A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Kép
eloszoba,regi ajtoval

Kép
monyoka

Monyóka!
Nagyon szépen éltek. Minden elismerésem, fpőleg, ahogy írtad a sk munka miatt.
Nem kötekedésként, de valahol azt olvastam, hogy kard formájú virágot (levél) nem szabad az ablak elé tenni közvetlenül, mert elvágja a befelé jövő + energiákat.
Egyébként nagyon szépek a növényeid is.
Ugyes vagy nagyon.
mátra

Kép
na sikerult kicsinyitenem
ebedlo fozofulkevelKép
Kép
sziklakertembol egy kis reszlet.

Na mara ennyi eleg mert velem lesz tele az oldalKép

Kép
monyoka

na sikerult kicsinyitenem
ebedlo fozofulkevelKép

sziklakertembol egy kis reszlet.

Na mara ennyi eleg mert velem lesz tele az oldalKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Sysy!
Csak nyugodtan a baba tudja, hogy mikor jöhet és mikor nem. Koncentrálj valami másra, mert önbeteljesítő jóslatként fog üzemelni a szervezetet ha erre gondolsz. A lényeg az, hogy az orvos mondta, hogy már nem koraszülésről lenne szó, tehát nincs semmi baj. Kép Kép Kép

Monyóka!

Nagyon hangulatos a lakásotok! Csatlakozom Mátrához feng-shui szerint elvileg nem lehet az anyósnyelvet az ablak elé rakni. Ha beraknád mondjuk a fürdőszobába, ahol nincs ablak (bár ezt nem tudom, mert nincs kép róla) még ott is megél, sőt ha egy hónapig rá se nézel akkor is.
Nagyon hálás növény, ha viszont tetszik neki a hely, akkor az idősebb példányoknak még virágjuk is lesz. Na ennyit a virágokról. Ez az a téma, amit egyszerűen nem tudok abbahagyni. Most már tudjuk, hogy hol szoktál netezni, úgyhogy odaképzellek majd, ha írsz. Kertecskédről, na és a konyháról esetleg kép?

Mátra!

Megy az anyag, feladtam. Remélem hamar odaér.
zsúka

Monyóka!

Megelőztél! Hogy kell kinyitni a képeket, mert nekem sehogy nem megy.Kép

Zsúka
zsúka

Zsúka!
Köszönöm! Biztos itt lesz holnap Kép

Monyóka én sem tudom megnyitni!!! Kép Nagyon lekicsinyítetted, nem? Kép
mátra

MonyokaKép
Gratulálok a lakáshoz, nagyon ügyik voltatok! Csak így tovább, a többi is pikk-pakk kész lesz! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Szeretném mondani, hogy 1 cn.Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Jöhet a következő hónap.
zsúka

Zsúka!
Nagyon sajnálomKép, de ahogy elnézem a táblát még csak ez volt a 2. hónapotok, még az elején vagytok. Nemsokára pedig úgyis sikerülni fogKép.

Monyóka!
Szépen felújítottátok a szobákatKép, gartulálok hozzáKép

ditta

dido
dido

ZsúkaKép

Most beraknék egy linket http://www2.fertilityfriend.com/home/c13dc

Itt csak a "szorgalmas" hónapok vannak fenn. Próbálkozás, semmi, öröm, vetélés, szünet, majd megint próbálkozás, méricskélés, hő, nyák, PG53, tudományos vajákolás, szóval minden. Győztes hónap mindent összevetve kb. 1 év után na melyik? Hát a második grafikonKép És nem én vagyok az egyetlen. Nem mondom, hogy könnyű volt, de csak azt tudom mondani, hogy mindenki próbáljon meg lazítani, pláne az elején, mert ez vezet eredményre. Második gyereknél én biztosan nem fogok méricskélni, számítgatni. Ja és ugráló menzi esetében csak az Isten tudja mikor mi történik!
Nem bántani akarok, csak az én és mások hibájából okuljatok, és fél évig méricskélő eszközt elő se vegyetek, utána is csak lassan, megfontoltan.

Monyó!

Nagyon szép a kuckótok, és tényleg szenzációs a 4 gida! Kár, hogy pont a konyhát nem láttuk, de ami késik nem múlik. Igaz?

Eszter!

Nekem már a 30. héten is csak 2000 volt, lehet Stöpszli nem olyan kis lusti, mint az anyja? Bár én még nem érzem, hogy leszállt volna a pocóm.

Juca

tjuca

Dido, Juca!

KöszikeKép

Zsúka
zsúka

Hello Lányok! Szép napot mindenkinek, sok mosolyt KépKépKép Egyébként lehet, hogy ma van valami a levegőben, én is érzek egy kis nyomást a fejemben (csak egy kávé tehet rendbe), és a kollégáim is panaszkodnak.

Monyóka,
Annyira jó, hogy szépül a házacskátok. Én nagyon szeretek ilyen dolgokkal foglalkozni, rendezgetni, tervezgetni, szépítgetni. Én is átmentem már ezen a panel lakásommal, és most jön majd a nagy falat, a házépítés. Ott aztán lesz amin törjem a fejemet. De én nagyon szeretem kitalálni, hogy mihez mi illik és mit hova tegyek. Biztos, te is így vagy ezzel.

Bea,
Én most teljesen jól vagyok. Azt hiszem, egy kicsit megkavarodott a szervezetem a történtek miatt, mert mintha most kitolódott volna az ovulációm pár nappal. Én arra számítottam, hogy most elmarad, de a ami teszt pozitív lett, így most van aminek örülni. Te most vagy a 35. napodon. A ciklusaid 34 naposak. Ez azt jelenti, hogy lehet reménykedni?

Anikó,
Nálad is alakulgat valami? Mintha te is túl lépted volna a 28 napot.

Brill,
Meg tudnád írni, hogy mikor ér véget a Construma? A vállalkozónk is ott vásárolgat a házunkhoz. Én is szeretnék kimenni körülnézni. Belépő árakat is tudsz? Te ott egy céget képviselsz? Azért vigyázz magadra, ne hajtsd túl magad, nem éri meg a hosszú és kitartó munkátok eredményét kockáztatni!!!

Didó,
Én olyan szita agyú vagyok (és nem is tudom az állapotosságomra fogni Kép). Képzeld, elfelejtettem, hogy konkrétan mit akartam kérdezni tőled. Rengeteg dolog kavarog a fejemben az építkezéssel kapcsolatban, és a neked szánt kérdésem most pont nem jut az eszembe. Azért megpróbálok koncetrálni, és ha összeállt, akkor megírom Kép. Egyébként veled most minden rendben? Leszünk együtt babások?

Laura! Hol vagy? Gyere ki és nézd meg anyucit kívülről is, és akkor Apát még nem is említettem. Rá nem vagy kíváncsi??? Kép

Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Olvaslak titeket néha, de jönni nem akaródzik, próbálok kikapcsolni. Tudjátok nehéz. Nehéz nem gondolni a témára, ha gyógyszert kell szedni, ha járni kell UH-ra ahol receptre írják föl mikor kell együtt lenni. Nem is tudom mit csináljak. Jól vagyok, csak gyakrabban törik az a fránya mécses. Viszont holnaptól szabi, kutyázás, és költözés. Lesz mi lefoglaljon. Jajaj és még gyantáznom is kell, hogy ne szőrösen avassuk Kép fel a házat. Mennyi-mennyi teendő...

Zsúka!
Még az elején vagy, ha jól emlékszem semmi gond, majd legközelebb.

Mátra!
Jó volt olvasni soraidat.

Évi!
Csak gyönyörködi tudok Dóriban.

Dudu!
Most akkor mi van a házzal? Kivitelezőt találtál? Érdeklődjek ismerőseimnél, akik most építkeztek?

Monyó!
Csoda jó a házatok, utolsó képek lemaradtak. Majd küldjed azt is. remélem nemsokára én is tudok képket felrakni. Ha lesz gép...

Ölelés mindenkinek.
j.
Vendég

Angie!

A Construma ápr.04 (kedd)-től tart 08. (szombat)-ig. Hétköznap 10-től 18-ig, szombaton viszont már csak délelőtt van. Én is kimegyek holnap körülnézni. A belépőjegy pontos árát nem tudom, de 2500 körül van.
Milyen szempontbólKép?, most sok a munka, meg ott a diploma, a ciklusom meg az utóbbi 4 hónapban kitolódott, és ez nekem olyan furi, és mindig be is csap egy kicsit. Ez a hónap nem valószínű, hogy a miénk lesz, mert mindennap, este csak bezuhanok az ágyba, és fél perc alatt elalszomKép, a férjem meg korán megy reggelKép. Már úgy várom, hogy vége legyen a tavasz előnek, mert akkor elmúlik ez a tavaszi álmosság, fáradtság ami most nagyon rám zuhantKép.

ditta

dido
dido

Junkó!

Teljesen megértelek, egy cipőben járunk.
De jó, hogy holnaptól szabi leszel, a költözés miatt pedig külön irígykedem, hogy már itt tartotokKép.

ditta

dido
dido

Lanyok,a 2004 es oszi topikbol,hosszu betegseg utan orokre eltavozott Lau ket kisgyermek anyja,egy szereto ferj felesege.

Csak leirtam ha valaki ismerte.....

Nyugodj bekeben lau.

Kép
monyoka

Junko!

Milyen izgalmas napok jönnek. Kép Kutya? Költözés?
Mesélj róla bővebben, milyen terveitek vannak? Képek?

Dido!

Jövő hónaptól már állítólag itt a nyár! Még egy kicsit bírjad és túl leszel ezen a fáradtságon. Ha lehet tartozkódjál sokat a napon, regelente zuhiz le hideg-meleg vízzel, így hamarabb fel tudsz töltődni.Kép

Monyóka!

Hol van a szép sziklakertet, na meg a konyhád?

Megmutatom, hogy nekünk, hogy sikerült.

Kép
zsúka

dido ez gyonyoru az enyem meg sem kozeliti.felrakom ha mukodik a feltoltes.

Kép
monyoka

Kép

Kép
monyoka

Kép

Kép
monyoka

Monyoka!

Nagyon jó lesz ez a konyha!Kép Imádom a boltíveket, annyira fel tudja dobni a lakást.
Gyorsabban töltsed, nagyon jó nézegetni! Kép

Zsúka
zsúka

ez hulyeKépketszer is felrakta.

Nos,ez a konyham kezdete.Remelem hamarosan lesz,ilyen volt ilyen lett kepem is.
Kép

Kép
monyoka

Zsúka, Monyó!
Nagyon szép a művetek! Nekünk is lesz sziklakertünk, 2007-ben. Zsúka, te hol szerezted be azokat a nagy köveket?

Én nem ismertem azt a kétgyerekes anyukát, de szörnyű dolog hogy elment. Nagyon szomorú dolog. Sajnálom!
Vendég

Monyó!

Laut nem ismerem, de megérintett a targédia. Sajnos az én unkatestvérem is egy kisfiút hagyott itt 24 évesen tudom mennyire megroppan ilyenkor a család.

Ezt én egy pincének nézemKép, hol a kert???
Most nem látszik, de irígy kutya vagyok, mert a panelban nincs zöldKép

Unique!Kép

Képzeld egy hónappal előzött be Kofa munkatársának a barátnéja, és most mentek szülni. Pillanatok alatt nyúl lett belőlem! Pláne, hogy hétvégére még vendégül akartuk őket látni! Megérintett a finispara, és most tényleg úgy viselkedek, mint egy primiparaKép

Juca

tjuca

Bocs, gonoszkodik velem a net!

Szép a sziklakerted nagyon, ja és a konyhád néztem pincének, ezer bocs! Holnap megyek sörözni, már rám fér, mert úgy látom az alkohol megvonása is hatással van az agyamra! Na jó nem fogok csak bambit inni, de bebódulok a többiek által eregetett alkoholgőztőlKép

tjuca

Monyoka!

Nagyon jól néz ki ez a kert, de bevallom nem tudom, hogy hol van, mi van körülötte? Nincs olyan képed, amin a környzet is látszik? Úgy be fogják nőni a növények, hogy öröm lesz nézni. Mi is tavasszal csináltuk, meg és nyára olyan lett, amit a képen is láttál.

Angie!

Valójában én nem vagyok budapesti vagy most már halásztelki, hanem Ajkán laktam, és 8 éven keresztül minden hétvégén utaztunk a párommal egymáshoz. Sajnos egy pesti pasit képtelenség lecsábítani vidékre, így én költöztem. Tehát Ajka mellett van Padragkút utána Szőc és egy régi bauxit bánya, hát oda mentünk apuval és hoztuk Pestre a köveket. Kb. 4 fuvarral kellett, mert a kertben máshol is vannak ilyen kövek.
zsúka

Lányok!
Nem tudtam, csak gyorsan visszaolvasni, de azt látom, hogy Laura még bújocskázikKép
Megvan a 3.napi hormonvizsgálati eredményem, a húgom telefonon mondta be az eredményt és megmutatta egy orvosnak, aki azt mondta tökéletes.
Íme:
FSH:4,8
LH:1,5
oestradiol:36
progesteron:0,2
prolactin:14,7
TSH:0,49
T3:5,05
T4:17,1
testosteron:0,66
dehydroepiandrosteron:156
Ti mit mondtok rá?

Kép
Kép
sosi

Sziasztok Lányok,

Olyan aranyosak vagytok, hogy ennyire várjátok a lányomat! Úgy látszik, hogy nekem még a szervezetem sem a normál módon viselkedik :o
Ma megittam délben az ún. bábakoktélt (kb. 1/2 deci ricinusolaj + üdítő keveréke), ami nagyban elősegíti a baba pottyanást, de még egy normál WC-hez sem volt elég... Kép Pedig amúgy az hajt rendesen. na, ki érti... Elkezdett viszont baromira keményedni a pocim. Nem túl kellemes. Már alig várom, hogy péntek legyen és végre pihizhessek! (nem is kell mondanom, hogy most, hogy tudják a cégnél, hogy pénteken befekszem, elhalmoztak melóval... Kép Mindegy, túlélem, csak már "picit" unom...
Na szóval: Laura még odabenn. Tegnap estig görcsölgettem, reggelre elmúlt... A papás-mamáshoz nem volt sem energiám, sem kedvem a görcsölő pocival Kép Talán ma.

MátraKép
Tündér vagy! Olyan szép volt, amit a Lányomnak írtál! Nagyon köszönöm! Kép - a nevében is Kép

JucaKép
Na én megmondt... (na jó, nem írom tovább. Kép)

MonyókaKép
Nagyon szép a lakásotok! Igazán büszke lehetsz rá! És minden önerőből! Nem semmi! Kép

SysyKép
Sajnálom, hogy most ennyire padlón vagy. Én csak ismételni tudom az előttem szólókat: még simán kibírhatod pár hétig... De az tuti, hogy az elmúlt időszak nem tett hozzá pozitívban a dolgokhoz... Fel a fejjel! Nem lesz semmi baj! Kép

SziszKép
Vagy? vagy csak olvasóban? Minden OK?

EszterKép
Jól hangzik az a 2000. Bár nekem egyszer ilye tmondana a doki... Bár lehet, hogy nekem is az, csak nem mondja... Kép

Most megyek pihenni... Fáradt vagyok Kép

Puszi

Unique
40+6

KépKép
unique

Unique Bébi!

Te még dolgozol??? Szégyelld magad! Na meg a sztahanovista munkatársaid is!
Koktél hallatán olyan hányingerem lett, mint az első időkbenKép
Meglátod minden a legnagyobb rendben lesz, pihizz, és nyugizzKép

Juca

tjuca

Zsúka!
Azon ne csodálkozz, ha egy pesti ember nem akar vidékre költözni. Egy nagyváros élet után nehéz lenne megszokni a csendes vidéki életet. Unalmasnak tűnne, nem találná a helyét az ember. Másik irányba inkább működik. De legalább nem a nagy dzsumbujba kellet költöznöd itt Pesten. A férjem vidéki (én erdélyi), és mi is menekülünk ebből a nagy városból. Csendre vágyunk (mert abban nőttünk föl).
Nekünk is rengeteg kőre lesz szükégünk, mert egy hosszú kocsibejáró mellé tervezek sziklakertet majdnem végig befele (15 méter hosszúságban). Húú de messze van az még (jövő ilyenkor).

Didó!
Ne aggódj, még bármi lehet. Elég egyszer-kétszer összebújni, ha jó az időzítés (aminek nem feltétlenül kell tudatosnak lennie). A barátnőm, akivel októberben eldöntöttük, hogy egyszerre fogunk most tavasszal babásodni, elmondta a férjének a tervünket, aki annyira beizgult, hogy aznap sunyiban úgy intézte, hogy nem védekezett. A barátnőm rohant a fürdőbe fögtön utána, jól kimosta magát. Na ettől az egy akciótól lebabásodott, már 7-ik hónapban van Kép
Vendég

Tényleg Unique!
Ez hogy lehet, hogy te még dolgozól? Hogy bírod ezt fizikailag?!?! Lehet, hogy ezért nem akar kijönni Laura. Biztos azt gondolja, hogy az én anyucim nem is fog velem foglalkozni, ha ennyire fontos neki a munkája Kép Igazán lehetnének elnézőbbek veled azok a kollégák! Vagy talán családi vállalkozásról van szó. Azt úgy még ahogy, megérteném.
Vendég

Unique!

Bár nem leszek netközelben de majd gondolok rátok. Jövő hét szerdára- mire jövök- már tutkófikszkó, hogy Laura kint lesz.

Hajrá! Kép

Csá csajok, majd mesélek, ha túlélem a költözést. Kép
j.
Vendég

Na mi van veletek lányok! Ennyire érződik hgoy délután van, menni kellene haza?

Már nekem sem esik jól dolgozni, de ma én vagyok a hosszús, és 6-ig itt kell lennem! Kép De már csak az vigasztal, hogy 1 óra, és utánna mehetek, és viszem a páromtól el a kocsit és egy kicsit vezethetek egyedül!!! Ez kész kikapcsolódás a számomra! Kép

LAURA BABA!
HOLNAP NEM LESZEK, DE SZERETNÉK ARRA VISSZAJÖNNI PÉNTEKEN, HOGY MÁR MEGISMERTED KINTRÕL IS A SZÜLEIDET! MÁR ÕK NAGYON VÁRNAK ÁM TÉGED!!! Kép ÜGYES LEGYÉL!!! Kép

Dina (18+4)

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Unique!!!
MICSODA???? TE MÉG DOLGOZOL????? Hogy a csudába bírod????? Anyám, borogass!!!KépKépKép

Junko!
A költözést nem irigylem, de az utána következőket igen! Csak ügyesen! Vigyázz Magadra!

Monyóka!
Nagyon szép és otthonos a házatok! A sziklakert nálunk is dívik, van belőle kettő, amiben aztán a kutyákok is előszeretettel kertészkednek (na jó, szerencsére csak a kicsi, mivel foxi, és a vérében van - nem is tudom, a 90 kilós német dog mekkora lyukat ásna, ha olyan hévvel tenné, mint azt a kisebbik szokta...KépKépKép)

Sysyke!
Próbálj meg megnyugodni és lazítani! Persze tudom, hogy mondani könnyű, mert én is hajlamos vagyok a parára (lásd Norwell hülyeségeinek legújabb fejezete: miként rettegjünk a koraszüléstől...Kép). És tényleg vigasztaljon a tudat, hogy már a finisben vagytok, vagyis a kicsid teljesen egészséges és "kész" baba, vagyis ha megszületne, akkor is minden a legnagyobb rendben lenne! Puszi és ölelés, hogy ne izgulj!

Zsúka!
Sajnálom a mensit! De még tényleg az elején vagytok, fel a fejjel!

Évi77!
MégmégmégmégmégképetkérünkDóricicáról!!!!!!!KépKépKép

Eszter!
Már Neked sem sok van hátra!!!

Dina!
Csak óvatosan a vezetéssel!

Ma az én kedvem is a béka s***e alatt volt, tényleg lehetett valami a levegőben. Meg rondán be is borult, és kicsit esett...Kép Nemhogy sütne a nap, már D-vitamin-hiányom van!Kép
Nálunk semmi extra, na de mégis: volt ma egy féloldalas pár másodperces keményedésem, tök érdekes volt, mert ahogy lenéztem a pocimra, a köldökömtől balra semmi, jobbra meg egy nagy púp... Szerencsére nem gyakori.

Na, jó hosszú lettem megint. Pedig most jöttem becsülettel...Kép

Jaj, őket még meg kell mutatnom Nektek, a neten böngésztem és "csak úgy"Kép találtam:
Kép
Hát nem zabálnivalóak?????Kép

Pusszantás mindenkinek!

Sziasztok

Norwell+Kende baba (28+6)

Kép
Kép
norwell

SZIASZTOK, MEGYEK HAZA!

Holnap temetés, Uh! Elég mozgalmas nap! Pénteken jövök, majd mesélek, hogy mi volt az UH-n!

Jók legyetek, és szobatiszták! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok,

Mielőtt még mindenki megkövezne a munka miatt: itthonról dolgozom, e-mailek, könyvelés, szerződések írása, stb. Nagyon szeretem csinálni. Mondjuk csomó mindent már leadtam magamról! Nem tudnék "csak úgy" ellenni itthon, erre egyszerűen szükségem van. Magam osztom be a melót, ezért is eddig nem volt gáz, csak most, hogy tudják, hogy holnap az utsó nap, amikor még elérnek, utána max. Húsvét után... Jól van ez így, csak a mai napot kicsit megsínylettem. Kép
Ülő munka, és akkor csinálom, amikor kedvem van. Ne sajnáljatok! Kép

DinaKép
Aranyos vagy! Még muszáj beszélnem a csajjal, hogy most már fele sem tréfa... Kép Kitartást holnapra! Várjuk az UH eredményeket!

JucaKép
Nem volt ihatatlan a koktél... Csak haszontalan Kép

Szóval röviden ennyi rólam Kép
Olyan pénteki hangulatom van Kép Miért???

Puszi

Unique

KépKép
unique

Ja, majd' elfelejtettem:

NorwellKép
Az szerintem nem keményedés, hanem Kende baba popója Kép De komolyan. Ilyet Laura is szokott csinálni a hátával/popójával Kép

KépKép
unique

Sziasztok Kép
Látom már tudjátok, hogy megszülett kisfiúnk Petike Kép
2006.03.31-én este 20 óra 20 perckor természetes úton 3420 grammal és 55 cm-mel.
A szülésznőm segítségével sikerült gátvédelemmel világrahozni a fiam Kép
Nagyon boldogok vagyunk Kép

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat. Olyan aranyosak vagytok Kép

Kép

Annácska+Petike

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Zsúka!
Köszönöm, hogy feladtad. A mensit sajnálom, de valóban új hónap következik. A növényimádatod az azaleára is kiterjed? Én nagyon szeretem, de mindig kipusztul. Most is van egy jó nagy cserép, a páromtól(Kép) kaptam, de félek ennek sem lesz jó vége.

Uniqe!
Pihenj sokat. Szerintem érzed te, hogy mennyit bírsz. Laura meg úgy sem fog hagyni dolgozni Kép Egyébként mintha már mondtad volna, hogy a baba mellett is dolgozni fogsz. Ó áldott távmunka Kép

Norwell!
Tündériek a babák Kép

Sysyke!
Megnyugodtál már kicsit? Hogy van Andriska?

Monyóka!
Nagyon szépek vagytok/lesztek Kép A sziklakert nekem is nagy álom. Még hely is lenne megcsinálni, de sosem érek rá. A boltív is szép lesz Kép

Angie!
Szerencséje volt a barátnődnek Kép Gondolom azért örül neki, hogy kicsit előbb jött a baba Kép

Duddu?

Évi77!
Fényképek? Hogy van Dóricica?

Timi? Kristóf baba?

Szomorú vagyok. Kép Kép
Délután elutazott a párom(Kép). Nem jön csak szombaton. Beszélni sem nagyon tudunk és már most hiányzik. Féltem és ő morog érte, hogy ne idegeskedjem miatta. De én akkor is.
Egyébként júliusban lesz a szülinapja, akkorra már végkép szeretném meglepni egy zebrával. Istenem, a negyedik gyereke lesz. Kép
mátra

Annácska!

Gratulálok, csodálatos kisfiú. Mint egy kis angyalka. Minden rendben veletek? Vigyázz magatokra.
mátra

Sziasztok!

Sysy!
A nálam hozzáértőbbek is azt írták, hogy ha most szeretne Andris megszületni, már nem lenne semmi baj!Kép Ha jönni akar, semmit nem lehet tenni...Illetve talén egyet, hogy ezzel is segíts Neki (és Magadnak is)...Ne idegeskedj!!!Kép

Monyóka!
Szép s fészketek!Kép És még milyen lesz... Ügyik vagytok!!!Kép

Dido!
Holnap kilátogatsz a Construmára? Van meghívód, vagy segítsek bejutni?Kép
Szerencsére nekem nem tárgyalnom kell...,"csak" egész nap trappolnom tűsarokbanKép...Írtam mailt a számommal, ha gondolod...Kép

Junko!
Nagyon rossz olvasni, hogy ennyire szomorú vagy...Kép
Holnaptól tuti "kikapcsolsz"!!!Kép
A költözést én sem irígylem! Ilyenkor valahogy még több kacatja van az embernek!Kép

Zsúka!
Sajnálom...KépKépKép
A sziklakert meg csodaszép!Kép

Angie!
Dido már megírta az időpontokat. Egy helyen azért pontosítanék, szombaton is 10-18 óráig van nyitva!!!Ez a kimondott közönségnap (belépő: 1000 HUF).Többi napra: 2500 HUF.
Melyik nap szeretnél kilátogatni?

Mátra!
Ezek már érzelmek!!! Mégpedig a "javából"!Kép Úúúgy örülök!KépKépKép

Annácska!
A hírt valóban "hallottuk"!Kép, a képet pedig köszönjük!!!Kép
Még egyszer gratula!!!

Köszönöm az aggódásokat.Kép Ígérem vigyázok magunkra!Kép
Szép estét Mindenkinek!
Puszó
BrillKép

Kép
brill

Annácska
Gratulálok Petikéhez, csodálatos kisfiú! Kép
Nagyon szép!
Jó egészséget kívánok Nektek!
Nagy puszi Annamarinak is!!!!! Kép

Uniqueom Kép
Vagyok, vagyok, csak dolgoztam ma ezerrel.
Most fejeztem be a munkát.
Én azt álmodtam, hogy megszületett Laura!
Kapkodtam is a telefonom után reggel.
Egyéként teljesen pénteki hangulatom volt nekem is ma.
Azért pihizz is!!! Kép

Monyóka
Csodaszép lesz a házatok! Tök jók a képek!
A sziklakert is nagyon szép!
Nálunk az ilyesmi nem nagyon lehetséges, mert a kutyák szétszedik! A virágokat is kiássák Kép
Tudom, hogy bízni kell, csak elfáradtam...Kép
Lelkileg kicsit meg vagyok zuttyanva.Kép
Gondolkodtam dokin, de majd csak pár hónap múlva. Te mikor mész dokihoz?

Zsúka
Halásztelek? Akkor üdv szomszéd! Kép
Mi Szigethalom Kép

Sysy
Nyugi! Nem lesz semmi baj!
Tudom nehéz lehet, de próáld meg elterelni a figyelmed! Lazíts picit!!!

Réka
Mizujs veled????
Hogy vagytok?

Pusz: Szisz

szisszka

Sziasztok Lányok!Kép

Most jutottam ide a géphez,hú mennyit írtatok ma!Kép

Monyoka!Kép

Köszi a szorítást,aranyos vagy!Kép
Most már egy kicsit jobban érzem magam.Kép

Tjuca!Kép

Megpróbálok nem pánikolni,mert ma voltam a védőnőnél és ő is azt mondta amit Te.Kép

Dido!Kép

Olyan jól esnek a Te szavaid is,én is reménykedek benne,hogy most már semmi baj nem lehet!Kép

Évi79!Kép

Köszönöm Neked is az együttérzést,megpróbálok erre kevesebbet gondolni.Kép

Mátra!Kép

De kedves vagy köszönöm Neked is,próbálok más dolgokkal is foglalkozni.

Ironram!Kép

Tudom hogy igazad van,de néha úgy elfognak ilyen hülye gondolatok.Kép
Nehogy beelőzz bennünket!Kép

Zsúka!Kép

Köszi neked is,tudom hogy amitől félünk az jön be.

Folyt .köv.
sysy77

Unique!Kép

Laura baba nagyon szeret a pocidban lakni,mert tudja,hogy milyen kedves anyukája van és élvezi a helyzetet!Kép
Te tudod hogy az utóbbi időszak nagyon megviselt engem és az a tény,hogy anyósom még mindig kórházban van eléggé elszomorít a mai napig.Kép
De remélem hogy még egy darabig bírni fogom a strapát a kisfiammal a pocakomban.

Norwell!Kép

De Drága vagy azért amiket írtál!Kép
Ugye milyen jó érzés amikor a babád úgy mozdul hogy féloldalas vagy? Nekem most már nagyon sokat csinál ilyeneket Andriska.Kép

Annácska!Kép

Milyen gyönyörű a kisfiatok,nagyon formás kisfiú!Kép
Még egyszer gratulálok Nektek!Kép

Brill!Kép

Végül is már elég nagy Andriska és tényleg nem lenne baj,ha megszületne.
Köszi hogy gondolsz rám!Kép

Szisszka!Kép

Neked is köszönöm az együttérzést és próbálok mással foglalkozni,de hidd el hogy ez nem könnyű!Kép

Jó hosszú lettem...

Puszi!Kép

Sysy
36+5
sysy77

Zsúka!
Remélem igazad lesz, de most már megint lehűlt a levegőKép
Egyébként nagyon szép a sziklakertetekKép

Monyó!
Szerintem összekevertél Zsúkáva a sziklakert dícsérettel, de azért remélem egy-két év múlva én is kapok majd krt dícséretetKép
És a Ti kertetek is nagyon szép lesz, hát még a felújított házatokKép

Annácska!
Gyönyörű baba PetikeKép, Annamari gondolom ott legyeskedik mindig körülötteKép.

Brill!
Köszi, de a férjem a Wienerbergernél dolgozik, és a keddet és csütörtököt ő kapta, úgyhogy reggel majd vele megyek be. De azért a telcsiszámod elmentettem, hogy biztosan megtaláljalak holnapKép.

Na mára elbúcsúzom, mindenkinek nagyon szép álmokatKép!!!

ditta

dido
dido

Annácska!

Gratulálok a kisfiadhoz! Egyszerűen csodaszép. Kép

Szisszka!

Neked is üdv szomszédban. Felrakom a házunk képét, ha esetleg arra jársz és így megismerheted.

Mátra!

Azálea a kedvenc virágom. Kettő van most a teraszon. Nagyon kényes növény. Amint lehet és éjszaka nem fagy ki kell rakni levegőre, szobában sajnos elpusztul, bármennyire is odafigyelsz. Nem szereti a keményvizet, ezért esővízzel vagy felforralt és lehűtött vízzel, vagy a kb. 1 órát állt öntöző vizébe egy kis citromlevet kell rakni és így locsolni, ekkor nagyon hosszú ideig virágzik. Télen a padlásra került nálam, de mindig locsolni kell, mert ha egyszer elfelejted és nem tocsog a vízben akkor neki annyi. Nekem sikerült a második évben is virágoztatni.
Szóval növény ügyben bárkinek szívesen állok rendelkezésére.

A sziklakertünk dicséreteit mindenkinek köszönöm.Kép
zsúka

Jó reggelt!

Esett az eső nálunk és még mindig lóg a lába. Szegények ott a vizek mellett biztos nem hiányzott nekik.

Zsúka!
Nekem is! Csak sohasem sikerül. Most rögtön kiviszem, akartam még várni vele, de úgy is eseik az eső, ihat, amennyit csak akar Kép Csodás ezen a képen is Kép

Sysy!
Na ez az! Látod így már Andriskának is jobb Kép

Brill!
Mami, csak óvatosan a tűsarkakkal! Meg a rohangálással! Féltelek te lány!

Uniqe!
Laura drága, pici kislány!
Nagyon remélem, hogy már ezt anyuci úgy olvassa fel neked pár nap múlva, hogy a kezében fog. Itt ez az esős idő. Senki nem siet haza. A kórházban a nővérkék sem, a szülésznők sem, mindenki teljes nyugalomban van. Nincs nagy meleg, pont jó lenne a mamidnak, ha most döntenél úgy, hogy kijösz.Kicsi Laura, gyere elő légyszíves!!! Már Dóri is nagyon vár!

Duddu?????????????????????

Én ma megint itthon. De jó lesz, mert dél körül elmegyünk szaunázni a barátnőmmel. Nyílt az uszodában infraszauna. Kipróbáljuk.
mátra

Szép jó reggelt!
Az aloe vera gyógyító hatásairól tudtok valamit? Babavárásra is ajánják. Szerintetek megpróbáljam?
Puszi!
nyuszifülû

Sziasztok!
Ma már egy kicsivel jobb a hangulatom, lehet mert érzema hétvégét, holnap ugyanis nem dolgozom, megyünk aláírni a házikó kiviteli terveit meg a vállalkozási szerződést meg mindent amit kell és mivel már nincs pofám annyit elkéretőzni, úgy döntöttem szabinak kiveszem és meghosszabbítom a hétvégét, amúgy is jól fog jönni a pihenés.

Nyuszifülű!
Aloe Verában itt azt hiszem Mátra a legilletékesebb. De mire nem jó az a virág?!

Mátra!
Ezek szerint kihasználod hogy nincs itthon a párod, ez a barátnős szaunás dolog jól hangzik, bár a szaunát én spec nem bírom. Jó szórakozást hozzá.

Annácska!
Csoda édes a kisfiad! Gratulálok, jó hogy hoztál nekünk képet, azért majd még még még kérünk, meg egy kis beszámolót is Kép Tudod hogy ez egy ilyen kíváncsi banda Kép

Sysy!
Én már nem is tudok hozzáfűzni semmit, kitartás, jön a szép idő és hozza a jó kedvet! Bár itt most elég borongós az ég. De én akkor is a szívemben érzem a tavaszt már.

Brill!
Azért nagyon nagyon vigyázz magatokra! Uh időpontról még semmi?

Unique!
Hát a múlt héten nem lett igazam, nem lett az a ti hetetek, de azért én is várom már Laurát mint mindenki más Kép Én ahogy elnézem elég sokan megyünk most szabira, biztos csak szégyenlős volt, majd most tuti elő fog bújni Kép

Sziklakertek kész és készülő házak, jaj de jó mindenkinek, nálunk még csak az elgyalult telek van, bár már csak ott tartanánk, hogy befele költözünk (bár abba bele se merek gondolni, hogy addigra mekkora pocim lesz).

Szép napot mindenkinek!
Üdv: Niki

kancellárka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: