Egyébként nekünk is ilyen a csempénk a fürdőben

2006.03.25 20:28
Kedden megyünk nőgyógyászhoz, utána legalább pár napra elmúlik a parázásom
Egyébként is görcsölős vagyok, de mióta terhes vagyok még rosszabb
Én is megijedtem kicsit a képek láttán
De a gyerekek tudnak vigyázni magukra
(persze ezután sem bírtam nézni, de legalább nem szóltam rájuk folyamatosan
)
Már párszor gyalog mentem be dolgozni (újpest központban dolgozom). 2006.03.26 18:12
2006.03.27 12:04

2006.03.27 21:34
Örülök, hogy már rendben vannak a csajok!
Mi családunk is nagy újpest drukker, kiskorom óta járok meccsekre, mi is kint voltunk vasin
Hangom nem igazán volt estére
Regi már nagyon sokat volt, Mátét is lassan kivisszük
2006.03.27 21:43
Kár, hogy emiatt nem tudtunk találkozni. Szombaton viszont már csak hőemelkedése volt, vasárnap óta pedig semmi. Jól van a kissrác, pörög ezerrel
Ma délután majdnem 4 órát voltunk kint a kertben, és még ezután sem akart bejönni. Segített ásni
De azért láttam már akkorákat esni az én kifejezetten ügyes kölkemet, hogy paramama maradok asszem mindig
2006.03.28 08:54
A Fóti után két megállóval az Erdősor u.-nál lakunk.Pirossal csak egy.
2006.03.28 12:45
. Mi a Fóti úton tanyázunk.
De ha sikerült megdumálni a dolgot, akkor van remény
Ha pörög ezerrel, az jó!
Persze Murphy törvénye szerint mindez akkor történik, amikor a ember beszerzi a tömegközlekedéshez használatos céleszközt, de sebaj! Jól jön a hátihordó még nyaraláskor vagy városnézésnél, amikor már elfáradt a törpe
2006.03.28 13:26
Örülök, hogy örülsz a régi gyógytornászotoknak. Csenge is szerette? 2006.03.28 18:17
), és minden rendben van
3 cm körül van a pici, lehetett látni a szívdobogását, és mozgolódott is
Úgyhogy most egy kicsit (nagyon) megnyugodtam, lenyugodtam
Jó hely ez az Újpest, szeretem nagyon
2006.03.28 20:47
Az egyik közelebb van, a másiknál meg sok az izgi játék, de a lényeg ugyanaz
Jó hogy sikerült megnyugodnod, csak nyugi-nyugi, izgulhatsz még eleget miután megszületett a törpe
2006.03.28 21:36
A zenebölcsiben egyedül Miksa van fiú. Fannika szokta kézenfogni, és emlegeti is Fannikát. De ma Petra mellett ültünk, és a vonatos mondóka közben azt vettük észre Petra anyukájával, hogy foják a kölkek egymás kezét. No, aztán amikor a parkolóba mentöünk, akkor Bernike kezét fogva közelítette meg a kocsit
És mindezt nem veri egyébként nagydobra, tökre kell fogyelnem, hogy észrevegyem
De olyan szempontból egykupacban vagyunk, hogy Miksának két képe is kint van a doktor bácsi tablóján
nekem is kéne már mennem rákszűrésre, de gyerekkel nem merek, mert legutóbb akkora műsort csinált a köpeny láttán, hogy a doktor hátrahőkölt. (Kb. egy héttel korábban volt, hogy lefogták többen egy röntgenhez, és nem bírta sokáig a fehér köpenyt.)
Összességében jó hatással volt, hogy ha tehettem, elvittem. 2006.03.29 11:33
Másik topikban olvasgatom, hogy mennyi baj van a dokikkal.
Majd a 14 hetesre beviszem. Addigra már talán ő is élvezni fogja
A férjemet sose bírnám rávenni erre
Most már nem annyira, mert kiszámoltam, hogy pont úgy jönnek ki az UH-k, hogy 2 hetente látom a picit

Nekem kimaradt az ovis szerelem, úgyhogy mindig irigykedve nézem a kézenfogva sétáló ovisokat 
2006.03.29 19:57
2006.03.30 08:37
2006.03.30 14:12
Nálunk annyi volt a szerencsés, hogy Csengénél volt a legenyhébb lefolyású, egy kis hőemelkedéssel és néhány lazább széklettel megúszta.
Nagyobb terhességnél már nem nagyon fér rá egy képernyőre a baba, ott már nehezebben felismerhető, itt viszont kész kis pöttöm emberke integetett
Ezt kénytelen leszek elmondani a lányomnak, bár a csajok általában a rosszfiúkat szeretik
És már ilyen diszkréten intézi a nőügyeit előtted?? Ez még csak fokozódni fog
2006.03.31 20:12
) ő is azért nem akart bejönni. Mondtam neki, hogy jó lenne, ha ő is megismerné a dokit. Erre azt kédezte, hogy miért jó neki, hogy megismer egy pasit, aki a feleségében "turkál"
Így belegondolva tényleg nem lehet jó érzés a ferjeknek
De megbeszéltük, hogy a 12 hetesre bejön, ha beengedik
De szerencsére semmi baja nem lett.
Éljen a hétvége
2006.04.01 19:51
És amikor meglátta, hogy a mi (akkor még Vízipókunk) ugrabugrál a monitoron, úgyis szanaszéjjel esik majd
Onnéttól hívtuk Vízipóknak különben
Szóval ha ennyi kcal-t eszik valaki, az szerintem szúrás néljkül is fogy, csak talán így könnyebb elviselni. Viszont egy barátnőm azóta is tartja a súlyát, ő 11 kg-ot fogyott. Pedig nem egy koplalós. 30 ezer körül van egyébként az ára. Ide jártam: 2006.04.02 09:19
Ha a 12 hetes UH-n minden rendben van, el szeretnék kezdeni tornázni valamit (itthon). Tudtok javasolni valami jót?
2006.04.02 09:42
Van a kórházban is kismamatorna. Vagy vegyél kazit. De meggondom őszintén, nekem nem esett jól a torna, nem is nagyon csináltam. 2006.04.02 21:31
2006.04.03 06:49
2006.04.03 07:47
Még most se ment oviba, mert a hányós-hasmenős cucc még mindig "arat", a fél csopi nincs is. Talán szerda magasságában bemerészkedünk. Bár tegnap voltunk szülinapi bulin a Kölyökparkban, és az ünnepelt du-ra bárányhimlős lett, úgyhogy "várjuk"
Esküszöm, már nagyon szeretném, ha átesnének rajta, főleg, hogy ősztől megyek vissza, na meg suli előtt lenne jó.
De erről már Szirom is írt bőven.
Szegénynek eltört a felkarja szülés közben, úgyhogy átvitték gipszelni a Madarászba, ott lesz 2 hétig
Jaj, hát és a kedvencem a cumis kép, eltartott egy darabig, amíg abbahagytam a nevetést, díjnyertes!
De muszáj szoktatni
A lányom is nagyon jó fickót választott magának, akibe "szerelmes" az oviban, az újpestben focizik, jó úton halad a csaj
És akkor még nem is tetőzött ugye...
2006.04.03 22:06
2006.04.03 22:18
csak betegek sajnos, megint valami vírusos nyavalya. A kölyök is és én is el vagyunk hasalva. Neki láza is van, 39 fölött volt délután. Takony, torokfájás. Ennyit életében nem volt beteg, mint mostanában. A doki a második faluban, ők is el vannak vágva, úgyhogy távgyógyítunk. De azér szeressük Horányt
Kiscsajszira nagyon kell ám majd vigyáznod! 2006.04.04 08:48
Takony-köhögés továbbra is a köbön, Regi végülis jól van, néha folyik az orra, Máté nagyon köhög, és mintha apjuk meg én is visszaestünk volna
Láz nálunk nem volt, remélem, már nem is lesz. Max a bárányhimlővel
Lassan nálunk is egy hete húzódik, úgyhogy sok jóra még nem számítok...
2006.04.04 09:39

Meg mondja hogy: Mindneki bárányhimlős. Mondtam neki hogy mondja meg az ovónéninek hog yő be van oltav, de hangosan visított hogy nem vagyok beoltva nem vagyok beoltva! Ki érti ezt?
2006.04.04 12:44
, ezért gyógyító energiákat küldünk Miksának!
. Ha egyszer rászánom magam és kiállom a szúrásokat, akkor az eredmény legyen sok és tartós
Maximalista vagyok, igaz? Igazából azon csodálkoztam, hogy fájt a szúrás, akitől eddig hallottam róla, azok meg sem érezték! Így végképp elment a kedvem, mert elég alacsony a fájdalomküszöböm, pl. a császármetszésem néha még most is fáj. Egyszerűbb lesz nem enni és kész
.
. 2006.04.04 19:23
Ezek szerint már itt is van, úgyhogy tömegközlekedni nem fogok egy darabig. Félek egy kicsit

Múltkor majdnem rendeltem
2006.04.05 07:19

Vagy szürkéskék?
2006.04.05 13:41
2006.04.06 16:27
2006.04.06 19:09
2006.04.06 20:50
Úgy fest, talán mindenki túl lesz rajta a napokban, Máté az utolsó a sorban. Szombaton megint anyuéknál alszanak, végre teljesül egy álmom, és eljutunk a Rómeó és Júliára színházba
Pedig itt se egyszerű...főleg amilyen tisztaságmániám van, néha már megőrülök saját magamtól
2006.04.06 20:55
És megint egy angolos témával. 2006.04.07 10:52
Orhinéninek hívja, először azt hittem, valami asszonykáról beszél
és beveszi a gyógyszereket is, pedig egy hónapja még keresztül kellett kergetni a lakáson és csak az üveg fele ment a gyerekbe, mert kiköpte, kiütötte a kezünkből és hasonlók. Szóval ebben nagyon sokat fejlődött. Ma pedig fél 11-ig aludt, szóval jobban van
Engem kiráz a hideg, ha ötször elmondják ugyanazt másképp
2006.04.07 17:25

2006.04.08 14:10
Esetleg egy álszülinap?Akkor torta is van

2006.04.11 09:40
Hánytunk-vetettünk és úgy döntöttünk, hogy újépítésűt keresünk. Én, aki azt mondtam, hogy soha nem költözöm újba és lehetőleg ne messze, most újat nézek Káposztáson. Van is egy a Harmóniaparkban - bár amit kinéztünk, már eladták ott is. Tegnap voltunk kint, ma is megyünk. Bizonytalan vagyok. Még van egy a József Attila utcában, az otthonosabb, de kisebb és drágább. Hát nem tudom.... nehéz!
2006.04.11 12:54
Nagyon szívesen odaadnám a miénket, de pont attól a naptól megyünk mi is
De azért ez pozitív, hogy tudtok előre haladni!
) 2006.04.11 13:48
Pont a Hanzi mondja, aki szökőévben egyszer jön
Komolyra fordítva, én nagyon rendesen jöttem nagyon-nagyon sokáig, de bevallom, van, hogy nincs kedvem írni, ha 3 napig nem válaszol senki. Azért jövögetek, de én már többet nem piszkálok senkit
2006.04.11 14:39

2006.04.11 14:47
Mi mostanában az Adriára megyünk, mert könnyebb kocsival leugrani és egy halom dolgot tudunk vinni a kölyöknek. Szeretem azt is, de a kedvencem Görögország. Koson viszont nem voltam még. 
2006.04.11 15:19
Találtam olyat, hogy www. adriatica.net, ezt nézegettem, de ugyanazokkal az adatokkal nem ugyanazokat a házakat dobja ki. Így például elhagytam egy hvar-i házat, soha többet nem találtam meg. Érdekes. Aztán néztem a vistát, az meg ugyanazt a felületet, kínálatot használja, mint az adriatica. 2006.04.12 11:09
Ennek ellenére tavaly ősszel majdnem beneveztünk egy pihire Santorinire, de charter nélkül Athén-komp megközelítéssel, gyerekkel lemondtunk róla...
Lehet hogy a januári kezdéssel volt a gond?
?