A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Nyuszifül,pontosítok, így írd be: www.hormon.lap.hu
andisuti

Vizkrisz!
HÁt nem is tudom. Kíváncsiságból! Érzem már egy ideje, hogy valami nincs jól bennem. Gondoltam talán ér valamit. Nagyon boldog voltam tegnap a 28 nap miatt.
Megvan a hormoneredményem. Azt mondta a dokibá, minden ok , a legnagyobb rendben van. Rákérdeztem tőle, hogy miért nem a 21.ik napon vettek vért, és miért a 14-en, és mit befolyásol. Azt mondta, hogy egy akármikor elvégzett eredményből meg lehet állapítani eltérést, ha már minimális elcsúszás van valahol akkor küldik az áldozatot egy második vérvételre. Azt mondta, hogy ez a 21.ik nap egy kicsit túlzás. Hát nem tudom. Örültem is meg nem. Sajnos ezzel a problémám nem oldódott meg! Kép
Andisüti! Köszi az infót!
Üdv!
nyuszifülû

Jó reggeltKép
Tegnap nem nagyon volt időm írogatni, de azért olvastalak benneteket. Nem voltatok valami aktívak. Köszönöm a jó kívánságokat a hétvégére, nagyon jól sikerült. Az Operaház fantomja pedig szuper volt.

FruzsiKép
Remélem minden rendben van, pihengess sokat.

NyuszKép
Nagyon furcsának találom, amit a dokid mondott. Az enyém azt mondta, hogy egyik vérvétel mit sem ér a másik nélkül, tehát kell a 3. napi és a 21. napi is. Persze, ha az pont hétvége lehet 4. v. 22. nap is vagy akár 20. Például hogyan tudja megállapítani, hogy volt-e peteérésed a 14. napi vérvételből, ha mondjuk csak a 15. napon ovuláltál. Lehet, hogy kellene keresned egy másik nőgyógyászt is. Tudom, ez mindig kényes kérdés, de talán megérné.

Kép
Kép
tiza

Tiza!
Én is ezen rágódtam egész este! Nem tudom. Még egy uh-t se nézett, semmit. Elmondtam neki, hogy sokat fáj a hasam indok nélkül is, vérezgetek, görcsölgetek, a mensim össze vissza....stb, ráadásul baba sehol. De minden rendben lett! Hát nem valami megnyugtató. Inkább lett volna egy pici kis hormonzavarom. Kép
Nem tudom merre induljak el, Szeged, vagy Kecskemét. Messze van. Valahogy problémát sem szeretnék, ő az egyik legjobb doki a városban. Nyilván csak a legjobb szülész. Majdcsak nem veszi zokon a dolgot, úgyis kiderülne, nála szeretnék majd egyszer szülni. Ha egyszer odajutok! Elhatároztam, hogy veszek ovi tesztet fizu után.
Puszi!
nyuszifülû

NyusziKép
Szerintem nem ciki elmenni egy meddőségi szakemberhez, aztán ha sikerült teherbe esned visszamehetsz a dokidhoz. Lehet, hogy nagyon jó szülész, de nem ért annyira a meddőségi témához. Az a lényeg, hogy Te elégedett legyél és most nem vagy az. Én is váltottam, pedig elégedett voltam az előző nőgyógyimmal, csak éppen egy hónapra előre lehetett időpontot kapni hozzá, így nagyon lassan haladtak a dolgok, nekem pedig nincs időm. Egyáltalán nem bántam meg.

Kép
Kép
tiza

Tiza!
Nem tudom azt sem hogy merre induljak el. Jobbra-e vagy balra, bármerre is indulok tiszta ismeretlen homály minden! Kép Tanácstalan vagyok kit válasszak hova menjek, el tudok-e jutni hozzá, mekkora procedúra lesz. Sajnos olyan a munkahelyem, hogy a sulimat nem tolerálja, saját szabimból oldom meg. Úgy ki van minden számolva, hogy így sem lesz nyilván elég erre az évre. Meg hát útálom is ezt az egészet ami itt van! Kép
Annyira örülök neki és irigylem az erőtöket és azt a sok energiát amivel rendelkeztek! Szeretnék én is ilyen erős lenni mint ti vagytok!!!!
Sok-sok puszi!
Nyusz
nyuszifülû

Sziasztok
Reggel voltam dokinál, 8 mmes méhfal, és egy 13mmes domináns tüsző jobb oldalon. 1 hónappal ezelőtt is volt egy 13mm es akkor nem lett belőle semmi, igaz akkor csak 6mm volt a m. Vért is vettek, megnézik a hormonszinteket, jövő héten eredmény, és akkor ha ebből a tüszőből sem lesz semmi, kapok hormont, hogy visszaálljon a ciklusom.

Kép
Kép
emma1976

NyusziKép
Sajnálom, hogy nehezen tudod megoldani a dolgokat a munkahelyed miatt. Nekem szerencsére a főnököm nagyon drukkol és minden vizsgálatra, ami munkaidőben van elenged, nem kell szabit kivennem. Viszont ha magánnőgyógyihoz mész egy része a vizsgálatoknak megoldható munkaidő után is. Sajnos, hogy merre indulj nem tudom. Kis városban élsz?

EmmaKép
Hányadik napon vagy? A 8mm már jó és lesz az még vastagabb is, a tüsződnek még nőni kell egy kicsit.

Kép
Kép
tiza

Lányok kezdek parázni!!!

Nem akar megjönni piri, ma vagyok a 32 napon és még semmi cicifájás, stb... és 1-2 cn napon kell mennem, hogy elkezdődjön az antagonista protokoll. Ha esetleg megtréfál a piri és késik, az úgye nem borít mindent!!!! Tiszta ideg vagyok!!!!
mot

Tiza!
Félegyházi vagyok. Kecskemét közel van, Szeged sem nagy távolság. 6,30-tól 15,30-ig dolgozom, 4 után érek haza. Várok egy kicsit, aztán nekivetem megint magam. Vagy felmondok! Kép Már az sem igazán érdekel, ott rúgnak meg, ahol tudnak! Sajnos! Nagyon jó neked, hogy ilyen főnököd van!
Hogy van ez az oviteszt? Tényleg el lehet vágni valahogy?
nyuszifülû

Lányok kezdek parázni!!!

Nem akar megjönni piri, ma vagyok a 32 napon és még semmi cicifájás, stb... és 1-2 cn napon kell mennem, hogy elkezdődjön az antagonista protokoll. Ha esetleg megtréfál a piri és késik, az úgye nem borít mindent!!!! Tiszta ideg vagyok!!!!

Szombaton teszteltem (-)!
mot

Sehányadik napon. November végén volt utoljára, utána leállították, most meg nem akar újra beindulni.........

Kép
Kép
emma1976

Emma
Kétszer is érik tüsződ 1 hónapon belül és nem jött meg közben? Húúú, ez kemény Kép Egyébként éreztél valamit? Nekem mindennaposan szurkálnak a petefészkeim, vagy épp a méhem érzem picit, de ennyi.

Iza, Druszám
Tündi, ugye most jöttök haza? Nem tom beszéltetek-e már Izával, de talizhatnánk hármasban (bocs, négyesben Kép) pénteken, ha van kedvetek... Kép

Tündi
Vendég

EmmaKép
Bocs, elfelejtettem, tudom már írtad.

NyusziKép Szegeden biztos vannak jó orvosok, esti rendelésre oda tudnál érni. Egyébként három évig volt egy kiskunfélegyházi barátom. Sokat jártam oda annak idején.

LányokKép
Ma vettem egy olyan szűk farmert, hogy alig férek bele, most, hogy egy picit híztam. Inspirál, hogy le tudjam adni azt az 1-2 kilót, másrészt volt egy hátsó gondolatom, hogy Murphy papához híven richtig akkor leszeke terhes, hogy ne hordhassam. (Ez az áldozat megérné.)

Kép
Kép
tiza

Tündi
nem mondanám, hogy érik, mert úgy tűnik, mikor eléri ezt a 13 mmert megáll, és nem érik tovább. Lagálábbis ez történt pont 1 hónapja. Azért örülök a vérvizsgálatnak, az alapján csak okosabbak leszünk.......
Ja 2 hete már érzem a "mozgolódást" jobb és bal oldalom felváltva szurkál. meg múlt héten 1-1 órát naponta olyan volt mint mensi előtt.

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!
Nyuszi!Kép

Én nem vagyok arrafelé valósi, de a szegedi Kaáliról már nagyon sokan írtak jókat. Itt a babaneten is van ilyen topic. Érdekes, pedig azért Kkfh nem olyan kis város,és nincs ott egy igazán jó orvos, aki lelkiismeretesen foglalkozna a problémával?

Tiza!Kép

A farmer dologban maximálisan egyetértek, a pé körül vettem az árkádban egy farmert, nemsokára már nem tudom hordani. Ráadásul marha drága volt, mert 501-est akartam. Kép Kép
Úgyhogy ez bejön, menj csak, vásárolj ezerrel!Kép

RönciKép

Veletek mi a helyzet? Ma megint voltam dokinál, 19,3*12,2-mm a petezsák, már voltam tanácsadáson is, a védőnő ajánlotta terhestornát, na de arra még ráérünkKép5+6vagyok. Még mindig nem vagyok rosszul, állítólag a lányos kismamák vannak borzalmasan és nagyon hányósok. Lehet, hogy kukis lesz?Kép

tynus12

NyusziKép
Az ovi teszttel kapcsolatban elfelejtettem válaszolni. A Babymarkot tényleg el lehet vágni hosszában, így dupla mennyiséged lesz ugyanazért az árért. Sajnos jól felemelték az árát, mert a múltkor vettem észre, hogy olyan 2400 ft körül akciózzák a Rossmannban, az eredeti árát pedig 2900-re írták ki. Az frankó, mert eddig 1900 ft körül volt. De ha kettévágod még mindig olcsóbb, mint a Corax v. a Gábriel. (Más fajtát nem ismerek.)

TündiKép
Tegnap beszéltem Tüncsikével telefonon, azért nem ír, mert nem jó nála a net. Ma jön haza. Õ a holnapi napot ajánlotta, de nekem nem jó, mert megyek Pestre a Construmára, én is a pénteket javasoltam. Azt mondta még csörög, majd értesítelek.

TynaKép
Az jó, hogy ilyen jól viseled és minden rendben van. Remélem a farmeres dolog bejön.

Kép
Kép
tiza

Jó reggelt Mindenkinek!

"Hajnalban" elmentünk szonográfushoz, mindent rendben talált (hüvelyi ultrahang). Para elszállt, talán a tavasz, vagy a várakozás a kezdésre zavarhat be. De nem tudok másra gondolni! Viszont NINCS CISZTA!!!!!!!

Tehát jöhet piri és kezdődhet a szuri!!!!!

Remélem hamarosan meg is jön....
mot

Iza
Oké rendben, köszi! Kép

Emma
Hát remélem, rendben lesz a véreredményed, nagyon drukkolok hozzá! Ha csak egy kis closti kell, akkor az nem nagy dolog. Egyébként én a kezelés előtt ettől paráztam a legjobban, hogy mi lesz ha nem indul be a szervezetem? Még adok egy kis időt neki....
Írok ám majd mélt is, nem felejtem el Kép

Tündi
Vendég

Tynus:

Velem minden ok,kevés étvágy,émelygés.A héten már dolgozom,de hál istennek a főnököm egész jól fogadta a dolgot.
a terhestorna jó,csak várj vele a 12.hétig.
Én is hallottam ezt a hányós dolgot,ki tudja,meglátjuk.
Utolsó mensi első napjától 5+..?

Mot:

Az jó hír,hogy nincs ciszta.szorítok,hogy jöjjön piri,aztán kaphatod a hormonokat!!

És + nem lehet?csak szombaton teszteltél.

KépKép
rönci

Sziasztok!

Rönci!Kép

Most már nem is vagyok olyan jól, ma már kerülget a hányinger, futottam kifelé a tescoból, nagyon érzékeny lettem a szagokra. Igen, 5+.., most ma 6+0, febr.22-től. De a babáink attól függetlenül ugyanakkor fogantak. Érdekes, nem? Te mikorra vagy kiírva? Én nov.29,dec.1. Nem volt nekik teljesen egyértelmű, mert febr.28napos ugye. Majd ősztöl indul megint csoport, akkor megyek majd tornára.
Mától nagyon szép az élet, a rosszullét ellenére tényleg máshogy látom a világot.

TizaKép

Hát, a farmer még egy hónap, és kész, az tuti. De nem bánom!Kép Csak úgy mentek a konstrumára körülnézni, vagy az építőiparban van valamelyikötök? Énis úgy mennék, még sosem voltam.Szerinted szombaton az utsó napon érdemes még? Majd mesélj, milyen!

tynus12

Tynus:

Nekem feb.14-től.Hivatalosan még nem írt ki a doki,mert csak jövő héten fog.De megnéztem-nov.21.

KépKép
rönci

Sziasztok!Én új vagyok és írtam egy másik topicba, de sajnos nem sokat tudtak segíteni, ezt ajánlották. Kép Január végén fogyott el a fogigátlóm, persze magától soha többet nem jött meg. Most Norcoluttal megjött elsején és most Clostit szedek. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, mert nagyon beparáztam, van már egy lányom (spontán). Most, hogy másikat szeretnénk, úgy látszik nehéz ügy lesz. Szívesen olvasnék tapasztalatokat, tanácsokat: Majonéz
majonéz

Szia Majonéz! Kép

A closti majd segít! Frankó peteérést produkál meglátod!
Így rendkívüli módon segít neked, hogy babád legyen!
Én is szedem november óta, nekem még nincs babám
de most már remélem hamarosan lesz!
Hozzá kell tennem nekem mindkét petefészkem PCO-s és closti néklül nem számíthatnék babára.
Szerintem neked nincs mitől félned, lehet csak a fogigátló okozta a kimaradást nálad.
Ha 1 éven belül nem leszel babás akkor kell további vizsgálat, de ezt biztos már te is tudod. ?

Kép
lara26

Szia Lara!

Csak azért agóódom egy kicsit, mert normál esetben ha megjött, 3 napig tartott. Első nap sok, majd a 3. napra gyengült. Most a Norcoluttól barnázással kezdődött, majd egy kis piros és megint barna. Ez normális szerinted? Vagy te csak Clostit szedsz?
Köszi: Majonéz
majonéz

Majonéz!

Nekem is kellet szednem a norcolutot, mert tavaj októberben nem akart megjönni és kitolódott 43 napra a ciklusom. Akkor mentem el ahoz az orvoshoz akihez most is járok.
Szóval miután elfogyott a norcolut, a 4. napra megjött a menzesz. Ez nem volt valami nagy eresztés nekem sem. Csak 3 napig tartott (normál esetben 4 napig) és tényleg nem volt sok mennyiség. Azóta 30-33 napos a ciklusom.

Szerintem normális, mert ez ilyen "kényszerített vérzés".

Kép
lara26

Sziasztok Lányok!

Nem a net javult meg, csak tegnap este óta itthon vagyokKép
Szóval, ma voltam megint a genetikai tanácsadáson. Volt UH és kaptam képet is!!! Amúgy minden OK FicánkávalKép

16 hetesen, ma:
Kép

Amúgy meg mi ez a nagy pangás???

BabcsibeKép
Matek?????

Tiza, TündiKép
Holnap nekem OK. Egyelőre. Hány körül és hol???
gtünde

Sziasztok!Kép
TüncsiKép
De megörültem, mikor olvastam a neved!!Kép
Ficánka ficánkol már? Jól látom, előre nyújtja a kezeit?

Nagyon pangunk mostanában.Kép
Vendég

GyugyiKép
Ja, pangás ezerrel. Az a hülye net meg Győrben nem műxik. Már elvonásai tüneteim vannakKép

Voltunk a nem-tudom-melyik hídnál katasztrófa turizmusost játszaniKép Eszméletlen, pár nap alatt mennyit emelkedett a víz.
gtünde

T&F, Iza
Ti mondjátok meg hogy hol, én majd igyekszem csatlakozni hozzátok,mert megint meló után tudok menni. Izának küldök sms-t majd ha indulok innét. Remélem, 5-6 óra között odaérek Kép

Tüncsi
Szépen látszik Ficánkának mindene Kép Már 16 hetes, nem semmi...
Vendég

TündiKép
OK. Hát igen, rohan az idő. Néha el sem tudom hinni.
Akkor Tizával fixálunkKép
gtünde

GTünde Kép

Kellemes napokat!!!!!

Én várom pirit, ha nem érkezik akkor a Csodát.... Szombaton tesztelek... Szonográfus tegnap egy 10,6mm-es nyálkahártyát látott ami lehet leválás előtti állapot, vagy terhesség.....
Semmmi előjel (cicifájás, pötyögés..stb...nincs)

Na majd kiderül...
Már nagyon kezdenénk a protokollt....
Ma 34.cn!
mot

MotKép
Pedig ilyenkor, lombik előtt klassz a spontánKép Nagyon-nagyon szorítok, hogy baba legyen!!!

Szilcsike!!!!!Kép
Mizujs? Nem ma mentél dokihoz, hogy jöhetnek-e a kis fagyibabák??? Lécci írj, hogy mi van!
gtünde

Na, dobok egy táblát:

Kép
Kép

SackólányKép
Te merre csavarogsz??????
gtünde

Tünde,
gratulálok a babához. Kép
Nő már a pocakod?
potter_76

Tündi! Kép
Nagyon jó a kép, énis elsőre láttam a babát.
Mi is megmondtuk a családnak a hírt, mindenki nagyon örül.
Légyszi engem majd a következő táblánál javíts, -1nappal, most 6+1vagyok.
Megjött tegnap este a hányinger is, de még nem hánytam, csak enyhe a dolog. Étvágyam viszont nagyon van. Most már elkezdtél kicsit hízni?

tynus12

T&F Kép, Iza
Én még csak most indulok haza, nagyjából holnap is így nézne ki a dolog KépKépKépKép Sajnos azt kell mondjam, akkor talizzatok ha egyébként is taliznátok, mert én nem biztos hogy oda fogok érni sajnos KépKépKépKép Azért ha megdumcsizzátok jelezzetek, hátha......
Vendég

Tündi,

Szuper a kép a babóról, milyen nagy már.
Én is kaptam UH képet, de nekem még csak egy kis pötty látszik.

Nehezen telnek a napok, egész nap fekszem itthon egyedül és várom, hogy teljenek a napok. Mára már a barnás véres folyásom is megszünt.
Várom a következő UH-t, hogy lássam minden rendben van-e. Próbálok pozitiv lenni, hiszen végre ennyi év után bent van a baba a pocakomban. Nagyon vigyázok rá, bármit megteszek, csak ezúttal megmaradjon.

Mindenkinek nagyon drukkolok, hogy sikerüljön.

Puszi

Fruzsina
6+2

fruzsina32

SziasztokKép

TynaKép
A Construma nem volt idén valami nagy szám. Mi azért mentünk, mert építkezünk és most van a házunk olyan állapotban, hogy már a belső dolgokról kell döntenünk. Leginkább fürdőkádat kerestünk és azt találtunk is, de volt olyan parketta is, ami nagyon tetszett. Általában az utolsó nap nem olyan jó, mint a többi, de azért még akkor is érdemes kinézni.

TüncsiKép
De jó, hogy jelentkeztél. Ficánka nagyon jól látszik (és az is, ahogy ficánkol). Nekem jó a ma délután fél kettőtől. Majd hívj, hogy egyeztessünk.

TündiKép
Sajnálom, hogy ilyen sokáig kell dolgoznod, de még azért lesz alkalom találkozni, ha ma nem sikerül. Mensid még mindig nem jött meg?

SzilvaKép
Mi újság veled?

Kép
Kép
tiza

Jó reggelt Drágáim!!!!

Sajna tegnap délutáni teszt (-)... Kép

Na mindegy, ma irány BMC W. doki, megbeszéjük mi legyen....
mot

Sziasztok csajokKép
Én most egy darabig eltűnök úgyanis vasárnap megyek kórházba és hétfőn műtét hogy utána mikor tudok jönni nemtudom de majd jelentkezem addig is legyetek jók és mindenkinek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++kat kivánokKép
Sziasztok Ildikó
ildikoo5

Jó reggelt mindenkinek!Kép

TüncsikeKép
Jajj de szép a kis Ficánka!!!Kép és nagy és biztos nagyon okos isKép

Hétfőn lesz meg a matek eredménye, meg a számvitelé is. Az angol 4-es lett. Ma megyek Számítástechnikából. Aztán jön sorba újból a többi vizsga. Folyamatos vizsgázásban vagyok. Na nem baj, majd nyáron pihi.

FruzsiKép
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen az UH-n.

MotKép
Sajnálom a - tesztet!! Így van, irány a BMC és hamarosan lesz az + is.Kép

Mindenkinek puszi, majd igyekszem jönni ahogy tudok.Kép

Szilcsikéről tudtok valamit?

Kép

KépKép
babcsi

MotKép
KépKép
BMC után jelentkezz!!Kép
Vendég

IldikóKép
Mennek a drukkok!!!!!!! Vigyázz magadra és jelentkezz ahogy tudsz!

Kép

KépKép
babcsi

Lányok!Kép
Leírtam hsg-m történetét a "Várandósság/2007-ben akarok szülni" topikba, ha érdekel valakit.Kép
Vendég

Tündérek vagytok!!!!!Kép

Az a baj, hogy a startvonalnál állunk (szuri) és most meg nem akar megjönni!!!! Néha nehéz ezt megemészteni....
mot

GyugyiKép
hihihihi...ez nagyon jó! és milyen volt Laci? Legalább csini?Kép

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Csúnyácska volt a lelkem. Ha jó pasi lett volna, lehet, hogy zavarba jövök.Kép
Vendég

Iza
Persze hogy nem jött meg, esze ágában sincs Kép A napokban kaptam meg az Aviva könyvet, állítólag nagyon jó, de még nem volt időm végigolvasni meg a gyakorlatokat kipróbálni. Hétvégén szeretném, hátha történik valami ezzel a módszerrel. Adtam magamnak 3 hetet, illetve hülye vagyok, dehoyg magamnak, a menzimnek Kép Aztán talán mégiscsak felhívom a dokimat......
Tali kérdést azért még nem adom fel Kép

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Gyugyi Kép
Hááááát nekem ma reggel már a második nevettetős sztorim "A Laci", de irtó jó volt olvasni Kép Szuper, hogy ilyen szórakoztatóan tudtad megírni! És a lényeg persze, hoyg azért mégiscsak átment a lötty mindkét oldalon, gratulálok hozzá! Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: