A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Duddu!

Köszi a drukkokat! Neked és a Többieknek is!
Átadom Stellának,ez majd biztos erőt ad neki,és akkor talán nem kell sokáig nélkülöznötök!

Üdv Mindenkinek!
stellapa

Stellaapa!

Hát ez így gyönyörű...KépKép Tök jó, hogy összefoglaltad kicsit az eddigieket!! Azt gondolom, hogy az a folyt.köv.már csak ici-picit várat magáraKépKépKép
lkt

Sziasztok!

Most csak gyorsan megírom az immunológus dokinő elérhetőségét.
Tegnap voltam Nála, erről majd később beszámolok, de rohannom kell.
Melba! Mindenképp hívd fel, hátha már telefonon tud okosságot mondani:
Dr. László Mária 1/2394105 (13.ker Vígszínháznál)

Mindenkit puszilok, ígérem visszaolvasok és jelentkezem!
Zizzy
zizzy

Duddu!! Tudom, hogy megjelentem, a többiek is mondták, hogy megvagyok, de sajna nem tudok belépni. Írtam emilt a moderátoroknak, teláltam egy emilcímet, de nem válaszoltak. Van ötleted, mit csináljak??

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

ÁgiKép
Jó e-mail címmel próbálsz belépni? Én a múltkor vadul másikkal próbálkoztam, mint amivel regisztrálva voltam Kép

DudduKép
Köszi, de nem lesz zene. Délben lesz az esküvő, és utánna egy szolid ebédet tartunk csak.

RobiKép
Sok puszi Stellának és nagyon köszi, hogy hozol híreket róla. Kép Nem mondták még, meddig várnak a szülés megindításával?

wish

Wish! Igen jóval lépek be, tuti. De majd ha lesz a kolleganőmnek meghívója elküldi nekem, és akkor megint regelek.

Ági28

Hellóka!

Meggyöttem. Kép Öt műtétes volt reggel, de Dévisz aranyos volt, rögtön utána behívott, ha már ott voltam kéretlenül. Kép Teljesen megváltoztatta a gyógyszerezést, azt mondta közelít a lombik felé. Sok gyógyszert és másfajta szurikat kaptam. Na meg elküldött vérvételre, a prolaktin miatt. Ezért csúsztam jó sokat, csak a déli vonatot értem el, Miskolctól álltam hazáig, annyian voltak, és meg majdnem a fejemet vertem a falba, olyan ideges voltam. Nem volt nálam innivaló, nem tudtam bevenni gyógyszert, a hasam meg baromira görcsölt. Szóval étlen-szomjan értem haza 4-re. Ja, és hogy tetézzem a bajt, meg is fáztam, a torkom ki akar szakadni, és folyamatosan be vagyok dugulva. Orrilag. Kép Ha valaki tud nagyon gyors gyógymódot, írja le sebtiben, mert kezd hasonlítani az első stimumra az egész.
De azért jó, hogy kezdődik megint az egész hóbelebanc, (vagy mi) és most már sikerülni kell.
A káliumot miért kell szedni?

Krisz! Én a Szentpéteri kapuiba jártam, de ott a doki kereken megmondta, hogy ő még nem emlékszik sikeres inszemre a pályafutása alatt. Jobbnak láttam eltávozni onnan. Amikről te írtál, arról nem tudok semmit. Az biztos, hogy fényévekre jobb lett volna Miskolc, oda csak egy óra autóval, és még én is felmerek vezetni.

Te melyik helyre jársz? Akkor teherbe tudsz esni természetesen, csak a véralvadás miatt nem marad meg? Fúúú, ez is nagyon rossz lehet.

Stellapa-Stellamama!
Gondolunk rátok, küldjük pozitív energiáinkat. Leszűröm róla a betegséget, és csak a jók maradnak a fiúknak is én nektek is. Puszi Stellának!
vanda978

Vanda ez most tuti sikerülni fog!! Kép Egyébként én is megfáztam, mert a torkom ki akar esni a helyéről, meg állandóan folyik az orrom. Úgyhogy ma ezerrel mézesteázom, meg dupla adag C vitamint szedek be. Ja és ma megint fáj a hasam!! Kép

Ági28

Lkt!
Örülök,hogy tetszett az összefoglalóm,remélem hamarosan kikerekedik a történet!

Vanda!
Először is: Sikerülni fog,mert sikerülnie kell!
Másodszor: Köszi a pozitív energiákat,mi is igyekszünk küldeni Nektek egy jó nagy adaggal!
Harmadszor pedig: Jobbulást!

Andi!
Eszteren rajta tartják a szemüket,de amúgy semmi extra nem történt.
Közvetlenül a befektetése elött megvizsgálta a dokink,és türelmet kért.
Így,bár beszéltem a tökösökkel a vasárnapi megszületésüket illetően,ebben koránt sem vagyok biztos.

Szép hétvégét Mindenkinek!
stellapa

Sziasztok!
Helyzetjelentés: hol nyugisan, hol kevésbé nyugisan múlatom az időt. Már beültetés napjától sokat görcsölget a hasam, olyankor nagyon ijesztő, olyan mintha mindjárt megjönne. A görcsökre mondhatnám hogy akár jót is jelenthet, csak hát a múltkor nekem ez tr. után egy héttel mensit jelentett...
Persze mikor nem fáj, ezerrel bizakodom, az jár a fejemben hogy mennyivel lazábban vettem mint a múltkor, és biztos sikerül!
Hát így vagyok!
A szurit jár beadni egy nővérke, tök tutin beadja, az nem is nagyon fáj, csak a szúrás. A helye olyan mintha izomlázam lenne. De nem vészes, jobban féltem tőle.
Puszilok mindenkit!
Kata

Kép
szkatácska

Kata kitartás,és pihenj sokat!!!

Ági28

Csak azért jelentkezem ebben a szokatlan időpontban,mert reggelig nem tudnám magamban tartani örömömet!

APUCI LETTEM!!!!!

Stella Április 1.-én - és ez nem tréfa - császármetszés segítségével szülte meg fiainkat,akik jó egészségnek örvendenek!

Tamás Botond 22.20-kor 3110 grammal,48 centisen született!
Testvére Tamás Olivér egy perccel utána látta meg a "nap" világot 2760 grammal, 49 centisen!

Stella is jól van,de nem véletlen kellett a gyors beavatkozás!
Erről azonban késöbb!

Folytatás hamarosan.....
stellapa

Stellaapa! Kép

Engedd meg, hogy így dupla ismeretlenül gratuláljak, és osztozzal az örömödben! Nem szoktam ide írni, csak olvaslak mindig benneteket, és erőt merítek az írásaitokból, de ez a hír most olyan szépen zárta a napomat, hogy nem bírtam ki, hogy nagyon sok boldogságot kívánjak nektek, sok örömöt, és mosolyt az elkövetkező életetekben!!!

Kép
Kép
szilvih

StellAnya és StellApa!
Jaj nagyon-nagyon gratulálok! Kép Ügyesek voltatok!
Ez hihetetlen, hogy az egyke baba méreteket is felülmúlták! Kép Sok-sok tejcit kívánok! Kép
És mégis szófogadóak, bár kicsit előbb teljesítették Apa parancsát! Kép
Aztán várjuk a további beszámolót, de ráér ám, mi nem futunk innen sehova! Kép

Kata!
Érthető az ingadozás, elhiszem, hogy nem könnyű. De gondolj arra, hogy minden nappal közelebb vagy a válaszhoz a nagy kérdésre. Dolgozni nem mész még egy darabig, ugye? Kép

Szilvih!
Üdv. itt. Szerintem már találkoztunk valamelyik topikban.. Kép

réka
Vendég

Stella-Stellapa!!!KépKépKép

Hát azért ez nagy meglepetés volt, miután a doki még türelmet kért...
Milyen szép ngy babák!!!KépKép
Szívből gratulálok az újdonsült TAMÁS CSALÁDNAK!!

Kép
lkt

Drága StellámKép (köszi az sms-t, de gondoltam ide is írok mindenképpKépKépKép) és drága Apuci Robi!!!
Szívből gratulálok nektek és immár nagy családotoknak!!! Nagyon ügyesek voltatok!
Mielőbbi hazatérést és nagyon nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
Ha bármiben tudok segíteni....
Nagyon sok puszi!!
Enigma

RékámKép Nem akarok sokat off-olni, de dobj nekem egy mailt és leírom a babakocsis témát, meg amit még kérdeztél, ill. bármit amire kíváncsi vagy. Elküldhetek egy listát is ha kéred.

Tali.
Mi 6-án esküvőzünk, a 7.-e OK!!! (persze ha Zuxx nem lesz nagyon másnaposKép), 12, 13 - Szlovákiában vagyunkKép Hmm???

Még egyszer sok puszi Stelluséknak!!!
BotondKép, OlivérKép Sziasztok itt!!!!!!!!!!
enigma

Sziasztok!
Micsoda jó hír! :-)
Stella család, én is tiszta szívből gratulálok!!! Elhűltem, mekkorák a babák! Egyenként is óriásak, és ketten egy pocakban... hát nem semmi!
Stellapa gyere majd mesélni, hogy zajlott ez a tréfás április elseje! :-)

Réka, köszi a biztatást, hát igen, ingadozom. Ma pl. sokkal jobb a hasam, ezzel párhuzamosan a hangulatom is jobb lesz. Nem készülök dolgozni addig, amíg nem derül ki mi van, ha meg terhes lennék, akkor egyáltalán. Ha nem leszek terhes, akkor pedig felmondok :-(

Erről a tali időpontról én még nem tudok ilyen távlatban nyilatkozni, de szeretnénk menni mi is!!!

Timi, mindig elfelejtem írni, köszönöm a kutyus tippeket! Kekszi és Virág randizhatnának a talin :-)

Kép
szkatácska

StellaKép StellapaKép
Szívből gratulálok Nektek, mindjárt bőgök...Kép Huhh. Hát célba értetek Ti is! Kép
Isten hozott, Botond és Olivér!!! KépKép
Puszi
Hajni
hajnesz

Stella Kép RobiKép OlivérKép BotondKép

Sok szeretettel gratulálok Kép Legyetek nagyon boldogokKép

wish

Szilvih,Duddu,Enigma,Szkatácska,Hajnesz!

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN! Nagyon aranyosak vagytok!

Lkt!

Neked külön is KÖSZI a kép miatt!
Nagyon tetszik!
Igazán kedves vagy!

Wish!

Neked pedik duplán tartozunk KÖSZÖNETTEL,már csak a táblázat miatt is!

Még az este megírom a beszámolót a tegnap történtekről!
Addig is Puszik Mindenkinek!
stellapa

Lányok, elsősorban Wish és Roxal, mert ti kaptatok progiszurit, hozzátok lenne egy kérdésem:
elvileg ugye 12 óránként, reggel és este kéne beadni a szurit. Reggel nagyjából egy időbe is esik a beadás, úgy hét felé van itt a nővérke, de esténként mostmár egyre korábban jön. Most pl. már volt is itt... nem szívesen szólnék neki, hogy miért jön előbb, de nyugodtabb lennék ha egy időben adná be. Szerintetek egy-két óra csúszásból lehet gond a hatékonyságát illetően? Vagy a felszívódás úgyis lassú, tehát mindegy?
Remélem írtok vmi okosat. Gondoltam hogy Dévait holnap felhívom, bár amilyen "élére", lehet hogy úgyis azt mondja hogy muszáj pontosan adni. De arra gondoltam, hogy a stimus szurikat sem kaptuk óramű pontosan, pl. az uh-s napokon.

Kép
szkatácska

Akkor jöjjön a story:

19.40-kor kaptam a telót Stellától,hogy a vérképe rossz volt,amelyből megállapították,hogy a májfunkciója romlott.
Ezért azonnali beavatkozás mellett döntöttek az orvosok.
21.20-kor végre beengedtek Stellához,mert nagyon ideges volt,szabályosan remegett mikor beléptem hozzá.
Aztán mindenki tette a dolgát,vizsgálgatták a feleségem,és közben felkészültek a császározásra.
22.00-kor betolták Stellát a mütőbe,engem pedig megkértek,hogy fáradjak át az alternatív szülőszobába.
Láttam ahogy a dokik bemosakodnak,aztán már csak egy gyors fohászra volt időm.
22.20-kor sírást hallottam,majd pár perccel késöbb már mindezt sztereóban.
Közben kijött a szülésznő,és közölte,hogy minden rendben.
22.25-kor pedig a kezemben tarthattam Botondot.
Éppen ekkor méregették Olivért,akit hamarosan szintén magamhoz vehettem.
Csak ezután vitték be a fiúkat Stellához,de csak pár percre,aztán ismét visszakaptam őket.
Közben befutottak szüleim is,akiknek meg is mutathattam a tökösöket.
Mire visszaértem kitolták Stellát is,hogy együtt örömködhessünk.
Ezután a feleségem visszavitték az osztályra,majd egy gyors búcsút követően elhagytam a kórházat.
stellapa

Stella,Stellapa!Kép
Szívből gratulálok a tökösökhöz!Jó egészséget,sok tejcsit,alvásban gazdag éjszakákat kivánok!KépPuszi.Dia
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Stelláék!
Szívből gratulálunk, és kívánunk nektek nagyon sok boldogságot, és egészséget együtt.

Szép nagy súllyal születtek a fiúk.
Egyébként úgy legyen ötösöm a lottón, mint amennyire tudtam, hogy elsején fognak születni a fiúk. Kép

Kép

Kata! Valahol olvastam, hogy van aki egyszerre adatja be a két adag szurit, ebből gondolom, hogy nem lehet nagy baj, ha hamarabb érkezik a nővérke. Bár ha Dévai így mondta, annak biztos oka volt. Na most aztán sokat segítettem.

Ági! Mikor kell tesztelned? Jobban vagy? Én folyamatosan lázas vagyok, siekrült jól belemásznom ebbe a takonykórba. Remélem nem gond a szurikkal együtt.
vanda978

SziasztokKép

Drága Tamás fiúkKép
Nagyon sok szeretettel köszöntünk Titeket ebben a nagy, idegen, félelmetes de nagyon szép világban! Kívánunk nektek minden szépet s jót! Anyának és Apának sok erőt, türelmet és kitartást. Legyetek nagyon boldogok együtt!

Sok-sok puszit küld: Olivér és Anyukája

Kép

KépKép
gigi28

Stella és Stellapapa
Tiszta szívemből Gratulálok!!!KépVárjuk majd a fényképeket ha majd haza hoztátok az aproságokat! Addig is Stella pihenjél sokat és puszikat küldök a fiúknak.Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Stella és Stellapapa
Nagyon nagyon gratulálok.Stellababák Isten hozott titeket.Kivánok nektek egészséget,sok tejcsit,nyugott éjszakákat és minden jot amit csak lehet.Legyetek nagyon boldogok.

Mindenkit puszillok!!!

Kép
póci

Sajnos csak most sikerült feljelentkeznem és persze pont ekkor történnek a legfontosabb és legszebb dolgok!

Stellanya és Stellapa!
Tiszta szívemből gratulálok és sok-sok örömet és boldogságot kívánok a fiúkhoz! A bébiknek meg sok egészséget és szerencsét ehhez az élethez!!!
Megkönnyeztelek Benneteket! És ekkora fiúkat! Stella előtt le a kalappal!
Sok puszi az egész családnak!
Melinda
Kép

KépKép
melba

Stella és Stellapapa

Annyira örülök!!! Szívből gratulálok!!!!! Kép
mot

Kiscsillag, Ági, teszteltetek? Szorítok ám.

Kata, tudom, könnyű mondani, de ne aggódj, tereld el a gondolataidat!Csak arra gondolj, hogy 36-37 hét múlva ilyen szép és egészséges babáid születnek majd, mint Stelláéknak! Csak pozitív gondolatokat küldj a pocidnak!

KépKép
melba

Stella család!
Nagyon szép súlyú babáitok vannak, isten hozta a bébiket ebben a világban. Örülök, hogy nem volt komolyabb komplikáció, megijedtem, mikor stellapa írta a komplikációt, meg az azonnali császárt. Nyugodalmas, békés babázást kívánok nektek, na meg sok tejcsit.

Kata!
Nekem nem mondott Dévai időpontot, csak annyit, hogy reggel-este kell baedni. Nálunk a reggeli viszonylag pontos volt, az esti viszont soha nem került ugyanabban az időben beadásra. Nem hinném, hogy ezen múlna, hiszen ott van az utro meg a dupha is, azt meg lehet pontosan adni.

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok!

Roxal, köszi az információt. Ma szóba jött a nővérkével hogy mikor jön este, és így kapóra jött, megkértem, hogy ha tud, jöjjön úgy hogy a 12 óra pontosabban meglegyen. Remélem majd igyekszik. :-)
Egyébként én most az Utrogestant kapom és a Progi szurit, nem kell szednem a Duphaston. Nemtom miért nem, de lehúzta a lapról mikor mondtam hogy a szuri is van.

Ma egész derűs vagyok, talán mert mára már tervezek Virág kutyával egy kis sétát. :-)
Csak egy rövidet.

Kép
szkatácska

Drága, hősies Stellánk, és a 3 Stella fiú.
Nagyon-nagyon sok boldogságot, sok fimcsi anyatejet, türelmet és nyugodt éjszakákat kivánok nektek. Vigyázzatok nagyon Anyára! Ilyen ó kis áprilisi kezdést!!!!!!!!!!

Vanda,
láz ellen priznicelj, legalább nem nyomod magadba a sok gyógyszert. Mézes tea, hagyma, fokhagyma ezerrel. Gyogyulgass, mert téged is sürget már a kis lurkóKép

Ági, Kis*
Mi a helyzet veletek? Drukkolunk ám nagyon.

Enigma,
a lurkókkal mentek kirándulni?

Kata,
ennyi csúszásból még biztos nem lesz gond. Remélem a görcsölgetés jót jelentKépCsak Light-osan a kutyasétáltatással, bár Virdzsi még nem nagyon tud rángatni, meg húzni.Kép

Nálunk minden Ok. Bár szombaton már én is mentem rókát kergetni, hát nem volt valami élvezetes. Egyébként jól viseli magát a babó, egész rendes a mamijával, élvezzük a jóidőt. Mindenkit puszilok.
Inari

KépKép
inari

Sziasztok csajok!! Hát a hír az, hogy nem sikerült, sajnos kénytelen voltam tesztet csinálni, meg meg is jött közben, úgyhogy jön a második!! Azért voltam kénytelen tesztet csinálni, mert szombat estéra valami allergiás kiütéseim lettek, és nem tudtak addni addíg semmilyen gyogyót, amig ki nem drül, hogy terhes vagyok, vagy sem. Úgyhogy szombat este után tegnap éjjel tudtak gyógyszert adni az István kórházban, és ma reggelre végre elmúlt a busójárás itthon. (képzelhetitek a fejem is fel vot degadva, meg tele volt pöttyökkel) Szóval ennyi történt a hétvégén!! Kép De érdekes módon nem vagyok elkeseredve, valószínű azért, mert ugye olvastam mindenhol, hogy első inszemnél 10% az esélye a pozitív eredménynek.

Ági28

Csajok a Dévainál kell a recepciónál szólni, hogy hányra jöttél? Vagy üljek le és várjak, majd szólítanak?

kagyló

Ági28
Sajnálom!Kép Majd a következő sikerül. Bízzál benne.

kagyló

Stelláék!! 1000 gratula!! Szép kis fiúklehetnek!!! Stellapapa vigyázz az asszonyra és a két pöttömre nagyon, ha már ennyit küzdöttetek értük!!! Kép

Ági28

Bízol is!! Igen a recepciónál kell szólni, de az mem fontos, hogy hányra jöttél. Csak ott veszik ki a kartonodat.

Ági28

Kitartás Ági! Azt mondják, a második, harmadik nagyon esélyes! Azért sajnálom, hiszen van, akinek sikerül elsőre is. De jó, hogy nem vagy magad alatt, ez egy fontos lépés a következő sikeréhez!

Kagyló, mindenképp jelentkezz be a recepciónál, különben nem fognak behívni! A recepciónál veszik elő a lapodat és viszik be a dokinak.

KépKép
melba

Lányok
Én most megyek előszőr, és most viszem a kartonaimat. Le kell adnom a recepciónál?

kagyló

Szerintem akkor kiállítanak egy ottani kartont,és a többit majd a dokinak kell odaadni.

Lehet, hogy azért nem vagyok magam alatt,mert nem volt időm ezen rágódni a viszketés miatt.

Ági28

Na csajok megyek pihenek tovább,m ert elég húzós volt az éjjszaka!! Lehet,hogy még azért bekukkantok.

Ági28

Ági28
Köszönöm szépen!
Hidd el, majd sikerül! Csak türelem kérdése. Nekem a háromból egy inszeminációm sem sikerült, és elég nehezen léptem túl rajta. De idővel mindig újabb és újabb erőt meritesz. Nagyon ritka esetben sikerül az első, úgy hallottam, hogy a többinél több esély van. Majd a következő!!!Kép

kagyló

Igen én is úgy hallottam, hogy az elsőnél 10%, a 4.-5.-nél 50% az esélye a dolognak! De nem vagyok elkeseredve,mert tudom, hogy jó kezekben vagyok. És az is lehet, hogy most ez a cslánkiütés tett be nekem. Mert tegnap reggel egy elég nagy nyillalással mutatta meg, hogy megjött, ami nálam elég ritkán fordul elő.

Ági28

Kedves Stella Család!
Nagy gratula! szerintem a májfunkciós leletet Robi intézte, mert ugye ő nem apás szülésre készült! Szóval beelőztetek- Unique még mindig egyben-! Remélem mielőbb hazamehettek és beindul a pörgés! Robi most akkor maradsz egy ideig otthon anyával és fiúkkal vagy lesz valami segítség? Õszintén szólva őrülten örültem amikor LKT írta az SMS-t, nem volt internet reggeltől, de mégis utána kurva szar kedvem lett. Azt hiszem irtó irigy lettem, de aztán megnyugodtam és megbeszéltem magammal hogy ez velünk is megtörténik legkésőbb jövő ilyenkor szóval gond egy szál se! Állatira örülök, hogy ilyen frankón végig tudtátok csinálni! Nagy gratula Neked is Robi-apa!Fiúkról majd dojál fel képet, ha majd úgy jön ki, és ők is hozzájárulnak! Stellát remélem azóta csak puszilgatod, mert mindenki küldi Neki a gratulációt!

szevasztok,
Na megvolt az újabb középidős UH, hát ne mondjak semmit és akkor tudjátok mi van! Szóval megint a baloldal érik (12.nap 20*20mm)bár az gyönyörűen, a nyálkahártya is nagyon szép, ez azért megnyugtató, én tutira veszem a Premens és a kecskerutafű tea hatását. Szóval jövő hónapban indul az inszem , mert ha már adnak clostis stimut akkor már ne csak terminált együttlét legyen, mert hát én sem bírom sokáig, na meg hát tegyük hozzá, hogy ennyit arról, hogy egyik hónapban itt a másikban meg ott érik a tüszi! Az enyém kivétel, vagy csak szórakozik, pedig én nagyon szuggeráltam. Kértem valami viszketésgátlót is, mert most vagy Krisztiántól ugrott át valami -mint tudjuk valami élősködő férkőzött a spermái közé, de már kiirtottuk de hát hozzám is eljuthatott, már a mensi előtt is éreztem egy kicsit, de gondoltam , hogy valami vegetatív viszketés, de hát úgy tűnik hogy nagyon maradni akart nálam! Szóval most kaptam Clion kúpot, látom, hogy 10db-os, nesze neked szex! A clostit majd a következő ciklus 3.napjától nyomom 2*1-et, ez számomra soknak tűnik, mert korábban a Sote-én 1*1 volt, bár azt soha nem tudjuk meg akkor hány peti ért attól. Szóval egy kicsit félek, hogy nem sok ez vagy megint elkezdek tőle puffadni -mondhatnám hízni-. Na mindegy, kit érdekel csak legyen tőle utód.

Ja holnap végetér a diétám, 9kg-ot sikerült magam mögött hagynom, még persze csinálom 6 hónapig a délig csak gyümölcsöt részt, illetve szerintem odafigyelek arra, hogy ne keverjem a különböző kajákat, mert akkor tudom tartani az elért eredményt, bár bízom benne, hogy még 2-3 kg leugrik a hónapok alatt, illetve közben szépen visszamászik, mert valaki növöget bennem.

Na puszi Farkasok J

Dudu, Inari,
Mennyi clostit írt nektek Pityu?

Kép
farkasok

Judit,
Dévai is napi 2*1 clostyt szokott adni, általában a ciklus 5. napján kezdjünk és az egész doboz el szokott fogyni, azaz 5 napig kell szedni. Remélem te is felpuffadsz tőle egy kicsit, mint én és már nem is megy le a hasad utána úgy 9 hónapig, sőt lassan boldog bálnabébivé alakulszKép remélem azért ez nem olyan rossz kivánság, mint amilyennek egy külső olvasónak tünhetKép

Ági, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de a kiütések és a gyógyszerezés miatt most talán jobb is igy. Ilyenkor lennének kialakulóban a szervecskéi, úgyhogy tudja az anyatermészet, mit miért csinál. Jó, hogy otimista vagy, nem szabad feladni, látod nekem is csak az 5. sikerült, pedig ebben már Dévai sem bizott!

Kagyló,
a recepción mindenképpen jelentkezz be!!!

KépKép
inari

Hát igen, lehet, hogy volt valami oka. De a lényeg, hogy vszinű holnap hívom Dévisz apánkat, és hajrá bele ezerrel a közepéb. Csak az a rossz az egészben, hogy szergény páromat terheltem le nagyon avval a szöveggel, hogy én kimélő módban vagyok. Kép

Ági28

Drága Stella és Stellafiúk!(Kicsik és nagyok!)
Szívből gratulálok a trónörökösökhöz!!!! Kép
én sajnos ilyen sok szép képet nem tudok küldeni, de gondolatban ezer meg ezer Gratulációt küldök!!!!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Ifjú apuci, kérlek írj Stelláról, hogy van. Ugye már minden rendben és a vérképe is jó?
Ha lesznek fotók a srácokról, kérlek rakj fel!!!!!

Kata, dédelgesd őket szorgalmasan! A pozitív tesztedet már legyártották Kép

Sajnos nekünk borzasztó hétvégénk volt. Nagymamámat bevitték a kórházba, mert megállt a Szíve.
Az egész család együtt volt, mindenki hazautazott a szomorú hírre és egy emberként imádkozunk érte….és képzeljétek tényleg vannak csodák! Újraélesztették, és már sokkal jobban van. 93 éves a Drágám és annyira de annyira akar élni! Hihetetlen erőt kaptam ezen a hétvégén! Tudom, hogy most már velünk is minden rendben lesz és haladunk a dédunoka felé!

Ma van az 1.ciklusnapom, be is hívott Dévai este 1/2 8-ra vizsgálatra.
Jön még valaki?
zizzy

Most látom, hogy amit beírtam úgy fél három körül, nem látszik. :-(
Ági, neked írtam igazán, hogy nagyon sajnálom amiért nem sikerült. Azt hittem, te leszel előttem az éllovas. :-(

Kép
szkatácska

Hát Kata sajna nem így lesz, reméljük lasan én is beállok a sorba!! Kép na megyek, mert nagyon viszketek megint!! Kép

Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: