A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Juc

Lehet, de attól, hogy ez a baba nem a Szent Imrében fog megszületni, attól még nem mentesül ez a dokinő a felelősség alól, hogy nem csinált cukroterhelést és így nem derült ki, hogy gond van. Kép

Viszont ha tényleg gond van a babával, de biztos, hogy nem lesz, akkor sokkal, de sokkal jobb, ha a II. Női Klinikán van, mintha utólag kellene szállítani! Egyszer láttam egy előadást erről, hogy mennyivel nagyobb a gyógyulás esélye, ha helyben van a segítség és nem kell szállítani egy újszülöttnél.

ruz
ruzicsky

Sajnos akit én ismertem onnan, már nem dolgozik ott...

ruz
ruzicsky

Votiv!

Az én volt dokim Dr. Mericli, nagyon rendes pacák és hihetetlen empatikus. Nem tudom ez elég protekció-e, hiszen átjöttem a Szent Imrébe.
Nyugodjatok meg, a SOTE nem Schöpf-Mérei, itt tényleg nagyon normálisak, én 3 olyan mamával voltam egy szobában, akik másik kórházból jöttek, mert a 30. hét előtt indult be a szülésük, és mind nagyon elégedett volt. A PIC-en is jó kezekben vannak a babák.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Akit nagyon jó szívvel tudok ajánlani az dr. Várbíró Szabolcs, Õ azon ritka dokik egyike, aki még nem anyagiasodott el. Nálam Õ volt bent ügyeletben, amikor szültem és utána is minden nap bejött megnézni, hogy vagyok. Esetleg fel lehetne hívni a klinikát, hátha bent van és elmondani Neki, hogy egy egész fórum izgul Indiért és a babáért.

KépKép
KépKép
piroska

Votiv:
ugye az csak vicc volt amit Giginek írtál?
Ezt már tényleg el sem hiszem,még szegény Indinek kell megoldani ezt is???????
Sajnos én nem ismerek senkit ott/csak annyi,hogy ott születtem/

petergabi

Ruz, helyesbítenem kell: Indinek volt egy elrontontott cukorterhelése, és a doktornő nem ismételtette meg.

Pirus nagyon köszi, továbbítom az infókat IndinekKép
már ott van a kettesen...

votiv 8)
votiv

az volt hogy indi nem tudott semmit és nagy nehezen kerített vkit akitől megkérdezte hogy akkor most neki mi a teendője,mit csináljon mire azt a választ kapta hogy csomogoljon és menjen át a kettes klinikára,le van beszélve.szóval lebeszélték neki és a tesója átvitte,már ott van egy 6ágyas kórtermben és egy dokit vár.....
Vendég

Gabi, nem volt vicc. megvárta, amíg a tesója érte tudott jönni, és átvitte őt.

de nem is ez a legnagyobb gáz még nem is az hogy átküldték, bár annyi enyhén szólva kétes és érthetetlen dolog van ebben az ügyben... hanem hogy mit érez most szegénykeKépKép ráadásul egyedül van, nincs mellette egy zapa se Kép

votiv 8)
votiv

De azt a cukorterhelést is Indi csináltatta magánszorgalomból,nem a dokinő írta elő!
20170114224602

Juc, igen! ez annyira hihetetlen volt számomra, hogy az elmém nem is tudta hová tenni, ezért nem tette...

votiv 8)
votiv

Votiv:
én is egyfolytában róla agyalok,már kikészítettem a férjem veleKép
Annyira szörnyen lehet szegény,teljesen egyedül tele minden féle kérdésekkel,kétségekkelKép
De az nagy ötlet volt,hogy keressünk neki valami protekciótKép
Na meg arra is kiváncsi lennék,hogy ha most olvasnak minket,mit is szólnak hozzá?????

petergabi

Lányok, valaki átküldené Indi számát, felhívnám, hátha tudok segíteni valamit, vagy csak úgy dumcsizna valakivel.

KépKép
KépKép
piroska

Votiv

Látom írtál a II. nőis topikba. Nagyon jó ötlet! Ügyes vagy! Kép

ruz
ruzicsky

Beszéltem egy ottani dokival, aki megnyugtatott, hogy Indi jó kezekben vanKép és hogy vszínű hamar meglesz a császárKép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Indinek en is drukkolok,hogy ezek utan legyen ereje egy gyonyoru pasinak eletet adni, meg ha csaszar is lesz belole! Es Dominonak ne legyen baja!!!
Egyszeruen megdobbentett ez a hozzaallas a korhaz reszerol. Es nem tudom emlekeztek-e, nemreg Kocsis Dr.no telefonszamat kergettem. Kozben megkaptam egy masik forumos ismerostol, aki kulon felhivott azert, ha nala szeretne szulni a baratnom NE TEGYE Kép Mert neki problemas szulese volt es a doktorno nagyon szerinte egyaltalan nem torodott vele vegig Kép Valasztott dokinoje volt.
En nala szultem, pikk-pakk problemamentes szules volt, jo velemennyel kerultem ki az egeszbol. De legkozelebb valoszinu nem lenne eleg bizalmam ot valasztani...

Tali- Mi is jelentkezunk! Remelem nem jon kozbe semmi! Kép Merre talalom ezt a jatszohazat pontosan? Valami bolcsi remlik ott,de merre?

Norka
norkini

Lindi - Rucik Kép Nem semmi perverzio kell ahhoz,hogy valaki lenyuljon egy koltozkodo femilitol par zsakot!!!!!! Mi is 22 ker.ben lakunk. Merre koltoztetek? Lemaradtam...
IsmétNorka
norkini

Indi most megy nst-re, és képzeljétek, az összes ma reggeli SztImrés lelete JÓ lett! most akkor ez mit jelent?!
és épp sírdogált szegényke, mikor hívtam. holnap vki jön látogatni?Kép

votiv 8)
votiv

Indinek en is szoritok! Sajnalom, hogy igy alakult a helyzet!Kép Adjatok at neki, hogy en is puszilom es kitartas!!!
Lanyok, hihetetlenul jo fejek vagytok! Ez egy nagyon jo topik!!! Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

jaj de jó Votiv,hogy írtál a II.klinikás topikba.Én is kértem segítséget csak elszállt a hozzászólásom és újra meg nem volt időm.De Te nagyon jól bonyolítod a dolgot!Kép

Rota kérdés:Isti aluszékony volt mielőtt H-ba vitted?Maja már "csak"fosik(bocs) de nagyon aluszékony.
Normaflore mellett még valami trükk esetleg?

Köszi
20170114224602

Juc, kipezsgetett kóla. az csökkenti a hányingert. és egyen mindent, amit megkíván! bármit, csak egyen/igyon, és először csak kis adagban, szép lassan lehet növelni.
és igen, Isti aluszékony volt, nagyon kell figyelni, mert nála ekkor lett súlyos a kiszáradás. de Maja biztos nem jut el idáig. lehet, hogy csak most piheni ki a betegséget, semmi baj azzal, ha jól alszik.

votiv 8)
votiv

és ami jó még: izotóniás ital, tudod, amit a sportolók isznak verseny után, hogy feltöltsék a kimerült ásványi anyag és só készleteiketKép
csak olyat válasszanak, amiben nincs vagy csak minimális a koffein

votiv 8)
votiv

tejoegKép micsoda tortenetKép szegeny IndiKép nagynagy drukk neki meg inkabb!

Votiv, en raerek holnap Indit latogatniKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

szegényszegény Indi Kép
nagyon drukkolok, hogy minden jó legyen, és jó kezekbe kerüljön... és Dominónak tényleg az a legjobb!!! Azért az szerintem is nagyon gáz, hogy a magas cukor nem "derült" ki Kép meg a drnő hozzáállása sem semmi Kép

Votiv,
csúcs vagy, olvastam a II.-es nőire írt hozzászólásodat!!! Kép El tudnád küldeni Indi számát? Kép
kisün

Votiv!

Köszi.Hányinger már szerencsére nincs.
ÉS kaptak a dokitól valami infúziószerűt amit meg kell itatni vele.
Köszi még egyszer!
20170114224602

Sziasztok!

Megdöbbenve olvastam, mi történt. Indinek megadrukk...
Sajnos teljesen előjöttek az én negatív tapasztalataim is, amik tavaly ilyenkor keletkeztek... de hihetetlen, ezt a Kocsis drnőről nem tudtam elképzelni.
Jól látom, hogy a kórház színvonala kezdi elérni a béka fenekét?
Indinek nagyon szurkolok, mikor mentek holnap hozzá?

Oxi

KépKép
oxigen
Györköny

Beszéltem én is Indivel (köszi a számot Votiv) csak azt tudom mondani, amit Votiv is írt, hogy nagyon el van kenődve szegénykeKép Már szeretne túl lenni az egészen és a karjaiban tartani a kisfiát. A leletei jók lettek, most megfigyelés alatt tartják, de úgy van vele, ha nem császározzák meg a hétvégén, akkor inkább otthon lenne és bemenne a vizsgálatokra. Nagyon nem érzi jól magát a terhespatológián. Úgy sajnálom, hogy a férje sem lehet melletteKép Egyszer én is voltam ott, mert Szabi előtt elveszítettünk egy babát a 12. héten, és meg kellett műteni. Engem akkor mindenórás kismamákkal raktak egy kórterembe, nem mondom, piszok kaka egy érzés voltKép Lehettek volna tapintatosabbak is, az biztos. De a lényeg, hogy az orvosok nagyon jók, tényleg profik. Szóval megnyugtattam, hogy jó helyen vannak mindketten.

Sajnos én most nem tudok látogatni, tekintettel, hogy Zsombi is beteg, nem akarok valami kórságot bevinni, de sokszor ölelem Õt, aki bemegy adja át légyszíves.

Jucus, kikevert kólából jégkása, abban elkeverve 1-2 tabletta összezúzott B6 vitamin és Smecta por, lassan adagolva.

Jó éjt Mindenkinek!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska

sziasztok!
drága Indi!!!!!!!!!!!!!!Kép
ez felháboritó...tudom, tudom, ő (doki) is ember...tévedett!!!!!!!!
REMÉLEM MA LEGALÁBB OLYAN SZAR ÉJSZAKÁJA LESZ, MINT INDINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Pirus!

Köszönöm!
20170114224602

Csajok!
Ez döbbenet, ami Indivel történt!!!! Kép
Át tudná valaki nekem is dobni a számát, gondolom örül most minden bíztató sms-nek...
És úgy látom egyre több negatív sztori van a kórházról az orvosok/csecsemősök/szülésznők leterheltsége miatt...Kép Ezen kellene inkább változtatni...de ennek talán egy jó megoldása lenne, ha nem csak pár budapesti kórház lenne ilyen felkapott, mint pl. a sztimre...de ehhez meg sok-sok pénz kéne, és akkor innen nem folytatom, mert az már politika....Kép

Juc!
Mi csak egy nagyon enyhe rotán estünk túl, pláne Petránál ő csak 1x hányt, és 3 napig ment olyan lájtosan a hasa, de ennek ellenére ő is baromi aluszékony volt...sőt Anyukám is...szóval ez úgy tűnik, hogy valami velejáró tünet lehet. Ha már megmaradnak benne a dolgok, akkor szerintem nem kell félni a kiszáradástól...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

ezt irta Indi:
Domino úgy döntött,h szülünk lassan!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

jaj de jóKép))))))))))))))))))))))ennyi megpróbáltatás után jó hogy domino egyáltalán kíváncsi erre a világra....drukk nekik hogy minden rendben legyen és szüljenek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

MILLIO DRUKK INDINEK ES DOMINONAK!!!!

Tenyleg megdobbento, ami tortent, en most jol be is ijedtem, hiszen en vagyok a kovetkezo... es mostanaban tenyleg egyre tobb rosszat olvasok itt a Hrol Kép
moose

INDINEK ÓRIÁSI DRUKKOK!!!!! Kép HAJRÁ DOMINO!!! Kép

Moose,
nyugiiiii Kép minden szuper lesz!!!! Kép
kisün

Zsan,
át tudnád dobni Indi telefonszámát, hátha Votiv nem jár már erre Kép
kisün

Votiv, ugy latom a II. SOTE topik nem olyan porgos, mint a mienk, hetkoznap atlagosan 8, hetvegen 2 hozzaszolassal gyarapszik naponta, szoval nem biztos, hogy meg idoben valaszolnak! De mult vasarnap Indigo tett fel oda egy tablazatot (https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39890/395188.html?1143543974), amiben szerepel, hogy ki melyik dokinal szult, es azt is beirkaltak, hogy csaszar vagy huvelyi szules volt-e. Szerintem Indigonak irj egy melt (kisindigo@freemail.hu), hatha azt gyakrabban nezi, mint a topikot, biztos tud valamit segiteni.
moose

Sziasztok!

Teljesen letagloztam,amikor olvastam a tortenteket!KépKépEn nem gondoltam volna ezt,foleg nem egy notol,Aki gondolom,maga is Anya...KépKép
Es hogy nem vettek eszre,hogy gond van...kritikan aluliKépKép

DRAGA INDIANYO!!!
Ennyi sok pozitiv energiat kuldok Neked:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++
Nagyon-nagyon szoritok,hogy Domino baba minnel elobb megszulessen,ne kelljen sokaig bennt maradnod!!!
En is sok mindenkitol hallottam,hogy a II Klinika szakmailag tenyleg nagyon profi es valoban az a legfontosabb,hogy jo kezekben vagytok mindketten!!!!!

VotivKép
En is megkaphatnam Indi szamat??

Holnap mi sajnos nem tudunk bemenni Indihez-pedig nagyon szeretnek-,de ha esetleg jovo heten is aktualis,mindenkeppen meglatugatjuk Oket!!!

GabiKép
Dorkanak jobbulast!!!!

RuzKép
GombockaBendi hogy megnott!!!!Es milyen hodito szemei vannak!!!A hurkacskakrol mar nem is beszelveKépKép

RimarKép
Megneztem a kepeidet es nem jutottam levegohoz...szamomra felfoghatatlan,hogy tudhat vki igy fetsni!!!Gyonyoruek a kepeid!!!

ZsanciKép
Jo bulast az egesz csaladnak!!

MacsKép
Marci es Fuli romancanak megorokitese tunemenyes!!!!!!!!!!
Es Fuli hogy megnott!!!

MooseKép
Nyuszid nagyon okos kislany!!KépKép

DoraKép
Sapkas Kati nagyon csiniKép

KatusKép
Gratula Mate hizasahoz!!

LindiKép
Ez szornyu!!!Milyen vilagban elunk???

Frissitettem es most olvasom a hirt:
Indi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SZORITUNK!!!!!!!!!!!
ES varjuk a Domino hireket!!!!

Pusz
K es A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Ja, Bogarka, kepzeld, ma kaptam levelet mta nytud int-tol es aszontak, hogy nem lehet Kép (meg fonetikusan sem) csak ami a magyar utonevkonyvben van, illetve ha a szulok nemetek, akkor a nemet kisebbsegi onkormanyzat adhat javaslatokat a magyartol eltero irasmodra. Apa ollllyan aranyos volt (pedig nem is szoltam neki, hogy en a hata mogott mar kertem velemenyt, mikor pedig a haja egnek allt ettol a nevtol), mert rogton aszonta, hogy dehat a nagypapaja nemet (marmint apae) Kép ugyhogy marad a boszorkanyos verzio meg a tovabbi fejtores ...
moose

Indinek Nagy nagy Drukk.

Ruz
Ti is rajzoltátok a gyereketeket, mert annyira de annyira édesKép
kókuszdió

SOTE IIre mar jott egy valasz:
"Az en dokim Pajor A., szinte csak problemas esetekkel foglalkozik, ezert batran ajanlom ennek a lanynak. Reggel 9 utan elerheto a klinikan (2100290/3214). Szobaja a foldszinten balra az utolso.
dorye"
moose

Zsan, Votiv!
Köszi a számot!

Moose!
Sajnálom, hogy nem engedik Kép És Nyuszi neve simán mehetett anno? Persze a boszorkányos név is aranyos, nálunk is benne volt a tarsolyban annak idején (mert gondoltuk már akkor is, hogy kis boszorkány lesz a lányunk), de egy szép közös élmény miatt lett mégis az a neve, ami lett Kép

Jaj, szegény Indin agyalok azóta is, és az jár a fejemben (meg a barátnőmmel is váltottunk emilt erről, aki szintén itt szült), hogy úgy tűnik a sztimrének is kell egy olyan botrány, mint pl. a MÁv-ban volt, és akkor talán észbe kapnak a dokik, meg mindenki Kép...csak olyan jó lenne, ha nem kéne ehhez megvárni, hogy baj történjen Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose, Indi neked üzeni, hogy ne félj! és sajnálná, ha miatta felizgatnád magadKép

és a HÍREK most NAGYON JÓK: a vérnyomása 120, és az ügyeletes doki szerint a leletei alapján semmi nem indokolja a császármetszést, így nekivághat hagyományosan!Kép

ÉÉÉÉÉÉS rendszeres összehúzódásai vannak, reggelre talán szülőszoba is lesz belőle! csak abba ne hagyja Dominó! drukkoljunk nekikKépKép

Rec, látogatásról majd még holnap beszéljünk, ok?Kép én szívesen lemondok róla, ha cserébe megszületik DominóKép

votiv 8)
votiv

Benéztem még ide, hogy mi van Indivel, teljes dobbenet, pont a SZI-ben nem vesznek észre cukorbetegséget??!!
Most viszont részünkről is rengeteg drukk és ++++++++energia!
soosoo

Votiv, ok. azert az mindenkepp fantasztikusan jo lenne, ha holnapra megszuletne ez a picifiu!Kép es nem is csaszarral! igy legyen!!!! (ez a tortenet meg egyre elkepesztobb...Kép)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Végre jó hírek Indiről!!!! Kép Ez SZUPER!!!!! Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

mindenkinek elküldtem a számát, de szóljon, aki még kériKép

votiv 8)
votiv

votiv,
megkaptam, köszi szépen!!!! Kép

És nagyon örülök a szuper híreknek!!!!! Kép
kisün

Votiv Kép
Én is kérném Indi számát, ha lehet! (mélcímem a profilomban) Előre is nagyon köszi!!

Úgy örülök, hogy végre jó hírek vannak Indiről!!! Kép

Kép
Kép
denizsa

ú, lányok. A LIBABÕR FUTKOS A HÁTAMON!

egész nap nem értem rá olvasni, erre mit látok! szegény Indi hogy el lehet anyátlanodva. az a gáz, hogy a Sotéra nem hinném, hogy be tudok menni, nem tudok Lencsitől annyi időre elszabadulni. Kép

Votiv!
már korábban összeraktam egy pakkot Indinek, ha mégy hozzá, nem jönnél be érte? tudod, itt vagyunk szemben az Ortopédiával, megállnál kocsival, nem tartanálak fel, csak kiugranék a csomaggal. hátha jól jön neki. egy csomó apróság, aminek hasznát vehetné a babánál, már megdumáltam vele, hogy kell neki, csak nem tudott múltkor sem beugrani érte. írok neked mélt még gyorsan, hátha olvasod.

ancsipancsi

Ancsi, vagyok még, dolgozomKép

a látogatás a holnapi (ma éjjeli) eseményektől erősen függ, de azért szívesen elviszem neki a pakkot, ha mehetünk még látogatni, csak nem biztos, hogy akkor amúgy holnap felétek járokKép

holnapig még olyan sok minden megtörténhetKépKépKép

votiv 8)
votiv

Votiv!
de ha nem holnap mégy, akkor másik napon. én majd itt várlak naívan! Kép vagy úgy érted, hogy lehet, hogy kórház előtt nem jársz erre már? gondoltam hátha erre jössz be a városba Biáról.

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: