A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok Csajszik!
Tudtok nekem segíteni abban, hogyha megvan a hőmérségletgörbém mikor milyen esés vagy növekedés mit jelent? Mire lehet figyelni, miből mit lehet kikövetkeztetni???
Köszönöm előre is!
Puszi!!!
nyuszifülû

Nyuszifül!
Te tudsz angolul? Van jó leírásom, de csak angolul.
Vendég

Sziasztok!

Majcsi!
De jó, hogy benéztélKép. Hogy vagy, mi újság veled?

Monyóka!
Örülök, hogy újra nekifutsz a dokinakKép

Unique!
Most már tényleg nincs sok hátra, hamarosan meglesz LauraKép

Réka!
De jó, hogy minden rendben, és tényleg jó az 1 ány 1 fiú párosításKép. Szerintem is menj el a másik UH-ra is, nem lehet eleget látni őketKép.

Évi!
Dóri gyönyörű babaKép, és nagyon édesen mosolyogKép

Dina!
Nem szabad idegeskedni. A hétfő már mindjárt itt van, ne aggódj, az nem tesz jót!!!

Anikó!
SajnálomKép

Angie!
Voltam kint tegnap, 10-től 5-ig mászkáltám a standok között, de megéri, mert szinte minden évben van valami újdonság, de az biztos, hogy csak úgy érdemes kimenni, ha rászán az ember egy napot, mert rengeteg kiállító van, és csak úgy repül ott az idő.
Meglátogattam Brillt is, én még nem láttam a pociját, de ő azt mondta, hogy már ő látjaKép

dido

dido
dido

Nyuszifülű
Nemrégen másoltam be ide a teljes hőmérőzés dolgait. Keress vissza légyszi, ne kelljen már újra bemásolni és a helyet foglalni. Könnyen megtalálod, nem túl sok hozzászólásom van mostanság.

Monyó
Nekem sosem jött be, ha korlátokat szabtam a babaprojectben. Szerintem neked sem kéne. Ha már elkezdted, akkor mérd végig, és figyeld, hoy gmiket érzel alhason. Így fogod könnyebben megérteni a tested jeleit, de ehhez idő kell, amig megtapasztalod. Esztinek is igaza van, biztosat csak UH-val lehet mondani, reméljük, hoyg a dokid majd elküld ilyen vizsgálatra. Nekem a hőmérőzés annyiban jött be, hogy szerintem egyértelműen látszottak a belőle a tüszőrepik, és az UH-k igazolták tavaly, hogy a peteérésemmel többnyire nincs gond.

Eszti
Aranyos vagy, köszönöm, csak nem tom megígérni hoyg ez így is marad, olyan pillanatnyi dolgok vannak.... Kép

Évi79
Köszönöm kérdésed, elvagyok. Nem javulok fizikailag, talán lelkileg a napokban mintha jobban lennék, de erre sem merem állítani, hogy most már csak jobb lesz.
Azért olvasgatok, és tájékozódom, hogy kivel mi történik, legalábbis nagyjából Kép
Vendég

Szia Csajszik!
Nagyon köszi a gratulációkat és a drukkokat is a házhoz. Most megint van 2 elég jónak tűnő... meglátjuk...

Angie!
Hát írok én Neked, csak mindig rövid időre tudok csak benézni!
Új hónap, új esély! Ne feledd! Kép

Évi77!
Dóriból sosem elég! Kép
Lesznek képek, csak még be kell szkennelni. Kép

Unique!
Ezt már lehet, hogy nem olvasod, de nagyon sokat gondolok Rátok!

Dina!
A babád a legfontosabb és ő jelezte, hogy sok volt a tegnap. Ne aggódj, hétfőn meglesz az UH és minden megy tovább szépen! Kép

Anikó!
Ha csak pecsételős, azért tesztelj egyet! Drukkolok! Kép

Fleur!
Jaaaj, a május 2. tényleg messze van, még egy hónap.. Kép Tudom, milyen nehéz, de hidd el, hogy el fog szaladni. Nekünk is kb. 1 hónap volt a vizsgálatok után, mire valami történt és elrepült (persze kicsit el kellett terelnem a figyelmememet..)
Nincs más, ide kell írogatnod sokat-sokat, hogy gyorsabban teljen az idő! Kép Kép

Monyó!
Mi ez a feladom duma! A hőmérőzés segíthet és ha nem is azt mutatja, amit szeretnél, attól még információ értéke van. Nem a hőmérésen múlik a dolog, az csak egy kis segítség, de még egyszer sem csináltad folyamatosan 3 hónapig. Így nem sokat ér.
De holnap fennt lesz az a hő és punktum! Kép

Eszter!
Pont ma gondoltam Rád, hogy milyen jó lenne randizni a jógán, de sajnos nem hiszem, hogy fel bírok kelni, végre addig alszom, ameddig csak akarok.. de jövő héttől szeretnék menni, viszont valamelyik délutánira.

Tündi!
Olyan sokszor eszembe jutsz! Főleg, mikor a pécsi programunkat szervezzük. De soká' lesz az még, pedig szívesen látnálak! Kép

réka
Vendég

Tündi!

Mi van a munkahelyeddel? Én nem felejtek!

Monyó!

Ha abbahagyod, akkor mit mutatsz a dokinak?

Unique!

Csak nem elérkezett a nagy nap???

Lányok! Egyel lejjebb a babásoknál fenn van Stella ikreiről 3 kép. Nagyo édik, és abszolúte nem látszik rajtuk, hogy ketten osztoztak egy pocakonKép

Juca

tjuca

na jo lanyok akkor nem hagyom abba,de lelkesedest ne varjatok tolem.
Nem tudom,olyan erzesem van hogy talan ez az egy kapaszkodom van.Ha leeseik a hom akkor a kapaszkodom is szertefoszlik.
Meg ugy oszinten megmondva valahogy ugy erzem a doki majd segit,ha nem jott most ossze.

lanyok holnap szenet kene behordanom(4 tonna)most dillemazok hogyha elindult valamia pocomban akkor ez nem art neki,marmint a beagyzodasnak?
irtatok mar sokan hogy ilyenkor nem jo a terheles.

U.i:a parom egy tunderKépugy banik velem mint egy hercegnovel.Most eloszor latom rajta hogy mindent belead hogy babank legyenKép

Kép
monyoka

Monyo,
Inkább hagyd a tündéri párodra a szénbehordást. Még ha nem is lenne semmi a pocódban, sem tenne jót 4 tonna szén ellapátolása, főleg nem egyedül. Én segítséget hívnék, az biztos. Fontos, hogy ne hajtsd ki magad.
Puszi,
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek jó hétvégét kívánok! Megyek haza!

Puszi mindenkinek!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Réka
Megy az idő, még ha lassan is, úgyhogy menthetetlenül talizni fogunk itt Pécsen KépKép

Juca Kép
Jó a kérdés és köszi az érdeklődést! Épp a héten kaptam még mindig nem konkrét, de kicsit bíztatóbb infót: a május mégsem május! Akár 2-3 hónapot is csúszhat a dolog. Egyenlőre nem kell aggódnom hogy hová és mennyiért, persze ami késik nem múlik Kép

Monyóka
Hagyd a dagadt ruhát másra Kép A hercegnők különben sem hordanak szenet, pláne nem lehetséges babásan Kép Tündér férjecskéd biztosan megoldja... mert a Tündérek ilyenek ;)
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Nálam most indulgat a nap, tegnap buli volt Kép

Juca
Kérdezhetek???
1halványcsíkos teszt, majd másnap barnázás, pár nap múlva újabb halványcsíkos teszt, majd menzi.
Vélemény? Ez lehet progi hiány?
Vagy csak egy "vicces kedvében" lévő ciklus...

Monyókám
Ne add fel! Tessék mérni a hőt, aztán dokibácsihoz menni Kép
Drukkolok nagyon!
A széncipelést meg hagyd a párocskádra, ha lehet! Legalábbis mindenképp kérd a segítségét!

Unique
Jajj, nagyon nagyo sokat gondolok Rátok!
Kezem lábam Xben van értetek!!!!

Réka
Gratula a 12 átlépéséhez! Mekkorák már a gyerkőcök Kép
Naaa??? Megtaláltátok álmaitok házát???

Évi
Dóricica gyönyörű, nem győzöm hangsúlyozni Kép
Tündérien mosolyog!
Képeketakarokmééég Kép Kép Kép

Eszter
Álmok... Ne is mondd!
Nekem olyan álmaim vannak.. áhhhh...

Szisz

szisszka

Képolyan aranyosak vagytok.Megoldjuk valahogy,majd legfeljebb a kicsi szendarabokat rakom.Kép
csak sajnalnam a hercegem hogy egyedul csinalja.
olyan nagyon szerelmes vagyok mostKép

Kép
monyoka

Sziasszka!

Olyan jó látni régi arcotKép
Most nem fogom becsomagolni, amit írok. Lehet progeszteronhiány is, és mivel nem vagyok nőgyógyász, gondolom ezer más oka is lehet annak, hogy megtapad a baba, csak nem tökéletesen. A vérezgetés egyébként mindig rossz jel.A progeszteron pótlást szokták terhességtámogatásnak is hívni, mert, ha emiatt nem megy el a baba, akkor az siker, ha ennek ellenére sem marad meg, akkor nagyobb gond volt, és talán jobb, hogy így alakul.
Nekem annyit kérdezett a doki, hogy milyen hosszúak a ciklusaim, és hogy szoktam-e menzi előtt vérezgetni, vagy barna folyásom van-e. Utóbbi esetén gyanakodnak általában progeszteron hiányra. Én pl. volt, hogy nem tudtam mikor is kezdődött a mezim pontosan.
Tehát ne engem kérdezz, hanem az orvost igen határozottan! A progi utánpótlás nem nagy ügy, kis kellemetlenséggel jár, de ez a könnyen orvosolható problémák egyike. Nekem pl. a hőgörbéim is rendben voltak.
Lehet, hogy nincs progi hiánya valakinek, és mégis tömi magába, na ezzel nem árt, csak nem használ. Ellenben, ha progihiánya van valakinek, és csak ez a rásegítés kellene, és nem kapja meg, na akkor van gond.

Látod a két halvány csík egyértelműen azt jelzi, hogy képes vagy teherbe esni. Kívánom, hogy legközelebb veled is maradjon a baba!!!Kép

Pusszancs:

Juca

tjuca

Sziasztok!

Apa elvitte Kristófot kicsit levegőzni, úgyhogy kihasználtam az alkalmat és próbáltam visszaolvasni Kép Előre is bocs, ha vkinek nem reagálok!

Stella Kép Annácska Kép Gratulálok a csemetékhez és minden jót kívánok nektek! Kép

Unique Kép A nyákdugót távozott, ami lehet a szülés megindulása előtt órákkal, de akár napokkal is. Nekem kb. 7:30-kor távozott a nyákdugóm (szerintem csak egy része) és 9 körül repedt meg a burok. Nagyon drukkolok nektek!

Duddu Kép gratu a betöltött 12. héthez!

Mátra Kép Szuper, hogy P2 lett az eredményed!!! Kép

Monyó Kép Szorítok a dokihoz!

Tündi Kép Igyekszem válaszolni az emilre!

Kristóf baba borzasztóan nyűgös volt tegnap, gyakrolatilag egész nap vagy sírt vagy a mellemen lógott Kép Úgy látszik, front érzékeny a kissrác Kép
Teszek fel új képet róla. Én meg azt álmodtam az éjjel, hogy a 2. babámat is császárral szültem Kép

Pussz mindenkinek: Timi és Kristóf

Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok Lányok!
Nagyon köszönöm a drukkokat!Annyira aranyosak vagytok!
Megfogadtam Juca tanácsát és elmentem tesztet venni,meg is csináltam és negativ lett!Semmi, még halvány sem!Délutánra már fájt a hasam és leakart szakadni a derekam is!Igy meg is jött rendesen!Ez már nem csak vérezgetés!De igy kicsit értetlenül állok a dolgok elött mert az hittem tökéletesen ismerem magam!Tévedtem!

Monyoka!
Igazuk van a lányoknak,nem tenne jot a szénpakolás most neked föleg ha elindult a pocakodban valami!Gyönyörű lesz a konyhád!
Amikor kész lesz akkor is kérünk képeket!A boltiv nagyon jo!

Juca!
Megfogadtam a tanácsod!
De sajnos ez a honap nem az enyém volt!
Nekem azért nem lehet progi hiányom mert azzal kezelnek féléve és gyogyszert szedek a potlására.Mindig ellenőrzik és joval 30 fölötti az értékem!Lehet hogy most az tartotta fent ilyen sokáig a nyálkahártyát!Nem tudom!Már semmit nem tudok!Nagyon jokat irtál Szisszkának!
Ez az a hormon amire nagyon oda kell figyelni!Mert ez dönt el mindent!

Évi!
Köszönöm neked is!

Angie!
Köszönöm a "nagyont", aranyos vagy!
Elraktam a következő ciklusomra!Vagyis már erre!
Te hogy vagy?Hányadik napon jársz?

Dido!
Köszönöm!

Réka!
Szeretném ha átjavitanád a ciklus hosszát 28-31-ig mert ezek szerint bármi lehet!És ma van 1cn!
Köszönöm a drukkjaid!
Örülök,hogy jol vannak a picikéid!És ha fiu-lány akkor az csodálatos!Szerintem se halaszd el a következő ultrahangot!Igy többet láthatod a picikéidet!

Brill!
Hogy vagy?
A barátnőmnek is sikerült a lombik ő is ezt a progi injekciot kapta mint te!Neki ez a negyedik volt de ezt csak most kapta elöszőr!Õmiatta az egyik szemem nevet és magam miatt a másik sir!
De most uj ciklus uj remények!
Neked hány babát ültettek vissza?

puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Kedves Lányok!
Újra itt vagyok, legalábbis most láthatóan vagyok itt.Kép Az elmúlt időszakban is többször olvastalak Titeket, de mire a végére értem az olvasásnak, vagy a végére sem értem, arra már nem maradt időm, hogy írjak is. Kép
Mindenekelőtt nagyon nagyon nagyon köszönöm a biztatást, olyan jó volt olvasni, hogy Ti is úgy látjátok, a külvilág véleménye ellenére is merni kell megvalósítani az álmainkat. És tanácsotokra végre beszéltem a dokimmal is, hogy eddig csak vártam és reménykedtem, most már tenni és persze továbbra is reménykedni akarok. Meg is lepődött a határozottságomon, és még egyszer KÖSZÖNÖM nektek a biztatást!
Szóval most ott tartunk, hogy ha megjön a mensim, kezdjük a hormonvizsgálatot vérvétellel, vizsgálattal, ma van a 30. cn, szerintem holnap már meg kell jönnie és akkor hétfőn már mehetek is.
A másik, amit szintén a Ti hatásotokra tettem , elkezdtem a hőmérőzést, mivel az utóbbi időben annyiszor írtatok erről. Én most csináltam először, érdekes volt. A 18. napon emelkedett a hőm, és ma csökkent le újra. Bár sajnos ez nálam nem egészen megbízható, az írásaitokból kiderült, hogy kellene csinálni, a köv. hónapban már aszerint csinálom.
A rákszűrés eredménye P2, a mellemből folyó valami eredménye ma jött meg és hála Istennek negatív, tehát hormonzavar állhat e jelenség mögött.
Lányok, még egyszer köszönök mindent, ha nem is írok Nektek sokat, de rengeteg erőt adnak a sikereitek és az is, ahogyan a kudarcok után újra felálltok és továbbcsináljátok. És biztosan sokan vannak rajtam kívül is, akik olvasnak Titeket, anélkül, hogy írnának, vagy csak olyan ritkán írnak, mint én, és tudtotokon kívül nekik is, nekem is sokat segítettetek, segítetek. Írok majd az eredményekről, és a tavaszi szünetben írok Nektek, nem csak magamról. És tegyetek be továbbra is sok képet (én sajnos ilyeneket nem tudok, meg grafikont rajzolni sem), olyan jó nézegetni őket.
Bocs, de nagyon hosszú lettem, csak amíg egyedül vagyok itthon, jelentkezni akartam végre és megköszönni Nektek, hogy végre lassan kezdek ismét harmóniába kerülni magammal.
Mindenkinek minden szépet és jót, igyekszem hamarosan újra írni!
Rolly
rolly

AnikóKép

Magyon sajnálom. Bocs, nem tudtam, hogy nálad nézik a progit, akkor nem írtam volna. Fel a fejjel, majd legközelebb, vagy utána, de mindenképpen jön majd a hugi vagy öcsiKép

Timi!

Én is én is, most már be vagyok zsongvaKép Nagyon szépek vagytok! Ja és front nem csak a piciket viseli meg.

Rolly!

Jó úton vagy a manódhoz Kép

Juca

tjuca

Sziasztok

Duddu!
1. cn. Nem ért váratlanul, mert a tesztet már megcsináltam. De....
Remélem találtatok szép házat Kép

Monyoka!
Orovs, hőmérőzés, szerelem, tündér Kép Csupa jó. De a szenet szerintem is hagyd másra Kép

Rolly!
Jó, hogy újra jelentkeztél! Jó, hogy meglépted a lépéseidet. Hajrá a manóért!
Kép

Anikó!
Akkor jó esélyünk van rá, hogy egyszerre legyünk babásak!!!

Timi!
Kristóf gyönyörű baba. Szerintem érthető a nyűgössége. Reggel mínuszok, délutánra meg 15-17 fok. Egy felnőttnek is nehéz, nem még egy ilyen kicsi manónak. Kép Tiszta apja. Hihetetlenül hasonlít az apukájára Kép

Juca!
Sikerült keddre időpontot egyeztetni ?

Én ma kihajtottam magam. Végigtakarítottam a lakást, de még így is maradt, mert állandóan feltartottak. Vagy jött valaki, - ami tiszta ciki volt mert nem volt szinte hová ültetnem -, vagy telefonok hada. Holnap jön a párom(Kép) Legalább már a határon érjen át, hogy a hangját halljam, mert ez a néhány sms, amit váltunk csak arra jó, hogy még jobban aggódjak. Nem érzi jól magát.
Zsúka mindenkit puszil, vasárnap jut csak net közelbe.
mátra

Juca!

Nem baj,hogy irtad!Mert nagyon jo irányban közelitetted a dolgot!Sőt ez már több mint kapizsgálás!Nem csodálom,hogy a lányok sokszor a te véleményedet kérdezik!Egyre tapasztaltabb az ember ebben a témában!Igazábol nem sokat irtam erről csak talán egyszer!Azért nem tudhattad!De köszönöm!Olvastam,hogy milyen jo volt a szülés felkészités!Örülök mert igy legalább nem félve közeledsz a nagynap felé(csak kicsit)!

Timi!
Gyönyörű a kisfiad!
Édesek vagytok a képen!

Rolly!
Jo olvasni az ilyen őszinte sorokat!
Gyere sűrűbben ha tudsz!És várjuk mit mond az orvos!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Mátra!
Drága,megint egyszerre!
Legyen igazad és egyszerre legyünk babásak!
Bárcsak....!!Én is ezt kivánom magunknak és persze mindenkinek aki erre vágyik!
Mikor jön a párod?Milyen volt a szaunázás?

puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

AnikóKép
Szuper volt a szauna, rendszer is lesz belőle, egy kis vízi tornával kibővítve. Remélem holnap dél körül már Mo-n lesz, délután 4-5 felé pedig már találkozhatunk is. Kép
Remélem ez a ciklus már hoz valakit hozzánk. Egy gyönyörű kislányt mondjuk Kép Neked a kisfiad mellé, nekem meg a páromnak akkor 2 fiú 2 lány lenne Kép Húzzunk bele (Ez pont aktuális szöveg Kép Kép Kép )
mátra

Helló Csajok!!Sajnos mostanában nemtudok olyan sokat jelentkezni,mert rengeteg a munka,és mire hazaérek hulla vagyok!!Kép
Magamról annyit,hogy ma tartok a 35.napon!KépDe keddig még "belefér"!Remélem nem fog!Szorgalmasan mérem a hőmet,és egész jól "állok"!Remélem igy is marad,és holnap is,és egészen keddig szinten is marad!KépMajd meglátjuk.............!
Duddu!Úr Isten!!Már 12.hetes vagy??Hihetetlen,hogy megy az idő!!Lassan megmozdulnak!!Kép
Mátra Kedves!KépMég egy kicsit légy türelemmel!Már nem kell sokat várnod!Tudod!Megjósoltam!!Remek a P2!!!
Angie!Neked most volt a term.napod?Vagy már elmúlt?Ha nem múlt még el,HAJRÁ-HURRÁÁÁÁÁÁ!Kép
Friss Anyukák!!Gyönyörűek a babák!!!Kép
lory_d

Sziasztok!

Dido!
Örülök, hogy ismét taliztunk, és tudtunk egy kicsit dumcsizni!Kép Az időzítés is remek volt, mert utána beindult a rohanga...
Pocak: reggel még én sem látomKép..., estére alakulok (Dudu erősíts megKép)...KépKépKép

Csibe!
Köszi jól vagyok!Most egy kicsit fáradtabban, de had' szokjam...Kép
Ti hogy vagytok? Még mindig semmi tünet???

Dudu!
Remek, hogy rendben vannak a gyerekek!KépÉs a jövő héten is láthatod Õket!Kép Fotókat várjuk...
Álomházikó remélem hamarosan megtaláltatik!

Mátra!
Nagyon sajnálom...KépKépKép
Lehetett volna még jó híred erre a hónapra... Azokból sohasem elég!Kép

Unique!
Remélem, minden rendben Veletek!Kép Gondolok Rátok!

Aniko!
Rettenetesen sajnállak Téged is...KépKépKép
Barátnődnek gratula! Remélem, hamarosan ezt Neked is leírhatom már!Kép
Jelentem, nekem is megvolt a bedurranós szurim...Kép
2 babát kértünk vissza, jövő hét szerdán megyek UH-ra, akkor kiderül minden!Kép

Rolly!
Örülök a határozottságodnak és persze a negatív szűrésnek!
Várjuk a hormonvizsgálat eredményét is!Kép

Timika!
Nagyon jó látni Rólatok is a fotókat! Kép

Szisz!
Buliiii, aztán délutánig szunya!!! Tudsz élni!KépKépKép
JucaKép válaszát olvastam (nagyon "ott" volt!)...A dokid mit mond???

Szép álmokat!
Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Évi77!Kép

Elküldtem neked újra az emailt.Kép
Rájöttem hogy nem jó címre küldtem neked az üzenetet,kimaradtam a címedből egy betű azért nem kaptad meg amit írtam.Kép

Unique!Kép

Továbbra is szorítok Neked!Kép
Biztos minden rendben lesz!Kép

Sysy
sysy77

Lory, de jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy jó a kedved. Azért néha pihenned is kellene kicsit Kép Mondom én ... Bízom benne, hogy a jóslataid teljesülnek Kép

Brill!
Ne legyünk telhetetlenek. Azok után... Emlékszel?
Látod, jó ez most így. Egy nyugodt, jókedvű leendő anyukát könnyebben megtalál Dóricica barátnője is. Kép
Te viszont ne hajtsd túl magad!!!!!!!!
Küldök valakit aki vigyáz rád!
Kép

Tudod, értük:
Kép

Vagy érte:
Kép
mátra

Szép álmokat mindenkinek!

Kép
mátra

Timi!

Ismered a hülye viccet, na jó az apa biztos Kristófnál, de vajon ki lehet az anya? Hogy hasonlíthat ennyire a párodra ez a fiú???
Néha elgondolkodom, hogy nálunk is ilyen inkubátor effektus lesz? Nem talán a kislábaujja körme az enyémhez fog hasonlítaniKép

Mátra!

Intézkedem, de eddig nem értem el az egyetlen értelmesnek látszó lényt. Tegnap mondjuk egész nap a barátnőméknél voltam gyereklátogatóban. Hétfőn reggel aláírunk a bankban, de gondolom 10-től szabad leszek, és akkor beugrok a céghez, úgy könnyebb. Mindenképp szólok mit sikerült intézni.

Learagad a szemem:

szép álmokat!

Juca

tjuca

Jó reggelt!

Juca!
Köszönöm!!!!! Biztos sikerülni fog Kép

Ma megyek tanítani, tegnap estig úgy volt, hogy délután 1/2 2-től 5-ig, de felhívott a kolléganő, hogy tudom-e, hogy reggelre kell mennem és ő megy délután. Hát én félreértésnek így még nem örültem meg. Kép Akkor hamarabb tudunk találkozni. Annyira várom már a délutánt.

Szép napot mindenkinek, fogalmam sincs mikor jövök. Kép
mátra

Mátra!

Most csak neked írok. Megakadt a szemem a szaunán. Nagyon klassz dolog.DE! A párodat ne engedd a közelébe, amíg terhes nem leszel, mert megfőzi a kiskatonákat. Én arra gyanakszom, hogy lehet nálunk is az a baj. De most jön a jó idő és úszás után már nem a szaunába, hanem a napozóra vágyik az emberKép

Kép
Kép
sosi

Jó reggelt Mindenkinek!

Tjuca, Mátra, Anikó24, Brill!

Köszönöm, hogy írtatok, hogy nem haragszotok az állandó távolmaradásomért és olyan jó érzés, hogy drukkoltok és velem is örültök! Kép Kép
És Mátra, köszönöm a képet! Kép Kép Kép
És Brill!!!
Én "személyesen" még nem is gratuláltam Neked!!! Úgy izgultam, amikor az erdményt vártuk, hogy még a férjemre is átragadt a várakozás öröme, hogy vajon sikerült-e nektek! (szoktam mesélni néha neki Rólatok, meg a hőmérőzési módszert is elmeséltem neki, sokat tanulunk TőletekKép)
Tehát, Brill!! Vigyázz Magatokra és boldog kismamaságot kívánok!!! és utána még boldogabb anyaságot!

Most mennem kell, mindenkinek szép napot, még nem tudom, mikor jövök újra, legkésőbb a húsvéti szünetben - inkább hozzá írom: igyekszem.

Rolly
rolly

Ma 9:20-kor megszületett Petroczi Laura, 3450g, 54 cm. Egészséges és gyönyörű kislány.
Puszi:
Tündi és Józsi

Nagyon örülök, hogy nem csigázz Benneteket tovább!

Lányok!
Én ma ennyi voltam, mert megyek vidékre. Holnap írok! MIndenkinek puszi, de főleg Unique-nak és Laurának!
Vendég

Nagy- nagy gratula Unique-nak és Laurának. Meg persze a büszke Apukának!!!Kép
Vendég

Unique Bébi!

Hip hip hurrá!

Nagyon sok boldogságot a kis "racionális" csöppséghez, aztán képes beszámolót kérünk!
Unique bébi pihenj sokat, igazán rád férKép
Bizti nagyon szép baba, itt a fórumon csak szép babák születnekKép

Lányok!

Visszatért hozzám a róka. Eddig csak hányingerem volt, de ma mindent visszaküldött Stöpszli, és a végén még gratulált is magának három négy jól irányzott rúgással. A kis diadalittas butus nem tudja, hogy ez neki is fogyiprogram lesz??? Vagy anya éhes émelyeg, ő meg szipkázza a tartalékokat? Mondjuk előrelátó voltam még lánykoromban és nem kígyóubiként ugrottam neki a terhességnekKép

Na ma vendégeink jönnek, egy szó szoros értelemben szülésfélben lévő lány és a párja:-)
Holnap is csak bekukk.

Pá:

Juca

tjuca

Sziasztok!
Képzeljétek, tegnaptól otthon is van netünk, úgyhogy tudok onnan is írni majd. (bár a gép nem a miénk, de még egy pár hónapig nálunk marad.)

Unique-ról tudtok valamit??!!
Bár Duddu -a hírforrás- tegnap dél óta nem jelentkezett. Õ majd biztos továbbítja nekünk, ha történt valami.

Monyó
mikor is mész dokihoz? jövő héten? ne izgulj, fontos hogy bízzál a dokiban és hogy szimpatikus legyen számodra. Ha ez megvan, és a doki hozzáállása is jó, akkor biztos együtt tudtok működni. a szénhordással meg csak módjával...

Duddu
fantasztikus hogy már a 12. héten vagy. Hamar elszaladt az idő. Ruháid jók még? Fel vagy már szerelkezve kismamis nadrágokkal, ruhákkal? Ház ügy, hogy áll? Az égigérő fenyőfás megvan még? Nálunk is nagy dolgok történtek lakásügyben. Március 23-án aláírtuk a szerződést, a szülői lakásból megvettük a barátom öccsének a részét (eddig a két testvér lakott benne+barátnő+nagymama; szülők már nem élnek, meg az én apukám se; így ha lesz babó, akkor csak egyetlen nagyi lesz és reméljük, hogy dédnagyi is megéli az eseményt). Bankhoz is beadtuk a papírokat. Minden ok, azt mondták, kb. 2-3 hét múlva utalnak. Már az értékbecslő is kint volt. Csepeli kertes ház, két lakással. Alsó miénk, felső nagybácsié. Külön bejárattal. Mi nem vagyunk házasok, de így hogy most 20 évre együtt veszünk fel kölcsönt, bizony hosszútávra összekötjük az életünket, ez legalább olyan nagy döntés, mint a házasság.

Mátra
óriási gratula a P2-höz. Ez szuper, nagyon-nagyon örülök és a "régi-új" szerelmednek is örülök. Kívánom, hogy úgy alakuljon minden ahogy elképzeled/elképzelitek a pároddal.

Timika
arik vagytok mindketten. annyira látszik rajtad a boldogság, ahogy magadhoz öleled a kisfiad. jó látni.

Szisszka
sajnálom, hogy így történt. de látom, nem vagy nagyon letörve. tele van sárga mosolygo fejekkel a leveled. Dokihoz nem mész, hogy megbeszéljétek az okokat? Meglásd, legközelebb erős és biztos csíkod lesz!!!

syry

Kép

Kép
syrynx

Míg írtam az előző, kilométeres levelemet, meg is jött a hír Unique-ról és Lauráról!!
De jó, de jó, de jó!
Tudtam,én hogy ezt már nem lehet tovább húzni!
Szép verőfényes szombat reggel születtél, kedves Laura! Sok boldogságot!
puszi

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok Kép
Hatalmas gratula Unique-nak KépKépKép
Nagyon sok boldogságot, jó egészséget és sok-sok finom tejcsit a kis Laurának Kép

Kép

Annácska+ Peti baba

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Mátra Kép
Köszi, minden rendbne velünk Kép A nagylányomat itthon tartottam a héten, így hol az egyiknek, hol a másiknak volt rám szüksége Kép Nem volt egyszerű ez a néhány nap, de megoldottuk Kép

Szisszka Kép
A fiam tényleg egy angyal Kép Egyenlőre csak eszik és alszik Kép Egyszerűen meg tudnám zabálni Kép
Puszit átadtam Annamarinak Kép

Sysy Kép
Már nektek sincs túl sok hátra Kép Ez a legszebb időszak használd ki Kép
Sétálj a hétvégén egy nagyot Kép

Dido Kép
Annamarit le sem lehett állítani az első két nap Kép Abban a pillanatban, hogy a kicsi fiam megnyekkent már rohant is hogy mi a baja a kistesónak Kép
Imádja, puszilgatja, méri mennyit eszik, tényleg sokat segít Kép

Zsúka Kép
Nagyon szép az otthonotok Kép Egyszer én is ilyet szeretnék Kép

Niki Kép
Tudom, hogy kiváncsiak vagytok, igyekszem majd, hozok képet is meg mesélek is, ha lesz egy kis szusszanásnyi időm Kép

Csibe Kép
A gátvédelemhez előkészítéshez Málnalevél teát ittam a 36. héttől, lehet még gátolajjal maszírozni a gátat a 34. héttől (puhítja a szöveteket). De ami a legfontosabb, hogy a szülésznő (nekem választott volt) segítsen a kitolásnál. Elsimogatta a gát szélét, ellentartott és szólt, hogy mikor ne nyomjak csak pihegjek, hogy ne repedjen be Kép
A lányomnál hatalmas vágásom volt és ülni nem bírtam vagy két hétig, de most nagyon jó hogy azonnal tudtam ülni és nem fájt semmim Kép

Évi Kép
Dóri nagyon édes Kép Pláne a kezeket fel pózban Kép
Hogy mosolyog Kép

Sajnos nem jutottam a végére, de a fiam már reklamálja az ebédet Kép
Szorítunk Nektek ( Annamari hívja Nektek is a babákat a babamennyországból )Kép
Puszi Mindenkinek Kép

Annácska+Peti baba

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Eszter, Annácska!
Köszi az infókat gátvédelemmel kapcsolatban!

Brill!
Köszönjük jól vagyunk!
Semmi tünetem nincs, azon kívül, hogy nő a pocim. Már úgy várom, hogy megmozduljon és érezzem,hogy bent van!Kép

Unigue!
GRATULÁLOK Laurához!!!
Sok tejcsit és sok boldogságot kívánok nektek!!!Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Unique!Kép

VÉGRE! NAGYON SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK NEKTEK A GYÖNYÖRÛ LAURÁHOZ!Kép
ÖRÜLÖK NEKI HOGY MINDEN RENDBEN VAN VELETEK!Kép
VIGYÁZZATOK EGYMÁSRA!Kép
MAJD KÉRÜNK KÉPET ÉS ÉLMÉNYBESZÁMOLÓT!Kép

SOK PUSZI!

SYSY
37+1
sysy77

Annácska!Kép

Hát tényleg nincs már sok időm!Kép
Már nyílik a méhszáj,úgyhogy bármikor kibújhat Andriska,de én még szeretném ha egy kicsit bent maradna.Kép
Ti jól vagytok? Minden rendben Petikével?Kép

Sysy
sysy77

Unique!
Nagyon sok boldogságot és egészséget a babához!KépNoémi
noémi73

Sziasztok!

Na, végre!!!Kép Valahogy éreztem, hogy ma délután már Laura kintről fogja köszönteni a topikos csajokat, délelőtt is benéztem, hogy nincs-e még újság...Kép

Unique-om, drága!
Látod, eljött ez a pillanat is! Nagyon-nagyon-nagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánok kicsi lányodhoz, és sok tejcikét!!! Puszillak!

Kép

Norwell+Kende baba (29+2)

Kép
Kép
norwell

<font color="ff0000"><font size="+2">UNIQUE ÉS KIS CSALÁDJA!

GRATULÁLOK, ÉS MINDEN JÓT KÍVÁNOK!
</font></font> Kép

Kriszta

mohácska

Unique!

Gratulálok Laurához, biztos tündér aranyos kislány! Alig várom már a képeket és a szüléstörténetet!!!

Laura, kicsi bogár!

Isten hozott a nagyvilágban!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

UNIQE!!!!

Kép

Nagyon örülök, hogy rendben ment minden Kép

Laura, csöpp kis angyal!Hát Isten hozott idekinn! Kívánok Neked szép, boldog, nyugodt, harmoniukus életet. Ne szűkölködj soha szeretetben, megértésben, egészségben és pénzben. Találd meg az utadat, légy önmagad. De addig, amíg idáig eljutsz szopizz sokat, pakold tele a pelust anyának az örömére, és okozz sok-sok feledhetetléen percet, hogy mire elérkezik a serdülőkorod, anyának és apának legyen miből energiát meríteni.Kép
A vadonat új szülőknek pedig sok örömet és kevés aggódást kívánok Laurával. Maradjon mindig felhőtlen a boldogságotok, találjatok erőt egymásban és a kicsilányotokban a nehézségekhez és a mindennapokhoz!
Gratulálok a kispapának is Kép

Syry!
Köszönöm. Nagyon kedves vagy Kép

Sosi!
Tündér vagy, de csak női szakasz Kép Kép Kép Nem igazán kívánkozik közénk. Ne is szokott járni.
Nagy puszi neked Kép

Annácska!
Örülök, hogy túl vagy a tűzkeresztségen Kép Majd belerázódsz a két picibe Kép Jó, hogy Annamária így reagált, bízzunk benne így is marad. Kép Vigyázzatok magatokra Kép
mátra

Jó reggelt!

Unique!Kép
Dina is gratulál és puszil titeket. Kép

Olyan csodálatosan süt a nap! Végre szép idő. KépOlyan jó lenne kinn a szabban Kép
mátra

Unique!!!
Szívből gratulálok!!! nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok AZ EGÉSZ CSALÁDNAK! Kép Kép
Rolly
rolly

Unique!

Gratula!
Remélem sikerült úgy, hogy életed egyik legszebb emléke lesz Laura születése!
Minden jót kívánok!

Bocsánat! Most ennyi, mert odalenn van némi kényelmetlenség, és ahogy a dokimat ismerem, azt mondaná tessék feküdni, ágynyugalom! Mert azért még egy hetet együtt kéne maradnunk Marcival!

Sziasztok!

eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sysy!
Igyekszem nem beelőzni!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszti!

Nem éri ilyen ködösen fogalmazni!!! Most akkóóóó' mi van? Nem olyan vészes, ugye???

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: