A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

O.k.Mvirag, majd küldök. Kép Én már ma délután szerettem volna bemenni....de hát így nem vszínű.... Kép
birolili

Senki sincs itt már napok óta. Kép
birolili

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a biztatást! Kép Nagyon aranyosak vagytok! Kép

Mindenkitől ezt hallom, hogy nem lesz semmi baj, a gyerekek nagyon jól viselik. Kép

Dani is a fagyit várja a legjobban, ő ugyanis még soha nem kapott.
Én ilyen szigorú anyuka vagyok, szerintem nem való pici gyereknek a fagyi és mindig féltettem hoyg megfázik a torka.

Olyan aranyos egyébként, mert én napok óta minden nap eszek - a hányingeremen szinte csak ez segít- de neki csak épp hogy kentem a szélére, ill. most az se és ő mindig mondja "ugye anya ha meggyógyultam kaphatok 1 egész gombocot" Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Kiakasztó ez az idő. Annyira rossz a hangulatom, ma már sírtam is. Kép
Janika fél 10-kor evett, aztán hajnali 3-kor, aztán meg nyolckor. Ez jo csak közte éjjel rengeteget nyöszörgött és sokszor kellett kelni hozzá, nyugtalan volt szegény az eső miatt. Kép
Ma megyünk 6 hetes tanácsadásra janikával, kíváncsi lezsek mekkora lett. Kép

Lenne egy indiszkrét körkérdésem: lányok ti milyen védekezési formát használtok-használtatok a szülés után a szoptatás alatt?? Csak azért mert nekem tegnap irt fel a doki a 6 hetes kontrollon injekciot de nem tul szimpi ez a megoldás.

KépKép
erszényes

Nana: sztem nem szigoruság hogy nem kap fagyit, mi sem kaptunk amig kicsik voltunk csak a tölcsér szélére egy kicsit. Igy is ettünk annyi féle édességet... Kép

KépKép
erszényes

Lili,
még nem rendeltem, de ezek szerint a legjobb darabot már elvitték Kép. Most néztem és már új ruhák vannak a honlapon. Azért maradt még, amelyik tetszik. Nem merek 74-est venni, Eszti ma 8 kiló és 71 cm volt. Egy hónap alatt két centit nőtt Kép és 60 dekát hízott. Pedig még mindig nem akar mást enni, csak tejcsit. Eszter most arra állt rá, hogy 7 körül alszik el, ébred 11-kor, 3-kor, majd fél hat körül végleg. A pocija miatt nem bír tovább aludni Kép.

Nana,
nem lesz semmi baj, egy kis gombóc meg tényleg belefér Kép.

Erszényes,
sajna nem tudok segíteni. Nekem erre már nincs gondom. 3 csaszi után már végleges megoldásnál maradtunk a dokival. De van valami gyógyszer is, amit szoptatáskor szedhetsz (régebben Continuin volt, most valami más a neve).
balim

Erszényes
Nekem a doki tablettát írt fel. Folyamatosan kell szedni és lehet szoptatás alatt is. Ha jól emlékszem pedig ua. a dokink. Vagy Te nem szeretnél tablettát?
quill

Sziasztok!

Nana,
amikor az én mandulámat vették ki (2 éve), akkor is aznap feküdtek be a gyerkőcök, mint ahogy Roz is írta. 1-2 órával a műtét után már semmi bajuk nem volt. Ettek-ittak-játszottak, másnap de. mentek haza. Mandulaműtét utáni fagyizásról már szó sincs, nem szokás és azt hiszem, nem is szabad. Én egyébként nem vagyok fagyiellenes, itthon készített "fagyit" sztem már most nyáron is fog kapni. Nekem sosem fájdult meg a torkom a fagyitól.

Balim,
én nem fizetném ki az oltóanyagot. Bárki és bármi miatt csúszhatnak az oltások (mondjuk korababánál a korrigált kor miatt), ha az állam kötelezővé teszi, akkor viselje a költségeket!

Lili,
nekem is Kiss Katalint ajánlottál itt, többen is. Ha nem a mostanihoz vittem volna, akkor én is őt választom. Csak állítólag nagyon-nagyon sok betege van.

Lina,
sztem hetente adj neki újat, addig biztos kiderül, ha vmi nem okés a kajával. Nem csak allergia lehet, hanem piros lehet a popsija, fájhat a pocija...Főleg így, h korán kezdted a hozzátápit, inkább lassabban. Egyébként a Kismama is hetente ajánlja, még a 6 hósoknál is. Viszont úgy gondolom, ha már egyszer adsz, akkor tök mindegy, hogy mennyit. Persze nem az első 3 napon, de a 4-től annyit adnék, amennyit kér. Persze szopi után és nem előtte (főleg 6 hós kor alatt, utána már meg lehet fordítani a sorrendet, ha el akarod választani).

Roz,
keményíts csak, én is gondolkoztam már hasonlón. Csak a gyerekeket sajnálom, gondolom te is emiatt mentél hazaKép
Ma is van Leona nap, de nem ma ünnepeljük. Jan 4-én "mutatta meg"a pociban, hogy kislány és ez pont Leona napon volt, így azt választottuk. Aztán ha nagyobb lesz, akkor majd eldönti, hogy mikor szeretné, van egyébként febr-ban is, sztem az lenne a legideálisabb Karácsony és a szülinapja között.

Mvirág, Kob,(vagy ha van még hobbikertész)
tudnátok nekem segíteni kert ügyben? Tervezgetem a kertünket, örökzöldet szeretnénk egyelőre, virágot majd csak ha ott lakunk. Szeretnénk kerítés mellé élősövényt, de nem tudom, melyik fajtát válasszam. A tuja, boróka mérgező, néhány ciprus is. Akkor mi lenne az, ami nem annyira igényes, bírja a napot (délnyugati a kert), jó kis sövény lenne belőle és még gyorsan is nő. És természetesen nem mérgező.
A másik az alacsonyabb sövény. A puszpáng, fagyal, magyal is mérgező. Akkor miből csináljak sövényt a járda, homokozó ilyesmi mellé?
Leona tuti mindent megenne (ami nem ehető, az ehető nem kell nekiKép), így nem mindegy, h mit ültetünk. Köszi, ha tudtok segíteni.

Zsolt,
boldog névnapot, remélem már jobban vagy! Ahogy hallottam, jó korán kezdted az ünnepléstKép! Beáék jól vannak? Lilla bírja a "nyaraláspróbát"?

Cukker,
bizony-bizony az anyatej nagyon sokmindenre jó, én is cseppentettem már az orrába. A tej eleje mindenkinél híg.
Hajnali fejés... Sztem ha feszül, akkor fejj belőle egy kicsit, hogy megkönnyebbüljön a melled, de ne fejd le teljesen. Így ha mindig egyre kevesebbet fejsz, akkor be fog állni.
Nagyon-nagyon írígylem Adri alvókáját!

Kép
sygnum

Nana,
minden kívánságod így teljesüljön! Íme egy kép Leonáról:
Kép

Kép
sygnum

Erszényes, a legtöbben itt a Cerazette tablettát szedjük.

Balim, nagyon nagy már Eszti! Sztem ne bánd, hogy csak cicizik...Kép Mi holnap megyünk méreckedni. Kíváncsi vagyok, h. mennyit nőtt 1,5hónap alatt. Kép
Sajnálom, h. hamar fogynak a ruhák. Nekem is rendelnem kellene....
birolili

Syg, nagyon szép Leona! És boldog névnapot kívánunk neki! Kép Kép Kép
birolili

Syg,

Én ezt a fagyizást nem is a mütét miatt írtam, nálunk ez majd egy fajta jutalom lesz.
Szerintem régen a garatmandulamütét után "javasoltak" fagyit, de nekünk orrmandula lesz. szerencsére.És azért a fagyizás még várat magára.

Syg, az a bordós ház a tiétek?

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
egy friss kép Eszterről:

Kép
balim

Hú most látom csak a képet!
Gyönyörű Leona és micsoda szemei vannak! Kép Kép

Erszényes,
Én nem szedtem gyógyszert amig szoptattam. Én jobbnak láttam így, de hát én "beszari" vagyok, mintmár kiderült. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Közben Eszterről is jött egy! Nagyon édes!!! Kép

És látom vannak puszilgatnivaló édes kis hurkácskák! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Balim, Eszti nagyon édes! Nem viseli meg az oltás úgy látom!Kép Remélem,h Erzsikének siekrül elintézni,h ne kelljen fizetni! Mit szólt P a kajcsizáshoz?Kép

Syg,nagyon aranyos Leona ebben a kacsás fürdőlepedőben,hihetetlen hogy milyen huncutul-boldogan csillog a szeme!Kép

Zsolt,Boldog névnapot! Remélem,már helyrejöttél!Kép

Kép
seriff

balim,
csudapofi eszter mindig vigyorog, ilyen jókedvű baba? megnézném már őt élőben is.

nana,
tudom, h orrm. lesz. miért vagy egyébként annyira a fagyizás ellen?
a mi házunk halványzöld, fekete zsindelytetővel. sarok és előtte van kitéve az állatorvos táblája.

lili,
az előbb eszembe jutott, h nem is olyan rég még azon aggódtál, h nem elég neki a tejcsi. hááát, zsófit látva...kis gömböckeKép

Kép
sygnum

Szia Seriff!

Akkor már csak Hanna képe hiányzik...Kép

Syg,
Csak a hidegsége miatt. Dani 1,5 éves volt amikor először véletlenül kapott kicsit hidegebb teát. Akkor lett először beteg, torokgyulladás, előtte semmi baja nem volt soha.

Szóval én a mai napig nem adok neki közvetlenül a hütőből semmit. Mondjuk eleve csak joghurtot kap, de azt is átmelegitem kicsit melegvízbe.

Hát én ilyen vagyok... ill. lettem. Valószinüleg már valahol az eleján elrontottam a túlaggódásaimmal.
Most elhatároztam Botonddal nem így lesz.

Pár hetesen megy ki focizni Apáékkal ha esik, ha fúj! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
köszi Kép, tényleg van mit puszilgatni Kép.

Ser,
most 60 dekát hízott, így nem nagyon aggódtak ezen. Inkább azon, hogy hiába adtam a Normaflore-t (bár a felét kiköpte mindig), továbbra is marad a napi 5-6 kakis pelus Kép. Félő, hogy valami allergiája lesz. Ezért nem is erőltetem a hamit, persze azért kóstoltatok vele ezt-azt. Lássuk be, eddig nem sok sikerrel Kép.

Syg,
gyönyörű szeme van Leónak. Látom a jelet hátul, sportos csajszi lesz Kép. Nagyon boldog, kiegyensúlyozott babának látszik.
Annyi a gond, hogy a védőnőnk ütheti meg a bokáját az oltás miatt és ezt nem szeretném. Õ mindig nagyon rendes volt velünk, nagyon szeretjük. Persze az biztos, hogy egy-két helyre eljuttatom a levelem, amiről tudom, hogy el sem fogják olvasni Kép.
balim

Lili

Ezt hétfőn írtad, ezért értettem így.

Miért nem maradhat szép idő? Jó lenne már, ha ilyen jó lenne, mint ma...szél nélkül....

Syg

Gyönyörű szemei vannak Leonának és tetszett, h miért jan. 4. a névnapja. A szemét külön kiemeli a sárga köntös.
Hát én már nem is írom, h mennyiket alszik, mert minden nap folyamatosan, közben másfél 2 órát van ébren. Nagy szerencsém van tényleg. Ha kerttel kapcsolatosan kérdésed van, nyugodtan hívhatod a férjem, mert kertépítő. Ezt másoknak is mondom, telszámát megadom emailben, ha gondolod.

Balim

Eszti csuda aranyos, de azt hiszem már láttam ezt a fotót, a tali után készült nem?

Erszényes

Én is gyógyszerellenes vagyok, mint Nana, még szopin kívül is. Én a pharmatex felhelyezhető tablettát használtam alkalmanként.

Kép

Kép
cukkermáz

Syg,
tényleg jókedélyű és nyugodt kiscsaj. A fiúk után ez nagyon szokatlan Kép. Mindenkire vigyorog. Képes egy-másfél órát is eljátszani magában.
Biztos találkozunk, ha ideköltöztök. Mi szinte minden nap sétálunk felétek Kép.
balim

Cukker,

Azt hiszem tegnap láttam a férjedet.
Kék autótok van? bár lehet hogy nem kék volt, de Suzuki, azt hiszem. Vagy nem??? Kép

KépKép
KépKép
nana09

Cukker,
az időjárásról: most olvastam, hogy lehetséges, hogy orkánerejű szél, vihar lesz az ország déli részén az elkövetkező egy-két napban Kép. Remélem nem igazolódik be. Nem hiányzik.
A kép nem ugyanaz, csak a póló, ami rajta van Kép. De azon is vigyorgott, szokás szerint.

Látszik, hogy oltást kapott a kisasszony, ma végre sokat alszik Kép.
balim

Nem láttatok vhol mosózsákot? Régen vmelyik 100 Ft-osban vettem, de nem tudom, van-e még.

Kép
sygnum

Lenne egy kérdésem.

Szerintetek Bérczi Ildi a genetikai Uh-án vagy
bármelyik uh-án megnézi azt is hogy 1 vagy 2 arteria van-e a köldökzsinórban?

KépKép
KépKép
nana09

Nana

Kicsit bizonytalan vagyok, vagy nem? Kép Szerintem a férjem láttad, mert kék Suzuki Ignisünk van.

Mvirág

Tegnap láttalak az ikrekkel, csak sajna autóból, te meg babakocsival voltál.

Syg

Én egyszer az Alföldben néztem, csak sajna nem vmi olcsó. Asszem ezer körül volt egy nagyobb.
Én valahol akciósan vettem, talán rossmann.

Kép

Kép
cukkermáz

Nana,
így már értem. Én már most is adtam Leonának a hűtőből vizet, bár ált. reggel kiveszem neki. Sokat nem szokott inni, de eddig még nem lett baja tőle, azt hiszem ez a hidegérzékenység is emberfüggő. Egyébként én is a túlaggódó anyukák táborát szaporítom.

Balim,
az Robi pólója, de Leona is el van már látva vele. Cipők, sapik, kesztyű, szandi, naci, póló...Azért hozzáteszem, outletből öltözik a kiscsaj. Sportos lesz, az már most látszik, mindig pörög ezerrel, nem tud leállni. Amit meg a labdáival művel...simán 1 kézzel labdázik a kicsikkel.
Hogy boldog, kiegyensúlyozott baba-e, azt nem tudom megállapítani. Hogy nehéz vele, azt viszont igen. Nagyon akaratos, makacs, önfejű, erőszakos, mindig véghezviszi, amit akar. Semmi szelídség, "lányosság" nincsen benne. Azt hiszem, nagyon erős személyisége lesz/van.
De miért a védőnő? Miért tehet ő róla? Külön meg kellett volna rendelnie egy oltást, vagy miért? Egyébként meg ha ő a "hibás", akkor talán fizesse ki ő, akár rendes, akár nem. Az üzletben is ki kell fizetni a pénztárosnak, ha hibázik.
Tényleg, nekem is ő lesz a védőnőm, ha odaköltözünk? Nem tudom, hogy csinálják a váltást a védőnők, az enyémmel nem szoktam se találkozni, se beszélni.
2 fiú után meg is érdemeltél egy nyugodt kicsi lánytKép

Cukker,
jöhet a telszáma. Hol dolgozik egyébként?

Kép
sygnum

Cukker,
hát ez az. Akcióban szokott lenni itt-ott, de azok a termékek nincsenek mindig. Az Alföldben melyik osztályon? Nincs kedvem keresgélni, szaladgálni utána ide-oda.

Kép
sygnum

Syg

Írok emailt mindjárt. A mosózsák a fehérneműosztályon van. Többféle méret szokott lenni.

Kép

Kép
cukkermáz

Syg,
milyen jegyű is Leona? Ikrek? Kicsit hasonlít az én kis skorpiómhoz, bár ő fiú, úgyhogy a lányosság nem hiányzik Kép. Hát nem lehet könnyű mellette sem... Nem semmi ruhatár Kép.
A védőnők intézik az oltást, de itt az a gond, hogy már egyáltalán nincs is a régi vakcinából, mert mind lejárt márciusban. Tovább nem gyártották, mert már az új van. Nem kellett rendelnie, mert volt ott a rendelőben belőle, csak azt már nem lehet felhasználni. Viszont az újat nem kaphatják ingyen csak a nov. 1. után születettek. Szóval ez van. Szerintem ő lesz a védőnőd, mert területileg hozzá fogtok tartozni.
balim

Balim,
akkor miért lenne a védőnőd a hibás? Nem értem. Ha egyszer nem kaphatta Eszter korábban az oltást a műtét miatt, a régik meg már lejártak, akkor ő nem kaphatott mást. Nem értem az egészet. Sztem kérdezd meg az OEP-et. Vagy a védőnőd. Hiszen itt nem volt más lehetőség. A másik hülyeség sztem ezekkel a régi-új oltásokkal, hogy kifizettem az új oltást, de annak az árából nem vonták le a régi típusút, amit ugye így "megspórolt" állambácsi.
Igen, ikrek Leona, ikrek és oroszlán bolygóval, mérleg aszcendenssel, ha jól emlékszem, de mindjárt megnézem.

Cukker,
köszi.

Kép
sygnum

Syg,
ma beszéltem a védőnővel, abban maradtunk, hogy kaphat naponta egy deci gyümilét, meg délután fél üveg pépet. Eddig csak almát meg barackot evett, hozzávesszük még a sütőtököt, és egyenlőre ennyit, meg ezek keverékét kapja. Nem akarjuk nagyon terhelni a gyomrát, viszont láthatóan nagyon jót tesz a bukásnak a sűrűbb kajcsi. Elválasztani nem nagyon szeretném, sőt, reggelente olyan kis édes, még félálomban fordul a cicihez, picit szopizik, nyújtózkodik, és úgy kel fel. Két kajcsi között szokta ezeket kapni, így viszont tápszert alig kap, mert két ciciből elég így a tej, hogy kicsit kitolódik az etetés, nem három, hanem 4-4,5 órára.

Cukker,
még jövő héten is megyünk vissza a Heim Pálba, elvileg nem refluxos, de a gégéje miatti esetleges rossz beidegződés miatt hány evés után.
Ja, voltunk a bőrgyógyásznál, és azt mondta, hogy addig, amíg nem emelkedik ki a tűzfolt, nem kell vele mit tenni. Én kérdeztem, hogy mi van, ha kiemelkedik (Adrinak olyan, ugye?), de végül is azt mondta, hogy látni kellene, mert az sem feltétlen baj.

Balim,
az Sztk aljában voltunk babaúszáson, megyünk szombaton is, így elsőre nagyon bejött Lilinek. Most jön apa is, kicsit kétemberes ez a dolog, mert ugye mire felöltöztetem Lilit, én még csurom víz vagyok...

Lili,
lehet, hogy holnap délután elszaladnánk a pelusért, jó? Majd csörgök előtte.

Erszényes,
én nem szedek semmit, úgyhogy nem tudom, nekem gyógyszert ajánlottak, de azt nem akartam. Úgy vagyunk vele, hogy amúgy sem szeretnénk túl sokat várni a tesóvalKép

Babák nagyon aranyosak, nekem is be kellene már hozni az elemtöltőt a kocsiból, mert így nem tudok fényképezni.

Lányok,
ha nem gyűjtitek, és van esetleg Pempers vonalkódotok, vagy Liberó babátok néhány darabot kérhetnénk?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Syg,
mi az a bolygó? Ami Leonánál az oroszlán? Erről még nem hallottam.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
nem tudom, de nem is jól emlékeztem, nem oroszlán, hanem 3 ikrek bolygó. A családineten csináltattam meg a horoszkópját és teljesen eltalálta. Ezt írta róla:

"Mérleg asc-e van, és 3 Ikrek bolygója is. Nagyon
fontosak lesznek neki a kapcsolatok, majd a párkapcsolat is, de mindenféle
haveri, baráti kapcsolatok. Jó beszélőkéje lesz, és hatalmas mozgásigénye,
és tudásvágya, információéhsége, ezeket érdemes kielégíteni. És ami a Mérleg
asc miatt nagyon fontos neki, nagyon igényli a testi kontaktust, a
simogatást, az érintést, sokat kell simogatni, ölelgetni, puszilgatni,
babusgatni, de ez egy Rák anyukának nem lehet probléma. Amire érdemes még
majd később figyelni, hogy a Mérleg elég bizonytalan, nehezen hoz
döntéseket, és elég befolyásolható, nem mindegy, ki, milyen hatással van /
lesz rá. Az Ikrek meg egy változó jegy, ez azt jelenti, hogy hol ezt akarja,
hol azt, hol ez a célja, hol az, több dolog érdekli, több dologgal akar
foglalkozni, nem túl kitartó, a kitartást kell valahogy megerősíteni benne"

Sztem tökre ráillik.
Akartam neked írni az előbb vmit, de elfelejtettem, aztán eszembe jutott és most már megint nem tudomKép

Kép
sygnum

Sziasztok!

Megvagyunk ám, csak...A babatali után valahogy nem volt kedvem írni. Kicsit kívülállónak éreztem/érzem magam. De most megráztam magam, és írok Kép

Most már egyre többet van ébren Orsi, jobban lefoglal. Mióta megszületett először volt olyan, hogy a kezemben is sírt. Valószínűleg a front volt rá ilyen hatással. Az éjszakáink teljesen rendben vannak, 3-4 óránként eszik, de alszik is tovább.
Flóra is itthon van a héten, oviszünet van, úgyhogy nem unatkozom Kép

Ma több mint két hónap után eljutottam fodrászhoz! Olllyan jól esett Kép
Közjegyzőnél, OTP-ben is voltunk a hitel miatt. Most már minden elintézve, megkaphatja a vállalkozó a pénzét.

Nana, olvastam mi vár Danira Kép Gyorsan túl lesztek rajta, gondolj arra, hogy utána nem jönnek elő ezek a fránya betegségek.

Erszénye, tényleg csupaszem Janika. KépMi pénteken megyünk a hathetes ellenőrzésre Orsival.
Injekciót én nem ajánlom, 4 éve szülés után nekem is felírta (be is adták), de tudok olyan jónevű orvosról, aki nem hajlandó felírni. Én maradok inkább a bogyónál.

Eszter, Leona, Zsófi aranyosak a képeken Kép

Bocsánat, hogy nem ragálok minden történésre, megpróbálok rendesen visszaolvasni később.

KépKép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Ezt tudtátok?

A vizsgálatok, amelyeket Cincinnatti városának gyermekkórházában végeztek, azt az eredményt hozták, hogy a horkoló szülők gyermekei háromszor nagyobb valószínűséggel adnak ki kellemetlen hangokat alvás közben - adta hírül a BBC.

A 681 család részvételével zajló kutatásból kiderült: az apáknak 46, az anyáknak 20, a gyermekeknek pedig 15 százaléka horkol rendszeresen, közülük az allergiára hajlamosak körében kétszerte gyakoribb a "hangos alvás".

A kutatók eddig is tudták, hogy a horkolás összefüggésben áll az allergiával, de azt nem sejtették, hogy az alvászavar is örökölhető. Idősebb gyermekeknél és felnőtteknél a horkolást magatartási problémákhoz, agyi zavarokhoz, szív- és anyagcserepanaszokhoz is kötik.

A BBC híre arra nem tért ki, hogy vajon már megtalálták-e a horkolásért felelős gént.

Kép
sygnum

Syg,
a védőnőnek kell elszámolnia az oltásokkal az ÁNTSZ-ben. Ha nem fogadják el az indokait, akkor végső soron rajta hajtják be a vakcina árát (cirka 8 rugó). És persze nem ő tehet arról, hogy ilyen sz...r a rendszer. Ezért mondtam, hogy kifizetem neki, de biztos, hogy megkeresem az OEP-et is, mert azért ez mégsem járja...
és az ikrekre jellemző tulajonságokkal bír Leó? A bolygót én sem tudom, hogy micsoda. A mérlegek általában nem ilyenek, mint Leó.

Még egy kép Eszterről, aztán eldugulok, mert felébredt. Ma már kétszer két órát aludt Kép.

Kép
balim

Pille,
miért érzed magad kívülállónak?
aranyosak vagytok Orsibabával!

Kép
sygnum

Balim,
olyankor hogyan számolnak el, amikor vki kifizette az újat és megmaradt a régi? Olyan szemét ez az egész rendszer, amiben élünk.
Ez a bolygó vmi olyasmi lehet, hogy befolyásolja a személyiségét. Gondolom, a születése pillanatában a bolygóállás.
Leona meg ma nem alszik, hidegfrontkor mindig ez van. Most éppen húzgálja a ruhát a szárítóról, rágja a reluxát, lefejti a szőnyeget. Mert mindig ott kell lenni, ahol én vagyok. A játékai meg a nappaliban vannak.

Mellesleg ezért nem ülök le mostanában a gép elé, mert akkor ittragadok és nem vele játszok.

Így találtam rá az előbb:

Kép

Azt hiszem, mára eldugultam.

Kép
sygnum

Syg, Balim: nagyon édesek a lányok! Kép
Nem semmi Leona a mosógépben!! Kép

Pille: örülök, hogy jelentkeztél és nagyon szépek vagytok Orsibabával! És milyen hosszú a hajacskája! Látom ti is szépen gyarapodtok! Kép

Az injekcióval mi volt a gond??

Nekem az injekció nem szimpi de igy hogy megerősítettél benne mostmár 100% hogy nem kell.
A bogyóval az a bajom h kétlem h minden nap eszembe jut bevenni főleg uabban az időben.
Szóval egyenlre akkor passz. Marad az Apácazárda, ahogy a Kazacsay mondta tegnap. Kép Kép

ja amúgy voltunk tanácsadáson: Már 4540 gramm Janika de hosszra most nem nőtt, maradt 56 cm.

Pille: ti mekkorák vagytok most?

KépKép
erszényes

Syg,
most tiszta kíváncsi vagyok, hogy mit akartál nekem mondaniKép
Leo nagyon édes a mosógépben, én már nagyon várom, hogy ilyeneket csináljon Lili. Bár most is nagyon édes volt, most azon nevettük agyon magunkat, ahogy koncentrált a babakocsiban, és elég egyértelműen kakilt, kár, hogy nem videóztuk le.
Lilinek is mérleg az aszcendense, a Nyilas mellé.
Amúgy Lili is horkol néha, mondták is, hogy ami a gégéjével van, azt biztos örökölte valakitől, Szlávának meg mondták, hogy menjen alváscentrumba, hogy derítsék ki, miért horkol, mert ugye amellett, hogy kellemetlen, elég sokminden állhat mögötte.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
eszembe jutott. Ha valóban a foga jön és emiatt nyűgös, akkor próbáld ki (ha még nem próbáltad), hogy este, elalvás előtt adsz neki egy Viburcol kúpot vagy 5 golyó Chamomillát. Hátha segítene és nem ébredne annyit, na meg nem is kínlódna a fogával.

Írtam már, hogy Leona megtanult tapsolni? Ma meg egyszercsak felkapta a poharat és egyedül ivott belőle, igaz, még csak a csőrösből. Azóta abba se akarja hagyni.

Kép
sygnum

Erszényes, injekciónál köztes vérzés. Meg mekkora adag hormon lehet benne, ha 3 hónapig kitart? Én nem gondoltam bele, csak azt láttam, hogy nem kell naponta szemezgetnem.
Pénteken megyünk méreckedni, itthon meg nincs mérlegünk. Az itthoni első három hétben 1 kg-ot hízott.

Syg, jó ez a kép Kép Mennyire ismerős. Flóra a sütő kihúzható aljába mászott be rendszeresen. Meg ahová még befért Kép

Lina, biztos vagy benne, hogy annyira várod azt az időt,amikor Lili csinálja ezt? KépÉn annyira nem élveztem Kép

pillle

Syg,
hát ez a bajom, hogy nem tudom, hogy valóban a foga jön-e? Még nem láttam jövő fogatKép
Amúgy az első ébredéséig nyugodtan alszik, utána sírdogál fel. 8-kor elalszik és olyan fél 3 fél 4 között kel fel, eszik, visszaalszik, de van, hogy rá fél órával már kel is. Valamelyik nap arra ébredtem, hogy hasal, kinyomja magát, és sikongat a macinak, ami az ágyában van, nagyon édes volt, na de hajnal háromkor...Kép
Az a gyanús, hogy mindig két kisujját beleteszi az ínye és az ajka közé.

Pille,
persze, hogy várom, tudom, hogy mozgalmasabb lesz az életem, de nem bánom. Mondjuk már most is sokkal jobban elvan, mint két hónappal ezelőtt, akkor még semmi nem kötötte le igazán rajtam kívül. Olyan jó látni, hogy egyre értelmesebb, imádom, mikor kacag hangosan, most a lábát fedezte fel, megfogja mind a két kezével, oldalra fordul. Szóval örülök minden apróságnak, büszke vagyok rá, és gondolom ezekből csak egyre több leszKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Balim,
most látom, hogy Esztinek szerintem ugyanolyan harisnyája van, mint Lilinek, ez az az Evidence típusú?Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Hu nagyon sokat irtatok , alig gyözöm olvasni , egyszer csak utol érlek Bernneteket .

Képek nagyon édesek ,olyan gyönyörü minden baba .

Sygnum
Leonát szerintem olyan mint Domika volt , mindig láb alatt és folyamatosan pörög, hogy birják energiával nem tudom .

Lányok ,
Nem tudom hogy kit érdekel, de vannak már rövid ujju badyk , Lili, Lina, Cukker, Mino? Beáéknak tudom hogy kell.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Lina,
teljesen igazad van. Annyira jó figyelni, ahogy kinyílnak a nagyvilágra. Én konkrétan arra gondoltam, amikor tizedszerre, huszadszorra csinálnak olyan dolgot, amit én nem élvezek annyira. Kép

pillle

sziazstok

ide ültem hoyg beszámoljak hoyg az összes gyerekem alszik (ilynemég soha nem volt áki 6 kor kel általában ) még erre fel is ébred áki Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,
horrorisztikus éjszakánk volt Kép Kép Kép
Eszter alig aludt, félóránként ébredt. 2-kor mondtam a páromnak, hogy vigye le a nappaliba, hogy legalább egy órát alhassak. Borzasztó volt. Komolyan mondom, hogy a régi oltástól nem aludt ilyen rosszul. Élő hulla vagyok.

Lina,
igen, olyan a harisnyánk. Szeretem, nagyon jó az anyaga Kép
balim

Jó reggelt!

Syg

Nagyon jó ez a fotó, mindig kéznél van a géped? Kép Erről eszembe jutott Bence, amikor a mosóport kiborította, és jobb híján azzal kezdett homokozni.

Pille

Nagyon szépek vagytok, és csini Orsi.

Balim

Eszti olyan aranyos és szép.

Lina

Jó, h írtad, éppen mostanában gondolkoztam rajta, h meg kellene nézetni. Hát nem kicsit emelkedik ki. Múltkor kérdeztem a dokit, azt mondta, h nem baj, de holnap megyünk szurira, újra megkérdem. Most azt is hallottam, h nem csak koszmó lehet a fejen, hanem gomba is, ami nagyon hasonlít rá. Meg a tűzfolt körül, nem merem leszedni a koszmót, amúgy is lágy részen van. Egyébként a dokihoz tartozik még egy baba, és pont ott van neki is ilyen tűzfoltja, mondta.

Kecsóné

Nekem rövid ujjú sok van. Hú tényleg még nem is volt rajta, amit múltkor vettem tőled. Kép Sok rucija van, nem is kellene ennyit vennem, de nem nagyon tudok ellenállni a szép lány ruháknak. Most nagyon kiélvezem, h lehet lányosan öltöztetni. Először rózsaszín ellenes voltam, de most alig van kék ruhája. Mályva színbe vagy tűzpirosba öltöztetem leginkább.

Kép

Kép
cukkermáz

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: