A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Na, megyek dolgozni...
Szép napot Mindenkinek!KépKép
Vendég

TündiKép
Most beszéltem Tüncsivel. Fél kettőkor találkozunk az Árkádban. Ha mégis meg tudod valahogy oldani megtalálsz minket az olasz cukrászdánál (Media Markttal szemben).
Sajnálom, hogy menzi még mindig elkerül. Jól sikerült ez a leállítás, de biztos hamarosan helyre áll a szervezeted.

GyugyiKép
Olvastam a hsg-s történetet. Jót mulattam, de én nem biztos, hogy ilyen humorosra tudtam volna venni. Nekem a lapar kevésbé volt cikis, pedig az egy műtét.

IldikóKép
Szorítok, hogy minden rendben menjen, ha tudsz jelentkezz majd a műtét után!

MotKép
Szerintem menzi megtalál pár napon belül és akkor indulhat a stimu. Biztos nagyon izgi lesz.

BabcsiKép
Mikor tesztelsz? Legalább egy LH-t.

Kép
Kép
tiza

MotKép
Majd jelentkezz, mi volt a BMC-ben. Sajnálom a nega tesztetKép

GyugyiKép
Jó a sztoriKép

Potter, Tina, Fruzsi, BabcsibeKép
Köszi az elismerő nyilatkozatokatKépKép Köszönöm, jól vagyunk.

PotterKép
Pocak azért már látszik, főleg, hogy előtte sem voltam nádszálvékonyKép

BabcsibeKép
Az nem kérdés, hogy okos leszKépKép

FruzsiKép
Ezek szuper hírek!! Minden rendben lesz, csak pihizz és pozitív gondolkodás!!! Mondom én, aki megint rémeket látott a tegnapi UH előttKép De nem vagyok követendő példa!

IldiKép
Drukkok a műtéthez. Vigyázz magadra!!

TündikémKép
Asszem én mintha elmentettem volna anno valamiket az Aviva-ról. Utánanézek, és ha megtalálom, elküldöm Neked. Azért jó lenne, ha Te is be tudnál ugrani a randira. De ami késik, nem múlikKép Örülök, hogy mostanában aktívabb vagy, talán kezdesz megerősödni lelkileg. A menzi meg jönni fog.
gtünde

Tündi, Iza
Köszi, drágák vagytok! Aviváról jöhet bármi, sosem gondoltam volna, hogy egyszer nekem ez aktuális lesz, hát majd meglátjuk....
Fél 2? Asszem következő melóhelyem közalkalmazottis lesz KépKépKép Nekem sajnos még a 4 óra is korai Kép, gondolom azért ilyen korán, mert így értek rá. Na, akkor majd legközelebb összehozzuk! Kép Jó dumcsit nektek!
Vendég

Sziasztok! Bocs a zavargásért, jártam itt régebben, de biztosan nem emlékeztek már rám. Lehet 1 kérdésem? Mondjátok, tudtok valami biztatót mondani magas FSH esetére? Van valaki, akinek ilyen gondja van? Köszi!!!
jitter

Szia Gtündi!

megnéztem ám én is már korábban Ficánkát! Néha átolvasok ide, kinek lett pozitívKép
Mondta anyu, te előbb láttad Kistesó képét, mint őKép

Jitter!
Mennyire magas?

Kép

Kép
rejo

Tündi:

Nagyon édes Ficánka!Növeszd nagyra a pocakod.
Most kicsit kevesebbet tudok jönni,mert már dolgozom,és ugyebár két helyen.Csak ez az émelygés ne lenne.

Mot:

Nagyon sajnálom a - tesztet.De itt a tavasz!!!Hajrá!!

Babcsi:

Megy továbbra is a drukk a vizsgáidhoz!!Ügyi légy,csak görbüljön.

Szed valaki vitamint?Sajnos úgy néz ki mégsem a tejcukortól van hasmenésem.Gondoljátok,hogy a vastól?Attól az ellenkezője szokott lenni.Köszi.

KépKép
rönci

Sziasztok!

Tündi! Kép

Nagyon szép ficánka!! Kép

Képzeljétek pénteken voltunk Pesten ablakot fóliázni, és tudjátok melyik épület volt a helyszín?
Az őssejtbank! Kép
Gondoltuk foglalunk a babánknak 1 helyet. Kép

Kép
lara26

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Pénteken W. doki megvizsgált (ultarhang) minden okés, ha megjön piri, jöhet a szuri. Otthagytunk 55 e ft-ot a gyógyszertárban. Ötödik ciklusnapon kell visszamenni, négy napi szúrás után (egy pocakba, egy popsiba) hurrá... Szóval ötödik napon UH és kiválthatjuk a 27 e ft-os gyógyszert is...

Remélem piri a héten már jönni fog....cici már fáj rendesen...

Szóval bizakodva várjuk a hetet...
mot

MotKép
Akkor hajrá!Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++
Vendég

Gyógyszeradagok: Kép

Puregonból 100-as adag 2-5 ciklusnapig. Merionalból fél ampulla ugyanezen időszak alatt.

5. nap UH és meglátjuk hogyan tovább.
mot

Jó reggelt!

MotKép
Akkor hajrá-hajrá! Remélem, a genya Piri minél előbb jelentkezik, és kezdhetitek a bökdösést. Köszi a részletes leírástKép

GyugyiKép
Szia "földim"Kép Milyen az idő arrafelé? Mi csak ma este megyünk vissza, mert még százfelé kell rohangálnom. Dokit már megjártam, 6 kémcső vért levettek. Délben folytatódik a rohangálás. Először körzeti orvos, utána fodrász, majd fogorvos. Szóval, nem fogok unatkozniKép

Elveszett topiklakók!!
Jó lenne, ha jelentkeznétek. Hiányoztok és szeretnénk tudni, mi újság Veletek.

Na megyek pihizni egyetKép
gtünde

TüncsiKép
Erőlködik a napocska.Kép
Kabátot azért hozz magaddal, holnapra esőt mondtak.Kép
Rohangálást csak lájtosan.Kép
Vendég

MotKép
Hát jó sokba kerülnek ezek a gyógyszerek. Nekem egy sima stimu több, mint harminc ezer volt, pedig még inszem sem volt. De az jó hír, hogy már a startvonal előtt vagy. Biztos megjön pár napon belül és indulhat az izgalmas játék.

TüncsiKép
Tényleg jól eltűntek a többiek. Sokszor én is csak olvasó üzemmódban vagyok. Jó volt pénteken, remélem megismételjük hamarosan. Magamról annyit, hogy úgy néz ki a 11. napon volt pém. Majdnem lemaradtunk róla, de azért aznap pont együtt voltunk, de se előtte, se utána. Nem hiszem, hogy ez a hónap a miénk, de most nem is vagyok annyira rákattanva a témára.

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Tudod, hogy én sem voltam rákattanva a témáraKép Oszt mi lett belőle?!?Kép Én is csak olvasgatok. Holnaptól meg még lehet, hogy olvasgatni sem tudok, ha nem lesz jó a net. Pénteken tényleg jó volt. Képzeld, mire felértem Apukámékhoz, megint el kellett mennem pisilniKép

GyugyiKép
Köszi az infotKép Kabát és esernyő is bekészítveKép

Lassan készülődöm, mert kezdődik a "rohangálás".

Ha nem jelentkeznék, akkor nincs net. De majd azért olvasgatlak Titeket; Gábort megkérem, hogy a melóhelyén nyomtassa ki a hozzászólásokat.

Pussz
gtünde

Mot:

Megy a szorítás 1000-el!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek,Rönci

KépKép
rönci

Sziasztok!
Megtudná valaki adni dr. Pánszky telefonszámát??
Köszi,
GAbi
gabi_mam

Tüncsike Kép
ha majd újra olvasol, meg ha javítod a táblit: ma vagyok 1.cn. Csak olvasgatok mostanában, meg drukkolok nektek ficánkával. Kép 18-án megyek hiszteroszkópiára, egyébként semmi újság.
gmarta

Jó reggelt Mindenkinek!!! Kép

Piri sehol, mellem leszakad, de már nem stresszelek a héten tuti megjön....

Viszont úgy fáj a torkom, hogy csak na...láz nincs, de alig tudok beszélni...remek....
mot

Sziasztok!
Bocsi így ismeretlenül, de nem tudja valaki dr. Pánszky telefonszámát??!!!
Előre is köszi!
Gabi
gabi_mam

Sziasztok!

Sajnos ma reggelre leesett a hőm, semmi jóra nem számítok. Tüncsi tanácsolta hogy menjek el meddőségi szakemberhez. Ennyi időt adtam magamnak, nem jött össze, úgyhogy megteszem. Tudtok nekem Pécsen szakembert javasolni?
Kép

Kép
ancsa34

Sziasztok Csajok!

Sikerült a matek vizsgám!!!! Annyira megkönnyebbültemKép Jöhet a köv. vizsgaidőszak...

Tegnap voltam dokinál, minden rendben, mnyh. szép. Úgy néz ki még nem volt pé-m, de a napokban lesz...

MotKép
Hajrá!!!!!!

AncsaKép
ez egy jó rövid ciklusnak néz ki így. Nem lehet, hogy csak beágyazódásos hőleesés? Mert ahogy látom volt pé-d és akció is volt melletteKép Hány naposak a ciklusaid?

TüncsikeKép
Látom sok a tennivaló!! Ficánkának sok puszit küldök (neked is)Kép

SzilcsikeKép
Ha olvasol minket, mi a helyzet veled?

GyugyiKépMárcsibeKépTizaKépRönciKép
SziókaKép

sok a tanulni való....de azért jövökKép a kertet is elkezdtem rendezgetni, már alig várom, hogy fű legyen...

Kép

KépKép
babcsi

Ancsa Kép

Ha jól tudom 13 meddőségi centrum van az országban. Net vagy 197 lehet a megoldás a keresésben.
mot

AncsaKép
Én a Panka Tiborhoz járok. Õ a klínikán van (Édesanyák útja), és hetente kétszer rendel a Toldi utcában (kedden és csütörtökön délután). Nekem nagyon szimpatikus és elég gyorsan történnek nála a dolgok. Egyébként az egyetemen is oktat meddőség témában, biztos ért hozzá.
Az asszisztensnél kell bejelentkezni hozzá: 513-000/5176. Persze ez csak egy lehetőség.
Ja, és egyébként az egyik honlapon ő van megadva a meddőségi centrumoknál.

Kép
Kép
tiza

BabcsiKép
Van olyan hogy beágyazódásos hőleesés? Én eddig úgy tudtam, hogy ha baba van, a hő végig fent marad. A ciklusom kb 28-30 napos. Azt mondod még reménykedhetek?

MotKép
köszi, közben én is megtaláltam.

TizaKép
KÖszi az infót. Hozzá bármikor el lehet menni? Úgy értem nem kell hozzá a nőgyógyásztól semmilyen beutaló v. ilyesmi? A dokim ugyanis semmilyen vizsgálatot nem javasolt, csak törelem és próbálkozni kell. Úgy gondolom legalább egy vizsgálat nem árt hogy mi is lehet a baj, nem?

Kép
ancsa34

AncsaKép
Ez egy magánrendelés, természetesen fizetni kell érte. (Egy konzultáció 3.000 ft, a sperma vizsgálat 7.000, mást nem tudok, mert a hormonokat még az előző dokim nézette meg, de az eredményemet már hozzá vittem.)
Szerintem sem árt, ha kivizsgáltatod magad. Egyébként napközben be tudsz jelentkezni a megadott számon és munkaidő után rendel a megadott napokon. Ha már van hőgörbéd, akkor azt vidd el.

A hődet illetően én már annyira nem reménykednék. Szerintem ennyire nem esik le beágyazódáskor, de hát amíg nem jön meg van remény.

Kép
Kép
tiza

AncsaKép
Igen, van. A luteális szakasz közepén kb. 7-10. napjánál amikor beágyazódás várható. Egy napig tart és utána megint felmegy a hő. Azért történik mert a progeszteron termelés elkezd csökkeni majd a beágyazódásnál hirtelen megint megnő. Még barnázhatsz is. Van egy második ösztrögén csúcs a luteális fázis közepe táján ami hőcsökkenést okoz. Nem mindenkinél van de gyakoribb a terhességi hőgörbéknél. Legalábbis én így tudom és van akinél itt tényleg így történt. Szóval szerintem azért még ne add felKép Plána a 21. napon.

én ezen a lapon vezetem a görbém és itt olvastam róla:

http://www.fertilityfriend.com/Faqs/Implantation_dip.html

Kép

KépKép
babcsi

AncsaKép
Most látom, hogy te is itt vezetedKép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok, szia Tüncsi Kép
Javíts majd lécci alkalomadtán, 2.cn van ma. Szomorkodom, szomorkodom, de beaviváztam magam 28 napra és appranax mentesre. Ez most kis lépés baba ügyben, de nagy lépés az én életemben Kép. Amúgy varghagyógymódozom, és addog felfüggesztettem a prolaktinos bogyót is. Bízom magamban és Bennük. Majd eldől.

Mindenkinek rengetegsok türelmet és sikert, a kismamáknak meg nagyon sok boldogságot és örömöt kívánok!!
csepke

SziasztokKép
Megvagyok én is, csak a munka mellett nincs időm netezni.
Tegnap volt hisztero vizsgálatom, nincs semmi elváltozás a méhemben, ami akadályozná a megtapadást. Úgyhogy megyünk tovább a lombikokkal, de majd csak a nyár második felében. Addig eskövő és nászút van beütemezveKép

CsepkeKép
Írnál nekem egy kicsit a Vargha gyógymódról? jöhet magánba is, hogy ne offoljuk a topikot.
wish16@freemail.hu. Köszönöm.

wish

WishKép
Hát ezek jó hírek. Gratulálok az esküvőhöz, biztos boldog vagy. Élvezd a szervezkedést meg a nászutat!

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Megvárom a ciklus végét, és ha nincs semmi, akkor bejelentkezek hozzá.

BabcsiKép
Alig várom a holnapi hőmet, hátha nincs még minden veszve. Köszi a bíztatástKép

Kép
ancsa34

AncsaKép
OK. Ha megjött a menzid még aznap jelentkezz be (persze csak, ha nem hétvége lesz, de a hődből ítélve hamar megjön, ha meg kell jönnie) és mond is, hogy miért mennél, mert akkor meg tudják csinálni a ciklus eleji vérvételt. Olyan 3. nap körül kellene, de 1-2 nap csúszás nem számít.

Kép
Kép
tiza

Szia Wish Kép
Ment a mail Kép
Csepek
csepke

Sziasztok,
Ma reggel voltam dokinál, megvan a vérvétel eredmény. Megint az egekben a prolaktin szintem. Menzesz sehol. De terhes sem vagyok. Túl jól sikerült ez a leállítgatás. Felírt 2 gyogyszert. Első a bromo, azt mondta, lehet, hogyha levisszük a prolaktin szintet, akkor visszaáll a ciklus, ha nem, jövő vasárnap bemegyek amikor ügyel, akkor megbeszéljük, hogy kell a másikat szedni. Az állítólag 10 napon belül menzit eredményez. Azt mondta, hogy megbeszéljük a stratégiát. Nem gondoltam volna, hogy áprilisban sem jön meg... Már azon nevetek, hogy a topik címe, hogy megint megjött, mennyire nem igaz rám, csak sajna, más oka van, nem a baba...

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok
Már régen jártam errefelé. Gratula a friss kismamáknak.

Fruzsi
Annyira orulok nektek, hogy sikerult az inszem. Ne aggodalmaskodj nem lesz semmi baj. Szorítok nektek. Probálj pozitívan gondolkodni és rengeteget pihenni.Minden OK lesz.

Szilva
Látom most áprilisban lesz a fagyibabás transzfered. Nagyon fogok drukkolni neked hogy ezúttal most tényleg sikeruljon.

Noémi
Helyesen kigombolyodtél a kép szerint. Puszilom a kis rugdosos Dani babát. Kép

En ma vagyok 12+6. Megvolt a 12 heti UH, ahol mindent rendben találtak. Az egyik manocska 5,9cm a másik 6 cm volt. A hányás, hányinger mintha már múlóban volna. Már nem dolgozok és sokkal nyugodtabb vagyok így. Aki csak teheti maradjon otthon, kímélje magát, foleg ha nem egy konnyen jott a babo.Mindenkinek mihamarabbi babásodást kívánok.
mili

Emma Kép
Próbáld meg az aviva tornát, erre találták ki! Próbáld meg a szervezetedet segítségül hívni.
csepke

Tiza, Ancsa,
engem is oktatott Panka doki, és nagyon szimpatikus ember, voltam vele vizsgálatokon is. Nagyon szépen bánt mindenkivel, vigasztalt, bátorított. Kép

Wish,
sok boldogságot az elkövetkezendőkhöz! Kép

Ági
potter_76

Leesett a hőm.KépKép
24.cn.,10.DPO, 36.6, (14.sikertelen ciklus)
Adhatott volna még pár nap reményt.
Kezdem azt hinni, hogy nem fog ez nekünk összejönni.
Nincs jó kedvem. Ma senki ne jöjjön a közelembe, mert ütök.
Vendég

Jó reggelt Csajok! Kép

Piri sehol, viszont torokgyulladás az van!

Egy kérdés:

Jól értelmezem, hogy a PUREGON 300 NE-ből ha 100-as adagonként kell beadni, akkor az három alkalom??? A fiolán 480ml van feltüntetve!! Egy újabb dilemma!!!!

Milli Kép

Nagyon jó hallani Rólatok! Kellemes napokat és vigyázzatok Magatokra!!!!
mot

Jó reggelt mindenkinek!

Ma ismét felment a hőm. Szerintetek?
Kép

Kép
ancsa34

Sziasztok!

Most épp jó a net, ezért gyorsan dobok egy táblát, utána meg olvasok.

Kép
Kép
gtünde

BabcsibeKép
Gratula a matekhoz!!!!!! Ügyi vagy!!!

MiliKép
De jó, hogy benéztél. Örülök, hogy minden rendben a pocaklakókkal. Azért néha írj!

WishKép
Szupi, hogy belül semmi gond. Gratula az esküvőhöz! A tavasz így hamar elrepül, és jöhet a lombik. Tudod, a drukkok mennek ezerrel!!

AncsaKép
Szerintem jónak tűnik így a görbédKép Reménykedjünk!!

GyugyiKép
SajnálomKép De akkor nem megyek felétekKép Igaz, nem is tudom, merre laktokKép Doki mit mond? Mi a következő lépés? Te most nem szedsz semmit, igaz?
gtünde

Tündi Druszám!
Szégyellem magam, de elfelejtettem megnézni a gépemen az Aviva dolgotKép Ígérem, a hétvégén bepótolom.
gtünde

Nálatok működik a babanet? Az enyém szórakozik velem.

TüncsiKép
Nem szedek semmit. Ha megjön, megyek a dokihoz és megbeszéljük, hogyan tovább.

WishKép
Sok boldogságot Nektek!Kép

AncsaKép
Szerintem is tök jó ez a görbe.

MotKép
Sajna, én nem tudok válaszolni a kérdésedre.

MilliKép
Képet is kérünk!!!

BabcsiKép
Nagyon ügyi vagy!
Ez a beágyazódási hőleesés elgondolkodtatott.

Hú lányok, valami balhé van az utcán. Rendőrség, meg minden. A gyerekeim meg most jönnek haza. Lemegyek értük!!!
Vendég

Sziasztok!
Sok nyuszit, sok babát Húsvétra!!!!!!!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Szia!! Hogy vagy? Varrás ezerrel?

GyugyiKép
Én is csak a társalgón keresztül tudok bejönni. A főoldalról nem. Valamit átcsináltakKép

Na, megyek ebédet csinálni.
gtünde

SziasztokKép

GtündeKép
majd a táblázatban légyszi javíts ki, mert hivatalosan november 10-re vagyok kiírva.
Jól értelmezem, hogy Ti is úgymond távkapcsolatban éltek? Van, hogy mi is csak hétvégén talákozunk a férjemmel, mert a melóhelye...
Nem is tudom, hogy a babával hogy fogok egyedül bírni, ha ő nem lesz minden nap velem. Ti hogy oldjátok majd meg? Ha jól emlékszem Te Pécsen laksz, a párod meg Győrben.
Bocsáss meg, ha esetleg nagyon pofátlan voltam.
További kellemes babavárástKép
Vendég

Szerencsésen megérkeztünk. Most is szirénáznak odakint...
Egyet elfogtak, láttam bilincsben. A másik meg itt bújkál a környéken. Nem valami megnyugtató.
Vendég

TüncsiKép

Köszi-köszi,talán majd most.

GyugyiKép

Mi volt, mesélj? Csak nem benne leszel a híradóban?

Kép
ancsa34

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: