A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Zsuzsu! Majd lecsekkelem, hogy oke-e megKép
orsoly

Doris!

Még mindig 2 in 1.KépKép
Kiirásilag van még 4 napja, elöirányzottan pedig 2.Kép
Ma meglátjuk, hogy mit mond a doki méhszájügyileg, remélem csupa jót!KépKépKép

Zsuzsu!

Clostival általában 5-9. napig 1*1, 2*1 stb. (egészen 5*1/nap-ig lehet elvileg emelni) az adag, de ujabban inkább elöbb kezdik, 2-6. napig szedetik. Ki igy, ki ugy. 10 szemet egyesével szedetni 10 napig még nem hallottam.
Azért jó lett volna, ha az adagolást pontosan elmondja, és nem ugy, hogy mindegy, mert az ö dolga pont az, hogy teljesen egyértelmüen meghatározza.

Edith!

Azt azért én nem tartom okénak tejesen, ha valakivel sokáig szedetnek (1 év) egy gyógyszert anélkül, hogy tényleges eredménye lenne. Ilyenkor mindig követte is UH-val a peteérést???? Mert ha igen, és peteérés ellenére nem jött össze a baba, akkor néhány hónap elteltével esetleg más okora is kellett volna gyanakodni és kivizsgálni, nem tovább adni a gyógyszert. A teherbeesés átlagos idötartalma tényleg 1 év, de gyógyszer nélkül!!!!

Orsoly!
KépKépKép
Majd elmúlik! Ne idegeld magadat.KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Marcsi
Vasárnap megvolt az inszem. Azt mondta a 13. napon (csütörtök) a doki, hogy gyönyörûek a tüszõim. Viszont a nyálkahártyám 3mm Kép volt. Kaptam rá Mikrofollint 1/4 szemet, amit vasárnapig kellett szednem. Most titokban, az orvos tudta nélkül szedek napi 1 szem gyermek Aspirint. Szerinted feltornázhatom még megfelelõ vastagságúra? Azt mondta a doki, hogy napi 1mm-t vastagszik. Kicsit elszomorodtam.......nem kicsit, nagyon, mert már annyira jó lenne és annyira elegem van mindenbõl. Te méred a hõdet?
Lujza
lujza

EdelweissKép
Folyamatosan drukkolok ámKépKép Pihenj sokatKép
MarcsiKép
Neked is nagyon drukkolok, írok majd magánbanKép
LujzaKép
Ne keseredj el, hisz nincs még semmi veszve!!!Kép
BesztiKép
Két nap??? Ettõl libabõrös lettemKépKép Így elrepült az idõ!!!KépKép Nagyon drukkolok, hogy az orvos csupa jót mondjonKép
MJMóniKép
Gratulálok az úszikálásodhozKép Csak így továbbKép
OrsolyKép
Fel a fejjelKép Vannak néha frontok, aztán helyreáll a rendKép

Puszi: Doris
doris

BesztiKép
Köszönöm szépen Neked is az információt. Mostmár nagyon hajlok arra, hogy vagy a 3-7 napi 2 szem, vagy az 5-10 napi 2 szem variáció mellett döntsek.

Gondolom, izgalmasan telnek a napjaid. Már nem sok van hátra.Kép Nagyon szorítok, hogy simán és gyorsan menjen a szülés.
A nagyobbik gyerkõcre ki vigyáz addig, amíg kórházban leszel? A szüleitek?

Ha megszületik a kisbabád, valahogyan üzenj nekünk, hogy mi is Veled örülhessünk, jó?Kép

LujzaKép
Ha napi egy mm-t nõ, akkor a 20. nap körül, amikor a beágyazódásnak kell lennie, már kb. 10 mm lesz és az már jó.Kép
Szerintem, ha a dokid nem látott volna esélyt a teherbeesésre a nyálkahártya miatt, akkor nem csinálta volna meg az inszemet, hidd el.Kép
Próbálj megnyugodni és csak pozitívan gondolni a jövõre. Nagyon drukkolok és küldök egy kis energiát: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi: Zsuzsu

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Névtelen

Amikor elõször sikerült kis mosolygós fejet varázsolnom, én is nagyon örültem.KépKépKép
zsuzsu

Zsuzsu
Nagyon aranyos vagy! Ez olyan nagyon jólesik. Tudom nem szabad feladni. Az orvos is mondta, hogy az baj, ha feladom, nem szabad.
Doris
Neked is köszönöm a bíztatást.
Lujza
lujza

Zsuzsu!

A férjem, ha a szülés után hazajön, biztosan értesit titeket.KépKépKép
Az anyósom Kép fog vigyázni a fiamra addig amig a kórházban vagyunk (a férjem azalatt még dolgozik, csak utána fog szabit kivenni, ha már hazajöttünk), már szombaton elmentünk érte.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Marcsi
Minden lombikosnak feküdni kell 2-3 napot szigorúan és utána meg a nappal legalább 50%-át. Gondolom, hogy minél nagyobb legyen az esélye a megtapadásnak. Azt hiszem ez a 8 sejtecske nagyon jó eredmény lehetett, mert szt mondták, hogy az nagyon jó. Azért arra kíváncsi lennék, hogy mennyi idõsen hány sejtesnek kell lennie egy kis embriónak. Próbáltam rákeresni, de nem találtam, pedig nagyon érdekelne. Nincs valakinek ezzel kapcsolatos infója?

Doris
Köszi! Eddig úgy tûnik nagyon jól csinálod. KépKépKép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!

Annyit, de annyit irtatok Kép! Alig gyõzöm olvasni, enni még mindig nem ettem, úgy látom, ebbõl már csak ebéd lesz. Az asztalomon mindenfelé különbözõ papirok hevernek, azt sem tudom, melyik hova vág, pedig útálom a rendetlenséget, neki kéne fogni, de nem tudok tõletek elszakadni Kép Megirtam a levelet E.doktornõnek, nagyon kiváncsi leszek a válaszára. Most a topicot nem terhelném a görbéimmel. És most telefonált a párom, hogy negyedóra múlva jön értem, megyünk ebédezni!

DORIS,
a méhészet tényleg külön világ, de nagyon okos kis jószágok. Holtszezon télen van, akkor lefogy a népesség, a telelõ népség összehúzódik egy nagy fürtbe, és melegitik egymást. Munka van velük bõven, nem részletezem, mert oldalakat tudnék irni Kép. Majd küldöm a görbéimet is, megtennéd, hogy olyan klassz diagramot gyártasz az értékekbõl? Tanultam pedig valamikor, de most valahogy nem áll rá a kezem.

MONI,
köszi az infókat, lehet, hogy megpróbálok beszerezni egy olyan ovulációs hõmérõt, bár lehet, hogy furán fognak rám nézni a gy.tárban Kép És jól mondja ZSUZSU, még nem szedem a Clostit.

TIMICI,
szerintem is keress más dokit, hogyan lehet egy orvos ennyire érzéketlen? Az a lényeg, hogy Te és a baba is jól vagytok, csak igy tovább!

GITTA,
akár most is kezdhetjük a koncertet! Tökre fel vagyok ma pörögve, mi van velem??? Én is úgy érzem, mint Zsuzsu, hogy a bolondját járatja velem a testem, a ma reggeli 37,1-gyel. Cserélhetnénk anyóst, az enyém idõnként rászolgálhatna a Kuka becenévre Kép Lehet, hogy ez a jobb Kép?

LUJZA,
+++++++++++++ Kép Ez a lufi-érzés szerintem jót jelent, szoritok! Nem lesz semmi gond, ne stresszelj!

EDELWEISS,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++ Szerintem a szurkálás jó jel Kép. A vérvételt meg fogom kérdezni, fõleg azért, mert mivel vidékrõl megyünk, ne menjünk már potyára. Egyúttal megkérdezem az andrológiát is, mivel a páromnak is van beutalója, jó lenne egy füst alatt elintézni, ne kelljen kétszer utazni emiatt.

MARCSI,
hogy vagy?

ORSOLY,
ballábas volt a pasi, felejtsd el, ne idegeld magad!

ZSUZSU,
akkor hogyan fogod szedni a Clostit végül? Kedvenc mondásom jutott Rólad eszembe: "Olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem???" KépKép És én is akarok kabala-Clostit!

Na, befejezem, mert miközben irtam, megint annyi irás született szerintem, hogy abszolúte nem leszek aktuális, másrészt mindjárt itt vannak értem, meg már teljesen elvesztettem a fonalat... Tök dinnye vagyok ma Kép Elnézést, ha valakinek nem válaszoltam.

Puszi,

KnéRita
knérita

Zsuzsu!
Nem hiszem, nem lehet õt senkivel összekeverni! Kép De megnyugtat, bár nem vigasztal, hogy másnak is ilyen "aranyos" anyósa van! Kép Egyszer össze kellene ereszteni õket, hátha rájönnek, hogy ez így nincs jól! Kép

Edelweis!
Szorítunk! Nem hagyjuk abba egy percre sem! Kép Csak meg ne fulladj a nagy szorítás közben! KépBízom benne, pár hét és már látod pöttömkét az UH-n! Kép

Moni!
Köszi, remélem még megy lejjebb is! Kép
Irigyellek, hogy tudsz úszni járni! Én is elterveztem, hogy megyek, de az élet közbeszólt. Nálunk egy belépõjegy az usziba 500 Ft-ba kerül. Ez nekem még heti 3 alkalommal számolva is sok egy hónapban! A bérlet meg pláne! Kép

Orsoly!
Mi a gond? Miben tudnánk segíteni, hogy ne legyen rosszkedved? Kép Most olvasom... Ne is törõdj vele! Én már rájöttem nem érdemes rajtuk idegeskedni, úgysem használ nekik! De nekünk se! Kép

Edith!
Gratula! Sok sok akciózást kívánok! Persze szép eredménnyel! Kép

Lujza!
Még minden lehet! Csodák pedig igenis vannak! Kép Babó is lehet belõle meglátod! Kép

Beszti!
Gratulálok, hogy szalad az idõ! Kép

KnéRita!
Nem hiszem, hogy az én anyósommal jól járnál! Kép Tud olyanokat produkálni, hogy ihaj! Még az útlevelét sem tudja egyedül elintézni!!! Nekem kellett kimennem a munkahelyemrõl, hogy el legyen intézve neki! Önnálló felnõtt nõ???

Lányok!
Mi van mostanában velünk? Mindenki a magas hõjére panaszkodik! Kép Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Miért lesz az én levelem mindig ilyen hosszú?
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

BesztiKép

Igen, valóban sokalltam én is az 1 évet. Azt mondjuk nem részletezte, hogy volt-e "pihenõidõszak" az egy év alatt.
Remélem, nem kell egyikünknek sem iyen sokáig várni.KépKépKép
Egyébként azt mondta, ha pár hónap alatt nem jön össze a baba, továbblépünk.

LujzaKép

Ne keseredj el, bizakodni kell. lehet, hogy épp elég lesz neki az a vastagság is, amit ezekkel a gyógyszerekkel el tudsz érni.

ZsuzsuKép

A legutóbbi ciklusaim 29-32 naposak voltak. Elõtte elég rendszertelenül jött meg, heteket is késett. De ez közvetlenül a fogamzásgátló abbahagyása után volt. Azt megelõzõen 28-30 napra általában.

Én nagyon örülnék egyébként az ikreknek.KépKépKépKépKépKép
Hol kell csatlakozni a táborba?KépKép

Puszi mindenkinek!

Edit
edith

EdelweissKép
Beszélgess a manócskával sokat-sokat-sokatKép
RitaKép
A grafikon Edelweiss mûve volt és én is az elsõ táblázatot töltögetem ki újra és újraKép Szívesen megcsinálom Neked is csak küld bátranKépA méhészet izgat....Kép
GittaKép
Nekem az a problémám, hogy ebben a hónapban nem akar emelkedni a hõm...mintha többször lenne pé-em vagy egyáltalán nem lenne...Kép Talán a karibi nyaralás és az idõeltolódás keverte meg a hormonjaimatKépKép Soha rosszabb oka ne legyenKép Majd a következõ ciklusban visszaállKépKép

doris

Mindenkinek jó pihenést kívánok.
Küldök egy jó képet, viduljatok fel!

image{d:mrbean.gif}

Foka
Névtelen

d:
Képmrbean.gif
Névtelen

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy felfedeztem ezt a lapot. Az ember azt érzi, nincs egyedül a problémájával.

Második gyerekünket tervezzük épp. Az elsõ véletlen lett, így az a probléma nem vetõdhetett fel, mi lesz, ha nem sikerül. De most sajnos nagyon pesszimistán állok a dolog elébe. Nagyon szeretnék babát, ez az egy foglalkoztat egyedül, persze a kislányomon kívül. De sok nyugtatót, antidepresszánst szedtem. Félek, hogy ezek ártottak a fogamzóképességemnek. Elsõ hónap telt le eredménytelenül, pedig több mint egy hetet késett a menzeszem. Általában sajnos az én ciklusom 28 és 35 nap közé esik. Kiszámíthatatlan.
Olvastam a hõmérõzésrõl, de még nincs kedvem hozzá. Jó lenne minden erölködés nélkül pozitív eredményt elérni. Persze egy hónap után még nem kellene nyavajognom, de már egy picit beleéltem magam a terhességbe, mivel ennyit késett.
Írjatok nekem részletesebben a hõmérõzésrõl. Megköszönném.
nelli2

Sziasztok!

Elköszönni ugrottam be, mert holnap már nem leszek internet közelben, csütörtöken pedig indulunk Gyulára 2 hét pihire. Remélem a nyaralás kicsit helyrerázza a lelkemet, mert most nagyon rossz passzban vagyok.

Marcsi, Lujza!Kép
Nagyon drukkolok nektek az inszemhez, nagyon-nagyon kéne már egy pozitív inszemes példa, ez a sok sikertelenség igen-igen elkeserítõ. Kívánom, hogy ti legyetek a követendõ minta.Kép

Edelweiss!Kép
Neked is nagyon szorítok, hogy jól megtapadjon Pöttömke. Pihenj sokat és ne izgulj, csak amennyit feltétlen muszáj.Kép

Beszti!Kép
Neked könnyû és gyors szülést kívánok, hogy mielõbb magadhoz ölelhesd a Picurodat és sok-sok tejcsikét.Kép

És persze mindenki másnak is sok sikertKép, remélem 2 hét múlva csupa-csupa jó hírrel vártok.Kép

Puszi, Edi
edi

KornéliaKép
Üdv a körünkben.

Szerintem az antidepresszánsoknak már nincs hatásuk a szervezetben, vagy ha vannak is nagyon minimálisak lehetnek. De azért nem ártana megkérdezni a nögyogyidat, hátha javasol még 1-2 hónap kihagyást.

Az igazat megvallva nem javasolnám neked a hömérözést. Több indokom is lenne rá.

Az elsö legföbb ok, az, hogy egy hónapKépKépKépKép óta próbálkoztok. Ez nagyon, nagyon kevés. És most nem megsérteni akarlak, hanem inkább bátorítani.

A második ok a kislányod, mint bizonyíték, hogy semmi gond sincsen a teherbeeséssel.

A harmadik ok, az, hogy a 28-35 napos ciklusok jónak tünnek, hosszúságilag, vagyis nem 50-60 naponta menstruálsz.

A negyedik ok pedig az, hogy ha elkezdesz hömérözni akkor lehet, hogy feleslegesen örlöd majd az idegeidet és nem ajánlanám föleg azért, mert már antidepresszánsokat is szedtél depresszióra, más miatt. Ez lehet, hogy csak mélyebbre taszítana, vagy visszataszítana egy rosszabb szintre.

És végül az ötödik ök, nézd meg mit csinált a nagyon babára vágyás a ciklusoddal. Késett és reménykedtél. Ez tuti idegi alapon müködik nálad.

Még le akartam írni a hömérözés fortélyait, de már így is hosszú lett az üzim. De azért megírom, ha valaki nem teszi meg helyettem amíg tápolok.

BesztiiiiiiiiiiiiiKépKépKépKépKép
Mást nem is mondokKépKépKép

Pusszantás,
Moni
mj

EdiKép

Gyula jól jött most, mert nagyon szép. Én most voltam szombaton. Biztos kicsit jobb lesz a hangulatod. Ha felmentek a várba, kérd el a belépõ jegyet, mert hajlamosak nem odaadni. Ilyenkor a bejáratnál lévõknek a zsebébe vándorol a pénz. Egyébként a vár renoválására fordítják a bevételt.

EdelweisKép

Én is nagyon szorítok nektek.Kép+++++++++++++++++++++++++KépKép

KornéliaKép

Üdv nálunk.KépKépKép

Remélem, hamarosan sikerül neked is a második baba.KépKép

Edit
edith

Kornélia
És még valami. A nyugtatók és az antidepresszánsok szerintem nem befolyásolják a termékenységet. Inkább a depresszió, letargia, idegeskedés az ami befolyásolhatja.

Szóval, ha már jól vagy és jól érzed magad és túl vagy a nehezén és elmentek a felhök a fejed fölül, hidd el a gyogyiknak nem lehet olyan mellékhatásuk, hogy nem esel teherbe miattuk. Ezek nem fogamzásgátlókKép (és tudod, ha a fogamzsg.ót abbahagyja valaki az bizta terhes is maradKép)

Üdv,
Moni
mj

KornéliaKép
Én szívesen leírom Neked a hõmérõzés fortélyait de még ne vágj beleKép Egyébként vannak kifejezetten olyan antidepresszánsok, melyek nem árthatnak a magzatnak csak fel kell hívnod az orvosod figyelmét, hogy bármikor babás lehetszKép
Hõmérõzni hagyományos higanyos hõmérõvel kell minden reggel közvetlenül ébredés után.(hétvégén is ugyanabban az idõpontban) Ez azt jelenti, hogy sem pisilni, sem felkelni, sem inni...stb. semmit sem szabad csinálni. Lehetõleg minden reggel azonos idõben kell mérni (hüvelyben vagy popsiban) és a mért értékrõl fontos tudnod, hogy egy késõi lefekvés, alkohol fogyasztás, stressz, álmatlanság...stb. is befolyásolhatja. A mérések eredményeit mindenképp fel kell jegyezgetni az utólagos kiértékelés miattKép
Én is úgy látom, hogy semmi okod egyenlõre az aggodalomra és kár belevágnod ebbe a nem kis stresszeléssel járó mûveletbeKép Azt kívánom, hogy ne maradj itt sokáig, hanem sikerüljön mielöbb átköltöznöd a "Friss kismamák..." topikjábaKép
EdiKép
Írok majd magánban, csak megvárom, hogy hogyan reagál a PárocskámKép El tudod még olvasni a leveleket, vagy meddig leszel gépközelbe?

doris

Sziasztok!

Egész nap nem volt internetünkKép
Szóval ma vagyok a 30. napon és még mindig semmi..Igaz görcsölgetek, meg kajálás után hányingerem van, de más semmi..
Hallottam már mástól, hogy mikor terhes lett ugyanúgy megvannak a menzesz tünetek, de aztán mégse jön meg.
Ez igaz lányok?

De jó lenne......Álom, álom....

Millió pussz: Ildi
hercegné

Doris!Kép

Levél jöhet, 4-ig vagyok, és otthon is benézek még.

Edi
edi

Edit!Kép
Kösz az infókat Gyuláról.Kép

Ildi!KépKépKép
Szinte mindenkitõl ezt halljuk, hogy mensis tünetek, de mensi sehol. Nagyon esélyes vagy.Kép Drukk-drukk!Kép

Edi
edi

Lányok!
A Zsuzsu nem tud belépni az internetre, de reméli hamar helyreáll és újra köztünk lehet.

Edi!
A nyaralás biztos jót tesz majd a hangulatodnak. De most jelen körülmények között teljesen érthetõ hogy el vagy keseredve.
Miért csak szeptemberben próbálkoztok újra inszemmel?

Lujza!
Gyerek aspirinbõl is csak fél szemet szedjél naponta. Edelweissnek is ennnyit írt elõ a doki. Nekem viszont az enyém anpi 2*max. 1 dl vörös bort. Gondolom ez is a használ a beágyazódásnél, a méhnyálkahártyánál, vagy ki tudja. Nem tudom hogy elég vastag lesz-e a méhnyálkahártyád, de már úgy sincs mit tenni, csak azt, hogy nem idegeskedsz. Ez most nagyon fontos. Én is türelmetlen vagyok már, megértelek. De a nagy számok törvénye alapján reménykedem, hogy minél többet próbálkozunk annál közelebb vagyunk a sikerhez.

Beszti!
Hát ez nagyon izgalmas. És milyen a közérzeted? Nehéz már a lét? Még szerencse, hogy nincs olyan kánikula.

Kornélia!
Üdvözöllek. Az biztos hogy a jó idegállapot nagyon fontos a teherbeesésnél. Most is depressziód van?

Doris!
Az idõeltolódás megzavarja a ciklust. Tapasztalatból mondom.

Marcsi
Marcsi

IldiKép

Én is drukkolok neked nagyon!+++++++++++++++++++++++KépKépKép
A tünetek biztatóakKépKép

Lányok!Kép

A hõmérõzésnél mikor jók az esélyek? Ha a hõmérséklet a peteérés után felmegy legalább fél fokkal, majd fenn is marad? Ezt kell várni, ugye?
edith

Edi, edithKépKépKép

Köszönöm szépen, arik vagytokKép

Pussz: Ildi
hercegné

Marcsi!

Azért lesz csak szeptemberben a következõ inszem, mert most mi utazunk el, augusztusban meg a doki lesz szabin. Sajnálom, hogy így jött ki, nem gondoltam rá, hogy még a dokival is egyeztessem a nyaralást.Kép Lesz idõm bõven felkészülni a következõ inszemre, remélem meglesz az eredménye is.

Edi
edi

Sziasztok!

Bucsuzom, holnap megyek korházba a laparra, de csak csütörtökön csinálják. A héten már nem leszek netközelben.

Ildi, szoritok, jol hangzik amit irtál.

Orsoly, köszi az Inferitys ötletet, megnéztem. Van, ami más mértékegységben van, meg persze kellene a 20. napi eredmény is, hogy igazán látni lehessen.

Tudtok valamit a Mastodynon nevü homeopátiás szerröl? Erazmusz topicján olvastam, már nincs idöm rákeresni.

Sziasztok, Eni
Eni

Sziasztok!Kép

Timici!Kép Aranyos vagy, hogy próbálsz még rábeszélni a nyári inszemre, de mostanra már teljesen határozottan eldöntöttük a párommal, hogy a legközelebbit csak a szeptemberi, már nyugis idõszakban kezdjük el. Amúgy el sem tudom mondani, hogy mennyire jól érzem magam, hogy lassan egy hónapja se dokit, se kórházat nem láttam!Kép Igazi hormonkezelést nem kaptam, ha csak a 10szem Closti nem számít annak, úgyhogy remélem, hogy szeptemberben nem lesz nehéz újra felturbózni a szervezetem.
Amit a dokidról és a vizsgálatról írtál, az elég horrorisztikusan hangzik. Remélem már találtál egy másik dokit! Örülök, hogy ettõl függetlenül manócska jól érzi magát odabent!Kép
Az nagyon jó lenne, ha összefutnánk majd a suliban!!KépKép
Marcsi, Lujza!Kép Továbbra is szorítok! Nem ám feladni idõ elõtt!Kép Küldöm a pozitív sugaraimat:++++++++++++++++++Kép
Edelweiss!Kép Pöttömkének meg itt vannak a tapasztó sugarak:++++++++++++++++++++++++++Kép
Várom a jó híreket!Kép

Puszi mindenkinek,
Sien.
Sien

EdiKép
Megkaptuk a leveled, várjuk a hívástKép Pihenjetek jól, ha esetleg Mi már nem találkoznánkKép Aztán hátha nem is lesz szükség arra a szeptemberi inszemre...Kép
IldiKép
Csak így tovább, a tüneteid nagyon-nagyon jókKépKép
EniKép
Nagyon izgulok Érted is...a lapar sem piskóta. Ügyi légy és sokat gondolunk RádKép Remélem mihamarabb tudsz majd jelentkezniKép
EdithKép
Pontosan. Lehetõleg el kell érnie a 37. C-t vagy még fölé is kell egy kicsit kúszni és a menziig jó ha fennmarad. A legjobb persze, ha le sem esik 9 hónapigKépKép

doris

Sziasztok!

Nem jutottam ma ide többet, és már megyek is haza KépKép

DORIS,
holnap küldöm a görbéimet, jó?

ILDI,
jól hangzik!

Pussz,

KnéRita
knérita

Jajj LányokKép

Köszi Mindenkinek a drukkolástKépKépKép:

De most úgy görcsölök, hogy csak naKépKépKép

Ildi
hercegné

SienKép
Jól döntöttetekKép Van már terved a jövõt illetõen? (a munkahelyre gondolok...)
RitaKép
Rendben, amikor kedved és idõd engediKép

doris

Sziasztok!

Egy kicsit eltüntem, de sajnos olyan meló volt ami határidõs. Holnaptól már jobban rá fogok érni.

Doris!
De jó hogy újra itt vagy!Kép
A Norcoluttól megjött még a múltkor.Most szedem a MACA-t amit Monitól kaptam. Mérem a hõmet és beindulnak az akciók.

Rita!
Sajna nem volt még idõm végigolvasni mindent, remélem nem jött meg!

Edelweiss!
Én is nagyon szorítok neked és Évának is!Kép

Edi!
Sajnálom hogy nem sikerült.

Most sajnos mennem kell, majd holnao jövök!

Mindenkinek puszi

Andy
Andy

Sziasztok!

Nagyon köszönöm Nektek a biztatást, fõleg Neked Móni!
Igazatok van, teljes mértékben. Még nem szabad izgulnom! Legjobb lenne nem gondolni rá, lazán venni! Csak nagyon nehéz.
A doki is azt mondta, nem árthatnak ezek a gyógyszerek.
Csak ilyenjor olyan lassan tellik az idõ.

Marcsi!
Már 2 - 3 hónapja nem szedem az antidepresszánst, és január óta a nyugtatót. Most jó állapotban vagyok.

Ildi!
Mitõl görcsölsz? Lehet, hogy jön a baba?

Nelli
nelli2

Doris,
Ma megyek az orvoshoz, ugyhogy holnap tobbet tudok mondani. Milyen volt a nyaralas? Kuld elmenybeszamolot - legalabb azon keresztul en is nyaralok egy kicsit. (En mar tobb mint ot eve nem voltam nyaralni s ha minden igaz meg egy-ket evig ne is lesz ra alkalmam)

Marcsi, Lujza
Drukkolok nektek........

Cipomama
Cipomama

Sziasztok LányokKép
Szép jó reggelt mindenkinekKép
CipómamaKép
Küldök részletes utileírást a nyaralásunkról és nagyon-nagyon drukkolok Nektek holnapraKép Légyszi írj majd magánbanKép
AndyKép
De jó, hogy megjött és most már Ti is egyenesbe kerültetekKép Mindent bele! Jó lenne húznunk egymást nem?
SienKép
Már tegnap kérdeztem, de lehet, hogy nincs idõd visszaolvasni az elõzõ üziket ezért újra érdeklõdöm, hogy tudod már hová mész dolgozni, mit fogsz csinálni szeptembertõl?

doris

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! Kép

Edit!
Felvettünk az ikreket akarók táborába! Kép
Addig is:
Kép

Hogy vagytok ezen a szép reggelen? Kép Ma szuper a kedvem! Kép Remélem neketek is! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Szép jó reggelt, Lányok!

Én vagyok az elsõ? Nocsak...

ANDY,
irtam Neked a múltkor, megkaptad? Már hiányoltalak!

ILDI,
mizújs? Ugye nem jött meg? Nagyon kéne már egy elsõ ember, aki meginditja a baba-esõt Kép

DORIS,
még itt van a fõnököm, de amint elhúzza a csikot, küldöm a görbéimet. Kiváncsi vagyok, Te mit látsz ki belõle.

Velem ma annyi a helyzet, hogy még mindig nem jött meg, a hõm 37, most már tök bizonytalan vagyok, hogy mi van most. A hasam úgy feszül, mint mensi elõtt szokott, de a mensimnek se hire, se hamva.
Idemásolom Erazmusz értékelését a hõgörbéimre vonatkozóan, valami hasonlót gondoltam én is.
"A görbékbõl az látszik, hogy van valamilyen hormon probléma, de nem tudom,
mi? Talán a prolactin szinttel van baj. Majd kiderül, ha elkészül a hormon
mérés. Minden esetre egy kicsit rövid a ciklus elsõ szakasza, ami a M. 1.
napjától az ovulációig tart. Ha valóban lenne megtermékenyülés és nincs
beágyazódás,akkor az ennek lehet a következménye. Mert akkor vékony a
nyálkahártya. Csináljanak a 10 nap környékén hüvelyi UH vizsgálatot a
nyálkahártya vastagságának megmérése céljából.
Pontosat a hormon eredmények birtokában lehet mondani.
A menses elõtti barnás folyás azonban lehet krónikus gyulladástól is. Ha így
lenne, akkor a Gynevac beadása után az meg fog szûnni."
Ma kapom a 3. Gynevac-ot. És E. levele is megerõsitette azon hitemet, hogy a nyálkahártyámmal van bibi, majd most kiderül, ha megjön végre és elmehetek a vérvizsgálatra. Csak ha jönni akar, akkor jöjjön már, ne várakoztasson itt engem, ne ölje az idegeimet.

Na, meló van, mennem kell, gyertek és irjatok!

Cupp,

KnéRita
knérita

Madárfüttyös reggelt Mindenkinek !

Ildi
Mi újság ? Görcsölsz még ?

Lányok
Mensi elõtt fokozatosan esik le a hõ, vagy hirtelen a jó ? Korábbi hozzászólásaitokból olvastam, hogy sok lánynak aznap esik e amikor megjön a mensije.
A ciklus 26. napján vagyok, görcsölget a hasam, de ma már csak 37 volt a hõm (37,2) volt a csúcs. (28-30 napos ciklusaim vannak). Sajnos megint nem lett pocaklakóm, de pozitív az, hogy még nincs barnás trutyi. Lehet, hogy megúszom és a Closty rulez, ahogy Erazmusz mondja.

Sziasztok
CatEye

Cat
Kép
cateye

RitaKép
Megnézem a görbéidetKép Ha nincs babuka én is kívánom, hogy mielöbb jöjjön meg Neked, hogy mehess a vérvizsgálatraKép
CatEyeKép
Nincs konkrét "szabály" arra vonatkozóan, hogy pontosan mikor esik le a hõmérséklet. Nekem a hormonkezelés utáni 2 hónapban fokozatosan zuhant és csak a 3. napon jött meg, de az elõzõ 3 ciklusomban a leesés napján (pont a 29. napon) meg is jött a menzim. Mindkét eset "normálisnak" mondható. Örülök, hogy már nem "barnázol"Kép
GittaKép
Köszi a babukákatKép Nagyon édikékKép

doris

Sziasztok!

Drukkolok Neked KnéRita és Ildi! De mindenkinek.
Már nagyon várom, hogy elmúljon a menzeszem, és újból elkezdjük a babaprogramot!
Remélem, hogy nem lesz szükségem hõmérõzésre, mert tényleg nagyon stresszesnek tûnik. De azért a menzesz idõpontjában is igen izgalmas várni, mi lesz.

Ha valaki fiút szeretne, mit tegyen? Azon kívül, hogy a peteérés idõpontjához nagyon közel kell együtt lenni.

Nelli
nelli2

NelliKép
Nem tudom, hogy ki tud majd Neked segíteni, de szerintem itt a lányok többsége "pusztán" egészséges gyermeket szeretne nemtõl függetlenül...Kép Esetleg nézz be a "Jónás módszer..."-es topikbaKép

doris

Sziasztok lányok!Kép

Jó reggelt mindenkinek.

DorisKép

Köszi, hogy írtál a hõmérõzésrõl. Te is méred? Ma 36,8-at mértem. az is jó, ha mondjuk csak 37,1-ig megy fel a peteéréskor, és ezt tartja?

LányokKép

Ti is szeditek az Elevitet? Én most kezdtem el. Szerintetek milyen?

Puszi: Edit
edith

EditKép
Nagyon szívesen, máskor isKép Én is hõmérõzöm, bár már nem annyira görcsösenKép Az nagyon jó, ha a hõmérsékleted eléri a 37,1-et és tartja a menziig vagy méginkább jó, ha 9 hónapig fent maradKépKép Az Elevitet én is szedem január óta + napi 1 Folsavat. Kétnaponta elég egy Elevitet beszedned és csak a terhesség alatt érdemes minden nap bevenni. Nekem jól bevált. Igaz étvágyat csinál de egyébként elmúlt tõle a hajhullásom. Kb. 2 hónapja elhagytam, mondván minek hízlaljam magam, de két hete újra elkezdett hullani a hajam ezért ismét szedemKép Nem a gyógyszer hízlal, ne ijedj meg, hanem a megnövekedett étvágy okozza a gyarapodást...Kép

doris

GittaKép

Köszi,hogy felvettél az ikreket akarók táborába. Jó is lenne. Nagyon aranyosak ezek a babák!KépKép

CateyeKép

Nagyon jó, hogy nincs barnásozás. Én is nagyon örültem, hogy teljesen normálisen jött meg legutóbb.Mit jelent az, hogy a Closty "rulez"?

Nincs valakinek egy szép szabályos görbéje? Szeretném látni, mikor mutatja azt, hogy minden rendben.

Puszi: Edit
edith

DorisKép

Akkor én is két naponta szedem. A Folsavat mire ajánlják?

LányokKép

Azt hallottam, hogy a Béres-csepp a ciklust kitolja. Errõl tudtok valamit? Az egyk ismerõsömék már 6 éve szerettek volna babát, most sikerült az idén. Azt mondja, Béres-cseppet szedett elõtte, mert rövedebbek voltak a ciklusai.
edith

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: