macs Kép De jó, hogy hallani Felőletek is végre! Fülike nagyon-nagyon édes Kép Mennyit nőtt az elmúlt időkben!!

Zuz Kép Mégegyszer köszi a protezsálást, nagyon jól éreztük magunkat a tücskök zenéjén Kép Kép

Kép
Kép
denizsa

sziasztok,
Macs,
gyönyörű ez a lány!!!és ne idegesits, h már jön a foga!!!!KépKépKép nemrég született!!!

Neet,
Eszti nagyon édes lehetett ezzel az ujj nyalintással! Én úgy birom, amikor ezek a pici kis lények olyan dolgokat csinálnak, mint a nagyok!Kép

Sokat hallgatunk rádiót, és mostanság egy csomó szó esik a választásokról. Tegnap előtt B azt mondja, "én a kapmányra szavazok!"KépKép

Igi meg új szót tanult, apa apa. Tegnap kétlábra állt, és járkált fel-alá, és közben mondogatta, h apa apa, aztán meg puszikat szórt szerte szét...kezében két befőttes kupakkal...Olllllan édesek ezek a gyerekek!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi!
Áru átadása megtörténtKép Még egyszer köszi!

Den!
Nagyon köszönöm, remélem, párod nem akadt ki nagyon, hogy egy pépes doboz miatt kellett rohangálnia!

Den, Johi!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokatKép Tök jó, hogy a csoportban 5-en is vagyunk a topicból!Kép

Fülike nagyon édes! És milyen fejlett!!! A fogakért nem irigyellek!

Ez az újságlapozgatósdi nekem is nagyon tetszik!!! Olyan édesen tudják a kis ujjaikkal lapozgatni!

Indi küldött mélt, és csatolt fotótKép Nagyon édesekKép Kívánok nagyon sok tejecskét!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Kampányra szavazok!!!Kép Meg kell zabálniKép

Kép
Kép
zuzmo1

Igi, Borisz: Kép Kép

neet
neet

Macs:
őrület,hogy mekkora nagy lett már a babamacsKép
Gyönyörűséges.

Én is rakok fel 2 képet a remek szombati,évadnyitó bográcspartiról:
Kép
Kép

petergabi

Gabi!
Dorkád még mindig gyönyörű!
GAP pulcsit hol vettétek???Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Gabi,
mi van annak a lánynak a kezében??????????????????Kép

de tudnod kell, akármi is az, a lány gyönyörű!!! ÉS a nővére is!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gabi,
az ott egy bléka? Kép éééédes Képés lett belőle királyfi?

Zsanci,
sztem is korai, de a dokinéni is azt mondta, nem ő lenne az első baba aki ilyenkor fogzik.. Mindenesetre nyálzik ezerrel, mindent "megrág" ami a szája-keze ügyébe kerül és a felső ínye bizony duzzad. Néha minden átmenet nélkül, ezerwattos vigyorból is keservesen felsír. kap dentinoxot, mag chamomillát és úgy látom, segít vmit.. Kép
Borisz beszólása hatalmas Kép Kép Kép

Dícséreteket köszönjük Kép Fülecs nevében is Kép

neet,
szerencsére ez az alapállapot Kép Kép remélem még sokáig Kép

Ancsi, alul nincs megduzzadva. És sikerül a hasrafordulás magától, de az üvöltés mérete katasztrofális ilyenkor.. Kép főleg, ha nem sikerül a vissza..
macskanyu

Bogarka, akkor mi is belehuzunk kisteso gyartasba, mielott ilyeneket mondhatna Kati.Kép
Tok jo, hogy nalatok ilyen siman ment!

Macska, Fuli nagyon edes!Kép)

Gabi, lanyok szepsegesek!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Votiv!!!
Ti a Laszlo Korhazban voltatok anno Istivel? Ha igen, ajanlom figyelmedbe: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9121362&la=53888776

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora,
nem is tudok erre mit írni, csak azt, hogy 2006, európa, magyarország, balkán.... Kép Kép Kép
Nem lehetne valakit rájukuszítani? Juszt tv ügyvédje, vagy fókusz plusz vagy tudomisén?
Ha bezárják, csak nyerhetünk vele, mert kénytelen lesz más kórház is fogadni a beteg (fertőző) gyerekeket, valahogy csak megoldanák a karantént, amíg ezt a sz..rt kihipózzák, de nagyon durván!!
neet
neet

Gabi! A sárga pulcsis az Orsi lányod??? Én gyagyaKép Mekkora nagylányod van!!! Biztos sokat foglalkozik Dorkával. És nekem nagyon tetszik a békás kép, kiskoromban még én sem féltem tőlük!Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi!
aszitted a sárga pulcsis Gabi? mert én is! Kép

ancsipancsi

Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Köszi csajok a bókokat!
Békakirályfit meg apa elhajtottaKép

Ancsi&Zuzmó:
nektek külön is kösziKépKépKép
A Gap cuccok egy része londonból van,a másik meg a tesz veszrőlKép
Imádom,mert elnyűhetetlen,ha kinövik már adom is elKép

petergabi

Vendégek elmentek, romeltakaritás és Tölük kapott tiramisu elpusztitása megtörténtKép
Érdekes, hogy Bálintot eddig hidegen hagyták a kiscsajok, és barátnöm lányára ugy vigyorgott, mint a tejbetökKép Szerelem elsö látásra?Kép

Deni,
igen, kinyomtatták az auraképet is, és egy 7 oldalas szines elemzést is kaptam magamrolKép És nagyon igaz, amit irKép
Pünkösd hétvégén szeretnénk menni pihenni. Mindjárt hivom is öketKép

Zuz,
szivesenKép Váljék egészségetekreKép

Macs,
dejo, hogy felbukkantálKép Tündér lánykád van gyönyörü szemekkelKépKép Sajnálom, hogy nem mi leszünk a telekszomszédaitok. Szombaton mi most Diósdon és Budafokon nézünk körbeKép

Gabi,
olyan szép és érett nagylányod van, hogy aszittem Te vagy az a képenKép

Barbi,
igen, mondták hogy ez pillanatnyi állapotKép de tudtam isKép

KépKép
fibi

Pgabi,
apjuk féltékeny lett a békára? Megcsókoltad? Melyikőjüket? Kép
neet
neet

Zuzmo,
csak gyorsan válaszolok, mert párom most jött haza külföldről, szóval: oké, akkor elviszünk Titeket Bogárka Parkba Kép, azért is jó, mert a Villányi út teljesen útba esik Kép! Majd írd meg a pontos címet mélben és a tel.számodat, hogy ha bármi adódik, azért tudjuk egymást hívni. És ugye tudod hordozóban hozni? (mert csak 1 gyerekülés van az autóban egyelőre)

Nálunk Húsvétkor nagy vendégsereg lesz, nagyszülők, testvérek, stb úgyhogy vsz nem lesz időm netre, de már most mindenkinek szép húsvétot kívánok Kép

Moose,
Én is kérek mélt kisnyuszi nevéről, amikor a többieknek írsz!!! Kép

Blaye és V.
blaye

Blaye!
Köszi! Akkor majd írok mélt!

HELP!
Nem tudja valaki annak az új outlet-nek a weboladlát a soroksárin?

Kép
Kép
zuzmo1

Neet:
senki nem csókolt meg senkitKép
Nekem már mindegy,a csajoknak még mindegy,tehát apa útnak eresztetteKép

Fibi:
én már túlérett vagyok,meg szépnek sem igen mondható,azért kösziKép

petergabi

Kép
Kép
johanna1975

JOhi!
Köszi!Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Beszéltem Másával, mindenkit puszil, jövőhét végefelé jönnek haza, az azutáni hétre szervezhetnénk egy talit (pl. Fonyód u. játszóház?) ahova szívesen eljönnének ők is! Mit szóltok?

Gabi Kép Lánykáid gyönyörűségesek! Brekuc bizti sajnálta, hogy kimaradt a csók Kép

Fibi Kép Tiramisu nyami-nyami... Szóval már pünkösdkor mentek? Akkor számítok az élménybeszámolóra Kép

Johi Kép Holnap séta? Ha nem jó, akkor csak arra megyünk és beadom a sátoralávaló szőnyeget, okés?

Kép
Kép
denizsa

Deni,
még nem biztos, de ha megyünk, akkor élménybeszámolokKép Bálint nem bir magahoz térni, mi lesz itt éjszaka???Kép (5 ota alszik)

Játszoházba mennénk mi is, remélem, 1x eljutunk...

KépKép
fibi

Gabi,
Kép Kép Kép

KépKép
fibi

lányok,
itt a 21. század!!!!!!!! Végre lehet online rendelni a pizza hutnál!!! hallelúja!!!!!!!!!
már csak arra várok, h egyszer lehessen majd kártyával fizetni a mcdonaldsban!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Király szülők

Szerencsétlen Sean Preston Federline nem elég, hogy két idióta gyerekeként látta meg napvilágot, szüleik mindent elkövetnek, hogy az a kevés agysejtje is elpusztuljon, amivel született.

/index/

http://index.hu/velvet/celeb/brito0413/

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!
Mi ez a pangás ma? Kép Hosszú-hosszú oldalakra számítottam, erre még ott a lap tetején a tegnap esti hsz.-em Kép

Neet!
Ez a "miaz" korszak nagyon jellemző ebben a korban...Petránál nem is emlékszem ennyire élénken, de a barátnőm kisfiának is nagyon közkedvelt játéka volt ez ennyi idősen...Kép
A beszéd meg szerintem többféleképpen lehet, pl. egy ismerősünk kislánya folyamatosan halandzsázott, de úgy, mintha teljesen érthető dolgokat mondana..aztán egy-egy szó kezdett kikristályosodni belőle, majd egyre több szó, aztán most már minden érthető (2 éves)...Petra viszont inkább amolyan szótanulós volt, szavakat mondott, ezeket finomította, és mikor már volt vagy 40-50 szavas szókincse akkor kezdett mondatokat alkotni belőle Kép

Macs!
Lánykád valami gyönyörűűűűség!!! Kép

Gabi!
A Te csajszijaid is szuperhelyesek Kép

És úgy látszik, hogy Petra most nagyon "szösszentős" időszakát éli, minden napra jut legalább egy, és ha nem baj, akkor megosztom Veletek: beújítottunk a kerti játszótérbe egy csúszdás várral (Kép), tegnap lett öszerakva. Apósom mikor meglátta mondja Petrának, hogy ezt már ugye a Nyuszi hozta. Erre Petra: "Dehogyis, ezt egy nagy teherautó hozta" Kép

...és van még két aranyos a tarsolyomban, de azok sajnos politikai színezetűek (és nem ám olyan semlegesek, mint drága Boriszé Kép), úgyhogy így ezeket most mellőzöm Kép

Den!
Másának mondtad a május 5-ét??? Kép remélem ide is el tud jönni...és az már majdnem a jövő utánni hét Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,
legalább priviben oszd meg velem!!!KépKép
imádom a picik politikai szösszeneteit...Kép
ma egyébként ő is mondott egy nem semlegeset, de ő egy újságirót szeretna a bársonyszékbe...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: