Sziasztok!
Ki vagyok büszkülve magamra, ugyanis a folytonos émelygésem ellenére eltüntettem az asztalomról a legnagyobb és legutálatosabb papirkupacot! Még maradt egy másik, de az sokkal kisebb

, de úgy döntöttem, hogy nem fog ki rajtam, és ez is az elõzõ sorsára jut: szétválogatom, kilyukasztom és lefûzöm! Pedig ha azt mondom, hogy a munkakedvem valahol egy szénbánya mélységében tartózkodik, akkor még keveset is mondtam. De betettem a sz.gépembe egy Cotton Club Singers CD-t, tök feldobódtam tõle, igy - émelygés és kóválygás ide vagy oda - kivégzem most a papirkupacokat. Remélem, az erõm is kitart

.
BNEMETHM,
én napok óta azt veszem észre, hogy kajálás után olyan rossz lesz a gyomrom, a nap különbözõ szakaiban elkezd "húzni", kóvályogni a fejem, volt úgy, hogy úgy éreztem, mindjárt lefordulok a székrõl. Meg az alhasamat, egészen lent érzem (napok óta), meg most már egyre határozottabb nyillalásokat, meg olyan furcsa, leginkább feszülésnek mondható érzést. Ja, és folyton szomjas vagyok, amit Ildi is mondott, pedig már nincs is olyan meleg (én ráadásul nem is foghatnám a melegre, mivel kondis az iroda, és a fiúk egész nap járatják, tehát itt bent nagyon kellemes 24-25 fok van, napok óta). Meg estére úgy elfáradok, hogy otthon a legszivesebben csak eldõlnék, és nem csinálnék semmit, de ez persze nem mûködik.
Te miket érzel?
GOMBÓC,
köszi szépen az infókat, remélem, hogy ha tényleg baba van a dologban és nem a szervezetem járatja velem a bolondját, akkor kevesebb problémám lesz. A menzeszem nem elmúlt, hanem még nem jött meg (remélem, nem is fog, de nem akarom elkiabálni). Biztosat majd néhány nap múlva!
DORIS,
várunk

!
EDELWEISS,
Veled mizújs? Tudom, hogy feküdnöd kell, de ne hagyj itt bennünket bizonytalanságban....
OFF: nincs valami ötletetek gyorsan elkészithetõ és fini vacsira? Lövésem sincs, mit kéne fõzni a páromnak...
Megyek, nekiveselkedek a 2. számú kupacnak, bocsika, ha hosszú voltam.
Cupp,
KnéRita