A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Cleo: sztem mostanában nem fájt a pocija, remélem nem is fogKép
és akkor most Maja mit eszik? maradsz az almánál? vagy mi a következő?

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!
Csak gyorsan be akartam nézni - mindkét fiú elaludt -, de mit látok a másik topicban... hát ottragadtam, emiatt a szörnyű tragédia miatt!!! Csak olvastam, és alig tértem magamhozKépKépKép. Pedig nem ismerem, de annyira megrendítő... én nem is értem, hogy merek panaszkodni...

Na ezért most csak jelzem, hogy nem vesztünk el, de visszaolvasni (azt a 25 oldalt, amit termeltetek) nem most fogok!!!

Árvíz: a mi nyaralónkat (Horány - Szentendrei sziget) nem lehet már megközelíteni, de az a kósza pletyka járja, hogy a szomszédos utca házainak a kertjében már dagonyázni lehet... klassz! Nem megyünk oda az idén, az tutiKépKépKép!

Kórházat megjártuk. Négy napot, eredménye semmiKép! Trisztán még mindig szarul van, a manduláit ki kell vetetni, és hörgőtükrözést kell utána csinálni nála. Ennyivel lettünk okosabbakKépKépKép.
Még jövökKép,
Kati
Vendég

Sziasztok!

Bizonyára tudtok már Lauról.
Köszönjük, hgy többen is jelentkeztetek innen, nagyon aranyosak vagytok. Minden legapróbb dolog is skat számít ezekben a pillanatokban.

Aki utalni akar Lau családjának erre a számlaszámra megteheti. (Erről kerül kifizetésre a koszorú is.)

Számlaszám: 10700660-54703140-51100005
CIB bank, Illésné Orosz Gyöngyi

Sziasztok, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Ti sem látjátok a mai termést????
Vendég

Hülye BabanetKépKépKép
GRRRRRRRRRRRRRRR!!!!

Mea
mea

sziasztok

próba

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Megann
Bocs valamit igencsak elolvastamKép
Tehát, Márk nem akarja megbántani Lént. Nagyon csinos kislány!! Nagyon várjuk a személyes talit.
Gyertek el a veszprémi állatkertbe nyáron és akkor talizhatnak a csöppök. Kép
Naaa?? Mit szól Léna?
Ja, majd szólok mikor mehetünk TibetbeKép. Márknak előbb-utóbb lesz kistesója. Ha Lénának szerencséje van, fiú.Kép

Köszi a beszámolót! Nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Csak Apát kell megfűzni.Kép

Köszi
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

And
sikrült megtalálnom a Te válaszodat is. KöszönömKép
Nem lehet egyszrű Esztinek. Ha minden jól megy, elfogja nőni a refluxot? Biztos ezért kel fel annyiszor éjszaka. Akkor most, hogy döntesz? Marad az éjszakai műszak vagy tanítasz?
Most nincs mit tanítanom MÁrknak, mert ő hasonalvó és bár napközben nem gyakorolja a forgást, éjszaka annál inkább. Nincs mit tennem, vissza kell fordítanom, ha kell akkor 10x is egy éjszaka.KépKissé fárasztó, de annyit javult a helyzet, hogy már nem kell simizni, csak visszafordítom és már mehetek is alukálni. De azért így is caplatok a két szoba között eleget.Kép

Nagyon arik a babák!KépKépKép
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!
Én egy h... f... s... p... vagyok és nyugodtan tegyétek hozzá az ábécé többi betűjét is!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Andriskát lefújta babakocsistul a szél a földszinti teraszról (kb 60 cm) még hétfő délután. KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Nem is láttam egyből, mert versenyt futottunk Lilivel és épp a ház túloldalán jártunk. Csak azt, hogy lesesett a kocsi és Andris a füvön fekszik és sír!!! Egyből beszáguldottunk a Jánosba (félig pánikba estem). Megröngenezték és mondták, hogy ne izguljak, mert nincs baja, de 48 órát megfigyelik. Ma jöttünk haza, még vissza kell menni szombaton kontrollra. Annyira, de annyira megijedtem!!! Tiszta barom vagyok, hogy nem fékeztem le a babakocsit, nem hittem, hogy el tudja fújni a szél. Pedig, ha vitorláshajókat elfúj, akkor mi neki egy kis babakocsi???? Anyukám szerint viszont nem lett volna semmi baj, ha nem viszem be. Nem tudom, még mindig nem vagyok 100%-ig nyugodt. KépKépKép

ayse

Ayse,
Ne mondj ilyeneket, nem vagy az! Sajnos bárkivel előfordulhat ilyesmi. Annyira nehéz mindig mindenre odafigyelni!
Örülök, hogy Andrissal minden rendben!

Kép
Bab és Tofi
bab

SziasztokKép

AyseKép

Simán előfordulna ez szerintem bárkivel, ne okold magadKép

Sajna én sem látom a régi leveleket a mai naprol, ezért teszek fel uj képet a lányrol,meg a linket megint.Még annyit kérdeztem reggel h szerény de semmitmondo angol tudásommal megállapitottam h 15 napig lehet ingyen hozzáférni a programhoz, tud-e vki olyan modot amivel ezt ki lehet kerülni..

Kép
hencsi

Sziasztok!

Na ez az én formám, most lenne időm olvasni, erre nincs mit!!!!!!!!!!! H... babanet KépKépKép

Ayse! Kép
Remélem minden rendben lesz és megbékélsz magaddal is mielőbb!

Peti ma felállt!!!!!!!!!!!!!!! Megkapaszkodott a kanapén és felhúzta magát! Mondjuk már napok óta térdelésből kinyújtotta a lábait, de akkor még fel nem egyenesedett, de ma igen! Mit gondoltok, ez nem túl korai még, én nem akarom még hagyni neki, hogy terhelje a csontjait! Szerintetek??????

Viki+Peti 28+5

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

http://www.frameshow.com/download.htm

és a képekKép:

Kép

Kép

Kép

még 1 csomot csináltam ámKép

Kép
hencsi

Jaj, Ayse, úgy sajnálom!!!!
Ne okold magad, sztem itt (eddig) senki nem gondolta, hogy lefúj a szél egy nemtomhánykilós babát kocsistól!!!!

Viki, hát Peti nem semmi, mit tud már! Nagyon ügyes!!!!

Hencsi, tök jó ez a progi!
KépKép
Vendég

Szar Babanet. Egész nap szarakodik, most meg nem látok semmit, csak néhány utolsó hozzászólást.

Ayse, ne emészd magad! Utólag már könnyű okosnak lenni, de már mindegy. Bárkivel előfordul! Pl. velemKép A múlt héten én sem fékeztem le a kocsit, és ahogy Gergő hasizomból felhúzta magát, a kocsi meglódult, és pofára esett. / egy szinttel lejjebb ugrott a járdáról/. Az volt a mázli, hogy Gergő be volt kötve, így csak lógott az övön, és pislogott nagyokat, nem tűnt még ijedtnek sem.
Örülök, hogy jól van Andris, már kerestelek!

VikiKép Amit maguktól csinálnak, az nem árt! Nagyon ügyes Peti! Engem is idegesít Gergő, mert ő meg ülni akar, és föl is húzza már magát a babakocsiban hasizomból ülésbe, de ez nem a szabályos fölülés. És nem is tud megülni.

Balázs most jön ide nyafogva, mert vége a mesének: " miért nem lehet annyi estimese, amekkora a lakásunk?" Kép

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Hencsi

Én ezeket csináltam:

Kép
KépKép

Az utolsót anyukámnak küldtük.

Kép
Kép Kép
sildike

Tünde,IldiKép

Nagyon kafák a képeitekKépKép

az autost én is szeretném maj,ha fiacskám is leszKép

Kép
hencsi

Sildike,
nejlonzacsi megkötve tuti jó játék!
Köszi a tippet!
KépKép
Vendég

ma már nem lesz sírás nélküli az elalvás, éppen bömbi vanKépKép
remélem mindenki ül a tv előtt és nézi "A vitát"Kép

Ayse!
remélem kezdesz már megkönnyebbülni egy kicsit. nekem is nagyon lelkiismeretfurdalásom lenne, de hát ki gondol mindenre előre? én az autósülésből ejtettem majdnem ki, amikor első alkalommal használtuk, mert nem volt lefixálva a fogója, és kifordult belőle eszti, még szerencse, hogy be volt már kötve, úgy lógott, mint Jucc GergőjeKép
túl vagytok rajta, nem történt nagy baj, ez a lényeg.

akkor most elmesélem, hogy apa mit csinált a hétvégén, amiért iszonyú dühös voltam. alapjában véve konfliktuskerülő és veszekedés ellenes vagyok, de most nagyon legorombítottam.
esztit kivittem a teraszra, mert annyira jó idő volt, és nézte, ahogy az apja készülődik a grillezéshez. bekötöttem a babakocsiba. néha fészkelődött, akkor megtologattuk egy kicsit, és így el volt. apja járt a garázs és a terasz között hozta fel a cuccokat (most pakoltuk ki az asztalt stb). egyszer hallom, hogy nagyon sír (én bent csináltam a dolgom), vártam, gondoltam majd apa megnyugtatja, de csak erősített. kimentem, addigra félig ki volt csúszva a babakocsiból! először magamat szidtam (jellemző....), mert azt hittem én nem kötöttem be, pedig mindig be szoktam. de nem. apa kikötötte!!! miközben ő a garázsban sertepeltélt. az egy dolog, hogy én parázom, de ez már felelőtlenség. nagyon rég nem voltam ilyen dühösKépKépKép és utálom, hogy ilyen fafejű, hogy még ilyenkor is meg kell győzni arról, hogy mekkora f...ságot csinált. és utána nem értette miért vagyok sokáig ideges, mert ugye nem is lett baja a gyereknek.
valahogy működik ez az anyai ösztön, meg hetedik érzék, vagy mi.
na most én is kifakadtam, bocs.

Sildike, mi is kiprószáltuk már a csomós zacsit és nagyon bevált. még arra kell figyelnem, hogy elég nagy legyen a zacskóü, különben betömi az egészet abba pici kis szájábaKép

ma voltunk a munkahelyemen, és megcsodáltattam esztitKép és nem éreztem vágyat a visszatérésreKép

képek állati jók!Kép

and, eszter 6 hó+1

KépKép
KépKép
and

Halihó!

Reggel írtam, de nem látom.Kép

Csúcsok a képek!Kép Megnézem majd én is ezt a progit!Kép

Lányok, nem féltek, hogy a gyerkőcök le"harapnak" egy darabot a zacsikból? Nati is ráindult a minap egy zacskóra, de nem mertem neki adni. Pedig tuti ellenne vele. (nincs még foga)
Ja, és lemossátok előtte?

Ayse, Andi, Jucc!
Engem is kitört volna a frász, az biztos!
Szerintem ez bárkivel megeshet, az ember nem lehet eléggé résen. De szerencse, hogy nem lett semmi baja sem Andrisnak, sem Esztinek és Gergőnek!Kép
Nekem 1x az üres babakocsit borította fel a szél, azóta figyelek!Kép

Ayse!
Hogy bírtátok a kórházat? Lilivel Apája volt?

Zsuzsa!
Reggel leírtam a bögrés süti receptjét. Ha nem jutott el hozzád a babanet vacakolása miatt, leírom újra!Kép

Viki!
Peti nagyon ügyes!Kép

Andi&Nati

Andi&Nati

KépKép
duda

Ayse,
Szerencsére nem történt nagy baj! Most már ne edd magad, előfordul mindenkivel. Te annyira odaadóan neveled a gyerekeidet!!!
Nekünk is volt balesetünk Benivel, így megértelek, de a lényeg, hogy Andris jól van! Kép

Viki,
Peti nagyon ügyes! Kép
Egyetértek Jucc-cal, ha magától teszi, akkor nem gond.

Jucc,
Dani is felhúzza magát ülésbe, legalább is nagyon igyekszik, próbálkozik és sokszor sikerül is. Szerintem, nem baj.

Hencsi, Sildike
Jópofák a képek! Kép

And,
Sajnálom, hogy ma sírással kezdődik az alvásotok. Kép Apa mai tette extraKépKépKép.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Köszi a hozzászólásokat, szóval akkor ne aggódjak! Kép

KépKép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

A képek tök szupik, hogy csináljátok őket?

KépKép
Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Sziasztok!

Na, végre a mostani üziket legalább el lehet olvasniKép

Ayse!
Te szegény!!! Elhiszem, hogy megijedtélKép. Azért jó, hogy bevittétek Andrist a Jánosba, biztos ami biztosKép.

Jucc!
BalázsszájKépKép
Találtatok már bébicsőszt???

Viki!
Gratula Peti állásáhozKép!
Hogy haladtok a lakással?

And!
Apa húzásaKépKép! Még szerencse, hogy nem lett semmi komolyabb baja EsztinekKép!

Aranyosak ezek a humoros képekKépKépKép!

Na megyek, fürcsitájm van!
C.

KépKép
cinka

Andi, megkaptam, kösziKép

Ayse, hú, én is nagyon megijedtem volna, nem csodálom, hogy bevitted a kórházba. Örülök, hogy nincs semmi bajKép

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Viki, én is gratulálok a felálláshoz! nagyon ügyes Peti! a paplanba csavart Peti nagyon-nagyon aranyosKép

beleolvastam ma én is a 2004-es őszi topikba, és leírhatalanul szomorú ez az egész. tényleg nincs igazság. most megígérem, hogy elmegyek rákszűrésre, legkésőbb ebben a hónapban.
a húgom meg ma volt a nőgyogyónál, mert már ismételten p3 lett a citológiájaKép kezdek aggódni miattaKép

most belevetem magam a vasalnivalóba...

KépKép
KépKép
and

Tünde
Gondoltam, hogy tetszeni fog. Nálunk már Bazsikánál nagyon bejött.

Duda
Én nem is gondolkodtam azon, hogy leharap róla darabot. De ha igen, majd kikakilja.Kép Én nem mostam eddig még soha le.Kép

And
Autósülést én is kaptam már fel siettemben, szerencsére Bazsi nálunk is be volt kötve.
Apa nálunk is hajlamos a lazaságra, de ilyenkor jól leüvöltöm a fejét.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

And
Egyszer az én hugomnak is lett p3-as a citológiája és visszahívták. Meg is voltunk ijedve, de "szerencsére" csak egy erősebb fertőzése volt. Előtte valamire antibiotikumot szedett és az ugye megöli a hasznos kis bacilusokat is és benyalt valami fertőzést.

Kép
Kép Kép
sildike

Hencsi!Sildike!

Egyből rácuppantam a képszerkeztőreKépKépKép
Állat nagyonKép

Ez meddig ingyenes??
Ha letöltök még párat akkor már fizetni kell????

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Már megint ilyen angolos kéréssel zaklatnálak titeket. Egy ismerős házaspárnak keresünk szülész-nőgyógyászt, ahol egyikük se beszél jól magyarul. Kép Tehát nagyon kéne egy angolul jól kommunikáló orvos. Tud valaki ilyet?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Rokica
A nőgyógyászom tudtommal, nagyon jól beszél angolul, ő Dr. Ruttner Zoltán.
Az examed.hu -n mindent megtalálhatnak róla.

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Sziasztok!

Köszönjük a hiányolást, nagyon aranyosak vagytok, Tündétől még smst is kaptunk. Kép

Nincs semmi bajunk, mindössze Máté fogzik, Apa hajt, mint a barom, anya meg el van fáradva nagyonnagyonnagyon Kép
De nem panaszkodhatom, hiszen itt van ez a gyönyörűséges, vigyorgós, jókedvű, és egyre kommunikatívabb kiscsákó, akit a világ minden kincséért (és ágyáértKép) nem adnék oda soha senkinek!
Aludni meg ráérek, ha majd nyugdíjas leszek. Kép

Sajnos nem sok erőm van mostanság jönni, de biztosan nemsokára vége ennek az időszaknak is, és újra bevetem magam sortengeretek hűs habjai közé! Kép

Pusztok

Sisotris és Máté
25.0

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Roki!
Az én dokim férjjel végig angolul kommunikált, mindent részletesen elmagyarázott neki (még jobban is mint nekemKép). Fiatal, modern felfogású, nagyon kedves doki. Az Istvánban van, a magánja meg Budán a Déli pu.-hoz közel. Ha gondolod elküldöm a nevét meg a mobilját sms-ben.

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Cleo! Megköszönném! Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ayse!Kép

Ne okold magad, bárkivel előfordul. Bubus néhány hetes volt, mikor a konyhában volt a hordozóban, és nem kötöttem be. Nem figyeltem eléggé, Gergő aranyosan elkezdte hintáztatni, de túl erősen, és Bubus kiborult, és leesett, szerencsére nem a konyhakőre, hanem a férjem lábára, aki hirtelen alátolta.

Jucc!Kép

Vízszintes helyzetből húzza fel magát Gergő? Nagyon ügyes! Bubus csakdöntött helyzetből, az ölemből ül fel, de ő sem sokáig tud úgy maradni, viszontha visszafektetem, megint felül.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

CinkaKép Kedves vagy, hogy érdeklődsz a bébicsőszrőlKép Egyiküket kiválasztottam, már csak Balázs szívét kell meghódítania. Ma volt nálunk ismerkedős napon, három órát volt itt úgy, hogy én megpróbáltam háttérben maradni, ő meg ismerkedett elsősorban Balázzsal. Végülis jót játszottak, bár a fiam az első órában egy árva szót sem szólt hozzá, csak bólogatgott, meg mutogatott. Aztán kicsit a játszóra is lementünk, és én Gergővel elmentem a postára, ezalatt "össze is vesztek", ugyanis a lány nem tudta, hogy a bokros-füves rész is a játszóhoz tartozik, kérte, hogy jöjjön ki Balázs, ő meg nem jött, erre a lány nem játszott vele, mire BAlázs sírva fakadt, hogy anyát akarja. Mire odaértem, nyoma sem volt az epizódnak, csak elmesélték. Úgy látszik, mindent a szájába kell rágnom, mert abból indul ki, hogy a gyerek át akarja vágni. Amúgy aranyos, de Balázs még nem akarja, hogy elmenjek kosarazni úgy, hogy ő marad velük Kép Pénteken takarítós napot csinálok, akkor is jön.

ZsófKép Legtöbbször az enyhén döntött babakocsiban ül föl Gergő, de párszor már teljesen vízszintesből is sikerült neki, pedig erre nem számítottam. Kőkemény a hasizma, az tutiKép

Én is elmerülök a vasalnivalóban még egy kicsit.

Jó éjt!
Judit

Még valami: Egy délpesti minitalihoz lenne kedve valakinek? Esetleg itt nálunk megkockáztatnám / 20. kerület/.

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Jucc,
megkérdezhetem, mennyit fizetsz a bébicsősznek? Mennyi az óradíj, és mennyi egy egész nap?
Jöhet privire is: havtunde@totalcar.hu
Vendég

Jó reggelt!Kép

Davallia!Kép
Ismerős a kacsa meg a hintaKép
Panda nagyon cuki és gratula az 1 fogijáhozKép

Lívi is imád hintázni, csináltam képet tegnap.
Majd felteszem.

Szép napot mindenkinek!(Bár az idő nem az leszKép)

Mea
mea

Kép

Mea
mea

Kép

Mea
mea

A kis HuncutkánkKép

Kép

Mea
mea

Kép

Mea
mea

Ayse!

Most olvasom mi történtKép
Hát nem csodálom hogy a szívinfarktus kerülgetettKép
Szegénykém!
Tök el tudom képzelni a szitut(Pláne hogy ismerem Nagykovácsit, dimbes-dombos, jó kis szelek lehetnek ott isKép), ugyanis nálunk is volt már hasonlóKép(csömöri dombtető)
2 teraszból az egyik tök nyitott és pont a szokásos széljárás kellős közepén van, és volt már hogy virágot, széket, a munkások bakját simán lefújta a szél!
Ezért gyorsan átszoktam a másik teraszra, ami szélvédettembb sokkalKép
Ne izgulj, biztos nem lesz semmi baj, ha a dokik mondják...
Mindent ugyanúgy csinál egyébként, eszik-alszik-mosolyog-mozog?????

Davallia!
Lénának is ilyen gumikacsa szettje vanKép
És ő is imádja rágcsálni. Az ígyével, mert fog még egy szál seKépKépKép

And!
Tök megértelek, talán emlékszel rá, hogy nálunk is apa kirakta Lénát 0 fokban overál nélkül, persze akkor egyből beteg lett Léna.
Én is vonyítottam mint egy fába szorult féreg vagy 3 napig, egész addig amíg én meg elkezdetem fújkálni valami levélfényesítő sprayt a növényekre, (persze egészségkárosító növénysprayt).
Szóval tényleg nehéz maximálisan ott lenni agyban mindig.
Az ember meg sem gondolja és máris kész a baj.

Tegnap pl fürdéshez készülődtünk, apa hozta a vizet, én meg álltam Léna mellett a nagyágy mellett, erre jön férjem, hogy és kiabál hogy Hééééé!
Léna majdnem lefordult az ágyról, mert a hülye anyja a gyurcsány-orbán vitát bambulta nagy erőkkel a tv-ben..Kép

Úgyhogy tényleg nehéz....
Én sem fogom már apát annyira legorombítani, mert lám én is csinálok hülyeségetKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Bocsánat a sok helyfoglalásértKép

Mea
mea

Mea!

Nem semmi comjai vannak a jányodnakKépKépKépKépKép
Kis vasgyúróKépKép

m.

Kép

Kép
megann

Ayse!Kép

Most olvastam vissza én isKép
Szegény jól megijjedthettél, de bizti minden rendben ha azt mondták.
Bízzál benne h minden ok.Kép
Bárkivel előfordulhat ilyen egyébkéntKép
(Ettől még nem vagy felelőtlen anyuka!!!!Mondjuk én már azért az voltam, mert egyáltalán kint mertem hagyni aludni a gyereket a teraszon,Na mindegy ez más témaKép )
Drukkolok, hogy ne legyen valóban semmi következménye!!!

Mea
mea

PrüntyiKép

Akkor mehetünk mis is pénteken?Kép
Írd meg kérlek hánykor legyünk ott.

Mea
mea

Róki!

Én a Rózsakert Medical Centerbe jártam. Ott kifejezetten a nálunk élő angol anyanyelvű betegekre specializálódtak. A recepcióstól a nővérekig mindenki anyanyelvi szinten beszél angolul. Az én dokim dr. Csermely Gyula ha gondolod elküldöm a számát.
Ha drága a Rózsakert a MÁV rendelőben van megánrendelése is.
Ha

Kép
Kép Kép
sildike

Mea, Sildike Jucc, Kuha, Barbapapa, meg aki még jönne holnap, 10-től jöhettek nyugodtan!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Okszi PrüntyiKép
De várom márKépKépKép

Mea
mea

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: