A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Jók a képek, tündériek a gyerkők, én is kedvet kaptam...Kép

Maja is ma elég huncutrosszcsont kedvében volt:Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Miről beszélsz,Cleo!KépKépKépez a kislány csak csendben játszadozik a sarokban!arról nem tehet,hogy szétesik a berendezésKép!
tündéri,imádom!
küldtem mélt,remélem érthető!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ayse
Jó hír,hogy minden rendben van Lilivel!Kép
A linket megköszönném, ha esetleg átküldenéd. Hátha kapcsolódó dolgokat is találna ott az ismerősöm. Nagyon érdekli a téma. mato.angela@gmail.com lenne a mail címem. Ugye most jól írtam Benianyu??KépÉs Beni hogy van??
Az angoltanfolyamot én is váromKép Már annyira szeretnék angolul tudni végre.
És ha minden igaz, de ezt még nem akarom elkiabálni, szeptembertől suliba is megyek.
Tényleg. Esetleg tudtok segíteni a GYED alatti ingyenes oktatással kapcsolatban hol érdeklődhetek?

Ancsi
Igen, erre a kocseszra gondoltam. Mondjuk Miskolcra nem fogok leugrani érteKép de hasonlót szeretnék. Csak fiúsban, és alul esetleg lehetne egy kosárka még.Kép

Sildike
Baby love-ot és Pampers-t használunk.
Igaz Marci 7-kor fekszik és reggel 6-ig bezárólag megiszik 260 ml tápszert + 260 ml vizet.kb 3szor 4szer felébred éjszaka és akkor egy kis vízet iszik és vissza nyugizik.

Mea
Livi nagyon szexiKépés tök aranyos.

Viki
Peti is nagyon cuki, mint mindig. Nagyon tetszik a kockás gatyójaKép

Davallia
A kiscsajod úgyszintén ütKép Látom megy a kiflizés.Lassan én is a kezébe nyomok egyet Marcinak. Nem rágcsál le nagy darabot belőle?

Nyúlné
Szerintem gyanús, hogy ennyien lemondjákKép

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

jaj,Juci!neeeeee mááááár!még elhiszem!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok lányok,

Folyamatosan csinálják a kerítésünket, így reggeltől, du.-ig rájuk kell nézni a munkásokra.

Cleó!!!!!Maja gyönyörű! Kép és ahogy játszik...ennivaló!

Rókica, igen ápr.28 (péntek)

Voltunk ma a Buy-way-ben, vettem én is egy cipót magamnak, meg rucikat Tüncsinek. Kép Pedig pont pár napja fogadtam meg, hogy nem veszek semmit, mert annyi rucija van! De nem tudtam otthagyni!

Már 3. napja, hogy 1/2 9-9 közt elalszik és csak 3-1/2 4 felé ébred először...volt már ilyen néha, csak a foga bekavart...remélem most nem szóltam el magam, és megtartja jó szokását! Kép

Itt egy kép...csak hogy el ne felejtsetek minket...Kép
Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Ayse, Benianyu, többiek!

Gyereketetés: Ma elmerészkedtem, egész nap úton voltunk szinte, úgyhogy Léna menetközben eszegetett egész napKép
Félre ne értsétek, ez nálunk mindennaposKép
Már kidolgozott startégiám van, hogy hogy tudok egyszerre Lénát is etetni, vezetni is, meg a játékokat is összeszedni a kocsiban, amiket Léna kidobál az üléséből és még alkalomadtán telefonálni(Kép) is.KépKép
(Na jó ilyenkor viszek 2-3 pótkezet magamnak, tudjátok olyan felcsatolhatósKépKépKép)
Csak valamikor olyan fáradt vagyok hogy elindulni és az utimotyót összerakni nincs erőm.

Cinka!

Hát igen ilyen a gyerek, a kacsarajt ma kiegészítettünk egy népes delfincsaláddal(szintén fürdőjáték), de Léna csak a halacskás hőméreővel volt hajlandó játszani!

Hát megfontolandó nagyon, mit érdemes megvenni a gyerkőcöknekKép

Na mára ennyi futotta!

Ja..

Mea!

Fodrus bugyika állati édesKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Mea!
Sexi Lady Livikéd nagyon tündériKépKépKép

Ayse!
De jó, hogy Lilivel minden ok. A gyors helyzetváltoztatásos sportra a kézi rulezKép!!!
Szerintem vond be Apát isKépKépKép!!!

Kati!
Szegény Kornél. Gyógyuljon meg mihamarabb!!!

Viki!
Peti nagyon vagány! S tényleg igazi, ügyes NagyfiúKépKép!! Lakással haladtok?

Andi!
Barinőddel mi újság? Még 2 in 1 ???

Davallia!
Kiflimajszolós Panda lányod nagyon aranyosKépKépKép!

Cleo!
Osztom Nyúlné véleményét. Szerintem is a berendezés a ludasKépKép! Maja baba nagyon édesKépKépKép

Annamami merre vagytok???
Bab, és Ti hol bujkáltok???

A holnapi Talizósoknak jó szórakozást!!!
Szép álmokat Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

Sziasztok!

Tegnap nem nagyon tudtam jönni, mert fogorvosnál voltam, és utána alig láttam, úgy fájt mindenem Kép Kaptam egy bazinagy szurit / már annyira utálom, hogy komolyan összeszorítottam a számat, amikor a tűt megláttam/, utána sok-sok matatás, amiből csak annyi volt rossz, hogy már nem bírtam nyitvatartani a számat. Amikor elmúlt a zsibbadás, annyira fájt az állkapcsom, hogy már nem bírtam Algopyrin nélkül. Még ma is érzem, amikor ki akarom nyitni a számat, de már nem vészes.
Ma meg eljött még délelőtt a féltesóm, mert volt egy szabad napja, és rég találkoztunk. Késő délután ment el. Ahhoz képest, hogy szerintem rohadt hideg volt, háromtól hatig lent voltunk a játszón, és még akkor is alig bírta Balázs abbahagyni a játékot. / hozzá képest kétszer akkora nagyfiúkkal kergetőzött, de egész jól sikerült elkapnia őket/. Én már jégkocka lettem.

Lányok! A talimra még mindig kevés a jelentkezőKép Bkriszta, Majola/Zsuzsa, Göndörzsóf, Duda, Ayse, mégsem jöttök? Vagy bárki, aki eddig nem jelezte? Küldeném az útmutatót, ha kérnétekKép jkoltai@externet.hu
RokicaKép Jövő pénteken van tali nálam a 20. kerületben, vagy Meánál is. / ápr.21./ Gondolom, mindkét helyen szeretettel várunk, gondold meg,melyik a jobb Neked.

GöndörzsófKép HOL VAGY????

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Prüntyi!

Nagyon aranyos ez a kép, s ahogy Tüncsike kitekint belőle..KépKépKép!

Megann!
Delfinkék nálunk is bejátszanak, biztosan megkedveli majd Léna is!

Gondolom kidolgozott szöveged is van, arra az esetre, ha netalán tán eme produkció (5-6 kezes mutatványokKép) közepette egy fakabátos megállítana, ugyeKépKépKép???

Na, tényleg léptem.
C.

KépKép
cinka

Lili ma hazafelé a tegnapi szuriért kapott egy fájdalomdíjat (egy pattogós kislabdát). Közben megtalálta a kavicsokat is a zsebében, amiket a napokban gyűjtött:
- Ezek is lehetnek fájdalomdíjak? KépKépKép

ayse

Ayse,
jó, hogy minden okés Lilivel.

Beteg babák gyógyuljanak!

Zitát ma betettem a járókába, nagyon élvezte:
KépKépKépKépKép

Hmmm... az első képen olyan, mintha debil lenne. Kép
Vendég

Jucc Kép!
Fogorvos Kép
Én megyek, csak azért nem írtam az emiledre, mert tudom, hova kell menni. Az meg gondolom, publikus, hogy hánykor. Asszem most Lilit is viszem. Mit vigyek még?
Puszedli sikerült?

Ayse

ayse

Tünde Kép!
De jól ül már Zita! Bírom ezeket a tapadókorongos zoknikat. Egyik barátunk azt mondta rá, hogy ez az igazi felvágás!

ayse

Juci6 Kép!

Az unokaöcsém már 6 éves, de nagyon sokáig voltak éjszakai pisi-gondjai. Akkor valahogy az jött le nekem, hogy van ilyen, hogy valaki éjszaka pisil rengeteget. Ez nem kóros. (Persze legjobb mindent kivizsgáltatni.)

Ayse

ayse

AyseKép Lili nagyon édes ezekkel a dumákkalKépKépKép
Jó, hogy hozod őt is!!!/ még folynak a tárgyalások, de ha minden jól megy, PZita is hozza a nagyokat isKép / Nekem mindegy, mit hozolKép Keller a kapucsengőn, és 3. emelet. 10-től lehet jönni. Annyira fura, hogy tudod, hova kell jönni, és egyáltalán nem tudom felidézni azt a beszélgetéstKép Kicsit kezdek aggódni. Ma találkoztam a játszón egy anyukával, beszélgettünk, majd megkérdezi: "mikor értél vissza tegnap a fogorvostól?" Én meg egyáltalán nem emlékeztem arra, hogy találkoztunk tegnap, főleg, hogy még a fogorvosról is beszéltem neki. Ennyire hülyülök???
Puszedli: lusta voltam a mandulapucolást befejezni, így dejóból csináltam, nem tudom, hogy a dejó miatt, vagy más miatt, de nekem nem ízlik. Tesómnak ízlett, és Balázsnak is. Múlt héten igazi dióval isteni lett.Kép

TündeKép Zita nagyon édes. Ugyanilyen keljfelmókusunk van, Gergő nagy kedvenceKép /még ha fejbe is kólintja néha/.

Jó éjt!
Judit

jucc73
Érd

Jucc Kép!
Indulj ki abból, hogy mindenkinek mindent elárulsz! Ha nem értik, majd visszakérdeznek!
Nekem is vannak dolgaim, amik elgondolkodtatnak. Pl elindulok bepakolni a mosógépet és látom, hogy már megy. Tuti, hogy nem Andris indította el!

Jó éjt, én is megyek.

Ayse

ayse

Ayse!

Miért lenne felvágás a tapadókorongos zokni? Zsuzsa imád állni, és a harisnyáiban vagy tapadókorong nélküli zoknijaiban ide-oda csúszkál a lába. Cipő még nem kell neki, meg nem is egészséges amíg nem tud önállóan stabilan járni, valami mégiscsak kell a lábára (zokni), abban viszont tapadókorong nélkül csúszkál.

Sztem ilyet az mond, akinek nincs gyereke... bocs, ha tévedek.

Rólunk:

Zsuzsa baba ma felhúzta magát térdelésbe a kiságya rácsainak segítségével. Mivel itt nincs járóka (én még megfontolnám, de David nagyon ellenzi, majd meglátjuk mit mond ha megindul a kiscsaj és állandóan ki kell halászni a számítógépkábelek közül), ezért most direkt azért rakom oda a kiságy rácsainak közelébe, hogy fel tudjon húzódzkodni rajtuk. Anyukám riogatott hogy sose fog megtanulni járni mert nincs neki rácsos járókája. Hát nem tudom, embermilliók felnőttek járóka nélkül, és azért a nagy többségük valahogy megtanult felállni és járni. Kép

Talik:

Kár hogy szerdára meg péntekre szervezkedtek. Kép Nekem jelenpillanatban a kedd meg a csütörtök lenne jó. Még a péntek talán, de a szerda tuti nem. Úgyhogy aki legközelebb talit hirdet, rakja keddre vagy csütörtökre! Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Elszállt, ami írtam.Kép

JuccKép

Köszi a hiányolást, nem nagyon van időm, de a talira megyünk, ha Bubus meggyógyul, megint köhög.Kép

Minden baba gyönyörű, és nagyon ügyesek. Bubus próbál kúszni, de egyelőre csak hátrafelé csúszik.

Megkezdtük a kóstolgatást, sajna nem sok sikerrel. Bubus még a száját sem igen nyitja ki, ha mégis, és belekerül a kaja, fintorog, mint aki citromba harapott, és próbál megszabadulni a szájába került idegen testtől. Van valakinél ilyen?Gergő már az elején falta az új ízeket nem vagyok ehhez hozzászokva.

Az aszpartámhoz annyit, hogy vegyészként a Márti által bemásolt cikkel értek egyet, az aszpartám tényleg egy dipeptid, amely a testünket felépítő fehérjék egységeit, két aminosavat tartalmaz.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Zsóf,
mi is így kezdtük a kajálást!
Dokibácsi javaslatára cumisüvegből adtam az ételt, ezt csináltam kb 1 hétig. Most meg már eszik kanállal, gondolom megszokta az új ízeket.
Na, akkor feldobok ide is egy képet, hogy hogy megy nekünk a kanállal evés:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Mea!

2 levél ment, nézd meg légyszi h tudta-e fogadni minkettőt a mailod!

Jo éjt mindenkinek!

Kép
hencsi

Ayse!Kép

Köszi a jókívánságokat!
Kép
Kép
Az első almaevés(nem evés)

Kép
Kép
göndörzsóf

Göndörzsóf!

Az alma Zsuzsának se jött be... nem tudom, te hogy állsz a banánhoz, de nálunk az a nyerő. És hát a lényeg hogy fel kell kínálni az új ízeket, aztán egyszer majd csak rákap.

Zsuzsa semmiből sem eszik sokat, de már sok mindent kipróbált. Viszont az alma az nem tartozik a kedvencek közé, messze nem.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Zsóf!Kép
Mi is reszeltalmával kezdtünk (volna) neki a hozzátáplálásnak, de Maja szintén fintorgott, öklendezett és tolta ki a szájából. Se az ize, se az állaga nem jött be neki. Egy pár nap után feladtam és megkóstoltattam vele a Hipp bio almáját és azt megette minden fintorgás és egyéb cirkusz nélkül. Azóta már kóstolt őszi-almát, banán-almát és sütőtök-almát is (hippes) és mindet szereti. Egyszer próbáltam (nagy rafináltanKép) belecsempészni a hippesbe egy kis friss reszelt almát, hát egyből megérezte és újból előadta a hattyú halálát. A védőnő is mondta, hogy van ilyen, hogy nem eszi a friss almát elsőre és, hogy örüljek, hogy az üvegeset megeszi. Majd később újra próbálkozom. Esetleg te is próbáld ki a hippet.

Jucc!Kép
Mi is szivesen jönnénk 21.-én, ha addig nem jön közbe valami. Hogy érdemes hozzátok jönni a Kálvin térről, kocsival v. jó a bkv is. Nem ismerem Erzsébetet. Emil a profilomban. Köszi.

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Éééénnnn vagyok az első.
Jellemző, hogy nem a fiúk keltettek fel, hanem apa vitte el a kocsit a szerelőhöz és seemit nem talált induláskor.Kép Kőcök még édesen szundikálnak.Kép

Dícséreteket bezsebeltük, köszönjük.Kép Igazából tudom, hogy ez a Lacika fóruma lenne, de mivel ő folyton alszik, így nehéz róla képet csinálni.

Nyúlné
Nagyon jó lenne, ha tudnátok jönni Meáékhoz. Én már nagyon kiváncsi vagyok Kisnyúlra élőben.

Juci
Sok fiús anyukát hallottam panaszkodni a Pampersre és nekünk is folyton kifolyt belőle a cucc. Próbáljátok ki a Liberot vagy a Helen Harpert. Nekönk ezekből nem folyt ki, csak néha.

Mea
LíviKép

Lányok felteszek egy képet a menyemről (Bazsika szerelme). A kalapot és a táskát én vettem neki ajándékba.

Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Jó reggelt!

Köszönjük a dícséreteket, Peti is örült nekik! Kép

Az evős / nem evős képek nagyon cukik, és egy kis tündérke Bazsika szerelme! Kép

Cinka!
Köszi a kérdést, de jelenleg a hitel még elbírálás alatt áll, addig nem igen tudunk haladni tovább. Ilyen helyszíni felmérést már végeztettünk asztalosal a konyhabútor miatt, de még meg nem rendeltük, hát ez van, elvileg hó végére lesz meg a hitel (OTP) .

Kaja: Peti sem eszik sokat, de már nagyon sokfajta kaját adtam neki és már azt is megeszi amit én kotyvasztok, ami eddig nemigen volt rá jellemző! A kedvenc a HIpp őszibarack-alma, de szereti a banánt és az általam kevert banános almát, na meg a sütőtökös burgonyát is! Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sildike!
A Pampers nekünk sem vált be én is liberot használtam sokáig, majd vettem Huggiest az talán még jobban bevált, de marha drága, így most a babylove-ot használjuk, eddig ez is o.k.-s!

Viki+Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

KépKép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki
PetiKép

Kép
Kép Kép
sildike

Liliduma:

- Miért kisebb ez a fogam, mint a másik?
- Mert nem egyforma méretűek a fogaink.
- Aha, szóval ez a méreTfogam!

(bocsi, ha untatlak Titeket ezekkel a gyerekszájakkal)

ayse

Ayse
Engem egyáltalán nem untatsz, írok én is egy Bazsiszájat:

-Bazsika, melyik a kedvenc csokid?
- Az utolsó.

Kép
Kép Kép
sildike

Rokica Kép!
Mivel az én gyerekeim későn tanultak/nak meg járni, állni, kúszni, nekik tényleg felvágás. Jelenleg Andris nagyritkán gurulgat ide-oda, tehát a tapadókorong abszolút felesleges a zokniján és ez Lilivel is így volt sokáig. Azt hittem, ez a szövegkörnyezetből és korábbi hozzászólásaimból kiderül, ha nem, elnézést! Zsuzsának pedig gratulálunk, hogy ő ilyen kis aktív!

Göndörzsóf Kép!
Köszönöm a képeket, már hiányoztak! Nagyon aranyos Bubus, az első képen olyan szertetteli bizalommal néz Rád!

Sildike Kép!
Azt hiszem az egész topic nevében mondhatom, hogy továbbra is várjuk a Bazsi-képeket! Ilyen szívdöglesztő pasit bármikor, bármilyen mennyiségben!!!
(Lili mondásai sem tartoznak szervesen a topichoz)

Ayse

ayse

Sziasztok!

Nem nagyon tudtam visszaolvasni.
Haláliak a képekKép Kép Kép
Egyre jobbak és egyre jópofább képeket lehet csinálni a kis örökmozgókrólKép

Prüntyi!
Áruld el, hogyan csináltad ezt a képet?

Milyen tali lesz?
Mi melyikre mehetünk?

ÚÚ, Erhard elesett.
Puszi!
Angelani

Kép
angelani

Ayse, Sildike! Gyerekszáj Kép
De rég volt ilyen kicsi Gergő, amikor ilyen aranyköpései voltak KépKép

Gergőkém jól adta tegnap, üzenőfüzet sehol, nem hozta haza, és én úgy tudtam, hogy mától nincs suli (tavaszi szünet), de gyanús volt, hogy nincs semmi lenya (téli szünire is kaptak mindig) és se locsolkodás se semmi nem volt. Visszamentem a suliba du és nini persze, hogy van suli! Kép Kép Szerelmes a fiam az egyik kislányba, lehet attól ilyen kis lökött?! KépKépKép

Vikinél láz tegnap nem volt, de két alkalommal felsírt hajnalban, asszem 5 körül, de fél percig sem tartott, tulajdonképpen inkább csak nyekkent egyet. Reggel meg fél 8-kor kelt fel, és a jobb szemét váladékosnak láttam, (sosem szokott csipás lenni Kép), meg szörcsög. Enni tudott, de néha megállt és a száján vett levegőt, lehet, hogy most fog megtaknyosodni.. Úgyis megyünk ma a dokihoz délben.

Nektek volt ilyen, hogy hallod, hogy zörög a baba (szörcsög), de nem látsz az orrában semmit és a porszívó orrszívóval sem tudod kiszívni, mert semmi nem jön? Szóval nem értem..

Dóri
Vendég

Jó reggelt!

Ayse, Sildike!
Én mindig örömmel olvasom a "Bazsi és Liliszájat"! Irjatok ezután is majd, engem mindig megnevettetnek!KépKép

Ayse!
Örülök, hogy Lilivel minden oké!Kép

Sildike!
Kis menyed nagyon nőci!KépKép

Cinka!
Köszi az érdeklődést!Kép
Pont az imént kaptam sms-t, hogy 5-7 perces fájásai vannak a barátnőmnek!Kép Jaj, tiszta ideg vagyok, a gyomrom görcsben!Kép
Tegnap óta kórházban vannak, elvileg holnap akarták megindítani a szülést, ha addig nem történik semmi.
Abban a kórházban szül, ahol annak idején én, ugyanannál a dokinál, és ugyanazon az ágyon fekszik, mint én augusztusban!KépKép

Viki!
Peti tündéri!Kép Különösen az alvó és a durci Peti tetszik!Kép

Jucc!
Én már küldtem neked mailt!KépKép Nem kaptad meg?
Mi szeretnénk menni a talidra!Kép

Zsóf!
Nati is így kezdte a hozzátápit! Vagyis inkább nem kezdte!KépKép

Tünde!
ZitaKépKépKép Nem semmi!Kép
Járókás képek is édesek! És dehogy néz ki úgy, mint egy debil!!!!!!

Cleo!
Maja oltári ezeken a képeken! Nagy huncut a csaj!Kép

Megyek készülődni, viszem Natit a dévényes tornára.KépKép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Hű de profi ez a topic, orvos, vegyész! Göndörzsóf Kép, Márti Kép, örülök, hogy felraktam, azt a cikket, legalább nem rettegek annyira! Köszi a véleményeteket!

A másik, ami nagyon jól esett tegnap, az Manka Kép angolos kérdése volt. Profi angolosok, nem akartok gyakrabban ilyen kérdéseket feltenni, jó pár szót megtanulhatnánk mi is (nekem a felsőfokú lenne a cél és most Juci6 Kép-tól kedvet is kaptam hozzá!)

Ayse

ayse

Csak gyors bekukk!
Laptop megadta magát!

Nyúlné
Írtam mélt, mennénk ma!

Kép
Kép
thomasanne

válaszoltam!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné
Ha már nem tudunk ma találkozni, akkor küldök pár mai képet a fiatal úrról:

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Ayse, Kép
én értettem, hogy miért felvágás a tappancsos zokni! Az újszülöttzoknikra is biztos azért tesznek, hogy jó drágán lehessen adni. Kép
Én is bírom a Lili és Bazsiszájakat!!! Kép

Viki, Peti nagyon baba a sapkás képen! Most látom, milyen kis picike Õ is. Az arca olyan nagyfiús. Kép

Dóri, Kép
azt hittem, később alakul ki a fiúknál, hogy egy lány teljesen elveszi az eszüket! KépKép

Barbi!!!!! Kép
Merre bújkáltok?????
Vendég

Tünde
Szerintem Barbiék már elindultak a Nyulakhoz a talira.

Amúgy ezek a gaz csábító csajszik nagyon hamar belebújnak ám a férfiember gondolataiba. Bazsika mindig azzal ébred: Anaa ma jön Dójika? Dórika a szembe szomszéd kislány, a menyem, akiről fentebb tettem egy képet, és Bazsika szerelme. Amikor találkoznak Dórika azonnal mondja: Bajjiii puszit, szájamja!!! Mit mondja, követeli.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Cleo, Majola Kép mail ment!

GöndörzsófKép Örülök, hogy megvagyKép Édes a kis nemevő csemetédKép Ne izgasd magad, biztos fog enni, meg kell szoknia. Szerintem inkább az a ritka, ha egy gyerkőc azonnal boldogan eszi az új ízeket.
Tegnap nagyon viccesek voltunk a játszótéren: elővettem egy gyönyörű mézédes almát, hogy megeszem, amíg Balázs játszik. Gergő az ölemben nézelődött. Ahogy beleharaptam az almába, már elkezdett repdesni, meg hűgetni. Gondoltam, csak a piros "labda" tetszik neki. Odatartottam neki, ő azonnal a szájába vette,mint mindent, és boldogan cuppogott vele. Ha én is harapni akartam, már balhézott is. Közben Balázs is megérkezett, és ő is kunyizott, úgyhogy a végén hárman ettük az egy almámatKép Gergőnek tényleg ízlett, egy idő után viszont elég volt neki, ezt is egyértelműen jelezte. Attól függetlenül, hogy én még hónapokig nem akarok adni neki hozzátápit, nem csinálok ebből gondot, hogy megkóstol egy-egy új ízt, főleg nem az almát, amitől tuti nem lesz bajaKép De nagyon meglepődtem, hogy ennyire érdekli a kaja, Balázs nem volt ilyen, pedig nagy zabagép volt, amíg csak anyatejet kapott.

Már másfél órája elkezdtem írni, csak közben fölébredt Balázs / öltözés, reggeli, babusgatás/, aztán visszaaludt Gergő, már biztos egy csomót írtatok azóta.

Judit

jucc73
Érd

Sildike,
de mintha tegnap se írt volna Barbi, nem?

Akkor Bazsikának is már OTT van az agya? A lógójában? KépKépKép
Vendég

DudaKép Nem kaptam mailtKép A profilodban lévő címre írhatok?

Megy a drukk, szurkolás,a pozitív energiák barátnődnek!!!

Én is kérek a Lili-szájakból és Bazsi-szájakból még!Kép Néha én is írok Balázs-szájakat...
Szerintem az egy dolog, hogy a 2005-ös őszi babákról szól ez a topic, de hozzájuk tartozik az ő egész családjuk is, tesók, apukák isKép

J.

jucc73
Érd

LányokKép

Köszönöm Lívike nevében a bókokat!!!!!Kép

Nyúlné!Kép

Örülnék ha tudnátok Ti is jönni hozzánk 21-én pénteken.(10-4-ig fog tartani, utána már jön haza párom és megijjedneKépKépKép)

Roki!Kép
Titeket is várlak szeretettel, de ha messze lakunk megértem ha nem tudtok jönni.

Többiek!Kép
Ki jönne még el hozzánk???

Kérnék majd lassan maileket (bbb@vipmail.hu) és akkor küldöm az útvonalatKép

Képeket megnéztem nagyon édes minden babaKép

Prüntyi!Kép
Ugye egész jó a Buy Way?Kép
Kenguruban vagy C+A-ban vettél Tündének ruhákat?
Miket vettél neki?
Kenőcsöt nem találtad a kanapé alatt sem???Kép
A francba, úgy kipróbálnám de nálunk nincs, legalábbis nem találtam egyelőre.
Tegnap meg Lívi új sapija tűnt el.KépKépKép
Ráadásul a kedvencemKép

Olyan szétszórt vagyok mostanában, miért?????

Na nem panaszkodom.

Szép napot Nektek!

Puszi
Mea és Lívi

Mea
mea

HencsiKép

Köszönöm a segítségedetKépKépKépKépKép
Mail mentKép

Mea
mea

Tünde
Valahogy úgy. Egyébként simán feláll már neki a kis fütyije.Kép
Regelente pedig mostanában már vakargatja a fütyijét és mondja is: Anaaa vakajom fütimet.

Kép
Kép Kép
sildike

ZsófKép mail ment

jucc73
Érd

Jucc Kép!
Még egy adalék, hogy a fáradtság milyen csodákra képes.
Ma egy kicsit később jöttünk vissza az oviból, mert lemérickéltük Andrist. Az ebédszállító már itt várt, bejöttem a házba, hogy odaadjam neki a jövő heti megrendelést. Aztán visszaültem az autóba, mert láttam, hogy ég a lámpa. Aztán eszembe jutott, hogy ha már úgyis itt ülök, akkor felautózok a szomszédasszonyomhoz, hogy visszaadjak neki valamit. Kb. 300 m-rel feljebb laknak, egy útkereszteződésen túl. Mire visszajöttem, megdöbbenve láttam, hogy a zárban a kulcsom és tárva-nyitva a ház... Még jó, hogy biztonságos környéken lakunk (de a férjemnek azért ezt nem fogom elmesélni)

ayse

Ayse
Mi olyan helyen lakunk, hogy én rendszeresen elfelejtem bezárni a bejárati ajtót. A kapunk az sosincs bekulcsolva, csak ha itthon vagyunkKép Bazsika miatt. Mondjuk van rendőrségi riasztónk és egyszer, amikor rosszul riasztottam, míg a lemondó telefonszámot kerestem, addig megérkeztek a gorrilák és nem győztem magyarázkodni, hogy én tulajdonképpen itthon vagyok.

Mea
Mail ment.

Kép
Kép Kép
sildike

Lányok
Elkezdtétek már a Húsvéti sütögetést?

Én ma kezdem, mert nálunk eddig mindig a Dédi csinálta, de már 87 éves és mondta, hogy idén már nincs hozzá ereje.

Kép
Kép Kép
sildike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: