A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babagyártásban 2006 a mi évünk volt, 2007 is ilyen sikeres lesz.

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a szülinapi jókívánságokat,nagyon aranyosak vagytok,hogy gondoltatok rám.Bocs,hogy csak most jeletkezem,de buli volt,és vendégeim voltak,a délelött meg főzéssel telt.

Málna!
Köszönöm az elevittel kapcsolatos infodat.
És akkor szerinted ne is szedjek külön folsavat?Elég a zöldség-gyümölcs?

Kis_Plutó!
Hogy birod az állandó korai kelést?
Vagy hozzá lehet szokni egy idő után?

Bea!
gondolom nem bánod,hogy Eric mellett lehetsz kicsit.Azért amikor csak tudsz jelentkezz,és reméljük jó hírrel fogsz szolgálni.
Amugy szerintem sincs jelentősége a kapott ruháknak babona szempontjából.És reméljük minél előbb szükségetek lesz rá.

KépKép
takido

Málna!
Az előbb rákattintottam a nevedre,és gyönyörködtema kisfiadban.megmutattam a férjemnek is azt a szekrényes képet,neki is nagyon tetszett..eddig kislányt szeretett volna,de szerintem most elbizonytalanodott..
A fotóalbumot is meg szerettem volna nézni de nem találtam a fotóalbumok között.Leírhatnád,hogy hol találom.

KépKép
takido

Kép
Bea

Én arra reagáltam amit írtál zárójelben.KépHa megengedheti magának az ember hogy drága dolgokat vegyen akkor is tud mérlegelni,se dokan nem tudnak.Erre írtam a preztis vásárlást.
Én nem vagyok babonás.Nekem rengeteg kisruhám volt Máté születése elött,volt amit én vettem évekkel elötte,csak mert megtetszett.
Bocsi,hogy félreérthető voltamKép
Azt kívánom,hogy minél hamarabb használjátok!!

Takido

De! folsavat szedjél! A vitamint meg a gyümölcsből és a zöldségből pótold

málna2162

Kis_plutó

Nero Express 6...

málna2162

Sziasztok!
Elöször is Boldog Szülinapot kivánok én is Takidó-nak Az adataim:
Edina
1978.10.04
Zegi
utolsó mensi: márc 13.
Próbálkozás ápr.01-től
Köszi,hogy megcsinálod a táblát.
Én is köszönöm az infókat az elevittel kapcsolatban Jelentem én tegnaptól szedem a tüneteket majd leírom.
Holnap talizunk

Kép
nika04

Takido

A profilomban van a saját weboldal.Ha megnyitod akkor lesz egy olyan ablak,hogy Fotó albumok megtekintése. A felsősorban a C betűre kattintva felad egy csomó albumot.Csonka Máté élete és munkássága...címen vagyunk

málna2162

<!--attachment: Babanet_t_bla-397703.html*mime_html.gif*text/html*57.3**Babanet+t%e1bla%2ehtm --><center><pre>
Kép
Babanet tábla.htm (57.3 k)</pre></center><!--/attachment-->

málna2162

Szia Nika
kell még hogy hány napos a ciklusod.
én azt írtam hogy szerintem NEM kell az elevit CSAK A FOLSAV...
jó éjt.hamarosa jön a tábla csak még finomítok rajta

málna2162

<!--attachment: Babanet_t_bla_v_gs__1_-397720.pdf*mime_pdf.gif*application/pdf*172.4**Babanet+t%e1bla+v%e9gs%f5%26%2340%3b1%26%2341%3b%2epdf --><center><pre>
Kép
Babanet tábla végső(1).pdf (172.4 k)</pre></center><!--/attachment-->
Na ez már egy kicsit jobb...

málna2162

Szia Málna!
a ciklusom 28 nap-29 nap. Csak ma reggel volt időm végig olvasni a leveleket.
Oké akkor leállok róla. Az ember azt se tudja mi ah elyes reggelente iszok kávét az baj vagy azt is hagyjam el?
Köszi a tanácsokat

Kép
nika04

Málna!
Köszi a táblát! S a tanácsokat.

Kép
nika04

Na figyeljetek!!
Tegnap amikor felkeltem 36,6 volt a hőm,ma meg 36,7!!De veszek a gyógyszertártban egy normális higanyos hőmérőt!Mert ez digitális!Az számit,ha egy nap 8kor egy nap 9kor mérem??

Kép
bea27

Sziasztok!

Málna!
köszönjük a táblázatot,nagyon jó lett.a ciklus hosszomat azt hiszem én se írtam:28-32nap
Megfogadom a tanácsodat,és veszek folsavat,elevitet pedig nem.
igy biztos megtalálom a képeket.de csak sajna este lesz rá időm.

Nika04!
Neked is köszönöm a szülinapi jókívánságokat.
A kávéval kapcsolatban,én csak azt hallottam,hogy terhesség alatt nem ajánlatos,hogy elötte árt-e azt nem tudom.

Bea!
Én is hőmérőzöm,és ugy tudom,hogy van jelentősége,hogy pontosan mikor méred,bár lehet,hogy az a fontosabb,hogy azt betartsd,hogy rögtön felkelés után,mielött kiszálnál az ágyból,akkor mérd meg.
Egy másik oldalon olvastam,hogy terhességkor fel kell mennie 37 fölé.hát ez nekem még nem jött össze.ezzel kapcsolatban én is várom az észrevételeteket.Én most 36,8-nál tartok,és a fertility ápr.7.-re rakott tesztnapot.Hát kíváncsian várom.

Mindenki,akit érdekel!
Találtam,egy cikket a fiú,vagy lány lesz témakörben:leírom,hogy hol találhatjátok:www.nlcafe.hu és ezen belül a babázzunk rovatban.Van egy kínai termékenységnaptár is,amiben meg lehet nézni,hogy melyik hónapban milyen nemü gyerekek fogannak.Jó keresgélést!

KépKép
takido

Kép

Jó reggelt Mindenkinek!

Nika,Takido!
Az elevittel kapcsolatos kérdéseteket azért a nőgyógyászotokkal beszéljétek meg!!
Azért mert én nem szedtem ,és a nőgyógyászom is ezt tanácsolta,még nem azt jelenti,hogy ti orvosotok is ezen az állásponton van!!

Nekem harmadik napja 36,7.Létezik,hogy minden nap ugyanannyi?

málna2162

Én is megnéztem a táblázatot!!Tök jó!!!Kép
Hozzátaszem,hogy nálam a 36,7 már MAGAS!!
Nekem alacsony a hőmérsékletem,úgy ahogy a vérbőségem kis!Nem vagyok vérszegény de.............!
Én már megjártam a fogorvost,gondoltam most gyorsan irok,aztán megyek dolgozni!!
Mindenkinek SZÉP napot!!1000fok van!Kép
CANDI!!!!HOL VAGY????

Kép
bea27

Candi,Móni,Gombahölgy...
Merre vagytok?

málna2162

Sziasztok,

én új vagyok itt és a rendszer kicsit megviccelt, mert már kétszer írtam Nektek, de nem lehet látni...

Mi 2005. dec óta próbálkozunk. eddig nem jártunk sikerrel. Ma 35 napja, hogy nem jött meg, de a 32. nap negatív volt teszt :o(

A nevemet 2,5 éves kisfiam adta...
Vendég

Anyunyuszi
Kép
Én lennék a táblázat felelős.Lásd kicsit feljebb.Szeretnénk látni,hogy mi újság veled és hogyan alakul a következő időszak.Küld el légyszives az adataidat.

Lányok,azt néztem hogy szinte teljesen egy időben menstruálunk.Ha belehúzúnk áprilisban még egyszerre is babázunk!!

Nika
Én nem kívántam a kávét terhesség alatt pedig előtte kávéztam.
A legtöbb könyv nem ellenzi a kávé fogyasztást.persze csak akkor ha nem liter számra iszod.Szerintem egy gyenge kávétól nem lesz semmi bajod,vagy igyál capuccinot.De tudod:kérdezd az orvosod,a gyógyszerészedet ne,Tiszetelet a kivételnek de tudnak marhaságokat tanácsolni...Majd mesélek.Most megyek mert úgynéz ki megint fogzunk.Máténak több liter nyál folyik a szájábólKépLehet hogy megveszettKép

Kis_plutó
a fogzás produkálhat megfázásos tüneteket?tegnap óta folyik az orra,lázas,(inkább hőemelkedés)és kb.két napja folyik a nyála...

málna2162

Szia Málna2162,

Anyusziszi, de nyuszinak is vicces.
Mivel Szilvinek hivnak, abbol rakta ossze a fiam.

Adataim:
Szül: 1975.05.21
Név: Anyusziszi/Szilvi
Budapest, XI.
Fiam: Tomi, 2003.októberi

Próbálkozás: 2005.dec óta
Menzes: 31 nap(eddig)
Utolsó: 2006.02.28.

Nika,
Nekem az első terhességnél 90-100/70 volt a vérnyomásom, direkt kellett innom napi egy kávét (gyengét tejjel), mert állva is elaludtam az első 4 hónapban bárhol.
Ez is egyéni, de túlzásba semmit sem szabad vinni.

Málna
Az én fiam minden fognál náthás és lázas volt.
Simán lehet... Ilyenkor nagyon legyengül az immunrendszerük.
Vendég

Sziasztok!
Na itt vagyok én is.
Málna a táblázat szupi lett.KépKép
Az én fiamat is megviseli a fogzás. Neki is szokott az orra is folyni, és hőemelkedésünk is volt már fogtól.
Viszont nekem pici korától kezdve folyik a nyála folyamatosan. Már alig várom, hogy minden foga kinnt legyen mert nem győzöm öltöztetni. Még a 4 rágófogunk hiányzik.

Nika, ha terhes leszel ugyis megérzed mi esik jól és mi nem. A kávéval is így lesz.Én a második terhesség alatt szoktam le a kávéról, amit azóta se tudok meginni.
Azóta ezeket a 3 az 1-ben kávékat tudom csak meginni.

Anyasziszi, nagyon tetszik a neved.Imádom ezeket a gyerekek által kreált szavakat.
Egyébként üdv. közöttünk

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok lányok!
Bocsi, hogy nem jöttem, nem tudtam géphez kerülni, most is csak az adataimat dobom fel. KépUgye megkérhetlek Málna megcsinálsz engem is ?Kép
Takido: utólag is boldog szülinapot, remélem még nem késtem nagyon le.
Adataim. Név. Candi
Lakhely: Szigetszentmiklós
Szül. 1972 04.23.
Utolsó mesi: 2006 03.10.
Ciklu hossza : 29-32 nap
Próbálkozás: 2003 dec. óta
Na mint itt a legöregebb, megyek is, holnap már leszek. Puszi mindenkinek: CandiKépKépKép

Andi
candi

Sziasztok!

Candi!
Köszönöm szépen,és nem késtél le semmiről.

Anyusziszi!
Örülünk,hogy csatlakoztál hozzánk.Minél többen vagyunk,annál jobb.

Málna!
nekem is volt olyan,hogy 3-4 napig ugyanazt a hőmérsékletet produkáltam,szerintem ez nem baj.

Bea!
Szerintem is az a lényeg,hogy az ember a saját szervezetéhez nézze az adatokat.én pl.36.3-ról kezdtem és ehhez képest szerintem a 36.8 is magas.
De én is várom ezzel kapcsolatban az észrevételeiteket.

KépKép
takido

Nemtudom,de valamiért úgy érzem már egy-két napja,hogy ez a hónap sem jött össze!!Kép
Viszont holnap Apa vesz egy normális higanyos lázmárőt,mert állitólag nem pontosak ezek a digitálisak!
Különben meg,ha terhes lennék,már biztos lenne tünetem!!Egyébként ma vagyok a 31.napon!!A héten eldől minden!!Vagyis a nagy semmi!!

Kép
bea27

Üdv.köztünk Anyusziszi!!Egyébként Én is Anyunyuszinak olvastam!!Kép
Kérem szépen az észrevételeket /tüneteket/,a friss kismamáktól,vagy az Anyukáktól!!Persze,ha még emlékeznek rá!!Kép
Na mára lépek!!Ha tudok reggel még jövök!!Kép
Jut eszembe!!Málna!!Hogy csinálod ezeket az ábrákat?El szeretném Én is sajátitani!!Segitesz?

Kép
bea27

Bea!
Még bármi lehet,ne add fel.
Megnyugtatásodra mondom,hogy a fertility táblázata szerint márc.19.-én volt peteérésem,és ezek alapján lehetek terhes,hiszek benne,habár én se érzek semmi különöset,max.néha délután hányingerem van,de csak pár percig,amúgy más semmi.Tehát bizakodjunk tovább együtt.

KépKép
takido

Sziasztok!

Anyusziszi
Ne haragudj,félreolvastam Kép

Bea

Nem biztos hogy lennének tüneteid!!Nekem sem voltak.Ja de!Felvásároltam az ABC tejkészletét mert annyira kívántam.De nekem akkor ez nem tünt előjelnek.És utánna sem volt semmi.nem voltam kívánós,és nem undorodtam meg semmitől.
Néha csak ha lenéztem a nagy dinnyére onnan tudtam hgy terhes vagyok,ja és nem tudtam hason aludniKép
Ne légy elkeseredve,ha netán nem jön össze most.Ezt most úgy mondtam mintha én nem keserednék el mindig...
De fel a fejjel és a pozití gondolatokkal mert az segít!!!
Kép
Ez a kis virág a tiéd.Fiatal vagy és egészséges.Meglesz a baba!!
Fentebb írtam hogy most annyira egy cipőben járunk,hogy az is lehet,hogy egyszerre fogunk babázni.Nézd csak meg a táblázatot.
A képekre amiket beraktam jobb egérgombal kattints rá.Kép mentése más néven.Adjál valamilyen nevet neki és mentsd le.Én csináltam egy babanet mappát és abba pakoltam bele a képeket.Ügyeskedj

málna2162

Jó éjszakát!
<!--attachment: Babanet_t_bla_0403-398715.pdf*mime_pdf.gif*application/pdf*175.5**Babanet+t%e1bla+0403%2epdf --><center><pre>
Kép
Babanet tábla 0403.pdf (175.5 k)</pre></center><!--/attachment-->Kép

málna2162

Kép

Jó reggelt!

Anyusziszi;Kis_plutó

Köszi a fogzással kapcsolatos tapasztalatokat.Az az igazság,hogy eddig semmilyen problémánk nem volt a foga kibújása körül pedig már 16 kint van.Egyetlen éjszakát nem virrasztottunk...Kép
Ezért voltam kicsit tanácstalan.
Naponta többször kell átöltöztetnem.Szegénynek úgy folyik a szájából a nyál ,mint amikor kapok egy jó nagy adag érzéstelenítőt a fogorvosnálKép

Takido

Lehet,hgy te leszel az első...

málna2162

Sziasztok,

Málna
nálunk megvan mind a 20 foga Tominak(januárban jött ki az utolsó) és még mindig folyik időnként a nyála. A doki szerint normális, mert már úgy látjuk, hogy kint van, de lehet még rendeződnek a fogacskák.

Bea
Amikor én lettem terhes semmi jele nem volt, viszont a 8. héttől hánytam bármikor, bárhol és még 7 hónaposan is előfordult. Viszont cserébe 7.30-kor kezdődtek a fájások és 9-kor kint volt a baba. Valamit valamiért :o)

Tegnap csináltam megint tesztet, megint 1 csík volt. Mivel ma már a 36. nap talán dokihoz kellene mennem? Van valakinek hasonló tapasztalata???

Anyusziszi
Vendég

Jó reggelt!Kép

Málna: köszi, hogy betettél engem is a táblába, nagyon jól néz ki.Kép
Ez a napocska is tündéri honnan operálod ki őket?Kép
Bea: mi van veled, a világ szeme rajtad?Kép
Mindenkinek szép napot, jövök még, csak dolgozom egy kicsitKép

Andi
candi

Sziasztok!

Anyusziszi!
Mult hónapban én is úgy jártam,mint te.És persze ahogy megcsináltam a tesztet,rá 3 napra megjött,pedig már én is készültem a dokihoz,ugyhogy szerintem még várj egy pár napot.

Sajna most mennem kell dolgozni,de majd délután én is jövök.

KépKép
takido

Helló Mindenki!!
Itt vagyok!!Még nincs meg az új lázmérő,de az előbb mértem a hőmet:36,9!!!!Csak halkan megjegyzem,hogy esze ágában sincs lemenni!!Kép
Ha ez a hét nem hoz mensit,kezdhetek örülni!!De nemakarom elkiabálni!!

Kép
bea27

Sziasztok!
Szorítok mindenkinek. Hajrá lányok. Jó olvasgatni a leveleteket.
Köszi a tanácsokat.

Kép
nika04

Beus: nagyon szorítok!KépKépKép

Andi
candi

Beus és is nagyon szorítok!!!

Nekem még ennyi van hátra:Kép

málna2162

Mielött még:

Bea
Kép

Kis_plutó
Kép

Takidó
Kép

Nika
Kép

Candi
Kép

Anyusziszi
Az utolsó mensihez nem tudott értékelhető adatot...

málna2162

Málna: ezek tündériek, köszönjük. Nem vagy te egy computer zseni véletlenül?Kép

Andi
candi

Málna te zseni vagy. Köszi szépen

Kép
nika04

Málna, ha megjönne végre, akkor megcsinálod majd nekem is?
Felmentem arra az oldalra, de nekem sem adott ki semmi használhatót...

Sziszi
Vendég

Persze.
De szívesebben csinálnék babásat!KépMikor született pontosana fiad?

málna2162

Szia Málna,

2003. október 16-án született.
Az előbb küldött egy faszi a rádióban a feleségének számot, akit Málnának hívnak, de ő egri volt. Gyorsan megnéztem, hogy hol laksz...

Sziszi
Vendég

Sziasztok!
Úgy látom eltünt amit írtam.

Málna nagyon aranyosak az ábrák.KépKép

Bea kitartás, soká lesz még 38-40 nap.
Addig akár 2 babuci is alakulhat a pocidban.KépKép
Fel a fejjel! Nagyon szorítok Neked, és persze a többieknek is.
Már visszajöttek a gólyák, hátha sok "babát hoztak" magukkal.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kép

Anyusziszi

Már csak azért sem lehettem én mert én nem vagyok férjnél...Kép
Egyébként lehet hogy vannak véletlenek.Vagy ez ilyen Freud-i dolog, mert nagyon szeretnénk Egerben lakni...
A párom sokáig lakott ott és ott járt fősulira is.

Kis_plutó
Ez jó,lehet hogy tényleg a gólyákra vártunk!!akkor viszont hajrá!!Kép
Neked mikor születtek a gyerkőceid (pontosan).

Nika,Candi

Köszi,a bókókat.Nem vagyok zseni,csak szeretek bogarászni,ügyeskedni.
Meg így színesebb az oldalunk.Kép

Bea

Te írkálsz az alattunk lévőben is.Ugye?Próbáltad már a gyertyázást.
Én a hétvégén kipróbáltam.Nem egészen a gyertyázást hanem a kispárnás megoldást.Nem voltam biztos benne,hogy apa nem fog teljesen hülyének nézni de amikor közölte velem szemrebbenés nélkül,hogy a koalákat is termékenyítik meg...Gondoltam akkor hajrá.És tényleg működik.Senki sem szökött megKép

málna2162

Málna !
Adri 1999. február 22.
Kriszti 2004. febr. 26.
Ugye milyen ügyesek vagyunk tavasz végén?KépKépKép
Ha a fiam nem érezte volna magát olyan jól odabennt és kibujik időben egy napon lehetne a szülinapjuk.KépKép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kis_plutó !

Én is február 26.-án születtem!!!Csak 1976 banKép
És én is Kriszti vagyok..........

málna2162

Nekem meg akkor van a névnapont akkor reméljük jövőre febr.26 együtt ünnepelünk sok kis új szülött bébivel. Még 2 hónapunk van, hogy eredményesen munkálkodjunk az ügyön. Hajrá csajok!

Málna
Olyan jó, hogy felvetetted ezt a szöknek a katonák témát, mert sajnos nálunk elég sok szökik s nem tudom ez mennyire probléma a kis párnás megoldásról már hallottam én is.

Kép
nika04

Kis_plutó
Kép

Kép

málna2162

Anyusziszi

Kép

málna2162

Nika

Apa tőlem csak annyit kérdezett,hogy akkor miért csodálkozom,hogynincs semmi.ha hagyom le lépni őket...
Persze nem mindig csak ez az ok.Próbáld ki.Feküdj hasra tegyél a csípőd alá egy kispárnát,úgy hogy a méhet feljebb legyen.
Nekem bejött,és bent is maradt!KépRemélem ez erdményt hoz

málna2162

Sziasztok!

Én is kipróbáltam a párnát is ,meg a gyertyaállást is,majd nemsokára kiderül,hogy bevált-e.

Málna!
Tényleg nagyon ügyi vagy.

Bea!
Ez nagyon jó jel,hogy nem megy le a hőmérsékleted.Nekem ma reggel,"csak"36.7.Igaz nem mindig teljesen ugyanabban az időpontban mértem.van,hogy 20perc különbséggel,és multkor olvastam,hogy ez is sokat számít.
Mindenesetre nagyon szorítok.!!!

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: