A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

MOni! Hat te aztan tudod, nem vagyok egy nadszal, es gondolom a ha'j is nyomja kifeleKépKépKépKép Bar tokre meglepodtem, dokineni vizsgalt, kozben megjegyezte micsoda hasfalam van. Ja, mondom, van rajta egy kis "vedoreteg"Kép Erre o, nem-ne, ez izom, es minidg lepattan rolaKép Hat kellemes meglepetes volt, megiscsak van nemi izomzat a hasamonKép

orsoly 14+2
orsoly

Sziasztok!

Hihi! Lemaradt az elõzõ táblázatból egy sorKépKépKép
Remélem nem harizik érte senkiKép

és akkor itt a pocakos táblázat!!!

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Hetek/napok[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Katesz 41 / 0 26 év/1.b. Budapest 06.30 [size=-2]Nyírõ Gyula K. / Dr. Szakonyi[/size]
[size=-2]2.[/size] Dió 39 / 4 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 07.10 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]3.[/size] Conti 39 / 3 34 év/2.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 07.12 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]4.[/size] Ilke 39 / 1 26 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 07.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szigeti[/size]
[size=-2]5.[/size] Ágota 38 / 6 30 év/1.b. Székesfehérvár 07.17 [size=-2]Mór[/size]
[size=-2]6.[/size] Sziszike 37 / 4 29 év/1.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 07.24 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]7.[/size] Kryss 38 / 2 31 év/2.b. Bécs 07.27 [size=-2]Bécs; Szent József Kórház[/size]
[size=-2]8.[/size] Nyuszi 37 / 1 32 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 07.28 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Bábinszki[/size]
[size=-2]9.[/size] Zsanci 36 / 0 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 08.05 [size=-2]MÁV Kórház/Dr. Mészáros Márta[/size]
[size=-2]10.[/size] Hetty 36 / 0 24 év/1.b. Eger 08.05 [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]11.[/size] Malacka 35 / 4 36 év/2.b. Budapest 08.08 [size=-2]Szent István Kórház/ Dr. Petik[/size]
[size=-2]12.[/size] Csics 36 / 3 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 08.08 [size=-2]SOTE I. / Dr. Krasznai.[/size]
[size=-2]13.[/size] Forti 35 / 4 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 08.09 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Tûzkõ[/size]
[size=-2]14.[/size] Pszi 35 / 1 26 év/1.b. Budapest [size=-2]VI.[/size] 08.11 [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Abkarovics G.[/size]
[size=-2]15.[/size] Djeszter 35 / 0 29 év/2.b. Budapest 08.12 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]16.[/size] Bmary 33 / 4 29 év/2.b. Békéscsaba 08.28 [size=-2]Péthy Pál Kórház / Dr. Orosz[/size]
[size=-2]17.[/size] Zsani 34 / 1 28 év/2.b. Budapest 08.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]18.[/size] Bringa 33 / 6 27 év/1.b. Veszprém 08.15 [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Pfund[/size]
[size=-2]19.[/size] Anda 32 / 4 27 év/1.b. Budapest 08.16 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]20.[/size] Petra 34 / 4 27 év/1.b. Budapest 08.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]21.[/size] Viktória 33 / 5 23 év/1.b. Budapest 08.23 [size=-2]Csepeli Weiss Manfréd Kórház[/size]
[size=-2]22.[/size] Iddi 32 / 6 36 év/2.b. Budapest 08.28 [size=-2]Szt. János Kórház / Dr. Zeke[/size]
[size=-2]23.[/size] Nóra 30 / 5 24 év/1.b. Miskolc 08.29 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Dobos[/size]
[size=-2]24.[/size] lomis 31 / 5 26 év/2.b. Érd 09.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]25.[/size] Zsóka 29 / 5 24 év/1.b. Budapest 09.12 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]26.[/size] Kriszti 30 / 1 30 év/3.b. Galgamácsa 09.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Fábián[/size]
[size=-2]27.[/size] Nyusza 30 / 1 26 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Ádám[/size]
[size=-2]28.[/size] Dec8 30 / 0 24.év/1.b Budapest [size=-2]XXI.[/size] 09.17 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]29.[/size] Pemeske 31 / 1 25 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]30.[/size] Gyöngyöske 29 / 5 30 év/2.b. Miskolc 09.19 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Sándor[/size]
[size=-2]31.[/size] Katka 29 / 3 30 év/2.b. Jászberény 09.20 [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Gombos Sándor[/size]
[size=-2]32.[/size] ParaZita 29 / 3 30 év/1.b. Budapest 09.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]33.[/size] Ancsi 29 / 2 28 év/1.b. Gyöngyös 09.21 [size=-2]Bugát Pál Kórház[/size]
[size=-2]34.[/size] Lella 29 / 1 33 év/2.b. Tripoli 09.21 [size=-2]Oi Clinic[/size]
[size=-2]35.[/size] Edina 28 / 6 24 év/1.b. Portugália 09.25 [size=-2]Maternidade Daniels de Matos[/size]
[size=-2]36.[/size] Mona 28 / 1 27 év/2.b. Budapest 09.30 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Csatlós[/size]
[size=-2]37.[/size] Sasha 27 / 5 23 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 10.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]38.[/size] Bolegajudit 26 / 6 28 év/2.b. Szomolya 10.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]39.[/size] Sch_moncsi 25 / 4 25 év/1.b. Bécs 10.12 [size=-2]Wilhelminen K./Dr. Peter Taussig[/size]
[size=-2]40.[/size] I_ancsa 26 / 1 30 év/1.b. Budapest [size=-2]VII.[/size] 10.13 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczegh Sz.[/size]
[size=-2]41.[/size] Kataa 24 / 6 27 év/1.b. Budapest [size=-2]IX.[/size] 10.22 [size=-2]SOTE I. / Dr. Papp Csaba[/size]
[size=-2]42.[/size] Lora 24 / 4 25 év/1.b. Várpalota 10.27 [size=-2]Dr. Bikkes József[/size]
[size=-2]43.[/size] Krizsi 24 / 5 30 év/1.b. Ócsa 10.24 <FONT SIZE="-2">Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Vermes G. Gy.
[size=-2]44.[/size] Szilcsike 23 / 4 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 10.26 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]45.[/size] Csipkebogyó 23 / 4 26 év/1.b. Németország [size=-2](XVII.)[/size] 11.03 [size=-2]Dr. Engelhardt[/size]
[size=-2]46.[/size] Bmaass 23 / 4 25 év/1.b. Stuttgart 11.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]47.[/size] Fodbetti 21 / 6 26 év/1.b. Kecskemét 11.12 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]48.[/size] Mj (Móni) 20 / 6 29 év/1.b. Törökbálint 11.19 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Fábián Sándor[/size]
[size=-2]49.[/size] Pilinke 20 / 5 26 év/1.b. Budapest 11.20 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]50.[/size] Kamelia 20 / 2 23 év/1.b. Helsinki 11.23 [size=-2]Helsinki Nõgyógyászati Klinika[/size]
[size=-2]51.[/size] Zulu 18 / 4 26 év/2.b. Budapest 12.06 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]52.[/size] Kisvakond 16 / 1 32 év/2.b. Budapest 12.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]53.[/size] Gömbölyü 16 / 3 29 év/1.b. Budapest 12.20 [size=-2]Szabolcs utcai Kórház[/size]
[size=-2]54.[/size] Kakukkfu 15 / 5 26 év/1.b. Budapest 12.25 [size=-2]SOTE II. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]55.[/size] Breki 14 / 3 30 év/1.b. Budapest 01.03 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]56.[/size] Cinedit 14 / 2 29 év/1.b. Budapest [size=-2]VII.[/size] 01.04 [size=-2]Nyírõ Gy. K. / Dr. Csepegõ[/size]
[size=-2]57.[/size] Orsoly 14 / 2 27 év/1.b. Budapest 01.07 <FONT SIZE="-2">SOTE II / Dr.Radványi Krisztina)
[size=-2]57.[/size] Kamilla 13 / 4 26 év/1.b. Budapest 01.10 [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Barabás Gábor[/size]
[size=-2]58.[/size] Hóvirág 11 / 1 26 év/1.b. Szigethalom 01.18 [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]59.[/size] Barbi 10 / 3 25 év/1.b. Tatabánya 01.28 [size=-2]Tatabányai K. / Dr. Borsó[/size]
[size=-2]60.[/size] Pocok 10 / 2 28 év/2.b. Budapest 02.01 [size=-2]SOTE I. / Dr. Magyar Zoltán[/size]
[size=-2]61.[/size] Zsuzsi74 10 / 0 28 év/3.b. Németország 02.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]62.[/size] Norkini 7 / 6 24 év/1.b. Pécs 02.17 [size=-2]POTE[/size]</FONT></FONT></pre>

cupp
sasha

Kép
sasha

Orsoly, Moni!

Nekem még mindig van némi köldököm!!! Sõt! A hasam a köldökömnél úgy néz ki minha rávágtak volna egy serpenyõvel és úgymaradt volna. Szal ott lapos! Biztos ezért van még (fél centi) köldökömKép, de hogy nem vettem észre ogy rávágtak?KépKépKép

Na jó most hagyom abba, mert látom a mai tûzõ nap elvette már az eszemKép
cupp
sasha
27+5

Kép
sasha

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a szülinapi gratulációt és a biztató szavakat. A kispapám teljesen elérzékenyült, hogy mennyire jó fejek vagytok.Kép

Beszti!
Nagyon sok boldogságot kívánok az egész családnak!KépKépKép

Lányok! Szerintetek a babák többet, vagy kevesebbet mozognak a születés elõtti napokban? Úgy értem, hogy ebbõl lehet következtetni valamire? Almamag mostanában esténként indul be, hihetetlen sokat és aktívan mozog, a férjem szerint csomagol és házbúcsúztatót tart.Kép Nem tudom...

Mindenesetre igazi fájások még mindig nincsenek, csak séta közben fáj a hasam alja, de az gondolom a súlytól, meg persze a csontjaim, a lábam, a talpam, de ez is csak a megnövekedett súlytól.

Jó hetet és napot mindenkinek.

Dió (és Almamag 40. hét)
Dió

Beszti!!!

Sok szeretettel GRATULÁLOK, SOK BOLDOGSÁGOT!!!KépKépKép

Sheila & Melissa / holnap 10 hetes /

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok,

Mar megint hetfo van es iszonyu meleg,ugyhogy kisem dugom az orrom az irodabol csak ha hazamegyekKép
Kepzeljetek tegnap alig tudtam enni rendes kajat,csak dinyyet-dinyyevel meg gyumolcsokot,es ehes se voltam egyaltalan.

Mona,
Hat meg semmit nemleptem elore ovterelo ugyben.
Szoval mar megvettek a kisagyat,de izgiKépEs hol,milyen?
En is ugy tudok izgulni a vasarlasok elott,bar egyenlore mi meg csak nezegetunk de mar azit is imadomKép
Kepzelheted en is csak szamolom a napokat itt de mar csak 4 het es vege az aktiv munkanakKépTe mikor hagytad abba???

Zulu,
Nagyon tetszett a kep amit feltettel,meg a kispapanak isKép
Gondolom van eleg dolgod a naggyal is meg pinduri mellett.Kép

Bringa,
Na akkor belindult a babaszoba project?Irigyellek hogy ilyen aktiv vagy meg a felujitasban a pocakodtol isKép

Cinedit,
Orulok hogy mar jobban vagy,es elvezd ki mert most nagyon jol leszel es meg a nagy pocakod sem fog zavarni a melegbenKépJo hogy ilyen nyugiban toltod a nyarat mert a pocaklako is nyudgodt lesz ha az anyukaja is az a terhesseg alattKép

Csics,
szoval a vasarlas majdenem kesz,de jo hogy mar ott tartasz.
En azon gondolkodtam hogy milyen rossz hogy az ember csak a vegen tud vasarolni babaonabol mert akkor mar alig el a faradtsagtol es pont akkor kell ilyenekre osszpontositani amikor az aruhazakban is legszivesebben leulne,nem?

BMary,
Szoval akkor a terhesseg valtozatossa sem a nemtol fugg.Koszi hogy te is leirtad a kulonbsegeketKép
Kitartast a rosszulletekhez meg a masik gyerek mellett.

Iancsa,
Udv a labdagadosok taborabanKép
Hat sajnos ez mar igy marad amig meleg van utana meg azert mert mar nagy suly fog rank nehezedni.Hat nem kellemes ,folg mikor este alig birom letuszkolni a szandit a labamrol,es amikor vegre sikerul akkor meg ott anyoma orakig.
En vettem nehany mentolos labnyugtato kremet amivel kenem minden este es nagyon jol bevaltKép

Sziszike,
Viszintesen vagjak az biztos.De mivel nem a MAVban szulok mas infot sajna nem tudok adni.

Beszti,
Gratulalok nagyon a pici fiuhoz>Minden jot es boldogsagot hozzaKép

Mj,
Na vegre ide is irogatszKép
Koldok temaban en is osztozom Orsollyal,Ekkor mar nekem is alig latszottKép

Puszi mindenkinekKép

Kataa
24+6

Kép
Kép
kataa

Helló mindenkinek!

Sasha,
Nekem már jópár hete szépen kihuzodott a köldököm, viszont szép hegyes (annak ellenére, hogy elvileg kislány az ürhajós). Valamint teljesen lent-elöl van a pocakom, nem pedig "egyenletesen eloszolva". Elölnézetböl szinte nem is látszik, söt, valami derékfélém is van még. Oldalnézetböl viszont jó kiállós, a kispapa csak "rakétapocaknak" nevezi. Most már tényleg intézkedni fogok egy pocakos kép ügyében... Kép
Aludni újabban 2 párna között szoktam, azokra teszem a hasam meg a lábam. Szerencsére fájdalmas élményeim nincsenek, viszont az ürhajós sokszor müvel észvesztö kapirgálást, ha nem tetszik neki a helyzetünk.
Vizesedésem sincs (kop-kop), csak a szemem szokott idönként "összegyógyulni" reggel, amikor felébredek.

Dió,
Szerintem is jól döntöttél. Jöjjön csak Almamag, amikor neki jól esik...

Halacska,
Megesz a sárga irigység Kép

Beszti,
Gratula!!!!!

Üdv:
Zita
29+3
ParaZita

Sziasztok!
Most találtam rátok, tök jó, hogy ennyi nyafogós-hányingeres sorstársam van Kép !!! Már azt hittem, csak egyedül szenvedek...
Képzeljétek, ma reggel voltunk elõször ultrahangon, és láthattuk a pici babócát, aki izgett-mozgott, és dobogott a szíve, meg ilyesmi. Sokat olvastam már róla, hogy mit fogunk majd látni, de ott élõben hihetetlenül jó volt. Úgy igazán csak mostantól érzem magam áldott állapotban, idáig csak TERHES voltam. Ti hogy éltétek át ezt?

Miszike
Miszike

Szép jonapot mindenkinekKép
Kataa
én le is ülök ha ugy érzem hogy nem jol vagyok vásárolni meg imádokKép

Beszti
Nagy-nagy gratula a babuhoz és sok tejcsit és boldogságot kivánokKép

Dio
szerintem nem azért mozog annyit mert ki akar jöni legalábis az én véleményem szerint mert az én pocaklakom is sokat szokot mozgolodni este még is egybe vagyok ( még szerencse)Kép

Lányok
tegnap elkészült a korházi cucom is azt hiszem mindent bepakoltamKép már csak a leletek kell betenem de azt utoljára hagyom hisz még ugy is megyek orvoshoz és kellhet.a kisruhákat is mind kimostam tegnap 2 kivételével mert azok már téli cucok .ma meg kivasaltam öket most már csak az maradt hogy kikészitsem a kispapának hogy mit kell behoznia a pocaklakonak ha hazafelé jövünk a korházbol.ugy hogy néhány aproságtol eltekintve már minden megvan Kép .

Na abahagyom az irást mert már regény lettKép

Pusz Csics 36 hetes Kép
csics

Sziasztok,
Dió,
Teljesen meg tudom érteni a reakciótokat, szerintem is várjátok meg a babutKép. Így utólag is boldog szülinapot!

Zulu,
Nagyon aranyos ez a mamiKép.

Beszti,
Gratulálok Nektek és minden jót kívánok!Kép Várjuk majd a jelentkezésedet!Kép

Forti,
Köszi az érdeklõdésedet, megvagyunk, csak valahogy hétvégén nem volt kedvem irogatni. (Ilyen is ritkán vanKép) Mostmár picit jobb.

Most látom, hogy már a 4. vagyok?Kép Ajajajajaja......Kép

Zita,
Nekem is pont ilyen pocim volt-vanKép, mindenki azt mondta, hogy egészen biztosan fiú lesz, erre aztán rácáfoltak a dokik, akik mindegyik UH-on azt mondták, hogy leányzó lesz. Azért már nagyon várom, hogy végre megtudjam biztosanKép.

Lányok!
Péntek óta szemmel láthatólag lejebb van a pocim, nem ég a gyomorsavtól a torkom, könnyebb a légzésem is, viszont az eddigi igen gyakori pisilési ingerem fokozódott. Gyakran gondolok arra, hogy ki se kellene jönnömKép, mert már mehetek is hamar vissza. Szerintetek ez a szülés elõtt mennyivel szokott bekövetkezni? Napok, vagy több? Sehol sem írnak róla.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Szia Ilke,

Jó hallani rólad! Legközelebb talán már babástul jelentkezel...
Ha jól emlékszem, azt írják a nagykönyben, hogy szülés elött kb. egy héttel száll le a pocak, de ez persze nem jelent semmit - és lehet, hogy nem is jól emlékszem... Kép De mindenesetre jó jel! Drukkolok!
Úgy veszem észre, hogy nálam is kezdödik újra a savasság (miután egyszer már elmúlt az elsö trimeszter után), diszkrét büfizésekkel egybekötve: asszem már az ürhajós kezd annyira megnöni, hogy nyomja a belsöségeimet. A hasam pedig már 98 cm!
Csütörtökön megyünk a klinikára mozizni, már nagyon kíváncsi vagyok, rég nem láttuk a trónörököst. A kispapa is teljesen be van sózva - gyorsan meg is bíztam a babakocsi-projekttel (ugyanis használtat gondolunk becserkészni, de elöbb el kell döntenünk, hogy pontosan milyet szeretnénk). A többi megvásárolandó dolog iránt nem sok érdeklödést mutat, de a kocsi meg az ágy némiképp müszaki dolgok, ugyhogy ezek kellöképpen elszórakoztatják a fiúkat is, föleg ha még a vadászat izgalma is társul hozzájuk.

Zita
29+3
ParaZita

Sziasztok!

Beszti!

Hatalmas gratula!!! KépKépKép
Sok boldogságot nektek!!

Kata és Dórika

KépKép

KépKép
kata007

SzijasztokKép

Nem talaltam `szegyellem magam` pofikat ugyhogy kenytelen vagyok leirni SZEGYELLEM magam amiert hanyagollak titeket.
1-2 naponta bele olavasok de nem igazan tudom kovetni a topicotKép
Amugy teljesen OK veleunk minden,igazabol a `nem virtualis` eletem nagyonis felporgottKépKépOszinten szolva nagyon jol erzem magam,annyira,hogy most szoltam a fonokomnek,hogy a 38. het vegeig szamithat ram,orult mint majom a farkanak.
Mult heten nyaraltunk kicsit az Adrian,nagyon jo volt 1 hetig csak mimi 4 es felen voltunk senki masKépKépKépKépIsteni voltKépKép

MJ
Kossssz,jol esett,hogy hianyoltal,IRJ!!!!!!
Mostmar azert van pocakod,ugye!!???
Orsoly
nalad is minden rendben van ugye!!??
Mult heten kaptam Ancsatol uzit ,remekul vannak sikerult az allamvizsgaja!Kép
Gaboval mi lehet!?asszem megnezem odaat,ti tudtok rola valamit????

ORIASI gratula az uj babucikhoz es udv az uj kismamaknak isKép

cupppppp,Krisztinka 30+1/hihetetlen!!!/

ui:Ismet megtalatak a kisfiunk kukacatKépKépAzt mondtak teljesen egyertelmu!!!!!
krisztinka

Sziasztok,

Zita,
Neked meg van derekad???En mar azt sem tudom mi az,az tunt el mar a legelejenKép

Miszike,
Udv kozottunkKépJo pocakosaodastKép

PocokKép
Hol vagy?Gondolom Manka igenyel teljes valodban es ezert nincs idod netezniKép

Lanyok,
Holnap reggel megyek dokihoz,es remelem mar az UH-ra is ad idopontotKép

Pusz
kataa
24+6

Kép
Kép
kataa

Beszti!

Gratulalok a kisfiadhoz!
Sok örömet es türelmet kivanok hozza, es neki pedig mindig elegendö tejet!

Hat,remelem en is nemsokara sorra kerülök,mar nagyon varom!

Kryss(3.-ik nap a 38.-ik hetböl)

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Beszti! KépKépKép
Remélem bírod majd a férfi túlerõt! Kicsit keresztmamának érzem ám magam a Nátán miatt!

Pocisok!
Vigyetek úszógumit a kórházba. Megkönnyíti az ülést!
Láttam, hogy megoszlottak a vélemények a gátvédelmet illetõen. Csak annyit szeretnék mondani, hogy természetesen függ a baba nagyságától, a tágulástól és az önkontrolltól, hogy ne nyomj amikor nem szabad. Nekem megérte, hogy nem vágták át az izmokat és saját lábon jöttem ki a szülõszobáról és zuhanyoztam egyet. Másnap már az intimtornát is csináltam. Valszeg alkati dolog.

További kellemes gömbölyödést ebben a melegben!
Halacska és Pöttöm Panna

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Kataa,
Azért ne úgy képzelj el derékileg, mint Wonderwomant Kép De a körülményekhez képest egész jó. Ma estére a kispapa megígérte a fényképezkedést...
Remélem, kapsz holnap idöpontot mozizásra. Én már alig várom.

Miszike,
Üdv!

Zita
29+3
ParaZita

Lányok,
Ti kocsiba üléshez ilyen öv-elvezetöt mennyiért vettetek? Most néztem a Ciccoba majd 10EFT. Na neeeeeee..... Tudom, hogy ott minden drága, de kézre esett megnéznem. Ez már rablás

Moni
mj

Zita,

Ez a Eonderwoman joKép
En is csinaltatok ma kepet a ferjecskemmel es elkuldenem Sashanak ha lenne olyan edes betenni a keptarunkba .Ugye Sasha???Kép

Halacska,
De jo hogy itt vagyKépRemelem elvezed az elso napokat otthon?
Es biztato jel szamunkra hogy netezni is van egy kis idod a babacska mellett.Kép
Tenyleg kepeket mikor lathatunk mar????

Puszi
kataa
24+6

Kép
Kép
kataa

Miszike
Üdv. közöttünk, kellemes babavárást!

Jelentem megettük az ebédünket és jó volt. Kép Igazán jól esett hogy ehhez nem kellett megsülnöm a konyhában fõzés közben. Csak ennem kellett amit más fõzött! A mai nap kipipálva.

Ilke
Én sem akarok hülyeséget beszélni, de én úgy olvastam valahol a neten, hogy ha lejjebb megy a hasunk, akkor 4 héten belül szülés várható. Nos ez nálad fennáll lévén hogy már a 39. hetet taposod!!! Kép Kép

Én is rosszalkodom ám! Kép Még csütörtökig kéne szednem a magnéziumot a haskeményedés ellen, de úgy döntöttem hogy tegnaptól nem szedem! Kicsit segítek talán ezzel is! Ugye rossz vagyok??? Kép
Nem tudjátok betöltött 36. héten kell menni ctg-re vagy már lehet menni elõbb is?

Forti (35+4)

Kép
Kép
forti

Kataa
Azért bírom csinálni, mert úgy várom már, hogy készen legyen. Meg jobb is, ha lefoglalom magam. Kép

Sasha
Köszi a javítást Kép Kép

Ilke
Én mindenhol azt olvastam, hogy szülés elõtt 2-4 héttel száll le a pocak ÁLTALÁBAN. De a nõk 10%-ánál csak vajúdáskor. Lehet, hogy már ott vagy??? Kép Kép Szerintem nagyon hamar meglesz a babud!

Forti
Én is pont ma döntöttem el, hogy nem szedek több magnéziumot. A kiírás szerint már 34+3 vagyok, de eddig sem sokat kellet szednem Kép Ha egy picikét elõbb jönne a babu... Kép

Csics
Bárcsak már ott tartanék. Bár az igazat megvallva, én imádok várandós lenni. Csak már jó lenne tudni, hogy minden rendben van Hannával, s persze túlélni a szülést Kép
Én is sokmindent vettem ma a gyógyszertárban (hálós bugyi, stb), mert nekem készenlétben kell lennem, mivel a párom sokat nincs itthon a munkája miatt, s ha elõbb történik valami, mint kéne, a barátaim behozzák utánam a cuccost, de hogy pakoljanak is össze.. Kép

Lányok
Ma nagyon beijedtem. Összetörtem egy lázmérõt, s a higany persze szanaszét gömbölyödött. Elõször befutottam a másik szobába, s teljesen bepánikoltam, hogy mi lesz a babummal! Aztán felhívtam egy orvost, majd utána egy másikat, s mindkettõ azt mondta, hogy nem aggódjak, szedjem össze papírral, dobjam ki, ne érjek hozzá. Meg hogy a 34. héten már a babunak sem árthat (ennyi). Persze jól lezuhanyoztam, 50-szer kezet mostam, pórszívózta, egy csomót, sikáltam, de azért még félek egy picit. Mit gondoltok?

Üdv,
bringa
(33+6)
bringa

Forti
a Ctg vizsgálatra elméletben a 36 hétöl kezdik csinálni de ezt korháza válogatja ugy vetem észre mert a SOTÉN már a 34 hétöl csinálnak ilyet .ugy hogy ha elöbb nem küldenek el akor a 36 hétöl csinálnak ilyet .egyátalán nem vagy rossz mert akor én is az volnék mert néha én sem veszembe a vasat mert akor nem ehetnék együt a kispapávalKép de ilyen galádságot csak hétvégén csinálok mikor együt tudunk reggelizniKép

Pusz Csics 36 hetes Kép
csics

Bringa, Csics
Én is ezzel a szándékkal hagytam abba a magnéziumot! Kép Hátha, hátha kicsit elõbb jön a kishercegem!
Mert ugye nekem kötelezõ volt szedni és mellette feküdni. SOKAT!! Én is szeretek várandós lenni, de az az igazság hogy már elég nagy ahhoz a pocim hogy útban legyen. Útálok már állandóan feküdni, szeretnék már ismét vékony lenni! És ha a kisfiam is "jó bõrben" van már, akkor miért ne??? No sürgetni túlságosan nem akarom, csak segítek neki ezzel is egy kicsit. Csütörtöktõl pedig a málnalevél teával! Kép Hogy én milyen számító vagyok!! Fújjjj! Kép

Csics
Akkor szerinted ha szerdán még nem töltöttem be a 36. hetet akkor még mehetek nem? Nálunk nem mondják elõre csak oda kell menni.

Forti (35+4)

Kép
Kép
forti

Az elõbb megírtam egy kisregényt, de nem került fel. Kép

Sasha
Köszke, hogy javítottál! Kép Kép

Ilke
Én úgy olvastam, hogy 2-4 héttel a szülés elõtt száll le a méh elsõ terhesség esetén, de ez csak általában, mert a nõk 10%-ánál csak vajúdáskor. Szóval már biztos nagyon közel vagy!!!! Kép

Forti
Én is abbahagytam, bár én eddig sem szedtem sokat. Most a kiírás szerint 34+4 napos vagyok, s jó lenne, ha picikével elõbb bújna ki a babu (mondjuk aug. 7-ét beterveztem Kép

Csics
Irigyellekl, hogy már itt tartasz, bár én nagyon élvezem a várandósságot Kép
Már sokmindent megvettem én is a kórházhoz (pl hálós bugyi), mert a párom sokat van külföldön, s hát ha váratlanul kell menni, ki pakol össze? Kép

Kataa
Igen, nagyon jó, hogy már elkezdtük a szobát, s már úgy szeretném készen látni! Kép

bringa (33+6)
Lányok
Ma nagyon megijedtem, mert széttörtem egy lázmérõt (ma vettem). Persze még sosem csináltam ilyet, hát miért ne pont terhesség alatt??? Szóval berohantam a másik szobába, mert azt sem tudtam, hirtelen, mit csinááljak. A kis higayngolyók szanaszét gurultak. Felhívtma egy orvost, aztán még egy védõmõt is, hogy mit csináljak, s hogy mennyire árt. Mindketten azt mondták, hogy csak szedjem össze egy papírral, dobjam ki, s nem lesz semmi baj. Meg hogy a 34. héten már nem árhthat (gondolom, azért az elsõ trimeszterben veszélyesebb). Hát azért még mindig aggódom. Mit gondoltok??

bringa (33+6)
bringa

Forti!

Én a betöltött 35. héten voltam elõször ctg-n, de engem az aszisztens hívott be. A doki engem mindig egy héttel "fiatalabbnak" kezel, õ július végén akarta elkezdeni (kb. a 39. héten...). Nekem ez furcsa, hogy nem õk mondják meg, mikor kell menned, de a 36. hétben már el szokták kezdeni. Nekem egyébként nagy csalódás volt, szerintem semmi értelme. Én holnap megyek megint, kíváncsi vagyok azért, most mi lesz.

Csics! Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, nekem is kellene vasat szednem, de eddig talán 2 szemet vettem be... Holnap megyek laborba, kíváncsi vagyok, milyen lesz a vérképem.

Bringa! Szerintem ne aggódj, fõleg, ha két orvos is megnyugtatott!Kép

Sziasztok,

Zsanci
36
zsanci

Szassssztok Lányok!KépKépKép

Sziszike!Kép
Én is MÁV-os vagyok, és a múltkori szülésfelkészítõn az egyik lány pont ezt kérdezte a Harsányi dokitól, és õ megnyugtatott, hogy a MÁV-ban MINDEN orvos az "új" módszer szerint csinálja a csaszit, úgyhogy ha bármi okból akár az ügyeletesnél kell szülnöd, akkor is úgy csinálják! De tudtommal a Petõ doki egyben sebész is, úgyhogy a legjobb kezekben vagy!KépKépKép
Egy barátnõm a MÁV-ban szült ezzel a császáros módszerrel, és nagyon jó tapasztalatai voltak. Én tervezett császáros vagyok, úgyhogy nagyon remélem, én is olyan könnyen vészelem majd át, mint õ! Kép

Kataa!Kép
Milyen krémed van? Én egy Scholl lábfürdõvel próbálkoztam, és meg kell mondjam nagyon jól esett! Bár nem apadt le teljesen, legalább az a zsibbadt érzés Kép megszûnt!

Norkini!Kép
Dockával nagyon jóban vagyunk, még így a nyári szünetben is írogatunk egymásnak! Õ is már régóta szeretne babát! Remélem õ is hamarosan itt lesz köztünk...

Lányok!Kép Mindenkinek további jó pocakosodást, vigyázzatok Magatokra, meg a pocaklakókra!

Pusza!

iancsa
26+1

Kép
Kép
iancsa

Hatalmas gratula Besztinek!KépKépKép

iancsa

Kép
Kép
iancsa

Zsanci
Köszi az infót. Akkor szerdán mindenképpel elmegyek reggel és akkor kiderül hogy mi a helyzet. Vagy megcsinálják a ctg-t vagy elküldenek. Kép

Forti (35+4)

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Kepzeljetek, tegnap felkertek eskuvoi tanunak, azota majd kiugrok a borombol! Raadasul teljesen varatlanul ert a dolog. Az egyetlen szepseghiba az, hogy az eskuvo 2 hettel elozi meg a varhato szulesi idopontot, szoval nagyon izgalmas lesz a szeptemberunk! Ne haragudjatok, hogy ilyen OFF temaval inditok, de kivel osszam meg az oromomet, ha nem veletek! Ugy emlekszem, valaki mar irt olyat, hogy hasonlo eskuvos ugy miatt tanacstalan ruha-ugyben, hiszen csini akar lenni mindenki egy ilyen esemenyen. Nem tudjatok, ki volt es vegul hogy oldotta meg a dolgot?

Beszti!

Nagyon sok boldogsagot kivanunk! Gyonyoru nevet valasztottatok a kisfiadnak! Irj minel hamarabb, nagyon erdekelne, mit szolt nagyfiad a jovevenyhez, es hogy hogyan alakulnak edes negyesben a napjaitok!

Zita!

Akkor nem vagyok egyedul. 6-7 kozott vacsorazunk, 10-11 korul fekszem le, de mihelyt vizszintesbe kerulok, tamad a gyomorsav, vagy a tartalom. Szinte ulve kell elaludnom. De megeri Kép!

Csics!

Igen, en mar szultem ott es most is ott fogok, ha kerdesed van, tedd fel batran!

Kataa!

A Coraban van akcios fenyo kisagy, olyat vettunk, a parom es az apukam mar ossze is szerelte, es bent all mar a helyen. Eddig ezt vettuk meg egyedul, a tobbit en is a vegere hagyom, de nagyon jo ara volt es gyonyoru! Raadasul igy a Nagynak is lesz ideje hozzaszokni a gondolathoz, hogy hamarosan bekoltozik valaki a szobajaba. Most gyeden vagyok, tehat nem dolgoztam egy percet sem ezzel a babussal, de Krisztiannal is mar a 6. hettol itthon voltam, mert egyreszt veszelyeztett terhes voltam, masreszt olyan a munkam, ami rizikos lett volna. Szoval 35 heten at otthon logattam a labamat, es vartam a bebit. Most lotok-futok a naggyal, 100szor aktivabb vagyok, es 1000szer jobban erzem magam a boromben. En 31.en megyek UH-ra, ird meg, mikor mesz te, hatha osszefutunk!

MJ!
3790.-ft volt a debreceni Megatoysban, bp-iben 3990.-, de telefonalni kell elotte, mert gyakran hianycikk.

Miszike, Norkini!

Udv a fedelzeten!

Sziasztok!

Mona/28+1/
Mona

Sziasztok!

Beszti!
Gratulálok, és sok boldogságot kívánok!

Ilke!
A mellékhelyiség látogatottsága nálam is csúcsokat döntöget.
Én úgy tudom, hogy elsõ babánál az utolsó hetekben már lejjebb megy a has, többedik gyereknél meg csak közvetlen szülés elõtt. De ez nagyon egyéni.

Szerintem ne hanyagoljátok el a vasat, nem hiszem hogy ok nélkül írják ki. Sõt, szoptatás alatt is ajánlott, hamarabb regenerálódik a szervezet.

Sorra mindenki azt írja hamarabb szeretne szülni, én még péntekig nem akarok. Holnap a kispapám vidékre megy, és még áfáznom is kell a héten.

Conti (39+3)

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Bringa
a kérdésedre válaszolva szerintem te ha senki sem segit Kép
én is egyedül pakoltam össze csak anyiban segitet a kispapám hogy az orom elé tete a kisebik böröndöt Kép és kicsit noszogatotKép én is félek egy kicsit hogy ne akor akarjon elöbujni a pocaklako mikor nincs itthon a kispapa mert igaz hogy az enyém nem jár külföldre dolgozni de akor is csak este látom mert csak adigra ér haza a munkábol .

Forti
szerintem nyugodtan elmehetsz Kép

Zsanci
hát nekem a vérképem nem volt valami fényesen jo ezért is kelet anak idején elkezdenem szedni de én olyat szedek amit kombináltak folsaval mert a pocaklako miatt kell ezeket szednem hogy egéséges legyen

Puszancs Csics 36 hetes Kép
csics

Beszti!

GRATULÁLOK és nagyon sok boldogságot, meg jó egészséget kívánok Nektek!!!KépKépKép

Zsanci
zsanci

Sziasztok,

Mi lehet Katesszel?
Hajra Ilke ,Dio, Conti...
elhultem hogy mar 8. vagyok...aztan Kispapa erdekes dologra hivta fel a figyelmemet...ha nem a 40. hetem leteltet irnank be a varhato idoponthoz,mert hat azt ugye nem varjuk meg, hanem azt a tenyt, hogy a jovo heten tenyleg kikapjak Kisnyuszit...Kép hanyadik is vagyok ugy? Képhehe azt hiszem ugrok negy helyet elore...Kép de szerdan egesz pontosan tudni fogom a napjat. Remelem.

Beszti
Kép

Gratulalok a Kislegenyhez! Sok tejecsket!Kép

Forti,

Eleg fura,hogy neked kell menni onalloan a vizsgalatokra es nem a doki rendel be...
Hogy birod a cukordietat? En mar alig varom, hogy bevaghassak egy nagy adag fagyit, vagy gesztenyepuret...KépNem mintha nem tettem volna a terhessegem alatt, csakhat nem olyan surun es nem lelkiismeret furdalas nelkul. Kép

Nyuszi
38.
Nyuszi

Nyuszi
A kórház még a terhesség kezdetén adott egy tájékoztató listát hogy melyik héten milyen vizsgálat van, az alapján kell mindig bemenni a terhesgondozóba. Azon kívül ugye kell menni terhesgondozásra most már 3 hetente, de én a dokim magánrendelésére megyek és az nem a kórházban van. Most egy kicsit gondban vagyok a ctg-vel, mert a papíron az áll, hogy a 36. héttõl csinálják hetente. A dokim szabin van most 2 hétig, õ azt mondta hogy menjek oda, és majd valaki megcsinálja. A 38. hetit már õ fogja csinálni. Hát így müxik a mi kórházunkban! Kép Kép neked kell figyelni mikor milyen vizsgálat van.
A cukordiétát egész jól, igyekszem odafigyelni, bár a fagyikának én sem tudok ellenállni sajnos, de azért nincs lelkiismeret fúrdalásom, mert a fiamnak is ízlik!!! Kép Kép
De tényleg igyekszem odafigyelni, nem akarok még 1x 7 pontos vizsgálatra befeküdni. Sõt remélem hogy szülés elött már csak 1x kell menni kontrollra és szülés után is 1x fogok menni. Ha akkor rendben lesz minden, engem hagyjanak békén ezzel!!!!

Mi az hogy a jövõ héten kikapjátok kisnyuszit???

Forti (35+4)

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Már nagyon régóta olvasgatlak benneteket, de írni még nem mertem babonából. 26. héten tartok, most lett meg az amniocentézis eredménye (alacsony volt az AFP 2x). Most már úgy tûnik, mgnyugodhatunk innentõl ketdve "csak" a szokásos dolgok miatt kell aggódni.

Sasha!
Be lehet még kéredzkedni (hogy kell írni?) a táblázatba?
Ritasol, 25 hét 1 nap (ha minden igaz), 29 éves vagyok, 2.baba, Budapest, Margit kórház/Dr. Ruzsvánszky István
Október 20-ra vagyok kiírva, de program császár lesz, úgy néz ki pár nappal elõbb.

Forti!
Jól rémlik, hogy Te is Margit kórház? CTG a 36.héttõl van, nem fognak elküldeni szerintem, de azt hiszem, csak 10 óra után csinálnak CTG-t délelõtt. Ha minden igaz kb. 4-ig.

És végül egy utolsó kérdés: sokat emlegetitek a fényképtárat (lehet, hogy nem, így hívják?) azt hol lehet megnézni?

Sziasztok, mindenkinek jó babavárást, és legalább 15 fokkal hûvösebbet kívánok!

Rita (akkor ez most a 26.hét igaz?)
ritasol

Rita
Üdv. közöttünk, kellemes babavárást! Igen én is Margitos vagyok. Köszi az idõpontot, még jó hogy írtad mert megütött volna a guta ha odamegyek reggel 8-ra.
Örülök hogy most már minden rendben a babáddal.
A képtárba úgy lehet bekerülni, hogy küldessz mondjuk Sashának egy képet magadról õ pedig visszaküldi neked a jelszót a belépéshez. Ennyi az egész.
Az oldal pedig:

[url=http://kep.tar.hu/kismamak" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/kismamak[/url]

Küldhetsz nekem is képet, én is fel tudom tenni!!

No már elköszönök, jó éjszakát mindenkinek!
Forti (35+4)

Kép
Kép
forti

Forti
Azert ugye meg lehet tudni a jelszot anelkul,hogy kuldenek kepecsket, ugyiii??? norike@mail.datanet.hu KOSZONOM

Most kutyaznom kell,majd kesobb benezek.
Meg egy kerdes! Hogy csinaljatok azt a nagyon edes vigyori kepet, ami nem ez Kép .....
Koszike
norkini
(ma 8 hetes)
norkini

Jó reggelt Pocakosok!

Iancsa
köszi a megnyugtatást. A Petõ dokiról tudom, hogy sebész - most ennek különösen örülök - csak végig természetes szülésre készültem és most egy kicsit összezavart. Ha Buborci benn marad péntekig, akkor személyesen meg tudom a dokival beszélni a dolgokat. Ugye császár után is odaadják a kis Piucúrt, hogy szopizhasson, meg ilyesmi?

Lányok!

Én sem vagyok vas ügyben jól ellátva, így szinte végig szedtem. Ennek ellenére az utolsó labor eredményemnél is éppen a határérték alatt voltam. Szerintem, ha felírják, szedjétek.

Kellemes napot!
Sziszike
37+5

sziszike

Bringa,
Ne izgulj! Ha nem nyalogattad és nem kented szét a börödön a higanyt (márpedig nyilván nem), akkor semmi bajod nem lesz töle, és a babának se.

Mona,
Mennyibe került az az olcsó CORÁ-s kiságy?

Rita,
Szia, üdv köztünk!

Zita
29+4
ParaZita

Sziasztok!

Eddig én is csak olvasgattalak Benneteket, de még soha nem írtam. Most viszont úgy tûnik, hogy én is "friss kismama" vagyok (bár doktor bácsihoz csak csütörtökön megyek, de a tünetek egyértelmûek), és természetesen máris tele aggodalommal. Két kérdésem lenne (lehet, hogy bugyutának tûnnek), amiben jó lenne, ha tudnátok valamit mondani. Szóval az elsõ: amikor még nem tudtam, hogy pocaklakóm van, jártam szoláriumba. Nem vittem túlzásba, de hetente kétszer 10 percre voltam. Tudtok errõl valamit, hogy árt-e a babának? A másik pedig a hajfestés. Lehet terhesség alatt? Eltérõ véleményeket olvastam mindenfele, jó lenne, ha valakinek lenne gyakorlati tapasztalata.
Bocs, ha hülyék a kérdések, de engem ez a két dolog most nagyon idegesít. Köszi, ha válaszoltok!
Mindenkinek szép napot és kellemes babavárást kívánok!

Egy már majdnem hathetes Kép)
Névtelen

Ja, majd elfelejtem...

Csics,

Nekem jó volt a vérképem (az új eredményt még nem láttam), de a védönö azt mondta, hogy szedjem az Elevitet, és még plusz vasat. Erre én szorgalmasan bólogattam, de még az Elevitet sem nagyon veszem be (csak kb. 3-5 naponta). Persze lehet, hogy helytelenül teszem...

Zita
29+4
ParaZita

Norkini!

Sajnos itt az a megállapodás született, amikor megcsinálták a lányok a képtárat, hogy csak az kap jelszót, aki képet küld magárólKép. Én is csak így kaptam jelszót. Próbálj meg küldeni bármilyen képet, lehet sima igazolványkép, esküvõi, pocakos...Kép Remélem, megérted. Kép
Mindenféle mosolygós jeleknek a leírását itt találod: bal oldalon a Formázás címszó alatt kiválasztod az Egyéb formázásokat, azon belül a Képek, mellékleteket, és ott ráklikkelsz az "index" nevû linkre.

Kedves névtelen majdnem hathetes!
Én úgy tudom, hogy sem a szolárium, sem a hajfestés nem káros. A szoláriumot csak a meleg miatt nem szokták ajánlani, ugyanúgy, mint a forró fürdõt, mert vérbõséget okozhat, de szerintem ennek nem nagy esélye van. Már találkoztam olyannal, akinek az orvosa elõírta a heti egy szoláriumot a D-vitamin miatt (bár az a lány nem teljesen normális). A hajfestés pedig abszolút ártalmatlan, azt csak a belélegzett gõzök miatt tartják egyesek veszélyesnek, de annyi vegyszergõzt szerintem egy takarítás alatt is beszívsz.
Szóval ezektõl semmi bajod nem lehet!
Továbbra is jó babavárást!Kép

Nyuszi! Én is megrémültem egy picit, hogy már az elsõ tízben vagyok.Kép Néha én is úgy szeretném tudni, hogy mikor jön, de nekem van még négy hetem. Kezd izgi lenni a dolog!Kép

Na sziasztok!

Zsanci
36+1
zsanci

Sziasztok!

Lányok, nem tudom találkoztatok-e már a www.annegeddes.com
lappal? Ha nem, nézzétek meg, annyira édesen vannak a babák fotózva!

Egyébként nekem is annyira alacsony a vasam, hogy az elevit mellé még írtak azt is, plussz még magneB6-ot és C vitamint is szedek, a doki javaslatára. 4 bogyó reggelente, jó, nem?És mindezek ellenére én nem érzem úgy magam, ahogy a nagykönyv szerint a második harmadban kellene.Nagyon gyorsan elfáradok, sokszor elszédülök, pedig már egy hete itthon vagyok táppénzen. De a babám remélem jól van, nagyon mozgékony lett mostanában. Holnap megyük ultrahangra, csinálnak róla videót, várom már nagyon.
És minden mostanában született babucinak gratulálok, és üdv az újaknak! És mindenkinek kitartást ebben a kánikulában!
És ha lehetene, a képtár jelszavát én is szeretném! Kép
bettis@fibermail.hu
Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Betti (22)

Kép

Betti
fodbetti

Lányok,
Tegnap hazafelé menet valami furcsát éreztem. Mintha begörcsölt volna a méhfalam. Nem olyan mint a menstruációs görcs, hanem valami teljesen más, kissé fájdalmas, vagyis inkább kellemetlen. Pihenésre elmúlt. Azóta semmi, azelött semmi és ma még úszni is voltam.

Ez a haskeményedés? Vagy valami más? Most kezdjek el Magne b6-ot szedni? Eddig is vettem be 1-1 hébe-hóba, de mivel nem volt ilyen gondom, gondoltam ráér komolyan elkezdeni szedni akkor ha jelentkezik.

Üdv,
Moni
22
mj

SEGÍTSÉG!!!!

Reggel óta egyfolytában eszem!!!!!!!! 1 kakaó, 2 üres kifli (gyomorégésre), 1 zsömle teletömve párizsival és vajjal, 3 barack és hol van még az ebédidö????????? Jajjjjjjj mi lesz még ittKép

Moni
22
mj

mj

En is pont ugyanezt szoktam erezni Kép elotte felfuvodok es utana ugyerzem magam mint egy lufi ami szet akar pukadni. Nem kellemes de kilehet birni Kép

Na megyek legyet hajkuraszni...Utalom oket! Mar minden ablaknal van szunyoghalo megis bejonnek. Brrr..

Melinda
22
Melinda

Lányok
Rakoncátlankodik a számitogépemKép reggel irtam egy szép hosszu irást és nem tudtam elküldeni mert egyszerüen nem volt internetemKép ráadásul most meg valami hibát talált a Windos és kikapcsolta az internet elérhetöséget pontosaban szerintem azt a programot ami nélkül nem indul az internetem Kép ugy hogy este megkell kérnem a kispapát néze meg a rendszert hogy mi a baja sajna nem lehet nagyobb és jobb tejesitményü rendszert telepiteni rá mert nem birja el a gép Kép

Mona
akor lehet néhány kérdésem Kép
szerinted mit érdemes még bevini a klinikára a szokásos cuccon kivül? és a pocaklako veled lehet álandoan vagy nem .ha van még egyéb infod akor megköszönöm

MJ
ne aggodj én nekem is vanak olyan napjaim mikor megtudok együltö helyembe enni 3 szelet kenyeret is Kép de ha gyümiröl van szo akor nem ismerek határokat én a hétvégén KB:8kg dinyét etem megKép és most is megyek enni igaz most pörköltet tarhonyával + dinyét fogok enni ha még belém férKép

Lányok
létezik az hogy az ember pocakja még nöjön 36 hetesen is?Kép a kispapa szerint nöt a pocakomKép én nem vetem észre

na megyek enni mert éhes vagyok MJ irásátol rögtön meg éheztemKép

Pusszancs Csics 36 hetes Kép
csics

Moni! En is eszem allandoan. Egyszeruen megeszem ket kiskiflit es 20 perc mulva mar azt erzem, hogy jajjj, enni keneKép Hat nem tudom ha igy megy vegig, hogy fogok kinezniKép De megnyugtato hogy nem csak en vagyok igy veleKép Es azt is erzem amit Melinda ir, hogy eszem, aztan meg rosszul vagyok a sok kajatol a pocimbanKép

orsoly
orsoly

Lányok,
Köszi szépen a véleményeket a pocak "leszállással" kapcsolatban. A nõvérkémet is megkérdeztem, õ azt mondta, hogy még a héten várható, az SZTK-s doki pedig azt mondta, hogy 1-2 hétig még biztosan nem. Azért gondoltam magamban, hogy a 39. héten talán ne dobálózzunk a hetekkel. Ma éjszaka 5x voltam kint, szerintem már nem igen lehet ezt fokozni, fõleg ha hozzávesszük, hogy utánna fél óráig nem nagyon tudok visszaaludni, akkor igen kevés az az idõ amit alvással töltök. Fáradok...és már egyre jobban várom a picikétKép!

Csics,
Nekem is nõtt a pocim ezekben a hetekben, de igazából már inkább csak oldalt lett teltebb. Viszont két hete nem híztam egy dekát sem, úgy néz ki, hogy megálltunk a 15 kg-nál. Most, hogy mondtad, megyek én is dinnyézniKép.

Köszike, hogy hiányoltok, kedves tõletek!Kép Remélem a babánkhoz is eljut ez a sok drukkKép.

Pusz,
Ilke 39

KépKép
KépKép
ilke

Zsanci!

És kinek kell küldeni a képet a képtár jelszóért?

Betti(22)

Kép

Betti
fodbetti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: