! Kata, ízlett Petyának a bölcsis ebéd? Mit szólt mikor otthagytad?
Képzeljétek hétfőn voltam tornázni, tegnap meg majd meghaltam az izomláztól, de holnap megint megyek, aztán lassan futni is elkezdek megint.
Mindenkinek köszi a köszöntést!
2006.03.29 11:58
! 2006.03.29 12:20
, a tegnapihoz képest kikérem magamnak!
Szuper volt nálatok, nagyon köszönjük a vendéglátást. Urad remek házigazda volt, engem speciel folyton itatott, nem győztem pisilni
Azóta azon gondolkozom, hogy jól leléptünk, pedig segítenem kellett volna a romeltakarításban....
Bár hamar itt van mindig a következő, de lehetne sűrűbben is talizni, nem? Ez az évi 6 alkalom elég gyér. Mindenestetre májusban ott leszünk (remélem), és legalább Serfiék sem lépnek le olyan hamar
az a képen sinlac frutapura körtés almával. Utána ha kérnek még szopi is van. Reggel, délben, este csak szopi, tízóraira meg banán, alma, bari (+szopi). Mikor mi, vagy mix. Hát így. Remélem még sokáig lesz tejci, elnézve ezeket a tápi árakat, háááát már csak azért is
, jövő héten hozzátok is kimegyünk ha szeretnéd!!! Eszti
Anyós már meggyógyult, be is jelentkezett... Holnap tornára viszem a Zsombit, de pénteken el tudnék ugrani. Neked mikor jó? 
, de cuki!! 
2006.03.29 12:37
Szóval Telkiben voltál, értem én!!Esetleg ráérünk a jövő héten, majd hívj fel, mert azért ezek után már nem biztos.
Azt a videót meg hozd magaddal, a brümmögőset is. Mi sose vesszük elő, olyan bénák, vagy inkább lusták vagyunk.
2006.03.29 13:01
, ezer éve nem láttam az Adrit! Nemhogy hurráznál, hogy kimegyünk. Mellesleg, mentek az Esztihez, értem én!! Ezek után már tényleg nem biztos a jövő hét
Írjon, hogy mikor jó neki. 2006.03.29 13:02
. Mit mondjak
? Ha holnap jó az idő lemérem, h mégis mekkora terület kell annak, és utánanézek, hol lehet olyan "gumikövet" kapni, ami a játszón is volt a hinta alatt. Nyilván ez inkább jövő évi project lesz, de jobb időben elkezdeni a puhítást
! Homokozót sztem leügyezem, már felajánlottam a kis virágoskockámat

! 2006.03.29 13:12
2006.03.30 13:12
Ma eljöttem egy órára, gyerekem végig sírta, percekre nyugodott csak meg. Mikor meglátott volt öröm (nagyobbra számítottam mondjuk), de nem baj. Viszont, hogy megyünk holnap is azt mondta, h jó.
Azért ez is valami. Állítólag ez ezzel jár, akármikor adom be. Az első két hét nehéz, főleg az anyáknak. Persze biztos nekik is. Szóval most kicsit rossz anyának tartom magam, és egyfolytában magyarázgatom magamnak, h csak heti 3 nap, csomót kint vannak az udvaron, ami jó, meg kell. Meg én nem nagyon tudnék vele játszóra járni, stb. Szóval nyugtatom magam. Meg látom, h a többi gyerek jól érzi ott magár és szeret ott lenni. Na szóval ez van, most mifelénk

Lassan elkezdem fölpakolászni, ha beleegyeztek. Vagy mi legyen vele?
) Mindenkinek mutogatja, és mondja a másikra (mert biztonság kedvéért még a rácsos is a helyén van), h az az ágy a picibabáé
Olyan büszkén mondja, tök cuki.
Annyira jófejek. 

2006.03.30 13:35
És ahogy mondod: jó levegő, vele egykorú társaság, másfajta játékok, mint otthon. Szerintem ennyi idősen már szükségük van társaságra.
Persze, érzem én, hogy amikor ott van a könny a szemében, akkor milyen rossz. Szóval hajrá!
2006.03.30 15:39
Ne viccelj már! Belejöttök majd, mindketten!
...
. JA, akarom már Neked napok óta írni, h a C&A-s bodykból nincs ki a cicije Hannának
! HA gondolod, szerintem szerezz be párat(úgyis hármasával vannak csomagolva).
! 
2006.03.30 15:43
2006.03.30 17:17
Annyira cuki

2006.03.31 08:10
! 2006.03.31 22:13

2006.04.01 07:59
2006.04.02 15:54
.
!2006.04.04 14:04

! 
Olyan cukik, tök jó, hogy taliztunk velük!!! Mondjuk még nem láttuk, mert az e-Bay-en vettük, ott licitált rá az uram. Hát majd meglátjuk, reméli megjön szombatra mert Vivicita lesz, bár nem is tudom, hol, most az árvíz miatt..... 
Különben lehet Little Tikes hordozhatót is venni. A hinta meg már szerintem jó neki. Az Adri kisfia pont ugyanennyi idős és már hintázik, élvezi.
, bölcsiztek???
nagyon cuki!!! Hihetetlen, hogy a kis gepárdok még nála is voltak 2 kilóval könnyebbek. Nem is emlékszem. Hogy mertem megfogni őket??? Tényleg nagy csendben volt - egy két cuki nyögéstől ás cuppogástól eltekintve Eszti Voltatok Ikeában? Mi igen, vettem is fejvédőt a tornászlánynak, de a megkötők nekem nem jó helyen vannak, át kell varrni.
Nagyon szép lesz egyszer, a Duna-partot is szépen meg fogják csinálni, lehet majd nagyokat sétálni. 2006.04.04 15:08
, vagyis még vhogy a locsolót ki kell onnan iktatni, különben egyből locspoccsal indítunk....Amúgy egyszer vágtam füvet, 10 sec-ig
.
. De nekünk meg a hosszúujjúaknak a nyaka gáz, így az van alul
.2006.04.04 15:31
2006.04.04 15:58

Vannak még képek, majd elküldöm azokat is.
Annyira jófej
Nem mondom, h mindent értettem

2006.04.04 16:54
!
...Kíváncsian várjuk az újabb lányneveket! Tényleg megnézted azt a könyvet, amit írtam? 
2006.04.05 18:38
2006.04.06 13:05
Már akartam mondani, hogy az a belga csoki egyszerűen isteni, a nap fénypontja, mikor egyet (néha kettőt) engedélyezek magamnak.
2006.04.06 15:26
! Balu annyira édesen simogatta és puszilgatta Hannát is,hogy én teljesen elolvadtam Tőle
! Mikor jön a tesó?
... 2006.04.06 18:43
, nem mondtad, hogy az a csoki olyan nagy kincs.... én meg felzabáltam a felét
. Bocs. Na hát nagyon jó volt nálatok, majd megismételjük. Gyógyulgassál!!!
, köszi nagyon a kaja mailt, majd írok is rá. Jaj, ma elugrottam a Corába, anyós felügyelt (közben vasalt
) és mikor megjöttem csodálkozva mondta, hogy még mindig a Halász Juci megy...
Szerintem a kaka nem baj, hogy kevesebb, talán csak kezd beállni a tej és többit felhasználja.
- elkezdődött
(nesze neked drága Fisher Price játékok - ú most a Corában láttam is pár kurva jót. Na és persze kinéztem a Haba katalógusból pár csodát. Na, szólok is az uramnak, hogy kérjen fizuemelést
(mellesleg nincs itthon!!!)2006.04.07 06:52
-mellesleg nálunka 7-es gombbal történt valami,mert sms-írásnál is bolondul kell nyomni...
Miért vonnak 15ezer adóelőleget? Eddig csak 3-t vontak(tavaly). (10 év,meg is kérdezte az uram, hogy jár-e neki érte kitűntetés)
2006.04.07 07:27
Eddig mindig azt hittem rosszul szívjuk, na ma kiderült, eddig talán nem is volt igazán taknyos a gyerkőc. Na most az
Minden más elég okés. Persze ma nincs bölcsi. Tegnap már nem sírt. Dél körülre kicsit megunta a dolgot, nem nagyon akart semmiben együttműködni, ebédelni sem. De az én lelkemnek már olyan jó volt úgy eljönni, h nem sírt.
Én is fogok majd nyomulni, ha végre egyszer elkezdjük!! 2006.04.07 07:57

Jó, hogy mondod a gyedet, a fenébe, én is nemsoká 20-at fogok kapni. És mi van ha visszamegyek dolgozni és onnan megyek táppénzre, ha esetleg terhes leszek. Vagy ez így törvénytelen? Na majd az uramat ráuszítom a témára, azé nem mindegy.
Serfi mi Szolnokon szerintem megnézzük a Matt-es filmet, majd beszámolok. Az uram kijelentette, hogy nem hajlandó még egy letargikus, művészfilmet megnézni, most valami ligthos-csöpögős amerikainak kell jönnie.
Mondtam már, hogy a Tisza mozi milyen frankón fel lett újítva? Tiszta art-mozi feeling. A gáz, hogy ketten szoktunk lenni a teremben. Na, ez Szolnok!
2006.04.07 08:58
Petyának jobbulást!! Nálunk még olyan látványos haladás nincsen,most épp a fogadószint földjét csinálják. Laci már egy bizonyos pontról állandóan csinál képet szóval majd ha a látványos részekhez érünk teszek fel képet. akivitelező már szólt hogy majd fel akarja tenni a honlapjára a képeket. Jó pízért!
Kata akkor nemsokára építkezhettek
szombat este sirdogált álmába
Persze kinti motorozás is új élmény volt. Utána viszont napokig csak 1/2-3/4 6kor jött át. azátn volt 2 órás kelés is a héten. Ki érti ezeket a gyerekeket??2006.04.08 09:55
. Nekünk az az egy cipőnk siesta,és jó. Amúgy épp mostanság van arról vita,hogy mennyire kell ez a boltozatemelő egy gyerekcipőbe. Egyébként én azt hiszem,hogy mindkettő jó, meg még az Elefanten-ről hallok jókat(Kmét Malom-Deichmann).
Megint kaptam a fejemre a telefonom miatt-mert persze csupa nyál,és nem hallanak engem a túloldalon
-ne hívjatok
!
!
Azt hiszem tetszik az új tudomány
, és persze ilyen szekrényzárakat is kell venni,mert a cipősszekrényt is összemadzagoztam, na de naponta 55x nem kötözhetem újra
!2006.04.09 17:28
De nekünk nagyon bevált, most már nem kel fel éjszaka azért, mert kilóg a keze-lába és nem tudja kiszabadítani magát.
2006.04.10 12:50
!
! És persze a soltvadkerti Korona cukrászdát nem hagyhattuk ki,nyammm
!
.
! Meggyógyult már?2006.04.13 08:37
, de 50%-al több fog mint tegnap
Kis Zsombikám is kezdett lenn növeszteni egyet (hihi). És persze ő mégiscsak egy férfi aki nehezen viseli a fájdalmat, szóval az utóbbi napokban talán ezért van kicsivel több nyüszi??? (vagy az idő teszi?, bár ha jobban belegondolok, a Panci az aki többet nyüzsög, hisztizik és tombol - mint most is, nem is értem....) Szóval lefoglalnak, illetve mostmár annyira figyelem mit csinálnak (órákig el tudnám őket bámulni, néha néha bekapcsolódni), hogy nincs is időm semmire.
Nagyon édes kis Benyó (apja fia)! Ügyi hogy így bírta az utat. Panci az első hazaruccanást Albertirsánál megunta, ennek hangot is adott. Azóta hogysmint az alvással??? Mikor talizzunk? Elviszem a 2 rosszcsontomat is
Jut eszembe! Ti már parkoló övezet vagytok? A múltkor nem vettem jegyet, csak mintha láttam volna egy automatát.
Ti nem jöttök haza Húsvétkor? Hétfő délelőtt sétálhatnánk. A futóbabakocsi sajna még nem jött meg
, de egymás melletti különben. Megvannak már a fiókzárak? Te jó ég, hogy fogom én ezt bírni???
Zita nem szült még?
Mizu??? Bölcsi??? Kispicúr? Ház?
Te megint merre jársz??? Képzeld, szombaton eljött hozzám egy ezer éve nem látott barátnőm, a Hegedűs Ági. Beszélgetés közben mikor az Amstelről mesélt, kérdeztem nem ismeri-e az Ivánt. Mondta, hogy a legjobb évei azok voltak mikor együtt dolgoztak
Kicsi a világ. Lesz is 29-én ált. osztálytali. Durva, 16 év után.... Jut eszembe, gimis nem lesz???
Nem szervezünk?
Meggyógyultál? Milyen volt Szolnokon? Beszélnünk kéne Szlovákiát illetően. Majd még próbálkozom.
Ti hogy vagytok??? Elfoglalva a házzal??