A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zuz,
no paraKép Küldd el a nyulas rokonokat melegebb éghajlatraKép

Lindi,
de aranyos férjed vanKép Otthon dolgozik, hogy igy tud segiteni? Enyém csak néha hozza a kávét az ágybaKép

Deni,
tényleg nem olcso, de mivel bababarát, sokféle szolgáltatás benne van az árban (utazoágy, etetöszék, játszohaz, babapancsolo, stb, stbKép)

KépKép
fibi

Jaaaj, Balaton, de szeretemKép, és derég voltam ottKép

KépKép
fibi

Lindi, Zuz Kép Balcsi sztem is rulez, ráadásul mi tudnánk is hova menni, ha elviseljük a rokonokat (így nem kéne a szállásért fizetni), csak kéne oda mindent vinni a kiságytól a babakocsin keresztül a kiskádig, nem is beszélve a "szokásos" konyhai és egyéb felszerelésről, ha oda megyünk, szóval el sem tudom képzelni, hogyan tudnánk ezt mind levinni...

Kép
Kép
denizsa

Fibi Kép De jó lesz Nektek Kép lenni most nagyon irigy-mirigy Kép

Kép
Kép
denizsa

Jucus! Nem ünneplünk. Vasárnap a szüleimnél leszünk, hétfőn anyósoméknál, és megyünk gyülibe is istentiszteletre. Nálunk a húsvétnak semmi köze a nyuszihoz és a locsolkodáshoz.

Fibi! Igen, a férjem szerencsére nagyon sokat van itthon, általában minden délelőtt. És szerintem is aranyos Kép

Biztos nagyon jól fogjátok magatokat érezni. És az a 4ezer plusz már tényleg nem sokat számít a 65-höz képest. (mondjuk mi sokallottuk ezt az árat, ezért mentünk Berekfürdőre, az kb feleennyibe került, de mondjuk nem egy Koplink kategória, viszont nekünk megfelelt)

KépKép
KépKép
lindicita

Den! nem olyan nagy dolog levinni minden szükséges babacuccot. Az utazóágy kis helyen elfér, kiskád se kell, biztos van ott nagy, vagy zuhanyzó vagy mosdó, konyhai cucc se kell, legfeljebb 1 hétig üveges bébikaját eszik Bálint.

Mi így fürdettük Grétit Tunéziában:
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi Kép Tudnál vmi infot adni Berekfürdőről (pl. milyen felszerelés volt (baba szempontból), stb.)? Nagyon köszi előre is!

Kép
Kép
denizsa

Lindi,
és akkor nálatok keresztelő volt már??? vagy hogy megy ez nálatok???
komolyan érdekel!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Den! Semmi extra felszerelés nem volt, kértünk kiságyat, azt adtak. De ott Grétit már a zuhanyzóval fürdettük. Az étteremben volt etetőszék, de mi azt nem használtuk, mert vittük a babakocsit, és abban evett Gréti. Az nagyon jó volt, hogy az emeleten padlószőnyeg volt még a folyosón is, és volt egy nagy társalgó, ahol ugyancsak padlószőnyeg volt, így Gréti ott tudott kúszni-mászni.
Meg nekünk nagyon kellemes volt a víz, volt langyos és meleg, bár ez termálvíz volt,és ki volt írva, hogy gyereket csak saját felelősségre lehet belevinni, de megkérdeztük,és ez csak a kötelező duma, szóval több pici baba is volt, és nagyon élvezték.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi Kép Sajna nekünk nincs utazóágyunk, ott pedig nincs se kád se zuhanytálca (csak kő, ahonnan lefolyik a víz), a mosdó kb feleakkora mint a képen (ez a kép egyébként nagyon rulez Kép ), a konyhai felszerelést azért szoktam vinni, hogy nekünk főzzek (nem Bálint miatt aggódom) mert ott a rezsón kívül nem sok minden van, na de nem ragozom. Ezért gondoltam, hogy sokkal inkább kikapcsolódás lenne a páromnak meg nekem is, ha ilyenekkel nem kellene foglalkoznunk, hanem "csak" egymással és a babával.

Kép
Kép
denizsa

Lindi Kép Köszi, tök jól hangzik! Közben rákerestem B.fürdőre a neten, ez a Termál Hotel Pávai volt, ahol voltatok?

Kép
Kép
denizsa

Zsan! Nem volt és gyerekként nem is lesz, majd ha nagy lesz, és akarja, majd akkor ő megkeresztelkedik (bemerítkezik). Kicsi korban ennek mi nem látjuk értelmét, ez saját döntés kell, hogy legyen, ezt senkire nem lehet ráerőltetni, hisz egy csomó ember van, akit kicsinek megkeresztltek, felnőttként meg teljesen ellentétes nézeteket vall, és él.
Mi itthon megpróbáljuk ebben a szellemben nevelni, és reméljük,hogy ezen az úton fog maradni.

De ezzel nem kritizálok senkit, aki másképp gondolkodik, sőt, ez csak az én véleményem.

KépKép
KépKép
lindicita

Den, hát igen, ez így nem kikapcsolódás.
Igen, a Pávai.
Húzok, mert ébredt Mancim.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
ez tök jó, én is igy gondolom!!! ennek ellenére lehet, h egyszer majd megkerszteljük őket, de ennek elsősorban a családi nyomás lesz az oka...
de tök érdekes, mert a mi papunk is ezt a felnőttkori keresztelést tartja az "igazinak"...
de ez tényleg magánügy...mármint ha a vallás lehet magánügy...KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

fura, hogy mindenki az utazáson gondolkodik, én is reggel óta ezen agyalok, mert már fél éve megvan a májusi repjegyünk Londonba, és most kapcsoltam, hogy 3 éjszaka. úgy emlékeztem, csak egy hétvége, és inkább itthon hagyjuk Istókát, hogy hadd legyünk kicsit kettesben meg mert ismerve őt, ez a típusú vakáció még nem tenné boldoggá. de most, hogy tudatosult bennem, hogy vas. reggel már felszállunk, és csak szerda este érünk haza, belenyilallt a szívembe vmiKép meg is kérdeztem gyorsan malévot, vihető-e még a gyermekKép és igen, de apjuk nem érzi át a 4 teljes nap súlyát, ő inkább itthon hagyná, úgyhogy ha hazajön, még megbeszéljük. én meg agyalok továbbKép

votiv 8)
votiv

Zs, koncert jól hangzikKép és Lisa tényleg eljött???Kép
Robbiet ne hagyd ki! én Erosra megyek legközelebbKép látszik, hogy öregszem, ha már ilyen zenékre (is) gerjedekKép

Lindi, fürdetős kép állati jópofa! már többször mondtam ugyan, de a mai reggeli sztorid kapcsán megint muszáj: SZUPER férjed van!!!Kép

Moose, skarlátKép de sztem ezt csak közvetlenül, cseppfertőzéssel lehet elkapni, úgyhogy apa nem fogja!! és frufru, mert francia. viszont pompon, pedig az is francia...

és hűűű de randa idő vanKép nyáú

votiv 8)
votiv

Den!

Lindi tök jól leírta,hogymit kell vinni a nyaraláshoz.Utazóágyat már 8 ezertőlkapni,de szerintem kölcsön is kérhetsz bárkitől.Én is szívesen oda adom,ha mondjuk nem augusztusra kell!
És mi is jól megpakoljuk a cuccokkal a kocsit,babakocsi pl.az anyósülésen.illetve szoktunk dobozt bérelni a kocsi tetejére.Fürdetéshez pl.tök jó egy picike felfújható medence is.Ez kis helyen elfér,olcsó...

Lindi!

Értem.KépKereszteléssel nálunk is ez a helyzet.

ZSan!

És LIza milyen volt?Mert tudjuk,hogy Liza csak egy vanKép

És gondolom bultok mivel jösz és írsz nekünk.

Juc
20170114224602

Jajj, mennyi jó téma!! Kép

Lindi,
gyerek a mosdóban, nagyon jóóó kéép!! Kép

Fibi,
nem úgy értettem, persze, hogy megérdemeltek végre egy kis pihenést, meg egyáltalán. De ha arra gondolok, hogy közel egy havi "fizum" 2 nap alatt elmenne, hát az nagyon szívszorító gondolat. Úgyhogy nagyon várom, mit reagál az üdülési csekkes balhé, mert a családi pótlékkal túllépem a határt, anélkül alatta vagyok, és most izgi, h beleszámít-e vagy sem.

Jucus,
minden szavad aranyba. Kivéve a siófokost, mert ott tényleg órákat gyalogol az ember, míg vizes lesz a térde. Kép Viszont északi part megarulez, ahova mi járunk, ott kb 20-30 méterre be lehet menni, ott a kicsi gyerekek is pancsolhatnak, attól beljebb meg az úszóké a terep.
Tengerre mi akkor mentünk először, amikor én, a "picurka" is vagy 7éves voltam már, így midnenki élvezte. Kivéve engem, akit qrvára csípett a só, mert volt valami allergiám térden, könyökön, ami semmitől nem múlt el, de aztána tenger lemarta róla a jövőhetet is. Kép Azóta nyoma sincs a viszkető izéknek. Viszont egész Jugoszlávia hallotta, amikor bemerészkedtem a vízbe, és a havi papírzsepi mennyiséget telesírtam fájdalmamban.... Ennyit az offról. (Figyelitek? Már az offot is offolom.. Kép)
Azóta megpróbáltam párszor ezt a tenger dolgot, de egyszer sem tetszett, mert én sokkal inkább víz alatt mint felett szeretek lenni, de az az átkos só a szememben, orromban, számban, fúj fúj fúj. Úgy meg nem lehet vadulni, hogy az ember kitartja a nyakát, fejét, mint a belőtt sérójú mamák a gyógyfürdőben. Kép

Votiv,
sztem ne agyalj, hagyd hátra a dedet, mindenkinek úgy lesz a legjobb, neki tuti. Mit élvezne ő Big Benből? Ha meg egyfolytában rá kell figyelni, te nem élvezkedsz annyira, sztem.
neet
neet

utazni vágyóknak (Siófok, Aranypart):
http://www.hotelmagistern.hu/co_mainpage2.php?lang=hu

mi már voltunk itt, bár elég szocreál a szálló, de azért 4*Kép a kaja jó és bőséges (svédasztal van)
és bár nem a Kolping, de azért ez is bababarát, adnak kiságyat (ha kér vki még kiskádat is), legalább 5 etetőszék van az étteremben, van babamedence is (ebben Isti 10hósan már simán elpacsált), aztán két nagymedence (egy melegebb, egy hidegebb), szaunák, jakuzzi stb. és közvetlen balatonparti, lehet nagyokat sétázniKép

most van húsvéti akció, ápr 14-18. 5nap/4éj 32000Ft/fő, félpanzióval, wellnessel, gyerekprogramokkal, húsvéti mulatsággal stb.

votiv 8)
votiv

ja és kajánál mindig volt olyan, amit Isti is simán megehetett, így még főtt ételhez is jutott, még hozzá NEM általam!Kép szóval tudtam volna pihenni, de sajnos nem bírtam aludni, mert túl közel volt a gyerek, és minden szusszanására felébresztett az anyai ösztön!Kép lúzer vagyok, mi?Kép viszont napközben akkorákat durmolt az uraság, hogy így végülis nagyon pihentető voltKép de haza kellett jönnünk, hogy kialhassam magamKép

Neet, Big Ben vs. Little Isti: teljesen igazad van. én is így gondolom, csak a 3 éjt érzem soknak. na meg sejtem, hogy addigra az egész család nagyi-dédi-nagybátyók ki fognak purcanni energiazabáló Isti "alatt"Kép

votiv 8)
votiv

Deni,
nekünk is van utazoágyunk, szivesen odaadjukKép Tudod, B velünk alszikKép

Lindi,
UGYANIGY gondoljuk mi is, ezért nem fogjuk megkeresztelni Bálintot. Majd ha ö akarja, és amilyen vallást választ. Én teljesen liberális vagyok ebben isKép

Zsan,
nálunk is van családi nyomás (keresztelés), de ebböl nem engedek, ö az én gyerekem. Nekem még elsöáldozni is muszáj volt, apám bigottsága miatt, és a mi napig nem szeretem a templomi filinget... mert rám volt kényszeritve. Pfuj, ostyaKép

Neet,
értelekKép Én erre nem sajnálom, mert imádok utazni, és uj helyeket felfedezniKép És ezek a leginkább emlékezetes napok az életembenKép

KépKép
fibi

Jucus Kép Köszi a felajánlást, tök aranyos vagy! Kép Tudom, hogy néha kicsit túlbonyolítom a dolgokat, de szeretek mindenre előre felkészülni, és ez lesz az első nyaralás Bálinttal, hát ez van. Ha mégis a nyaraló marad a rokonokkal, akkor lehet, hogy élek a lehetőséggel és kölcsönkérem az ágyat.
Most kicsit megnézegettem a Lindi-ajánlotta termálhotelt, és nagyon tetszik, sokkal kedvezőbb árai vannak, mint a Kolpingnak, szóval még nézelődöm. Nekem nagy szerencsém van, mert apa hajlandó lenne áldozni a nyaralásra, sokkal inkább ezt szeretné, mint a rokonokkal közösködni (és ami velejár Kép), inkább én vagyok a kerékkötő, mert sajnálok sok pénzt elkölteni, legyen szó akár nyaralásról vagy másról, úgyhogy meg kell lelnem az ideális megoldást. Ti hova mentek a nyáron?

Votiv Kép Köszi a linket Kép London rulez, és megértelek, nehéz lehet Istitől megválni pár napra, az hosszú idő. Egyáltalán már volt Isti Tőletek ennyi ideig távol?

Kép
Kép
denizsa

Fibi Kép Neked is köszi Kép

Kép
Kép
denizsa

Neet!
Igen ez a déli-északi partosok közötti állandó ellentét.lehet,hogy nem is leszek a barátodKép
20170114224602

Juc,
holmi vízszint nem állhat közénk! És így legalább át tudunk integetni egymásnak. Szóval JÓ! Kép
neet
neet

Den!

Balatonra.Minden évben oda megyünk.Szeretjük.Ja és elsősorban DÉLI(hallod Neet)part mert ott sekély a víz meg van szabadstrand.De nincs sajátunk,bérelni szoktunk kb.3 hétre.Tavaly és idén is Fenyvesre megyünk.Az a kis ház a kerttel nagyon bejött nekünk.Az évek során már jó pár házat kipróbáltunk és a mostani igényeinknek(gyerekek,nagymama,nagy kert)teljesen megfelelt.Ja és nagyon közel van a Balcsi isKép

Jucus
20170114224602

Deni, még egyetlen éjszakát sem... de anyukám már altatta őt párszor, úgyhogy azzal nem lesz gond, csak hát hogy nem leszek ott akkor se, mikor felébred. de szerintem Isti ezt se venné zokon, csak az én szívem nehézKép önző anya vagyokKép

votiv 8)
votiv

Votiv!
de addig is adjátok kölcsön Istit nagymamának 1-2 napra, hogy tudd, hogyan viseli. nehogy Londonból kelljen haza rohannod hozzá!

Lindi!
akkor szabadkeresztények vagytok, vagy más? vagy valahol már írtad, hogy mi? engem is nagyon érdekelnek a vallási szokások, úgyhogy tök szívesen olvasok róla, hogy mely felekezet tagjai hogyan ünnepelnek.

Neet!
sós víz akkor is rulez! Kép

ancsipancsi

Moose!
Volt ma itthon egy kis hajvágás Kép csak frufru, és némi lekenyerezéssel, de olyan szééép lett a csaj Kép...és ma extra jó hangulatában van egyébként is, úgyhogy nem volt nehéz...de tényleg olyan édes, mindent megköszön, mindennek örül...bárcsak ilyen maradna mindig Kép!!!

Zsan!
Ez a koncert úgy hangzik, mint a mesében Kép Gondolom te is úgy érezted magad Kép

Nyaralás: mi nagyon kacérkodnánk idén egy kis Horvátországgal, mert nagy tengerimádók vagyunk mindketten Apával (bár Apa inkább csak a vitorláson imádja a tengert, de a hajókázásról még idénre sikerült lebeszélnem Kép)...és találtunk egy tök jó helyet: Umagban (ez nincs is messze Kép), egy kemping kis önálló apartmannházakkal...és annyira bababarát, hogy szinte csak pelust és ruhákat kell vinned a gyerekhez csatolva, egyébként mindent adnak (még babakocsit is Kép)...és ráadásul árban is nagyon szuper, amit kinéztünk - augusztus utsó hete - az már csak 70.000/hét/ház (igaz előtte főidényben a duplája)...A gond csak az, hogy ha Petrát felveszik oviba, akkor ez belecsúszik, és nem gondolom, hogy tanácsos rögtön hiányzással kezdeni...bár ez csak 1 nap lenne..., meg egy kicsit félek én is az utazástól, bár Petrával tavaly utaztunk 6 órát és tök jól bírta (még én is csodálkoztam Kép)...

Lindi!
Ilyen mosdós fürdés nálunk is volt mindkét gyerekkel Kép

Fibi!
Én a pünkösdi utazásról lebeszélnélek ... Nekünk most Várgesztes a kedvenc helyünk, és rájöttünk, hogy sokkal tutibb egy szimpla hétvégén lemenni, mint ünnepi hosszúhétvégn, mert olyankor csak "csomagot" vehetsz, ami esetleg drágább is, vagy pl. VG-n olyankor nem lehet alacart enni, hanem csak svédasztalosan, és elég drágán, és ráadásul ezren vannak...Kép

Kéretik válaszolni rá, hogy akkor a du 3 jó-e a talira!!! Kép mert gondoltam szólnék a Krisztának (turis)...Vagy van egyáltalán rá igény?????

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka, nekem a 3 jó, de akár még előbb is. turira részemről van igényKép köszi és alig váromKép

votiv 8)
votiv

Bogárka!

3 rulez!Turi is rulez csak én annyit költök mindenhol hogy már oda sem merek nézni,de azért jöjjön szerintemKép
Majd legfeljebb rontjuk a boltját a saját turikkalKép

Juc
20170114224602

Bog! Hajvagas rulez, es ha nekunk otodike jo meg, akkor a harom ora mar biztosan nem problema Kép

Juc, en megdoballak Kép mert ugyan 1+5+7 egyetertek de 4+6 attol fugg, hova mesz, Klagenfurtnal pl szuper sekely es homokos a Worthi-to, 2 jobb helyek itthon is aranyarban vannak, nyugaton meg a kevesbe jo helyek is vannak ennyire jok es 3 ez megint helyszintol fugg, mert pl balkanra en sem mennek gyerekkel, de Ausztriaban, Nemetorszagban stb nyugodtan el mernem vinni orvoshoz...

Es vallasrol nekem nagyon lesujto a velemenyem, de ez tokjo, hogy rabizzatok a lurkokra a dontest Kép es csalad meg ne pofazzon bele, enyem anyos keresztelo temat feladta mar, de mindig akad valami velemenykulonbsegunk (most pl homokozocuccot vett nyuszinak, de apa meg en kozoltuk, hogy nem tamogatjuk a homokozast, ugyhogy egyelore a kadban hasznaljuk a malmot meg az ontozokannat)... azert talan fejlodokepes, mert hetvegen o ugatta le apost, hogy miert nem figyelt a gyerekre (mikor egy fadarabot halasztam ki a szajabol naluk) es ne csodalkozzon, ha nem nagyon megyunk hozzajuk Kép

Votiv, valaszokat koszi Kép

es ezt ismeritek? http://gyermekbetegseg.lap.hu/
moose

Moose!

Ausztriában és Németországban nincs igazán nyaralásos idő,ezért az eleve kiesik.3 hetet egyfolytában tuti nincs jó idő.A BAlcsin is van rossz idő,de akkor fel lehet jönni pl.Bp-re stb.És én ezt annyira nem szeretem,hogy le van húzva az itthon.Igenis itthon is vannak jó és klasz helyek nem kell azért "nyugatra"menni.
És mi meg nem szeretünk összezárva másokkal,ezért nem egy szállodai szobát vagy apartmant hanem egy egész házat veszünk ki és jól érezzük magunkat.Az árakról meg annyit,hogy azért Horvátország sem olcsó ám!Kaja pl.jó drága.
De szerencse hogy sokan másképpen gondolják és nem jönnek nyomorogni a Balcsira és így nekünk jó leszKép

íÉs homokozással mi van?Nyuszi nem homokozhat?Szegény!
20170114224602

Juc Kép Én is a Balcsi déli partjának szerelmese vagyok (de ugye nincs harag, Neet Kép ) Mi Lellén voltunk már többször is.

Votiv Kép Ancsinak jó az ötlete a nagyi előzetes kipróbálásáról, sztem Te is sokkal jobban éreznéd magad, ha látnád, hogy minden okés Istivel, ha nem vagy ott akkor is.

Bog Kép Tök jó, hogy összejött a hajvágás! A 3 óra nekünk is jó, de lehet előbb is. A nyaralást meg ne hagyjátok ki az 1 nap miatt, sztem nem dől össze a világ (meg az ovi) a csúszás miatt!

Kép
Kép
denizsa

3 óra jó!

Déli part jó.

Északi meg még jobb.

Homokzás pedig nagyon jóó!

neet Kép
neet

Moose Kép Miért nem támogatjátok a homokozást? Mi a baj vele?

Neet Kép Még jó, hogy a Balcsinak több partja van, mindenki megleli a nekivalót Kép

Kép
Kép
denizsa

Votiv, en biztos zokon vennem, ha 4 napra itthon hagyna a csaladom ugy, h nem ertenem, miert, es hova tuntek. ebbol kiindulva, en azt gondolom, h a babamnak sem esne jol. mondjuk azt is ruhellnem, ha nelkule kene elmennem. ezert en biztos, nem tennek ilyesmit, ha nem muszaj. viszont: az, h ti hogyan elitek meg az ilyet, csak es kizarolag toletek fugg! te ismered a fiad, es te tudod, mire van neked szukseged. ha szted, ez igy okes, akkor ugy lesz jo. (bar arra esetleg keszulj fel, h utana Isti nem ugyanaz az Isti lesz, mint elotte. esetleg. kitudja.)

Juc, Fenyves rulezKép! ugye, Macs?

te Moose, es mennyi ideig hagytad anya-hianyban azt a kislanyt?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Lindi! Kenyában én is voltam,s nem csodálkozom, hogy nem mertél nagyon vízbegázolni!!! Kép

Vessetek meg, de én nem szeretem a Balatont! Zsúfolt, drága, koszos. A környék az más! No meg a Zánkai Úttörőtábor emléke Kép

Votív! Nem akarlak lebeszélni, de lehet, hogy tényleg jobb nem repülőztetni a gyereket. Egy barátnőm stewardess, s ő mesélte, hogy kínzás a gyereknek. A személyzet előre kivan ha látják, hogy infant van a fedélzeten, s nem azért mert nem szeretnék a gyerekeket!

Zs! Koncert szupi!!! Én is úúúúúgy mennék csápolni DM-re. Piszokság hogy pont most jönnek Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

áá áá
ezt Bá lint ir jaKép

na, indulunk hu gom elé a vona t hozKép ma már nem leszek, holnap sem nagyon, Pesten leszünk, vmi meglepit kapok a leendö névnapomraKép

pus sz
bocs a space-ekért , B ny omog atja közbenKép

KépKép
fibi

Juc,
igen, Liza csak egy van!!!Kép
Hallod, újságiró Votiv????KépKép LiZaKépKép

és én nyaralni bárhova elmennék, ha viz van a környéken. Imádom a Balatont, imádom a tengert (Umag RULEZ!!!!) és Ausztria, Németország szintén szivem csücske...Angliáról ne is beszéljünk!!!!Kép Én sem vinném a helyedben Istit, Votiv,Kép és akkor még egy tuti szinházba is elmennék apjukkal...ANNYI JÓ előadás van ott, giga-mega sztárokkal!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Votiv! Szerintem mérlegelj! Mi lenne, ha itthon hagynád, és mi lenne, ha menne, mivel járna, stb. Valóban te ismered a gyereket, te tudod kizárólag, hogy nektek mi lesz a jó. Ha nekem kéne dönteni, bár senki nem kérdezte Kép, biztos vinném. Mondjuk mi már Békéscsabán is voltunk jópárszor. Tudom, tudom, hogy ez nem ugyanaz, nem is hasonlítgatni akarom, csak az is 4-4,5 óra út, szóval nem karcsú az se. Ja, és vonattal. Soha semmi gond nem volt. De ez ritka. Állítólag. SZóval, Istit te ismered. Fordulj egy kicsit befelé, és meglesz a válasz! Kép Mindenesetre jó utat, akárhogy is lesz! Kép
mkatus

Kullancsilag oltattok?És ha igen akkor az hány oltást jelent most 3-t ?
20170114224602

mindenkinek köszi a hsz-eket, most már tényleg nem tudom, mi legyenKép
kipróbálásra nincs szükség, hiszen még nem akarom erre trenírozni a gyermeketKép ez egy kivételes alkalomKép
és egész biztos vagyok benne, hogy Istinek meg se kottyanna, sztem úgy élvezné az egészet, mint Eszti a nagyszülőketKép anyuméknál kert van, csomó ember ugrál majd körülötte stbstbKép
csak a 4 nap tűnik soknak, annyi idő alatt én is megunom a családomKép
Juc, Te mit gondolsz?

votiv 8)
votiv

ja és a repüléstől se tartok, szerintem azt is jól bírná, meg se mukkanna, ráadásul ez elég rövid útKép de a városnézés kissé bajos egy totyogóval, aki nem hajlandó babakocsiba ülni, de ötméterenként eltaknyol, még az utcaport is felnyalja stbstb. bárhová el lehet vinni, de ez pont nem az a típusú dolog. még egyet tudok, amitől megőrülne: a buszos körútKép

ja és voltam látogatni Indinél, és beindult a tejcije, már fejnije is kellett, annyira sok!KépKép és csináltam pár képet szépséges kis Dominóról is, majd felrakom, ha Indi is hozzájárulKép

votiv 8)
votiv

ja és a repüléstől se tartok, szerintem azt is jól bírná, meg se mukkanna, ráadásul ez elég rövid útKép de a városnézés kissé bajos egy totyogóval, aki nem hajlandó babakocsiba ülni, de ötméterenként eltaknyol, még az utcaport is felnyalja stbstb. bárhová el lehet vinni, de ez pont nem az a típusú dolog. még egyet tudok, amitől megőrülne: a buszos körútKép

ja és voltam látogatni Indinél, és beindult a tejcije, már fejnije is kellett, annyira sok!KépKép és csináltam pár képet szépséges kis Dominóról is, majd felrakom, ha Indi is hozzájárulKép

votiv 8)
votiv

Votiv! A nyomáskülönbség feldolgozása az ami nehezebb a gyerekeknek repüléskor. Az tuti,hogy a buszos körút őrjítő lenne egy gyereknek Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Votiv!

Nekem hiányoznának a gyerköceim.
De tényleg nektek kell átgondolni,hogy kettesben töltött időre van-e ilyen formában szükségetek vagy nincs.
Én csak azt tudom,hogy mi mit csinálnánk.Kép

Jucus
20170114224602

Votiv! Most aztán jól megaszonta itt mindenkiKép Úgyis jól fogsz dönteni!!!Kép

És Dominóról mielőbb kérjük a fotókat!!!! De jó, hogy Indinek beindult a tejcsije! És jól van? Gyógyulgat a hasa? Mikor engedik ki? És tényleg jól néz ki az osztály? Gondolom, most közelről is meg tudtad nézni! És egyébként is, több infót!!!Kép

Balaton északi contra déli part: nekem tök mindegy, csak már mennénk!!!!!!!! Mi Lellére megyünk, de kirándulni át fogunk menni északra, és szívesen elnéznék Kapolcsra is, régen voltam ott.

Den! Utazóágyat mi is tudunk kölcsönadni!

Bogárka! BKV-val is lehet hozzátok menni? Mert mi csak úgy tudnánk! És szeretnénkKép

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmo!

Bogárkáékhoz BKV val is lehet,én az első talira 2 köccel úgy mentem.Csak megszívtam mert sokkal előbb leszálltam és gyalogolhattunkKép

Juc
20170114224602

Juc! És mivel lehet odajutni? És hosszú az út?

Kép
Kép
zuzmo1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: