A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nagy gratuláció Ann
PETIKE MEGSZÜLETETT! Kép Kép Kép

Most beszéltem Annácskával:
20.20 perckor, 3400gr, 55 cm-el kibújt Petike. Mindketten jól vannak, éppen szopiznak. Kép
titati

Titati
Most te előztél be.
Gratulálok Annácskának és a családnakKépKépKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Gratulálunk Annácskáéknak!!!! Kép

Szegény Vikó! Én ezt nem is értem, hogy nem lehet ezt a mai világban kiszűrni időben????

Mi most jöttünk meg a moziból, érdemes megnézni a Jégkorszak 2-t (már ha sikerül ugye baba mellett Kép ), nagyon jó volt!!! Kép

Nadine, a szülésfelkészítőn külön megtanították a gátmasszást, ami azt jelenti, hogy nem csak kenegetni érdemes (bár szerintem több, mint a semmi), hanem hüvelykujjat beakasztani és tágítgatni. Minden nappal több ujjnyira tágul, nekem már 4 ujjam befér. No nem valami guszta erről így írni, szóval ha részletezzem írd meg és megy a mail. Kép

Livi, sebaj, itt az éjszaka, majd még most is történhetnek izgalmak. Kép Épp azon filóztunk a párommal, hogy vajon miért főleg éjszaka vannak a fájások? Valami más olyankor?

Annyira nincs kedvem már az éjszakákhoz, mert ugye egyedül vagyok, a párom alszik, nem tudok alduni, kijövök inkább, hogy ő legalább alhasson és várom a reggelt. Rémes. Én akit régen mormotának, meg bunditának becézett a párom. Kép

Na jó éjt mindenkinek, megnézem, hátha a TV-ben van valami... Kép

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Tünde: Kép

Anita: szerintem simán mehettek

Bartika: mindenkinek nézik a csípőjét. A fiúknak is.

Annácska: gratulálok!!!!

Viko: drukkolok nagyon!!!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Annácska és családja: Gratulálok! Nagyon sok boldogságot Petikéhez!Kép

Vikó: Drukkolok én is nagyon!

Babetta, Eszti, Cory: kösziKép Úgy néz ki,hogy reggel akkor útra kelünk, bár még megvárom, hogy ébred az ifjúKép

Barti: Tudom ez most nem vigasztal, de a vége ilyen. Én is szinte minden éjjel virrasztottam a gép előtt, meg sokan itt a topicból! Tényleg nincs sok hátra...

Botikép eltolva máskorra, nincs időm feltöltögetni, még nincs kész holnapra a dolgozat!

Ildi: Gyönyörűség Natasa!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Annácska és Peti, óriási gratula!!!!! Jó rég nem volt már baba a topicbanKép Épp itt az ideje!!!

Vikó drukkhegyek mennek innen délről, hogy minden oké legyen Dominóval!!! Üzenem neki hogy a sógorom is április 1-eiKép

Nem tudom ki kérdezte, de úgy tudom hgoy kezeletlen cukorbetegségnél a baba is cukorbeteg lehet, és szülés után bekómálhat. De ez egyáltalán ne mbiztos, az is lehet hogy keverem vmivel.

Bartika, mikor anyumat kérdeztem, hogy vajon miért éjjel indul a legtöbb szülés (mert tényleg így van) azt felelte: Éjjel telik le a 9 hónapKépKépKépKép Lehet hogy a jóslóknak is ehhez van közükKép No meg szerintem éjjel nincs más dolga a szervezetnek csak készülni a szülésreKép Nappal erre nincs időKép

Katica, sajnálomKép Nem értem miért nem jött átKép

Szopi: Továbbra se elég, sőt mivel nő a csaj tejigénye, egyre kevesebbKép de mivel úgy érzem mindent megtettem, mindent megpróbáltam, már nem rágom rajta magam. Csak szopizunk-szopizunk amíg egy csepp is van, hogy minél tovább tartson ez a meghitt időszakKép (esküszöm ezt sajnálom benne a legjobban. Mert ez csak kettőnkról szól, és szeretném minél tovább érezniKép)

Pusz
Zsu és Katica
3+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nadine!
Az igazság az, hogy főleg a lustaság miatt nem nagyon próbálkozok kenegetni meg tágítgatni.

Annácskának hatalmas gratula! Sok boldogságot a babához!

Vikóért szorítunk nagyon!

Zsuzsófi!
Ha megszületett a lánykám, esküszöm visszaszámolom percre a hivatalos 280 napot és megmondom, hogy éjjel telt-e le, mert lehet, hogy mi nappal hoztuk össze.

Egyébként most így szülésről beszélgetünk, néha fájogat a pocim, de még elvagyok bőven. Lehet, hogy csak vécézni kéne.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Hello Csajok!

Nem tudom még mi lesz belőle, elkezdett szivárogni a magzatvíz... kicsit még várunk, mert fájásom nuku, de reggelre már tutti bent leszünk. Drukkoljatok!

Puszi:

Barti és Pötyi félúton

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti: Veled vagyunk! Ügyes legyél!Kép Majd üzenj!!!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Barti, ügyes legyél!
Annácska, gratulálok Peti babához! JUHHHÉÉ! Kép
Vikó???? Drukk! Kép

Ildi, nagyon gyönyörű Natasa. Annyira kis szabályos pofija van. Kép

Anita, nekem a gyerekdoki adott beutalót a csípőszűrésre is, meg az UH-ra is, azon volt két telefonszám a Bethesdához, és azon bejelentkeztünk. Én nem kértem ezeket, ő adta, de tesóm is mondta, hogy nem árt. Kép

Mi ma megyünk családi fodrászkodásra, amíg engem ügyeznek, addig Peti sétál Benyóval, és fordítva. Etetni pedig az üres kozmetikában tudok majd. Kép Háááááát, meglássuk, milyen lesz. JÓ hétvégét mindenkinek!
Vendég

Fúúú Eszti, irigykedem a fodri miatt. De én is megyek 2,5 hét múlva, már jó előre bejelentkeztemKép Festetsz is? Marad a barna?

Nekünk is izgi lesz, mert mindjárt indulunk!Kép

Itt a jó idő! Irány mindenki sétálni! Szép hétvégét!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Anna! Nagy gratula neked és Petinek!!! Kép Örülök, hogy ilyen szép nagy fiad lett. Kép

Vikó remélem már túl van a szülésen és lassan kiderül, hogy mi van velük!!!! Nagyon drukkolok!

Bartika!
Megy a drukk!!!!! Hajrá!!!!!!!!

Jó hétvégét mindenkinek!

Eszter
37+6

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!!!

Most beszéltem Vikóval, jól vannak, elkezdődtek a fájások, talán lesz belőle valami.
Most már jól van, a leleteit meg rendben találták, és várja a kis Dominó megszületésétKép

Annácskának hatalmas nagy gratulációKépKép
Szép nagy fiú lett Peti babaKép

Bartika, megy a drukk++++++++++++++++++++++Kép

ILdikó
vas

Anita, ja, melír lesz a fodrásznál, ezért is visszük Benyót, mert ez ugye hosszab művelet Kép, két színnel. Itt a tavasz, nem árt egy kis megújulás! Kép

Jó utat nektek!
Vendég

Eszti, jó fodrászkodást!!!!Kép
Tavaszi megújulás?????Kép Rám is rám férneKép

Anita, jó utatKép

Köszi a dícséreteket a kis puncisomraKép
Most itt egykezezek, mert itt alszik az ölemben, és szopizza az ujjátKép

Most jutott eszembe, ti szoktatok kávét inni?
Mert terhesség alatt ittam heti 1-2 alkalommal, most meg vettem megint csökk. koffein tartalmút, de még nem ittam.
Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel???

Ildi
vas

Babetta, köszi a szüléstörténetet, jó volt olvasniKép
És Levi tök édes husipofaKép
Ildi
vas

Ildi, én is ittam tejeskávét a terhességem alatt, egyet reggel, de amióta megszületett Bence, azóta nem.
Szerintem egy híg tejeskávé egy nap belefér, ha kívánod. Kép

Az én fiam meg a nagy havernézegetésben elaludt. Kép
Vendég

<font color="119911"> Jó reggelt!
Annácska,
hurré!!! Hatalmas nagy gratula Neked és a apunak a nagyfiúhoz!!! Minden jót Nektek!Kép
Vikó és Bartika,
nagyon nagy drukk Neketek!
Babetta, Vas,
nagyon helyesek a lurkók!!!
Anita,
jó utat Nektek!
Eszti,
irigy vagyok a fodrászosdira!! Én is akarok menni, már hetek óta! De lehet, hogy jövő szombatra be is iktatom ez a programot! Szép napot!
Vas,
én napi egy 3in1-bent iszok, mást nem. De már ez is valami. Hogy telnek az éjszakák? Olivér most apával alszik?
Anita,
jót nevettem ezen a kövér kisfiu mondásodon! De nem is igaz. Egy pasinak kell a tartalék energia!

Süt a nap! Menjen szépen mindenki sétálni!
Pussz.
A.</font>
angi79

Sziasztok kismamik!
Hű de beindultak az események!
Annácska
Isten hozta a kis Petikét...

Viko
hajrá Dominó és mamája! Kép

Bartika
...minden szépet és jót! Kép

Akik szeretik a kávé ízét... azok esetleg ihatnának macikávét.
Én nagyon szeretem ráadásul azt olvastam, hogy az is tejserkentő! Kép

Mi ma apával elmegyünk sétálni a falumúzeumba!
Szép hétvégét!

...azt hiszem már eléggé a sor elejére kerültünk mi is! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Anita
...azért remélem mi még egyben maradunk... bár elég bucinak tűnik a szám meg az orrom és azzal rémísztgetnek, hogy akkor nemsokára szülünk...

Barti
Bár már nem vagy itt de úgy csináljuk ahogy a nandu oldalon van meg Nyf tanácsai alapján....
Ez szerintem nem tágítgatás... inkább maszírozás...
...jó, hogy még belefért egy mozi! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Annácska
Nagy gratula Petikéhez! Sok boldogságot kívánok Nektek! Kép

Vikó, Bartika
Hajrá!!!! mennek a drukkok! Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Vikónak továbbra is, Bartikának pedig újonnan megy a drukk!!! Kép Kép Kép

nadine81

Sziasztok!

Vikó, Bartika, drukkok mennek ezerrelKép De jó sok baba van megintKép

Én kávézom reggel 1x anélkül nem tudnék élniKép De instant kávét elég gyengénKép

Tényleg a cikóriakávé tejserkentőKép Na ezt lehet hogy még kipróbálomKép

Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok kismamik!Kép
Micsoda hírek!Kép Kép Kép
Nagy-nagy gratula Annácskának, Petinek! Sok-sok tejcikét!
VikóKép
BartikaKép
Nektek nagyon szorítok!
Megy a drukk!!!! Hajrá mindjárt Ti is kezetekbe foghatjátok a babáitokat!
A világ legcsodálatosabb élményében van részetek!
puszi: Csema+Szófi

KépKép
csema

Hűha
Most nézem, hogy már csak Szelivi van elöttem a sorban aki ráadásul egyidős kismama Annácskával meg Bartikával...

...nemsokára dobogósok leszünk! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok LÁnyok!

Hajnalban írtam pár sort, de elszállt az éterben valamerre.

Bartika!
Drukkolok ám nagyon!

Vikó!
Azóta már lehet, hogy babázol! Szurkolok ám, örülök, hogy a végére csak jó lett az a vérkép.

Az éjszaka egy grammot nem aludtam, elég komoly pocifájásaim voltak, még apát is felköltöttem. Azon tanakodtunk, hogy hívjuk-e a szülésznőt. Aztán úgy döntöttünk, hogy megvárjuk a reggelt. Ugyanis mindenféle időközönként voltak fájások, 15-6 percig. Reggel felhívtam a szülészetet, hogy mi legyen, aztán ott azt mondták, hogy majd, ha ötperces és rendszeres lesz. Aztán elmentünk apával piacra, azóta meg alszok. Szóval mégse szülök egyelőre. De most kezdődik megint valami. Azt viszont nem hiszem, hogy ennyire kevéssé kell fájnia egy fájásnak. Jó lenne, ha egyértelmű lenne a dolog végre.

Kép
szelivi

...még semmi hír Vikóékról?

Kép
Kép
Kép
mamacka

...no és Bartikáról?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vikoval délelőtt beszéltem, még egyben volt, de lényegesen jobb a kedve, mint tegnap este volt. Itt már nem beszélnek császárról, és most minden lelete okés. Próbálja rábeszélni Dominót az indulásra Kép

cory
Budapest

Néhány napja éreztem először, hogy néha, ha megyek (nem pont séta közben, hanem, ha itthon is), érzek egy kis nyomást lent a szeméremcsontomnál. De csak néha. Na most ez mára egész napossá vált. Olyan érzés, mintha ettől érezném úgy, hogy olyan "kacsásan" Kép (olyan tipikus kismamásan... Kép) kell mennem, mert úgy a kényelmes... Ez normális? Azért van, mert nehezebb a baba, és nyomja? Mert ez még nem a leszállás és beilleszkedés, ugye, mert akkor azt a hasamon is észrevenném... De az ugyanolyan. Ugyanott van.

nadine81

Sziasztok!

Hosszú idő óta most először tudok géphez ülni a párom munkahelyén (a nagyiék sétálnak Kisbencével).
Szívből gratulálok minden megszületett babaának és családjának, valamint a finiselőknek és éppen szülőknek kitartást, erőt kívánok! Remélem, ők is hamarosan a kezükben tarthatják a világ legszebb csodáját!

Rólunk:
Bencének volt egy nagyobb súlyesése a kórházban, sajnos a mekónium "beleszorult", és csak a kiakadásom után voltak hajlandóak segíteni a kicsin, emiatt 2 napig nem szopizott, és a tejcsim is elég nehezen indult be.
A szüléstörténetet majd megírom, egyelőre annyit, hogy csodálatos-gyönyörűséges élmény volt, annak ellenére, hogy hosszú volt és bizony varrogattak utána rendesen. Apa végig velem volt, a köldökzsinórt is ő vágta el, megnézte a lepénykét, stb.

Bence bizony nagyon lusta szopizó, így gyakran kell fejnem, és néha bizony tápszert is kell adnom pótlásképpen, mert ugyanakor étvágya hálistennek van. 3.560 gr-mal jöttünk haza, és tegnap este már 4.520 gr volt, tehát szépen hízik, és nő. Már tartja a fejét, és tegnap mintha már gőgicsélni is elkezdett volna. Kialakult napirendünk nincs, viszont este 9-10 felé elalszik, 2-kor és 6-kor ébred, ez nagyon jó mindenkinek. Nappal elég hasfájós, nagyon jó kisfiú, de a hasacskája miatt gyakran fel-felsír, és felébred. Van, hogy szinte egész nap cicin van, így fogalmam sincs, mennyit eszik, viszont 7-8 pisis és 4-6 kakis pelus minden nap van. Egyelőre nagyon jól vált a cici, a cumisüveg, a tej és a tápszer között, de legjobban a cicit szereti, ezen viszont 60-80 gr szopi után simán bealszik.

Szeretném a tanácsotokat kérni, mit csináljak, mert szeretném, ha csak szopizna, viszont a nagy súlyesés miatt muszáj volt egy kicsit felhíznia.

mindenkinek szép napot, egészséges, szépséges kisbabákat kívánok!

Sok puszi:

Lyly és a ma egyhónapos BenceKépKép

Kép

Kép

Kép
lyly

Bocsi, a kép kétszer töltődött fel.Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly,
nem baj, ha kétszer jött a kép, így legalább kétszer gyönyörködhetünk Bencében! Kép
Örülök, hogy jól vagytok, várjuk majd a szüléstörténetedet is, de csak nyugodtan, amikor időd engedi! Kép
Szopi ügyben én még nem tudok segíteni, de a többiek biztosan! Kép
További szép élményelet kívánok nektek, vigyázzatok magatokra! Kép

Nadine és Dorka 37+2 Kép

nadine81

Sziasztok!

Anna,
Gratulálok Petikéhez! Nagyon sok boldogságot!Kép

Barti,Vikó,
Nagyon drukkolunk!Kép

Most,hogy megint beindultak a szülések, újra érzem minden pillanatát annak a napnak amikor Heni született. Olyan szép nap volt!!

Lyly,
Bence csuda édes!Kép

Kép
olgo

Sziasztok!

Megint szundikáltam egy kicsit. Ma már nem szabad többet, mert akkor éjszaka megint nem leszek álmos. Sikerült közben megtalálnom a Cory tábláit és most látom, hogy dobogós helyen vagyunk!

Lyly!
Kétszer is nagyon szép baba lett Bence! Gratula!

Kép
szelivi

Képfelrakós lányok, Kép
valaki írja meg nekem légyszi,hogy kell képet kicsinyíteni, az én képeim 600x800-sak a babanet 600x600-at visz át.
köszi

Kép
olgo

Szia Olgo!

Én ezt a változatot használom:
Microsoft Paint
Felső sorban vannak ilyenek, hogy File, Szerkesztés, Nézet, Kép, Színek, Súgó
Itt kiválasztod a Kép --> Nyújtás, döntés. A kép méretét nyújtás opciónál a megfelelő százalékára csökkented. Nekem a digitális géppel a 20-20 %-os választás volt a jó. Akkor fér fel a babanetre, ha kicsit kisebb, mint a megjelenő rajzfelület.

Kép
szelivi

Köszi Szelivi,Kép
szerintem most menni fog mert 300x400 lett.

Folyton alszunk...
Kép

Esti fürcsi után Heni végre ébren...
Kép

Kép
olgo

Annácska: GRATULÁLOK!! Látod, "csak" ennyit kellett várnod és máris babázhatsz!!
Sok boldogságot Nektek!!

Vikó, Bartika: Én is szorítok értetek!!!!

Olgo:Heni nagyon édi, alvás alatt sokkal könnyebb lemérni, mintha ficánkolna!Kép

Lyly: végre jelentkeztél!!!Kép
Nagyon aranyos Bence baba!
A tápszert úgy tudod elhagyni, hogy többször rakod cicire, de írtad, hogy ezt teszed, úgyhogy szerintem más teendő nincs. talán ilyenkor célszerű egy kicsit mérni a szopikat, de aztán ez is elhagyható.

Zsu: drukk, hogy sokáig tudd szoptatni Kata babát! Pár napja szedem az Ultica Urens 5-ös golyókat és több nekem a tejem! tudod nálunk tényleg volt 6 hetes "ugrás" és főleg este volt kevés a tej. Volt, hogy 4 órán át szopiztunk, de éhes volt. Azt hittem a hasa fáj, de most, hogy többet tud enni, szopi után "ájultan" elalszikKép

Nálam ma itt volt a fodrász (a sógornőm) és tök jó hajat csinált, pirosra festett szőke melírral és tépettre vágtaKép

Bettina meg kint alszik reggel óta a teraszon, persze közben volt szopi, de egyből visszaaludt.Kép

T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Kész vagyok Kép Balun kitört a hányós vírus Kép Nagyon félek, hogy a kicsik is elkapják.

cory

cory
Budapest

CoryKép
gyógymanók mennek!
Alízt védi az anyatejcsi, de azért megy a drukk, hogy a másik két picur ne kapja el!
OlgóKép
Nagyon édes Heni!És a lányról megállapítottam, Téged láttalak mégis mikor szültem a Péterfyben.Hasonlít a mamira!
TündiKép
De jó Neked!
Szófi csak akkor van el a babakocsiba, amikor tolom!Kép
Holnap leszünk 6 hetesek, erre nem megjött? Kép
még nem hiányzott!

KépKép
csema

Jó estét
Csak gyorsan, mert váltanom kell Apát. Napközben minden oké volt, aztán ahogy elütötte az óra a du. 5-t átmentünk nyügibe, ami azóta is tart. Már alig várom, hogy kipróbálhassuk a Gripe Watert, remélem nem okoz csalódást. Én jövőhét szombaton megyek fodrászhoz (szomszédba). Azért döntöttem így, mert nagyon zavar a hosszú hajam, főleg az éjszakai etetésnél. Szóval döntöttem és levágatom jó rövidre aminek apa nem örül. Na megyek, jó éjt

Kép

Kép
pgyöngyi

Annácska és Családja!

Gratulálok a kis Peti érkezéséhez! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!
Kép

Vikóéknak drukkolok!

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Anácska! Hatalmas gratula! KépKépKépKép
Vikó, Barti! Drukk Kép Drukk Kép Drukk Kép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Jajj, én is nagyon szurkolok a szülőknek!!! És gratulálok mindenkinek, aki már babázik - jó rég nem jelentkeztem.

Március 20-ig én is azt hittem, hogy minden normálsi gyerek éjszaka kezd el megszületni, majd elindultam reggel tanítani, és de. 9-kor a Batthyány téren a mozgólépcsőről lelépve elkezdett folyni a magzatvíz...

Egyébként jól vagyunk, Misu egyelőre nagyon rendes baba (még sárga egy kicsit, azért írom, hogy egyelőre Kép), Kata lelki békéje is helyreállt pár nap nyűgösség után, és szereti a kistesóját. Én meg imádok kétgyerekes anyuka lenni Kép Páromat is imádom, segít mindenben, és büszke apuka Kép

Lyly, szerintem annyit tudsz estleg tenni a több szopi érdekében, hogy nem cumisüvegből, hanem kis csőrös pohárból adod Bencének a tápszert, azzal jobban meg kell dolgoznia, mint a cumisüveggel, és nagyon ügyesen isznak belőle. Otthoni pohár is jó (pl. kávéscsésze, aminek kifele hajlik a pereme), de lehet kapni kifejezetten erre a célra kis műanyag poharat, azt hiszem, Soft Cup-nak hívják.

Cory, mennek a gyógymanók!

A finiselőknek is mennek a drukkok!

Nem tudom, mikor jövök legközelebb, de addig is üdvözlök mindenkit

GyeZsu
gyezsu

Gyezsu
Jó, hogy jelentkeztél hiányoztál ám! Kép

Sok boldogságot kétgyerekes anyukaként! Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gyezsu! A fentieken kicsit elgondolkoztam... hogy van ez a magzatvíz-történet? Amikor elkezd folyni, abból a külvilág mit érzékel? Biztosan buta kérdés, de muszáj, hogy lerántsátok róla a leplet...

Köszönöm! Kép

Melitta

Kép
nyf

Nyf: A külvilág lát egy kismamát, aki zavartan hívja apát (vagy taxit), hogy jöjjön érte és félrevonulKép

Gyezsu: ha lesz időd írj részletes szülés történetet.

Mi van Vikóval és Bartikával??

Cory:remélem nem kapjátok el Ti is!!!
Én is küldök gyógymanókat!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Kép Tünde! Köszi! De ugye nem olyan, mintha bepisilnél? Mert az... hmmm... érdekes lehet. Vagy ez is egyénfüggő? És óriási betétekkel kell szaladgálni a vége felé? De nyugodtan állíts le... csak el sem tudom képzelni. Kép

CORY! JOBBULÁST NEKTEK!!!

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Vikóék még tegnap este egyben voltak, egyenlőre nincsen új fejlemény. Jól vannak, vizsgálatok jók.

Viszont egy kórházba került Annával, így ő már látta Petit. Kép Mindennek van előnye és hátránya.... Kép
Cory!
Jobbulást Balunak és drukk, hogy ti ne kapjátok el!!!!!

Tünde!
Raksz fel újabb képet? Olyan régen láttalak benneteket!!! KépKépKép

Kíváncsi vagyok Hanna mikor szeretne kibújni belőlem. Kép Ma kezdjük a 38dik hetet. Kép Én a 37ig drukkoltam, hogy az minimum meglegyen. Kép Szóval teljesítette a kérést a lány! Kép

Kellemes vasárnapot mindenkinek!!!!

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: