A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Mea!
Melike Ancsié. Az én lányom Viktória.
Vendég

Dóri!Kép

Ezer bocsánat, összekevertem, merta az esernyőkocsi miatt maradt bennem Melike.
Ne haragudj, tényleg zizi vagyok már estéreKépKépKép

Javítok: jobbulást vikine és tényleg bocsi!!!!!KépKépKép

Mea
mea

Jaj, Dóri, úgy sajnálom, hogy Vikinek torokgyuszija van! Kép
velem is megesett, hogy terhesnek néztek. KépKépKép

Babafotók nagyom jók, Danigombóc most nem is tűnik gombócnak, és nagyon helyes a répával!!!! Kép
Vega pitbull! Kép

Láttátok, csináltak megint egy új topicot: 2005 október -2006 januári babák.
Vendég

Tünde,
Köszi Kép Vega pitbull Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Tünde!
Nekem amikor Peti bogyósat kakil, a Hipp öszibarack-alma nagyon bevált, abból megeszik egy fél üveggel és már van is regglre normális kaki. (na néha egy egésszel is megeszikKépKép)

Jó éjszakát mindenkinek!

A betegeknek jobbulást!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Tünde,
Megnéztem a topikot, beleolvastam. Egy összeszokott társaság valamiért kivált egy másikból topikból és ezt nyitotta magának.

benianyu

Mea! Kép
Semmi gond, ne hülyéskedj, csak jeleztem. Kép

Bethesdás ügyeletest nem tudtam elérni. Kép Marad holnapra a nephrológusunk. Kép Remélem nem okozok ezzel nagy gondot. Mármint, hogy nem adtam be az antibiotikumot.

Végignéztem a képeket, és annyira szépek már a topic babái!!! Kép Nálam is a répás Dani viszi a pálmát. Kép

Tünde!
Viki eddig nem volt beteg, pedig én arcüreggyulladással és köhögéssel szültem, Gergő 2 havonta hazahoz vmi nyavalyát a suliból, nekem a hányós vírus. Szóval stramm egy csaj, az biztos. És remélem, hogy rajta hamar keresztülmegy, végülis Gergő is másnap már jobban lett, csak megtaknyosodott. De Te (is) tudod, mi az oka ennek a mostani parázásnak. Kép

Dóri
Vendég

Dóri,
persze, hogy tudom!!! Kép Sztem nincs semmi a pisiben! szorítok ám Nektek! Sis biztos küld vudukat! Kép

Benianyu,
én nem olvastam bele, de mindjárt megnézem. Szóval mint a tápis topic. KépKép

Viki,
köszi az infót! Kipróbáljuk! Bár ma kaptam a bogyó után lepényt is. Kép
Vendég

Sziasztok!

Mea,
még nem volt hozzá lelkierőm, de el fogom kezdeni. Kép
Babajellem:
Máté igazi zsivány, sikít, mászik, vigyorog és tapiz mindenkit egyből, az állatokat meg egyenesen imádja! Meglátja anyukámnál a kutyát, vagy a macsot, és egyből megy a dumálás, nekik ilyen visszafelé szívott levegővel történő kerregés jár Kép
Tök értelmes kölök, szól, ha éhes, ha kakis, ha fáradt, sőt, ha azt akarja, hogy énekeljünk, édesen elkezd vinnyogni Kép
Kb most ennyi jut eszembe Kép

Havtunde,
blabla KépKép
Bogyó és lepény KépKépKép Nincs ötletem, de ha mindenfélét eszik, tényleg lehet, hogy ilyen fajta. Erőlködik is? Mert ha nem, szerintem nincs ok az aggodalomra.

Dóri,
nincs mit Kép
Szegény Viki... Vudu megy neki is!
Has: Meával most kezdünk hasizmozni, csatlakozol? KépKép
Én 52 vagyok, de 45-46 a versenysúlyom...

Jucc,
ok, az nem nehéz valami, úgyhogy akkor viszek Kép
Harinak küldök smst, felvesszük őket autóval!
Tökéletesen egyetértek, beteg baba mamija inkább várja ki a következő talit. Tényleg rossz lenne, ha utána többen szenvednének, meg hát utána sokkal kellemetlenebb a bűntudat, mint annak az egy napnak az örömei.

Sildike,
tejóég, Bazsit nagyon rosszcsont pillanatában sikerült elkapnod Kép
Bár nem nekem írtad, de köszi az infót vízforralás ügyben! Én is adok Máténak vizet, tetszik neki nagyon! Kép

Bkriszta,
azt a kék szemet! Reszkessetek pasik! Kép
Máté köszöni szépen Kép

Ancsi,
A Paint egy sima rajzprogi.
a Start menü --> Kellékek között találod meg, kinyitod, és azzal nyitod meg a képet, vagy pedig a képre kattintassz jobb egérrel, és ott kiválasztod a Megnyitás egyéb programmal, vagy valami ilyesmi c. parancsot, és ott kiválasztod a Paint-et. Bocs, ha nem szabatos, angol xp-nk van, és ott Open With a parancs címe.
Ha megnyitottad a képet, a bal oldali menüsávban találsz egy nagy A betűt. Ha rákattintasz, kijelölheted a négyzetet, ahová a szöveget szeretnéd írni. Beírod, és a felugró parancssorban meg is tudod formázni. Ha nem ugrik fel magától, akkor jobb egérre megjelenik egy panel, ahol a Text Toolbar-ra kattintasz.
Nem olyan bonyi, mint így leírva, de ha elküldöd a képet, szívesen megcsinálom neked. Kép
Ja, most látom, Hencsi megelőzött Kép

Kuha,
mél ment!
Prüntyi taliról kár, hogy kimaradtok, de hát a kettecskés party lehet, hogy nekem is jobban bejönne Kép
Sörös Gergő édes Kép

Barbi,
Nolcsinál nem most kezdődik a dackorszaknak nevezett azértsemakarom fejezet? Kép
MANO nap Kép

Benianyu,
Szegény Beni! Kép
Bevetek egy minden eddiginél hatásosabb vudut, csak neki! Kép
Dani ügyibaba Kép Máté is feláll, ha a kezembe kapaszkodhat, de én sem hagyom neki sokáig. Sőt, amikor felveszem, a lábával megkeresi a nadrágszíjamat, belekapaszkodik, és ott ácsorog Kép
Képek aranyosak Kép

Cinka,
köszi Kép
Tényleg nagyon okos fejecskéje van Rékának!

Hencsi,
megelőztél képügyben, de dolgozz csak KépKépKép

Nemesek!
Undi, hogy éjjel is megszoptatod a fél éves babádat, ha nyűgje van? Miért? Szerintem teljesen természetes dolog.

Csikken,
ha olvasod esetleg, és van kedved talizni, írj: sisotris@halottlato.hu

Pusztok!

Sisotris és Máté
25+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis,
hát mit mondjak, szegényem nyomja ezerrel kifelé. Ha nézem, azt hinném, na most aztán már tuti kifolyt, de nem, pár bogyesz. Kép
Zita séta közben nagyon megörül, ha lát egy gyereket, babakocsit, és ő is visszefelé kerreg, nagyon édes. Kép
Vendég

d
Vendég

Jó estét!

Én is itt vagyok, ha másért nem hát azért hogy olvassakKép, nekem már csak ez jutKép, ez a nap csúcspontjaKép

Én nem tudom kinél hogy van, de ma megint du. elkezdtem összekészülődni, hogy márpedig akkor én megint elmegyek venni magamnak 1-2 nyamvadt felsőt, de aztán Léna ismét sztrájkolt a táppal, aztán álmos lett, sírt, minden csak félig volt bepakolva én félig fölöltözve, mire arra jutottam hogy már megint nincs értelme elindulni, mert megint itt van mindjárt a következő etetésKépKépKépKép
Szóval kész vagyokKép

Benianyu!
PancsolásKép, nem tudom mikor lesz még egyszer bátorságom nekidurálni magam a kádazásnakKép.

Figyu, ha mulatni akarsz, és TÖBBIEK is, akkor adjatok a gyerkőcöknek egy szál ropit.
Mi 2 napja adtunk Lénának egyet, hát amit művelt vele, az valami csúcs voltKépKépKépKép, az volt a legjobb amikor kettétörte és teljesen kiült az arcára a "nem értés" hogy hogy lett 1 ropikából 2ropika!
Kár hogy nem vettük fel videóra a műsort!KépKépKépKépKépKép

De jóóóóóóóóó, akkor én is be merem vallani hogy már nagyon gondolkoztam, hogy adjak Lénának valamit a mi asztalunkról, úgy mint Danigombóc is kapott egy darab répát.
Akkor nem leszek ufó, ha én is adok ugye???KépKép
Bevallom, Léna már evett egy-két kiskanál TEJBEGRÍZT(apáéból kunyizta ki)! Nem lett baja tőleKépKépKép

Sildike!
Fotó aranyos a két gyerekrőlKép
Na én megint lecsaptam a linkre a Prágai szállásokrólKépKép
Bár ha így haladunk még a szomszéd faluba se jutunk elKép, nemhogy síelni, meg városlátogatásra...KépKép

Nemesek!
Ne mááááááááá...mi történt????
Jesszus....azt hittem hogy ebben a korban már nem tudnak elromlani a babókKép
Ezek szerint mégis????

Jucc!
Épp most akartam írni, hogy esetleg kellene szólni HarinakKép
Én sajna tudtam, hogy továbbra sem állnak valami jólKép.
Sajnos mi a talira nem megyünk, viszont hétfőn megyünk anyukámhoz, és lehet hogy meglegeltetjük tesóm 2 gyerekét a kisvonatnálKép(meg persze kitoljuk Lénát is ha jó idő lesz).
De ez sem biztos, mert nem nagyon szereti anyu odavinni a 2 unokáját, mert olyan arrogáns emberekkel találkozott már ott, hogy inkább másfelé mennek.KépKép

Sis!
Hol van az a Toscana??
Ott a helyemKépKép

Dori!
Hát rátok jár a rúd rendesen!
Jobbulást kívánokKép

Has:Elhiszem hogy megállt benned az ütő, szegénykémKépKépKép
Azért ne kenődj el, ok???
Csak hogy vígasztalódj én este 6 kor 1 TÁBLA MILKÁT FALTAM BE egyedül, mivel bosszankodtam, hogy gyakorlatilag egész nap semmit nem csináltam, csak Lénát szedegettem össze és pakoltam vissza a játszószőnyegére,el sem jutottam sehová és marha dühös és fáradt vagyok, úgyhogy ezt tettem dühömbenKépKép
Szerinted az én hasamnak ez hiányzott???
A francot!
Mondtam is apának, hogyha nem javul valamelyeset a helyzet és nem tud többet itthon lenni akkor készüljön hogy egy malacka lesz a feleségeKépKép és rámutattam az úszógumimra...Kép
Erre ő: Majd megyek zsírleszívásraKépKépKépKép
Jó fej mi??????

Ayse!
Hát nekem is volt már szerencsém a Havas család egy másik tagjához!
Hidd el, Te még jobban jártálKép. Szorozd meg ezt 1000 velKép(fia)

M.

Kép

Kép
megann

Legalább valaki hasznát veszi a jó nagy kádnak, ha már én nemKépKépKép

Kép
Kép

M.

Kép

Kép
megann

Na tessék, mire én ideérek, már mindenki alszik.(KépKépKép

Hát ez tényleg nem az én formámKépKép

Jó éjt

M.

Kép

Kép
megann

Cinka Kép!
Azért írtam, hogy látszik, hogy a lányod okosfejű, mert nagyon szép szabályos, kerek a koponyája. Előrefelé is domborodik a homloka és legjobb tudomásom szerint ott honol a kreativitás. És a tekintetéről se felejtkezzünk el, abból is süt az értelem!

Tünde Kép!
Annyira lubickolok az érzésben, hogy nem kell nap, mint nap főzni, hogy valószínűleg nem vagyok elfogulatlan a Foodexpress-kajával. Eddig minden ízlett. Tényleg lehet, hogy egy kicsit egyeníze van, ami hosszútávon már nem annyira jó, egy hét távolából még nem zavaró. Nekem elég a mennyiség. A férjem azonban már jelezte, hogy az én kosztomat szívesebben megenné. Kép

Sildike Kép!
Köszi az infót a földdel kapcsolatban! Nekünk is füvesíteni kéne, de itt a környéken aranyárban mérik, u.e. a mennyiség asszem 32 ezer. KépKépKép

Benianyu Kép!
Jobbulást beninek! Dani nagyon édes a répával! Le tud belőle csippenteni? Le is nyeli esetleg? Nekünk is ugyanilyen zsiráfzebrás rugink van (még Lilitől).

Bkrizsta Kép!
Angyalian szép a kislányod!

Dóri Kép!
Nektek is jobbulást kívánok! Pocak miatt ne keseredj el, nemsokára jogos lesz!
Velem jó 10 éve fordult elő, hogy az akkori divatnak megfelelő bő kabátom volt és egy jó középkorú úr át akarta adni a helyet a buszon emiatt (pedig akkor még 55 kg voltam). Szabadkoztam, ő is, vége. Következő héten megismétlődik a jelenet, más szereplőkkel, én már rutinosan mondom, hogy köszönöm, nem ülök le, mire kiderült, hogy nem is nekem szóltak, hanem a hátam mögött állónak és aki szólt, az olyan kancsal, mint a csacsi, aki erre lát, de arra néz, szóval engem nézett, de nem rám gondolt. Égtem, mint a Reichstag! KépKépKép

Mea Kép!
Szerintem lehet látni, hogy ki milyen jellem, már babakorban is. Liliről kétnaposan kiderült, hogy önfejű, Andrist pedig kenyérre lehet kenni (de csak jóindulatú, nem hülye!).

TündeKép, SisKép!
Jópofa lehet ez a visszafelé kerregés!
Andris is egyre változatosabb hanglejtéssel beszél. Sokszor mondja, hogy Abu, pl. ma is, amikor megérkezett a férjem. Lili 8 hónaposan kezdett beszélni (első szava a gomb volt Kép).

Ayse

ayse

Sziasztok!

Emlékszik még ránk valaki?Kép

Visszaolvasni eséllllyem sincsKép Kép
De mindenkit Puszilunk!

A betegeknek jobbulást!
Boldog Névnapokat-SzülinapokatKép

Erhard még csúnyán köhög, tele van az orra, de már nem kap semmitKép
Ritkán van még hasmenésünk, bár a jó az egészben, hogy már nem fertőzünkKép
Erhard sem fertőz csak náthás. Elég nekünk ez is.
De egyébként rendületlenül "rosszalkodik"Kép Kép Kép

A fején 1 nap alatt 3púp lett. Amikor rajta volt a kutacsvédő sapi, akkor nem esett el. Lehúzta a fejéről, ott álltam mellette és beütötte a fejétKép
Felállt, elzúgott, a szekrény tetejéről ráesett egy doboz....szegény, és mindez a névnapján.

Lányok!
Normális, hogy még nincs foga?
Szerintme nincs elég calcium a szervezetébenKép
Vagy mitől nem jönnek elő a fogai?
Rendeljem meg a protkót?

A nagy nyafi közepette, nem emlékszem ki írta, hogy levárandósozták.
Engem lekövéreztekKép
160cm és 56kg vagyok!
Ez mind jó lenne, de 15kg a hasamon vanKép
Nekem is átadnák a buszon a helyetKép

Viszont nemcsak zsírleszívásra kellene mennem, hanem mellfeltöltésre isKép Kép Kép

Na lépek.
Holnap megint rohangálok, főzök, mosok vasalok, takarítok....

Puszi Mindenkinek!
Képet dobok fel.

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Megann Kép!
Ennek a lánynak akkor is kéken világít a szeme, amikor lefelé néz? Nagyon édes!

ayse

Göndörzsóf Kép!
Boldog születésnapot kívánok!

Rajongásom tárgyáról lehet friss fotókat nézegetni?

ayse

Tünde Kép!
Most szöget ütöttem a fejembe: a hízás az milyen lelki jelenségnek a tünete?

ayse

Megann!

Ha Lénával mész, miért nem viszed magatokkal a kaját? Úton-útfélen van kajálda, bemutatod Lénát, tuti bárki szíves-örömest megmelegíti! De vannak kocsiról működő ételmelegítők is.

Ayse! Kép
Én ma gyrost ettem, és nagyon fincsi volt! És nagyon élvezem én is, hogy nem kell főznöm már 2 hete! Kép
Vendég

Így rámolgatja ki a szekrényeketKép
Kép

A kutacsvédő sapiban. Egy kicsit bénán fényképeztemKép
Kép

Folyt.köv.

Kép
angelani

Ayse, .)
most igazán nem tudom, írjak-e erről a témáról újfent. Mi a mélcímed?
Vendég

Angelani,
nem semmi Erhard, ahogy pakol!
már látjuk, mi vár ránk! KépKépKép
Alsó képen tiszta alien-es, a világító szemekkel! Kép
Vendég

Tünde Kép!
vizvariemese@level.datanet.hu

Köszönöm!

ayse

Ayse Kép!
Mél ment.

Léptem, jóccakát!
Vendég

már nem emlékszem ki rajta fel a frame show-t, de engem jól megszívatott, mert már második este nem bírok felállni a géptől, folyamatosan próbálgatom, nyomtatok, mentek Kép
az anyáknapi verset lekoppintottam, köszönöm utólagos engedelemmel!! és jó, hogy leírtátok, hogyan lehet beleírni, mert nem tudtamKép

ma sikerült kakit gyártani hőmérővelKép nálunk a sütőtök jött be, valahogy az őszibari nem hajtotta meg.
lányok, a csőrös pohárról mi a vélemény? ajánlott vagy nem? egyelőre sima pohárból és kiskanállal próbáltam a vizet.

a talikról teljesen lemaradtamKép

Léna csodaszép, mint mindigKép
Daninyuszi meg zabálnivalóKép

többi képet meg még nem láttam, majd visszanézekKép
gyógypusszancsok a bretegeknek!

and, eszter

KépKép
KépKép
and

Ayse, az én első szavam is a gomb volt!
Havast nem birom elviselni a képernyőn sem, én sem szeretnék vele élőben találkozni. Nem szeretem, amikor valaki a cinizmusból él, arra mindenki képes. Nem tudom, miért nevezik mostanában humornak. Én humor alatt mást értek.

Nemesek, Julcsi is hasonlóan viselkedik mostanában. Éjszakai rém (igaz, ő tud aludni, csak sokszor ébred), nappali tündér. Pedig azt mondják, ha egy baba nyugtalanul alszik, nappal is nyugtalan. Hát ez rá nem igaz. Ma már jobb volt a helyzet, talán annak köszönhetően, hogy elhatároztam, nem küzdök vele, hanem a szolgálatába szegődömKép

Julcsi mászik, 5-6 napja, nagyon ügyesen, sosem esik el, nagyon jól koordinált mozgása van. Megpróbál négykézlábból leülni, de ez még féloldalasra sikeredik, támasztja magát egy kézzel. És állandóan álli akar, én már nem akadályozom ebben, hisz magától csinálja. Nem tudom a hasamra fektetni, sőt állva sem rendesen tartani, mert egyfolytában kitámaszt a lábikóival és nyomja fel magát. A kanapén ránk támaszkodva sikerül is neki, a földön még nem.

Na, unatkozik az úrnő, megyek bohóckodni neki,

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Jó reggelt!

Angelani!
Jobbulást Erhardnak! A fotón jól látszik, hogy egy örökmozgó, akárcsak az én Petim! (ő is már feláll és esik kel egész nap) A fogak miatt ne aggódj, Petinek sincs még egy sem, meg asszem Megann Lénácskájának sincs még foga (javíts ki ha nem jól emlékszem Megann Kép)

And!
Én feladtam a harcot a pohárral, meg a kiskanállal itatással! Amikor tényleg szomjas, képtelen kivárni azt a lassú tempót, úgyhogy maradt a cumisüveg, de Nektek kitartást kívánok a pohárhoz! Kép

Davallia!
Gratula a második fogacskáhozKép
Adó: Idén már ha jól tudom, mindenki önadózó lesz nem? Arról volt szó, hogy jan.1-től nem csinálhatja a munkahely, vagy tévedek???

Anyáknapi fotók nagyon helyesek, meg persze a többi is! Kép

Viki+Peti 29+4

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jó reggelt!

Bocs, még nem olvastam vissza, de egy SOS kérdés:
A rózsatövis hegyét hogyan lehet kiszedni? Azt hiszem, sehogyan sem, de akkor mi lesz vele? Tegnap megnyírtam két cserjét, persze kesztyű nélkül, és most nézem, hogy teli van a kezem apró, mély sebekkel, amikben ott csücsül a tövis icipici hegye. Most mi lesz? Meg fogok dögleni, tudom, de hogyan? KépKép

Pusztok

Sisotris és Máté
25+6

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis
Elkezdhetnéd kipiszkálni egyenként tűvel, utána pedig csipesszel kiszedegetni, de ha nincs türelmed simán kidolgozza a szervezet is. Ha valamelyiknek a környéke nagyon bepirosodik és feszít, azt szedd ki. Mondjuk pár napig nem irigyellek.Kép

Nekem egy köpködős kaktuszom volt, ami úgy védi magát (a kis szenya még a locsolás ellen is), hogy ahogy közelít hozzá bármi is elkezdi köpködni a pici tüskéit. Mire erre rájöttem...

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Nagyon szépek a babákKép

Tünde
Engem is érdekelt volna...Kép

Ayse
A kabátos sztori nagyon jóKépKép

Marci tegnap óta a földön bandázik.
De eddig nem fedezte föl, hogy kitárult a világ.
Csak csücsül és pakolgatja a játékait.
Netán hasra dől és repülőzik. Még idő kell, hogy legyen valami?Sőt nem is igen csípi eddig ezt a pokrócozást. Sír ha ott hagyom, csak akkor van el ha mellé fekszem. Lehet, hogy a járókát megszokta és biztonságban érezte magát. Na mind1.
Próbálkozunk. Járóka kiiktatva egy ideig.

Még várunk a vérvétellel kettő hetet a dokinéni tanácsára. Õ azt mondja, hogy tuti nincsen baja Marcinak. Amit remélek is. De nagyon meg akar győzni, hogy csináltassak teljes vérképet. Szerinte ugyanis jobban fáj, ha az ujját szúrják meg!!!!Marcinak. Én ezt nem hiszem.
Amúgy iszik továbbra is, mint a kiskacsa.

Legnagyobb szívfájdalmamra sajnos úgy néz ki, hogy nem tudunk menni a talira 28-án.KépKép
Ugyanis úgy néz ki, hogy 21-én kezdődik az angol tanfolyam amire járni fogok. Péntekenként lesz 2-től 6-ig.Pedig de szeretnénk résztvenni rajta!!

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jó reggelt mindenkinek!

Benianyu!
Répa-rágcsáló Danibaba tényleg nagyon helyes!!!

Megann!
Léna továbbra is gyönyörű!!! Kép Kép Kép

Mea!
Mikor kapjuk Líviről a fürdőrucis képeket???

And!

Segíts légyszí, hol írták le a lányok, hogy hogyan lehet szöveget illeszteni a Photo Frame Show-s képekbe? Mert én nem találom, és egy csomó képet szeretnék csinálni!!!

Köszi!

kuha

Kép
kuha

Juci
Nekem Bazsika minden nap benne volt a járókában, amikor valami dolgom volt és pont olyan sokáig mászott, mint aki nem.
Ráadásul én azt olvastam még egy régebbi Kismamában, hogy azok a gyerekek, akik járókában vannak, sokkal jobban tudnak később koncentrálni, mert hozzászoknak, hogy egyszerre csak egy-két dologra kelljen figyelniük. Ezt egyébként én is észrevettem már Bazsikán, hogy ha sok játék van kirakva neki, akkor mindenhez hozzákap egy kicsit és igazán egyikkel sem tud jót játszanai.
Szóval szerintem és egy gyermekorvos nagymama szerint is (Kismama cikk), egyáltalán nem káros a gyereknek, ha járókában van. Ez szerintem megint csak egy új hóbort, generációk nőttek fel járókában és ugyanúgy megtanultak mászni. Én Lacikát is beteszem a járókába és nagyon jól elvan ott, ráadásul Bazsira sem kell annyira figyelnem, hogy mit csinál a kicsivel. Persze nem egész nap kell a gyereknek a járókában lenni, de amikor az embernek dolga van nyugodtan beteheti.

Ivás
Nekem Lacika egy nap több mint 1 liter folyadékot iszik, a kaján kívül, Bazsika csak tejből megiszik 1 l 1 nap és ezen kívül még 1,5 l teát, vizet, gyümölcslevet vegyesen. Egyáltalán nem aggódom, mert én napi 3,5 l folyadékot iszom kb. egy nap én is olyan vagyok mint egy kacsa, de nem vagyok cukorbeteg. Nagymamám meg kikészíti magának kancsóba a napi 1,5 l vizet, hogy azt el ne felejtse meginni. Nem vagyunk egyformák, van, aki sok folyadékot iszik, van aki keveset. Szerintem ez nem feltétlenül a cukorbetegség jele.

Kép
Kép Kép
sildike

Rokica: Dr. Banczik Zoltán Máv kórház
Kép

Kép
flocika

na halihó lányok!
mégegyszer akkor ki is jön a taira hozzánk?
Barbi,Cleo,Thomasanne,Nemesek,Manka,Sildike?még valaki?
kérnék egy sziát a mélemre: e.altnoder@chello.hu

jó szar idő van!

Benianyu,hagyom állni,de közben azért rángatom is ide-oda,meg ő magát!nem vettem észre,hogy a földet hanyagolná azóta!a ruhái,mint egy felmosórongy,mert az istennek nem maradna a szőnyegen,kőpadlóbuzi!Kép

viszont jelenleg teljesen reménytelen vele autózni,babakocsizni,mert ülni ugye még nem tud,de ez a féligfekvés teljesen kiborítja,a kocsiba pedig nem fér el a nagy terepbabakocsi,amibe hasalni is tud,bár azt is megunja,ha megállunk meg ugrik!a kengurut szereti,de mostanság abban is ficánkol,pláne ha nem egy forgalmas út mellett sétálunk(tiszta pasi),de boltokban reménytelen,dührohamot kap,ha kiveszem,akkor meg ugráltatni kell vagy hasravágódna,de mindenhol nem tudom letenni!múltkor bementem egy boltba,ott ficánkolt,majd odaraktam az eladók pultjára (3fiatal volt)és közöltem velük,hogy 10percig sitterkedhetnének,amíg picit körbenézek,csak arra vigyázzanak,hogy ugrik!Képnagyon arik voltak,ketten fogták a kezét-lábát,egy meg szórakoztatta!kipakolhattam volna a boltot!Kép
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Lili ma reggel:
- Ne menjünk olyan helyre, ahol rákok vannak!
- Jó.
- Ott él a delfin is?
- Igen.
- Akkor nagy baj van, mert a delfint szeretném megnézni!

ayse

Jóreggelt!

kint ronda idő van, pedig már kezdtem megszokni a jóidőt.
hétvégére meleget ígérnek, remélem úgy is lesz. Húsvétra megyünk anyához Nyyregyháza mellé, már pénteken, mert apa szabit vett ki, no meg szünet lesz a suliban is. Már csüt. este elmentem volne, de Iviék mennek a Vígszínházba a Három testört megnézni az osztállyal. Nekem is hiányoznak már a színházba járások, de hamarosan meg lehet majd újra tenni Kincsitől.

Kincsi is iszik rendesen főleg gyümölcslevet, meg kevés vizet.
Én is sokat iszom, mert azt vallom, hogy kell, mert a sok káros anyag csa így ürül ki a szervezetből.

Köszönjük a csajszira vonatkozó dícséreteket.

Léna helyes a kádban.

Benianyu édes Danibaba a nyuszik eledelével. Kép

Erhard igazi kis csibész.Kép

Sis, rózsára csak az jó ha kiszeded tűvel a tövist. Nekem múltkor a parkettázásnál állt az ujjamba egy pici szálka, alig bírtam kiszedni.

Panda 2. fogacskaKépKép

Dóri hentes Kép Vígasztaljon, hogy szép húst kaptál.

Ayse szeretem a stílusodKép Aranyosak voltak a múltkor is a Lilis történetek./hullócsillag/

Kincsi elaludt szopi után, már egy órája. Majd ha ébred megyünk be dolgozni, addig összekészítem a cuccát.
Kétlaki életet élünk ott is van polifoam, pelenkázó cucc, játék stb. Nem baj beleszokik.

Édes nagylányom beállította az ébresztőt 3/4 6-ra, persze én hamarabb keltem rá, mint ő. 1/2 7-kor már el is húzott az iskolába, mert megbeszélték a barátnőivel, hogy hamarabb mennek. Igazi kiskamaszok.
Viszont jó, mert elmond sokmindent, kikéri a véleményemet és nagyon felelőségteljesen foglalkozik a hugával. Imádják egymást.
Nem untatok tovább senkit.

puszi

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Jó reggelt!Kép

Kriszta!
Köszi az infót babakocsi ügyben!Kép Nekünk van egy 6,3kg kocsink, de én még ettől is könnyebbet keresek. Ne álmodozzam?KépKép
Láttam már 5kg körülit, de annak viszont nem lehet dönteni a háttámláját.

Dóri!
Emlékszel, hányan dícsértünk a közös sétánk után, hogy milyen csinos vagy?Kép
Ne törödj a hentessel! Van két gyönyörű gyereked és ez a lényeg! A hentes meg tehet egy szívességet!KépKép

Zsuzsa!
Julcsika milyen ügyes!Kép Gratulálok a mászáshoz!Kép

Juci6!Kép
Szerintem Marci előtt hamarosan megnyílnak a távlatok, meglátod, nemsokára nem győzöl majd rámolni utána. Egyelőre talán tényleg nem érzi biztonságban magát.

Megann!
Léna gyönyörű!Kép
Én simán megetetem Natit útközben is. Ezt amíg csak szopizott, addig is próbáltam megoldani, mióta mást is eszik, azóta pedig viszem magammal az üveges kaját+innivalót.

Nemesek!
Én sem értem, mi az undi???

Benianyu!
Répaevő Dani tündéri!Kép
Beni jobban van?

Megyek, mert nemsokára jön a védőnő!

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Juci6 Kép!
nem akartam írni a műltkor, de nekem is jobban fáj, ha az ujjamat szúrják, mintha a könyökhajlatból vesznek vért!
Nem mondod, hogy Téged a hízás érint ??! (vagy nem arról van szó?)

Sis Kép!
Konkrét javaslatom nincs, hogy most mit csinálhatnál. Eszembe jutott a férjem sztorija. Pár éve a napközis táborban focizott és valami baromi furcsán beleesett egy bokorba. Mondta, hogy fáj a térde, hetekig, de semmi sem látszódott. Aztán kb. egy fél év múlva elkezdett megjelenni a bőre alatt (ami ugye teljesen ép volt akkora egy kefeteség. Óvatosan kinyopmkodtam, mint egy mitesszert és kiderült, hogy egy tekintélyes faágdarab! Persze a rózsatüske biztos más, mert kampós Kép-

Sildike Kép!
Köpködős kaktusz Kép

Davallia Kép!
Panda csoda ügyes!!!Kép
A húgomnak is van egy ilyek kit története. Tudni kell hozzá, hogy elég magas, vékony fiús alkat (volt Kép 2 gyerek, most nőiesen tökéletes Kép). Na ez még lánykorában történt. Sógorommal elmentek az autószerelőhöz. Eső volt, tél volt, egy nagy kapucnis bő dzsekiben volt Hugi, az arca alig látszott. Az autószerelő a sógoromhoz:
- A nagyfiad?
- öööööööööööö..............
(A húgom gondolkodott pár másodpercig, hogy a helyzet megmentése érdekében eljátssza a nagyfiú szerepét) KépKépKépKép

Majola Kép!
Julcsika Sportlady Kép

Ayse

ayse

Bkriszta Kép!

Köszi!
Egyáltalán nem untatsz!!!
Szeretném, ha nekem is ilyen jó kapcsolatom lehetne majd Lilivel, mint Neked Ivivel!!!

ayse

Bab Kép!
Merre vagy?

Lányok!
Kaptam egy viszonylag hosszú leírást az aszpartám nevű édesítőszer káros hatásairól Nem tudom ellenőrizni persze, hogy mennyire valósak az állítások benne, de elég érdekes volt. Pl. kiderült, hogy gyerekvitaminokba is teszik, és megnéztem, abban a vitaminban is van, amit Lili szed! Lehet, hogy Ti is megkaptátok, de ha érdekel Titeket, felteszem ide.

Ayse

ayse

Hello! Kép

Köszönjük mindenkinek a sok dícséretet répaevő Daniról! Kép És Beninek is a jobbulás-kívánasokat! Sajnos, nincs jobban, de legalább már nem lázas. Bágyadt, fekszik egész nap, nem eszik semmit. Kép Most elaludt ő is.

Megann,
Léna nagyon édesen pancsol! Kép Kád királyság! Kép
Vásárlás Kép Tényleg jó ötlet, hogy elvidd a kaját Lénának, mindenhol megmelegítik.
Ropi Kép Tábla Milka Kép Kép Kép

Dani rágókának használja a répát, nem tud leharapni belőle.
Tegnap először adtam párolt alma-répa pürét, vagyis csak próbáltam, mert nem kellett neki. Így maradtunk a sima reszelt almánál, azt megette.
Ma megpróbálom az anyatejes krumplipürét, aztán meglátjuk, hogy "kivág-e" vele, vagy sem. Kép

Majola,
Zsuzsa igazán nagyon ügyes kislány! Kép Éjszakai rém-nappali tündér Kép

Sis,
Tüskék Kép

Ayse,
Liliszáj Kép Édes, mint mindig! Kép
Zsiráfzebrás rugi nálunk is Benié volt. Kép Van hozzá kabátka is.
Havas ügyben egyet értünk, én sem csípem, sőt!

And,
Én csőröspohár párti vagyok. Ha még nem is megy belőle az ivás, rágókának is jó egyelőre. Csepegésmentesetek van?

Davallia,
Gratula Panda második fogához és a tapsikoláshoz! Kép

Nyúlné,
Vásárlás Kisnyúllal Kép Kép Kép
Nálunk sem egyszerű a séta mostanában. A mózest már nem kéri Dani, hason sem, mert ha megunja, akkor hanyatt már nincs el benne. Mostanában inkább esernyőkocsival járunk, 4 magasságban dönthető. De ha nem akkor megyünk, mikor Daniuraságának is kedve van nézelődni, akkor balhézik. Néha muszáj menni, akkor is, ha ő épp nem akar, mondjuk Beniért az oviba. Ráadásul utálja, ha a szemébe süt a nap, akkor is van balhé. Kép
Mondjuk a mai pocsék időben ki sem tudunk menni, sehogyan sem. Kép

Folyt köv., ébredeznek a fiúk.

Benianyu

benianyu

Jó reggelt!

Csak egy percem van, vendégem jön mindjárt.

Talira még csak Sis, Cinka, Hari és Pzita jelentkezett nálam emilen. Többiek, nem jöttök?
GöndörzsófKép igazoltan van távol???

MegannKép Ha hétfőn jöttök a vonatosra, feltétlenül jelezz, örülnék, ha találkoznánk! /persze, ha Te is akarod Kép /
jkoltai@externet.hu írok telcsiszámot, ha írsz ideKép

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Benianyu!
akkor látom ez nálatok is hasonló!
gondolom,ha végre tudnak majd ülni könnyebb lesz....egy picitKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

AyseKép Sajna én is hallottam az aszpartamról, már elég régóta riogatnak vele. Nem is használom, főleg nem terhesen, meg szoptatósan, és figyelek arra is, hogy miben mi van. Balázs vitaminjában nincs ilyen, és a rágókból is olyat veszek csak, amiben xilit van, az állítólag oké.

J.

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Sziasztok!

Köszönöm a tövisinfót mindenkinek!

Próbáltam az egyiket tűvel kiszedni, de csak úgy megy, hogy körülötte felszaggatom a bőrt, és így cseszett nagy lyukat ejtek, úgyhogy inkább hagyom a csodába,főleg a csontos helyeken, mert baromira fáj... Majd kijön magától, mint Sildike is írta Kép

Pusztok

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Sis, Kép/Kép
most akkor nem tudod megsimogatni Mátét? És Apát?? Kép

Juci, Kép
????? De ugye nem azt akarod mondani, hogy Te vagy elhízva?????
Ha Marcinak nem acetonos a lehelete, és a pisije sem, akkor ne aggódj. Egyébként az ujjszúrás tényleg eléggé fájdalmas, az ujjbegyünk tele van idegvégződéssel.
Ha meg már úgyis megszúrják, én a teljes vérképet választanám. Marci kb 1 óra alatt, te meg 1 év alatt elfelejted Kép

Davallia, Kép
Pandafog! Kép

Ayse, Kép
az aszpartamnak némi köze van az agydaganathoz, nem?
Liliszáj Kép

Benianyu, Kép
nem gondoltál Daninak napszemüveget? Zita jól elvan vele, nem zavarja (és a nap sem).
Vendég

Tünde,
Rápróbáltam Beniét, de rögtön lecibálta és nagyon mérgesen nézett.

benianyu

Bocs, hogy hülyeséget kérdezek, de hol próbáltad rá?
Én először ébredés után, az elsötétített szobában adtam Zitára, szegényem jól meg is ijedt. Aztán amikor séta alatt adtam rá, szoros volt a pánt, és nem tetszett.
Mostanság sikerült megtalálni a megfelelő méretet, és így minden ok. Kép
Vendég

Sziasztok!

Megann!
Léna gyönyörűséges a kacsaraj közepénKépKépKép!

Ayse!
Köszi, kösziKép. Akkor talán most már kezdem elhinni, hogy kedves szülésznő ismerősöm tényleg nem holmi udvariasságból mondta, mikor megszületett Réka, hogy Õ még nem is látott ennyire szabályos újszülöttkoponyát, azoknál akik természetes úton jöttek a világra. Pedig Õ aztán nem egy szülésnél asszisztált már.
LiliszájKépKépKép. Érdekes, hogy mennyire kötődik a delfinekhez. Látott már egyáltalán élőben delfint??? Pegazusként is hozzájuk akar eljutni, ugye?
Nagyfiú hugicádKépKépKép!

Davallia!
Gratula Panda 2.fogához! Biztosan nagyon édes lehet, mikor tapsizikKépKépKép! Réka is akkor még jobban szokott örülni, mikor mi örülünk NekiKép!
Ne aggódj, engem is fiatalabbnak szoktak nézni. Kezdetben zavart, de most már pont úgy vagyok vele, mint Te. Eljön még az az idő, mikor örülni fogok nekiKép.

Angelani!
RámolósKépKépKép Erhardod remélem most már tényleg mihamarabb rendbejön.
A foga miatt ne izgulj, én 1 éves elmúltam mikor kibújt az első!!!

Zsuzsa!
Nagy nagy gratula Julcsikának a szabályos mászáshozKép! Nem is csoda, hisz már régóta nyomta a fekvőtámaszokatKépKép

Kriszta!
Engem egyáltalán nem untatszKép! Jó hallani, hogy ilyen jól kijön Ivi Kincsővel, s hogy Veled is ilyen bizalmas a kapcsolata. Én is annyira szeretném, ha a lányom engem is beavatna majd a "dolgaiba". Szerintem ez pont a kamaszkor idején a legfontosabb!!

Na megyek, mert Rékánál eltörött a mécses!
C.

KépKép
cinka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: