Annyira BOLDOG VAGYOK!!!! Nagyon szupi a lakás, a saját kád, wc, a konyha, minden!!!
Persze most, h itthon üldögéltem és nem volt semmi ami lekössön, csak nem bírtam feküdni, de ennek ellenére nem keményedtem sokat, talán megértő a méhem, h most a jó cél érdekében mozgolódok, pakolászok...
Na visszaolvasok... volt termés rendesen!
Encus, nálunk naponta kb 5 szaki adja egymásnak a kilincset, de csak narancslevet kapnak! Még mit nem, hiszen annyit kell fizetni mindenért! Persze a haverok kaptak enni akik segítettek költözni.
Edina, én mostanában nem rosszakat, hanem inkább szexelőseket szoktam álmodni... gondolom azért, mert le vagyunk tiltva az akciózásról...
De előtte én is sokat álmodtam rosszat, és állítólag ez sűrűsödni fog a vége felé... na majd meglátjuk...
Pilchard, köszi a közvetítést
Fejvédőt én is szeretnék varrni, úgyis kell bütykölnöm majd az új függönyökkel is... majd labdán ülök, talán azt fogja bírni a pocakom is
. Magnézium: Én eddig napi 1 grammot ettem, Magnesii Citrici formában, de most csökkentettem napi 500mg-ra, kétszer felet. Úgy döntöttem, h ha a gyógyszeradagom csökkentjük, akkor a magnéziumom is csökkenthetem. Amúgy én is 36. hetet hallottam, bár van olyan ismerősöm, aki végig szedte. Kiságy: én a bébibolt.hu-ról rendeltem egy átalakíthatót, 17e Ft volt, de még mindig nem mehettünk el érte, pedig márc 10-én rendeltem, mert kértem mellé pár dolgot, és nem bírják összeszedni, mindig csak azt mondják, h nem tudják, mikor érkezik szállítmány... De végülis nem sürgős, még van bő két hónapom! Meg eleinte úgyis egy kis fonott mózeskosárban fog alukálni az ágyunk mellett
. Amúgy én csak ágyra tehető pelenkázó lapot vettem, plusz egy komódot, ami elég nagy és később is bármire jó lesz. Pici a lakás...
Satuk, tündéri az a cucc! Nekem meg lett tiltva, h vegyek, mert van ágynemű, dehát olyan kis semilyen, és jó lenne egy egységes ágyneműgarnitúra... hát talán majd később puhítható lesz Ákosom...
Gombi, az én babám sem szereti, ha a jobboldalon fexem... annyira fura!
Kisvirág, nagyon édi a babád!
Marcy, nem tudom, h ugyan ez a könyv-e, de az NLC-s júniusi babás fórumunknak csináltam egy honlapot, ott gyüjtünk mindenféle hasznos linket, ezt-azt, és oda tettem fel egy doc-ot ami babamasszázsos...
Ha valaki szeretné letölteni: juniusibabak.uw.hu
Satuk, én írtam, a varrónőnek lasaguilas@vivamail.hu a címe, Krisztinek hívják, és a Kondorosi uszi mellett lakik!
Ex, hogyhogy te ehetsz napi 175g-ot??? Naaa, ez nem fair, én csak 160-at ehetek, brühühüüü...
Árvíz: ma autóval elmentünk a Diego-ba szőnyeget meg függönyt venni, és nagyokat lestem amikor mentünk át a hídon... feszített víztükör ezerrel! Ja, és a párom azt mondja, h a Műegyetemen a csatornákból jön föl a víz, már körbe kellett őket homokzsákozni... remélem, nem árt a reaktornak...

Szerintetek mit egyek, hogy ne legyen savam?
Mármint főtt kaja félére gondolok. 

(amivel a ragadozó állatokat is lelövik mikor szállítják stb..)