A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

RitaKép
Nagyon helyesKép Tessék csak itt nekünk elsírni a bánatodat aztán már minden jobb leszKép Szívesen megnézem máskor is a görbéidet ha szeretnéd a hormoneredményedet pedig tényleg megkérdezheted telefonon isKép

Puszi: Doris
doris

Lányok, még ma nem volt:
Kép

Szeretnék megkérni valakit, ha én nem vagyok, dobjon helyettem táblát. Szívesen átküldöm neki e-mailben a formátumot, meg elmagyarázom, hogy hogy kell.
Sajnos úgy néz ki, hogy a sok munka Kép állandósult, és bár olvasnálak titeket, nincs rá idõm.
Ráadásul a jövõhéten szabira KépKép megyek, és arra az idõre is kérnék egy helyettesítõt Kép. Úgy néz ki, sikerül kikapcsolódnunk a párommal mégis. Kép

Pusz
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok lányok !

Rita
Kísértetiesen hasonlít az én tünetem a Tiedhez. Nekem is jó a hõgörbém, doki véleménye ugyanaz mint Nálad. Clostit szedek 3. hónapja, a barnásozás sajnos megmaradt. Most a ciklus 24. napján hõm 37,1 , de már görcsöl a hasam, tehát jön a barnás rém.(ciklusaim 28-30 naposak). Nagyon kíváncsi vagyok a vizsgálataidra, mert talán erõt merítek, és ötleteket szedek, hogy mi lehet a gond. Egyébként szerintem is jó, hogy kiadtad magadból a mérget, teljesen megértem az elkeseredésedet. Rám is hullámokban jön rám a letargia, de aztán újult erõvel látok Neki a küzdelemnek.

CatEye

Cat
Kép
cateye

RitaKép
Jó, hogy mindent leírtál, így legalább megkönnyebbültél. És hát azért vagyunk mind itt, hogy segítsünk egymásnak és ha kell bátorítást adjunk.Kép

A kezeléseitek tempója tényleg jó gyors, de így legalább az eredmény se marad majd el.Kép
Az persze nem jó, ha állandóan az jár a fejedben, hogy sietni kell. Én elkövettem ezt a hibát. Úgy volt, hogy a fõnököm júli 1-tõl nyugdíjba megy, nekem meg megszûnik a munkaköröm. Január óta nem tudtam másra gondolni, csak arra, hogy hány ciklus próbálkozási lehetõségünk van még. Ez persze nem tett jót a dolognak.
Próbáld ettõl függetleníteni Magad, tudom ez tényleg a legnehezebb, nekem nem is nagyon sikerült, de ez az egyik legfontosabb dolog, amit megtehetsz a cél érdekében.

Mentek valahová nyaralni? Az eddig még mindenkinek jót tett.Kép

VandaKép
Holnap már én is sárga leszek? De jó!Kép
Nem mintha egy fikarcnyi remény is lenne a zebrára, de azért jó lenne egy kicsit sárga lenni.Kép

A táblázatkészítést én nem merem elvállalni, egyrészt mert eddig még egy nyamvadt képet se sikerült itt feltennem, másrészt meg mert én is megyek nyaralni 2 hét múlva.
De biztos tud valaki segíteni.

CateyeKép
Lehet, hogy Neked is inkább progit kéne kapnod és nem peteérést serkentõ gyógyit, bár az állítólag arra is jó.
Én nem értem az orvosokat....
Bár, ha jól emlékszem, azt írtad, hogy a progoszinted rendben volt, bár nem volt túl magas. Jól emlékszem?
A doki mit mond a barnásozásra?

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok!

VANDA,
nagyon szivesen elvállalnám, de nem merem, mert itt sosem lehet kiszámitani, hogy mennyi meló van, az utóbbi idõben nem szenvedek hiányt benne Kép Annak örülök, hogy legalábbi Ti ki tudtok kapcsolódni, merre mentek? Attól tartok, holnapra lehuppanok a tábla aljára, kezdhetem elölrõl a mászást... Teszt=kitartásom tesztelése (de nem fog ki rajtam Kép)

CATEYE,
köszi a biztatást, ari vagy! Azért buktam ki igy, mert áprilisban is volt egy ilyen ciklusom: talán a 23. napon (vagy utána, fejbõl nem tudom), felment a hõm 37,3-ra, aztán szépen lassan visszaaraszolt, májusban férjecském nem volt itthon, úgyhogy abszolúte kimaradt, most pedig megint ez: 26. napon 37,3, aztán 37,1, aztán már csak 37, ma reggel pedig 36,9. Holnapra tutira megjön, érzem is a hasamat. Ebédidõben beszéltem a párommal, majdnem bõgtem is, mire megesett rajtam a szive, vigasztalgatott, hogy ha még nem jött meg, akkor még nincs miért elkeserednem. Egy kicsit helyrebillentem, de úgy látom, meg kell még ennem egy jégkrémet, hogy rendbe jöjjek teljesen Kép Neked mennyi ideig szokott "barnás rém"-ed lenni? Nekem van úgy, hogy csak néhány csöpp, máskor meg 2-3 napig is. De ki szokott akasztani rendesen, az biztos. Az eredményeimre én is nagyon kiváncsi vagyok, majd telefonon megkérdezem, a vérvételtõl számitott egy héten belül megvan.

DORIS,
köszi az ajánlatot, lehet, hogy élek vele, holnapra behozom õket. Meg elõásom azt, amit Tõled kaptam, beleirom a sajátom, és úgy küldöm vissza, elemzésre, jó lesz igy, Doris doktornõ Kép?

Megyek jégkrémet enni, hmmm

Cupp,

KnéRita
knérita

VandaKép
Szia-sziaKép De jó, hogy itt vagy és de jó, hogy el tudtok menni pihenniKép Légyszi írj majd magánban isKép
Ha nem túl bonyolult a táblázat dolog akkor átveszem de kizárólag a szabadságolásod idejére csak most részletesen le kell, hogy írd a fortélyokatKépElég ügyetlenke vagyok.... Egyébként a pénteki levelemet megkaptad?
RitaKép
Nem vagyok ám doktor néni úgyhogy E. válasza lesz majd a hiteles de addig is szívesen megnézem a görbéidet és véleményt is írok majdKép Küld csak magánban bátranKép
LányokKép
Utólag is mindenkinek nagyon köszönöm a hormoneredményem miatti gratulációkatKép Én fel sem fogtam milyen "szerencsés" vagyok a leletem miatt...
HarmiKépAndyKépGombócKép Mi újság veletek? Hogy vagytok?

doris

Lányok!

Írtam Bnemethmnek magánba, hogy mi van vele, de még nem válaszolt. Remélem ír majd valamit, méghozzá csak jó híreket.Kép

Már többször kérdeztem, de senki nem reagált, szerintetek Alicezal mi van? Már vagy egy hónapja nem írt.
Azért remélem, jól van.

RitaKép
A jégkrém tuti ötlet! Jót fog tenni!Kép
Egészségedre!Kép
A Párod aranyos.

zsuzsu

Sziasztok !

Zsuzsu
A progim szerintem alacsony, a doki szerint jó. Erazmusznak írtam, Õ még nem válaszolt. Kíváncsi vagyok a véleményére. A doki a barnásozásra azt mondta, hogy sárgatest-hormon elégtelenség miatt van, és arra jó a Closty. De sajnos azzal sem múlt el. Azt mondják, hogy a barna folyás vagy krónikus gyulladás, vagy progi-szint. Nálam a gyulladás kizárva, mert Gynevac-ot kaptam, és a leletem is negatív.

Rita
A barnásozás nálam általában 2-3 nap, de volt, hogy csak egy nap volt. Kevés trutyival jár, de menstruáció-szerû görcsökkel. Te is görcsölgetsz ? Nálam is az egyik hónapban kevesebb máskor több.
Szerintem is kérdezd meg telefonon az eredményedet. Nekem is megmondták másfél hét után telefonba.
A párod egy tündér, hogy így vigasztal!!!!! Nálunk is ez a helyzet, fõleg mióta tudjuk, hogy nem Nála van a gond, még jobban mellettem van.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Alig van jégkrém a büfében, és az is, ami van, nem finom Kép Nincsen se gyümis, se tejszines, csak csokis csokis hátán Kép És otthon sincs, mivel hetek óta nem birom elcsipni a nénós autót (Family Frost), hogy tõlük vegyek, brühühü... Igy most kapuccsinót iszok, sok tejszinnel... Jelentem, kezd egész tûrhetõ kedvem lenni, hála Nektek!

DORIS,
csak vicceltem a doktornõvel Kép! Holnap (ha az élet és a fõnököm közbe nem szól), akkor beviszem a táblázatba a hõgörbém értékeit, és megküldöm. E-nek is megküldöm, csak tudom, hogy õ nagyon elfoglalt, tehát az õ válaszára biztos kell majd várnom.

Nagyon kihalt ma a topic, mindenki szabin van? Aki pedig nincs szabin, az a szabisok helyett dolgozik ezerrel, igaz?

Na, megyek én is dógozni...

Cuppantás,

KnéRita
knérita

CATEYE,
lehetetlen tõletek elszakadni, még ilyet! Ma legalábbis képtelen vagyok...
Nekem nem szokott görcsölni, amúgy sem vagyok mensi-fájós fajta, inkább a derekam meg a térdem szokott fájni, a hasamat csak érzem, hogy van. Jó lenne már ott tartani, hogy telefonálok az eredményért Kép, de addig még meg kéne neki jönnie, igy várakozó állásponton vagyok, "de a Kép csak pereg, pereg, igy hát kedves, tovább szenvedek..."

ZSUZSU,
nem tudok Alice-ról, sorry!

Na, tényleg megyek, mert ma még nem vittem túlzásba a munkát, épp ideje nekifogni...

Pussz,

KnéRita
knérita

RitaKép
Tudom, hogy vicc volt, én sem vettem komolyanKép Küld csak bátran, szívesen leírom a véleményemet rólukKép

doris

Cateye,
Mikor kaptad a Gynevac-ot?

Tudod, ha mégis jó a progiszinted (ahogy a doki mondja) annak ellenére is lehet valami gyulladás ott bennt ha nem mutatja ki a vizsgálat.
Ráadásul a höd is szuper magasan van és ha 37 felett marad tényleg nem kell aggódni a progihiány miatt. Sokan örültünk volna, ha 37,1 a höjeKép. És ha ez tartósan kb. 9-10 napig megvan, akkor tényleg nincs progihiányodKép

Szóval mindezt csak azért mondom el, mert a Gynevacnak legalább 3 hónap kell ahhoz, hogy müdödjön.

Innen a babanetröl nagyon sokunknak a Gynevac utáni 3-4 hónapban jött össze a babája (már nem emlékszem minden névre, de azt hiszem Edina, a lombikra készülö Caldea, nomeg én is ezzel jártunk sikerrel.)

Rita,
Neked is ugyanazt tudom mondani, hogy a höd egyátalán nem utal progihiányra, lehet, hogy az orvosnak igaza van? Az, hogy menzi elött pár nappal elkezd leesni az teljesen normális. Emiatt nem kell aggódni.

Az elmúlt havi görbékböl ki fogod tudni olvasni, hogy mi az a minimum napszám, mielötte elkezd leesni a höd. Szóval, ha tudod a pé-d idõpontját ahhoz viszonyítva meg fogod tudni határozni, hogy mikor kezd el leesni a höd. Namármost, ha a höd nem kezd el leesni az adott napon vagy másnap, akkor már erösen gyanakodhatsz a babásságraKép

Rita és Cateye
De most jutott el az agyamig, miután mindezt leírtam, hogy Ti Clostit szedtek? Azért az tény és való, hogy ha closyt szedtek vagy más stimulálót az megváltoztathatja reggeli hö értékét, vagyis magasabbra tornázza fel magát, hiszen olyan peteérést indukál, ahol tuti, hogy van elég sárgatesthormon ahhoz, hogy felmenjen a hötök rendesen. Mondjuk ezért jó, ha van egy closty nélküli görbétek, mert abból tutira világosan látszik a dologKép Van ilyen? Ott mi történt? Ott felment 37 fölé az érték és ott is maradt?

Andyról annyit tudok, hogy rengeteg a munkájaKép és azért nem tud jönni.

AliceKép!!!!, BnemethmKép
Hol vagytok? Merre jártok????? Jelentkezzetek!!!

Pusszancska mindenkinek,
Moni
mj

Sziasztok!

Olyan ideges lettem a fõnökömre! Meglátta hogy netezek, egybõl leteremtett, hogy miért nem dolgozom, nincsenek még kész a retusálások! Mondtam neki, hogy nincs egy szál munka sem, már a múlthéten megcsináltam a retusálásokat, nem akarta elhinni! Kép Nagyon pocsék lett a kedvem. Én itt töröm magam, még a wc-re is kutyafuttában megyek ki, hogy készen legyek mindennel idõre (3 ember helyett dolgozom jelenleg 1 fizetésért!), erre ez a hála! Kép Ráadásul még reggelizni sem volt idõm, éppen akkor lettem kész a többi munkámmal. Mondjatok valami vígasztalót! Nálatok is ilyen kiakasztóak tudnak néha lenni a fõnökök?
Na mindegy, kisírtam magam nektek! Kép Már alig várom hogy hazamehessek, leshetik, hogy én ma bennmaradjak akár 1 perccel is tovább!!! Kép

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én mióta elkezdtem hõmérõzni a múlt hónap óta, azóta tiszta ideg vagyok reggelente. Állandóan azt lesem, nem túl sok, vagy kevés a hõm. Ti voltatok így vele?
Mostanában meg mindig attól félek, hogy mi van, ha terhes vagyok, pedig ennek a hõm és a menzi is ellentmond. Állandóan hányingerem van reggelente. Kép Pedig most nem szabad, mivel olyan gyógyszereket szedtem, szedek, ami 100%, hogy árt a babának és beteg lenne tõle. Kép Kép Érzett már valaki ehhez hasolót?
A másik amin meg idegeskedem, az, hogy mi lesz, ha mégsem jön össze pár hónapon belül, miután már szabad próbálkozni! Kép Tiszta hülye vagyok, nem?
Próbálok nem idegeskedni, de mostanában minden apróságon kiakadok. Veletek nem volt ilyen depis idõszak vetélés után? Vagy rajtam csak ennyi idõ után tõr ki?
Tudom, másnak sokkal nehezebb gondjai vannak mint nekem.
Mit gondoltok? Néha úgy elkap a bõghetnék! Kép Tiszta dilis vagyok.
Bocs, hogy terhellek vele benneteket, de muszály volt már kiírnom magamból a fájdalmamat. Annyira szeretnék már pihenni menni, de még jó 2,5 hónapot várnom kell rá. De akkor aztán kipihenem magam igazán! Kép
Bocs, ha valakinek rossz kedve lett, nem szándékoztam senki jókedvét elrontani!

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép
Ne csüggedjKép Nekem is voltak ilyen hullámaim. A legutóbbi épp a nyaralásunk elött tetõzött...szó szerint egy akkora gödörben éreztem magam mint még soha. Csak az ját a fejemben, hogy miért betegedett meg a Nagyikám és miért kellett elmennie, így teljesen egyedül maradtam... Aztán ez a bab-project is sikertelen és még a munkahelyemen és leépíteni készülnek.... Egyszóval csupa-csupa negatív gondolatom támadt. A nyaralás alatt viszont és azóta is már egészen másként látom a dolgokatKép Nagyon jól éreztük magunkat, a héten mehetek a Kaáliba a babácskáért és ha a Nagyikám néhány hónapos fizikai kínjaira gondolok, akkor tudom, hogy ez az élet rendje és a szenvedésekbõl egy nap is sok.... így most megpróbálom az érem másik oldalát nézni. Persze kimerülten, fáradtan ezt nagyon nehéz meglátni én tudom... A hõmérõmet használom de egyetlen egyszer sem néztem meg ebben a ciklusban az értéket (digitális hõmérõ és a memóriájában eltárolódnak az adatok így majd utólag felírogatom õket) ma meg már azon kapom magam, hogy nincsak! Újra a ciklusom második feléhez érkeztünkKép Nyugodtan panaszkodd csak ki magad itt nálunk, ez is segítKép Esetleg hétvégekre szervezzetek kimoccanós programokatKép Tölthetnétek egy-egy hétvégét az ország valamelyik szebb pontjánKépKép A hõmérõt pedig felejtsd el akár csak egy hónapraKép Hidd el segíteni fogKép

doris

Lányok, köszi! Kép
Kép Doris Kép,
akkor nagyon részletesen KépKép leírom, hogy hogy kell megcsinálni. KépKépÍrok majd! A levlet megkaptam, köszönöm és megy a válasz is --hamarosan-- Kép.

Egyébként az is megoldás a táblára, ha manuálisan leírjátok, ha végképp nem megy KépKép de már miért ne menne! Kép

Egyébként a Balatonra megyünk egy hétre, és már nagyon várom. Ránk fér a pihenés, fõleg itt a nagy hajtásban "elfelejtettem" hogy hogy is kell kikapcsolódni.

Pusz
Vanda

Vanda

Kép
vanda

VandaKép
Azért ez a manuális dolog megfontolandó KépKépKép fõként akkor, ha tekintetbe vesszük, hogy "én" leszek megbízva egy táblicsku elkészítésével és ez nem kis rizikóKép!!! Így mindenkinek azt javaslom, hogy Vanda távolléte alatt jegyzetelje ezerrel a ciklusainak számát ill. ciklus napjainak pontosságát mert nem garantálhatok semmitKépKépKép
Várom a leveledKép

doris

Sziasztok!

MONI,
én még szedek Clostit, majd most fogok, ha megjön. Én úgy tudom, hogy csak akkor nyomja meg a hõt, amikor szedi az ember, utána már nem, de lehet, hogy rosszul tudom. Nekem eddig - a mostival együtt - 5 teljes hõgörbém van (lesz), (vagy 6?), azokon a doki szerint és szerintem is jól látszik a két fázis, bár nálam középidõben nincs esés, hanem csak úgy megindul fölfelé. Törvényszerû, hogy 37 fölé kell mennie, az a normális? Mi van, ha az enyém nem megy el addig (kivétel eddig az ápr. és a mostani ciklusom, ezekben volt mindenféle: 37,1, 37,3, szóval vegyes)?

GITTA,
nem vagy egyedül a negativ gondolatokkal, kezet foghatunk! Nem lehet, hogy a hányingered az idegtõl van? Próbáld meg egy kicsit lazábban szemlélni a hõmérõt (tudom, könnyen jár a szám). Én is szépen rákészültem, hogy nem esem kétségbe, ha most sem jön össze, de nézd csak meg a mai dumámat, hát, nem nagyon sikerült... Az a lényeg, hogy most védekezzetek a baba megfoganása ellen, ha ilyen komoly gyógyszert szedsz, és akkor egy idegesitõ-faktor már kilõve. És ha már próbálkozhattok és nem akar jönni a babó, akkor még mindig ott vannak az okos doktorbácsik, akik segitenek rajtunk. És nyugodtan öntsd ki a szived (nekem is ezt irták Dorisék délelõtt-délután, mikor tök magam alatt voltam), hiszen azért vagyunk itt egymásnak. Kép A fõnöket meg kell tojni magasról, nem kell vele foglalkozni. Õk el sem tudják képzelni, hogy más is foroghat az ember lánya fejében, mint a munkája. Rám is rámférne már egy kis pihi, idõnként az én idegeimen is hárfázni lehetne...

DORIS,
Rólad fogok példát venni, mert nálam is kb. ugyanez a szitu (mamácskám szerencsére még él, 82 múlt), de a többi passzol Kép. Megpróbálom emberemet rávenni egy kiruccanásra, csak az a baj, hogy a méhek miatt ilyenkor elég nehéz elutazni, mert csak hétvégén tud velük foglalkozni a munkája miatt.

Na, lassan letészem a lantot, már mindenki hazament az irodából. Mindenkinek további szép napot!

Puszi,

KnéRita
knérita

MONI,
már irni sem tudok: még NEM szedek Clostit...

KnéRita
knérita

Sziasztok Lanyok!

Ma koztisztviseloek napja van, es ezert munkaszuneti napot kaptunkKép HUrraaaaaKép Igy itthonrol potyogok, offline netezekKép

Rita! En csak Clostyt szedtem, megpedig ugy, hogy tudtuk, a progiszintem nem megfelelo meg. De a Closty a progiszintet is emeli, igy amikor sikerult a babo, a progim mar jo volt, 25-26 korul. Es en is csak azutan kezdtem az Utrogestant, miutan kiderult a baba. De ahogy nezem, a dokid mindenre gondol, ugyhogy nyugiKép

Pusssz: orsoly
orsoly

RitaKép
A méheket már a múltkor is említetted és én el sem tudom képzelni, hogy milyen munkálatokkal jár egy méhészetKépKép Egyszerûen lenyûgözõ dolognak tartom ezt az egész dolgotKép Biztos nagyon érdekes és persze fárasztó munka lehetKép Valamikor mégiscsak ki kéne kapcsolódnotok valahogyan...Kép A méhecskék mikor pihiznek? Náluk is van "holt szezon"?

doris

Sziasztok!

RitaKép
Nekem azt mondta a dokinénim, hogy ha az a nap, amikor a vért kéne levenni szombatra esik, akkor pénteken menjek, ha vasárnapra, akkor hétfõn. Igaz nálunk hétvégén nincs vérvétel.

Üdv, Panka

panka

Doris,
Szerintem minden méhecskénél holtszezon az ösztöl télig tartó idö. A holtszezon szó szerint értendö, ugyanis szegénykék nem bírják a hideget. Szegénykék. Persze gondolom akkor is van mit csinálni egy méhészetbenKép

Rita,Kép
Hát ahhoz, hogy tuti véleményt lehessen kialakítani a höddel kapcsolatban, érdemes megvárni legalább 3 havi totális görbét és azokat elemezni. Az, hogy nincs minimumod az nem baj, mert nagyon nehéz kimérni, sokaknak nem is sikerül. Ugyanis a minimum az lehet, csak 1 tizedfokos csökkenés is ami nem látszik, ha rosszul alszol, vagy nyugtalan vagy, vagy korán, vagy késöbb méred. Szóval emiatt ne aggódjKép A 37.1-37,3- meg tökéletes progiszintet jelez egyelöre! Úgyhogy szerintem a dokidnak igaza volt, hogy ott a progival rendben van minden. De azért csak méregesd kitartóan.

GittaKép
Sajnálom, hogy magad alatt vagy. Nehéz lehet most, de a fönököd miatt ne aggódjKép túl sokat. Ahogy én látom a dolgokat az történt, hogy látta, hogy netezel, rád szólt, hogy miért nem a munkádat csinálod, erre te öszintén válaszoltál, hogy már megcsináltad és jelenleg nincs mit csinálnod. Ezután szerintem a fönököd nem lehet rád mérges, és nem gondolja rólad azt, hogy nem vagy jó munkaeröKép Ha meg zavarja az, hogy netezel, perceken belül találni fog neked valamit. Addig meg ne aggódj miattaKép

A hömérözéssel kapcsolatban, ha nagyon stresszeled magad akkor inkább hagyd abba. Azt hiszem akkor többet ártasz vele mint használsz. Térj át a peteérés kijelzõ pisis tesztre és nem fogod lekésni az akció idöpontjátKép

Pusszancska,
Moni
mj

Rita,
Bocs, de elértettem az üzidet azt olvastam, hogy 5 heti görbéd van és nem 5 havi! Szóval a closty én úgy tudom még 1-2 ciklusig hatásos marad a szervezeteben, vagyis dolgozik, dolgozhat és ez okozhatja azt, hogy most 37 felett voltak az értékeid. BocsKép kissé hülye vagyok és ne haragudj, ha összezavartalak. Viszont az érvényes amit a minimum kimérésével kapcsolatban írtam.

Szóval mielött clostyt szedtél az a görbe kellene. Azt el tudod küldeni? Be tudod ide pötyögni?

Igen, szinte mindenkinél törvényszerü, hogy tartósan 37-en vagy a fölé kell mennie a hönek!

Üdv,
Moni
mj

MóniKép
Szegény méhecskékKép Nem ennyire "holt" szezonra gondoltam, de kétségtelenül igazad lehet... Ti hogy vagytok? Gömbölyödsz már?
Beszti-mamiKép
Egyben vagytok még vagy már kettõben???KépKép

doris

Sziasztok !

Moni
Sajnos olyan hõgörbém nincs ami closty nélküli. Lehet, hogy csak ezért van 37 felett a hõm mert clostizok ?Egyébként nagyon szépen indul 36,4-ekkel a hõm a ciklus elején, majd nem esik le, de kb. középidõtõl megugrik 4-5 tized fokkal.
Pé-m nekem closty nélkül is volt, a hormoneredményeimbõl mondta a doki. Én is ugy tudom mint Orsoly, hogy a progi szintet is emeli a closty.
Legszívesebben abbahagynám a sokkoló hõmérést, de a doki kéri a görbét.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lányok, elõre is bocsi, hosszú leszek.

Sien,Kép
Tudom, hogy mar eldöntötted, hogy most leállsz az inszemmel, csak nem értem.
Pont most mikor már ugyis mindegy a mostani helyeden, miért hagyod abba. Azt irod, szeretnéd tisztességesen befejezni a munkát, de ez szerintem csak Neked, a lelekednek fontos. Engem 5év után ugy rugtak ki, hogy akkor jöttem vissza a már 1éve várt szabiról(szállodában dolgoztam, ahol a fõszezon a munka az elõ-utószezon a szerzõdéskötések ideje, szabira gondolni se merj csak januárban, de akkor meg ugye kicsit hûvös a horvát tengerKép ), és kaptam fél órát, hogy összepakoljak. Elõtte persze reggel 8tól este 8ig dolgoztam, elérhetõ voltam a nap 24 órájában, még éjfélkor is felhívtak. Középvezetõként dolgoztam, beosztottam nem volt, 3 ember munkája volt a nyakamban és mivel nagyon lelkiismeretes vagyok, a belemet is kihajtottam, betegen, törött lábbal is, mindent a cégért. A tisztességes hozzáállásomért, az áldozatos munkámért az lett a köszönet, hogy kirugtak. Azóta másképp látom a dolgokat, sokkal kevesebb munka, önzõbb hozzáállás és nem szívvel lélekkel, hanem tudással 8tól 4ig. Legalább is így tervezem, mert egyenlõre még nem találtam olyan helyet, ahol ezt megvalósíthatnám, de nem adom fel, igaz most egy kicsit sürget az idõ.
Ez az egyik, amiért úgy gondolom, hogy folytatni kéne az inszemet, a masik, hogy most kezelnek, hormonokat kapsz, amik egymasra epulnek es ha most abba hagyod szeptemberben ujra kell kezdeni az egészet elõlrõl. A barátnõm is abba akarta hagyni a lombik felkészülést az elsõ sikertelen kisérlet után, de aztán szerencsére meggyõzték, hogy most jól felturbózták hormonokkal, amik egyre többen vannak a szervezetében és ha most abba hagyja, olyan mintha el sem kezdte volna. Szerencsére nem hagyta abba és a 2.kisérletnek köszönhetõen most 2 nyolchónapos kislány boldog anyukája. Ki tudja, hol tartana ma, ha akkor abba hagyja.

Egyébként és most járok az Alkotmány utcába távoktatásra idegenforgalomi és szálloda szakra, még 2 szigorlat és akkor meglesz az elsõ évem (kérlek szorítsatok, a közgáz nagyon kemény) és akkor már „csak” 3 év válszt el a hõn áhított diplomától. Hiába dolgozom 10 éve a szállodaiparban, a diploma az diploma, még ha hülye is az illetõ akinek a kezében van, ettõl meg tudnék õrülni.
Szóval, lehet, hogy majd összefutunk.Kép

Képzeljétek, hogy jártam, a 9.héten elmúltak a terhességi tünetek (émelygés, cicifeszülés), ettõl teljesen bepánikoltam, el akartam rohanni orvoshoz, igen ám, de nem vették fel a telefont, így nem tudtam bejelentkezni. Barátnõm nyugtatgatott, hogy ez még semmit sem jelent, nyugi. Mivel a következõ hétre rendelt vissza lenyugodtam és vártam. Mit ad Isten a rékövetkezõ héten sem vették fel a telefont, végül a telefonközpontostól megtudtam, hogy szabin van a drága doktor úr. Nagyon mérges voltam, mert akkor mi a szarért rendelt vissza 27-re, ha nincs bennt. A gyerkõcrõl utolsó info 5hetsen annyi volt, hogy petezsák van, embryoárnyék még nem látszik. Ennél kicsit többet szerettem volna tudni.
Ma végre felvették a telefont és mehettem is 11.30-ra. Alig vártam már, hogy végre lássam, stb. Doki megvizsgál, de olyan brutálisan nyomkodta a hasamat, hogy sírni tudtam volna, iszonyatosan fájt, mondtam is neki. Erre annyit kérdez, hogy nézettünk-e annak idején HCG-t? Hát ez nagyon nem tetszett. OK, megnézte a kartonomat, nézettünk, szép magas érték. Pedig szerinte itt valami „nem gömbölyû”. Menjek laborba HCG-t nézetni aztán ultrahang, majd vissza hozzá. Odaadja a beutalót a laborba és a kiskönyvemet. Egy frászban voltam, kimegyek megnézem a könyvem, melyben a következõket olvasom : Az uterus nem növekszik, UH-t kérek. Missed ab.?
Gondolhatjátok. Kész voltam teljesen. Labort elintéztem és mint egy zombi mentem az UH-ra, ahol csupa pocakos kismama. Hurrrá.
Fél óra várakozás után, láttam a babót az UH képernyõn. Sokáig nem vizsgáltak, mivel korának megfelelõ embryot mutatott az UH. Ma vagyok 10 hetes 3 napos, a gyermek CRL-je 40 mm. Akkora kõ gurult le a szívemrõl, mint a Mont Everest. Legszívesebben elsírtam volna magam, de mivel rossz eredményre számítottam, már elõtte megkeményítettem a lelkem, hogy felkészítsen magam mindenre. Visszamenve a dokihoz, csak megrántotta a vállát és annyit mondott: na akkor minden rendben, talakozunk juli 27-én.
Azt hiszem ma délelött öregedtem néhány évet.

Még egyszer bocs, hogy hosszú voltam, remélem nem koptak el a page down billentyûk.
Timici

U.i.: mindenkit soxor puszilok, es drukkolok mindenkinek.Ezerrel.KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Timici

Rita!
Sürgõsen írd be a hõgörbédet még ma (azaz kedden), mert holnap reggeltõl 2 hétig szabin leszek, nem leszek Pesten, így nem tudom megnézni a netet. Igére, este (illetve éjszaka) még válaszolni fogok Neked. Az Erazmusz topicba, vagy e-mail-ben írd meg, mert ezt a topicot nem biztos, hogy meg tudom nézni.
Üdvözlettel
Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Ja, és mindenkinek: a hõmérséklet exact és pontos mérésére nem alkalmas a digitális hõmérõ, hanem csak a higanyos japán lázmérõ (ennek van direkt olyan formája is, amit ovulációs hõmérõnek hívnak, 2x-re megnyujtott skála, csak 35-38 fok között mér, ez még pontosabb, azonban a sima japán hõmérõ is megfelelõ).
Üdvözlettel
Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Doris!
Köszi! Most már jobb valamivel a hangulatom, fõleg, hogy sikerült 1 kg leadnom! Újra elkezdtem fogyózni. Remélem, most is lejön vagy 10 kg, mint a múltkor. Kép
A hõmérõzést nem akarom abbahagyni, mivel most kezdtem csak el az elõzõ ciklusban és kíváncsi vagyok, hogy van-e peteérésem egyálltalán. Bár eddig nem vagyok valami nyugodt tõle, mostanában mindig azt nézegetem rajta, hogy miért olyan magas! Állandóan 36,7 és 36,9 között mászkál, volt már 37 is 3 napig a 4-6 napon! Szabad ennek ilyen magasnak lennie az elején? A múlthónap második felében is csak 37-ig ment fel! Nem értem. Kép
Szoktunk mászkálni erre-arra, 2 hete pl a Balatonnál voltunk szombaton. Bár az nem volt valami pihentetõ, mivel az anyóst is vittük magunkkal. Egész idõ alatt be nem állt a szája! Kép Roppant idegesítõ egy nõ! A saját fiát képes 10 perc alatt kikészíteni idegileg! Kép Kép
Na, nem baj, majd szeptemberben a tengerparton kipihenem magam! Kép

KnRita!
Köszi! Igazad van, pihenni kellene! Kép Nem tehetek róla, de állandóan a babán jár az eszem! Kép Kép
Mikor rendezzük meg a koncertet? Kép

Moni!
Lehet hogy tényleg túlreagáltam a dolgot a fõnökkel kapcsolatban, csak tényleg nagyon rosszúl esett! Kép Remélem, a mai nap már jobb lesz! Kép

Timici!
Ez szõrnyû amit leírtál! Én a helyedben keresnék egy másik dokit, ha már ennyire érdektelenül állt a dologhoz! Kitartás! Ne félj, nem öregedtél annyit! Kép A babó majd megfiatalít! Kép

Ma már jobb a kedvem, majd késöbb még jelentkezem! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Szép jó reggelt mindenkinekKép
RitaKép
Erazmusz nagyon rendes, hogy utolsó napján bevállalja a hõgörbédet ezért mindenképp Neki küld el elsõként aztán én is szívesen megnézemKép
TimiciKép
Szörnyû lehetett amit átéltél de most már próbálj megnyugodniKép Minden rendben leszKép
GittaKép
Ügyi vagy, hogy lelkileg kezdesz talpra állniKép Csak így továbbKép A fogyókúrát nem szabad túlzásba vinni, arra vigyázzKép A ciklus elsõ felében nem különös ez a hõmérséklet. Esetleg küld el a teljes görbédet ha lesz ilyen és utólag okosabbak leszünkKép
CipómamaKép
Mi újság van Veletek? Remélem minden rendben....
MarcsiKép
Ugye sokat pihiztél? Ha jól emlékszem ma már dolgozol, csak vigyázz ne vidd túlzásbaKép Izgulok Értetek isKép

doris

Sziasztok
Aki szedett, vagy szed gyermek Aspirint mennyit szed naponta? A ciklus hányadik napjáig kell szedni? Én a 13.-tól kezdtem (akkor 3mm Kép volt a nyálkahártyám).
Marcsi
Hogy vagy? Nekem fájdogál a hasam. Pontosabban feszül. Olyan, mintha egy vízzel telt lufi lenne benne.
Lujza
lujza

Sziasztok!

Megnéznétek a hormonjaimat, ha valaki ért hozzá?
Megirom Erazmusznak is, de hátha nem tudja már megnézni.

Prolactin 414.8 mU/l
FSH 12.07 IU/l
LH 3.38 IU/l
Progresteron 0.193 nMol/l
Testosteron 0.169 nMol/l

Lécci, lécci!

Eni
Eni

Sziasztok LányokKép

MoniKép
Egy kicsit összekavarodtál szerintem Ritával kapcsolatban. Õ ugyanis még nem szedett clostit. Csak a következõ ciklusban fogja elkezdeni, ugye Rita?

TimiciKép
Amit leírtál, az tényleg elkeserítõ. A legtöbb orvos semmilyen empátiás készséggel nem rendelkezik, jó tudom nem pszichológusok, de ha nõgyógyásznak mennek, annyit el lehetne várni tõlük, hogy megtanulják, egy terhes nõvel hogyan kell bánni.
Én is azt javaslom, hogy hagyd ott ezt a dokit.
Ezek után akár az is elõfordulhat, hogy a szülés idõpontját felejti el...
Te azonban nagyon bátran viselkedtél.Kép
Gratulálok a jó eredményhez!

GittaKép
Örülök, hogy jobb kedved van.
De mond csak, a Balcsira nem véletlenül az én anyósomat vittétek el? Mintha róla meséltél volna.Kép

LányokKép
Még mindig nem jött meg, de már az összes elõjele itt van. Nem is vagyok túl jól. Tudjátok, ilyenkor olyan feszült az ember és már csak arra vár, hogy jönne meg minél hamarabb.
A hõm egyébként a bolondját járatja velem, mert ma visszament 37-re.
Mondjuk néha, még télen, csinált többször is ilyet. Mielõtt megjött, fentebb kúszott, hogy direkt ezzel is idegesítsen. Aztán másnap óriási esés és megjött. Szóval lehet, hogy most megint ezt a játékot játszuk.Kép

Lenne egy szakmai kérdésem.
Szerintetek a clostit mely napokon a legjobb szedni.
Gondolok itt arra, hogy nekem az 1-10. napokon napi egy szemet kellett szednem, másnak 5-10. napig napi két szem, Ritának 3-7-ig napi két szem. Az az igazság, hogy Jim is megkavart ezzel a nyálkahártya vékonyító szöveggel, szóval most tényleg nem tudom, mikor kezdjem el szedni.
A dokim azt mondta, hogy szedjem megint 1-10 napig. Mikor mondtam neki, hogy mások az 5-10-ig szedik és érdeklõdtem, hogy ez miért van, azt mondta, hogy akkor szedjem én is úgy. Nincs nagy különbség.
Azért kicsit megkavart.

Csajok segítsetek ebben a dologban. Most mitévõ legyek? Vagy tényleg teljesen mindegy a hatás szempontjából, hogy hogyan szedem?????

Moni, Neked milyen adagban írta fel a közös dokink?

zsuzsu

ZsuzsuKép
Sajnos nem tudok segíteni, mert nincs ilyen tapasztalatom, de szívesen megtennémKép
EniKép
Sajna nem tudok Neked sem segíteni, de azt hiszem az fontos, hogy hányadik napi vérvétel volt ez?
VandaKép
Írtam Neked magánban a táblicskuval kapcsolatban...már az elején elakadtam.

doris

MarcsiKép
Hogy vagy? Gondoltam ám sokat Rád. Remélem, jól kipihented Magad. Ma már dolgozol?
Megyünk együtt ebédelni?

EniKép
Az eredményeid más egységben vannak megadva, mint az enyémek, ezért nem nagyon tudom, hogy például a prolaktin magas e vagy sem. Referenciatartomány nem volt megadva a papírodon?
Az LH-FSH arány azonban kicsit furcsának tûnik, én úgy tudom, hogy az a jó, ha elosztva egymással 1 körüli értéket kapsz. Bár ez gondolom attól is függ, hogy a ciklus mely napján történt a vérvétel.
Na, ezzel nem sokat segítettem, más talán többet tud mondani.

zsuzsu

Sziasztok Lányok!

Most jöttem vissza a nyaralásból gondoltan bejelentkezen Nálatok Kép

Jó sok iromány született az elmúlt bõ egy hétben, szerintem munka után kinyomtatom és otthon este elolvason Kép Kép

Nina Kép
Látom Vanda táblájából, hogy a vizsgálat után pár nappal megjött. Mégis kiváltottad a gyógyszert? Ma még elmegyek a hormoneredményemmel a régi dokihoz, aztán felhívon, akit ajánlottál. Azt meg elfelejtettem kérdezni, hogy mikor rendel?

Velem semmi különös, a ciklus elsõ napjai hála istennek már mögöttem vannak, az "unalmas" rész legalább gyorsan elment a nyaralás alatt.

Minden jót holnapig Kép

bera3
bera3

Igen, azt elfelejtettem irni, hogy a 7. napon volt a vérvétel.
Eni
Eni

Sziasztok!

Köszi a drukkolást, nagyon ránk fér. Ne hagyjátok abba légyszi!! KépKépKépKép
Épp most jöttem meg az UH-ról, mert a doki mondta hogy bármi panaszom van meg kell nézzenek mielõtt megkapom a Coriogonin szurit. Az lett a vége, hogy nem kaptam szurit, viszont szednem kell megint a gyerek Aspirint 50 mg-jával naponta. A hasikám szurkál, meg fel is van puffadva, de állítólag ez jó, mert a hormonok mûködnek. Rengeteget kell pihennem.
Gyerekek! Nem tudjátok, hogy amikor szurkál, akkor helyezkedik Pöttömke? Mennyi idõ után szoktak jelentkezni az elsõ tünetek, ha vannak?

Rita
Én nem tudom hogy hogyan csinálják a Klinikán, mert én a Kórházba jártam és soha nem esett a vérvétel napja hétvégére, de szerintem meg lehet velük beszélni, hogy vegyék le a vért. Ott állandóan van valaki és tudtommal a labor is folyamatosan mûködik.

Zsuzsu
A Closty-s dologra én csak annyit mondanék, hogy ahány ember annyiféleképpen reagál a különbözõ gyógyszerekre. Állítólag több féle protokoll van a használatával kapcsolatban. Nekem legalábbis a dokim ezt mondta. Teljesen az egyéntõl függ, hogy milyen adagolást írnak elõ. Nem akarlak megbántani, de én a helyedben úgy szedném ahogy az orvosom felírta, mert õ ismer. De nehogy megsértõdj ám!!!! Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok Lányok!

Ujra a munka frontjarol jelentkezem.

Edi nagyon sajnálom. A nyaralás miatt lesz csak szept-ben a következõ inszem?

Zsuzsu!
Neked az jó, ha felhívlak mobilon 12 körül ebéd ügyben? Ebéd elõtt még el kell intéznem valamit, de mindenképpen ebédelek.

Doris!
Sokat pihentem. Már néha fájt a kevés mozgás.

Lujza!
És néha feszülést, nyomást vagy szurkáslást éreztem (ma még nem). Minden hónapban, viszont látod eredménye nem volt. Szerintem mindez a hormonkezelés miatt van. Neked megvolt az inszem? Milyen a nyálkahártyád?

Ildi!
Annakidején én maximalista voltam, és minden mesteremberrel nagyon szigorú voltam, igazi hárpia. Többé kevésbé sikerült is kivasalni belõlük amennyit csak lehetett. Azért ez a mosogatóbekötés... De nekem is hasonló tapsztalataim vannak velük: volt hogy egy héten át minden nap hozta az asztalos a 4 m-es könyvespolcot de csak nem olyan volt mint amit megbeszéltünk így minden nap vissza is vitte kijavítani.

Marcsi
Marcsi

Timici,
A helyedben orvost váltanék. Ilyen hozzáállás és kíméletlen vizsgálatmódból egy is sok!

Zsuzsu,
Nem szedtem semmit az égvilágon. Spontán jött össze a gyerek.
Sajnálom, hogy ennyire készülödik a mensid, de ne aggódjKép Össze fog jönni a baba hamarosan és ne törödj azzal, hogy méhnyálkahártya így vagy úgy. A lényeg az, hogy volt péd, a méhnyh. tökéletes. Úgyhogy szerintem folytasd a closty szedését úgy ahogy eddigKép

RitaKép
Bocs, akkor totál összezavarodtam. Nem hijjjjjába, akkora felfordulás van itt az irodában. Ma is tegnap is.

Akkor megérné neked ezt a speckó höméröt megvenni, hogy az értékeket jobban lásd és akkor tutira fogsz minimumot is mérni vele. Legalábbis nagyobb valószínüséggelKép

CateyeKép
Elképzelhetö, de nem feltétlenül. Ezt sajna most így nem lehet megmondani. Lehet, hogy amúgy is jó lenne a görbéd, de az is lehet, hogy még peteérésed sem lenne, ha nem szednél clostyt. Csakúgy mint Zsuzsunak sincs peteérése closty nélkül.

Sajnálom, hogy ekkor stresszt okoz a hömérözésKép. Ha az orvosod kéri csináld, de ne aggaszd magad miatta, mert most így a részleges leírásod alapján jónak tünik a görbe, csak az a lényeg, hogy duphastont, vagy ultrogestant pé után kezdjed el szedni.

Lányok, ma jó sokat úsztam, és meg sem kottyant, csak kicsit hamarabb kifárdatam! Tudjátok én sokáig versenyszerüen úsztam és még így is én voltam a 2. leggyorsabb a pályán a tesócskám után. Lehet, hogy kezdek visszarázódni a dologba? Az jó lenne, mert annyira jólesik és az a tudat, hogy nem tunyulok el annyira!!!! Persze azért nem hajtom agyon magamKép

Gitta,Kép
Irigyellek a 10 kilódért és azért, hogy most is sikerült 1 kg-ot leadnod. Nagggggggyon ügyi vagyKépKépKép

Puszi mindenkinek
Moni
mj

EdelweissKép

Örülök, hogy jól vagytok. Továbbra is pihenj sokat!Kép

Dehogy sértõdöm meg, csak tudod, a dokim nem azt mondta, hogy így vagy úgy szedjem, hanem hogy mindegy. Ezért bizonytalanodtam el egy kicsit és ezért szeretném tudni, hogy a többiek hogy szedik illetve, hogy nekik fûzött e hozzá az orvosuk magyarázatot.

zsuzsu

Sziasztok Csajok!

Bocsi, rossz a kedvem, de megprobalom nektek nem mutatniKép

Eni! Az FSH ilyeten magas erteke azt mutatja hogy sajna a petefeszked nem olyan jol stimulalhato. Azert ne ijedj meg ez valtozhat. Egyebkent nezd meg az infertility.hu-n a hormontablat, talan segit.

Timici! Keress masik dokit, ilyennel bizti nem szulnek....

Zsuzsu! En eddig csak ugy hallottam clostyt szedni, hogy 5 napig napi 2 vagy 3 szem. Ilyen 10 napig egy szemet meg nem lattam. Persze ez nem jelenti azt hogy nem lehet joKép

Puszi: orsoly
orsoly

MarcsiKép
Oké, várom a hívásod.Kép

MoniKép
Tudom, hogy most nem szedtél semmit, de úgy rémlik, korábban néhány hónapig Te is szedtél clostit. De lehet, hogy nem jól emlékszem.
Egyébként igazad van, úgy fogom szedni, ahogy múlt hónapban.Kép

Pocakod mekkora?
Az úszás az egyik legegészségesebb sport, szóval szerintem nagyon jó, hogy rendszeresen jársz. Azért pedig külön dicséret illet, hogy még pocakosan is a leggyorsabbak között vagy!Kép
Hányingered elmúlt már vagy még mindig zacskóval a kezedben kell utaznod?

zsuzsu

OrsolyKép
Amit írtál, az megfontolandó. A nõvérem is ilyen adagban szedte.

LányokKép
Tudom, kezdek mostmár mindenki idegeire menni a nyavajgásommal, meg a bizonytalankodásommal. Nem szoktam ám mindig ilyen lenni, szerintem a mensi miatt van. (Ezért jó nõnek lenni, erre mindent rá lehet fogni.Kép)

OrsolyKép
Egyébként miért van rossz kedved? Csak úgy? Vagy van valamilyen konkrét oka? (Egyébként csak nagy nehezen vettem észre, hogy rossz kedved van. Nagyon jól sikerült ám leplezned.KépKépKép)

zsuzsu

Sziasztok!

Még nem volt idõm végigolvasni a tegnap délután óta keletkezett irásokat, mert jó sokat Kép irtatok! Csak volt egy munkám, most pedig gyorsan leirom Erazmusznak a görbéimet, utána jelentkezem! És még nem is reggeliztem... Ja, képzeljétek, ma reggel 37,1 volt! Meggárgyult a szervezetem???

Puszi,

KnéRita
knérita

Sziasztok Csajszik !

Moni
Rettentõ ügyi vagy, hogy ennyit bírsz úszni. Sajnos én lusta vagyok ehhez. Biztos nagyon felfrissít.

Zsuzsu
Én a Closty-ból 5x2-t szedek a mensi 2. napjától kezdve. Sajnos nekem a mensim sem normális, kevés vérzéssel jár, és max.3 napig tart. Azt mondta ha nem használ akkor emeli az adagot, 3x2-re, de ugyanebben az ütemezésben. Én még a 10X1-rõl nem is hallottam.De a dokid biztos ismer, ezért mondta így.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok lányokKép

Már olyan régen nem írtam nektek! Jól le is maradtam mindenrõl, mert - ahogy olvasom - az elmúlt hét sem volt itt eseménytelenKépKép

Azért nem jelentkeztem, mert 21-én pénteken kicsit gyorsan el kellett mennem haza. Annyira görcsöltem (tudjátok, akkor jött meg), hogy magamról alig tudtam, így hazaküldtek a munkahelyrõl. A múlt héten meg szabin voltam.

Szóval: tegnap voltam dokinál. UH-n megnézett, és azt mondta minden rendben van. A bal oldali petefészemben 2, a jobb oldaliban 4 (!) nagy tüszõ van, amelyek akár most is megérhetnek. Ma vagyok a 12 cn-on, úgyhogy nagyon izgis a dolog.KépKépKépKép

ZsuzsuKép

Ezen már én is gondolkodtam. A barátnõmnek is 3-7 napig kell szedni, nekem 5-10-ig.

TimiciKép

Annyira jó, hogy ilyen szép nagyra megnõtt a babus. Örülök, hogy nincs semmi gond. Lehet, hogy tényleg nem ártana másik orvos után nézned.

LányokKép

A Clostiról annyit még, hogy tegnap a doki azt mondta, hogy volt olyan páciense, aki az elsõ clostis hónap alatt esett teherbe, de volt olyan is, aki csak 1 év után. Minden lehetséges. Nekem még kiírt 2 adag Clostit, legközelebb 6 hét múlva kontroll.

Szerintetek?
edith

Zsuzsu! Rossz kedvem a ma reggeli ferjemmel tortent osszeveszesre vezetheto vissza.Kép De mint tudjuk, a ferfiaknak - mindegyiknek, kivetel nelkul - hianyzik legalabb egy kereke. Ehhh, nem is panaszkodok tovabb, mert ujra felidegelem magamKép

Zsuzsu es clostysok: telleg, nekem meg van otthon 15 db szem (tehat egy bontatlan es felig ures doboz). Meg KLaritol kaptam, tehat alaposan raszolgaltak a kabalagyogyo nevreKép Ha keri valaki csak szoljonKép

orsoly
orsoly

Edelweiss!

Vigyázz magatokra. 8 sejt az jó sok volt igaz? Miért kell neked 3 napig feküdni? Vagy minden lombikosnak?

Marcsi
Marcsi

CateyeKép EditKép

Nektek hány naposak a ciklusaitok? Lehet, hogy a closti adagolása ezzel is összefüggésben van.

EditKép
Le a kalappal! Ez aztán az eredmény! Akkor szerintem mostmár Te is csatlakozhatnál az iker-esélyesek táborába!Kép
Drukkolok, hogy minden jól alakuljon.Kép

OrsolyKép
Sajnálom, hogy veszekedtél a pároddal, dehát ilyen mindenhol elõfordul. A lényeg csak az, hogy ne tartson sokáig az összeveszés.Kép

A kabala-clostit én átveszem Tõled, ha másnak nem kell, illetve ha nem járt még le a szavatossága, hiszen se Klárinak, se Neked nem kellett már beszednetek szerencsére.KépKépKép

zsuzsu

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: