A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok !

Doris
A hajhullásod nem a Folsavtól múlt el ? Mert én is szedek vasat, és nekem is leállt a hajhullás. Az Elevitet abbahagytam, mert nagyon éhes voltam tõle.

Edit
A rulez az internet szlengben királyt jelent. Vagyis mégiscsak jó gyógyszer a Closti.
Egyébként én is megnéznék egy jó hõgörbét. Esetleg babásat is.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Cateye, Edit!

A public.fotki.com/lella/diagramok cim alatt talaltok par gorbet, Erazmusz magyarazatavalKép

Edit! A folsavat azert javasoljak szedni mar a fogamzas elott, mert szinte teljesen kizarja a nyilt gerinc elofordulasat a magzatnal.

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Kornélia!
Az jó hír hogy már lelkileg minden rendben van. Akkor már csak egy kis türelemre van szükség, és hamarosan biztos összejön a baba.

Cipómama!
Én is nagyon szorítok érted. Jobban vagy már? Sajnos mindenki arra vágyik ami nincs: én olyan szívesen lemondanék a nyaralásról, csak lenne babám.

Marcsi
Marcsi

Jó reggelt Lányok!

Na szóval...Tegnap hazafelé menet rosszul lettem, majdnem sikerült elájulnom, azt se tudom, hogy értem föl a lakásba.
Egy bõ fél óra múlva, mikor magamba döntöttem 1 liter ásványvizet jobban lettem, de ugyanúgy görcsöltem, mint napközben.
Aztán kicsit az is csillapodot, így elkezdtem fõzni, pakolni stb...
Párom megérkezett, neki segítettem egy íróasztalt becipelni (volt vagy 100 kg).Na mondom ha most terhes vagyok, ettõl most elvetélek, ha meg nem akkor is megjön, mert éreztem, hogy nagyon megemeltem magam.
De semmi!!!!!!!! És ma reggelre se jött megKépKépKépKép
Görcs sincs egyenlõre.
Olyan hülye vagyok, hogy reggel elfelejtettem megmérni a hõmet, az azért sok mindent elárulna.
Tesztelni még nem akarok, inkább várok még..
Annyi stressz ért mostanság, hogy lehet, hogy csak ez miatt késik.
Nem akarok pofára esni.
Mindenkinek köszi a szorítást és érdeklõdést, én is remélem, hogy babuci van a dologban.KépKépKép, de 1 nap késés még nem a világ.

Millió pussz: Ildi
hercegné

EditKép
Már meg is írták helyettem a választ. Csontrendszeri fejlõdési rendellenességek megelõzésére így a nyitott hátgerinc kialakulásának megelõzésére is szolgál.
CatEyeKép
A Folsav szedését nem függesztettem fel, ezért gondolom, hogy az Elevit használhatott a hajhullásomnak...most majd kiderül néhány hónap alattKép
MarcsikaKép
Látod ebben egyetértünkKép Ezer örömmel adtam volna oda a karibi nyaralásomat egy babukáért dehát sajna nem így alakult... Remélem nem lesz több kettesben töltött nyaralásunk, bár nagyon jó voltKép
OrsolyKép
Remélem kibékültetek márKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!

Drukkolok Neked KnéRita ls Ildi! Na és mindenkinek!
Én már nagyon várom, hogy elmúljon a menzeszem, és újra próbáljuk a babaprogramot.
Remélem, nem kell eljutnom majd a hõmérõzésig, mert tényleg nagyon stresszesnek tûnik. Na azért a menzesz megjövetele elõtt is vannak izgalmas napok, mi lesz?

Hogy lehet befolyásolni, hogy fiú legyen a baba? Azonkívül, hogy a peteéréshez közel kell együtt lenni.

Nelli
nelli2

NelliKép
Erre már reagáltam feljebbKép
IldiKép
Most ugye tudod, hogy hihetetlenül felbosszantottál!!!! Mond, csak ugye nem mondod komolyan ezt az asztal cipelgetést???? Tudod, hogy engem még a szimpla aerobic-tól ill. hasizmózástól is eltíltott az orvosom? Szerinted javallot az asztalcipelgetés ilyen esetben?
EdiKép
Off: Képzeld! A Párocskám volt olyan édes, és azonnal átszaladt hozzám a tervekkel és mint mondjak, nagyon-nagyon tetszikKépKép Este majd csörgünkKép
doris

Bocsánat, kétszer küldtem el ugyanazt.

Én is egészséges babát szeretnék, mindegy milyen nemû. De mivel van egy kislányom, a párom fiút szeretne. De azért nem úgy, hogy ha lány lesz, akkor mindennek vége. Egyébként csak a kiváncsiság vezérel.

Én 1,5 hónapja kezdtem el szedni az Elevitet az orvosom tanácsára. Étvágyam nekem is megjött tõle, de hízni még nem híztam. Jó ötlet, hogy csak kétnaponta szedjem.
Folsavat nem mondtak. De lehet, hogy tényleg jó.

Ildi,
Vigyázz magadra, ne emelgess, ha úgy érzed talán babát vársz! Izgulok érted!

Marcsi,

Köszi a biztatást! Idõnként még elfog a kedvetlenség. Ilyenkor megidejek, hogy megint visszaesek, de a második babámat szeretném nyugodtabban fogadni, és a "nagynak" is egy nyugodt, boldog Anyukára van szüksége!
Olyan ideges típus vagyok. Nem tudom, mivel tudnám magam nyugodtabbá tenni gyógyszer nélkül. Van jó ötletetek?

Nelli
nelli2

NelliKép
OK, értem énKép Nézd meg a Jónás módszert...van akinek bejött, de nincs garanciaKép

doris

Sziasztok Lányok!

Tegnap elolvastam az elmúlt hét termését, még a nõdoki rendelõjében is ezt olvastam Kép

Gombóc Kép
De jó, hogy minden rendben van!!!

Nelli Kép
Én is üdvözöllek! Hány éves a kislányod? Õ hányadik próbálkozásra fogant? Mert, ha nem az elsõre (ahol most jársz) akkor gondolj arra, hogy akkor is sikerült. Kép Ha meg rögtön sikerült, akkor gondolj arra, hogy nem lehet ám az ember lánya mindig ilyen mázlista Kép

Rita Kép Cateye Kép
Hát azt hiszem mi elég hasonló cipõben járunk… Barnásozás, miközben a doki azt mondja, hogy oké a hormon… és Rita én is átéltem azt pár hónapja, amit leírtál, hogy érzed, hogy valami elkezdõdik odabent, de aztán valami miatt végeszakad. Azt is gondoltam, hogy lehet, hogy csak beképzelem, de akkor miért van, hogy egyik hónapban érzem másikban meg nem?
Szerintem ott lehet a gond, hogy a dokik egy napon nézik a hormont (20. 22. körül) és mi van ha utána történik valami nem normális? De remélem Neked ebben a hónapban sikerülni fog Kép Ugye még nem jött meg? Olyan régen volt már pozitív teszt, sõt ha utánagondolok mióta én írogatok nem is volt…remélem nem amiatt Kép

Én tegnap voltam dokinál a hormoneredményekkel, azt mondta teljesen jó, nem tudja mitõl van a „barna rém” (ez elég találó), majd jöjjek vissza õsszel. Most majd elmegyek egy másik dokihoz (Nina ajánlotta Kép), remélem õ jobban kivizsgál.

Egyébként ma a hõm történelmi mélységeket ért el 36,4. Remélem ez peteérést jelent.

Edith Kép
Én szedtem Elevitet (kb. fél dobozzal) aztán abbahagytam (semmi oka nem volt, csak elkezdtem szedni egy homeopátiás szert, és a kettõt nem akartam együtt). Én semmi különösen nem érzékeltem, végülis egy multivitamin ha jól tudom, ártani semmiképp nem árt Kép

Láttátok a topic méretét ???? 19999db üzenet, akkor most ez a 20000????

Sziasztok
bera3
bera3

azaz hogy már 20003..
bera3

Doris!

Ne haragudj, de én meg azt nem bírtam elviselni, hogy az uram egymaga kínlódik azzal a nyamvadt asztallal, arról meg nem is beszélve, hogy a frissen felcsiszolt és lakkkozott parkettán akarta húzogatni.
Erre még én dühödtem be és mondtam neki, hogy na fogja meg és vigyük.
Igyekszem vigyázni, de ha belegondolok, hogy az elmúlt idõszakban mennyit cipekedtem a költözés miatt, akkor ez az íróaztal már meg se kottyant.
Nem mondhattam azt, hogy én márpedig nem csinálok semmit, mert TALÁN terhes vagyok.
Mert ugye még semmi se biztos, majd ha produkálok egy pozitív eredményt, akkor elkezdek aggodalmaskodni.

Kérdésem lenne hozzátok.
Januárban hagytam abba a fogamzásgátlót, ilyenkorra már kiürül a szervezetbõl? Illetve fél év múlva okozhat e cikluszavarokat?
Eddig nekem mindig 30 napra jött meg.
Szerintetek?

Ildi
hercegné

KornéliaKép

Én csak annyit hallottam, hogy az idõsebb házaspárok esetében gyakrabban fordul elõ fiú gyermek.
Hogy hogyan lehet befolyásolni? Szerintem sehogy. Akkor dõl el, hogy az xx vagy az xy kromoszóma találkozik. A baba nemét a férfi kromoszóma határozza meg. Szóval a párodtól fog függeniKépKép

DorisKép

Én is szedni fogom a Folsavat, úgy döntöttem. Biztos, ami biztos.De van az Elevitben is, ugye? Nehogy aztán túl sok legyen...

OrsolyKép

Érdekesek ezek a görbék, amikre felhívtad a figyelmünket. Elég változó, hogy kinek mennyire ment fel a hõje a peteérés után, nem? Mindenesetre úgy gondolom, nem kell kétségbe esnem, ha nem lesz a ciklusom második felében olyan kiugróan magas a hõm.

Szerintetek?

IldiKép

Tényleg jó lenne, ha mérted volna a mai hõd, sok mindent elárulna. Mindenesetre ha nem jött meg, még van reményKépKépKép
edith

Edit! Hat igen, minden no mas, mint ahogy ezt tudjukKép A folsavbol nem tudsz sokat szedni, mert vizben oldodo vitamin, es ha sok, akkor kipisiledKép

orsoly
orsoly

IldiKép

Állitólag a fogamzásgátló 3 hónap alatt kiürül teljesen. Nálam viszont elég nagy hormonzavart okozott, nem is volt peteérésem.Kép Szerintem ha január után minden rendben volt, normális ovulációs ciklusod volt, az esetleges hormonzavar nem a fogamzásgátlótól van.
Itt a lányok többsége panaszkodott a tablettára, de ha neked nem volt miatta gond, az nagyon jóKépKépKép
edith

Sziasztok!

DORIS,
mindjárt megy a mél, majd vesd össze légyszi E. észrevételeivel.

EDIT,
én is szedek Elevitet, dec. óta, mióta babát szeretnénk. Nekem Szegeden a genetikai intézetben javasolta az adjunktusnõ.

ILDI,
tegnap ebéd után én is tök rosszul voltam, egész délután émelygett a gyomrom, hazafelé menet a buszmegállóban pedig vennem kellett egy gyömbért, meg úgy liftezett a gyomrom, hogy csak na. Aztán otthon eldõltem, mint a zsák, reggel 1/2 6-kor arra ébredtem, hogy korog a hasam (tegyük hozzá, sosem szoktam reggelizni, tehát éhes sem szoktam lenni 11 elõtt), most meg megint úgy kóvályog a fejem, hogy úgy érzem, mindjárt leesek a székrõl. Remélem, Nálad tényleg babó van a dologban, nagyon szoritok! És remélem, tudod, mi a kötelességed, mint elõttem járónak Kép? Szépen fogni a kezemet és húzni magaddal KépKép És nagyon bizom benne, hogy nem az agyam produkálja ezeket a dolgokat, bár sosem lehet tudni... Szóval nem élem magam bele és kész! Szerintem a jan-ban abbahagyott fog.gátló már nem nagyon kavarhat be, hiszen azóta rendszeres a ciklusod, ha tehát még pénteken sem jön meg, talán érdemes lenne tesztelned, nem? Nagyon kéne már egy zebrás Kép közénk!

BERA3,
egy kicsit föntebb már bemásoltam Erazmusz doktornõ nekem irt válaszát, abban azt irja, hogy a "barna rém" lehet krónikus gyulladástól is, amit a Gynevac meg fog szüntetni (ma kapom a 3-at). Nekem most, ha megjön, akkor a 3. napon kell mennem vérvételre. Ma vagyok a 30. napon, pedig ált. 28-29. naposak a ciklusaim.

Na, mennem kell megint Kép

Pusszantás,

KnéRita
knérita

Rosszullevosok! Lehet volt tegnap valami a levegoben, mert en is olyan rosszul voltam hogy ihaj. Szegeny paromat kellett megkernem hogy vigyen haza, egyszeruen szedultem, alig alltam a labaimonKép Remelem ez egyszeri eset volt, parom igy is megint elkezdte szajkozni hogy maradjak otthon tappenzenKép

orsoly
orsoly

edithKép

Az az igazság, hogy engem még nem vizsgáltak ki, tehát nem tudom, hogy vannak-e hormonproblémáim vagy nincsenek.
Csak azt tudom, hogy eddig mindig 30 napra jött meg, se elõbb, se késõbb.
A múlt hónapban viszont a 22. ciklusnapon volt egy kis barnás trutyim, de csak 1 napig tartott és aztán a szokott idõben meg is jött.
Viszont hallottam már olyat ( a dokim is megerõsített ebben ), hogy valakinek a gyógyi abbahagyása után fél évvel kezdõdtek a cikluszavarok.
Lehet, hogy nálam is most ez van?
Sajnos az orvosom nem tudom megkérdezni, mert nyaral egész júliusbanKépKép

Pussz: Ildi
hercegné

KnéRitaKépKép

Ha babócás vagyok, természetesen fogom kis kezed és húzlak magammalKépKépKépKép

Úgy látszik front volt tegnap, mert látom többen is panaszkodtok, hogy milyen rosszul voltatok.Én nem vagyok frontérzékeny, legalábbis eddig soha nem éreztem ilyet.
Nagyon rossz voltKép

Pussz:Ildi
hercegné

Sziasztok!

Most láttam ezt a topicot, gondoltam benézek, mert én két évig jártam ebben cipõben. A fogamzásgátló elhagyása után egyáltalán nem jött meg fél évig. Mivel csak homeopátiás szereket szedek, nam akartam a Norcolutot, meg a Clostit, de végül, már annyira oda voltam, hogy egyszer beszedtem, s onnantó kb két-háromhavonta megjött. Hormonvizsgálatot csináltak, meg uh-t és kiderült, hogy policisztás mindét petefészkem, duplájára nõttek, s semmi esély a peteérésre. Az az egy-két menses ami volt, az is peteérés nélküli volt. Aztán idén januárban elkeztem az Aviva-jógát, meg egy két hetes intenzív méregtelenítést búzafûlével februárban,+ heti egy alkalommal beültem egy kád forró vízbe, amibe 1 kg sót tettem. Ezeken kívül egy hónapig ittam napi 1 liter cickafarkfû, palástfû, körömvirág teát, és heti 1x cickafark ülõfürdõt vettem, amit zsurlófûves pakolás követett, az alhasamon. Tudom, hogy ez így nagyon soknak hangzik, elegem is lett belõle. Áprilisban elmentem a dokimhoz, hogy elegem van a természetes gyógymódokból, menjük a mûtétre, amit õ javasolt a petefészkek kitisztítása miatt. Az orvosnál kiderült, hogy bizony, már nem kell mûtét, mert itt a pocakomban a baba. Nem jött meg már kb, fél éve, s az elsõ peteérést ami két év óta volt "elkaptuk".Csak azért írtam le ezeket, hogy próbáljátok ki, amit jónak láttok belõle, a gyógyszeres kezelés mellett is hatásosak lehetnek, s talán segítenek nektek is.

Nagyon sok szeretettel:
Molka
Névtelen

IldiKép
Én nem haragszom, hogy így gondolod de biztos, hogy a helyetekben megkértem volna egy szomszédot hisz teljesen logikus, hogy nem akarjátok tönkre tenni a szép új padlót. Néhány hónapja a Nagyika lakásában dobozoltunk és bizony cipeltem a kartonokat rendesen és mivel a Nõvérkémék akkor még nem tudtak a baba dologról nem szóltak rám. A Párom térített észhez, amikor találkoztunk a folyosón...azt kell mondjam igaza volt. Sajnos az "érzékenyebbeknek" már ennyi is elég ahhoz, hogy elmenjen a babu vagy ne tudjon megtapadni... Azóta a ciklus második felében nem kockáztatokKép Szerintem érdemes lenne kivizsgáltatnod magad ha most nem vagy babás (bár az lennélKépKép ) mert a cikluszavarnak sokféle oka lehet. Én az endometriozisommal teljesen szabályosan menstruáltam.
RitaKép
VáromKép Egyébként ha minden hónapban kitöltögeted azt a grafikont amit küldtem, és elmented, akkor Neked is olyan szépek lesznek a görbéidKép
EdithKép
Az a mennyiség, amit a patikában recept nélkül adnak a Folsavból nem árthat. Én napi 1 db-ot szedek január óta.

doris

ILDI,
én most is szarul vagyok, úgy húz a fejem, hogy nem merek felállni a székemrõl. És persze pont ilyenkor jut eszébe kedves fõnökömnek telefonon (úton van) emilt diktálni. Hadd ne mondjam, többet ütöttem félre, mint pontosan Kép Az én dokim is nyaral Kép egész júliusban, de jól megy egyeseknek! De még egy ilyen emelgetõs sztorit meg ne halljak!!! Irgum-burgum! Amúgy nagyon köszi, hogy húzol magaddal Kép, kapaszkodok ám Kép! És ma hogyan vagyol?

DORIS,
még nem ment a mél, fõnököm dolgoztat Kép, de igyexem Kép

ORSOLY,
én a helyedben hallgatnék a páromra és otthon maradnék Kép Az szinte tuti, hogy ha én babás leszek, akkor úgy kiiratom magam, mint a huzat! Megbeszéltem a házidokimmal, azt mondta, ennek semmi akadálya. És nem azért, mert egy kényeske kis libuska vagyok, de úgy érzem, hogy nem hiányzik nekem babával a hasamban az az ideg, amit a fõnököm nap mint nap gerjeszt maga körül. Hosszú volna leirni, de annyira kiakasztó munkastilusa van, hogy vannak napok, amikor egyenesen sikitófrászt kapok tõle Kép.

Pussz,

KnéRita
knérita

Bera3,

3,5 éves lesz a kislányom augusztusban. Õ az elsõ, de véletlenke, rögtön egy védekezés nélküli légyottnál. Ezért nem tudom, most mire számíthatok. De tény, hogy még nincs miért keserednem, és tényleg nem mindig jön a babóca elsõre.

Olyan érdekes olvasni a leveleiteket. Hogy a lelki dolgok hogy ki tudnak ütni fizikailag is. Eddig nem hittem volna. De most több mint egy hetet késett a menzeszem. Azt hittem, mázlista vagyok, és rögtön sikerült teherbe esnem. De nem. Nyaralni voltunk, és nem akartam, hogy meglegyen, hát nem is jött meg, csak a végén. Azért csalódtam. De nem kellene az agyamnak állandóan ott járni.

L.Edith,

Tudom, hogy a férfi határozza meg a nemet. Mindig mondom a férjemnek, hogy tõle függ majd a picur. ezen aztán végképp nem fogok idegeskedni. Én személy szerint mindegynek tartom a nemét.

Én is 3 hónap után a fogamzásgátló abbahagyása után kezdtem hozzá a babagyártáshoz. Be is állt a régi ciklusom: 28-35 nap közé. Remélem, a mostani késés azért nem rendszeresül, csak akkor késik ennyit, ha terhes vagyok. Mert ha ilyen sokat késik, akkor minden egyes hónapban csalódhatok, ha végül megjön.
Ezek a mai fogamzásgátlók már nem olyan ártalmasak.

Nelli
nelli2

KnéRitaKép

Remélem, engem is húzol magaddal.

LányokKép

Még egy kérdésem lenne. Az a normális, ha az ovuláció napján lentebb megy a hõm, és aztán emelkedik? Vagy ez mindegy, csak az emelkedés a fontos?

IldiKép

Nem tudom. A doki biztos sok különbözõ esetet ismer. Lehet, hogy fél év után is elõjöhet hormonzavar.

Puszi: Edit
Edith

RitaKép

Semmi különöst nem érzek, nem vagyok rosszul, de túl jól se.Kép
Az étvágyam remek, épp most burkoltam be 2 szalámis szendvicset és 2szelet túrótortátKépKépKép
Kicsit fáj a pocim, de most nem mensigörcsök, hanem annál enyhébb.
Fejem nem fáj, mást tünetem nincs.

DorisKép

Sajnos szomszédaink nincsenek (még), mer ez egy vadiúj lakópark és a mi szintünkön még senki nem költözött be.
Mindegy, most már kímélem magam, mert minden a helyén van (mármint a bútorok).Még ezta hónapot kell kibírnom, aztán aug. 1-tõl mi is elhúzunk 1 teljes hónapra a Balcsira pihenni. Hát lesz mit kipihennünk.
Egyébként én is úgy gondolom, hogy attól mert szabályos ciklusai vannak az embernek, az még nem bizti, hogy azt jelenti: minden okés odabenn.
Remélem nincs nagy baj, és én lennék a legboldogabb, ha elindíthatnám a babaesõt végre.
Tényleg rég volt friss kismamaKép
Gólyácska!!!!!! Merre repkedsz?

hercegné

Rita! Hat igen, en is ugy vagyok vele, hogy ha felidegelnek, akkor elhuzok tappenzre es keszKép De ez egy eleg nyugis melohely, igy nyaron meg kulonosenKép Es otthon voltam majdnem 2 honapig, tudom hogy az sem jo amKép Ugyhogy egyenlore melo, ameddig biromKép

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Rita,
írtam, megkaptad? meg talán ma még fogok bõvebben is, ha Cumi engedi.
Ágci

Kép
Ágci

IldiKép
HelyesKép Tesség csak pihenni ezentúlKép Rátok fér!
EditKép
Egy hõmérsékleti minimum utáni gyors emelkedés (1-2napon belül) jelenti a PÉ-tKép

doris

Orsoly,

Mit dolgozol? Úgy irigylem én azokat, akik rugalmasan tudnak dolzoni.
Eddig a munka hõse voltam. Imádtam a munkám. Oda menekültem, ha bajom volt. Most meg, utálom. Részben azért, megy nem úgy alakulnak itt a dolgok, ahogy kellene, de nagyrészben azért, mert már otthon szeretnék lenni gyesen. Bezzeg a kislányommal! Hidegzuhanyként jött, és itt benn is nagyon szerettem lenni. És otthon kellett maradnom. Nem ment hosszan. de most minden más!

Annyi kismamát látok mostanában! Régen fel sem figyeltem rájuk! És irigylem Õket.

Nelli
nelli2

Halihó!

ILDI,
az én fejem sem fáj, hanem olyan kótyagos, jobbra-balra húz, mintha min. 3 félvodkát megittam volna... hukk... Kép De jó lesz Nektek a Balcsin, egy hónap! Az étvágyad nem semmi, ilyen: Kép torta volt? Lehet, hogy nekem is ennem kéne? Most jut eszembe, a múltkor - a nagy hõségben - Te irtad a Jacuzzi-t, ugye? Hú, de irigy vagyok... Én a hasammal úgy vagyok, hogy érzem. Érzem, hogy van, és tegnap délután, mikor lepihenhettem végre, akkor kifejezetten feszült belül, most ezt nem annyira érzem, inkább csak a tudatot, hogy van, ha érted, hogyan gondolom. Az embernek úgy ált. nincs kéz, láb- fejtudata, csak ha fáj. Meg tudod mit érzek még? Egyfolytában meg akarok halni szomjan.

ORSOLY,
ha nyugis lenne az én melóhelyem, én is maradnék, de hát itt más a szitu, fõleg úgy, hogy szept-tõl elbocsátások lesznek, amibe én is beleesnék nagy valószinûséggel, még jó, hogy a Munka Törvénykönyve szerint nem lehet állapotos nõt elküldeni Kép Remélem - ha most nem is -, hogy addigra a doki bácsi hozzásegit bennünket egy babóhoz Kép.

DORIS,
most azon ügyködök, hogy a táblicskumban a diagramokat kreálom, amint elkészültem, küldöm. Apropó, Neked meggyûlt a bajod az aktuális táblicskuval, jól sejtem? Vanda dolgozik még, tud segiteni?

LUJZA, SIEN, EDELWEISS,
hogy vagytok? Kép, plíííz Kép

ÁGCI,
válasz megy, amint odáig jutok, hogy meg tudom irni. A fejléc már elkészült Kép

Kép mindenkinek!

KnéRita
knérita

Sziasztok

Rita Kép
A krónikus gyulladásnak (amitõl a barna lehet, és a Gynevac-ot adják rá) mindenképp kell lenni valami jelének? Pl folyás, kellemetlen érzés?
Mert nekem semmi ilyen (hál istennek). De köszi, hogy figyelmeztettél rá, ha új dokihoz megyek megkérem, hogy ezt is nézze meg Kép

NelliKép
Gratulálok a kislányodhoz, nagyon aranyos lehet Kép
A fiú-lány témához, lehet, hogy már leírták, de én úgy tudom, hogy ha a pé elõtt vagytok együtt 1-2 nappal akkor nagyobb a valószínûsége a kislánynak, míg ha a peteérés után (amíg termékeny a pete), akkor inkább kisfiú lesz a baba. A "kisfiú" spermiumok gyorsabbak, de a "kislányok" kitartóbbak Kép Akárcsak a születés utáni életben, nem? Kép
De persze ehhez profi módon kell tudni meghatározni a pé idõpontját...

bera3
bera3

RitaKép
Bizony meggyûlt a bajom és Vanda nem jelentkezett tegnap óta. Biztos nagyon be van havazva... Te el tudnád készíteni a táblicskukat míg Vanda szabin lesz?

ui: aranyosak a pofikákKépKép
doris

DorisKép

Csak most találjam el biztosan, hogy mikor van PÉ KépKép Jó lenne, ha összejönne. Petesejtek vannak szerencsére bõvenKépKépKépKépMa vagyok a 13. cn-on, az elõzõ ciklusom 32 napos volt.

A Doki egy kicsit összezavart, mert hétfõn azt mondta, pár napot jó kihagyni PÉ elõtt, akkor nagyobb az esély. Mi ki is hagytunk eddig kettõt.

Várjunk még, ugye? A hõm a tegnapihoz képest 0,1 fokot emelkedett.

Edith

RitaKép

Ezt én is érzem, örökké szomjan akarok halni, most is benyakaltam 1 litert majdnem egy húzásra..Kép)))) Rengeteget iszom,és rengeteget pisilek....

Fúúúúú de mennék most haza és feküdnék a jó hûs szobában...

hercegné

LányokKép

Honnan tudtok ti ilyen aranyos smile-kat csinálni?

KnéRitaKép Ez elsõsorban neked feltett kérdésemKépKép

Puszi
Edith

Gólya, gólya hosszúláb, hozzál nekünk kisbabákat! Kép

Kép
gitta

Bera3!

Nagyon aranyos, Dorotyának hívják, de van számtalan becenev: Dorka, Dóri, Dotyo, csecsemõ, bogaram, vakarsc, stb.De nagyon akaratos. Nyakig van a dacckorszakban. Õ gyors és nem kitartó. Erre szoktam mondani, hogy nekem fiam van.

Sajnos nagyon ingadozó a ciklusom egy adott idõtartamban, így nem tudom biztosra, mikor van a pe.
Hõmérõzni még nem szeretnék.

Edit,
Az én dokim is azt mondta, hogy a pe elõtt legalább 3 napot jó várni. Utána pedig kétnaponta javasolta az együttlétet.

Nelli
nelli2

EditKép
Szerintem most már semmiképp se várjatok... Azért célszerû pé elött várni néhány napot, mert koncentráltabbak lesznek a kis matyikák és a számuk is sokkal többKép

doris

DorisKép

Akkor ma becserkészem az én EgyetlenemetKépKépKépMég nem is tudja, mi vár rá.KépKépKép És azt sem hangoztattam neki, hogy a 13. napon vagyok.

NelliKép

Nagyon irigykedek ám, hogy neked már van kislányodKépKép Biztos nagyon aranyos. Az meg nem baj, ha akaratos.

GittaKép

Neked is olyan jó képeid szoktak lenni.KépKép Hogy tudtok ilyeneket csinálni? Én még nagyon új vagyok az internetezésben is, nem tudok mindenre rájönni. Help, please!!

LányokKép

Olyan jó olvasni ilyen eseteket, mint pl. a Molkáé volt, nem? KépKépIlyenkor mindig úgy reménykedik az ember. Valahogy erõt ad.KépKép

Edith

Edith,

Én is bûszke vagyok, de nem szeretnék senkit szomorítani, így csak akkor mesélek róla, ha valaki kiváncsi.

Most én is a második picurra koncentrálok itt.
Most olyan hosszúnak tûnik egy hónap!

De ha van kérdés, amit meg tudok válaszolni, szívesen segítek bárkinek.

Nelli
nelli2

LányokKép

smilesleft
Edith

Miért nem sikerül nekem? Túl hügye vagyok hozzá :0
Edith

Sziasztok!

Egy darabig nem volt internet, de már itt vagyok!

GITTA,
ma már jobb a kedved, igaz? Van nekem egy csomó smiley-m, de hiányzik pl. a gólya, az ikerpár, meg a hasonlók. Át tudnád küldeni õket nekem emilben a karaszine@freemail.hu-ra? Nagyon hálás lennék Kép

ILDI,
én is éppen erre gondoltam: milyen jó lenne otthon a hûvös szobában olvasgatni! Mert ma valahogy annyira nincs affinitásom semmihez, hogy az már csúcs. Jobban mondva béka feneke.

BERA3,
nem tudom, hogy nálam tényleg fennáll-e krónikus gyulladás, az bizti, hogy semmilyen kórosat nem észleltem magamon (se folyás, viszketés, fájdalom, vagy ilyenek). De ettõl függetlenül persze lehet, hogy van, remélem, a Gynevac kúra után a "barna rém" végre elhagy engemet.

EDIT,
itt baloldalt, a Dokumentáció/Formázás alatt találod meg, hogy hogyan lehet képet beszúrni. Ha megadod az emiled, szivesen továbbküldöm azt, amiket én is úgy kaptam, le kell menteni a gépedre jpeg formátumban, és utána beszúrni úgy, ahogyan a formázásban le van irva. Kép

DORIS,
mél ment! Nem tudom, hogy el merjem-e vállalni a táblicskut, mivel: 1. ha megjön a mensim, akkor egy napot nem leszek itt, mert Szegedre megyek a vérvételre; 2. jövõ héten 3 napig oktatáson leszek Bpesten, igy akkor megint nem leszek gépközelben, tehát tábla nélkül maradtok. Hol akadtál meg? (na nem mintha én olyan nagy mûvész lennék, bár ki tudja, hátha tudok segiteni).

Cupp,

KnéRita
knérita

EDIT,
úgy kell, hogy Kép, és amikor az üzenet küldésére kattintasz, akkor felhoz egy ablakot, ahol felkinálja Neked a tallózást, megkeresed, rákattintasz a feltöltésre, és igy szúrja be.
Kép

Pussz,

Rita
knérita

Sziasztok!

Itt vagyok végre én is. Már megint csak a munka már elegem van.

Doris!
OK! Akkor majd húzzuk egymást. Azért jó hogy lejhet újra próbálkoznunk. Remélem a MACA megteszi a hatását.

Ildi, Rita!
Nagyon gyanúsak vagytok! Remélem baba van a dologban.Kép

Andy
Andy

KnéRitaKép

Köszike elõre is a smiley-kat Kép Az e-mailom: lantosedit@freemail.hu.

Milyen tábláról van szó?Errõl lemaradtam. Mit csináltok vele?

Puszi
Edith

EDIT,

szóval úgy kell, hogy balra dõlõ perjel (AltGr Q, utána "image" (szóközök nélkül), baloldali kapcsos zárójel (AltGr B), a kép neve (nem az elérési útvonal), jobb kapcsos zárójel (AltGr N), és utána jön az, amit az elõbb irtam. Csak okos (vagy buta?) a rendszer, mert be akarta szúrni "a kép neve" megnevezésû fájlt, ami persze nem létezik. Remélem, érthetõ voltam, egy kicsit zsömle vagyok ma agyilag Kép

Pussz,

Rita
knérita

RitaKép
Levél az értékelésemmel mentKép Szerintem maradjon akkor a táblicsku dolog nálunk. Edelweiss megígérte, hogy segít feltenni, én pedig majd lejelentem Neki az esetleges módosulásokatKép
LányokKép Ha mégsem lesz a jövõ héten táblázat akkor elõre is bocsikat... Nem vagyok egy zseni...sajna. Bezzeg Vanda és EdelweissKépKép
AndyKép
Mindent beleKép

doris

Na megint vagyok.

Lányok! Én is szedem az Elevitet, nekem a genetikus javasolta a terhesség elött 3 hónappal kezdjem el szedni. Én nem hiztam töle, és nem is észleltem semmilyen mellékhatást.

Andy! Meggyógyult a lábujjam csaknem teljesen már, ma berángattak szabi alatt, mert itt vészhelyzet lett. Holnaptól meg megint dolgozok, de csak jul. 12-ig. utána megint szabi, mert kezdödik a lombik program, nem akarok munkából menni. Remélem neked hat a MACA!

Edelweiss! Ahogy megcsináltad a tesztet üzenj!!

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Értem mostmár. Ma valahogy olyan nehéz a felfogásom. A hasam is kezd fájogatni, úgyhogy bocsika, ha érthetetlen vagyok. A közös tábláról van szó, igaz?
Edith

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: