A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Lindi,
ezek szerint sosem volt egy lelkes szopizo Gréti?

KépKép
fibi

Lindi,
ELLOPJÁK??? na, erröl lemaradtam asszem, amikor a szüleimnél voltam...

KépKép
fibi

Fibi! Dehogynem! 9 hónapos korában én még azért sírtam, hogy ez a gyerek sosem fog megtanulni enni.
Azóta nem igényli annyira, mióta 2 hónapja leszoktattam a napközbeni szopiról, ugyanis csak úgy volt hajlandó elaludni.

Kiderült már hova költöztök?
Sikerült eladni a házat?

KépKép
KépKép
lindicita

Ancsi!
Állítólag a szoptatás abbahagyása után 40 napig még termel a cici tejet, úgyhogy szerintem a benn maradt tejjel csak nem lesz gond, illetve természetes. Szerintem. De nem értek hozzá. Olyan kitartó vagy, ez akkora munka lehet!!!! És menjünk méricskélniKép

Cory! Lányod tündérKép

Bog!
Akkor ez a csiribiri inkább nagyobb gyerekeknek való, akik legalább már járni tudnak, ugye?

Votiv! Néha írj a pasidról valami pozitívat isKép Mondjuk, hogy ilyen klassz kis ősembert csinált nekedKép Akkor ezek szerint Isti-biztos lett a karnisodKép Remélem, jobb a közérzeted!

Kép
Kép
zuzmo1

Bogárka: nagyjából Zsománál is így változott. 9-10 hós kora körül. Mikor már mérhetőket evett másból, akkor ráérzett Kép Nála a leszokás is elhúzódóbb volt valahogy. Volt, hogy 3 hét kihagyás után jött és kért megint.

Köszi a dícséreteket, most dagad a mellem Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Költözéskor elloptak 4 zsákunkat (a legnagyobb méretű 120 literes zsákból).
Kettőben az én ÖSSZES ruhám volt, egyben Peti pólói és természetsen a drágábbik ingjei, egyben pedig az összes ágynemű és törölköző. Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Juhéj, anyukámat sikerült rábeszélnem, hogy eljöjjön velünk a KolpingbaKépKépKép Igy tud majd Bálintra vigyázni, amig a párommal szaunázunk, pezsgöfürdözünk, stbKépKép Cserébe befizetem öt egy kényeztetö programra (masszázs vagy vmi), meg persze ö is élvezni fogja a jo dolgokat, nem egész nap fog unokázniKép

KépKép
fibi

Lindi,
Jézus atya-gatyaKépKép

A házunkra elvileg van egy komoly vevöjelölt, gyakorlatilag meg 3 hete a hitelszürést végzik nála, ugyhogy nemtom, elviszik e.
A hova kérdésre már ezer válasz felmerültKép Most a legujabb a 11. kerületi köérberki részKép Kamaraerdö és Budafok határán valahol néztem ki egy telket a netenKép

KépKép
fibi

Cory!
Igen valahogy Doninál is akkor jött mikor elkezdett egyre jobban enni mást...érdekes Kép

Lindi!
Igen, az a mellszívó azért nem árt Kép...bár Petra akkor még napi 4x-5x is szopizott Kép

Zuzmo!
Igen, legalább stabilan álljon egyedül, de még jobb ha már jár is Kép

Fibi!
Oda tényleg csak úgy szabad menni ha visz az ember valakit, akire néha hagyhatja a gyereket...mert akkor nemcsak nyaralás, hanem pihenés is Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Elnézést a betolakodásért. Segítségeteket kérném. Egy külföldi barátnőm nemrég tudta meg, hogy babát vár, és megkért, segítsek neki angolul beszélő szülész-nőgyógyászt keresni Budapesten! Se ő, se a férje nem beszél annyira magyarul, hogy elboldoguljanak, tehát fontos lenne, hogy angolul igen jól tudjon az orvos. Ha tud valaki ajánlani, megköszönném! A rokica kukac yahoo pont com címre küldjétek el légyszi az orvos nevét, elérhetőségét, hogy melyik kórházban dolgozik, és bármi más infót, amit fontosnak tartotok róla!

Előre is köszönöm!!!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Zuzi, már jobban vagyok, bár a lakás katasztrófa, és még mindig csak 2 karnist sikerült feltennem, de mindegy.
irígylem Lindit, mert ő már most rendet tudott tenni, mi meg dec. óta lakunk itt és még mindig kupleráj van, és mivel rámjött a tavaszi fészektakarítás, ez most irtóra zavar, és amilyen kis türelmetlen vagyok, mindent egyszerre akarok megoldani stb. Kép ahelyett, hogy a fiammal törődnék többetKép
holnapra jobb időt mondanak, remélem ki lehet majd ereszteni legalább a kerti jáccónkra. és már nagyon várjuk a hétfői talit!Kép

és ha vki tud egy helybéliféle takarítónőt, annak aranyba foglaltatom a nevét! (aki villanyszerelőt mond, annak is)
Juc - tök jó, köszi a címet, csak az a baj, hogy mi nem vagyunk Bup.-en (sem az 5 vidéki városban, amit még vállalnakKép)
ide a mosógépszerelő is 1 hét alatt ért ki, az is Érdről... ahogyan a német mondja, wir sind im arsch der welt. ne nemmintha nem teccene itt nagyon, de a szolgáltatások igencsak akadoznak!Kép ill. én nem tudom őket befogni a készülékemenKép

votiv 8)
votiv

és beszéltem Indivel, és most még csak fájás sincs. de arra hajt, hogy holnap ügyel az a kedves és aranyos dokibácsi, akit Blaye ismer, éshát Indi NÁLA szeretne szülniKép
drukkdrukk

Cory, mind3 gyermeked gyönyörűKépKépKép

votiv 8)
votiv

Jó reggelt mindenkinek Kép

Fibi! Bálint?
Éljen az Anyukád!!! Kép

Cory! Tündéri ez a kicsilány!

Akkor ma lesz Dominó?

Ancsi! Nekem tapasztalatom semmi, de kaptam ezt a linket: www.lll.hu hátha megtalálod a választ, amit keresel.

szép napot mindenkinek!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Bog,
igen, ebben bizom nagyonKép Ti is voltatok már ott?

Barbi,
köszi, Bálintnál helyzet változatlan (kis köhécselés, kis orrfolyás)

Deni,
hétfö még bizonytalan... Zsolónak muszáj ott lenni az üzleti vacsoránKép De még nem adtam felKép Ha sikerül hugomat rádumálni, hogy aludjon nálunk, akkor vele valahogy hazajutunk az egyik kocsivalKép
Mert játszóházazás rulezKép És lasagna rulezKép

Most L teszkózni, végre süt a naaapKépKép

KépKép
fibi

Sziasztok Csajszik!

Végre újra süt a nap, ebéd után megyünk is sétázni!

Tegnap voltunk kettesben Vincsenzóval az Árkádban, tavaszi cipőre vadászok, de elkeserítő volt a felhozatal. Minden boltban ugyanaz, nem szerettem bele egyikbe sem, ami tetszett, az majdnem 30e ft volt. Na, annyit azért nem adnék egy félcipőért. Vagy le vagyok maradva? Ha van jó 5let, írjátok meg!

Olyan jó, hogy már el lehet menni vásárolgatni a kiskőccel. Bárhová megyünk, nagyon élvezi, előredől a kocsiban, és mindent jól megfigyel. Tegnap nem lehetett szabadban lévő programot csinálni, azért is döntöttem úgy, hogy elmetrózunk az Örsre. Hazafelé kicsit megáztunk, de tök jó az új babakocsinkban az, hogy teljesen le lehet hajtani a kupolát. Vincsenzó be is aludt.

Ami viszont sikeressé tette a napot, végre bejutottam a HandM-be, nagyon sok szép gyerekrucit láttam, és az árak is egészen jók, kapott is a kiskőc egy új szerkót.

Este elgondolkodtam ezen, úgy tűnik, mégiscsak "igazi" anya vagyok. Bárhová is megyek, ha vásárolok valamit, biztosan a kisfiamé lesz. Kép

Indinek küldöm a +++++++++++ energiát, remélem kibújik Dominó ma, ahogyan szeretné.

Apropó, elmondjátok, hogyan került a SOTE-ra Indianyó?

Votiv drága, én is sajnáltam, hogy nem voltál tornán, már rég láttalak Benneteket! Tegnap a WomenSecretben Te jutottál eszembe a nyakbakötős felsődben, amiből nem csinálsz titkot Kép majdnem elcsábultam egy zöld felsővel, de asszem vissza kell mennem érte, mert rabul ejtette a szívem. Kép az unokatesóm telószáma tudtommal nem változott, de dobok mait!

Fibi, biztosan szuperjó lesz Nektek a Kolping! Kép

Cory, lánykád gyönyörűséges! A korábbi kép is nagyon tetszett, amikor hármasban aluszkáltak. Kép

cupp,
fic
ficánka

Indinek és Dominónak nagy-nagy drukkok +++++++++++
Trose (mesi) Kép Azért az megnyugtató, amit írtál Kép

Fibi Kép
Hétfőért nagyon szorítok, hátha hugod segít! És közben eljutott az agyamig, hogy amiről írtál, hogy hova költöznétek szívesen, vagyis a Kőérberki út, az hol is van és milyen közel van hozzánk, és tök jó lenne, ha sikerülne!!

Fic Kép
Te "igazi" anya Kép Aranyos, hogy Vincsenzó is kapott vmit a "fáradozásáért", amiért elkísért Téged vásizni!

Ma reggel hallottam 1 viccet a rádióban:
Mi a különbség férfi és nő között?
A nőnek 1 férfi kell, hogy kielégítse minden igényét, a férfinek minden nő, hogy kielégítse 1 igényét Kép

Kép
Kép
denizsa

DenKép
ez a vicc nagyon jóóóóóóóó!

most mennem kell, óhajt a kőc. elviszem legelni. Kép
ficánka

Trose,
én csak látogatóban voltam a 2esen, de sztem igazad lehet. De itt közrejátszik az is, hogy szegény Indit átzavarták egy idegen helyre, és az idegentől mindig tart az ember, tudod...

Rokica,
azt hiszem Fantha Zsuzsa beszél angolul (szülésznő), de ez csak úgy rémlik, valaki biztos tud pontosabbat is.

Cory,
Liza nagyon baba! Kép És a maratoni szopi nem semmi! Kép
neet
neet

Sziasztok

Cory
Liza gyönyörü babaKépGratulálok

Közérdekü

A Kossuth L. utcai PLUSZban Tök jó Mágneses rajztáblát lehet kapni 1500 Froncsiért. Boltban 3400 Ft!!!!!Most ujranyitási akcióban van.
kókuszdió

Rokica, nagyon elvesztel az NLC forumarol! Tessek neha bejelentkezni es Zsuzsit is jo lenne latni!!!
Delutan jelentkezem be az orvosomhoz, megkerdem melyik doki tud angolul!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Csajok! Tud valaki nekem tanácsot adni, hogy honnan tudom, hogy jól csinálom a gátmasszázst? Mindenki azt mondta, hogy lesz vizuális ismertető a dobozban, de nem volt. A bába válaszol alapján csinálom, de bizonytalan vagyok. Majd megkérdezem a szülésznőmet is, de addig is... valaki?

gödibarbi

Cory, nagyon jo volt olvasni Liza szuleteset, es az alvos kep is nagyon tetszik!Kép Ilyenkor mindig elerzekenyulok es en nagy csaladot szeretnek, csak a nyugosebb napokon bizonytalanodok el.Kép Hogy lesz-e harom gyerkoc, azt nem tudom, de az biztos, hogy jovo ilyenkor mar gyartasi folyamat alatt lesz a hugica/ocsike!Kép

Pocak, a te csaladod is peldakep nekem!Kép

Moose, pocaklako hogy van? Es te? Jol szamolom, hogy mar csak harom het?

Votiv, unokaikrekhez en is grat!Kép Tegnap voltam tesomat meglatogatni, volt a szobaban egy ikres anyuka. Egy kosarban voltak, edesen osszebujva.Kép

Macska, Fotligettel mi ujsag?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Deni,
nem Köérberki ut, de ahhoz nagyon közel: Laska u., Kamaraerdö "alatt", Balatoni uttol nyugatraKép Viszonylag közel Hozzátok, Tomaj utcátol DNY-raKép

MACSKA? ILDI, merre vagytok???

KépKép
fibi

Dora,
Ti jöttök hétfön játszoházba? mert a tejpép, amit igértem, 20-án lejárKép

KépKép
fibi

Kókusz,
hol van a kossuth utcai bolt? hányadik kerület?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok Lányok!

Internet kávézóból írok! Most anyukáméknál vagyunk Timivel, meg leszünk is Húsvétig!

Légyszi valaki írja meg nekem gyorsan mi van Indivel? Meglett a baba? Jól vannak?

Egyéb történések?

Puszi
Ildi
ildi76

Ildi!
Akkor gyorsan: még nincs meg Dominó, Indi továbbra is a SOTE-n minden történés nélkül. Voltak már fájásai, de leálltak Kép Szegény sokat szomorkodik Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ildi,
de doki már van!!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, Bogárka!

Nagyon köszi a gyors választ! Azthittem már megvan Dominó!Kép Szegény Indi! De örülök, hogy van jó dokija!

ILdi
ildi76

INDI most hívott, a doki egy tündér!! Blayenek örök hálaKép és vszínű még ma meglesz a császár, ez a kedves aranyos dokibácsi megcsinálja.
túl sok minden összejött, a vizesedés, a cukor, a streptococcus, ezért mégis megcsinálnák a császárt, bár előtte sokat gondolkodtak, még konzílium is volt
most Indinek lépcsőznie kell, hogy egy picit táguljon, ez állítólag kell a császárhoz is, mert különben van vmi veszély, hogy ahol a placenta tapad, ott begyulladhat - de én ehhez nem értek
csak drukkolok, hogy minden oké legyen, és Indi legalább láthassa Dominót pár percig, mikor megszületik
azt javasoltam neki, ha lehet, kérje az EDA-t a teljes altatás helyett, hogy mégis legyen vmi "szülésélménye"
nagyon drukkolok nekik, mindkettőjüknek!
szerintem Indi nagyon hősiesen bírta ezeken az iszonyú nehéz napokat, le a kalappal!!! mindketten megérdemlik a boldogságot, és hogy végre békén hagyják őketKép és kipihenjék ezt a sok megrázkódtatást.
drukk megy!!!!KépKépKép

votiv 8)
votiv

Dóra! Kép

Hú, így emlékszel ránk! Nagyon jól esik. Az NLC-n is több fórumra jártam, de az az igazság, hogy elkezdtem dolgozni, igencsak megcsappant az az idő amit fórumozással tudok tölteni, ezért egy fórumot választottam, amit hellyel-közzel követek, de már sajna azzal se tudok lépést tartani! Hát ez van, ellenben a munkámat nagyon szeretem. Kép

Akkor feldobok Zsuzsáról egy képet, remélem nem baj. Nemrég vágtuk a haját, oda a nagy sötétbarna lobonca! Picit elszontyolodtam rajta, bár az én ötletem volt.

Ilyen volt:
Kép

Ilyen lett:
Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!

Jaj de irigy vagyok a lányod hajára!Pannának 3 évesen sem lesz ennyiKép

Juc
20170114224602

Rokica! Zsuzsi nagyon édes!!!
Szerintem tök jó, hogy szereted a munkád!!! KépOlyan ritka ezt hallani!

gödibarbi

HAJRÁ INDI! Welcome Dominó!!!

gödibarbi

Zsanci
XXII. Szavolyai Jenő tér után.
kókuszdió

Indinek szurkolok nagyon én is!! azért kár, hogy császár lesz, de biztos nem véletlenül döntöttek igy a dokik...

Ildi,
miért vagy(tok) anyukádnál? Férjednek mi van a munkájával, otthagyta már??

KépKép
fibi

Rokica,
de édes kiscsajKép Mit dolgozol?

KépKép
fibi

Roki,
sztem röviden is aranyos. És jobban erősödik így a haj. Bár Zsuzsinak alapvetően is elég erősnek tűnik. Kép Én is vágnám a lányomét, de a Zuram nem engedi.

És továbbra is hajrá Indi és hajrá Dominó!
neet
neet

Indi,

DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++

Rokica,
nagyon szép kislány!!!!!!!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ó, köszönjük a dícséreteket! Kép Nálunk is a párom nagyon ellenezte a hajvágást (halkan megjegyzem így utólag, hogy igaza volt), de le lett szavazva, mert Zsuzsa haja már rasztásodott hátul, nem győztem szétszedegetni. Volt kopasz foltja is, meg rasztája is, így a hajvágás tűnt a megoldásnak.

Hát most aztán ilyen kis tüsifejű lett, David teniszlabdának csúfolja. :P

Fibi:

Pszichológus vagyok, és most kezdtem bejárni a Lipótra - esküszöm dolgozni! Kép Van ott egy pszichoterápiás szakambulancia, ahova be lehet járni TB-támogatta terápiára. Szülés előtt nem ott dolgoztam, most se igazán állásban vagyok ott, hanem csak bejárok hetente háromszor a szakmai gyakorlat kedvéért. Nomeg hogy odavegyenek ha lejárt a GYED. Kép

Addig Zsuzsára anyukám vagy a párom vigyáz.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Én is mindíg benézek, hogy megvan-e már Dominó, és teljesen le vagyok döbbenve miken megy keresztül Indi. Kép Természetesen nagyon drukkolok nekik, a pici tündér majd biztosan kárpótolja őt. VELED VAGYUNK INDI!!! Kép

Mi is jól vagyunk, bár azt hittük Máté lerottyan, mert hőmelkedése volt, de nem komoly, 37,3 volt a maximum. 6 óra körül bevágott 200 g-nyi kajcsit, most ujjong a játékai között. Nagyon huncut! Kép
Holnap kimegyünk Érdre, nem tom hogy fog sikerülni, de Apának is csak 1 napra van kedve menni mostanában... Ja és mióta van itthon mérlegünk, és nem járunk hetente dokihoz, védőnőhöz 15-20 dekákat hízik egy hét alatt. Kép Úgyhogy folytatjuk ezt a taktikát. Kép

Puszi mindenkinek!
mkatus

Zanza,
Ti jöttök hétfön?

Recca,
a Ti házatok belterületen van vagy üdülöövezet?

KépKép
fibi

Indinek és Dominónak hatalmas drukkok!!!!

Roki Kép Zsuzsa lányod nagyon aranyos rövid és hosszú hajjal egyaránt! Én már többször levágtam a kisfiam haját, meglátod, hamar megnő ismét Zsuzsáé is!!

Kép
Kép
denizsa

Róki, ne bánkódj, majd újra kinő Zsuzska szép hajaKép eltettetek legalább egy tincset?

bár tudományosan már cáfolták, hogy vágástól erősödne - nekem a súlyosan soviniszta apám sose engedte levágatni a hajamat ("egy lány nem lány, ha nincs hozzú haja!"), az első hajam(!!!) volt a fejemen 13 éves koromig, amikor 1. lázadásom alkalmával jól levágattam! olyan csenevész, ronda kis hajat nem láttatok, mint amilyen nekem volt. mint a fehérgyökéren a szottyadt zöldjeKép szóval tudomány ide-oda, nem árt az a hajvágásKép

nálunk is apafej készül levágni Istók göndörkéit, hogy "egyenletes" legyen, de én még tiltakozom, hogy várjuk meg a kicsit jobb időt, meg egyébként sem zavaróan sok a haja ám
húúú de szófosó vagyok maKép

Róki, és Te milyen típusú betegekkel dolgozol, hogy szereted a munkád?Kép

ja és a mai nap legszebb része: Isti azt mondta, hoyg "Szejti!" és találgattam, hogy mi lehet az, és mikor meghallotta, hogy Süti, akkor megsimételte, hogy Szejti!KépKépKép

votiv 8)
votiv

Katus Kép Látszik, hogy az otthoni levegő jót tesz Kép Remélem Máté nem lesz beteg!

Kép
Kép
denizsa

Neet!

Te inkább NE vágd Eszti hajátKép

Indi:elöször aranyos doki bácsi azt mondta,hogy nem kell császár de aztán újra értékelte a dolgot és a streptococcus miatt jobbnak látja a császárt,hogy Domino ne fertöződjön a szülőcsatornában.

Juc

Juc
20170114224602

Rokica, persze, hogy emlekszem!Kép Lattalak itt az oszi? babasoknal, ha jol tudom itt jelent meg eloszor, hogy Zsuzsi megszuletett. (Es en vittem a hirt az NLC forumara.) Hihetetlen edes a kicsi lany!Kép Kar, hogy megrovidult a fizura, de igy gondolom konnyebb kezelni.
Beszeltem az asszisztenssel, de elfeljtettem megkerdezni.Kép Hetfon ujra felhivom.

Fibi, nem terveztem menni. Jaj, akkor lehet hogy mi sem esszuk mar meg a kortes pepet?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Fibi! Mi szívesen bevállaljuk a pépetKép

Indi, hajrá!!! Nagyon szorítunk. Lehet, hogy éjszakára meglesz Domino!!!!!!!

A férjem abszolút hajvágás párti, eddig már 2x vágattuk Bazsó haját, de ma nem hagytam, hogy hétfőn, ha megyünk talira, azért legyen haja a gyereknekKép Egyébként m i úgy tapasztaltuk, hogy sokat erősödött! És nagyon gyorsan kinő újra!

Zsuzsi nagyon édes rövid hajjal isKép

Én elkezdtem húsvétra a nagytakarítást. Nem egyszerű gyerek mellett ablakot mosniKép

Kép
Kép
zuzmo1

Juc, na igen, mert Indi "későn kezdte el szedni az antibiót rá". mintha ő tehetne róla... grrrrr!!! megint az jut eszembe, hogy basszus, ha az embernek választott dokija van.. persze az se biztos, hogy 100%-on szuperálKép de akkor isKép

Mesi, igazad van, nem szar az a hely, én voltam benn látogatni, láttam a szép szülészetet, ha csak kívülről is, de a terhespatológia finoman szólva még nem lett felújítvaKép és az is klassz, hogy van ott is rendes doki, ezért sem lehet szar hely!Kép és a fűtőtest meg a "hallban" zuhant a fiamra rá, úgyhogy legyen az az egyetlen szar rész. de nézzétek el nekem, hogy elfogult vagyokKépKép
a lényeg úgyis az, hogy Indi és Dominó egészségesen, és hamarosan elhagyhassák a kórházatKép

votiv 8)
votiv

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: