Megpróbálom összeszedni délutáni gondolataimat...
Bea, szépek vagytok az esküvői képeken! Meg a történetetek is jó
. A homok hamar megjött!
Önfegyelmedhez őszintén gratulálok, én nem voltam ilyen jellem a hétvégén...
De most újra erőt érzek magamban, remélem hétvégén komoly sikerekről számolhatok be
. Norbi-puding tényleg finom
. Ildi, egyre jobban irigyellek Natasa miatt...
Ilyen jó kislányt! És még nem is mondtam, OLYAN HELYESEK így együtt! Megértem, hogy sétálni szeretnél, gyönyörű idő van! A kocsi sport részét nem lehet eléggé lehajtani? Új autónak örülsz? Biztos könnyebb vele közlekedni, mint egy kisbusszal vagy egyterűvel, nem? Én baromira értek hozzá
. Apropó autó: A férjem kitalálta, hogy szeretne venni egy citroen "cápát" (nemtom az igazi nevét, egy régebbi modell, de nagggggyon szép
) NEKEM!!!!!
Nem is tudok vezetni!
Aztán módosított, nekem adná a Peugeot-t, ő meg járna a Csodával munkába
. Mindent elő tud úgy adni, mintha nekem tenne vele jót, úgy bírom
. Csak nehogy tényleg megvegye!
Szirom, ezek nem túl jó hírek!! Miksa hogy van, lejjebb ment a láza? Nem szoktad hűtőfürdőzni? Nekünk az mindig olyan jól használ, beülök én is a lázassal, és egész jól mulatunk...
És te hogy vagy? Vírustól lehetnek pöttyök! Lázad nincs? Hívj fele gyfelnőtt ügyeletet, hátha tudnak valami okosat mondani!
VÍZ???
A tesóm barátnőjééknél bent van a víz, a bútorokat alátéglázták...
Gabi! Baba? Hogy van?
MOOOTIIIOOOOOOOT! GYEREEEEEEE!
Táblázatkezelő Anikó, várom felbukkanásod, hogy dicstelen adataimat megoszthassam veletek!
És ha mélben menne a táblázat, akkor lehetnek centik is?
Vagy legyen fakultatív?!
Gyertek, úgy doppingoltok!!
Mátra jó volt, eszelős sokat aludtam, jókat ettünk (
és
), és jókat beszélgettünk. Gyerekek virultak, mi meg kicsit kipihentük magunkat, hála a családtagoknak...
Na megyek, valami filmet nézünk az urammal, mint egy százéves házaspár
. Rita