A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

EdithKép
Igen. Vanda ugyanis szabira megy és valakinek át kell vennieKép Majd megoldjuk valahogyanKép

Puszi: Doris
doris

Szia Karmen!Kép

De jó hogy újra vagy. Egy hétig én sem nagyon voltam, mert rengeteg melóm volt. De most már lazítok.
Majd emilben meséld el mit csináltál a lábujjaddal jó?
Örülök hogy meggyógyult, de most már vigyázz magadra. Mindjárt kezdõdik a lombik felkészülés várod már gondolom. Majd SMS-ben tartjuk a kapcsolatot, mert azért kíváncsi vagyok én is nagyon!Kép
Szedem a MACA-t remélem lesz hatása, ha babás nem is leszek de a peteérésem helyreáll.

Puszi

Andy
Andy

ANDY,
megkaptam, majd irok is, most egyelõre többfunkciós vagyok, mindent csinálok, lehetõleg egyszerre, mindezeket enyhén mocorgó gyomorral Kép Annyira munkaundorom van, hogy el sem tudom mondani!És még van egy óra meló végéig! Hogy fogom én ezt kibirni???

EDIT,
elküldtem a smiley-kat, remélem, megérkeznek.

DORIS,
Köszi Kép! Én is valami hasonlót okumláltam ki belõle. Aztán majd meglátjuk, lesz-e vérvétel, és ha igen, akkor mi lesz az eredménye.

Puszó,

KnéRita
knérita

Edit!
Olvasd el a formázás menüt, ott mindent megtalálsz!

KnéRita!
E-mail ment. Egyébként ha valahol látsz egy érdekes képet a neten, azt le tudod tölteni magadnak! Állj az egérrel a kép fölé, majd nyomd meg a jobb gombot. Kis idõ múlva bejön egy menü, ahol válaszd a "kép mentése más néven..." parancsot! Figyelj a kiterjesztésre, nehogy gif helyett jpg-t ments, különben nem fognak mozogni! Kép

Lányok!
Gombócról ki tud valamit? Gombóc! Jelentkezz!!!
Cipomamáról ki tud valamit? Cipomama jelentkezz!!!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

GITTA,
Kép megkaptam! Megtennéd, hogy Editnek is elküldöd, feljebb irta a cimét.

EDIT,
igaza van Gittának, GIF-nek mentsd le, ne jpeg-nek, ahogy én irtam, már félrebeszélek, mint a sebesült katona, inkább nem is szólok egy szót sem Kép
Erõt kéne vennem magamon, dolgozni, de olyan palacsinta vagyok... Haza kéne mennem, mert a mai napom nem sokat ért, bár nem lehet mondani, hogy nem csináltam semmit, pl. elküldtem Editnek a smiley-kat, igaz Kép?

Na, veszek egy nagy levegõt, és megpróbálok csinálni valamit.

Puszó,

KnéRita
knérita

Doris! Kép
Írtam mélt!

Meglepetés:

Kép
Ha valakinek nem jó az adata bocsi Kép, de csak dobok egy táblát, nincs alkalmam visszaolvasni a változásokat.

Puszi
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Gombócnak nem 41 cn, hanem 71cn!
Vanda

Vanda

Kép
vanda

E-mail ment!

Üdv:
Gitta
gitta

VandaKép

Az én adatom jóKépKépKépKépKép Maradjon is ígyKépKépKépKépKépKép

Pussz: Ildi
hercegné

Engem is beírnátok a táblába?
Év: 29
Lakóhely:Budapest

Az elsõ oszlop adatait elmagyaráznátok?

Köszi:
Nelli
nelli2

Mégsem sikerült kibirnom nélkületek...

GITTA,
kinek??? Kép

VANDA,
örök hála!

ZSUZSU,
merre vagy? Megint rossz nálatok az internet-elérés? Már Te is sárga vagy, jelentkezz!

EDIT,
most látom, hogy csongrádi vagy, ott jársz dokihoz vagy bejársz Szegedre? Én innen Halasról is képes vagyok Szegedre menni, mert az itteni orvosokban nem sok bizodalmam van.

Cupp,

Rita
knérita

NelliKép
Az elsõ a ciklusszámot jelöli amióta a babukával próbálkozunk. Azért nem hónapot hisz van akinek sokkal hosszabb vagy akár rövidebb egy ciklusa mint 30 nap. A második oszlop az adott ciklus napját jelöliKép
BesztiKép
Mi van Veletek??????????????? Még egyben?Kép

doris

NelliKép

A c, hogy hány ciklus óta ptóbálkoztok(hanyadik ciklus), a cn a ciklusnap (amelyiken jelenleg vagy).

VandaKép

Az én adataim is jókKépKép

KnéRitaKép

Mailt még nem néztem, de szólok, ha eljutottam odáig. Biztos jól sikerült elküldened. Most még 1 órás a munkaidõm. Alig várom, hogy leteljen.

GittaKép

Olyan hülyének érzem magam, de a formázás menüt nem találom.KépKép Bocsi, hogy ilyennel fárasztalak, de nekem csak fájl, szerkesztés, nézet, kedvencek,eszközök, súgó van fenn, bal oldalon semmi. Hol lehet a gond? (A fejemen kívül?)Kép

Puszi és ezer köszönet!
Edith

KnéRitaKép

Én sem vagyok odáig a csongrádi orvosokért. Én Kecskemétre mentem át 3-4 hónappal ezelött, olyan távolságra van Csongrádtól, mint Szeged. Az egyik ismerõsöm ajánlotta a dokit, miután nekik segitett a babuciban. A csongrádiak nem tudtakKépKép

Én is barnásoztam, és nem akart elmúlni, a csongrádi doki meg gyógykaparást akart. Ez meg nekem nem tetszett. A kecskeméti nagyon aranyosKépKépAzt mondta, nagy hiba lett volna a beavatkozás, mert ezt nem szabad ilyen fiatalon és olyan nõ esetében, akinek még nincs is gyereke.

Ezek szerint mi nem is vagyunk olyan messze egymástólKépKép

Puszi
Edith

Köszi a magyarázatot. Az elsõ ciklus fejezõdött be, most vagyok a menzeszem 5. napján. Cn: 5
Csak fejezõdjön már be, hogy újra próbálkozhassunk.

Most beszéltem egy kolléganõmmel, aki 2 éve probálkozik. Fura, milyen sokan járnak ugyanabban a cipõben. Van valami a levegõben?

Nelli
nelli2

Sziasztok,

elmentem haza, mindenkinek szép napot!

Pussz,

Rita
knérita

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy a Clostit csak nõgyógyász írhatja fel vagy háziorvos is.

Panka

panka

Ildi,Rita, Zsuzsu!Kép
Drukkolok!Tényleg nagyon régen szállt el itt a gólya! Kép Kép Kép
Erazmusz!
Tudom, hogy már nyarlasz de hátha olvasod majd 2 hét mulva! Ugy örültem , hogy neked is hasonlo a véleményed mint nekemKép a meddöségi kp-rol és a gyogyszerröl. Azért is nagyon örülök a hozzászolásodhoz mert igy egy orvos véleménye azért megerösit abban , hogy még is csak jol végzik az orvosinak a munkájukat és nem tesznek ki fölösleges "káros" hatásoknak.Továbbra is kitartást kivánok a munkádhoz és jo pihit!
Lányok!
Én csak ajánlani tudom, hogy amig tehetitek dolgozzatok, egy részt figyelem elterelö, másrészt emberek vesznek körül /ha mások nem hát munkába menet/.Én már 7. éve vagyok itthon, elöször a terhességem miatt nem tudtam menni dolgozni /állando erös hányinger/ aztán megszületett a gyerek ujabb 3 év majd "minek mennél dolgozni hisz itt a gyerek" szolás-mondás szoval a következö 3 év is itthon. Igaz nem unatkozom mert a férjem vállalkozásában segitek dehát ez nem ugyanaz...
Hu de sokat irtam na befejezem.
Jutka
khjutka

Panka!
Igen csak nögyogyász irhatja fel!Ajánlatos mellette az ellenörzés is! KépRégi motoros vagyok ugyhogy tudom Kép
Jutka
khjutka

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! Kép

Edithnek ment az e-mail! Kép

Edith!
Nézdd meg a faszerkezetet a bal oldalon! Ott találod a dokumentáció alatt! Kép

Lányok!
Bocsánatot szeretnék kérni, néhányotoknak elküldtem egy e-mailt egy ingyenes nyaralási lehetõségrõl! Azt hittem tényleg ingyenes, de nem az!!! Bocsi!!! Mindig tanul valamit az ember! Az ingyenes nyaralás drágábbra jön ki, mint a katalógusbeli! Kép Ja, és még az ingyenes! jegyet is ki kell fizetni, amit nem tudtam elõre! Kép Mégegyszer bocsi! Bár ha a napi szálloda árakat nézem, van akinek megéri, ha tényleg drága helyre akar menni! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt Lányok!

Említettétek a rossz közérzetet. Hát nekem tegnap volt nagyon rossz napom. Este hulla fáradt voltam, a vérnyomásom a béke se.. alatt volt, szédelegtem. Valami front van a levegõben.

Lehet, hogy az Elevittõl vagyok fáradékony mostanában?

Nelli
nelli2

Sziasztok!

Most találtam egy cikket a folsavról, hátha érdekel valakit.

"Mennyire fontos a folsav?
Köztudott, hogy a várandóság idején fokozottan ügyelnünk kell táplálékunk vitamintartalmára. A folsavnak, más néven B11-vitaminnak a vörösvértestek képzõdésében és érésében van szerepe. A magzat szervezete a sejtosztódás és a növekedés során hasznosítja. Az agy és a gerincvelõ egészséges fejlõdéséhez nélkülözhetetlen: megakadályozhatja az idegcsõzáródási rendellenességeket (ilyen például a nyitott gerinc), és csökkenti a késõbbi szívinfarktus kockázatát. Hazai vizsgálatok igazolták, hogy napi 400-800 mikrogramm folsav rendszeres, naponkénti szedésével 70%-kal csökken a nyitott gerinc kialakulásának valószínûsége a magzatnál. Az Egyesül Államokban, ahol a gabonaõrleményeket kötelezõen dúsítják folsavval, a Közegészségügyi Szolgálat napi 400 mikrogramm folsav szedését javasolja már a tervezett várandóság elõtt is. A folsav felszívódását és hatását bizonyos antibiotikumok és epilepszia elleni szerek befolyásolhatják. E fontos vitamint szinte valamennyi zöldség és gyümölcs tartalmazza, és állati eredetû ételekben, pl. a májban rengeteg található. Hosszas fõzés hatására viszont lebomlik, ezért inkább nyers zöldéséggel, salátafélékkel biztosíthatjuk a megfelelõ bevitelt."

Biztos, hogy valami van a levegõben, mert néhány napja én is nagyon rosszul érzem magam (hányinger, fáradékonyság). Tegnap alig bírtam hazavonszolni magam a munkahelyemrõl.

Na rohanok dolgozni. Mindenkinek szép napot.

Üdv, Panka

panka

Jó reggeltKép

Hogy vagytok? Nekem a derekam leszakad, a hasam görcsöl, de még mensi seholKép
Szerintem meg fog jönni, de hát mint tudjuk a remény hal meg utoljáraKépKépKép

Pussz Mindenkinek: Ildi
hercegné

Sziasztok!

ILDI,
kezet foghatunk! Én a hasamat érzem (tegnap este lefekvéskor egész érezhetõen nyillalgatott), a gyomrom sz.r, a fejem megint olyan szédelgõs (bár nem annyira, mint tegnap délelõtt, de hát hol van még a dél ugyebár), és a mensim még mindig sehol, miközben egyfolytában azt érzem, hogy mindjárt megjön. Hogy ez mit jelent? Remélem, jót, de nem akarom beleélni magam. Azt is elhatároztam, hogy jövõ hétnél hamarabb biztos nem csinálok tesztet (ha nem jön meg addig).

ZSUZSU,
merre vagy? Nálad mizújs?

NELLI,
az Elevitttõl nem lehetsz fáradékony, hiszen vitaminkészitmény, tehát pont ellenkezõ hatása kell hogy legyen.

Cupp,

KnéRita
knérita

Panka!
Én azt mondom, hogy csak nõgyógyásszal irasd fel a clostyt és elõtte még vérvételre is menj el, és nézzék meg minden hormonod. De ha már túl vagy rajta, akkor megpróbálhatod a háziorvost. Nekem egyszer az üzemorvos írta fel a bromot.

Gitta!
Nem haragszom. Egyszer kaptam hasonló emailt, ott ingyen mobilt osztogattak. Az sem volt igaz, errõl is gondoltam.

Nelli!
Sajnos megértem a nyugtalanságodat, én is aggodalmaskodó vagyok. Ez elég nagy büntetés számomra. Attól tartok ez szerencse kérdése, vannak örök optimisták. Most engem leköt a nyaralás meg a kert, biztos neked is van valami amit nagyon szeretsz csinálni. Az a lényeg, hogy elvond a figyelmed a babáról.

Doris!
Most vagy a Káliban?

Ildi!
Nem hogy babát tervezve, de amúgy sem szabad egy nõnek nehezeket cipelnie. Egyébként hogy parketta karcolás nélkül lehessen bútort (asztal, szekrény) tolni, az egyik oldala alá egy kis szõnyeget kell rakni, és arra az oldalra döntve lehet csúsztatni. Kérlek vigyázz magadra.
Marcsi

Lányok!

Zsuzsunak valami gond van az internethozzáférésével, úgyhogy el van zárva a virtuális világtól. De jól van. Remélem ma együtt ebédelünk.

Marcsi
Marcsi

Sziasztok Lányok !

Ildi, Rita
Hasonló tünetekkel küszködöm. Az én hasam is görcsöl, tegnap este zsibbadást éreztem a méhem környékén. A hõm reggel 37,1 volt, és a 27. napon vagyok. Reménykedjünk, hogy valahol beüt a szerencse. Vagy inkább mindenhol.

Megyek, mert a fõnököm ahányszor eljön mögöttem belebámul a képernyõbe. Remélem nem túl jó a szeme.
Majd napközben benézek, de OLYAN TERMÉKENYEK VAGYTOK, hogy nem gyõzlek olvasni benneteket.

Puszi

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

CATEYE,
beindul a baba-esõ Kép? A hõd jó, maradjon is igy. Az enyém szórakozik, ma 36,9 volt, ettõl függetlenül a mensim még mindig sehol, ma vagyok a 31. napon. Az én hasam nem görcsöl, hanem olyan nyillalásokat érzek, idõnként elég határozottan és élesen. Meg úgy érzem magam, mint akit kifacsartak.

MARCSI,
ha tudsz Zsuzsuval beszélni, kérdezd meg tõle légyszi (mivel utánam van a listában Kép), hogy nála mi újság?

EDELWEISS,
hogy vagy? Remélem, Pöttömke szépen megkapaszkodott, szoritottunk nagyon!

Lányok,
merre vannak a többiek? Doris a Kaáliban van, õ igazolt, de hol jár Nina, Bogár, Alexandra, Alice, Lujza, s valahány név a naptárban Kép

Csóközön,

KnéRita
knérita

Sziasztok lányok!

Jó reggelt mindenkinek. Csak most fértem hozzá az Internethez. Mindjárt meg is nézem a mail-eket.

CatEyeKép

Remélem én is. Jó lenne már, ha valaki megint elkezdené a sort, mert mostanában nem volt "esõ"KépKépKép

NelliKép

Nem szabad olyn sokat foglalkoznod a problémákkal. Próbálj félretenni õket. Lehet, hogy egy kis pihenésre lenne szükséged nyugodt környezetben.KépKép

Puszi mindenkinek!
Edith

KnéRitaKép

A te tüneteid is biztatóak, én sajnan nem mérem a hõmet, mert mindig elfelejtemKép
Én is majd jövõ héten tesztelek, addig várok türelemmel.
Nem tudom, hogy fogom kibírni.
Egyébként most nem vagyok rosszul, csak nagyon fáj a derekam, meg kicsit fáj a pocim.

Na most én is egy kicsit el, mert dolgozni kéne.

Pussz: Ildi
hercegné

Sziasztok!

Csajok lehet nekem gyerekem egyáltalán??????

mamacs
mamacs

Marcsi,

Jó, hogy van, aki hasonló "hülye" mint én. Világ életemben pesszimista voltam. Pedig a nemes cél érdekében nem ez a jó hozzáállás. De így legalább kellemesen lehet csalódni.

Edith,

Tényleg nem kellene a problémákon rágódni. Csak régen a munka elfelejtette velem a gondjaimat. De most már nagyon utálom a munkahelyem, ami tovább nehezíti azt, hogy ne a babára gondoljak.
De Titeket olvasva jobban vagyok.
És én még nem vagyok rossz helyzetben, hiszen minden esélyem megvan, hogy hamarosan teherbe essek.

Aki közel áll hozzá, annak drukkolok!

Nelli
nelli2

Mamacs!
Nem feladni!!! Persze hogy lehet!!! Már a 22. napon vagy, hátha most!!! Kitartás!!! Tudom, könnyen beszélek, de ne add fel!!!

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!

A multhéten (bocsi) véres pisis felfázásom volt, lorugás gyogyoval,amiböl tegnap elött vettem be a másik kettöt. Szerinted ezek után/alatt terhes vagyok? Hát nem! Nemtom mibajom lehet,de néha már attól félek, hogy egyszerüen csak egy leki roncs vagyok és azért nem jönKép De valoszinû nemsokára eltünök, mert hosszas táppénzre szántam rá magam! Dokival is meg van dumálva. Akkor majd valszeg megtámadok egy dokit, hogy azonnal vizsgáljon ki és ne csak a véremet csapolja le, mert Q****va pipa leszek! akarok petevezetö vizsgálatot, meg nyák meg ilyesmi!!!!! Szoval nagyon remélem, hogy az idén még bekövetkezik a nagy CSODA,akit én már most Pankának hivok és imádom!Kép
Mamacs
mamacs

MamacsKép

Persze hogy lehet gyereked.Kép Csak nem szabad feladni a reményt.Lehet, hogy épp Te leszel a következö, aki bejelented nekünk KépKépKép

Gitta, KnéRitaKép

Megkaptam a mailokat! Ezer köszönetKépKép

Üdv: Edit
Edith

Mamacs!
Lehet, hogy most beteg vagy, de csodák mindig vannak! Hátha pont most történik a csoda? Kép De a pihenés tényleg jót fog tenni neked! Vizsgáltasd ki magad, és újult erõvel kezdhettek hozzá! Panka már biztosan türelmetlenül vár! Kép De hátha csak a neve nem tetszik neki? Kép Mi lesz, ha valami fiúsabb név tetszett meg a kis leendõ aprótalpunak? Kép
A felfázáshoz meg annyit, hogy én sem tudtam, hogy babát várok, amikor elkaptam valami iszonyú erõs bacit! Az 100%, hogy az elsõ 3 hét alatt iszonyú beteg voltam! Erõs megfázás, stb... Ebbõl is látszik, hogy a babó megfoganhat betegség idején is!
Pihizz, és fog õ jönni hozzád!!! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Lányok!

Idézet Zsuzsu emailjébõl:

"Az internettol és azon belül a babanettol való
> "elzárásom" még ma is tart és
> ki tudja még meddig!
> Már egyre nehezebben viselem.
>
> A hom ma 36,7, szóval gondolom ma megjön végre, de
> még mindig semmi jele."

Marcsi
Marcsi

Remélem, Zsuzsu is hamarosan tud csatlakozni, met nekem is nagyon szoktatok hiányozni, ha valami miatt nem sikerül aNethez férnem.KépKép

Addig is kitartásKép

Edit
Edith

Mamacs,

Persze, hogy jöhet a csöpség akkor is, ha beteg vagy! Sokan pont attól félnek, hogy ha kezdetben gyógyszert szedtek, mert nem tudták, hogy terhesek, az majd árt a babának. Pedig ez állítólag nem igaz.
Pihenj, gyógyulj meg, és lehet, hogy egy baba lesz az ajándék! Néha a legváratlanabb idõpontokban jönnek, amikor úgy gondolod, nem lehetséges a megfogantatás.
Kitartás!

Nelli
nelli2

Zsuzsu írta:

"Köszi, hogy bemásolod a csajoknak a levelem.
> Mond meg nekik légszi azt is, hogy már elvonási
> tüneteim vannak, egyre
> mérgesebb vagyok és az összes informatikussal
> összevesztem már, akit csak el
> bírtam érni a cégcsoportunkból. Úgy érzem süket
> fülekre talált az az
> érvelésem is, hogy nagyon fontos információkra van
> szükségem az
> internetrõl.Kép Sõt nem csak nekem, hanem a
> fõnökömnek is (szegény fõnök, ha
> ezt tudná. Otthon fekszik talpig gipszben, örül ha
> él én meg ilyeneket
> mondok a nevében) Azt mondjuk elértem, hogy az
> "ügyem" a high proirity kis
> cimkét is megkapta! De úgy látom, ez a maximum, amit
> elérhettem, mert még
> most sem mûködik a rendszer.
> Ezen kívül egyre inkább elmerülök az önsajnálat
> feneketlen
> bugyrába.Kép)))))))))
> Hát velem ez a helyzet."
Marcsi

Sziasztok! Kép

Figyellek am Titeket, csak kicsit ritkabban es nem irok olyan gyakran. Kép

MA reggel volt az elso hivatalos vervetelem es pisi-leadasom. Kedden gorcsolt a hasam, es mintha elvagtak volna azota a "tuneteimet", igy ezt megemlitettem az asszisztensholgynek, aki azonnal felzavart UH-ra is. Kov. heten terveztem a dokimat meglatogatni, de azt mondta, ilyen elozmenyek utan egy fel orat se varjak, fussak azonnal. Felmentem, megkerestem a dokim, aki osszeveszett az UH-s dokinovel, de ennek ellenere azonnal bevitt a rendelobe es fel masodperc alatt megnezett. Aztan az UH-s dokino kidobott minket a rendelobol, de a lenyeg, minden rendben van, dobogott a pici szive. :-)))))
A dokim tok aranyos volt, megfogta a karomat, es nyugtatgatott. Mondtam neki, hogy en mar nagyon szeretnek megnyugodni, de ugy latszik, minden heten tortenik valami...:-(

Jovo heten ujra UH, meg az a cukorivos vervetel jon, mert a nagymamam cukros volt, igy kulon protekcios leszek, es nekem sokkal tobbszor fogjak csinalni. Kép A Terhesgondozasos no azt mondta, ugy latszik, en ugy szeretem, hogy ha lud, legyen kover (pajzsmirigy, ciszta, verzes, cukor stb.)...KépKépKép

Gitta, Kép
olyan nyaralasos utalvanyom nekem is van, kollegam vegighivogatott egy csomo szallodat, azert tenyleg sok helyen lehet erte kedvezmenyt kapni. Mi majd valoszinuleg osszel vagy jovo tavasszal felhasznaljuk. Remelem. KépKépKép

Nagy nagy babaesot kivanok Mindenkinek! (Ne ezt a csunya vizeset, ami az ablakon kivul van!) KépKépKépKép
Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Csak bekukk.
Ma vagyok a 36. napon, holnap vagy holnapután veszek tesztet, és jelentkezem.
Csodálom, hogy ilyen türelmes vagyok, de megigértem a páromnak, hogy egy hét késés után tesztelünk, és az holnap lesz! Kép

Szoritsatok, lécci! Kép

Puszi,
bnemethm
bnemethm

Sziasztok, Lányok!

BNEMETHM,
jaj, de jó lenne! Drukkolok nagyon, kezem-lábam X-ben! Te is megkezdheted a baba-esõt! Feltétlen jelentkezz holnap, várjuk! Én sem akarom elkapkodni a tesztelést, remélem, kibirom.

MARCSI,
köszi, bemásoltad Zsuzsu üzenetét, ha irsz neki, mondd, hogy mi is hiányoljuk Kép.

GOMBÓC,
hogy mindig rádhozzák a frászt! Hogy birod? Örülök, hogy minden rendben, csak igy tovább, és várjuk a beszámolókat, hogy mire is számitsunk, ha odajutunk, hogy ilyen gondjaink lesznek. Tudod, én most vagyok a 31. napon, mensi sehol, a közérzetem pocsék, és még sorolhatnám, és azt szeretném Tõled kérdezni, hogy Te miket éreztél? Nekem a mensi-esedékes napon (28-dikon) volt egy kevés sötétbarnás (bocsi) váladékozás, a köv. nap már sokkal halványabb, szintén néhány csöpp, és azóta inkább úgy érzem, hogy maga a hüvelyváladék bõvebb, ez mit jelenthet? Te is tapasztaltál ilyet?

MAMACS,
már hiányoltalak. Ne keseredj el, mert akkor tényleg nem jön a babó, és ez egy ördögi kör, vigyázz! Most hirtelen semmi okosság nem jut az eszembe, amivel felvidithatnálak, de próbálj meg egy kicsit optimistább lenni. Kár, hogy Doris nincs itt, õ biztos nagyon jó vigasztaló szavakat találna Neked.

EDITH,
nagyon szivesen! Aztán lássunk is belõle valamit Kép!

Kép Mindenkinek!

KnéRita
knérita

bnemethm, Gombóc,

Nagyon-nagyon drukkolok Nektek!

Nelli
nelli2

Lányok,
Annyira drukkolok Nektek!!KépKépKép
Lehet, hogy végre beindul a babaesö???? Mit lehet! Be kell indulnia, ugye????
Puszi,
Moni
mj

bnemethmKép

Annyira jó lenne, ha sikerülne neked is! Kép

KnéRitaKép

Fogtok látni belõle remélhetõleg, csak most nem tudom rámenteni a gépre. Majd ha sikerül egy kicsit egyedül lennem itt az irodábanKépKépKép

GombócKép

Nagyon irigyellek ám.Kép Biztos csodálatos dolog lehetett hallani, hogy vert a pici sziveKép

Pusssz
Edith

Sziasztok LányokKép
Itt vagyok, csak feltornyosodott a munka a délelötti hiányzásom miatt, így nem tudok most részletesen írni. Majd délután bekukkantokKép

doris

Hol van Doris?
mamacs

KnéRita, Kép

en bonyolultabb eset voltam, mert az ezt megelozo ciklusom 42 napos volt (elotte meg 66 napos), es ebben a ciklusban adta a doki a pajzsmirigy gyogyszert. En a 23. nap tajatol folyamatos emelygest ereztem, de a pajzsmirigyes gyogyszerre fogtam az egeszet. A 29. napon mar olyan emelygesem volt, hogy enni se kivantam, de miutan a Closti ott pihent az ejjeliszekrenyen (merthogy a doki szerint eben a ciklusban nem volt pé-m), megint a gyogyszerre gondoltam. A 32. napon elkezdtem menstrualni, es a 2. menzesznapon kellett volna elkezdeni a Clostit, de a menzeszem nem hogy erosodott volna, hanem csak gyengult. Igy felhivtam a dokit (mert nem ertettem a dolgot), a doki azt mondta, varjak meg 1-2 napot, ha terhes lennek, a Closti nem tenne jot. A menzeszem elmult a 3. napra (elotte 5-6 napos volt), csinaltam tobb tesztet is, es a 34. napon lett egy alig lathato masodik csik.

A huvelyvaladek is jo jel, meg ha elmult a menzeszed az is. Gyanus vagy Te nekem! KépKépKépKépKép

Gombóc
gombóc

Gomboc! Te is a Radványi dokinõhöz jársz, és ö segitett nektek is ugye? Merjek hozzá menni?

mamacs
mamacs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: