A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Indinek soksok drukk továbbra is Kép

Votiv,
szejti KépKép

Rokica,
nagyon szépek vagytok, a hajvágás meg jót tesz Kép

Mi most el a hétvégére, Dócit lerakjuk nagyszüleinél, és vasárnap kimegyünk Bécsbe két napra kettesben!!! Drukkoljatok, hogy ne hiányozzunk nagyon a lányunknak Kép vagy fordítva Kép

vera
kisün

Én szülés közben kaptam az antibiot a streptococcusra, 4 óránként adták be injekcióba, ha jól emlékszem. Nem nekem kellett elkezdeni szedni!!! Vagy ez most mi? Nem értem........

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Fibi megyünk! Úgyis szeretnék veled beszélni mindenféle dologról.Kép

Mi sem vágjuk Réka haját.... na jó csak elől, de azt is csak azért, hogy kilásson.Kép

Rokica Zsuzsa nagyon édes rövid hajjal is.
zanza

Vera,
én arra tippelnék, h nektek lesz nehezebb...KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan,
remélem, igazad lesz, és én ott könnyezek a sniclik felett Kép
kisün

Indinek és Dominonak nagy-nagy drukkkk!!!! És bárkinek ha hírei vannak róluk azonnal írjon!!! Kép

Rokica!
Én is emlékszem Rád a nyáribabákból Kép Zsuzsa lányod gyönyörű hosszú és rövid hajjal is...
És képzeld, én még mintha az egyetemről is emlékeznék Rád Kép

Vera!
Osztom Zsanci véleményét Kép

És képzeljétek Doni is BESZÉL Kép Mikor mászik oda hozzám, akkor egyfolytában hajtogatja, hogy anyanyanya (ami azért érdekes, mert Petra maminak hív Kép), de nem is ez az igazi első szava, mert ez inkább még olyan kántálás-szerű, hanem a "labda"...néha teljesen tisztán mondja, máskor babda, abda lesz belőle, de már teljesen célirányos...ja, ugyanis labdamán lett Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zuzmo!

Sajnos nem egyforma a kezelése a dolognak a két helyen.Klinikán 10 napos antibio kúra van ráKép

Juc
20170114224602

Juc,
most mér mondasz ilyet? Kép
neet
neet

Indi írt:
"Már a szülőszobán folyik belénk az infúzió!"

21:48-kor írta, bocs a késői közreadásért, de Isti felébredt és a visszaaltatáson dolgoztam...
hűha, akkor már csak percek kérdése!!!KépKépKép

votiv 8)
votiv

Megint énKép

Tegnap 23 óra 27 perckor császármetszéssel látta meg a világot Dominó, Indianyó első gyermeke!
Dominik Ray 3700 gramm, 61cm, tökéletesen egészséges, az Apgarja 10/10. RózsaszínűKép, nem sírt, csak nyekergett, és oldalt több a haja még, mint a feje búbján!Kép
Indi EDA-t kapott, így "megélhette" a szülést, tompán még fájdalmakat is érzett, és a végén megcsodálta az ő szépséges kisfiát! örömében úgy sírt, hogy a rázkódástól alig tudták összevarrni a pocakját!Kép
Az ifjú édesanya köszöni mindenkinek az aggódást, a törődéstKép

sok boldogságot kívánok nekik és rengeteg tejcsitKép

votiv 8)
votiv

megígértem Indinek, hogy felteszem a hírt a 2006. tavaszi babák topikba is, de nem jön be az oldalKép légyszi ha valakinek van oda közvetlen linkje, rakja fel, ha nincs akkor reggel próbálkozom újra.
puszi mindenkinek, legfőképp Indinek és végre megszületett DominónakKép

votiv 8)
votiv

Hatalmas Gratula Indikének, Isten hozott Dominó Kép
Rengeteg szépet és jót kívánunk az egész kis családnak,sok-sok örömet a babával Kép
Kép

Macskáék, teljes létszámban
macskanyu

Kép

KépKépKépKépKép
KépKépKépKép

SZIVBOL GRATULALUNK DOMINO SZULETESEHEZ!!!!KépKép
Kép

Szuper,hogy makkegeszsegesen es ilyen hatalmas meretekkel szuletett!!KépKép

Akos napok ota lazasKépKépA mai a 3. nap.Es az a fura,hogy semmi mas tunet nincs.Ugynolyan jo kedvu,szepen eszik,allandoan megy,maszik,-csak hamarabb kifarad es tobbet alszik.
Gyerekorvos "termeszetesen" szabadsagon van husvet utanig.Az a jo,hogy ezt mi anyukak nem is tudtuk.Penteken elvittem a tanacsadasra,mert recept kellett es kozoltek,hogy nincs doki.De azert Akost lemazsaltak, 9,5 kgKépKép

Szerintetek lehet ez a fogtol??Mert en mar vinnem az ugyeletre,de T szerint felesleges,mert egyebkent tenyleg olyan,mint szokott,csak 3. napja kapja mar a Germicidet/PanadoltKép

TanacstalanKriszta es kisbetegAkosom

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Votiv,
ez tényleg csak percek kérdése volt Kép Kép
macskanyu

Domino,
ha anyu beszerzett 56os rucikat, adhatja is tovább! Kép Gratulálok mindkettőtöknek!

Bkrisz,
ne haragudj, de nem emlékszem, nektek megvolt már a 3 napos láz? Mostanában annyi helyen volt.. nem lehet az? Fogtól is lehet, de attól inkább csak hőem. szokott lenni, nem? De amíg jókedvű, meg eszik is, nagy baj biztos nincs. Ha meg nincs doki, azért helyettesíti valaki, nem?

Bog,
gratula a fiadhoz! Kép Na hallod, egyszerre rágózni is meg menni...? Kép
neet
neet

Éljen Dominó és Indi! Szép méretek Kép
Indi hogy van?

Votív! Már felrakták Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Zuzmo,
nálam is így volt, 4 óránként, asszem 2x kaptam, így Eszter megúszta. Barátosném császárral szült, ott nem volt idő ilyesmire, ezért ott értelemszerűen a baba kapta az antibiot. Császárnál mindig így van? Jucus? Többiek?
neet
neet

Istenem, de jó! Vikó (Indi) végre kezében foghatja a manókát. Bocsi, hogy nálatok örvendezek, de veletek izgultam végig az elmúlt hetet Vikóért, bár csak olvasó üzemmódban. Gratulálunk nekik, és jó egészséget kívánunk mindkettőjüknek.

Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Neet!

A tanacsadason nincs helyettesites a Peterfyben van,de csak hetkoznap.
Hova kene vinem ugyeletre?Bethesda?Heim Pal?

K

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!

HATALMAS GRATULA INDIÉKNEK!!!!KépKép

Minden jó, ha vége jó! Sok boldogságot az egész családnak!

Én tegnap túlestem a végbéltükrözésen. Még mindig magam alatt vagyokKép Hihetetlen milyen kiszolgáltatott az ember, majd elmesélem. Mindenesetre úgy néz ki, hogy a méhem be van gyulladva, így még a profhoz is mennem kell Húsvét után. Meg vár rám valami szörnyűséges izotópos röntgen, amire tuti most képtelen vagyok. Előtte egy egész napig nem lehet enni, ráadásul még valami hashajtó löttyöt is inni kell, majd másnap megint beöntés, de most egészen mélyen, felküldik az izotópos löttyöt és úgy röntgeneznek. Nem hiszem, hogy a szoptatás alatt ez jót tesz. Ti mit gondoltok? Ráadásul Szabit sem tudom hova tenni, tegnap is cipeltem magamaml, még szerencse, hogy a barátnőm elkisért, mert nagyon szarul lettem. Még itthon is remegett kezem-lábam.

Votiv, meg tudod mondani, ki volt az aranyos dokibácsi a klinikán?

Nagyon kellemes hétvégét Mindenkinek!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Hatalmas gratula INDINEK és DOMINÓNAK!!! Isten hozott Dominó!!!

Zuzmó Kép Húsvéti nagytakarítás? Ablakmosás? Te egy hőőős vagy!!!

Kriszta Kép Ákosnak bulást!!! Nem lehet, hogy ez esetleg a 3 napos láz? (vagy vki mintha már kérdezte volna)

Piroska Kép Rémesen hangzik, amit írsz, kitartást és gyógyuljál meg mielőbb!!!

Bog Kép Labdamán Doninak gratula az új szavakhoz!! Kép

Kép
Kép
denizsa

INDINEK GRATULÁLOK!!!!! Kép Dominik, üdv idekint!!! Kép

v
kisün

Indinek es Dominonak nagy-nagy gratula! Erot, egeszseget stb. Kép szep nagy es biztosan nyugodt baba, ha a sok kellemetlenseg nem zavarta meg a novekedesben... es hogyhogy Ray? az nincs benne az utonevkonyvben!! vagy megis sikerult lefordittatni Indinek a hazassagi okmanyokat es azert engedtek meg?
moose

Óriási Gratula Indinek és Dominónak!!!

Annyira jó volt erre ébredni, a Zapa jött beszámolni, Õ is figyelemmel kísérte, naponta kérdezte, hogy mi van velükKépKépKép

Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Indiéknek még1x gratulálokKépKépKép

Macs, köszi, hogy feltetted!Kép

Kriszta, a fogzástól is lehet láz, de nálunk sose tartott 1 napnál (délutánnál) tovább. nekem is úgy tűnik, mintha ez inkább az a 3napos láz lenne. várd meg, hogy a 4. napon kijönnek-e a pöttyek! és a lázon kívül más tünete nincs? a panadolt a haszn. ut. szerint nem kaphatja hosszabb ideig, talán azzal leállhatnál, most hallottam, hogy nem tesz jót a májnak.
a germicidnek önmagában elégnek kéne lennie a lázcsillapításra. és leviszi a lázat? esetleg hűtőfürdővel próbálkozhattok még. én nem mennék H-nak még a közelébe se, de csak mert annyira megjártukKép max. az ügyeletet hívnám ki. de ha Ákoskának nincs más baja, talán várhatnál még picit, hátha mégiscsak jönnek a pöttyek. és puszilom a drága kis rosszcsontot!Kép

Pirus, óóó, ez nagyon rosszul hangzikKép szegénykémKép remélem minden hamarosan rendbejön, szoptatás alatt már az is iszonyú, hogy ide-oda rángatnak, ráadásul ilyen rémes vizsgálatokKép tarts ki, hamarosan meg fogsz gyógyulni!Kép Indit dr. Valent császározta, és Indi a műtétről is csak áradozott, hogy milyen csodálatosan viselkedtek vele, mindenki!Kép Blaye, még1x ezer köszönetKépKépKép

na én L lapzárni. a fiaim bezzeg még a fülük botját sem mozdítottákKép aki éjjel legény, nappal lepényKép
szép napot mindenkinekKép

votiv 8)
votiv

Moose, a Ray a vezetékneve!Kép

votiv 8)
votiv

Piroska! Drukkolok, hogy minnél előbb meggyógyulj!!!

Lányok! Ha túl intim a tegnapi kérdésem akkor írjatok priviben légy szí.
köszönet

gödibarbi

Jó reggelt!

ISTEN ÉLTESSE DOMINÓT ÉS A SZÜLEIT!Kép

Most beszéltem Indivel:minden rendben velük,ugyan kicsit még kótyagos,de próbál már felkelni,hogy mehessen Dominóhoz végre.Nagyon kíváncsi Rá,mert kapott egy fotót róla,de Õ nem ilyenre emlékszikKép
Mindenkinek nagyon szépen köszöni a drukkot,végül is a szülés gyönyörű volt,ami a kedves dokibácsinak köszönhetőKép

petergabi

Hatalmas gratula Indinek és Dominónak!!!! Kép
Végre, végre itt van ez a kicsi fiúcska, akiért annyian izgultak, és akit annyian vártak!!! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kriszta:
én is a 3naposra tippelek,nálunk is most volt pont.Abszolút u.a. volt,mint amit Te is írsz.A lázon kívül semmi tünet.Szerintem is várd meg a 4.napot,hogy jönnek-e a pöttyök?!Mondjuk nálunk 4napig tartott a láz és az 5.napon jöttek csak a pöttyök.Van olyan,hogy 4napig tart,akkor sem kell megijedni,ezt ma már tudom.
De ha ügyeletre akarsz menni még is,én a Bethesdát választánam.

Piroska:
jaj de sajnállakKép
Nagyon drukkolok,hogy ennyi kellemetlenség után végre megtalálják a baj forrását és hamar meggyógyulj!!!

petergabi

Jo reggelt!

Isten hozott Domino! Sok boldogsagot, jo egeszseget kivanok nektek!!! Kép

PirosKép
Engem szoptatas alatt ct-ztek, de kontraszt anyagot nem kaphattam, atmegy a tejbe!!! Vizsgalat utan ajanlatos lefejni a mellben levo tejet, es lehetoleg 8 oran at nem szabadna szoptatni.

Doninak gratula!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

SOK SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET AZ ÚJ CSALÁDNAKKép

Kókusz
kókuszdió

Deni,
reggeli levelem átment? mert közben lefagyott a kötschög hotmail...

KépKép
fibi

ÉLJEN ÉLJEN DOMINO ÉS ANYUKÁJAKépKépKépKép

Zuz,
okés, szivesen Nektek adom, nem tudtam, hogy Bazso is eszik ilyesmitKép Viszont jelenleg ugy néz ki, hogy hugom sem tud segiteni hétfönKép Csak ugy tudnék elmenni, ha keresztül hévezem és békávézom a fél országot...

Zanza,
dejoooKép kivácsivá tettélKép csak nem angol ügyben akarsz értekezni velem?Kép

KépKép
fibi

Jaj, de jó!!!!!!!!!!!!!!!! Végre-végre! Gratulálok én is Indinek és Dominonak!!!! Remélem, most már csak pozitív élményben lesz részük! Nagyon sok boldogságot kívánunk mi is!!!!!!
Blaye, szuper csaj vagy, hogy tudtál segíteni!!!

Barbi! Õszintén: nekem nem nagyon ment a gátmasszázs, azért sem írtam tegnap róla....

Fibi! Ne már!!!! Gyere mindenképpen!!!!

Ezt az antibiotikumos dolgot továbbra sem értem! 10 napig kell szedni? és mikor kezdik el? csak mert a gyerek úgysem akkor fog megszületni, amikorra tervezi! szerintem ez az injekciós dolog jobb megoldás!

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

KOSZONOM SZEPEN a valaszokat!!!KépKépMindig meg tudtok nyugtatni!!

Meg nem volt 3 napos lazunk,igy lehet,hogy ez az.
Csak en azt hittem,mar ki kellett volna jonnie a pottyoknek.De akkor meg varok.
Es ha kijonnek,akkor mit csinaljak?

VotivKép
Eddig meg nincs mas tunet(kopp-kopp-kopp).Max anyi,hogy nyugosebb az atlagnal.Meg reggel fo.ott egy hatalmasat,de ez inkabb van a fogzastol.Jo,hogy mondod a Panadolt,ezt nem tudtam,akkor azzal leallok.Igen,a Germicid leviszi a lazat nagyon hamar,csak hamar vissza is jon.
Mi sem szeretnenk korhazba menni,csak ugy megijedtemKépKép
Ma haza kell mennunk Hatvanba,ha barmi lenne(de ugye nem lesz???),akkor elmegyunk ahhoz az aranyos dokinenihez megint.Puszikat atadom,ha felebredKép

PiroskaKép
Ez szornyen hangzik!!!!Kuldok sok-sok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++,hogy minden rendben legyen!!

Felebredtunk es jelentem,nincs lazunk-egyenlore.

Pusz
K es A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Éljen Indi, és Dominó!! Kép Végre megérkezett ez a pici emberke, aki nem is olyan pici! Kép Jó erőt, egészséget, és sok-sok tejcsit! Kép
mkatus

Fibi Kép Mai méled megkaptam, most írom a választ, de mint kiderült, az előző válaszom vhol a világhálón (vagy ki tudja hol) kering Kép Szóval ha nem kapsz választ ma, akkor szóljál!

Kép
Kép
denizsa

Zuz! Köszönöm Kép

gödibarbi

Indieknek nagy-nagy gratula! sok boldogsagot, szepseget es most elsosorban rengeteg tejecsketKépKép szep nagy babaKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Fibi, tegnapi mailem megkaptad? vagy jon vissza megint?Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Indinek nagyon nagy gratula kicsi fiához!Kép

Hánytól lehet menni játszóházba? Mert nem írtam fel.Kép
zanza

Zanza!

14.30-tól van játszóház ha jól emlékszem.

Juc
20170114224602

beszéltem Indivel, kicsit elgyengült, szédült és hánytKép talán túl hamar kelt fel, annyira akart menni Dominókához! most infúziót kap. bíztattam, hogy pihenjen, gyűjtsön erőt, pár óra és együtt lehetnekKép de teljes mértékben átérzem, hogy milyen szívszaggató így elválasztvaKép

votiv 8)
votiv

ma készült kép, s paint-tel szabtam méretre KépKép

gödibarbi

Sziasztok,

Indinek és Dominónak: hatalmas gratula. Szép nagy lett a kisfiú.

Barbi: jó nagy a pocid, édes a kutya is.

Rókica: Zsuzsa kis hajjal is szépséges. Örülök, hogy erre is látlak.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Szegény Indi, de hogy-hogy felkelt ilyen rövid idővel a műtét után?! Dominót nem hozzák ki neki?

Barbi Kép
Kép nagyon szépséges! Pocid már tényleg szép nagy! Kép Nekünk is ilyen az egyik kutyusunk, csak feketében (labrador retriver).

Zanza Kép
Juc Kép jól emlékszik, 14.30-16.30 a játszóház.

Kép
Kép
denizsa

Johi! Köszi Kép

Den! Köszi Kép Barátnőmnek van fekete retrievere. Õ is édes Kép

gödibarbi

Indinek hatalmas gratula!!! Kép Annyira orulok,hogy minden rendben ment es hamarosan mar 1utt lehet a kispasival. Kép

Barbi- Micsoda pocak??!??! Iriiigyiriiigyyy. Nagyon szepek vagytok(kutyusostul Kép )

Neet- Ti hetfon jatszohazaztok???

Norka
norkini

Norka! köszi, büszke is vagyok mind2re Kép

gödibarbi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: