A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zuz!

Nem rövid de viszonylag egyszerű.Honnan jösz kb?Kosztolányi jó?Akkor onnan 114-s vagy 14-s a Camponáig és ott át egy másik buszra ami Bogárkáék utcájánál tesz le.Pici séta és ott vagy!

Juc
20170114224602

Zuzmo!
Profilomban van emilcím, oda dobj egy mélt, és írom Kép
nem vagyok paranoiás, de ide azért mégsem tenném fel a címünket és a pontos útvonalat a házig Kép
De a kérdésedre azért válaszolok itt is: 3-as busz, 14-es, 114-es busz a Jókai térig, innen pedig 50-es busz, de a többit mélben Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szép jó estét,

Tök jó, hogy nyaralásról esik szó, mert én is elkezdtem nézelődni, apának a balatoni és a berekfürdő is tetszik, így Õ mindkettőre menne szíves szerint, mondtam neki, akkor dógozzon jó sokat. :-)

Bog: 3 óra jó.... de mikor is? nagyon nem figyeltem....

Kullancs: jó kérdés, én nem tudom a választ, de engem is nagyon érdekelne.

Votiv: én is vinném magammal picimet, mert nem nem bírnám nélküle.

Zsanci: koncert szuper lehetett.... holnap lehet elvinném a cuccost neked. jó lehetne?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Juc, Zuz!
nem kell a Camponáig elmenni, előtte két megálló a Jókai, és ott a sarkon megál az 50-es, ami egyébként tényleg a Camponától indul...
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Johi!
05. 05. Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Ez volt a ködösítésKép

Juc
20170114224602

Jaaa! Kép Akkor köszi Kép Én meg itt lebuktatom magam...de végülis az 50-es vonalán még annyi, de annyi ház van Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok, mejöttünk Bécsből, sikerült visszaolvasnom, de képtelenség ennyi mindenre reagálni is Kép
Bécs szuper volt, nagyon jól esett kikapcsolódni, sétáltunk-ettünk-múzeumoztunk, kis vásárlással Kép
Dóci imádta a nagyszülőknél, evett-aludt-sétált-játszott, és csodák csodája a nagyszülők sem döglöttek ki Kép

Bogárka,
akkor 5-én 3-tól nálad Kép

v
kisün

Szuper a hír Indiről! Van bőven tejcsi, jó étvágyat Dominó Kép

Zuz Kép Köszi a felajánlást Kép és a mélt is Kép Mikor mentek Lellére?

Johi Kép Én is megmutattam apának a berekfürdőit, nagyon tetszett neki (és nekem is) úgyhogy erős a kísértés Kép

Kép
Kép
denizsa

BogárkaKép

Votiv!

tessék Kisün tudja a problémádra a megoldást!

Juc
20170114224602

gondoljátok, hogy nekem nem hiányozna iszonyúan?Kép (korábban már írtam is, hogy önző anya vagyokKép)
még soha nem töltöttem tőle távol négy óránál többet amióta megszületett, és azt se sűrűn, mivel semmi segítségem, és max akkor tudom bekönyörögni őt a 78 éves nagyimhoz, ha dolgozni kell menjek vagy orvoshoz, és ilyen se volt eddig 5-nél többször.
akkor is itt ül a lábamnál, ha dolgozom.
most ráadásul jó nehéz is vele mindenhol, Indinél csak 10 percet voltunk, mert be akart menni a gyermekágy tiltott ajtaján, és mivel vissza kellett fognom, visított mint a pengősmalac, húzatta magát a földön stb. aztán odarohant a lifthez és be akart szállni idegenekhez, aztán a másik ajtót csapdosta, majd a zsúrkocsikat tolta neki a gyermekágyas asszonyoknak, akik úgy néztek ránk minta véres rongyra, de sebaj, ők is megtudják egyszerKép próbálom ugyanezt elképzelni egész napra, hogy még aludni se tudom lerakni, vagy a szobájába játszani, hanem utcán megyünk, múzeumba biztos be sem engednek, szétbontja az éttermet...
mikor fél évvel ezelőtt megkaptuk a jegyet, fene se gondolta, hogy itt fogunk épp tartani a fejlődésben
a vicc meg hogy nem is azért szándékoztunk menni, hogy kettesben legyünk apjukkal, bár ez sem elhanyagolható szempont, hanem kaptuk a jegyet, és hát bolondok lettünk volna nem elfogadniKép bár, úgy is gondolhattam volna, hogy elég hosszú még az élet, csak eljutok még Londonba, úgy is, hogy legközelebb már nem vágják utánunk a jegyetKép
szóval gyorsan kellett dönteni, és végülis még mindig nyitva a lehetőség, hogy vigyükKép
a nyomáskülönbség leküzdésére én úgy tudom, jó a rágcsálás, evés, cicizés vagy cuclizás
és azért is optimista vagyok, mert Gréti már annyiszor repült, és Lindi sose panaszkodottKép

votiv 8)
votiv

Hű ez az ER,annyira tipikus volt!Szegény meleg doki néni!

Juc
20170114224602

Nem tudjátok a TEMI-ben működik most a játszóház? Mert azt tudom, hogy tulajdonosváltás volt, de működik folyamatosan? Mert holnap lehet, hogy elnéznénk arrafelé...Nincs valakinek kedve csatlakozni??? Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog!

Mi elvileg 9.30-tól ott vagyunk Csiribirin,ha gondolod előtte felhívlak,hogy van-e játszóház.
meddig tart egy foglalkozás egyébként?

Juc
20170114224602

Indi,
sokat gondoltam rád, nagyon örülök, hogy minden rendben, soksok tejet, remélem, hamar otthon lesztek, és tudsz jönni!!!! Kép

Moose,
írd már meg mélben, hogy mi az új nyúlnév, mert tövig rágom a körmöm!!!!!! Kép

Votiv,
ahogy nektek jobban esik Kép én speciel rosszanya vagyok, és bár sokat gondoltam Dócira (este párom laptopján nézegettük a kisfilmeket a kisdóciról Kép), de nem hiányzott, sőt kifejezetten jól esett, hogy napirenden kívül éltünk végre 3 napot Kép

vera
kisün

Bogárka,
úgy emlékszem, hogy az ismerősöm csak május 1-től veszi át a játszóházat, de nem tudom, hogy addig folyamatosan üzemel-e, vagy szünetel Kép

v
kisün

Indit elvileg holnap hazaengedik, ha Dominónak jó lesz a vére, és nem kell többb streptós antibacit kapnia. ha még kell 1 adag, akkor meg holnapután engedik haza, legkésőbb pénteken.

Indi jól van, a hasa is gyógyul szépen, és azt mondta, a tejbelövellés jobban fájt mint a sebeKép

az osztály jól néz ki, bár most se láttam többet belőle, mint korábban, de határozottan kedves volt a nővérke is, és uolyan rooming in van, mint SztImrében, és ma reggel ott szült a Bombera Kriszta, és nemsokára a Marsi Anikó is ott fog, szóval van még repütációja isKép

Indi is nagyon elégedett, jól megvannak, bár már kívánkozik hazafelé, ami érthetőKép

Dominó szépséges, és már nézeget! bámulatosan érdeklődő baba, Isti az első héten ki se nyitotta a csipáitKép és emellett szép nagy és hosszú, egész széles a mellkasa, szép kis feje van, fényes fekete haja, és szerintem nem is olyan rózsaszínKép hanem szép kreolos a bőre, és nagyon különleges és szépségesKép
és nagy cicimán, és ha épp nincs cici, akkor meg a mamája ujjacskáját kell szopizza, annyira kell nekiKép

votiv 8)
votiv

Zuz!

Most jut eszembe,hogy Tücsökzenére nem tudunk menni,mert Soma is itthon van csütörtöktőlKép

Juc
20170114224602

Juc,
én is reméltem, hogy anyuka a melegnéni után fut, de ott már jöttek a betűk. Kép

Votiv,
akárcsak Dóci és Eszter, Isti is élvezné a különlétet, 4 nap nem a világ. Persze előbb meg lehetne próbálni mondjuk egy hétvégére, biztos ami biztos. És akárcsak Kisün, én is beszállok a rosszanyák táborába (vagy azt én alapítottam, csak lapítottam? Kép), mert egyrészt marhajól kipihentem és feltöltődtem azon a hétvégén, másrészt sokat beszéltem ugyan a csajról, de néha félórák is elteltek, hogy ne gondoltam volna rá, valamint pár napja egyszerűen nem veszek tudomást róla, ha éjjel nyekeg, (le is költöztünk az alsó szintre Kép), és azóta mindenki sokkal kipihentebb. Õ is!!!
Már az első éjszaka alatt felfogta, hogy hiába nyüsszög, na, a 3. éjjel már csak 1x mentem oda hozzá. Ez nem semmi, mert eddig (hónapok óta) minimum 6-8x ébredtünk, sírtunk, nyűglődtünk, amíg betelt a pohár. Most már hagyom visszaaludni, rég ezt kellett volna...)
neet
neet

Neet!

Te aztán szép kis anya vagy!
Mondjuk Panna nem annyira élvezte a különlétet,amikor hazahoztuk a mamától jól meg volt sértődve és 2 napig nem is mosolygott.Ez azért nála nagy gáz.Pedig én NEM feltöltődni voltam.
Én komolyan vagy hülye vagyok vagy szerencsés mert a kölkeimmel együtt is fel tudok töltödniKép
20170114224602

Juc!
Megtennéd? Kép Köszi előre is!!! Kép A cs-b olyan háromnegyed óra általában

Úgy örülök a jó híreknek Indiről és Dominoról Kép És már nagyon kíváncsi vagyok a kreolos szépségre Kép

És hogyhogy a BK ott szült? Az elsőt mintha a SztImrében szülte volna...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv!
kösz az Indis híreket. mondtam neki vasárnap, hogy kedden lesz teje, nem tudom hitt-e nekem akkor Kép.

és Isti hogy lett ilyen vagány gyerek? Kép mondom, legjobb, ha addig 1x kölcsönadjátok, és megnézed, hogy viseli. ha jól, neki is jobb, ha itthon hagyod. én írtam egy utibeszámolót Londonról, amiből kiderül, hogy már terhesen is dullllllllva volt.

ancsipancsi

ja, és Lencsi ágya közelében semmi nem lehet, de már lassan az ágyra tépőzárazott zsebes tartóból is ki kell pakolnom, mert mindenhova kinyúlkál, mindent meg akar szerezni. Kép asszem most rögtön meg is csinálom, max pelus marad benne, meg ilyen ártalmatlan cuccok.

ancsipancsi

Ja, és ezt le kell írnom Kép:
Egyik nap este Petra kinéz az ablakon és így kommentálja a látottakat: "Sötét van, csak a tündöklő hold világít" Kép...Apával mindketten lehidaltunk Kép...én rögtön elkezdtem keresgélni az agyamban, hogy melyik mesében, versben halhatta, de semmit sem találtam...úgyhogy azóta is rejtély, hogy honnan szedte Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Tündöklő holdKép

Hívlak vagy sms-elek holnap.

Jó éjt!
20170114224602

Moose!
Ha Verának írsz ilyen mélt, akkor engem se hagyj ki!!! Kép És ez benne van az utónévkönyvben? Vagy ezt is kérvényezni kell? És jól értettem, hogy Nyuszi nevének egy változata? De ugye nem egy betű az eltérés??? Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Köszi Juc! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jó hallani, hogy Indi és Dominó baba a sok megpróbáltatás után jól vannakKép

Bogárka
A Tali nekünk is jóKép

Zsanci
Szeretettel várlak kornyikálni. Olyan rég volt növendékem. A legutobbit is lepasszoltam a férjemnek. Viszont Egyböl lesz közönség is, egy sereg gyerekKépNem ígérek Lizás karriert de egy Britney még lehetszKép

Utazás
Mi is maradunk a jó öreg Balcsinál, Bár öszre terveztük, hogy átugrunk 1 hétre Ausztriába mert ott van egy kafa kis wellness Hotel ahol a Dinoszaurusz parkban életnagyságu dinók vannak
és Beni imádná. Csak, hogy most indítjuk a vállalkozást és szerintem idén már nem fussa a külföldre.

Kókusz
kókuszdió

Kókuszka!

DInoparkról kérek infot!Hol,merre?

állalkozás?Csak nem ZSanci énekoktatása lesz a nagy feladatKépBocs Zsanci!

Juc
20170114224602

tündöklő hold?!??! egy poéta a gyerek Kép

Hajrá Votiv! Kép

De jó hírek Indiről!!!

Juc! Nem vagy hülye!!!!!!!!!!! Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Jó reggelt!

Nagyon örülök, hogy Indiéknél jól megy a szopizás, és lassan mehetnek haza!!!

Juc, Bog!
Na, így most már biztosan senki sem fog odatalálniKép

Den!
Még nem tudom, hogy mikor megyünk nyaralni, az egyik barátnőmék nyaralójába megyünk, és tőlük függ, hogy mikor lesz szabad. Egyébként a Postás üdülő mellett van közvetlenül, a telek végében ott a Balcsi!!! Nagyon szuper lenne, ha összejönne! És ti melyik részre szoktatok menni? Mikor mentek?

Ancsi!
Lesz ez még így se!!! Készülj fel, hogy folyamatosan pakolnod kell!!! És úgy kell majd megküzdened még a babanetért is. Nálunk teljesen el kellett barikádozni a gépet, és amikor nem veszi észre, akkor gyorsan írokKép És a mosógép most is tele van minden kacattal!!!

Kókusz!
Te énektanár vagy? Vagy énekes? Lehet, hogy valamelyik nagysikerű együttesünk tagja vagy, csak így 3 gyerekkel nem ismertelek fel? És a 44 kilódat is norbinak köszönheted?Kép

TEMI játszóház szerintem működik, én legalábis úgy láttam, amikor tücsökzenélni voltunk.......

Kép
Kép
zuzmo1

Juc!
Szerintem nyugodtan jöhettek a jövő héten is tücsökzenére! Most úgyis helyettesítés lesz! Aztán az is lehet, hogy ma annyira megtetszik nektek a csiribiri, hogy már nem is akartok majd jönniKép

Kép
Kép
zuzmo1

Tündöklő hold Kép Kép Kép , Petra se semmi kiscsajszi! És mi lesz itt még, ha Doni is elkezd beszélni?? Kép

Juc,
oké, tied a déli part, a gyerkőcökkel, enyém az északi, hol skaccal, hol skacctalan. Így rendicsek? Kép

Indi,
gyere haza és beszámolj már! Kép

Ancsi,
hát igen. Lesz ez még így se, csak ismételni tudom az előttem szólót. Kép Majd amikor a szerinted tutijól elpakolt és lezárt cuccokat találod meg Lencsi kezében, nosztalgiával gondolsz vissza ezekre a napokra. Kép
neet
neet

Tudtátok, hogy a Metroba nem lehet gyerekkel bemenni? Minket nagy pofáncsapásként ért, amikor kizavartak.........

Kép
Kép
zuzmo1

Juc, és honnan tudott Panna különbséget tenni, hogy hol vagy és miért nem vele? mert így hangzott, amit írtál.

és léci ne hülyézzünk, se oda se vissza. sztem Juc sem így gondolta, de ha mindjárt csatlakozik még valaki pro vagy kontra...Kép

votiv 8)
votiv

Zuzmo,
mintha lett volna erről szó régebben, mert veszélyes vagy mi. Nem tudom, sose voltam Metroban, de sztem nem is leszek. Az nem olyan bót, hogy megszabják, mennyi a minimum, amit költhetsz? Vagy valamit rosszul tudok? Vagy csak tagságival lehet bemenni? Nekem ez nagyon zavaros, maradnak számomra az egyéb, kézközeli márketek. Kép
neet
neet

Zuz! Mi az hogy NEM LEHET metróba menni gyerekkel?!?!!!

Fibi! Milyen volt a hugicázás?

Máskor sincs gondom, de ma 10órát aludtam!!! Bocsi csajok!
Még a védőnői talit is lekéstem, amit ugyan egy percig nem sajnálok mert fölöslegesnek tartok.

Votiv! Ha rám gondoltál, akkor Juc magáról írta, s én úgy éreztem reagálok.

gödibarbi

Neet!
Ha egy karonülő csecsemőnek veszélyes, akkor valszeg nekem is. És akkor miért lehet szombat-vasárnap bevinni a gyerekeket? addigra elpakolnak?Kép Egyébként nincs minimum, és olyan kártyát is bármikor lehet szerezni. Mi sem megyünk gyakran, utóljára terhesen voltam, ezért nem is tudtuk a szabályt. És szerintem ez diszkrimináció, mert mi van ha én nem tudom, vagy nem akarom másra bízni a gyerekemet????????
(válasz: menjek máshováKép)

Kép
Kép
zuzmo1

zuz! mivel indokoltál? azzal hogy veszélyes?

gödibarbi

Juc, Kép igenigen, en is babaval feltoltodniKép. sot. meg is orulnek, ha nelkule... muzeumok, mozik, stb. mindig is lesznek, de KicsiBenke...Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Metróba a 10 év alatti gyerek bevitelét megtiltották, s úgy érzem valahol jogosan. ez az üzlet nagykereskedés, nagytételben vásárló kereskedőket várnak, nem családokat, huncut gyerkőcökkel, akik alá ugranak a targoncának, lerántják a polcot,stb. egyszerűen nem vállalják a felelősséget, mert nem áll érdekükben. mellesleg szerintem még felnőttre is tök veszélyes módon pakolják az árut folyamatosan, úgyhogy senki ne bánja, hogy nem tudja bevinni a gyereket, Moose se nézné jó szemmel. Kép egyik szülő vár6 a kocsiban a gyerekkel, ha a másik mindenképp be akar menni.

Neet!
már nincs limit, de a csak vállalkozók által igényelt kártyával lehet bejutni, lévén nagyker. ma már mindenki tud kártyát szerezni, ha akar, s ded nélkül be is jut.

ancsipancsi

Zuzmi!
azzal indokolják, hogy az nagykereskedés. és igen, rád is veszélyes!!! ha egy darabig nem használod a kártyát, fel is függesztik. vásároltál már vele?
hétvégén biztos nem targoncáznak, de szerintem még így is veszályes.

ancsipancsi

Ha! Ha! Röhögök magamon. Én idáig azt hittem, hogy a jármű Metróról beszélünk Kép

gödibarbi

Ancsi!
Bazsó még járni sem tud, nemhogy a targonca alá ugrálni. Másrész szerintem a felnőtteket sem lenne szabad kitenni ekkora veszélynekKép És akkor a kérdés továbbra is az: szombat és vasárnap miért szabad???? Ja, és szerintem egy vállalkozó is lehet kisgyerekes, mint pl Johi (persze tudom, hogy ő nem itt vásárolKép)

Barbi! Nem nagyon firtattuk a dolgot, elfogadtuk, hogy ez van és átmentünk a tecsóba!

Kép
Kép
zuzmo1

BarbiKépKépKép

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi!
gondolom nem variálnak, hogy így vagy úgy be lehet vinni, inkább megtiltják. képzeld el Istit mi mindent tudna ott magára rántani! és igazad van, felnőttet se kéne kitenni ilyen veszélynek. tök olyan, mint egy raktáráruház, ahol csak kartonszám lehet a cuccokat venni.
alap esetben vállalkozó nem dolgozik, ha gyereke van Kép, legalábbis Apeh így tudja. :]
akkor szívás, ha valamit kinéztél az akciós újságjukban, és hiába mentél ki. szóval a bosszúságodat értem, csak próbálom elmesélni,hogy ne bánkódj, mert úgyis veszélyek leselkednek bent.

ancsipancsi

Bogárka!
te, mint szakértő mit szólsz a következőkhöz? Lencsém folyton karmol, nem győzöm vágni a körmét, de tegnap láttam, hogy többször direkt durván megmart, és az önkéntelen "aúúúú"-ra elkezdett biggyeszteni, és mikor szemembe nézve megismételte, és megint aúztam, meg gondolom fájdalmas képet vágtam, elkezdett bőgni. meg nem ijedt, mert nem hangosan aúztam, nem is hosszan, szóval nem tudom mi lehet. talán esetleg tudja, hogy nem kellene csinálnia?
délután még megismételte. marta a kezem, és várta, hogy mi a reakció. mikor nagyon fájt, aúztam, ő meg bömbölt. lehet,hogy ez esetben sem szabad kimutatnom érzelmeimet? egyáltalán mikor nem szabad és miért? segíts kérlek, te vagy a guru! Kép
(persze mikor sírt, rögtön öleltem, pusziltam, szóval... Kép )

ancsipancsi

Ancsi,
ha én aúzom, Eszter röhög, és mégjobban karmol. Nálam nincs még megoldás a prolémára, úgyhogy várom én is Bogárka helpjét. Kép
neet
neet

Zuzi, pár hónapja Metróból 1x engem is kihajítottak, meg is írtam ide. mert "veszélyes üzem", a targoncák miatt. de péntek délután és egész hétvégén be lehet vinni a gyereket, noha csak úgy, ha beteszed őt is a kocsiba (=bele a bevásárlás közé, mert ni ncs ülőke a kocsiban) na és ilyenkor is persze folyamatos a targoncázás... nem túl következetesek, mi?

votiv 8)
votiv

Barbi, mi rendszeresen elbeszélünk egymás mellett, de már kezdem szokniKép

lassan indulok ikernézőbe, Székesfehérvárra. mielőtt valaki máglyára küld, természetesen Isti is jön, miután már szétrágta a naptáramból fél áprilist (a következő felét)

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: