Balunak mielőbbi bulást!!
És persze a többi beteg is gyógyuljon meg minél hamarabb!!!
Fibi
Méltem
2006.04.05 14:44
édesek a fiuk
uazt akartam kérdezni, mint Gigi, de leelözött
Mi fog még kiderülni, amiben hasonlitunk?
hogy pont a köérberki dokirol meg helyekröl beszéltek Zsancival!!
pont 2 perce néztem ki ott egy telket a neten, és nemis drága
és ha még egy jo orvos is van arrafelé, meg vilinger
el kell mennem lemeozni

2006.04.05 15:00
). Lakoparkot nézegettem akkor, de férjem mindenáron házat akar, ezért a dilemma... meg közben felmerült Velence (az ö agyában), de azt passzolnám
Gyurjuk még 1mást

2006.04.05 15:03
Pedig már korábban se voltak kicsik. Ezekkel a dudákkal nem lehet rendesen sportolni, mert leszakad a tüdőm meg a hátam. Nem kapok rá melltartót.
Viszont jó hallani, hogy a Szenti Imrében jÓkat csinálnak
Ti egyébként jóban voltatok?2006.04.05 15:27
És természetesen az is sokat segít, hogy 130km-re laknak, mert SOKKAL durvább lenne a helyzet, ha mondjuk 1-2 napi rendszerességgel találkoznánk.
Gratulálok a fijúkhoz és Lizához!
Jobbulást Balunak!!!
Később már kakaóborogatás lenne belőle
Pl. amikor állandóan itatni-etetni akarják, akkor határozottan szólok, hogy most NE, mert 10 perce ivott, és ha teletöltik gyümölcslével, akkor lőttek az ebédnek. De mind anyósom, mind sógornőm normális, szóval nemnormálissal nem tudom, mit csinálnék...
2006.04.05 15:34
Nagyszülőkre meg nem számíthatunk

2006.04.05 16:12
annyira lökött vagy!
2006.04.05 17:46
gratulálok a szépséges családhoz, és klassz, hogy írsz
spontán

úgy írtál, mint egy pasi
és ismertem egy csajszit, akinek komoly hátfájdalmai voltak a cickóitól, és a TB finanszírozta a műtétet. szerintem jól teszed, ha belevágsz, ha ez ennyire jót tenne az életeddel. és tegyen is
én drukkolni fogok neked! 2006.04.05 17:52
2006.04.05 18:01
biztos Kata is így lesz vele! és hamar behozza a többieket
ma mind2 kezébe 1-1 karnisrudat fogott, és mutatta az utat Budára
(meg Herceghalom felé) mint egy kis Toldi Miklós Skywalker
de két szót nem ért, és ennél is kevesebbet beszél
2006.04.05 18:44
Az én anyósom pont ezért tündéri, mert ő sokat szenvedett a sajátjától, s megfogadta, hogy ő nem lesz olyan. Jó is a viszonyunk
Szerintem ha kinn lesz a gyerek akkor is majd mindent meg tudunk majd beszélni.
2006.04.05 19:52
Szegény Istit jól leírtad! Szerintem ért ő mindent, csak úgy csinál, mintha nem értené, akkor több mindent csinálhat. Puszi a kis ősembernek
És nehogy már Velence!!!!!!!!!!!!!2006.04.05 20:43
Én emlékszem ám Rád, nem is ebből a topikból, hanem a szopiból, azt nagyon sűrűn olvastam a lányom születése előtt 2003 tavaszán...azt hiszem Te is sokat írál akkor oda, ugye? Gyerkőceid édesek!!!
Mi a Rubinba jártunk, mi azt szerettük
Add át gratulámat!!!
Hogy jóba voltunk-e? Hatodikban 3 hetet egy szobában töltöttünk Zánkán, és így nagyon megörültem mikor első nap belépve a gimibe megláttam, így padtársak lettünk...aztán csak egy évig voltunk azok, mert más barátnőink lettek. Szóval jóban voltunk, én kedvelem őt, de nem voltunk olyan igazi barátnők...
Apropó, nem tűzünk ki egy időpontot???

2006.04.05 21:00
2006.04.05 21:33
A gogli ki sem hozza őket
Na, majd ajánlom nekik öcsémet, ő profi ebben
...aztán megtalálta, csak nagyon kereste
Csak nem rájöttél kiről van szó, hogy így véded???