A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Én is tavaly váltottam ki... Semmiféle utalvány Kép
Úgy tudtam, hogy decemberig érvényes...

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis,
Remélem Máté megtartja jó szokását és korán elalszik, minimum 5 órát egyfolytában és akkor tudsz jönni esténként. Kép
Mátésúlyzó Kép Dani is szokott súlyzó lenni, ő is kacagja.
Gyógyvudu talán hatott, csak el nem kiabáljam.

Megann,
Még így is csak 28, nem vészes egyáltalán. Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sis!
KösziKép
Én meg nem is váltottam ki a bónuszfüzetet, mert egy lusta dög vagyokKépKép
Mindig csak halogattamKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Én is tavaly váltottam ki Kép és én is azt hittem, hog csak dec.31-ig lehet!

Megann! fürdés Kép majd legközelebb Kép

Nolcsi szempilla Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Lányok, nagyon jók a taliképek!
Megmutattam Apának is a gyerkőcöket, nagyot kacagott Gergő alvásán a hintában!

Sildike
Lacikának mekkora tappancsai vannak! KépVagy csak úgy látszik a szupermanusos képen?
Bazsi nyakig földesen Kép

Ayse
ÁÚÚÚ! Remélem már minden rendben!
Andris az igazi superman Kép Kép

Rokica
Zsuzsa igencsak elfoglalt, mindig akad valami rágcsálnivaló!

Lányok, babamentes taliban én is benne lennék, néha jó a babócák nélkül beszélgetni.

Benianyu
Beninek jobbulást!
Daninak gratula a 2. foghoz

Sis
Minden finomságot zabbantottam a hűtőből és szerencsére a cukrászdába is mindig belebotlunk!Kép

Megann
Léna továbbra is szépséges! A csodálkozó kék szemek viszik a pálmát!
Tomi eddig sokat dumált (dáj-dáj, aja-aja stb), most azonban inkább motorozik.
Brrrrrrrrrrr nyállal vegyítve!

Nyúlné
Boldog-boldog-boldog születésnapot!

Juci
Én azt vettem észre, ha Tomi a földön van, pörög-forog ezerrel, a járókában már korántsem ilyen mozgékony, rájött, hogy ott nincs annyi hely. Azért néha berakom a járókába, nincs gond, ott is jól érzi magát, de a földön kurjongat is!

Már egy órája írom az üzenetet, elfáradtam!

Jóccakát!

Kép
Kép
thomasanne

Sziasztok!

örülök, ogy jól sikerült a találkozóKép

Bodza gratulálok ez csodálatos doloKépKép
Úgy végigélném újra az egészetKép

Duda én is 3 ágyasban szültem a középső ágyon, szerintem sem volt zavaró.Teljesen mással van az ember lánya úgy is elfoglalva.

Barbi, tünemény Nolcsi is és Leon isKép

Róki, levágtátok Zsuzsa haját? Aranyos a fotókon, nagyon elfoglalja magát.

Nyúlné, isten éltessenKép

Jucc, engem láttál küzdeni a babakocsival.Olyan nagy batár és nehéz is.Most akarok valami könnyebbet beszerezni. Hiába combi az autónk, de elfoglalja a csomagtartó nagyrészét.

Viki, nekem se jött még meg.

Benianyu, gyógyulást a srácnak.

Úgy érzem, hogy Kincsinek kezd egy fogacska áttörni, éles az inyének a felszíne.

Ma itthon maradtam Kincsivel, így jó sok mindent el tudtam végezni.Apa Ivivel kiment Vácrátótra lovagolni meg íjjászkodni. Jól megvoltunk
Manócskával, sokat dumcsizott, vigyorgott. Elmentünk virágot is nézni, azt hiszem idén csak parasztmuskátlit veszek, nem fogok többet bibelődni, mint máskor. Ez egészen októberig virágzik.
Dobok fel pár képet, amit ígértem.
Holnap korán elmegyünk szavazni, aztán jó lenne kicsit kiruccani.

JóéjszakátKép

Kriszta

\popjpeg{403540,}KépKépKépKép

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Jó reggelt Mindenkinek!

Még sosem voltam első KépKépKép

Peti ma 3.30-kor úgy döntött felébred, és már nem is akar aludni! Szóval majdnen mi sem aludtunk tovább, de apa felkelt és sétálgatott vele kb 20 percet és Peti visszaaludt, de így is már 6-kor kukorékolt! Kép

Bkriszta!
Nagyon helyes Kincső, és nagyon szépen ül már!Kép

Viki+Peti 29+2

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Hol vagytok hétalvók?

Angelani,boldog névnapot a kis ErhardnakKép
Kint csodás az idő, nem érdemes a lakásban maradni. Várom, hogy Kincsike ébredjen szopni.Hallom, hogy kint kávé készül, de jó megint ágyba kapom. Jól esik egy kis kényeztetés.

Kellemes napot mindenkinekKép

Mikor van a köv tali??????????????

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat járóka ügyben.Kép
Sejtettem, hogy így lehet.
Így most kitettem egy pokrócot a nappaliba.
Egyelőre Marci szinte egyhelyben fekszik és repülőzik. De biztos hamarosan ráébred a korlátlan élet előnyeireKép

Sis
Igen, én sem akarom,hogy vegyenek tőle vért. Még azon is vacilálok, hogy az ujját megbökjék e.
Csak tényleg feltünően nagy a folyadék, vagyis a víz igénye.

Megann
Nézd a dolgok jó oldalát.
1. Te 2 perc alatt eltudtad altatni.
2. Azért csak jól esett,hogy Lénának ennyire számítasz???KépNekem jól esne. De Marci egyelőre nem mutat kiugróan nagy ragaszkodást az irányombaKépKép Mondjuk én is próbálom a dolgok jó oldalát nézni. Marci hmm... igen kiegyensúlyozott állítólagKépKép

Angelani
Erhardnak boldog névnapot kívánunk!

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

jó reggelt!

Angelani!
Erhardnak boldog első névnapot! Kép

Nyúlné, Téged is Isten éltessen! Kép

Én ma kutyát trimmelek és aztán fürdetek. Kép Kép Előtte szavazunk, abba a suliba kell mennünk, ahová Gergő jár. Kép

Gyönyörű idő van, mi is kimozdulunk! Kép

Dóri
Vendég

Angelani!
Erhardnak boldog névnapot!Kép

Itt is szép idő van, remélem Petinek sem lesz ellenére egy-két hosszabb séta!Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jó reggelt! Kép Kép

Juci,
Szerintem, jól tetted, hogy kivetted Marcit a járókából. Hamar rá fog jönni, hogy ott nincs határ. Kép Előbb utóbb mindenképp elkezd mászni, majd üldözik egymás Danicicával. Kép

Megann,
Fürdés Kép Kép Kép Remélem, ma nagyobb szerencséd lesz! Miért nem mentél vissza? Én biztos visszamásztam volna a jó meleg kádba! Kép

Kriszta,
Kincsi nagyon helyes, olyan szép fürtjei vannak! Kép Szépen el vagy kényeztetve tőle, ha fél 8-kor várod, hogy ébredjen szopizni. Kép
Én már annak is örültem, hogy Dani nem 6 előtt ébredt, hanem 1/4 7-kor. Kép

Thomasanne,
Köszi Kép

Angelani,
Erhardnak boldog névnapot! Kép

Benianyu

benianyu

Kriszta!
Kincsi nagyon szép!Kép És milyen ügyin ülKépNagy tali április 28-án lesz Prüntyinél Veresegyházon.

Viki!
Jó korán kelő PetikeKép
Még jó, hogy nem fél négytől vagytok fent.Kép

Angelani!
Erhardnak boldog névnapot!Kép

Dóri!
Milyen kutyátok van?Kép Tej visszaállt rendesen?

Nolcsi 1/2 9-kor kelt arra, hogy Apa kiment WC-re (az ő WC-je a fiúk szobája, pont Nolcsi ágya melett van)Kép Persze 1/2 7-kor felsírt, hogy tele az orra és porszívozzunk, de nem volt benne semmi......de visszaaludt.Kép
Leon meg még mindig alszik, még nem is kelt és nem úgy néz ki, mint aki fel óhajt ma ébredniKép
Úgy látszik az egész napos kirándulás megtette a hatását.Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok.

Csak egy gyors bekukk,de ezt le kell irnom!
Tegnap egész nap úton voltunk és délután Meli már nagyon nyűgös volt pedig szeret jönni-menni.
Hát mire hazaértünk 38,5 volt a lázaKép
Kapott kúpot meg egy kis panadolt és este 8-tól reggel 6.15-ig aludt egyfolytába!!!!Aztán szopi és 9.15-ig visszaaludt!!!Kép
Remélem csak a foga miatt volt láza,nem lesz beteg!!

Erhardnak boldog névnapot!!!

Most eszünk és megyünk bababörzére!!Kép

Szép napot mindenkinek!Kép

ancsi26

Barbi! Kép
jó kis alvókájuk van a fiúknak! Viki is ma 8 körül ébredt, és most tettem le aludni megint fél 10-kor.
Kutya westie Kép (=west highland white terrier), Õ most 6 éves, és anno Angliából hoztam, mindenfél verseny győztes kutya, Interchampion, Horvát-, Magyar stb. Most házikedvenc kategóriában nyomul. Kép

Ancsi!
Nem hinném a fogtól lázasodott volna be 38.5-re! Még kis hőemelkedés oké a fog miatt, de ekkora kötve hiszem. Mérjed neki és jobbulást!

Dóri
Vendég

Barbi!
Tej visszaállt rendesen! Kép Hát pedig nem gondoltam volna őszíntén, nagyon szarul állt a dolog. Kép Most olyan szinten van, hogy becsomósodott megint jobb oldalon Kép, úgyhogy megértem azokat, akik a hátuk közepére kívánják a szoptatást. Mondjuk nem mintha én közéjük tartoznék, csak egyik pillanatról a másikra elapad, aztán meg túl sok van és fáj. Kép / Kép

D.
Vendég

Dori,
KépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Csak annyit:

Dóri,
örülök, hogy hatott a vudu Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Túl jártam Andris eszén! (Vagy ő az enyémen?) Az ujjamat az almalébe és így hajlandó volt leszopizni az ujjamról. Megivott kb. két kanállal. Legalább mostmár tudja, hogy vannak más ízek is. Marha lassan fogunk haladni.

Néha hasra fordul, illetve mostmár elég gyakran mert meg akar fogni dolgokat. de akkor meg éktelenül elkezd sírni. Pedig tudja tartani a fejét, de utálja ezt a pozíciót. Jó, hogy ilyen jól tudom irányítani a gyerekeimet. de legalább nem lesznek önállótlanok.

Mindjárt indulunk szavazni. Ez egy nagy kör lesz, mert a férjem nagykovácsi lakos én viszont nem, hogy minden ingatlannal kapcsolatban tudjunk intézkedni. Úgyhogy most két helyen szavazunk. Utána anyósomnál ebédelünk. Megőrülök tőle, már el kezdett ide telefonálgatni, hogy mikor indulunk. nekem kell vele beszélnem, mert a férjem még mindig a láncosfűrészes rém. Így a szomszédok is imádnak minket. Sajnos most kell kivágni a fölösleges fákat, mert már majdnem leveleznek. Eddig pedig a férjem anyósomat, meg a Dédit istápolta.

Ayse

ayse

Tünde Kép!
Nem vettem észre, én csak Zitát csodáltam, hogy milyen aranyos! Köszi, hogy rajta lehetünk, mindjárt visszakeresem!

ayse

Tünde Kép!
Hú de felületes vagyok, a képen Bodza Sacijával barátkozik Andris! Köszi, köszi, köszi!!!! KépKépKépKépKép
(nem akartam, panaszkodni, hogy milyen fáradt vagyok, de már délelőtt úgy érzem magam, mintha este lenne. Más is van így, ez az idő, vagy vasat kéne szednem?, na szóval mostanába nem vagyok topon emiatt KépKép)

ayse

Na még egyszer megnéztem. Tényleg Zitával van! Most sajnos cak kb látom a képernyőt, mert rásüt a nap. Mondom, hogy nem vagyok százas! KépKépKép Az elküldött üziket lehet valahogy törölni?

ayse

Jucc Kép!
Csak kevés sütemény kedvéért kell lehúzni a mandula héját, mert abban van az íze!!! Mondjuk Raffaelló közepébe, de mandulás puszedlibe pl. nem.

Ayse

ayse

Dóri Kép!
de jó, hogy minden a régi ! KépKépKép

Ancsi Kép!
Melikének sok gyógypuszi!!!
Szerintem sem fogtól van!
Andris még az ősszel, télen sokszor volt lázas. Azt mondta a doktor néni, hogy így mennek rajta át a fertőzések, hogy más tünetünk nincs. Lili sose volt lázas babakorában, de nem is volt testvérkéje, hogy mindenfélét hazahozzon neki. De nem baj, Andris legalább, ha közösségbe kerül, már immunisabb lesz.

Benianyu Kép!
Igen, szerencsére Andrisban van hajlam az elmélázásra. Mindketten ilyenek vagyunk a férjemmel, nem is értjük, hogy mitől ilyen tűzrőlpattant Lili. (vagyis dehogynem, a két nagyi is ilyen)

Ayse

ayse

Nna, most, hogy ilyen jól elleveleztem magam, zárom soraimat.

Szép napot Nektek!

És aki Hűvösvölgy felé jön, az jöjjön egy kicsit tovább, Nagykovácsiba!

ayse

Ancsi Kép!
Még annyi, hogy a baba környezetében levőkön esetleg nem is tör ki semmiféle kórság, a baba mégis meg tud betegedni az általuk hozott nyavalyától. Szerencsére hamar túl vannak rajta, de a magas lázat csillapítani kell.

Ayse

ayse

Tünde Kép!
Csak visszajöttem, mert annyira zavar, hogy összezagyváltam mindent, pedig Te olyan aranyos vagy és Andrist is keretbe foglaltad!
A fentieken kívül csak az a mentségem lehet, mint Micimackónak, amikor azt mondták neki:
- Micimackó, te tökéletesen hülye vagy!
- Tudom, de máma egy kicsit meg vagyok fázva!

Szóval mégegyszer bocsánat Kép és köszönöm Kép!

(megyek, mert a láncfűrészes már zuhanyozik és még össze is kell pakolnom, meg etetnem, meg aranyeső ágat vágni anyósnak, meg...)

ayse

Ayse,
Jó a monológod! Kép

benianyu

Még mindig itthon esz minket a fene, mert meg kell nézni a focimeccset!

Andris zárójára azt írták (többek között): fogazata ép (nincs foga)! KépKépKép

ayse

Benianyu Kép!
Köszi!

ayse

Sziasztok!

Dóri,Kép
mit jelent az, hogy kutyát trimmelsz?
Tejci Kép/Kép

Ancsi,Kép
szegény Melike, szorítok, hogy "csak" a foga legyen!!!!

Aaayseeeee!!!! KépKépKépKép
Jól eldumáltál magadban! Még jó, hogy nem vesztetek össze!
Felületesség, Sacival való összekeverés (aminek mi örülünk, mert Saci nagyon szép!) megbocsátva, elvégre meg vagy fázva, és egy láncfűrészes volt a háttérben! Kép
De elárulom, hogy én itt kacarászok, Zita is örül az ölemben, és megajándékozott közben egy adag kakival. Kép
Hmmm.... vagy azt gondolta, hogy kaki a fejedre, hogy nem ismerted meg???? KépKépKépKép (Csak vicc volt!!!!!)

Szavazni már voltunk. Zita narancssárga-zöld babakocsiban, és piros sapi+piros napszemcsiben. mi meg semleges színű ruhában. KépKépKépKépKép
Vendég

Ayse, Kép
emlékszel az egyik dédiszájra? Amikor a hifi-t nézte, hogy abban ég a tűz?
Na, ez Zitának is nagyon tetszik, azt bámulja kigúvadt szemekkel.
Kép
Vendég

Haaahhhóóóóóó!!!!!!!!!!!

Csak az én lányom húzza a lóbőrt itthon, az ágyában???

Mindenki csavarog??????

Annamamival mi van?
Már hazamentek Anyukájától, nem?
Vendég

Tünde!
Mi most jöttünk meg, a Normafánál sétáltunk, klassz volt nagyon, sütött a nap, sok gyerkőc meg kutya sétált a szüleivel ill. gazdijával. Ettünk rétest, aztán lefojtottuk zsíros kenyérrel lilahagymával Kép. Aztán meglátogattuk a Tesómat, ott ejtőztünk egyet, és Bendegúz az autóban hazafelé aludt egy nagyot.
Ja, és mi is szavaztunk. Kép Mi is semleges színekbe öltöztünk, bár Bendegúzon a piros edzőcipője virított Kép.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Sziasztok.

Köszönjük az együttérzéseket!!

Délelőtt lentebb ment a láza,de nagyon bágyadt volt Melike ezért elvittük az ügyeletre.Semmit nem talált,ezért átküldtek a fülészetre,de hál istennek ott sem találtak semmit!!
Kérdeztem a doki,hogy lehet a foga miatt lázas?Erre az volt a válasz:hát lehet!Kép
Most mértem neki,megint 38,4Kép,úgyhogy holnap viszem a mi dokinkhoz.
Jaj,úgy sajnálom.Csak néz és látom a szemecskéjén is hogy nincs jól.Most is fekszik az apukája mellett,pedig ő mindig tesz vesz.
Remélem hamar túlleszünk rajta.
Na megyek megfürdetjük a drágát,majd holnap jövök remélem jobb hirekkel.
Ja a bababörzén vettem neki egy tök édi esernyökocsit,majd felrakom a képét holnap.Kép

További szép estét nektek!!

ancsi26

Sziasztok!
Megjöttünk Kőrösről. Próbáltam visszaolvasni a 2 napi termést, de már nem mindenre emléxem.

Barbi!
Tök jók, a kirándulós képekKép.Nagyon klassz az egész családKépKépKép! S Nolcsi szempillái valóban irigylésre méltókKép!

Sildike!
Kubikus Bazsikád haláliKépKépKépKép!!!

Nyúlné, Márti!
Sportos Srácaitok nagyon édesek az uszibanKépKépKép!

Sis!
Az én ficusom egyik "ága" sajna annyira lent van, hogy tuti "Rékazónás" lenneKépKép!
Gratula Máté alvásához!

Dóri!
TejcsiKépKépKép
WestieKépKépKép

Angelani!
Erhardnak boldog névnapotKépKépKép!!!

Ayse!
Andrisnak előbb utóbb lecsusszan majd az almácska, s ha rákap az ízére, lekörözi majd Lilit isKép!!!
Tökéletesen hülye megfázós Micimackó nagyon ütős voltKépKépKép!!!

Kriszta!
Kincső nagyon szépen ül már, s milyen édes ezekkel a gyönyörű fürtöcskékkelKépKépKép!
Tök klassz, hogy Iviék íjászkodnak, a lovaglásról nem is beszélveKép!

Benianyu!
KösziKép! Beni jobban van már???
Klasszak a gatyóidKép, biztos nagyon csinin is áll RajtadKép!!

Úgy tűnik Rékának is áttörte a fogacska az ínyét, de még nem akarom elkiabálni.
Mindenesetre a brendonos & megatoysos rágókák emellett az "újdonság"KépKépKép mellett elbújhatnak!
Kép
Kép
C.

KépKép
cinka

Ancsi, Kép
Jobbulást Melikének! Remélem, nem lesz komoly!

Cinka,
Mi van Réka kezében? Csirkecombcsont? Kép

benianyu

Sziasztok!

Rékababa a csontokkal haláli jópofa Kép

Nem tudom hallottatok-e róla de hátha valakit érdekel: olcsó pelus csomagküldő, a pécsi topicra tette fel valaki, de országos szintű: www.pelenkacsomagkuldo.tar.hu ha valakit érdekel nézze meg.

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

SziasztokKép

Melikének szegénynek jobbulást!!!Kép

Sildike!Kép

Jók a fotók nagyonKépKépKép

Bkriszta!Cinka!Kép

Aranyosak és milyen nagyok a babáitokKép

Sajnos csak átfutottam az írásokat így nem tudok mindenre reagálni.

Aki szeretne csatlakozni a talihoz nálunk 2 hét múlva pénteken jelezzen.

Eddig ők jelentkeztek:

Sildike, Barbapapa, Nemesek, Dóri, Kuha.

Prüntyi!KépHencsi!Kép

Ti jöttök?Kép

Lányok, remélem nem baj ha jön anyukám is, nagyon jó fej és fiatalos és szereti a gyerekeket?!?KépKépKép

És jönne még egy lány aki olvas minket de nem ír ide de szeretne csatlakozni, nem gond ugye?

Mea
mea

Kriszta, hogy ez a Kincsi milyen szépséges lett! Nagyon bájos a házikós képen.

Juci, szerintem is jobb a babáknak a földön. meg az is jó, hogy melléjük lehet feküdni játszaniKép
Azt hallottam, hogy ha kimarad a mászás, vagy nincs lehetősége rá, nagyobb eséllyel lesz dislexiás a gyerek. Persze nem feltétlenül lesz az, de valahogy ez a mozgásforma kapcsolatban van a betűfelismerési készséggel.

Barbi, ha még sokszor leirod, meddig alszanak a fiúk, örök haragKépKépKép

Ancsi, jobbulást Melinek, reméljük, hogy hamar kiheveri. Van olyan betegség, hogy háromnapos láz, nincs más tünete.

Dóri, jó, hogy visszajött a finom tejecske, lehet, hogy azért dugult el egy kicsit a cicid, mert mindig változott mostanában a feltöltöttség.

Ayse, túlélted a rohanós napot? Jó volt a monológ, épp olvastam, de gondoltam, nem zavarlak meg benneKép

Annamami, csatlakozom Tündéhez, hiányollak!

Cinka, Réka haláli a csirkével...tiszta Frédi és Béni, EnikőKép

Mea, olyan szép helyen laktok, nagyon szeretem a környéket, régebben akartam is ott telket venni...ez már a múlté. Tali miatt csak irigykedem, túl messze vagytok.

Ma megvolt a keresztelő, Julcsi tündéri volt. Sok gyerek volt, a kicsik mind rosszalkodtak, csak ő, az ünnepelt nem. Hosszan rágcsálta egy másik gyerek kapucnijának zsinórját, mosolygott, nézelődött. Sajnos nincsenek jó képek, a templomon belül egy kápolnában voltunk. Kicsi volt a hely, és a fotókon úgy tűnik, mintha a keresztényüldözés korában lennénk és valami legújabb kori katakombában tartottuk volna a keresztelőt (Julcsi mögött rozsdás radiátor, lekopott ablakkeret...). Na mindegy, a sütizés utána jó volt. És remélem, a papnak sikerült kiűznie belőle az éjszakai kisördögöt, aki megint sokszor felkelti álmábólKép

Itt esz a fene, nem merem a választási műsort nézni...igaz, apa is átkapcsolt most valami természetfilmre. Megyek is mellébújokKép

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
így sétálunk KisnyúllalKép!
vagy kenguruzunk!
Lányok!
mégegyszer köszönöm mindenkinek a jókivánságokat,én is kívánok minden szépet és jót minden névnaposnak,szülinaposnak és hónaposnak!
Barbi!
el vagyok ájulva Nolcsi közeli képétől,annyira szép!
Benianyu,
Danigombóc nagyon cukor,hogy végre egy jó Pitbullhoz méltóan megcsócsálta a gépet!Kép
Cinka ,
nálatok már egy igazi csontrágó Pitbull van,agyam eldobom!Kép
többi kép is szuper!!!!!!!!!!!!!

már készülök nagyon a szerdára,ma rendbevágtam az erkélyt,bár rossz időt mondtak,de mit lehet tudni....Kép
nem kell hozni semmit,lesz mit enni-inni a mamiknak!
remélem Kisnyúl addig legalább egy éjszakát átalszik,mert már nagyon hulla vagyok.....inkább zombi!Kép
ha valamire nem reagáltam,elnézést,de mondom,hogy ZOMBI vagyok!!!!!!!

Nyúlné és Kisnyúl

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok! Bekukk.

Nyúlné! Boldog szülinapot utólag is.

Erhardnak pedig boldog névnapot.

Képzeljétek, ma este Zsuzsa baba fürdés után úgy megéhezett, hogy nyújtott felém a karját tátott szájjal, és amikor kézbe vettem, rácuppant az arcomra és elkezdte szopizni. Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Roki,azt nekem is csinálta már Kisnyúl,szétkacagtam magam rajta!
és köszi
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Majola!Kép

Sebaj, majd nagy talin talizunkKép

Nyúlné!Kép

Kisnyúl nagyon vagesz a kocsibanKépKépKép

Én is nézem a választást, gondolom Ti is.

Akik kertes házban laknak és van futómuskátlijuk, kitettétek már?

Én ma. És mennyire kell visszavágni???Kép

Pusz mindenkinek

Ui: Angelani!Kép
Merre vagy?
Én is boldog névnapot kívánok ErhardnakKép

Jó éjt mindenkinek!

Mea
mea

Roki!Kép

De édes lehetettKép

Mea
mea

Mea, Kép
én nem kertesben lakok, de tegnap kitettem a futómuskátlit. Kép

Angelani,
Erhardnak boldog névnapot!
Vendég

Cinka Kép!
Nagyon aranyos Réka! Olyan jó kis kemény buksija van, amiben sok ész elfér!

Majola Kép!
KeresztelőKép
Radiátor Kép
Máskor megzavarhatsz monologizálásom közepette, akkor lehet, hogy összeszedettebb leszek! (tudom, sok dolgod volt)

Én sem merem nézni a műsort, ezért ülök itt. Andris húsvéti csibének öltözött. Kapott Amerikából egy csibegúnyát, egy pihe-puha kezeslábas, kapucnis kabátkát, aminek az elején két hatalmas szem van és egy szájacska. A sapkája pedig szintén sárga plüss anyag.
A nagy kört lefutottuk, a legjobb a játszóterezés volt Lilivel, amikor olyan magasra löktem a hintáját (egyébként már önállóan is megy), hogy kacagott.
Olyan furcsa, hogy azon a játszótéren törzstagok voltunk valaha, most pedig ott a New Generation és csodálkozva néznek ránk, vadidegenekre. Történt egy különös eset is. Havas Henrik ott lakik a játszóra néző házban és kijött a lányával, meg a kb. másfél éves unokájával a játszóra. A kislány el akarta venni Lilitől a vödrét, az anyukája meg mondta neki, hogy ne vedd el. Havas meg beszólt, hogy nem kéne annyira visszafogni a gyereket. Szóval neveljünk csak önzőséget, a valamit másokon is átgázolva megszerezni-akarást. Nem vagyok meglepve, csak nem esik jól ez a szemlélet.

Dóri Kép!
Ez a trimmelés szó nekem is sokszor a fülembe csengett ma! (fogalmam sincs mi lehet, úgy képzeltelek el, hogy valami különleges ollóval vágod a kutyus szőrét a hátsó lábán)

Tünde Kép!
Hát igen, ez a világ nem csak az újonnan érkezetteknek van tele csodával!

Na elmondok még egy történetet Liliről, mert nem merek a tévé elé ülni (de a végére azért kiváncsi vagyok).
Szóval nagyon sokáig vártunk Lilire. Ezt elmeséltem neki és azt is, hogy mielőtt a pocakomba költözött volna, láttam egy hullócsillagot és azt kívántam, bárcsak egy ilyen szép kislányom születne, mint ő. Na ezt olyan komolyan vette, hogy már várja az augusztusi csillaghullást és azt fogja kérni, hogy szárnyas ló lehessen, mert akkor el tud repülni bárhová, például delfineket nézni! Mondtam neki, hogy csak olyat kívánjon ami lehetséges, mert csalódni fog, de egyelőre nem hallgat rám. Az ember nem is gondolja, hogy milyen következményei lehetnek a szavainak!

Ayse

ayse

Sziasztok!

Éjjel kicsit kiakadtam, óránként fent voltunk kb 10 percet, azaz csak én, Máté nyüszögött, meg forgolódott álmában... A vége már kicsit kiborító volt, aztán átestem a holtponton, és akkor már mindegy. Nappal sem aludt túl sokat, és vörös az ínye felül. Hál' istennek, jó kedve van, vigyorog, meg már szabályosan mászik, jobbkéz-balláb-balkéz-jobbláb technikával, időnként hasravágva magát, irtó aranyos Kép
Ez azért kárpótol még az éjjeli nemalvásokért is Kép

Mi is csavarogtunk ma, voltunk a kedvenc fagyizómban, apa nem evett, mert elkezdett norbizni (KépKépKép), anya meg megkóstolta a csilis csokoládét. Hát, azt hiszem, mondanom sem kell, hogy idén nem menekül a Toscana tőlem, ott fogok ácsingózni csilis csokiért a nap huszonnégy órájában KépKép Najó, nem viszem túlzásba, de tényleg nagy találmány!

Bkriszta,
Kincső nagyon helyes továbbra is! Kép Milyen szép hosszú már a haja!
Ancsi,
Melinek megy a vudu, de ennyire magas láz fogtól? Remélem, tényleg csak ennyi, és hogy hamarosan jobban lesz! Kép

Dóri,
Internesönel csempjön kutyád aranyos lehet, szeretem az ilyen fajtákat, öntudatos darabok kerülnek ki közülük Kép

Ayse,
minő csel Andris ellen Kép Lassan, de biztosan eléritek majd, hogy kanálról is megegye Kép
Hű, jót beszélgettél Kép Szétszórtság nálam is rulez, csak én a gyerekdalokat költöm át, de simán ének közben, aztán nem bírom befejezni a röhögéstől Kép
Uhh, remélem, Lili kívánsága nem teljesül... Kép

Havtunde,
piros is, meg narancssárga is? Jól megtévesztettétek az ellenfelet KépKép

Márti,
Normafa nekem is nagy kedvencem, örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Kép

Cinka,
Réka jól kivégezte szegény pipit Kép

Mea,
hozzátok sajna nem tudunk menni, de Prüntyiéknél találkozunk Kép
Muskátlim nincs, és nem tudom, hogy kell ápolni Kép
Jut eszembe hirtelen, épp akkor "szüneteltem", amikor felvetetted, hogy kezdjünk el tornázni paralell hasra! Én benne vagyok, kíváncsi leszek, vissza lehet-e állítani a bőrke eredeti(hez hasonló) állapotát!
Mikor kezdjük?
Kép

Majola,
keresztelőhöz gratulálunk! Azért tegyél fel katakombás képeket, plz! Kép

Nyúlné,
Kisnyúl ismét remek arc a képeken!
Mellénykéje viszi most a pálmát nálam. Kép
Nameg a hosszúárnyékos fotó.

Róki,
KépKépKépKépKépKép Arcevés ismerős, Máté is szokta, annyira édes Kép
Múltkor meg úgy megharapta a karomat, hogy meglátszott... Összecsípte a két kis foga, meg a felső ínye közt a bőrt, szép lila folt lett a helyén Kép

Angelani,
mondd meg Erhardnak, hogy:
Kép

Pusztok

Sisotris és Máté
25+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sisotris,sorstársam!!!!!!!!!!Kép
egyszer csak kijön az összes foguk!mi meg megyünk welnesezni!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Zsuzsának még sehol egy szál foga! Pedig már 7 hónapos!

Ma kapott körtét. Az ízlett neki. Ellenben a levesből kihalászott zöldség-csirke-rizs turmix, hát az nem kellett neki, pedig szerintem finom volt.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: