A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Na ne máááár!!!! Kép
Megint Majáért bomlik az összes kissrác?KépKépKép

Kisnyúl nagyon beindult, hogy már a nacit próbálta lerángatni Majáról!!!KépKép
Vendég

Tünde!
Igen, Kisnyúl nem sz@rozott, egyből a lényegre tért...Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

sziasztok!

Viki jobban van (most alszik is), kicsit piros a torka csak, szemére neomicin cseppet kapott, mert kicsit csipásodott, meg néha taknyoskodik.

Mea!
Ment mail neked. Kép

Bab!
De jó, hogy megint itt vagy! Tofi nagyon helyes! Kép

Sildike!
A Pólusban lévő bababoltot ismerem, ott vettem St.Oliver cuccokat csomót. Én a PRINCE-t kérdeztem. Kép
De kord ruhát meg felsőket vettem, bodykat nem is néztem meg. De jó, akkor van ott Prince Oliver! Mert a body nagyon cuki, amit kaptunk, és azokból akarok betankolni most 80-asokat.

Kuha!
Kép Köszi, elnézek arra is.

Dóri
Vendég

Norbiné:

tök csinos az első képen, no de utána... Kép Csontkollekció túlméretezett szilikon mellekkel.
Hát köszönöm, ilyet nem kérnék. Kép
Vendég

Cleo,
Nagyon örülök,ha jól sikerült és jól éreztétek magatokat nálunk!
srácok egész jó paszben voltak!
nagyon jó képeket csináltál,a lényeg rajta vanKép!
nekem lesz mint válogatnom,mert rengeteget csináltam,majd igyekszem!
Fanni és mamája is nagyon jól érezte magát!
el volt ájulva Nolcsikától, mert még Fanni babát is megpuszilgatta finoman!édes az a gyerek!olyan kis bújós!
na még jövök és alig váro az újjabb randevút!

ja és SildikeKép!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok, pár dolog azt visszaolvasok még...

Mea, nincs itthon sajna...azt elvihetted...Kép

Angelani, a képet egy letöltött programmal lehet csinálni korábban valahol feldobta Hencsi a linket.

Duda, ma fel akartam iratni akencét, de azt mondta a doki, hogy több patika is jelezte, hogy ne írják fel, mert egy anyag nem beszerezhető egy ideje, nem tudják elkészíteni...én ennyit tudok róla...

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!Kép
Köszi!Kép
Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Manka,MANKA,MANKA!!!!!!!!!!!!
küldj mélt,ha szeretnéd a rólatok készült képeket,nagyon jók lettek!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Hencsi!Kép

Sikerült nekem isKépKépKép

Kép

Mea
mea

na itt vannak a képek,így is sok lesz,hogy csak a legjobbakat szedtem ki!Kép
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

és még egy utolsó sorozat!Kép
KépKépKépKépKépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

szétment az ujjam!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Cleo,küld el nekem is képeket kérlek!!!!!!!!!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

No ismét itten....Tüncsike nyűűűűűűűűűűglődik 1000-rel... most Apa altatja.

Viszaolvastam nagyjából, de a képeket mind végignéztem!!!! Egytől egyig tüneményesek!!! Kép És tényleg van hasonlóság...

Hencsi,
te mennyire vagy képben adózás témában: a szabadszellemi, másod állásos vállalkozás terén? Van vane valaki akiről tudod, hogy profi...anyu kűzd itthon a bevallással...Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

jaaaaaaaaa, Mea...a rucik, meg a cipőm...mindkettőben vásároltunk...
Kép
Kép
Kép

Ha jól látom ugyan olyan bugyikát vettünk...Kép

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Nyúlné, köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztem magam, bár Jack nem igazán volt formábanKép, de majd a következőn bepótolja a vigyorgásokatKép. Bezzeg este a kádban már ment a dádádádá meg a vidám sikongatás.
Nem találom az emilcímed, de itt az enyém: manka7@yahoo.co.uk
Hú lányok, tényleg nagyon jó volt ez a minitali, már alig várom a következőt.

Cleo, köszi a fuvart, holnap telcsi, és kiszellőztetjük a gyerkőcöketKép.

Mea, Rókica, Cleo, köszi az essential oilos tippeketKép.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Nagyon jók a talis képek, látszik, hogy mindenki jól érezte magát!
Maja és Kisnyúl már most az asztal alá akartak bújni???
Ha Fannilány nem iparkodik a növéssel, Majáé lesz Kisnyúl!!!!KépKépKép
Zita ma nyulat evett ebédre ls vacsira. Kép

Benianyu, Kép
minden ok? Ma nem voltál. Beni jobban van?
Vendég

Köszönjük szépen a Tofi és Nagyi dicséreteket!!!KépKépKép

Hú, nagyon-nagyon jók a talis képek! Látom Kisnyúl tényleg nem tétlenkedett, egyből nekiesett Majának.

Cleo,
Ha a kiscsajszidra már most ennyire tapadnak a pasik, mi lesz később??? Majd nem győzöl vigyázni rá! Bár érthető, tényleg nagyon szép!

Zsuzsa,
Gratulálunk Julcsinak! Nagyon ügyes a leányzó, és továbbra is gyönyörű!!!

Nemesek,
Annyira édes, ahogy Kornél az etetőszékében szunyál (és mellesleg szép a konyhátok)!

Duda,
Az első képedet látva éppen azon gondolkodtam, hogy melyik talin készülhetett, hogy Tüncsi is szerepel rajta. Tényleg nagy a hasonlóság! Nati pedig csudaszép!

Ayse,
NetszolgáltatóKépKépKép Reméljük, hamar helyreáll!

Sildike,
Citrom-kúra hatásKépKépKép Nem is tudtam, hogy a citrom is afrodiziákum!

Dóri,
Mihamarabbi gyógyulást Vikinek!!!

2. képen Rubint Réka tényleg borzalmasan néz ki! Hogy lehet ennyire elveszíteni az önkontrollt, hogy már nem látja, mit művel a testével!!! Állítólag a plasztikai műtétek is függővé tehetik az embert. Hát lehet benne valami.

Kép
Bab és Tofi
bab

Még egy gyors bekukk.
Nagyon jók a talis képek!Kép
Olyan jó nektek hogy ilyen sokat tudtok talizni!!

Mea.
Nagyon cuki a kép.
Ez melyik progiban van benne?A frame showba ezt nem láttam.

Az angol szöveget nem forditotta le nekem senki!Kép

Na megyek csucsulni,mert ma megpróbálok nem adni cicit éjszaka Melinek hátha megtanul aludni.
Múlt éjjel is 4-szer kelt!Kép

Jó éjt!

ancsi26

Sziasztok!

Gyors leszek, még most csinálom az utolsó simításokat Kép

Nem vagyok normális, ma pulykát sütöttünk, porszívóztunk, felmostunk, bevásároltunk, nagymamáztunk, és most párolódik a rizs meg a káposzta Kép

Máté ma nagyon ari volt, végig velem zúzott, hol kendőben, hol a földön, de nem elég ám neki a habtapi, meg a pokróc, felborított egy virágcserepet, a konyhában meg megtámadta a lábamat, míg mosogattam Kép
Hihetetlen sebességre képes, úgyhogy pénteken elpakolok mindent az útjából Kép
Remélem, ma éjjel jobban alszunk, tegnap hajnal kettőtől állt a bál, azaz Máté aludt, csak forgolódott, én meg pakolgattam vissza...

Nyúlnés tali nagyon jól sikerülhetett, képek oltári jók lettek!
Juccnál majd én is megpróbálok jóóó sokat kattintgatni a jövő héten.

Minden baba gyönyörű, és persze csuda ügyes! Kép Tök jó látni, hogy ennyire fejlődnek, ugyanakkor kicsit elszomorodik tőle az ember, hiszen nemrég születtek. Õk megnőnek, mi meg csak öregszünk Kép

Holnap megpróbálok kicsit bőbeszédűbb (vagy bőkezűbb?KépKépKépKép) lenni!

Jó éjszakát mindenkinek!

Sisotris és Máté,
aki ma, 08:25-kor múlt fél éves Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ancsi, kimásoltad az angol szöveget?
Nem csak azt írtad, hogy hibaüzenetet ír ki?
Vendég

Sziasztok!

Prüntyi!

Irjátok meg mailon a kérdést, ha tudok válaszolok rá(elvileg tudnom kéne, mivel adotanácsadoim van..), de ha én nem is utánakérdezek...

Talis képek nagyon jokKép

Kép
hencsi

Hú de jó kis tali lehetett! Szépségesek a résztvevőkKép

Mea, Livike nagyon romattikus abban a keretben, ezzel az arcocskával!

Tünde, azt irtad, hogy Zita sem akart kezdetben mást enni és te cumisüvegben adtad neki. Hogyan? Mit?

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Mea!

Ügyes vagy, mindjárt küldöm a versetKép

Kép
hencsi

Lacika, Nati és a talis képek, na meg Livike anyáknapi képe KépKépKép

Bocs, de most is a kezemben Peti, így mára: jó éjt mindenkinek!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Helló!

Holnap visszaolvasok, csak most megakadt a szemeb Bab fényképén!

Bab!
Már meg ne haragudj, de mégis anyukád hány éves???Kép30???
Az lehetetlen......
És te????

Tök kiakadtam.......mármint pozitív értelembenKép
Anyukád simán "bevállalhatná" Tofit sajátjaként...

KivagyokKépKépKép pláne ha arra gondolok hogy én hogy fogok kinézni nagymamakoromban...KépKépKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Majola,
mi helyzeti előnyben voltunk a tápszer miatt.
Tápiba tettem bele a gyümölcsöt, és a cumisüvegből simán kiszívta. Üvegeset, én nem tudom olyan simára összeaprítani.
Azóta már eszik kanállal is, de sokáig próbálkoztunk.
Vendég

Sziasztok Csajok!Kép

Megvagyok, csak tegnap nem volt kedvem írni, ma meg taliztunk, azért nem tudtamKép

Tünde!
Köszi a hiányolást!Kép

Babók, mamák nagyon szépek, nem emelnék ki név szerint senkit, mert sok kép készült!Kép

Nyúlné!
Köszi mindent, nagyon-nagyon jól éreztük magunkat!!!KépKépKép
A tonhalas szenya isteni volt, mikor Apának elmeséltem, milyen fincsit ettünk, rögtön azt kért vacsiraKép
Szóval mehettem le a boltba sajtkrémért.....Kép
Én ma egész nap tonhalat ettemKép
Képeket köszi, megkaptam, nagyon jók lettek!Kép

Cleo!
Te képeid is jók!Kép

Sildi!
Mélt megkaptam, majd mindjárt válaszolok is rá!Kép

Mea!
Tőled viszont nem jött mél a címmel!Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hencsi, úgy ám-blokk kéne segítség, mert kicsit zavarossan írták le a törvénymódosításokat (2006-os), és nincs is meg mindegyik kiadvány, mert "állítólag" elfogyott a nagy Apeh irodából...szerintebb több kérdés is felmerül...van akivel össze tudna ülni anyum?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

MegannKépKépKép

Anyukám idén lesz 52 éves. Remélem nekem is sikerül majd magamat ilyen jól tartanom (bár nem úgy tűnik)!KépKépKép Mindig a nővéremnek nézték, meg kérdezgették, hogy az óvodában szült még engem.Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!

Köszönjük a vígasztalást kaja ügyben. Ma volt a védőnő, és épp akkor próbáltuk ki az almás kölespépet, ami az eddigi lerosszabb hatást gyakorolta bubusra, sírvafakadt, Úgyis most beteg, azt mondta a védőnő, hogy most hanyagoljuk a témát, amíg meg nem gyógyul, vszg. még nem érett a dologra. Ja és a krumpli se ízlett neki.

Még annyit, hogy azért én sem vagyok annyira az édesítők híve, mégha nem is mérgek, de sokkal egészségesebb a méz és a barnacukor, mert sok bennük a vitamin és az ásványianyag.

Gratula Laurának!

Ayse, Sildike kérjük a Lili- és Bazsiszájakat!Kép

Zsuzsa!

Fantasztikusan ügyes Julcsika!Kép

Bubus letolatott a szőnyegről:
Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Tali tényleg nagyon jó volt,szerintem(ha legközelebb ennyien se jönnek az egyértelmű leszKép)!
Majácska elbűvölő volt ,mint mindig,kacérkodott mikor kivel!
Kisnyúl vagy Majácska gatyóját tapizta vagy a mamikat bűvölte és mindenkihez felkéreckedett,na meg picit anyás is volt,mint egy kiskutya arra kúszott,amerre mentem!
Tomi ma nagyon mosolygós volt,bár továbbra is a csendes megfigyelőt adta! és édesen szuszizott a ricsajban!
Jack picit nyűgösebb volt,de azért remélem akar jönni legközelebb is és többet dádádázik az édes hangján,ráadásul remek fotomodell,azok a kék szemek!
Leonka ismét hatalmasat szunyált Kisnyúl ágyában,másfél óra alvás után kialvatlanul ébredt.....Kisnyúl 20percei után picit irígy vagyok!amúgy lábaival remek cimbik lettek!
Nolcsika egy édes,kedves,szeretnivaló kiskrapek,akinek lételeme,hogy mindenki jól érezze magát,ígyhát ahol picit is görbűlt a száj,rögtön puszit osztogatott,megzabálom!
Fanni lány is jól lehetett,hiszen hangját se hallatta!a kezét viszont annál inkább felfedezte és bűvölte,cukorbaba!és nagyon mini csomagocska!
MAMIK!
köszönöm nektek mégegyszer,hogy jöttetek,repült veletek az idő,talit minnél elöbbKép!
megyek aludni,Kisnyúl ma nem is fürdött úgy kidőlt,csak enni kért és visszaájult!Kép
jó éjt,Nyúlné és Kisnyúl

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Csak egy percem van...

SisKép akartam is írni, hogy hozzatok hozzám fényképezőt, mert nekem nincs digitális!!!

És a talihoz még: ugye senkit nem zavar a két macskám? Nem hiszem, hogy nagyon előmerészkednek majd, de azért megkérdezem...

Valami "megütötte a szememet" / fülemet nem írhatok/: írtatok korábban az adókedvezményről, amit az kap, akinek az éves jövedelme nem haladja meg a másfél milliót, vagy vmi ilyesmi. Én úgy tudom, hogy az megszűnt, illetve csak a háromgyerekeseknek jár. Nem így van?

Jó éjt!
Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Bocs a szófosásért, de még az is eszembe jutott, hogy a nátrium-ciklamát tényleg rákkeltő, úgyhogy azt tényleg ne egyetek!

Kép
Kép
göndörzsóf

Tali tényleg nagyon jó volt,szerintem(ha legközelebb ennyien se jönnek az egyértelmű leszKép)!
Majácska elbűvölő volt ,mint mindig,kacérkodott mikor kivel!
Kisnyúl vagy Majácska gatyóját tapizta vagy a mamikat bűvölte és mindenkihez felkéreckedett,na meg picit anyás is volt,mint egy kiskutya arra kúszott,amerre mentem!
Tomi ma nagyon mosolygós volt,bár továbbra is a csendes megfigyelőt adta! és édesen szuszizott a ricsajban!
Jack picit nyűgösebb volt,de azért remélem akar jönni legközelebb is és többet dádádázik az édes hangján,ráadásul remek fotomodell,azok a kék szemek!
Leonka ismét hatalmasat szunyált Kisnyúl ágyában,másfél óra alvás után kialvatlanul ébredt.....Kisnyúl 20percei után picit irígy vagyok!amúgy lábaival remek cimbik lettek!
Nolcsika egy édes,kedves,szeretnivaló kiskrapek,akinek lételeme,hogy mindenki jól érezze magát,ígyhát ahol picit is görbűlt a száj,rögtön puszit osztogatott,megzabálom!
Fanni lány is jól lehetett,hiszen hangját se hallatta!a kezét viszont annál inkább felfedezte és bűvölte,cukorbaba!és nagyon mini csomagocska!
MAMIK!
köszönöm nektek mégegyszer,hogy jöttetek,repült veletek az idő,talit minnél elöbbKép!
megyek aludni,Kisnyúl ma nem is fürdött úgy kidőlt,csak enni kért és visszaájult!Kép
jó éjt,Nyúlné és Kisnyúl

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Én csak ennyi képet csináltam, mert sajna tele volt a kártyámKép
De azért ezeket felteszem.
Kép
Kép
Kép
Kép

És még egy, a dédi a fiúkkalKép

Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Nyúlné és a talizó Mamik!
Képek nagyon szupik, biztos nagyon jó kis tali volt, látszik, hogy a gyerkők mennyire élvezték a dolgot. Kisnyúl és Maja különösen, a kis huncutok Kép.
Nagy ramazuri lehetett ott a pokrócon Kép no meg az asztal alatt Kép.

Barbi!
Nolcsikán tényleg látszik, hogy egy végtelenül kedves, szeretgetős kisgyerek. Nagyon aranyos lehet! Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72

én nem is tudom miért nem bírok veletek lépést tartani mostanában... mindig van valami történés, ami miatt nem bírok ideülniKép
pedig hiányzik a társaságotok!

igyekeztem visszaolvasni, de nem jegyzeteltem, úgyhogy nem bírok mindenre reagálni.

a babák annyira édesek, hogy egytől-egyig megeszem őket, ha találkozunkKép remélem mi is tudunk csatlakozni valamelyik talira a közeljövőben.
Esztivel eléggé szenvedünk a reflux miatt, állandóan jön ki belőle a cucc, már félek hasra tenni. most vettem nutritont, azt adok neki a hozzátápival, és az ágyvéget is megemeltük.
az a baj, hogy sztem most nem hízott semmit. holnap felhívom a dokinénit. a kedve szerencsére egész jó. kakilással viszont továbbra is vannak gondok.Kép
2 kérdés ezzel kapcsolatban:
1. ugye minden nap kellene, hogy legyen széklete, ha eddig minden nap volt?
2. nektek szokott a baba morogni, vagy nyüszíteni? nem tudom eldönteni, hogy azért csinálja, mert jön fel neki a gyomortartalom, és ez fáj neki, vagy csak nyűgizik. (sztem kellemetlen neki, ahogy jön vissza a kaja)

annyira irigykedem a tali miatt, olyan jó hangulatúak a képek, nagyon helyesek a babák!! Kisnyúl&Maja románc gyorsan halad előreKép

Zitán és Kornélon jót mosolyogtam (na jó röhögtemKép), annyira aranyosak!
és Havtunde, felejsd el ezt a szót légyszi, hogy debil!! viccnek is rossz. imádom ZitátKép meg a vigyorátKép

édesítőkért én sem vagyok oda. az a cikk pedig sztem is túlzás volt, még, ha van is igazságtartalma.
a light cuccokról még annyit, hogy én kb másfél éve nem iszom lájt kólát, mert az meg tiszta foszfát, és az áll. nem tesz jót az ember kálciumjának.

voltam tegnap allergológusnál, mert már megint tüsszögök, és már fáj a nózim az orrfújástól, de nem jött ki semmi az allergiateszten, adott orrspray-t (tüneti kezelésnek), amire persze az van írva, hogy szoptatásnál nem ajánlott, mert nincs vele tapasztalat (Allergodyl), úgyhogy most nem kezdtem el használni.

Majola, nagy gratula a tornászlánynakKép büszke apukaKépKépKép

TofiNagyi tényleg letagadhat egy húszast! de sztem TofiAnyu is egy tízestKép
Eszti előtt még én is, de most hozzáöregedtem a koromhoz. de most növesztem vissza a hajamat, hátha az segítKép hátha a hajnövesztés hat az agyamra is, mert ugye a fiatalság belülről jönKép

jobb lesz, ha befejezem, sziasztok,
and, eszter

ui: Sis, gratula Máténak a félévfordulóhoz!

KépKép
KépKép
and

jajj, majdnem elfelejtettem
már nem emlékszem, hogy ki kérdezte, tudom, hogy későn reagálok, de eddig nem tudtam jönni.
a frame show képekre a szöveget úgy kell írni, hogy:
start - minden program - kellékek - paint - ki kell jelölni a behívott képen egy szövegdobozt, és abba írni (a bal oldali ikonok közül a nagy A betűvel lehet kijelölni), de vigyázni kell, hogy amíg a szöveget írod, ne klikkelj a szövegdobozon kívűlre, mert utána már nem lehet hozzányúlni.
ha már későn írtam bocsi.

KépKép
KépKép
and

Barbi,
nem látom a képeket!!!!!!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

LÁNYOK!!!!!!
én úgy felpörögtem,hogy nem tudok aludni!
Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Én meg a második vagyok! Ez azért nagy szó, mert sosem kelek ilyen korán, Viki most is alszik. Kép Felsírt 2x, és nem tudok már visszaaludni.
Szerintem eldugulhatott a nózija, már ki is készítettem a porszívót.

Benianyu!
Hogy vagytok??

Dóri
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Bab!
Biztos nem elírás, amit anyud koráról írtál???????? Ez nem semmi!!! Gratulálok neki, és persze neked is!

And!
Én kérdeztem a Photo Frame-s szöveg beillesztést, köszönöm szépen, már ki is próbáltam!

Talis képek nagyon jól sikerültek, gyerkőcök zabálnivalók!
Kisnyúl gyönyörűséges!!!

Úgy látom, Noel nem csak én imádom, hanem mindenki más, és más is úgy látja, ahogy én, hogy egy végtelenül kedves, szeretgetős kisgyermek.

Prünyti!
Nagyon jó kis cuccokat vásároltál Tüncsinek!
Ja, és ezt a cipőt a Deichmann-ban vetted? Én is szemezgettem vele, csak igaziból feketében szerettem volna, viszont ebből a típusból nem volt Kép

Mea!
Líviáról nagyon jól sikerült az anyáknapi, keretes kép!!!

Hencsi!
Nekem is el tudnád küldeni az anyáknapi verset a nagymaminak?
Ide jöhet: kuha@citromail.hu

Köszönöm szépen!

Kép
kuha

Lányok!
Még valami. Teszteltem egyet, mert azóta nem hagy nyugodni a téma, mármint a hasam mérete. Kép / Kép Hiú vagyok. Szóval megcsináltam reggel azt a hülye tesztet, hamár korán keltem, és esküszöm kettő csíkot látok. De ez egy számomra ismeretlen teszt (Gabriel), én anno mindig Gravi HCG-vel teszteltem. Van a kontroll csík és van a másik, ott figyel egy halványka. Kép De olyan halovány, hogy csak akkor látom, ha akarom. Kép

Az igaz, hogy október 14-én szültem, és azóta nem jött meg, majd a november végi kontroll óta folyamatosan szedem a Cerazettet, de ha jól emléxem a kontroll előtt mintha lett volna "bűnözés". Kép Na jó, szerintem sz@r a teszt! Kénytelen leszek venni egy másikat, és majd pár nap múlva megcsinálni. Elég valószerűtlen lenne, ha most már terhes lennék. Tuti selejtes a teszt. Ja, és a Cerazettet pedig abbahagytam 2 napja, kiváncsi vagyok mikor jön meg.

Dóri
Vendég

Prünyti!Kép

Nem hiiiszem elKépKépKép
Ugyanilyen kertésznacit vett ott anyukm LívibekKépKépKép

Nagyon kis édesKép

És néztem olyan cipőt mint a Tiéd csak végül vajszínűt vettemKép

Mea
mea

Talis képek szuperek!!!!!Kép

Hencsi!Kép
Köszi szépenKép

AncsiKép
Pedig nekem ott jött be ez a keretKép

Barbapapa!Kép
Csak várom mindenkitől a mailt aki jön és akkor egyszerre küldöm a címet, útleírást.

Úgy hogy aki még jönne jövő hét pénteken írjon!!!
(bbb@vipmail.hu)

KösziKép

Szép napot Csajok!Kép

Mea
mea

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: