A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Juditom!

Te drága, Te... az irígység mindannyiunkban benne van kcsit -ha beszélünk róla, ha nem-, vagy talán nem az irígység a jó szó, hanem a " nekem miért nem sikerül" érzés. Aztán azzal a tudattal, hogy egyszer úgyis jön nekünk is, szépen felállunk, nézünk előre... Szeretünk nagyon!!!!!!
Nekem is szar napom volt tegnap, mert az egyik nagyon kedves kolleganőm, aki megosztotta velem a 2 hónapja tartó, igencsak viharos kapcsolata minden apró részletét, tegnap elmondta, hogy terhes, de eleveteti, meg hogy milyen igazságtalan az élet...Neki teljes nyugalommal ki tudtam mondani, hogy nem először és nem utoljára, de azért nagyon a padlóra kerültem. Gyorsan fogtam is Kekszet, és elmentünk 1,5 órát sétálni, aminek nagy fürdés lett a vége a közeli horgásztavon, mert a kutyám imád úszni. A séta kicsit helyre tett, de nem vagyok még százas. Ráadásul a tököm tele van a választásokkal, mert Paptibi szegény este 10-kor jár haza, egyetlen egy napot volt itthon 10 nap után, és ez így lesz még egy bő hétig. Féltem, meg hiányzik is, hogy elsírjam neki a rossz gondalataimat...

Egyenlőre annyit tudunk a genetikai eredményéről, hogy az egyik negatív, a másik még nincs meg.

Ági!
Hát nem semmi ami veled történik! A másképp megjövő mensi a Clostinak meg a szuriknak is betudható, mert ha ne is nagy adagban, de mégiscsak felborítják az eddigi rendet ott bent.

Judit még egyszer!

Én is az eddigi összes 6 hónapban mindig 2*1 Clostit szedtem.

Kata!
Puszi!!

Roxal!
Meggyógyultál már??

Póci!
Nem ér csak bejelentkezni, sé magadról nem írni. Hogy vagy??
lkt

Gyerekek holnapra eggyel többen leszünk!
Kaális úgy néz ki szülnek!
Majd jelentkezem!

Kép
farkasok

Sziasztok!

Drága Timi!Köszönom kérdésed fizikailag jol vagyok,lelkileg meg most kezdek talpra állni.A legutobbi kudarc sajna jobban padlora küldött mind gondoltam.Beletemetkeztem a munkában meg probáltam más dolgokkal foglalkozni amit eddig hátérben szoritottam,ezért hanyagoltalak most titeket is nem olvasgadtalak és nem jöttem mert ugy éreztem hogy minden ami a baba dologgal kapcsolatos most ki kell zárnom az életemböl ha nem akarom hogy megörüljek és talpra tudjak állni.Nagyon nehéz volt mert nagyon hiányoztatok és sokat gondoltam mindenkire.Tegnap is csak azért kuksiztam be mert ugy saccoltam hogy Sztelláéknak már nem sok van hátra és tessék jol gondoltam.Nagyon örültem a hirnek.
De igérem amint teljesen talpra állok visszajövök közétek ha még befogadtok.
Addig is sok sikert kivánok nektek lányok.

Puszi mindenkinek!

Kép
póci

Stella Család! KépKép
Szívből gratulálok a kis jövevényekhez! Sok-sok egészséget kívánok a "nagy"fiúknak, sok-sok örömet anyának és apának!
Ui.: Nikol és Tamáska is puszilja a fiúkat! KépKép
nikosz

Sziasztok Lányok! Kép

MICSODA HÍÍÍREK! Uramatyám! Kinek gratuláljak először???

Stella család! Kép Kép Kép Kép
El sem hiszitek, de tegnap reggel eszembejutottatok, hogy Stella maholnap megszül. Egy futó gondolatként megfogant az agyamban az 1-e is, de gyorsan elhessegettem. S lám-lám! KépKépKép Annyira örülök!
Nagyon boldog szülinapot a kismanóknak! Micsoda gyönyörű daliás hercegeket nevelt ez a pöttöm Stella! El kell ájulni!
Stellapuci! Kép Köszi a híradást az ügyes kis feleségedről és a tökmagokról! Kép

WISH !!! Kép
Helló arák gyöngye! Kép Hát mégis bekötik a fejedet? Ez szuper! Nagyon örülök nektek, szívből! Kép

Kata! Kép
Drukkolok a pöttyöknek! Kép

Mindenki másnak sok-sok puszit küldök, most nagyon takarékon tudok csak jönni, mert a cég szívja a vérünket. Ez úgy tűnik egész áprilisban így lesz. De azért igyekszem jönni, csak most túlóra-túlóra hátán, hétvégéink meg bezsúfolódtak hirtelen. Kép

Talira eddig minden májusi időpont oké, kedves araWish, berajzolnál egy sor mosolygót a nevem mellé?

Velünk egyébként minden oké, párocskám már remekül mozog, sportolni is elkezdhet lassacskán. Nemsoká a "tilalomnak" is vége. (Kép) A konkrét eredményekkel sajnos meg kell várjuk, míg a prof bácsi hazajön ápr. második felében, de nem is baj, mert úgyis be vagyunk havazva, életem párja is elutazik hét végén (szonty). Szerencse, hogy dokibá nem hagyott itt minket kétségek között. Kép

Most megyek hajcsizni, mert bár hétfő van, én már most kipurc... Kép

Seszi
seszi

Hölgyek/Lányok/Asszonyok!

Egy kicsit nem figyelek oda,és már azt sem tudom hol kezdjem!
Mindenek elött mégegyszer KÖSZÖNET NEKTEK!
Lassan a Guiness Rekordok könyvébe kerülünk a gratulációitok számát tekintve!

Vanda!
Legyen ötösöd a lottón!

Farkasok!
A leletet nem én intéztem!Kép
Amint hazajönnek Stelláék 2 hét szabit veszek ki,hogy minél több időt tölthessünk el együtt!
Amúgy Édesanyám óvónő,Anyósom pedig szintén profi a gyermeknevelésben,így lesz segítség!

Zizzy!
Stella egyre jobban van,és már egész jól mozog.
De sajna még nem indult be nála a tejtermelődés,így pedig elég bajos szoptatni.
Főzöm és viszem be neki a szoptatós teát,talán az segít valamit.

Seszi!
Én közel 190 cm és 100 kg vagyok.....akkor most kire is ütöttek a srácok.....Kép
Persze mindez a Drága Feleségem nélkül nem jöhetett volna létre!
stellapa

Juditnak iagaz lett, ma reggelre tényleg többen lettünk, megérkezett a várva várt sms válasz a Krisztától (kriszta71 - kaális topiklakó):

"Tegnap 22:30-kor gyorsvonatként megérkezett Tóth Máté. 3550gr, 53 cm, gyönyörű!
Mamának van egy csúnya gátsebe de mindketten jól vagyunk"

Gratulálunk nektek!
Farkasok

Kép
farkasok

Hát Ági és lányok, nekem sem sikerült ez most! Kép Sajnos én nem viselem ilyen jól, mint Ági. Kép Főleg, mert én 2 pozitív tesztet is csináltam. Aztán a vérvétel meg azt mutatta, hogy nem. Kép Így sokkal rosszabb volt!! Kép Ági Ti is kezditek a következőt???

*

Kép
Kép
kiscsillag

*
nagyon KépKépKépKépKép

KépKép
inari

Timi!
Köszönöm kérdésed, már jól vagyok.

Ma megjártam Dévait, reggelre elkezdtem vérezni, ami az előző mensitől 10 napra korai, felhívtam mágust reggel, persze azonnal berendelt. Uh-n minden rendben van, vagy a betegség kavart be, vagy méhen kívüli. Úgyhogy hazamegyek, teszt, s ha baj van, azonnal hívom. Amúgy a vérzésen kívül semmi tünetem, csak rettenetesen pánikolok.

Kiscsillag, Ági!
Sajnlom, fel a fejjel, mindenkinek lesz babája, hinni kell benne.

Eszter
Kép
roxal

Kiscsillag! Igazán nagyon sajnálom! Pozitív tesztek után még rohadtabb érzés lehet. Tudom, milyen nehéz talpraállni. De muszáj hinned benne, hogy a következő sikerülni fog. Adjon erőt a mi példánk, Inarinak az 5., nekem 3.-ra sikerült. Neked is meglesz az öröm hamarosan! Nagyon szurkolok!!!

Roxal, próbálj egy kicsit megnyugodni! Nagyon szorítok, hogy negatív legyen a teszt és ne legyen semmi gond!!!

KépKép
melba

Sziasztok!

Tegap este (éjszaka) voltunk doktorunkál.
Nagyon kedves és figyelmes volt, de nagyon nagyon fáradt! Nem is tudom, hogy bírja???
Minket 19-órára hívott és 21.30 körül kerültünk sorra. Ugyanolyan türelmes volt, mint ha akkor kezdte volna a műszakot.
Szóval tegnap volt az 1.cn-om, így megcsinálta a méh feltárást és ultrahangot is. Ezt nem is említettétek, hogy ennyire fáj!!!! Hú, ha ez csak a kezdet, akkor jó sok fájdalomra fel kell majd készülni!
Ti hogy szoktátok ezeket viselni? (vagy csak én vagyok ennyire kényes?)
Felírogatta, hogy mikor milyen bogyókat és szurikat kell majd adagolnom. Mi is a középső csomagot választottuk. Azt mondta, hogy most nem indít erős hormonokkal, majd emeljük az adagot, ha nem reagálnak a tüszőcskéim rá kellő képpen. 10-én lesz vérvétel és uh is, utána meg megyünk a pároknak szóló előadásra.
Jön esetleg valaki? Olyan jó lenne "ismerőssel" kezdeni!
Kagyló, Te mikor mész konzultálni? Még tartod magad a nyár végi kezdéshez?

Madran, voltál a doki néninél?

Ági, jobban vagy? Légy nagyon erős továbbra is!!!! Hogyan tovább, mik a tervek, következő lépések? Allergiád hogy áll?

Valaki, meg tudja adni a Guru néni elérhetőségét? Kicsi párom eldöntötte, hogy ő bizony el szeretne menni egy mélyanalízisre.

Dévai doktor letiltott minden más vitaminról és kizárólag csak cinket és folsavat szedhetek.
Nektek is megtiltott minden mást? Pedig én pont a babásodás kedvéért és az erősebb immunrendszerért kezdtem el szedni….most mit csináljak?
Ja és a lényeg, hogy egyek ugyan husit, de ne túl sokat, mert nem az a lényeg, hogy sok legyen a fehérje, hanem hogy egyenletes! Reggel-délben-este 1-1 szelet husika és nem is kell semmi más. A lényeg, hogy NE csirke és ráadásul ne mell legyen! Sokkal jobban ajánlja a halat, vagy piros húsokat!
Tök furi, mert eddig mintha pont azt olvastam volna a topicokban, hogy mellecske és sok más fehérje Kép

Wish, hogy álltok az esküvőszervezéssel? Nekünk igaz már 3 éve volt, de nagyon sok anyagom meg van még a szervezéshez. Ha esetleg segíthetek….szívesen bármiben!

Szkatácska, hogy alakulnak azok a drága picikék? Miket érzel?...érzel valamit?
Munkahelyről van valami infó? Vagy most szó szerint sikerül leszarni? (bocsi!)

Seszi, most pontosan mire is kell várnotok? Örömmel olvasom, hogy a hős párod már jól van! Remélem azért nem boxoló és semmilyen küzdősportot nem űz Kép Vigyázz rá nagyon!

Kiscsillag, hogyhogy a teszt pozitív lett? Hanyadik napon teszteltél? Gondolom nehéz lehet erről beszélni, de mit mond az orvos, mi lehetett a baj? Tuttibiztosra kell ezt most venni, vagy még van remény?
Nagyon sok energiát küldök Neked!
zizzy

Sziasztok!
Én ugyan nem vagyok rendszeres írogató,mert ritkán vagyok net közelben,de ezt most le kell írnom,mert magam alatt vagyok.
Ua.történt mint Kiscsillaggal,két + teszt után a vér vizsg. neg.lett.Nem igazán értem,de valahogy mégiscsak jobb,mint amit reggel a Dévai doki mondott,hogy méhen kívüli is lehet.Talán ez az 1 vigasztal és hogy jún.-ban újra nekifutunk. A remény hal meg utoljára.
capuccino

Hááát csajok, nem sok jó hír fogad ma... Kép

Ági, Kiscsillag! KépKépKépKépKép:Kép:
Majd legközelebb. A pozitív teszt durva lehet nagyon. Kép

Roxal! Reméljük nem történt méhen kívüli, szurkolok nagyon. Ha megvan a teszt, írj.

Seszi! Mindjárt itt az április közepe, kitartás. Na meg akció is lehet nem sokára, és ez külön öröm. Kép

Judit! Én is mindig 2x1-et szedtem, minden dokinál. A felfújódásról inkább nem beszélnék. Kép
Egyébként nagy gratula a 9 kilóhoz, ügyes és kitartó voltál.
Akkor jól értettem, hogy a következő hónapban lesz az inszem? Amikor reményeitek szerint a másik oldalt is hajlandó befutni egy tüsző?

Póci! Emlegettünk ám sokat, csak nem jöttél. Próbáld meg teljesen összeszedni magad, és amikor csak akarsz, gyere vissza közénk. A lehető legjob ez a mindent kiiktatni taktika.

Zizzy! Én egyszer kérdeztem az Elevitről, és azt mondta, hogy ne szedjem. "Úgyis csak hízni fogok tőle, a folsav kell".

Gratulálok Kriszta71-nek is!! KépKép
vanda978

RoxalKép Jaj, remélem nem lesz semmi baj, sőt, biztos nem lesz semmi baj!!!!
ÁgiKép, KiscsillagKép CappucinoKép: sajnálom nagyon.
ZizzyKép A legfájdalmasabb részén túlvagy!!!

Mi csütörtökön leszünk fél évesek, rohan az idő, nem???
enigma

Zizzy!

De jó, hogy már Ti is kezdetek!!!KépKép

Roxalkám!
Nagyon várom, hogy mi lett a teszttel, nem lehet méhen kívüli, tudom!Kép

Capuccino, Kis*, Ági!
Előre kell nézni, nem tehetünk mást!

Póci!
Ügyes vagy, hogy mindent kikapcsoltál, ami baba. Ez nagyon nehéz lehetett! Várunk nagyon vissza!

Grillázs!
És te hol és hogy vagy???

Enigma!
Ez hihetetlen, már fél év!! Akkor most már jöhet a szilárd kaja!! Mesélj, hogy megy??
lkt

Sziasztok! Kép

Múlt heti biznisz utamról hoztam nektek szuvenyírt Kép. Kijev képekben és egy kis "útifilm": Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kijev története egyébként nagyon régi, az 5. századra tekint vissza. Fekvése hasonló, mint Bp-é: a Dnyeper két partra oszja, jobb és balpartra Kép. Õk nem tudtak olyan fantáziadús nevet adni, mint Pest és Buda. A bal partján van minden látnivaló: ezen az oldalon vannak kisebb dombok, ahova Kij herceg felment, meglátta a csodás panorámát, s azt mondta: én itt letelepszem. Két testvére a szomszédos két dombon alapított várost. Kij városa ekkor, az 5.sz-ban HATALMASNAK számított a maga öt házával. Kép A város rohamosan fejlődésnek indult és hamarosan a Kijev Rusz, vagyis Kij Oroszországa nevet kapta a kis birodalom. Fura, de egész Oroszo. Kijevből indult! Ki hinné, igaz? Csak a szovjet idők leáldozásával az oroszok a terület nagyrészét elvették, így kapta a maradék terület az Ukrajna nevet, ami egy ukrán szóból származik, és azt jelenti: valaminek a széle. Hát nekik az eredeti Oroszo-nak csak a széle maradt. Kép
Nagyon helyesek voltak egyébként a kijevi kollégáim, ketten voltunk Bp-ről, s elutazásunk napjára szervezték ezt a félnapos kirándulást, idegenvezetővel. Kép Gyönyörű a város! A belvárosi házak is nagyon szépek, mind felújítva, vagy épp renoválás alatt. Sok katedrálisa és temploma van Kijevnek, még a 12-13.sz-ból, meg ezelőttről, amikor fénykorát élte Kijev Rusz, a kereskedőváros. Aztán a 13.sz-ban ők is megismerték a "mongol nyilát", náluk is a tatárjárás vetett véget az aranyéletnek.
Amitől nagyon vérzett a szívem: egy csomó 12.sz-i katedrálist romboltak porig a kommunista érában. Képzeljétek, hogy pl. az a kék katedrális csupa aranykupolával az eredetinek a hiteles mása. Annak idején meghirdettek egy pályázatot, és Kijev nyerte meg. A pályázatuk lényege, hogy ezt a gyönyörű, Dnyeper partján fekvő katedrálist lerombolják, a helyébe egy nemtomhányszáz méter magas, folyóra néző Lenin szobrot emelnek, két oldalán meg 1-1 szürke épületet húznak fel - ez lesz a Szovjetunió pénzügyi központja. A bibi csupán annyi volt, hogy amikorra az egyik épületet már megépítették, és porig rombolták a katedrálist, rájöttek, hogy nincs is pénz az építkezésre. Sajnos több palota és templom is így járt. Viszont jónéhány éve Kijevnek a polgármestere hatalmas pénzeket és erőket szán a régi épületek újjáépítésére a régi rajzok és a kimenekített értékek alapján. Kép

Mindenkinek sok puszi!
Rohanok dolgozni, remélem nem haragszotok ezért a kis offtopicért. Kép

Seszi
seszi

Capuccino
Megkérdezhetem, hogy mit szedtél? Mert arra gondoltam, hogy lehet, hogy a gyógyszerben van valami ami miatt pozitívak lesznek a tesztek. Neked amúgy lombik volt vagy inszem?? Gondolom lombik azért kezdtek "csak" júniusban??

*

Kép
Kép
kiscsillag

Egy negatív teszt, aminek örül az ember. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen is lesz. Tehát nem méhen kívüli.

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok! Tegnap voltam Dévainál, és kiderült, hogy vszínű azért nem jött össze, mert két hét alatt a bal petefészekben egy 5 centis ciszta alakult ki. Most várjuk, hogy visszahúzódik e vagy sem. Ha rosszul lennék irány a János kori. Hát ettől most teljesen ki vagyok borulva.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Kiscsillag sajnálom, de te legalább tusz továbbmenni. Ez biztos sikerűl majd, ne add fel, csak pozitívan. Egyébként azt mondta a Dévai, hogy a következőnél rámegyünk a több petére. Lehet, hogy jönnek a hatosikrek?? Kép

Ági28

Kiscsillag
Nekem ICSI volt.Duphastont ,Utrogestant,Prednisolont,Kálium-R-t kaptam,és Ovitrell inj.-t.De már nem szedem őket tegnap óta,várom a mensest:-(

Azt megtudná mondani valaki,hogy 2.lombik előtt újból meg kell csinálni minden labort,vagy csak rutinvizsg.lesz.És ismét lesz szonda vizsgálat(ha jól tudom,így hívják)?előre is köszönöm a választ.
capuccino

Capuccino
csak egy általános vérkép kell, meg egy kenet. A többi leleted érvényes, ha egy éven belül van. Nincs méhszondázás, azt az első előtt megcsinálták, felírták az adatokat, most már mindig azzal dolgoznak majd.

Eszter
Kép
roxal

Jó reggelt Lányok!

Ági, ne már hogy két hét alatt kifejlődhet ilyesmi! Hihetetlen! Vajon a hormonoktól nőtt? Basszus, nagyon sajnálom hogy ez húzta keresztül a sikert. De akkor tényleg ez a valószínű.
Miért kell rámennetek a több petére? H a jól emlékszem volt három. Nem?

Lányok, gondolkoztam az inszemen? Miért van, hogy viszonylag alacsony a sikeressége? Lehet hogy bénán gondolkozom, de arra gondoltam hogy ha termelődik három-négy petesejt, szó szerint az orruk elé teszik a spermiumokat, akkor miért olyan alacsony százalékban jön létre megtermékenyülés? Tudom, hogy vannak esetek mikor a nő hormonháztartása is problémás, de mikor nem, akkor tk. szinte muszáj lenne a siker, nem? Ez most vetődött föl bennem, várom tőletek az okos felvilágosító indoklást!

Roxal, hüledezve olvasom hogy mi történt veled! Azóta látom, szerencsére a legrosszabb lehetőséget kizárhattad! Basszus, ez nagyon kínzó lehetett lelkileg, sajnálom hogy előfordult veled. Akkor viszont mitől jöhetett meg ilyen hamar újra?
Áh, azért hiába mondja Dévai, hogy nem borítja fel a lombik a ciklust, azért azt hiszem vagyunk itt erre bőven ellenpéldák. :-(

Farkasok Juditja, gratulálok a szép eredményhez amit a fogyival elértél! Büszke lehetsz a kitartásodra! Ha most abbahagyod a fogyit, fordíthatnád az energiád arra, hogy az tüszőérlelő energiáid átcsoportosítsd a másik oldaladra! Képzelem, hogy bosszant hogy a másik oldalon érik a tüszi.

Zizzy, hogy van azóta a nagyid?
Ne félj, ez a méhszonda volt az egyetlen dolog a lombikban, ami fáj! Ez valóban kellemetlen, novemberben még én kérdezgettem a lányokat, hogy milyen lesz, én is nagyon be voltam fosikázva tőle. Aztán tényleg rossz volt, de csak egy pillanatig. Úgyhogy ne félj, több ilyen fájdalom nem fog érni!
Hihetetlen, hogy Dévai fél tízkor még beteget fogad! Másnap meg ott van hétkor, és műt, kezel, transzferál! Hogy bírja energiával? Miből töltődik fel? Elképesztőnek tartom.

Timi! Ezek az ebek! Még a bánatot is könnyebb velük átvészelni! Mi is imádjuk Virágot! Kis szeretetgombóc! Hmm, ha jobban meggondolom, már nem is olyan kicsi! Sajnos, egyenlőre nem sikerül vele gyakorolni a szobatisztaság témát, vagy csak nagyon gyenguskán, mert így hogy én nem a hagyományos életritmusom élem, egyenlőre nagyon rendszeretelenül visszük le, inkább csak azért, hogy örömet szerezzünk neki egy kis sétával. A többi időben nem nagyon érti, miért heverészek annyit, ill. miért hajolok le ritkán hozzá, de hát ez van, most ez jutott szegénykémnek.
Hát, vhogy sejtem mit érezhettél, mikor az a lány az abortusz szándékát közölte veled. :-( A sors keserű fintora. Vmelyik este is volt a tévében egy kitett csecsemő, hihetetlen, hogy míg mások vért izzadnak a gyerekért, mások meg csak kiteszik az utcára a csecsemőjüket. Olyan szép pufók kisbaba volt, egyből jelentkeztem volna érte, ha ez így működne. :-(

Póci! De jó hogy legalább benéztél! Értelek én, néha nekem sincs írni sem kedvem, főleg mondjuk az első után, mikor a kudarc után nem is tud magával mit kezdeni az ember. Azért ne vesszél el, jó?

Enigma, az ikreid akkoriban születtek, mikor elkezdtem idejárni! Hogy elszaladt ez a fél év! Mikor kapunk képeket?

Gigi, Dia, ti hol bújkáltok a legénykékkel? Nem illik minket ilyen sokáig itthagyni! :-)

Seszi! Gyönyörű helyen jártál!!! Köszönjük a képeket! Mi is nagy utazók vagyunk! Most is fél szemmel azt tervezem, hová megyünk ha igen, és hová ha nem... készülnek tervek, minden verzióra. Lájtos pihenés kismamaként, erőltetett menet túrák ha netán nem...

Wish, gratulálok hogy összeházasodtok! Tudom, hogy az együttélés sem más tartalmilag mint a házasság, de én pl. imádok feleség lenni. Vhogy lélekben nekem, nekünk az Atival ez mégis más.
Képzeld, mi utólag láttuk a videón, hogy mint az agarak, úgy rohantunk be a házasságkötő terembe. Kb. ajtónyitástól 15 mp alatt már ültünk is a helyünkön. :-) Utólag visszanézve iszonyú vicces volt, de akkor fel sem tűnt hogy rohanunk. Hiába, már nagyon akartuk, na!

Puszilok mindenkit, jól meglódult a klaviatúrám... akinek nem írtam külön, azt duplán pusszantom!
Kata

Kép
szkatácska

Kata igen sajnos kialakul ilyen hamar is. Kép

Hát a nagyobb esély miatt kell rámenni a több petére.

És te hogy vagy??

Ági28

Roxal, nagyon-nagyon örülök, hogy nem méhenkívüli. Tegnap óta folyton szurkoltam. A legközelebbi teszted jó időben lesz kétcsíkos, majd nem is fogsz hinni a szemednek! :-)

Ági, fel a fejjel! Nekem fél év alatt sikerült 3 inszeminációt összehozni, mert minden közbülsőben cisztáim voltak. Volt, hogy mindkét oldalon. Csinálj sok hasizom-gyakorlatot, mert akkor hamar felszívódik és a hónapban még spontánul összejöhet! Nem mondta a Dévai, mitől van a cisztád? Nekem azt mondta, hogy sárgatest ciszták és tulajdonképpen jót jelent, merthogy akkor kezdtek valamit a sejtek egymással, azért lett jóval nagyobb a sárgatest-termelés. Ezt nem a cisztakor mondta, hanem akkor, amikor egyszer nem volt cisztám és ennek marhára megörültem. Akkor mondta, hogy egyáltalán nem jó, mert akkor a sejtek nem kezdtek egymással semmit. Szóval fel a fejjel, mert lehet, hogy jó volt a próbálkozás!!!

Seszi, igazán klasszak a képeid, szép helyen jártál!

Kata, szerintem azért nem ugyanolyan esélyes az inszemináció, mert nehéz eltalálni az időpontot. Akkor jó, ha a fiúk telibekapják a tüszőrepit. De ezt nehéz megsaccolni. Szerintem nekem elsőre túl későn érkeztek, előtte 2 nappal volt utoljára uh-om. Azalatt simán lekéshették. Köv. 2 alkalommal az inszem napján még uh-ozott a Dévai, megvoltak a tüszők, de másodiknak szerintem meg korai volt a dolog (a fiúk meg lehet, hogy akkora már nem voltak annyira mozgékonyak). Harmadikra telibe kaptuk, reggel még megvoltak és inszem előtt másfél órával repedt meg tutira. Meg hát lombiknál derül ki igazán, mennyire használhatóak a petesejtek.

Enigma, az ikreknek boldog féléves szülinapot! :-)

Hát csajok, úgy néz ki, hosszú idő után (másfél hónap), végre megoldódott a problémám. Azért gyorsan lekopogom. Duddu, mégis Neked volt igazad, a MagneB6 volt a ludas. De elhagyni nem tudtam, mert akkor nagyon görcsöltem és hát próbáltam más magnéziumot, azzal sem volt változás. Most a Béres magnéziumot szedem és végre rendeződtem. Persze lehet véletlen egybeesés is, de azért nagyon gyanús a dolog. Ja és néha már étvágyam is van, úgyhogy reménykedek. :-)

Duddu már Ti is túlvagytok a kritikus időszakon, nem?

Melinda (14+2)

KépKép
melba

Melba köszike, akkor nem keseredem el nagyon!! Igen azt mondta a Dévisz, hogy sok leülés, felállás, felülések, azok javítják a helyzetet.

Ági28

Cappucino és Roxal
Mi az a méhszondázás??? Az kinek kell?? Miért??? Én még nem is hallottam ilyesmiről!!! Lécci segítsetek!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Ági, én nagyon sok felülést csináltam az első 12 nap, mindig felszívódott a kritikus pillanatra és mindig érett petesejt, volt, hogy több is. Ja és az utolsó pillanatban még a nyálkahártyám is összekapta magát. Úgyhogy minden esélyünk megvolt közben is. Úgyhogy tényleg nyugi és sok-sok edzés! Szurkolok! Mikor mész uh-ra?

KépKép
melba

StellacsaládKépKép!!! Szívből gratulálok a kisfiúkhoz, legyetek nagyon-nagyon boldogok!! Legyen sok-sok tejcsi!!!

EnigmaKép, írtad korábban, hogy Pannus milyen ügyesen mozog, ez tényleg fantasztikus!! Zsombor nem kezdi utánozni? A babák sokat tanulnak egymástól. Andriska 3 hónaposan látott egy 7 hónapos babát megfordulni, és még aznap este átfordult.
Tényleg, esztek már szilárdat? Mi tízóraira tejbedarapépet, uzsonnára meg narancsleves-almás-banánt. A többi anyatej, meg tea. Vettünk Andrisnak holdkompot, úgy kotor vele a szobában, hogy csak na! Szili már a méregdrága könyveit féltiKép!
Ági, Kiscsillag, Capuccino, Póci, nagyon sajnálom! Sikerülni fog, istenke tudja, hogy megérdemeljük a babákat, hiszen annyira vágyunk rá!!

WishKép, csodálatos esküvőt kívánok, nagyon nagy buli, és szuper érzés tartozni valakihez, akivel szeretitek egymást!!

RoxalKép, okos-ügyes lányka vagy, gratulálok a szakdolidhoz! Óriási munka lehetett!! És most az egyszer örülök, hogy negatívat teszteltél.

TimiKép, HajneszKép, édik vagytok a találkozást illetően, hogy szinte hozzánk passzintanátok a helyet és időt! Pest, vagy közeli kirándulóhelyek nagyon szuperek lennének nekünk. Május 6-7 elvileg nekünk jó, csak be ne kavarjon az anyós.. Mi is látnánk már titeket, és mindenkit, nagyon!!! Reméljük sikerül!!

JuditKép, 9 kiló!! Szuper!! Rád sem ismerek majd! Gratulálunk Kriszta 71-nekKép!!

Csajok, Szentendrén iszonyatosan magas a Duna. Már nem lehet kimenni a Dunakorzóra, el van zárva. Itt-ott az úttestre szivárog a víz, ami azt jelzi, hogy az a gyönyörű, széles, kavicsos sétány ott a Duna mentén gyengül, átengedi a vizet az óriási nyomástól. Brrr!! A patak is készül kiönteni, rá a belvárosra. Folyamatosan szivattyúzzák ki belőle a vizet. (Félek is, nehogy elöntse a mézeskalácsos bódét, ahol "evőnyakláncot" szoktam venni - gyerekkori gasztronómiai maradványemlékKépKép)
Szili szinte minden nap éjfélig lapátolta a homokot, tűzoltóautó toborozta a népet. Lassan talán túl leszünk ezen a rémületen.

Megyek, sír a babóka.
Mindenkinek szívbéli üdvözletemet küldöm!!

GigiKép, DiaKép, milyen nagyok a babák, sőt már nem is babák, hanem igazi kisfiúk!! Tündériek!!

Puszi!
szani

Melba hát azt mondta a Dévai, hogy a következő mensinél jelentkezzem. Addígra kiderül mi van, ha meg közben rosszul lennék, akkor irány a János kori. Eléggé megrémisztett, mikor mondta az 5 centit, meg hogy ájulásos rosszullét, stb.. Bár tudom, hogy sokszor szokott túlozni a dolgokban, de akkor is megrémisztett. Azt számoltam, hogy legközelebb a hónap végén kell majd megjönni, remélem akkor folytathatjuk majd tovább, és ez a csúnyaság eltünik onnan bentről. Neked volt ilyen nagy??

Ági28

Kata!
Az a baj, hogy nem a ciklusom borult fel. A tegnapi ultrahang azt mondta, 7 mm a nyálkahártyám, érik a tüsző/pete, tehát megfelel a ciklusom közepe állapotnak. A vérzésnek semmi köze a menstruációhoz, azt sem tudjuk, honnan jött.

Kis*
Szonda csak lombikosoknál van, azt mérik meg vele, hogy hová tegyék vissza transzferkor az embriókat.

Szani!
De jó, hogy te is benéztél.

Enigma!
Hogy szalad az idő, te jó ég, fél év.

Melba!
Örülök, hogy jobban vagy Kép

Eszter
Kép
roxal

Roxal, de mi az?? Fájdalmas vizsgálat vagy altatásban végzik???

Ági, neked, hogy jöttek rá, hogy cisztád van??? Voltak tüneteid?

*

Kép
Kép
kiscsillag

Ági, nekem is az első volt ilyen nagy. Csak én kértem a Dévait, hogy ultrahangozzon közben is, hogy tudjuk, hogy működik a szervezetem. Volt egy utalása erre a lehetőségre, én meg kapva kaptam rajta. Szerintem csak megint felvázolta a lehető legrosszabb esetet, ami nagyon ritka, szóval csak rémisztgetett. Nem is ő lenne különben. Ha azt gondolná, hogy nagy gáz lehet, két nap múlva megint menned kéne. Szóval nyomjad csak azokat a hasizomgyakorlatokat (felülés, lábemelés) és rémülgetés helyett nyugi, reménykedj, bízz a szervezetedben meg a sok tornában, és beszélj csak szépen a petécskéknek. Meghálálják. :-)

Köszi, Roxal. :-) Így viszont azért rémisztő ez a vérzés, hogy nem tudni, honnan jött. Nem sikerült valami tippet kiszedni a dokiból? Bár úgy hallottam, hogy ciklus közepén is lehet tüszőrepi, miközben a többi érik, ha valami történik. Betegség, izgalom, jó szeretkezés, ... De annak meg azért lett volna nyoma gondolom. De hátha. Szorítok egy mielőbbi kétcsíkosért! :-)

KépKép
melba

KIscsillag tegnap az UH-n derűlt ki, hogy ott van az az óriási teniszlabda!!

Melba! Idézőjelben mondom, de jó, hogy más is járt ilyen cipőben, legalább tudsz tanácsot adni. Igen azt tudom, hogy ő mindíg a legrosszabbakat vázolja fel. Megyek is haza, és nyomom a felüléseket ezerrel este is , meg reggel is.

Ági28

KiscsillagKép
a méhszonda csak egy pár perces vizsgálat, nincs sem altatás, sem érzéstelenítés, mert tényleg annyira rövid ideig tart, és egyáltalán nem fáj mindenkinek. Nekem fájt, mert volt ott egy méhszájseb, aminek nekiment a műszer, amit a Dévai feltol a méhbe, hogy lemérje, mekkora, hogyan helyezkedik el, hogy pontosan hova kell tennie transzferkor az embriókat. Mikor Andriska megfogant, mondtam neki, hogy a méhszonda eredményemet azért még ne dobja ki, hátha megint jönnöm kell lombikra a következő baba ügyében (és nem akarom, hogy újra fájjon). Nagyot nevetett, és azt mondta, a méh a terhesség után egész más lesz, akkor újra meg kell csinálni.
De egy csomó lány nem is emlékszik, melyik lehetett a méhszonda, mert pont ugyanolyannak érezte, mintha csak egy rákszűrés vagy kenetvétel lett volna. Nagyon fontos, hogy az ember ne parázzon közben, így el tudod lazítani a belső izmokat, és akkor nem annyira kellemetlen. Én sem tudtam erről semmit, amikor oda került a sor, Dévai jól megrémisztett, hogy most jön egy vizsgálat, amibe bele is lehet halni, mert felszakadhat a méh, főleg ha a páciens ugrál a vizsgálóasztalon. Alá is íratta velem, hogy saját felelősségre.. Egy pillanat alatt csuromvizes lett a hátam, tenyerem, nagyon megijedtem, és úgy szorítottam magam belülről, hogy ezért is lehetett fájdalmas. Közben kértem, hogy kicsit álljon meg, pihentünk, rá fél percre meg már azt mondta, készen vagyunk.
Jól teszed, hogy érdeklődsz utána, így, ha esetleg erre kerülne nálatok is a sor, már tudni fogod, mire készülj, és nem ér olyan váratlanul.
De nem kerül rá sor, mert már inszemmel sikerülni fogKépKépKép!!!!!!!!
szani

RoxalKép
Húú, örülök, hoyg nincs semmi baj. Még jó, hogy ma egyben olvastam el így gyorsan túl voltam az izgalmakonKép
Nekem már előfordult (eddigi életemben összesen háromszor), hogy középidőben pecsételtem, vagy véreztem egy kicsit. Nekem sem tudták megmondani mitől volt. Reméljük többet nem lesz ilyen Kép

SzaniKép
Jó hogy írtál pár sort Kép Te vagy az egyik élő példa, hogy aki megérdemli, az mindenképpen sorra kerül a babaosztásnál Kép

ÁgiKép
Öt centi az nagy... Remélem elmúlik és kezdthettek a következő hónapban. A felülések biztos, hogy hatásosak.

ZizzyKép
Sajnálom, hogy fájt, de a lényeg, hogy túl vagy rajta, többet nem szondáz meg.

MelbaKép
Örülök, hogy rendeződtek a dolgok odabenn. Reméljük innentől problémamentes lesz a terhességKép

SesziKép
Nagyon szép helyen jártál, tök jó hogy nem csak munka, hanem egy kis kultúrálódás is jutottKép

Megyek, mert áll a munka hegyekben. Otthon valahogy jobban ráértem netezni Kép

wish

Igen nagy, pontosan 55x48x40 mm-es!!

Ági28

Melba! Na végre megoldódott a dolgod, és a MagneB6 volt a ludas. Ezt azért jó tudni, nagyon rossz lehetett. Reméljük nem lesz ilyen többet. Kép

Ági! Azért annyira nem borzasztó a helyzet, sokmindenkinek szokott lenni ciszta, sokszor a closty-tól. Te is szedtél igaz? De azért szurkolok, hogy hamar szívódjon fel. És mehet előlről az egész.
Azt írtad, hogy rámentek a sok tüsző érlelésre. Most mennyi volt neked? Én már egynek is örülnék, ha megnőne.

Kiscsillag! Ezt a méhszondás vizsgálatot csak Dévai végzi az országban, legalábbis én úgy tudom. Akkor te kezdtél megint?

Seszi! Nagyon szép helyen jártál, ott még nem voltam. Külön köszi a város történetét. Remélem nem vakított el az a sok fény? Kép

Roxal! Hááát, ilyen is van, örülés egy negatív tesztnek. A lényeg, hogy nincs gond. Nem értem mitől lehetett a vérzés.

Kata! Inszemnél számtalan dolog miatt nem tud sikerülni, gondolj csak bele, ha a lombik nem jön össze, akkor az inszemnek milyen esélye van. Hormonproblémák, nem megfelelő találka (bár Dévisz azt mondta nekem, hogy a spermucik öt napig is elélnek odabennt), kemény burok, kevés progeszteron (inszemnél nem pótolja), nincs tüsző. Az én szemszögemből "csak" ennyi.

Én most még nem érzek semmit, néha szédülök és leizzadok, de ez lehet a sokféle cucc mellékhatása.
Most ezeket kapom: Closty, Prednisolon, Kálium-R, Bromocriptin, Folsav, és szurik a Merional, és Fostimon. Ez utóbbiakat összeszívom, és megspórolok egy szúrást.

Ez a szondázás borzasztó rosszul hangzik, brrrr.
vanda978

Ági, épp azért írtam, hogy tudd, hogy nem vagy egyedül és ez nem olyan nagy gáz! :-) Meg hogy ne parázz annyira, tudom, elsőre én mennyire féltem. Minden marhaságot olvastam a neten, kár volt, és csak még idegesebb lettem tőle. De senki nem volt a környezetemben, akinek lett volna hasonló tapasztalata... Szóval csak derű, jókedv és sok mozgás! És akkor esélyt adsz ennek a ciklusnak is, hidd el! :-)

Köszi Wish, én is remélem a további problémamentességet. Bár a görcsökből meg az émelygésből még mostanra is maradt, de remélem ez is javul még. Már kétszer jót is tudtam enni az elmúlt héten! Alig hittem el. :-)

KépKép
melba

Hát igen. Mindenkinek mondom, hogy a Béres Magnézium+B6 a jó! Saját tapasztalatból. Meg a régi nőgyógyim, akihez a húgom jár, mondta, hogy az jobban fel is szívódik. Arról meg ne is beszéljünk, hogy abból csak napi egyet kell szedni a 3*2 helyett. Majd mondom a Dévainak is, mert ő még a pezsgőtablettás magnéziumot mondta nekem. És nem tudott a MagneB6 ilyen hatásairól.

Vanda, nem irigyellek, hogy ilyen rossz hatása van a gyógyiknak. A Bromocriptin engem is kikészített, a tetejében akut székrekedést is okozott, és szednem kellett az első 12 hétben is. Csak közvetlenül lefekvés előtt szedd be és akkor átalszod a legrosszabbakat.
Szorítok a szép kis tüszőcskéknek nagyon! Nekem egyáltalán nem termelt a bal petefészkem előtte semmit, 4 hónapba került, míg a Dévai beindította. És most úgy néz ki, onnan lett a nyerő peténk. :-) Úgyhogy kitartás és hajrá tüszőcskék!

KépKép
melba

Melba! Nekem meg a jobb nem termel semmit, vagyis csak multicisztákkal van tele. Te is PCO-s vagy? Igen, a brpmo-t lefekvés előtt veszem be, ne kelljen anynira szédülni. Végül is már nem is érzem igazán, olyan régen szedem. Most voltam megnézni megint a prolaktint, remélem nem is kell szedni már.

Ági! Még megnyugtatásul annyit, hogy Inarinak is volt (van) egy cisztája, és látod ott a baba. De most az egyik barátném is iker terhes nagy cisztával. Ne idegeskedj, bizos felszívódik.
vanda978

Vanda 3db petécském volt. Mondta a Dévai, hogy most 6-7 érlelünk majd. Mondtam, hogy oké, erre megkérdezte, hogy ugye tudom, hogy mivel jár ez, mondtam, hogy igen, hogy több gyetrek is lehet, de modtam neki, hogyha az van megírva nekem, hogy több legyen egyszerre, akkor legyen. Kép De erre röhögve mondta, hogy volt már 3 gyerekes apuka, aki reklamált nála!! Kép

Igen Melba én is úgy indítottam ma reggel, hogy irány az internet, és mit is írnak erről a dologról, de ahogy meéltél rola, azóta teljesen megnyugiztam.

Ági28

Köszi olyan aranyosak vagytok, hogy így segítetek!! Kép

Ági28

Vanda, azt nem mondta ki a Dévai, hogy PCO-s lennék, de mindig multicisztásnak mondott. A prolaktint azért kell megnézni, hogy jó szintben tartja-e a Bromocriptin. Szóval, ha határokon belül lesz, akkor örülj nagyon. Mert a magas prolaktintól simán lehet, hogy nem fogan meg a baba. De abba ne nagyon reménykedj, hogy megszabadulsz a Bromocriptintől, legfeljebb, ha nem jó a prolaktin-szinted, akkor más dózisban fogod kapni. És ha terhes leszel, akkor is az első 12 hétben szedned kell, különben könnyebb elveszíteni a babát. Ne aggódj, be fog indulni a jobb petefészked is, a Dévai nagyon szuperul érti a dolgát! :-)

Engem a Dévai mindig négyesikrekkel riogatott, mert pont előttem diagnosztizált egy négyes terhességet és az a család iszonyatosan letámadta őt, aztán meg egyszer csak eltűntek és nem adtak életjelet magukról.

Nem szabad az interneten marhaságokat olvasgatni bajainkról, mert attól csak még több bajunk lesz. Legalábbis ez a saját tapasztalatom. A Dévai úgyis elmondja a legrosszabb lehetőségeket.

KépKép
melba

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
szani

CsajokKép, ezt most én egyedül megcsináltam??????
Fényképezőgépről áttettem a gépbe, ott lekicsinyítettem, majd idetettem??? Nobel-díjat kérekKépKép!!

(De a képek kísérőszövegei nem jelentek meg, pedig odaírtam őket a tallózás fölötti első mezőbeKép)

Pusz-puszKépKép!!!
szani

Szani, ez a mosoly! Gondolom elbűvöl és elolvadsz tőle minden alkalommal! Igazán helyes ez a legény! És a "faliképetek" is gyönyörű! Te csináltad?

KépKép
melba

SzaniKép
Kép
Ügyes vagy, megy ez neked!Kép A szöveg is látszik, ha kép fölé viszed az egered és ott hagyod egy kicsit.
Nagyon édes Andriska és egyáltalán nem kövér! Édes kis pofija van Kép

wish

Szanikám,
Ügyi vagy! Ja ha képem hagyom az egeret akkor kiírja a nevét.
Szóval teljesen szuper.
Andriska!
Húzdd ki a dugut, mert elönt benneteket a víz!

Kép
farkasok

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: