A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

sasha
Bocs, de még mindig egy héttel hátrébb vagyok...Kép Átírnád?
(már biztosan az agyadra megyek ezzel Kép Ne hari!!!!!!
bringa (33+3)
bringa

iancsa! Kép

valószínû, hogy szerdán megyek az elõkészítõre, nekem most tenger az idõm, Kép úgyhogy örülök, ha van valami elfoglaltságom... És meg akarom nézni a szülõszobát is. Jó lenne, ha megint találkoznánk.

Milyen hangszered van? Lehet, hogy írtad már, csak nem emlékszem.

Képzeljétek, én már legalább két hete könyörgök a férjemnek, hogy hozzon nekem dinnyét, de hiába... Ilyen lusta pasit még nem láttatok!KépÉn meg nem fogom hazacipelni, elég a többi kaját is. Pedig akkor õ is megenné ám!Kép

Na sziasztok, puszi!Kép

Zsanci
35+4
zsanci

Sziasztok
Kataa
Köszi a tippet. De nem jön be az oldal.
www.foodexpressz.hu ????

Borcsa
Lehet hogy én vagyok nagyon béna, de ha rákattintok a rendelés feliratra, akkor egy új ablakban felhozza a 27. 28. heti étlapot és semmi többet. Nem értem. Nem lehet kitölteni semmit.

Dió
Szorítok nektek, sok sikert holnapra!!!!! Kép Kép

Halacska
Le a kalappal elõtted! Nagyon fantasztikusan csináltad! Kép

Jó éjszakát mindenkinek, ha lehet hûvöset!!!
Forti (35+1)

Kép
Kép
forti

Halacska!

Sasha irigyKépKépKép De gratulálok a szülésedhez és a kicsihez is még egyszerKép Legyél nagyon-nagyon boldog és az elsõ napokból azért jelentkezz be néha!!!Kép

Bringa!

Dehogy mész az agyamra! Az én agyam ment el! Hiszen már múlt héten is szóltál!!! Mindegy, mert ha Csics nem hiányolja a táblázatot akkor az sincs, mert elfelejtettem!KépKép

Zsanci!

Ilyen kis lusti kispapit!Kép Olvasd el a liknet amit fentebb már irtam a görögdinnyérõl és tessék azzal érvvelni, hogy mennyi vitamin és ásványi anyag van benne amellett, hogy alig van benne némi kalória!!! Iszonyúan jót tesz a szervezetnek a görögdinnye!!! Szinte átmossa a vesét és a májat kitisztitva, felhigitva a vérben a szennyet! (vagy mia szöszt)

puszi
sasha
27+2

Kép
sasha

Halacska!

Irigylesre melto szülesben volt reszed,tenyleg egy igazi csoda!
Gratulalok!
Azt hiszem sokan kivannanak maguknak ilyet!En is!
Bar en,ha tenyleg a kivansagom szerint alakul,burokrepedest csak akkor szeretnek,ha mar a korhazban vagyok!

Sok sok örömet kivanok Nektek Anna-Pannaval!

Kryss (37)

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

LÁnyok!

Most aztán panaszkodni jöttem!!!

Ma voltam a barátnõmnél aki ápolónõ és kértem nézze már meg a lábam meg a kezem, mert nagyon sokszor zsibbad, nem vizesedem-e. Hát de!Kép Kicsit ill. még türhetõen vizes a lábam és amig ott voltam nála addig a bal lábfejem a kétszeresére dagadt és eltüntek a bokáim is! Az ujjaim is valszinü azért zsibiznek meg puffadtak kicsit, mert lehet az is kicsit vizes! A karom az okés! Az még nem vizes. Ráadásul tegnap éjjel sem tudtam aludni mert egybõl zsibbadta a kezem. Aztán a kis ficánka ébresztett fel mindig, mert nem volt jó neki egyik oldalam sem. Aztán mikor megtaláltuk a kellemes poziciót én (gondolom) nem mozdultam meg és arra ébredtem hogy a csípõm ott ahol aludtam annyira elzsibbadt hogy iszonyuan fájt!Kép Nagyon fájt, nem sima zsibis fájás. Az az oldalam arra az éjszakára ki lett lõve, mert utána rá sem birtam feküdni. Háton meg egyszerüen nem vagyok képes elaludni, csak hason. Persze már hason sem megy, de addig ügyködök a párnákkal amig megfelelõ módon félhason nem tuodk aludni!
A mai éjszakával nem tudom mi lesz.
Szinte át sem léptem még a 3. harmadba (most kezdem a 7. hónapot) és már jelentkeznek az erre jelentkezõ "nagypocis" tünetek. Hát kiakadtam rendesen!!!! Pedig nincs is olyan nagy pocim! Vagy csak én látom nem nagynak? No mindegyKép Viszont megfigyeltem hogy "lapos" a pocakom. Tudjátok mint ha jól ráütöttek volna egy serpenyõvel és úgy maradt volna. Még a köldököm is megvan, igaz elég kicsi a "luka" de van. Szóval tényleg lapos, úgymond "lányos" pocim vanKép Ettõl függetlenül és az érzéseimtõl függetlenül a kisfiú lehetõsége is fenn áll még, mert amig meg nem látom a saját szememmel a szülés után hogy milye van addig nálam mindkét lehetõség fenn álléKép

Na megyek megpróbálom a szundit bevágni, remélem ma már nem jövökKép
sasha
27+2

Kép
sasha

Halacskának VSzSzDKépKépKép

Pocok!

Remélem babóm nem lesz nagyon hatalmas baba, megelégszem egy 3,5 kg-os gyerkõccel isKép Bár sem én, sem a párom nem vagyunk egy kis darab ember, de ez nem etõl függ. Én is 3,3 és a párom is 3,4-el születettKép Reménykedni lehet nem?Kép
Egyébként most hogy emlited a bal oldalamat aludtam nagyon el tegnap, mert azon szerettem jobban aludni, de igy maradt a jobb. Háton meg nem azért nem tudok aludni mert nem kapok levegõt, hanem egyszerüen nagyon rég óta csak hason tudok elaludni...Kép

Na ja az elõbb irtam hogy remélem ma(pénteken) már nem jövökKép Erre már szombat vanKép Idáig zuhanyoztamKép Fürdeni múltkor megpróbáltam, de alig birtam felállni a kádbólKép Meg felesleges is fürdenem, mert csak fetrengek a kádban a "szappanos rész" az mindig zuhannyal végzõdikKép
Olyan jó, megint vettem Jonsons babaolajat és bekentem magam vele, az mindig feldobKép Meg csináltam jó kis hideg-meleg váltásos zuhét a csípõmig, feljebb már túl hideg volt a hidegKép

Na most már tényleg megpróbálok aludniKép
sasha
27+3

Kép
sasha

Halacska!
Még egyszer gratulálok, fantasztikus gyors szülés volt!

Dió!
Szorítok neked ma! Gyors szülést kívánok, mint Halacskáé!

Nálunk semmi változás, ma léptem a 40. hétbe. Tegnap nagyon sok keményedésem volt, de ugyanakkor mozgás is volt rendesen. Sokat fekszem, állandóan elszunyókálok, tiszta álomkór. Utána meg olyan nehéz felkelni, mintha szétmentek volna a csontjaim a helyükrõl. Az elsõ lépéseket úgy teszem meg, mint egy nyomorék. Nagyon várom már, hogy leteljen ez a néhány nap.

Az EDÁhoz hozzászólva, bár még nem próbáltam, nem is fogom kérni, mert szerintem meghosszabbítja a szülést. Inkább kibírom a nagyobb fájdalmat.

Conti (39+1)

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok lanyok,

Mivel tegnap olyan ugyes voltam hogy a takaritast es a vasalast is megcsinaltam (hamarabb elengedtek a munkahelyemen) igy ma delelott van idom irogatni a fozes mellett.
Delutan mozibe megyunk es a babauleset is elhozzuk vegre.Olyan izgiKép

Cinedit,
Mar reg nem hallottunk rolad.Hogy vagy?
Ahogy mar irtam fent meg azert varok egy kicsit az UH-al de neha nagyon be vagyok sozvaKép

Iancsa,
Hat igen en is+7 nel vagyok es tuti hogy a 15 meglesz a vegen.Bar en az elso 3 honapban 0-t hiztam ez a 7 meg ripsz ropsz felkuszottKépDe nem erdekel lenyeg hogy a baba egyen-igyonKép

Zulu,
te mint mar anyuka,hogy erzed ugyanugy van minden mint az elozonel,pl hizas,hsnyinger stb...?

Forti,
Lehet hogy mar nem ez a cimuk?Bocs nem tudom de a telcsi szam tuti jo,hivd fel oket es biztos tudnak segiteniKép
En is gondolkozom hasonlokon ha mar nem megy majd a fozocskezes.

Sasha,
Legyszi ne keserits el hogym ar ilyenkor jelentkeznek a fajos tunetek.Remelem az elkovetkezo napokban jobb ejszakaid lesznek.Kép

Puszi mindenkinek,
kataa
24+3

Kép
Kép
kataa

Forti,

Megtalaltam>www.foodexpress.hu.

Jo keresgelest,
Kataa

Kép
Kép
kataa

Halacska,nagyon szuper voltal! Kép Csak gratulalni tudok!!! :D

Sasha
Gondoltam ha mar igy irogatok es olvaslak Titeket,akkor en is szivesen felkerulnem magam a tablazatra. Leheeerettt???

norkini
7+4 (Ha jol lattam en leszek a legfiatalabb! Kép
24 eveske vagyok es elso gyerkoc boldogit
Pécs
Es ha minden igaz 2003.02.17re vagyok kiirva
KOSZONOOOOMM

iancsa
Milyen hangszeres vagy?
En is zenesz vagyok!
Itt am eleg, ma vl.szinu uszni megyunk egy tuti tiszta tohoz. Aztan majd meglatom, ha nem tunik megsem annyira tuti tisztanak, akkor csak terdig elvezkedem!

puszka
norkini
norkini

Persze elfelejtettem......
Meg nem tudom,hogy hol fogok szulni,de egyelore ugy tunik, hogy a POTE Klinikan (Edesanyak utja)

Bocsika
n
norkini

Sziasztok

Kataa
Köccike, már nézem is. Tényleg nem árt felmérni a terepet, jól jön ez még majd szülés után. És kispapa sem marad kaja nélkül amíg én bent leszek. (Fõznék én neki, nem vagyok lusta, de a lefagyasztott kajákat úgy sem venné elõ a hûtõbõl, ezért pedig felesleges pepecselnem.)

Forti (35+2)

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Na azt nem állitom hogy jól aludtam, mert nem lenne igazKép Felpolcolt lábakkal aludtam, már amennyire ment a hátonalvás. De nem segitett, mert a lábam reggel is ua. dagadt mint este. A kezem az még zsibizsibizik.

Kataa!

Ne légy úgy elkeseredve!!! Van aki csak hallásból ismeri a terhesség "roszz" tüneteit!!! Nem biztos hogy te is vzesedsz majd, mert nem törvényszerü.

Norkini!

A táblázatba be is irtalakKépKépKép Akkor birom a POTE-t mint helyetKép

Na megyek megnézem mi újság a konyhában! A mosatlan edények már szinte kifolynak a mosogatóbólKépKépKép
cupp
sasha
27+3

Kép
sasha

Lányok!!!

Ezt ismeritek?????

[url=http://www.netpincer.hu/" TARGET="_top]http://www.netpincer.hu/[/url]

Ez egy olyan oldal ahol nemcsak Bp-re lehet kaját rendelni!!! Beirod hogy melyik város melyik körzete és azokat a futárokat kiirja amelyik oda szállit. Ezenkivül virtuális közért is müködik benne, ami persze drágább, de azt is házhoz hozzák. Mi innen rendelünk kaját ha nem értem rá fõzni.

cuppp
sasha

Kép
sasha

KépKépKép

Kicsit kétértelmü amit irtam, de persze hogy nem a közértet hozzák házhoz, hanem amit megrendeltélKép

sasha

Kép
sasha

Opsz!

Elég kevés vidéki városba lehet rendelni ahogy most elnézemKép bocsi

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Végre ma kaptam dinnyétKép, de még a hûtõben hûl!

Sasha! Én is rosszul aludtam ma éjjel, pedig én híresen jó alvó vagyokKép. Lehet, hogy a hátralévõ idõ tényleg nem lesz valami kellemes...Nekem is vizes kezem-lábam, bár csak egy-két hete. És valahogy olyan fárasztó minden. Bevásároltam és fõztem ebédet, és ki is purcantam. Állandóan fájnak a lábaim.

Na de elég a nyafibólKép, végülis én még jól jártam, mert egészen mostanáig szinte meg se éreztem, hogy babát várokKép.

Úgyhogy Kataa, ne izgulj, nekem kb. a 8. hónap közepéig semmi bajom nem volt. Még most is napi 10-12 órát alszom, és maximum egyszer kelek fel pisilni. Csak akkor rosszabb, amikor nagyon meleg van.

Képzeljétek, megvettem egy csomó dolgot végreKép... Persze a babának még semmit, de a kórházi cuccomat már össze tudom rakni.

Norkini! Imádom PécsetKép, jártam ott gimibe 2 évig. Azóta is a kedvenc helyemKép!

Nyuszi! Mi van veled???

Sziasztok, mindenkinek jó hétvégét!

Zsanci
35+5
zsanci

Forti!
Kép
Ott, ha a sárga részt odébbtekered, akkor jön elõ a megremdelõlap.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok,
Újra itt vagyok egy kicsit megnyugodva, de majd a Quartett teszt és a 18 hetes genetikai UH fog majd igazán megnyugtatni.
Adél,
Nekem egekbe szökõen magas volt a prolaktinom, szedtem a Bromo-t és a második hónapban a terhességi tesztem pozitiv lett, majd a gyógyszert szedtem tovább a 12. hétig. Jelenleg már a 15. hétet kezdtem. Elõször én is kétségbeestem, MRI-tõl kezdve a rendszeres vérvételekig mindenen átestem, de ez az egyik olyan hormon gond ami a legjobban karban/kézben tartható. Titka: no stress-es élet, de hát úgyebár ezt könnyû mondani.
Kis pocakosok,
Tegnap kezdtem a 15. hetemet, hízni még egyáltalán nem híztam, de már van egy kis pocakom, a szûk kosztümjeim már egyáltalán nem kényelmesek. Egyébként elmondhatom, hogy végre vége az émelygõs, hányingeres idõszaknak. Újra érzem az ízeket és párom örömére már újból tudok fõzni is ( eddig a szagok miatt a konyhát kerültem). Tényleg úgy érzem, hogy megkéttszerezõdött az erõm, kevesbé vagyok fáradt, álmos.
Sasha, Ha jól emlékszem Te készíted a táblicskut, betennél engem is ha nem gond.
Breki 14 hét+ 1 nap
szülés várható ideje: 2003. jan.3. (de szerintünk már Karácsony után itt lesz a baba)KépKép

Mindenkinek jó pocakosodást.
Breki
Breki

Ja elfelejtettem:
Budapest, 30 év, elsõ baba.
Breki
Breki

Sziasztok!

Hát, én itt...Mindenkinek nagyon köszönöm, aki szorított nekünk, és akkor elmesélem, mi történt ma.

Az úgy volt, hogy ehét szerdán a doki közölte, hogy két ujjnyira nyitva a méhszáj, akár azonnal is lehet szülni, megindíthatjuk másnap, ha úgy gondolom. Másnap is bementünk, megvizsgált, újra elmondta, hogy akár azonnal meg lehet indítani. Csakhogy én nem akartam, mert csütörtökön az én szülinapom volt, meghát lelkiekben sem tudtam felkészülni. Mondom neki, hogy ha csütörtökön nem, mikor van rá lehetõség. Mondja, hogy hát igaziból õ szombaton is bent lesz, csak szombaton nem nagyon szoktak programozott szülést csinálni, de azért jöjjünk be, megvizsgál, és legfeljebb majd úgy vesz fel, mint akinél már elindult a szülés.
Hát, erre elindultunk ma a kispapával, ahogy kell, izgulás és táskahegyek, család értesítve, ott szintén izguláshegyek stb. Erre megvizsgál a doki, elküld CTG-re, és azt mondja, mivel nincsenek fájások, várjunk még. Na, erre felment bennem a pumpa, merthogy fájásaim szerdán és csütörtökön sem voltak, akkor most mirõl beszél? Ráadásul ezek után a szülésznõnk is megsértõdött, mert elõzõ este szóltunk neki, hogy másnap valószínûleg szülünk, és mikor felhívtuk, hogy mégse, akkor kiakadt, hogy õ reggel óta készenlétben van, és legyünk szívesek a jövõ hétre mostmár eldönteni, hogy mikor akarunk szülni. Neki például a kedd jó lenne, mert akkor pont bent van. Jó mi?

Nagyon ki vagyok akadva, mert piszokul nem hiányzott egy átizgult délelõtt sem nekünk, sem a családunknak. És mindehhez még hozzá tartozik, hogy a doki már hétfõn, a szülésznõ pedig jövõhét szombaton elmegy szabira.

Úgyhogy eldöntöttük, hogy fogadott orvos és szülésznõ ide vagy oda, de nem fogjuk Almamag helyett eldönteni, hogy mikor jöjjön, akkor szülünk aki éppen bent lesz, annál. Én voltam a buta, hogy törõdtem vele, ki mikor megy el szabira. Csakhát az ember persze, hogy annál akar szülni, aki végigkísérte a terhességét. De nem fogom az õ idõbeosztásukhoz igazítani a gyermekem érkezését.

Elnézést a litániáért, csak nagyon kimerültem délelõtt.

Úgyhogy téves riasztás volt, de jólesett a drukkolás, majd legközelebb akkor szólok, ha már tényleg van "eredmény".Kép

Sasha!
Légyszi javítsd ki a táblázatban, 4-én 28 éves lettem...

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok, annyira jó, hogy van itthon internet, és megint meg tudom veletek osztani a gondjaimat. Így majd a hátralévõ idõ is gyorsabban telik.Kép

Dió (és Almamag 40.hét)
Dió

Kedves Pocakosok!

Már nagyon régóta olvaslak Benneteket, és remélhetõleg itt a finish-ben már arra is lesz idõm, hogy idõnként csatlakozzak a társalgáshoz.

Sasha
Köszi szépen, hogy hétrõl hétre updateled az adatainkat, annak ellenére, hogy egy szavunk sem volt.
A vizesedéssel kapcsolatosan a hagyományos kínai orvoslás nagyon hatékony. Bizonyos pontokat kell egy moxa rúddal melegíteni.Néhány alkalom után elmúlnak a tünetek. Egy gond van vele, saját magadnak nem tudod csinálni, mert a pontok nagy része a háton van. Jó ha szakember csinálja, de a laikusok is megtalálják a pontokat. Ha érdekel, megpróbálom elmagyarázni.

Dió
Sajnálom, hogy így alakult, de biztos vagyok benne, hogy Almamagnak így lesz a legjobb. Persze sokszor nehéz elengedni a dolgok irányítását, de megéri. Én is éppen ezt gyakorlom, a kis Buborcim már jóval az átlag elõtt befordult fejjel lefelé, aztán hirtelen úgy döntött mégsem. Most már hetek óta alkudozunk, de semmi változás.

Bocs, hogy a beugróm kicsit hosszú lett... mindenkinek jó pihenést, akik pedig a baócájukkal való találkozást fontolgatják, sok sikert.
Sziszike
37+2

sziszike

Sziasztok,

Mivel ma sincs semmi nezheto a tv-ben igy leultem ide.

Sasha,
hat labdagadasrol mar eros tapasztalataim vannak.Mindenki csodalkozik hogy mar iglyen koran van.De hat mit csinaljak es egyertelmuen a melegtol van.KépMeg attol hogy eletemben nem nyomtam tobbet 50kg-nal es most hirtelen 7 kilot hiztam es hat a pipaszar labaimnak ez mar tobb mint sok.
Ugyhogy ezert van az aggodalom,de persze raerek majd ha tenyleg lesz mas rossz is.

Zsanci,
Eljen a dinnyeKépJo hogy ilyen is van mert en mindenhol azt hallom hogy szegeny Te majd amikor nem tudsz majd mozogni...Utalaom az okoskodasokat...Na jo eleg a nyafibolKép

Dio,
Igazad van miert ne varnal amig megindul magatolKépCsak hat gondolom utalaod mar a packazat igy a vege fele...Nem baj meg maradt eleg mindenkinek a szoritasbol a helyes idopontra is.

Lanyok,
Ma voltunk moziba a Szitakoto cimu filmet neztuk meg.Mindenkinek ajanlom olyan izgi...

Na megyek mert megeheztem egy fott kukoricara.
Puszi
kataa
24+4

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Dio! Nagyon sajnalom, hogy csalodnod kellett, de szerintem nagyon jo dontest hoztal! Sokkal konnyebb lesz ugy szulnod, ha magatol indul el a termeszet rendje szerint, es nem eroszakkal kergetik ki a babadat. Megindul o, ha itt az ido. Nagyon sok turelmet kivanok a kovetkezo napokra! Drukkolok!

Kataa! Zita mar leirta, amit kerdeztel az ovterelorol, ha a biztonsagi ovedet is lehet szabalyozni, hogy mennyire feszuljon, akkor az szerintem ugyan olyan jo.

Csics! Ne felj a korhazto! Senki nem szereti, de gondolj arra, hogy a babad ott van a legnagyobb biztonsagban! Es te is! Raadasul jo korhazat valasztottal, en mar csak tudom Kép!

Kepzeljetek, tegnap annyira kidugta Kispocok valamelyik karjat v. labacskajat, hogy ki lehetett tapogatni! Tok jo erzes volt! Kineztuk a kisagyat, holnap megvesszuk Ofelsegenek, nagyon be vagyok sozva, ugy varom a holnapot, mint gyermekkoromban a szulinapomat.

Minden elismeresem az aktivan dolgozo kismamake, nem tudom, hogyan birjatok.

Kellemes hetveget, jo dinnyeeveszetet mindenkinek!

Mona/28/
Mona

Sziasztok!

Ma valahogy így éreztem magam.

Kép

Dió,
ez hihetetlen.Kép Igazad van, ne törõdj azzal, hogy ki mikor hova megy, majd Almamag eldönti, kinél akar megszületni. Kép

Kataa,
nekem nagyon más ez a terhesség, mint az elõzõ. Akkor egész nap hányingerem volt, meg rosszul voltam, most csak esténként.(akkor érek rá ilyesmikreKép) Meg persze sokkal fárasztóbb, még ez a második harmad is. Elõre ver a víz, mi lesz a végén, ha már most ilyen lekvár vagyok. Hízásügyben egyelõre beljebb vagyok 3 kilóval, mint az elsõnél, de ezt szerintem Malackának köszönhetem, õ a szeményi trénerem.Kép

Breki,
miért kell a Quartett teszt? Biztos írtad már, de sajnos az én memóriaterjedelmem jelenleg nagyjából egy orángutánéval van egyszinten.Kép

Sasha!
Én néha örülnék, ha az egész közértet hoznák!KépKép

Na pusz
Zulu
18+2

Kép

Kép

Kép
zulu

Borcsa
Köszi, végre rájöttem hogy eddig miért nem láttam azt a részt amit most ide bemásoltál. Kép Köcci a segítséget.

Breki
Jó babavárást közöttünk! Már lehet hogy egyszer mondtam, de inkább kétszer köszöntelek mint egyszer sem.

Dió
Én is sajnálom hogy így alakult, de azért a drukk az jár akkor is ha késöbb dönt úgy Almamag hogy kibújik. Egyszer eljön ennek is az ideje, mindent nem irányíthatunk!

Mára elköszönök, jó éjszakát mindenkinek!
Forti (35+2)

Kép
Kép
forti

Dió
Biztos nagyon csalódott voltál, de szerintem is Almamag tudja, hogy mikor kell kibújnia, s tök, jó, hogy így fogod fel, hogy majd akkor, ha õ akarja. És most már úgyis csak napok kérdése Kép

Sziszike
Csak kitartás!Bármikor visszafordulhat, csak bíztasd! Kép

Ma egész nap a szobát csiszoltuk, meg gletteltük, jól elfáradtam. Fõként azért mert ma szinte csak dinnyét ettem, s ötpercenként jártam wcre. Kép

Jóéjt mindenkinek!
bringa
(33+4)
bringa

Ja még annyit, hogy Lora és Petra merre vagytok?
bringa
bringa

DióKép

Elõször is Boldog születésnapot!!!
Kép
Sajnálom, hogy nem jöttek be a dolgok, de talán jobb is igyKépKép Fel a fejjel! A baba nélkülük is kibújik!

Breki!

Üdv végre közöttünkKép A táblázatba már be is irtalakKépKépKép

Sziszike!

Szió! Még szép! Aki egyszer bekerült a táblicskuba az nem kerül ki onnan, csak 3 esetben!!! 1. ha kéri, 2, ha a baba megszületik, 3 ha a baba megszületik...Kép

Köszi mindenkinek a biztatás alvás és "vizügyben"Kép Ma délután aludtam egy nagyot, remélem az éjszakát ez nem zavarja megKép

Most megyek és sétálok még egyet a jó hüsi levgõnKép
sasha
27+3

Kép
sasha

Jo reggelt mindenkinekKép
ZSanci
tegnap én is kaptam egy oriás fél Dinyét Képés rögtön meg is barátkozot a betonal mert leszakadt a szagyorfüle de szerencsére a lapos felére eset Képigy nem eset semmi baja

Dio
Boldog szülinapotKép
és ne mérgelödj ha kiakar bujni almamag majd kibujik az orvosodnak meg ....

Mona
csak nem te is a baross .u jársz? a klinikára Kép

Kataa
nekem is dagad a bokám Kép a melegtöl de atol rendesen

Lányok
tegnap voltunk el a kispapával vásárolni Kép néhány dolgot nekem ugy hogy nekem már majd nem kész a korházi cuccom de a pocaklakonak még hiányzik néhány dolog meg nekem is de azokat jövöhéten veszük meg .ugy hogy tegnap egésznap járkáltam meg fözöcskéztem ugy hogy enek az let a következménye hogy megfájdult a lábam és a melegtöl beis dagadt Kép és ma reggelig nem mult el most ugy nézki a bokám meg az egész lábfejem mint egy felfujt zsömleKépKép

Sasha
mostmár én is érzem a néha a kezembe meg a lábfejembe a zsibadást olyan mintha ezernyi hangya mászkálna a végtagjaimba nem igazán kellemesKép ráadásul ma éjel én se tudtam aludni rendesen mert sehogy se volt jo a pocaklakonak én meg háton nem tudok aludniKép

na abahagyom az irást meg a nyafizást mert regény lett belöleKép
Puszancs Csics 36 hetes Kép

UI: uy látszik ma esni fog az esö mert nagyon be van borulva
csics

Sziasztok,

Sasha,

Koszike a szurkolast, nagyon aranyos vagy.
Az alvassal nekem is gondjaim vannak, nekem a jobb oldalamat preferalja...meg haton, ameddig birom zsibi nelkul. Boldog vagyok, ha egy ejjel csak ketszer ebredek fel. Es tegnap ujabb tortura ugrott elo, balodalon fekvesbol, mint utobb rajottem, valami foideget taposhat ilyenkor Kisnyuszi, mert szabalyosan begorcsol a baloldalam ilyenkor egy-ket percre es issszonyuan faj. Meg a konnyem is kicsordul, pedig jol birom a fajdalmat. Elso babaskent valahogy igy kepzelem a szulesi fajdalmat....Mikor az ember alig kap levegot...Tegnap produkaltunk negyszer ilyet, mire rajottem, hogy a baloldalon fekvest mellozni kene.

Norkini,

En is imadom Pecset, oda jartam egyetemre...Kép

Zsanci,

Aranyos vagy, hogy hianyoltal...Kép Meg vagyunk es leszunk is, ha addig kibirjuk, akkor egesz 15.-ig.Valamikor ott befekszunk a csaszarra. Szoval mar csak cirka egy het...Kép Nagyon izgi...Fentebb panaszkodtam, de alapjaban veve halas lehetek hogy gyakorlatilag problema mentes volt a terhessegem.Egesz a kilencedik honapig.
Jo hirek, tegnap Kispapa es Haver elkezdte osszerakni a bababutort.Kép felora a kisagy , de aztan 4 ora! a fiok alatta...KépEzt kapd ki.Ebbol is tisztan latszik, hogy milyen Mekkmester az en egyetlen ferjecskem...Mindegy, vegul sikerult, es a lenyeg.

Na jo, most megyek, mert mar nagyon turelmetlen...

pusszancs
Nyuszi
(ma 37 hetes)
Nyuszi

Sziasztok!!

Halacska gratulálok, sok-sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek! (Magamnak pedig hasonlóan könnyû szülést):-))
Olvastalak benneteket egész héten, de csak most tudok írni.
Ha elfogadtok egy tanácsot, akkor leírom. Vigyetek a kórházba kispárnát, nagyon hasznos tud lenni, amikor szopiztattok. Ez most éjszaka jutott eszembe, amikor a kisfiacskám órákon át próbálgatta a határait, és az én kispárnám:-))Akkor gondoltam arra, hogy ezt most ki ne haggyjam! Persze a kispapi is beviheti, ha ez már nem fér be a bõröndbe.
EDA: itt Békéscsabán nincs rá lehetõség, bár azt hiszem nem élnék vele. Egy aranyos történet, (ha nem untatlak vele benneteket): Amikor már 16 órája vajúdtam, és már másodszor ültem a kádban, akkor a férjem úgy döntött, hogy ezt én nem bírom tovább. kiment a dokim szobájába és kijelentette, hogy márpedig az õ feleségét most meg kell császározni:-))))
A doki nagyon jó fej volt, és az ideges férjecskémnek elmondta, hogy mikor hajlandó erre, ha a baba, vagy én pácban vagyunk..szerencsére erre nem került sor. Aztán 21 óra után végre kibújt a kisfiacskám.:-))Szóval a hosszúra nyúlt vajúdás ellenére sem kérnék EDÁ-t. De ez csak az én véleményem.
Kataa
Bár nem engem kérdeztél, de leírom a két terhesség közti különbséget. Tuti, hogy a második gyermekem is kiskrapek, ennek ellenére teljesen más minden. Itt a másodiknál egy csomót hánytam, sokkal többször voltam rosszul. Lelkileg is rosszabbul viselem. A hízásról meg csak annyit, hogy az elsõvel 20 kg-ot híztam és most sem úszom meg ezalatt. Ez tuti. Genetika. Nálam ez így lett bekódolva. De egy évvel a szülés után már 30 kg-al voltam kevesebb, mint amikor teherbe estem.Csak nyugi, szerintem nem marad fent amit nem akarunk.
zulu
Eszméletlen aranyos anyuska, abban a lila felsõjében!!!Rengeteget röhögtem magamban..
Azt hiszem hosszúra sikeredtem, elnézést..
Sok sikert és hatalmas energiát a babázni készülõknek!!
Mindenki másnak kitartást a hét közepére ígért kánikulához!
Vigyázzatok magatokra!bmary33+3
bmary

Forti!
Örülök, hogy segíthettem!Kép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Zsanci!Kép
Úgy tûnik, én is szabad leszek szerdán, csak a kispapa megint dolgozik... Ja, és a hangszer a brácsa.

Norkini!Kép
Nocsak, egy kolléga?!?Kép Brácsázom az Operaházban. És Te?
Pécs nekem is ismerõs, több rokonom lakik a környéken...

Jajj, lányok, tegnap elõször tapasztaltam meg az elefántláb-effektust.Kép Hát mit ne mondjak, nem ez lesz a kedvenc emlékem a terhességem 9 hónapjából!Kép Ez ellen most már nincs mit tenni?????!

iancsa
26

Kép
Kép
iancsa

Sziasztok Lanyok!

Halacska nagy gratula, en is ilyen szulest akarokKép

Dio! Sajnalom hogy igy alakult, de Almamagnak tuti jobb lesz, ha akkor jon amikor akarKép

Cinedit! Nekem mar novoget a hasam, es a koldokom is egyre "sekelyebb"Kép Szal fordulgat kifeleKép Es jo is ezt latni, mert most csak ebbol tudom lemerni, hogy valoszinu minden rendben van odabent, mano novogetKép

Breki! Szia, vegre itt vagy! Miert vartal eddig?Kép

Pussssz: orsoly 14+1
orsoly

Sziasztok Lányok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Ha Buborci nem fordul meg, akkor valószínûleg császárral fogunk szülni. Most olvastam egy cikket egy bizonyos Misgav-Ladach féle módszerrõl, ami állítólag gyorsabban gyógyul.
Hallotatok már errõl? Nem tudjátok, hogy a MÁV-ban hogyan csinálják? Hogyan vágnak? Hosszában, vagy vízszintesen?
Persze meg fogom kérdezni az orvosomat is a pénteki viziten, de az asztrológus barátunk szerint a csillagok kedden kedveznének a kis jövevény érkezésének, szóval izgulunk.
Elõre is köszi!
Sziszike
37+3

sziszike

Nagypocisok! Nektek szokott nyilallgatni a combotokba? Nekem mostanában többször is volt ilyen, és mindig megijedek, mert anyu azt mondta, hogy neki ez csak a szülés elõtt volt. De abból gondolom, hogy nálam ez nem a szülés jele, mert már több mint egy hete van. Ma viszont sokszor elõfordult és nagyon erõsen. Lehet, hogy azért, mert sokat álltam a konyhában, aztán meg vasaltam, és már nagyon fáradt voltam.

Dió! Nem lehetett könnyû a tegnapi napotok, remélem, már kipihentétek. Azért ez elég furcsa volt az orvos és a szülésznõ részérõl is... És utólag is boldog szülinapot!KépKépKép

Üdv mindenkinek
Zsanci
35+6
zsanci

Sziszike
Ez a császár-módszer, amit sok helyen tévesen új módszernek hívnak, eléggé elterjedt már. Bikinivonalban, lenti, kis vágás, melyet kézzel tágítanak, hamar gyógyul, s nem látszik nagyon. A legtöbb helyen így v csinálják, ha jól tudom. Azt hiszem, a MÁV kórházról sok infó van a neten, meg hát itt is a lányok többet tudnak, mint én. Kép

Zsanci
Már nagyon közel lehetzs azért!!! ?) Hajrá!

Dió
Boldog szülinapot!

üdv
bringa (33+5)
bringa

Sziszike
Itt találsz róla: [url=http://www.orvosok.com/peterfy/csaszar.htm" TARGET="_top]http://www.orvosok.com/peterfy/csaszar.htm[/url]
bringa
bringa

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a dícséretet!!! Kép

Halacska!
Jó volt olvasni, hogy milyen gyorsan túlvagy a dolgon. Kép Sok tejcsit nektek!!! Képet mikor láthatunk???????????????????????????????????

Dió!
Együttérzek veled. Nekem is volt egy pár ilyen riasztásom a rokonok felé, hogy na a doki szerint úgy néz ki szülünk. Ma már mosolyogva gondolok rá, de akkor nagyon bosszantott a dolog.

Beszti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én már megint nem látom a neved... Kép

Kata és Dórika

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Vasárnap reggel 8 óra 8 perckor megszületett Nátán. 56 cm, 3400 g. Mindenki jól van. Kép

Beszti nevében, Syllinor
syllinor

Beszti!
Ezer gratula!!! Nagyon szép mamiságot, sok-sok tejcsit kívánok! És persze várjuk a beszámolót Kép
bringa (33+6)
bringa

Beszti! Nagy-nagy gratula, varjuk a beszamolot na meg a kepeketKép

orsoly 14+2

Ps: Lora merre vagy?
orsoly

Szepjoreggelt!!!

Beszti ez joooooo!! Kép Nagyon gratulalok, es sok ,sok tejcit kivanok es egeszseget!!

Zulu, csuda edes a kismamid!! Parommal nagyokat derultunk rajta! Kép

iancsa
De buli!
En fuvolista vagyok es egyelore meg tanitgatok.A pecsi zenekart inkabb kihagyom...Kép Epp nemreg ismerkedtem meg(ugyancsak neten) a fuvolistatokkal, Docikaval! Jo nyarat es babavarast!

Lanyok aki imadja Pecset kozlom,hogy 1000fok van (8.34 am) es megsulok....

Na megyek magamba tomok valami reggelit! Fura,hogy a hanyinger nalam inkabb emelyges, ami pont arra eleg,hogy a vilagon semmi kajat ne kivanjak...Kép

Jo hetet mindenkinek
norkini
(7+6)
norkini

Szép Jóreggelt Mindenkinek!

Bringa
Nagyon köszi az infot, meg fogom nézni ... és persze bízom a babócámban, hogy az utolsó pillanatban meggondolja magát.

Beszti, az újdonsült anyuka
Sok tejcsit és örömteli mindennapokat kívánok.

A többieknek pedig szép várakozást.

Sziszike 37+4

sziszike

Beszti!

En is szeretnek gratulalni Kép

kamilla (14+4)
kamilla

Sziasztok

Beszti
Hatalmas gratula Nátánhoz. Sok-sok tejcsit és boldogságot nektek!!!!

Ilke
Merre vagy??? Nagyon eltüntél.

Képzeljétek erre a hétre már rendeltem ebédet az egyik cégtõl, erre reggel 8-kor csöngettek. Kimenetem és az ebédet hozták. Azt hittem rosszul látok. Azt nem említették a honlapon hogy reggel hozzák. Az ízérõl majd délben referálok! Kép Kép

Pusz mindenkinek
Forti (35+4)

Kép
Kép
forti

BesztiKép
Fogadd kitörö gratulációmatKép
Ma reggel úgy ültem le ide, hogy Te már megszültél. És igazam is lettKép

Krisztinka,
Hol vagytokKép Hiányollak ámKép
Írhatok emilt?

OrsolyKép
15 hetesen már a köldököd laposodik? Ez aztán a teljesítmény. Nö a kismanóKép Az enyém még mindig ott van ahol eddigKép

Na most átmegyek a ma megint megjöttbe, mert reménykedem, hogy legalább 1 kismamával gyarapodtunk mára.

Pusszancska,
Moni
mj

Sziasztok!!!

Beszti!!!!!!!!!

Hatalmas gratula!!! Sok-sok boldogságot és minden jót amit csak kívánni lehetKépKépKép Úgy látszik Kata007 most nem hiába hiányoltKép

<pre>
Kata007 Dóra 4000 g, 55 cm 2002.05.29 ( - ) 5 nap
Bori Katalin 4140 g, 55 cm 2002.05.30 napra pontos babaKép
Norci Vilike 4520 g, 60 cm 2002.05.31 ( - ) 2 nap
Martina Kristóf Gergely 3400 g, 54 cm 2002.06 01 napra pontos babaKép
Törpi Zsófia Lilla 3750 g, 60 cm 2002.06.06 ( + ) 4 nap
Viki (ikrek) Balázs 1980 g, 44 cm 2002.06.04 ( - ) 59 nap
Viki (ikrek) Levente 1560 g, 38 cm 2002.06.04 ( - ) 59 nap
Any Lili 2450 g, 48 cm 2002.06.07 ( - ) 10 nap
Blano Noel 3350 g, 56 cm 2002.06.12 ( - ) 3 nap
Pucúr Dóra Napsugár 3350 g, 56 cm 2002.06.12 ( - ) 3 nap
Kato Ádám 3100 g, 51 cm 2002.06.13 ( - ) 4 nap