Jó reggelt!
Zsolt
Utólag Boldog Névnapot kívánok! Gyomorrontásod lett? Igyál rá egy kis pálinkát.

Férjem azzal szokta gyógyítani magát, persze a náthát.
Ser
Köszi.

A ruha nagy része angol turis. Ma is egy csodaszép piros rugiban van, és van rajta egy hímzett micimackó.
Hanna mikor tölti az egy évet? Öcsém kislánya nemrég töltötte, olyan aranyos, ahogy próbálkozik a járással. Meg azt a koncentrálást amikor fordulni akar, nem egyszerű.
Nana
Kitartás, nem lehet könnyű.
Dettus
Hamarosan neked is lesz egy csodaszép babód. Először nagyon fárasztó, de mégis olyan jó. Én egész másképp élem át a 2. gyereket. Sokkal jobban értékelem minden percét.
Lina
A kórházban a kontrollon mit mondtak? Ha így jó Lilinek az evés, akkor egyen csak gyümit, te látod. Már én sem aggódok a tápin, pedig tegnap is nekem esett egy nő, hogy pótolom??? Úgy teszek, ahogy Adrikának jó. Pl. este elég volt neki a szopi, ilyen sem volt még, és reggelre tele volt a pelus. Ma kellett volna oltásra menni, de úgy szakadt az eső, majd csütörtökön.
Lili
Hol volt szélcsend? Mert itt úgy fújt, h csak na.
Tegnap kikísértem a fiúkat edzésre. Olyan jól esett. Fociztam velük egy kicsit. Később Adri felébredt és elmentünk a kocsiba szopizni. A sok gúnya miatt nem volt egyszerű, de, ha jön a jóidő, így bármikor ki tudok velük menni. Az autóban halgattuk a zenét, és elnézegette a faleveleket.
Lenne egy kérdésem hozzátok. Mit csináljak a hajnali csordogáló anyatejjel? Adri egy hete beállt a fél 7-es ébredésre. Vagyis nem csordogál, hanem eláztat mindent. A tejcsi is beáll majd fél 7-re, ha nem fejem le? Vagy elapad? Ma 6-kor elkezdtem lefejni, erre Adri ébredt, aztán meg csodálkozott, mert nem volt meg neki az a jóízű ömlés.