A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Vikónak gratulálok! Sok boldogságot neki és a babának!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok kismamik...

Tegnap jöttünk haza...
Megpróbálok visszaolvasni, de látom nem sok lehetőség van rá... babanet megint vacakol...

Addig is...

szülés
Kép
Kép
Kép
Kép

első nap
Kép
Kép
Kép
Kép

második nap
Kép
Kép

harmadik nap
Kép
Kép
Kép

negyedik nap
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
...a hazamenős ruci egy kicsit el lett méretezve Kép
Kép
Kép
Kép

otthon apával...
Kép
...az első fürdetés után...
Kép

További képeket itt láthattok rólunk https://www.babanet.hu/album/main.php?album=9273

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vikó
Nagyon örülök, hogy minden rendben veletek!
Isten hozta a csöpp emberkét a nagyvilágban! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka:
Nagyon szép Áron baba Kép És nagyon tetszenek a tappancs fotók Kép Gratulálok még 1x!
Furcsa látni Téged azon az ágyon, ahol én is szültem Kép

Angi:
A tejet vagy szobahőmérsékleten, vagy meleg vízben engedd fel. Cumit én mindenképp kisebb méretet vennék, és csak szelepest (!!!) amiből nem csak folyik a szájába, hanem meg is kell picit dolgoznia rajta.

Anita:
Köszi megvagyunk, Kincsővel - pár nap óta először - tegnap meg ma is nagyot voltunk sétálni, és azóta mintha kevesebbet szürcsögne Kép De még napi 5-6 alkalommal szívom az orrát, mert bőven van mit Kép Most is az erkélyen lapít Kép

Bettyflame:
én csak irigykedni tudok, hogy jársz a "turimba", mert én még sajna nem jutottam el oda szülés óta. Pedig most nagyobbik lánykámnak szeretnék vásárolgatni pár dolgot, de ugye mire odajutok, meg ott elgalább 50p-egy órát eltölt az ember...

Lyly-ről tudunk valamit? Olyan rég volt. Vagy csak én maradtam le róla? (igaz én is ritkán, és felületes vagyok csak).

titati
titati

Re mindenkinek!

Eszti!
Akkor jó. Kép Bár még nem vagyok aggódós, de soha nem lehet tudni, hogy mit hoz ki belőlem a gyerek. Kép

Nadine!
Az is jó ötlet! Kép Nekem a legtöbb pipere cuccból 2 van és így nem volt gond berakni mindent a helyére. Töltőből meg túltengésünk van, mert valahogy mindig úgy adtuk el a telcsiket, hogy a töltők itt maradtak. Kép Ja, és eddig csak Nokiánk volt. (a párom idén megcsalt bennünket egy Samsunggal) Kép Én majd a páromnak írok használati útmutatót az állatokhoz. Eddig bevált, amikor elmentem hosszabb időre itthonról.

Angi!
Ádi és az izgulás??? Ááá, eltévesztettem a házszámot, amikor erről álmodoztam. Kép Valahogy nem igen izgul, igaz, lehet, hogy mindent elfolyt, de nem hiszem. Egyébként eddig csak 4x mondtam neki, hogy 5 napig úgy is a kórházban leszek és csak UTÁNA jön ő szabira, valahogy nem értette... Tegnap is megkérdezte, hogy akkor ő mit fog enni 5 napig??? Néztem rá, hogy eddig merre járt... Majd csak nem hal éhen. Remélem.

Mamacka!
Nagyon édesek vagytok! Vikó kérdezett felőled. Kép Majd modnom neki, hogy rendben vagytok. Kép

Livi!
Akkor is édes, ha nem pár perces a kép. Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Angi!

Ja, akartam írni, hogy lehet ám kiskanállal is adni a picinek a lefagyaztott/felengedett tejet, nem kell hozzá cumi. Kép Ezt Corytól tanultam. Kép

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Szelivi és Mamacka Kép
Gyönyörűek az apróságok, mindkettőtöknek még egyszer gratulálok, és sok-sok boldogságot otthonra! Kép

nadine81

Sziasztok
Elkezdtük használni a Gripe Watert és azóta este nyugi van, de éjjel és hajnalban még mindig görcsöl. Lehet, hogy azért mert az éjszakai etetésnél nem adom neki a gyógyszert? Tünde, nálatok mennyi idő alatt hatott és hogy adod be neki, mert nálunk kiskanállal kapja, de a nyelvével kilöki a vizet és mindig úgy kell utólag vissza tömködni a szájába.

Kép

Kép
pgyöngyi

Livi, Mamacka: Én is szívből gratulálok mindkettőtök családjának ezekhez a gyönyörű teremtésekhez! Sok boldogságot hozzájuk! Aztán várunk benneteket, hogy telnek napjaitok, éjszakáitokKép

Angi: mint a többiek írták: szobahőmérsékleten felengedni. Mi múlt héten cumisüvegeztünk, bár nem annyir jött be a legénynek (amit nem is bánok), én AVENT 1-essel etettem (illetve apaKép). Gratula a hízáshoz! Akkor már te is nyugisabb vagy? Veletek álmodtamKép Jöttetek látogatóbaKépKépKép (Ma jön a baráti körünk babanézőbe, biztos ezért Kép)

Gyöngyi: mi is elkezdtünk használni, bár én nagyon rendszertelenül adom neki. Sajnálom a hajnalokatKép Lassan csak kinövik...

Vok Eszter: elméletben már nagyon készen állszKép

Barti: én nem adok semmit a tej mellett. Kétszer próbáltam meg teát adni, nem kell nekiKép Sajnos Boti is cumizik, és már ő is nagyon hamar rákapottKép Már úgy jöttünk haza a kórházból. MOst,hogy próbálom leszoktatni, a kezét csócsálja...nem tudom, mit csináljak!

Becsi: én nem tudok telefonszámotKép, de mesélhetnél, hogy boldogultok! Milyen a három gyerkőccel? Pici milyen?

Eszti: Nem hiszed el, kb. ugyanígy van nálunk is az este, hajnal:fekvés, kelés...stb. Ja, és sógor ma hozza a rácsvédőtKép Kész...KépKépKép Még egyszer próbálkozom: dobhatnál Benyós képet! Írok majd mail-t, csak tudod, vagy nyügi van, vagy séta, vagy takarítás... bocsesz!
Na,és azt már nem is merem mondani, hogy hátfájás rulez!Kép
Most gondolkodom: nálatok is vége a gyermekágynak...Milyen így a 6 hét után? Kép
Titati: jó, hogy írtál. Remélem, már a szörcsögés is alább hagyKép Tejcsibiznisz???
Tényleg Lyly sem jelentkezik...

Na megyek, mert biztos hamarosan itt vannak a vendégek!
Boti egész délután kint levegőzik a kertben! Tuti akkor lesz műsor, mikor itt lesznek a látogatókKép

Puszi:

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jaj, de jól esett egy kis séta. Ma itt volt anyum, mi meg gyorsan kiszaldtunk a cukrászdába... gyönyörű idő van! Kép

Anita! Azért adtál neki üvegből tejcsit, mert így volt időd suliba menni? Én is gondolkodtam ezen, hogy egy hónapos kortól már egy egy etetés helyettesíthető cumisüvegből. Az Aventes üveg szerintem nagyon hasonlít a cici szerkezetéhez. Én nem érzem, hogy kevésbé lelkesen cicizne attól, hogy néha iszik egy korty vizet üvegből...

Amúgy ti fertőtlenítitek a cicit előtte?
a Gripe Watert hol lehet kapni? CSak patikában?
Be kell szereznem... már ilyen kicsi korban is használható? És mi is volt a másik amit ajánlottatok?

Mamacka! Nagyon klassz képeket csináltatok már megint! Apa valami profi fotós? De a gép is profi lehet, ha ilyeneket tud... Kép

Livi! Jó a séróóóóóó!!!!!!!!!! Kép

Ti mit csináltok a gyerekkel, amikor nem alszik és nem eszik? Már elég sokat nézelődik Pötyi, de nagyon nem marad meg ágyában olyankor. Ölben vagytok olyankor?

Jaj de mennék már ki sétálni babakocsival!!!!!

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti: én nem fertőtlenítem a mellem, csak a szokásos napi mosakodásom van.
Gripe Watert pl dm-ben lehet kapni, de csak 1 hós kortól használható. A másik, amit emlegetni szoktak az Infacol.
Nálunk ha nincs el, és nem éhes..., akkor kézben van, vagy lefektetem a nagy ágyra, és körbeüljük, szórakoztatjuk...

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory! Köszi! És az Infacol is csak később adható?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

BArtika: az passz, sosem adtam.

cory
Budapest

Kép No akkor rajtunk csak a jó Isten segít... Kép
Bár a maszi is jó szokott lenni.

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti, asszem az Infacol már használható kezdetektől, de a többiek biztosan tudják, többen is használták. Kép
Jól teszitek, hogy kimentek sétálni!! Mi is mentünk, anyukám vigyázott az álmára mindig, amíg mi egy kicsit kiszabadultunk, nekem nagyon nagy szükségem volt rá! Kép

Anita, raknék én képet, de már csak 5 hetes korból van, azt meg tettem, mert a digi gépünk szervízben, és csak a hagyományossal készítünk most, az meg még nincs előhívva. Jövő héten tuti teszek, oké?

Amúgy nagyon király így 6 hét után, a magánéletet nem ecsetelem, hogy milyen jó Kép, amúgy meg Benyóka nő, mint a gomba, napról napra csinál valami újat. Ahogy dumál, az kééééész.

Irtózatos sok a tejcsim (nem is értem), pedig nem is fejtem, szóval nem szaporítottam, de most néha-néha ki kell egy picit fejnem két kaja között, mert nem eszik ennyit a gyerek, és majd szét durran, nem merem reszkírozni a gyulladást. (A múltkori éjszakai hidegrázás megijesztett) Fejni sokat meg nem akarok, mert akkor meg a szervezetemet csapom be, mintha ennyit enne Benyó, pedig ugye nem. Szóval most szinte folyamatosan feszes cickókkal járok-kelek, némiképp vicces.... Kép Kép

Cory, mikor áll már vissza Benyó igényeihez a termelés? Esküszöm, csak 5-10 ml-t fejek (nem tom, mert nem üvegbe, csak a csapba....gáz mi?), azt is csak ritkán, ha nagyon befeszül, csomósodik a cicim.

Mamacka, nagyon jók a képek, és várom nagyon a beszámolódat, kíváncsi vagyok, neked milyen élményeid vannak. Kép Milyen otthon az első órák, napok?

Na menek is, csók mindenkinek.
Vendég

anita
hát most olyan 3 gyerkőccel, hogy kettő éppen a dokinál bő 39 fokos lázzal....én meg itt izgulok, főleg, hogy szonja ne kapja el....

más sem tud telcsit?
becsi
Iklad

Sziasztok!

Vikó,Kép
gratulálok Dominóhoz! Nagyon sok boldogságot!

Livi,Mamacka,Kép
nagyon szépek a babák!

Lányok!
Nekem Avent Isis mellszívom van... hát egy csepp tejet nem tudok vele lefejni! KépPedig mindig jön még tej a szopi után ha kézzel próbálom fejni.
Mit csinálok rosszul?

Olgo

Kép
olgo

Olgo: nem mindenki tudja fejővel kiváltani a tejleadóreflexet. Nekem pl ezt nem sikerült semmilyen fejővel sem.

Eszti: elvileg néhány nap alatt.

cory
Budapest

sziasztok
Az a baj, hogy a gép az emeleten van ezért ritkábban tudok jönni... bár Ádám az előbb felhozta Áront a létrán de majdnem frászt kaptam...

A szülés gyönyörűszép élmény volt... részletesebben majd később... nagyon hálás vagyok a Jóistennek...
...egy kicsit aggódva indultunk... Eszti nagyon aranyos voltál, hogy vígasztaltál... sokat jelentett... végül jól jártam mert bár Anna a szülésznőm nem jött be, Csűrös Erzsikével szültünk... a gátvédelem sikerült, viszont a hüvelyem és a kis szeméremajkak repedtek de annyi baj legyen... dokink aranyos volt, háromszor jött be hozzám...

Livi
Végül minket csak pénteken engedtek haza...
Nekem a gyerekágy sem volt vészes, nem gondoltam volna de nem zavartak a látogatók sőt... így sokkal jobb volt mintha nekem kellett volna mindenkihez kislattyogni... az utolsó két nap volt húzós amikor az ötágyas szobákat hétre pótágyazták... és hét gyerek egyszerre ordított éjjszaka...

Áron nagyon jó kisbaba nappal...éjjszaka van egy időszaka amikor nagyon nyűgös és élénkebb is mint nappal a kórházban ez nagyon nehéz volt órákig ordított és csak úgy nyugodott meg ha a folyosón sétálgattam vele...no de arra nem nagyon volt erőm, energiám... amikor meg már nem bírtam és bevittem a csecsemősökhöz jól megkaptam, hogy csak dajkálni kell otthon sem lesz másképp anyuka... hát igen de azért otthon ott lesz a férjem és nem kétnapos frissenszült leszek... viszont ugyanez a nő tanított meg a mellretételre is így végülis csak kicsit haragszom... Kép
A többi csecsemős viszont tündér volt... úgy szeretik a babákat mintha a sajátjuk lennének...

Tejem mint a tenger... úszom benne.. babácsa kb háromóránként eszik és nagyon ügyesen szopik.

Elöljáróban ennyit...
Egy kicsit még nehéz huzamosabb ideig ülni, ráadásul ma még semmit nem feküdtem, pihentem... meg lesz ennek a böjtje... Kép

Csak tessék-lássék módon olvastam még vissza... ...bocsánat...

KépKép
KépKép

Barti
Nem fotós... csak szeretünk fotózni!
No meg gyönyörű a modell... mármint Áron! Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

VikóKép
Szívből gratulálok Dominohóz. Jó hosszú baba!

Mamacka,Livi,Kép
Nagyon édesek a babák!

Kép
olgo

Az elöbbi üzenetem eltűntnek nyilvánítottam.....

Kép
olgo

Cory,
és te kézzel le tudsz fejni nagyobb mennyiséget vagy nem fejsz egyáltalán?

Kép
olgo

Olgo: nem fejek egyáltalán. Baluval a napi (!) rekordom 40ml volt összesen, Zsománál muszáj volt fejnem, mert azzal pótoltam, míg nem tudott szopizni, vért izzadva fejtem le 3 óránként két mellből összesen 30-at. Hát most bele sem kezdtem Kép

cory
Budapest

Olgo, fel ne add, én az első 10-15 próbálkozásnál semmit nem tudtam fejni, rosszul használtam, már majdnem feltettem az egész hóbelebancot a szekrény tetejére, aztán egyik éjjel muszáj volt fejnem (amikor Bence sokat aludt, és becsomósodott a cicim), valahogy vészhelyzetben azonnal tudtam használni. És azóta is, ha muszáj volt használni, tudtam.

Mi a problémád? Hátha tudok segíteni.
Én fejés közben picit szoktam masszírozni a cicit, úgy jobban jön. És mielőtt elkezdem használni, picit kispriccelek kézzel.

Ma nem leszek, esetleg este, de szívesen segítek. Kép Kitartás.
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk még ebédfőzés előttKép

Vikó!
Gratulálok Dominóhoz!!!!

Mamacka!
Áron baba mesés! Gratulálok hozzá is!

A többiektől elnézést kérek, hogy nem tudok reagálni, mert lehet, hogy kedden bent kell maradnom a kórházban (ha addig sem nő meg EszterkeKép és persze nem akar magától szétnézni idekint), és még rendbe kell tennem egy csomó mindent.

Később még benézek!

Mindenkinek csókjaim és szép napot kívánok!

Edina
39+1

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

SZiasztok

Tegnapi napunk katasztrófa volt, bár úgy vagyok vele, hogy inkább nappal dajdajozon a kisasszony, ha már lehet választaniKép

Nem tudom hgoy a tejem volt-e kevés, vagy épp ellenkezőleg, sokat evett és a hasa fájt, de egy-másfél óránként kérte a cicit, és két kajcsi közt se nagyon aludt inkább csak nyűglődött... este 8-kor kapott 30 ml édesköményteát, majd cicimegvonás volt 9-ig, utána fürcsi, és fél 10-kor evett, beájult, és aludt. Éjjel egyszer kelt5 körül, 5-5 perc szopi a majdnem begyulladt melleimből, majd alvás, és most kelt 8-korKép Ezzel nagggyon ki tudnék egyezniKép

Ja és 3850g a szülinaposunkKép

Most is nyűglődik amúgyKép Fekszik az ágyon és néz ki a tetőablakon, időként nyekereg egyetKép

Zsu és Katica, aki ma egy hónaposKép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jó reggelt mindenkinek!

Zsuzsófi, mintha magunkat hallanám, annyira nyűgős volt nekünk is az éjszakánk. A fejemen meg mintha fűrészelnének, ebből aztán mindent a frontra kentem... Többiek hogy vagytok?

Medike! Megy a drukk neked!!! Kitartás! Eszter baba nem is annyira kicsi, hidd el olyan gyorsan behozza majd a lemaradást... neked meg könnyebb lesz kipottyantani!!! Kép

Az édesköményből főzött teát milyen idős kortól lehet adni? Kéne valami fegyver a kezmbe ez ellen a nyamvadt pocakfájás ellen. Olyan rossz látni szegényt szenvedni. Meg az a legfurcsább, hogy éjjel, ha alszik is olyan,mintha csak fél álomba lenne, mert 5 perceként felsírt. Ez is a pocak miatt van? A szívem szakad meg.

Szép napot mindenkinek!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziaztok Lányok!

Mivel békésen szundizik a baba, visszaolvastam az elmúlt pár napi termést. Reagálni már nem tudom, kinek mit akartam Kép. Hiába, az öregség!

Mamacka!
Bocsi, én azt hittem jöttök rögtön haza. Mondjuk nekünk is cidri volt, mert dél után egy órával született és így nem volt meg a három kerek nap.
Gyönyörű az Áron baba!

Kedves gyakorlott anyucik!
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyit alhat egy ilyen pici baba egyhuzamban? Mert már öt órát is aludt egyszerre, igaz előtte két óra alatt kétszer kért cicit. Csak nehogy éhen haljon álmában! Kép

A másik amit akartam kérdezni, hogy Ti szopi előtt, vagy után pelenkáztok? Mert nálunk most az a menet, hogy felébred, pelenkacsere, szopi, betojik, aztán elalszik és az újabb peluscserével felébred, és ordít. És persze, mivel bénán büfiztetjük, peluscsere közben állandóan bukik. Pedig már vagy ötfajta módszerrel büfiztetjük.

Ja és hadd szóljak hozzá a kakis témához:
1. sztori: pelenkacsere közben, még nem volt alatt a tiszta, bekakilt a drága a pelenkázóra. Nembaj, textilpelust kiszedni alóla, tiszta alá, nehogy hideg legyen neki a pelenkázó. Erre azt is összekakilta. Apával olyan jót nevetünk rajta. Ebben a percben jött minkent meglátogatni a gyerekorvos, meg a védőnő. Szegények ott szagolták a kakit, mert időm nem volt kivinni.
2. sztori: ma éjszaka peluscsere közben, mikor kibontottuk, sugárban jött neki a trotyi. Apa elé tartotta a kezét, de a hálóingem és a lábam szára, valamint a padlószőnyeg szép színes lett. A padlószőnyeg szerencsére szürke, de még egy adag mosás ráfér.

Hű de sokat írtam, gyorsan befejezem!

Kép
szelivi

Így alszunk éjszaka apán!

Kép

Kép
szelivi

Én ma teljesen Apátlan lettem a választás miatt. 4.30-kor elmet itthonról, és jó ha este 10-re hazaér Kép Brühühü... mérgemben kakaós csigát sütök Kép legalábbis megpróbálom. Kali lányom lement a parkba biciklizni, Kincső meg durmol Kép

Szelivi:
én pont ezért csak és kizárólagg szopi után 20 perccel vagyok hajlandó pelenkázni. Addigra tuti pakol a pelusba, ha akar.

Olgo:
Én eddigi életemben nagyon sokat fejtem (nagyobbik lányomnak 9 hónapig csak fejtem, mert nem szopizott), és minden fejés előtt egy picit megmaszírozom a cicim, illetve mikor fejem, közben is "nyomkodom" több heylen, időnként átfogok, és máshol nyomom. Én mindig hosszú vákumot tartok, mert akkor jobban jön, és csak akkor fogok új helyre, ha már nem spriccel.
Egyébként azt vettem észre, ha fejővel már nem jön semmi, akkor kézzel még mindig tudok elég sokat lefejni.
Ez csak az én tapasztalatom.

Titati
titati

<font color="119911"> Sziasztok!
Titati,
sajnálom az apu nélküli vasárnapot! Jó étvágyat a csigákhoz! Tudom, hogy még adósod vagyok, de ne haragudj mostanában elég hulla vagyok ... Megint nem volt valami túl jó éjszakánk. De nem akarok panaszkodni. Kincső hogy van? Ja és köszi a cumis tippeket. Hol lehet olyant kapni?
Mamacka,
nagyon édes Áron! A nagy ruhás képen jót nevettem. Biztos hamar belerázódtok a dolgokba!
Livi,
jók a sztorik. Én előtte szoktam pelusozni, mert a kaki később szokott lenni vagy hajnalban. Akkor nyilván utána. Édes a kisasszony! Kép
Eszti,
biztos megint kialakul a kereslet kinálat. Most nem eszik 2 óránként?
Anita,
hogy sikerült a vendégeskedés.
Vok,
na, majd akkor fog parázni, amikor meglesz a baba. Nincs olyan barátja, akinek már van babája? Ilyenkor a pasik nem szeretnek beszélni a félelmeikről nekünk, inkább a heveroknak. Köszi a kiskanalas dolgot, de egy éhes baba nem várja meg míg kanállal beadagolod neki. Meg Feritől nem is várnám ezt el. A cumisüveget kipróbáltuk, ment neki.
Nadine,
köszi a választ! Végül a 2-es lyukut kapta. Oké volt.

Egyébként azért próbálgatjuk, mert el kellene mennem vérvételre és oda aztán nem vihetem magammal.

Olgo,
az Aventtel nekem se ment. Persze lehet, hogy béna voltam. Most egy elektromos Pesztonkával csinálom.

Szép délutánt mindenkinek!
Pussz.

Tünde,
gratula a lányainknak a 2 hóhoz! Hihetetlen, hogy már ennyi idő eltelt! Kép</font>
angi79

Bartika! Lekopogom, de nekünk éjjel még sose volt dajdaj. Sír akkor felveszem, szopi, leteszem alszik. Nappal az gázosabb, de azt hiszem, jól járunk így.

Tünde, Angi, grat a két hónaphoz!!!

Szelivi, nem fog éhehalni! Én ébreszteni csak akkor ébreszteném, ha nagyon kissúlyú, vagy sárga. Amúgy nem.

Én szopi után pelusozok, bár leggyakrabban kaki után, mindegy az mikor van, mivel kakilni kicsit nehezen kakil, ilyenkor mindig ébren van és erőlködik. Így tudom hogy kaki leszKép

Zsu+az 1 hónapos Kata

www.mamami.hu
zsuzsófi

Barti! Én mióta hazajöttünk adhatnám neki, csak nem sűrűn kell. Dokinőnk szerint a HIpp granulátumot is lehet (nem igaz hogy csak 4 hós kortól adható)
Én tegnap azt adtam neki.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Nem szoktam ide irni. De az AFP labor telefonszámát szeretném beirni, amelyik a Schöpf-Méreiben van .

476-4458 az AFP labor.

Ezt egy másik fórumból szedtem, én nem hivtam fel.

Kriszti

Ui: Mindegyik baba nagyon szép. Nekem is van egy kisfiam , aki március 2.-án született.
Vendég

Köszi KrisztiKép
becsi
Iklad

<font color="ff6000">Vikó! Gratula KépKépKépKépKép
Dominik, Isten hozott! KépKépKépKépKép</font>

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok
Jöttem volna, de vagy a babó volt nyafi vagy a net nem ment.
Bartika: Én adtam a 2. héttől az Infacolt, de az Espumisan jobban bejött. Mivel olyan anyagok vannak mind két szerben, ami nem szívódik fel a szervezetben szerintem adhatod nyugodtan. Ha az Espumisannál maradsz, akkor arra figyelj, hogy a 25 cseppet nem egyszerre kell beadni neki, hanem etetésekre osztva Pl. minden etetés után 5 csepp. Ezt azért írom, mert a használati utasításon nincs rajta.
Lányok, lehet, hogy 5 hetes korban elkezdődik a fogzás? Annyira folyik a Lili nyála kb. 2 napja

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi lehet hgoy elkezdődik, csak úgy ne járj mint a barátnőmKép Neki is 2 hónapos volt a kislánya, amikor nyálzott meg nyűgösködött ezerrel, aztán 14 hónaposan bújt ki az első fogaKép

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Vikó: Szívből gratulálok Dominó érkezéséhez. Isten hozta a kisbabát. Kép

Mamacka: gratulálok még egyszer, nagyon szépek vagytok a képeken. Kép

Fagyasztott tej: én úgy tudom, hogy nem szabad mikrozni a felmelegítéshez sem, mert kimennek belőle az értékes vitaminok, tápanyagok, stb.

Gripe Water: mi minden szoptatásnál használjuk, éjjel is. Szerencsére Istvánka szereti az ízét, így szívesen megeszi.

Cumisüveg: amikor suliban vagyok, akkor Avent 1-essel kapja a tejet. A Chicco 1-es nem jött be, mert túl nagy a luk, így habzsolt és utána szenvedett a hasfájástól.

Mellszívó: nekem sem ment mindig tökéletesen az AventIsis-sel, de az volt a gond, hogy amikor összeraktam, nem a virágot tettem bele először, így nem csinált megfelelő vákumot. Utána rendben volt.

Szép estét,

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Egy pár képKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Szóljatok rám nyugodtan ha sok a képKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok lányok!

Jól telt a hétvége, még napoztunk is. Ma napon 32 fok volt. Kép Virágocskák elültetve, kert kipucolva: jöhet a kismanó.

Mamacka, Livi, Barti! Gyönyörűségesek a kisbabák! Alig várom a történeteiteket! Mamacka! Milyen volt Erzsikével? Kép Nagyon kíváncsi vagyok!

Nadine! Én szinte minden este fürödni szoktam... és szerintem fogok is még. Sőt, ha nagyon kijön a "csúzom" akkor is beülök egy jó kis fürdőre. Csak nem forróba, hanem kellemesbe...

Betti! Nekem is számolnom kell, de azt mondta hogy egy nap legyen meg a 10 mozgás: ha nincs, akkor irány a kórház. Persze mindezt kacagva, mert a ctg alapján megkérdezte, hogy meg van-e kergülve a gyerek... nekem nagyon kis ficánka. Kép De én sem paráztam eddig sem, most sem érzem, hogy kellene...

Anita, a vajúdás közbeni mozgást én kérdeztem, de köszönöm szépen a választ. Kép

Cory, van kéznél egy táblalinked? Megnézném, hogy hogy állunk... Kép Köszönöm szépen!
Nyf

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok Lányok!

Titati!
Köszi a tippet. Megpróbáljuk ma éjszaka.

Zsuzsófi!
Én is úgy gondolom, hogy ha nagyon éhezne akkor ordítana mint a fába szorult féreg. Na mondjuk ma ezt két szopinál is megcsinálta, délután kisebb megszakításokkal másfél óráig szopizott, de nagy része csak nyammogás volt. Két cicit kapott, aztán simiztük a pocakját és megnyugodott. De még utána is rágta a ruhaujját. Azt meg nem hiszem, hogy még mindig éhes volt.
Most meg azt játsszuk, hogy ha kézben van alszik, ha letesszük felébred és sír. Igaz most csak kb 12 percig szopizott.
Egyébként tündériek a gyerekek!

Kép
szelivi

Lányok: mit fogok csinálni éjjel Kincsővel? Délután 3 óra óta alszik! Pedig este 8-kor már az éjszakai alvását szokta kezdeni. Kép Kép jaj nekem...

Angi:
semmi gond. A szállást egyébként sikerült azóta megoldanom Kép De azért írhatsz mailt Kép

Mellszívó: ma mondta egy barinőm, hogy az avent isisnél az is lehet gond, hogy a csillagot/virágot sokan fentről rakják bele, és nem alulról. Gondoltam elmondom nektek.

titati
titati

Angi: cumiból nekem Nukk teás van. Asszem. Anno Kalinak vettem még, és abból maradt, így nem vagyok benne biztos.
titati

Nyf
Erzsike szerintem nagyon profi... neked ő lesz a szülésznőd ugye?
Nemtudom, hogy így, hogy nemvolt fogadott adjunk-e valamit és ha igen mit? mIkor? Hogyan?

Nagyon nehezen megy most az ülés, ezért csak bekukkantottam...valahogy nagyon fáj valami odalent... olyan mintha az izmom fájna, vagy nem is tudom csak azt nem értem, hogy miért féloldalasan... és miért most kezdte...
Azt hiszem megyek is lefekszem... mégiscsakgyerekágyas mama vagyok... lehet nem kellene túleröltetnem magam...

Tegnap esti baleset! Kép Kép Kép Kép Kép ...szegény apa...
Kép

...hamar ki lett engesztelve...
Kép

Kép
KépKép
KépKép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nyf,
http://terszt.fw.hu/mamak2.html
nekem csak ez van meg...
Kérhetem valakitől a babásat is? Köszönöm! Kép

Zsu,
gyönyörű babás-gyerkőcös képekből sohasem sok! Kép
Édesek a lurkók, együtt meg pláne! Kép Hogyan össze vannak bújva... Kép

Mamacka,
szépek vagytok ti is, nagyon meghitt a hangulat... Kép
Apán az kaksi? Kép Szegény...

nadine81

Mamacka! Majd írok neked privit, most nem fárasztalak! Kép

Nadine, köszi! Kép Nem csak átírjuk a linkben a mamak-at babak-ra? Vagy ez túl egyszerű lenne?

Melitta

Kép
nyf

Medike Kép , csak nem? Vagy csak figyelmetlen vagyok?

Melitta

Kép
nyf

cory
Budapest

Sziasztok!

Ma extra nyűgös napunk van, szinte nem is aludt eddig semmit.
Tegnap is csak fél 1-kor aludt el, mondjuk 6-ig, majd 9-ig aludt.

Bartika, Zsu, Szelivi, Mamacka: gyönyörűek a babák!!! GRATULÁLOK hozzájuk!

Zsu: hihetetlen erős baba Kata 1 hónaposan!Kép

Vikó: nagyon örülök, hogy végre megszületett a kis Dominik!Kép Sok boldogságot nektek!!!Kép

Angi: tegnap és ma is anyósomnál voltunk és vásárolgatni.
Bettina 5 kiló, hihetetlen, hogy már 2 hónapos!Kép

Becsi: jobbulást a gyerekeknek!!!

Gyöngyi: én 2 kávéskanállal adok neki a szopi után, mondjuk elég körülményes a beadás, mert neki is kifolyik, vagy félrenyeli.
Nem minden szopi után adom, ma biztos fogom, mert nagyon szenved.

Én Dorinának a lefagyasztott tejet cumisüvegbe öntve és melegvízbe állítva olvasztottam fel. Mikróban egyáltalán nem szabad!!

Szelivi: én a hosszabb alvások után mindig átpelenkázom, mert nagyon pisis. Kaki után meg mindig, ha ez szopi utánra esik, akkor pech!
persze akkor, ha bealudt!

megyünk fürdetni, remélem az éjszaka nyugisabb lesz!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: