Zuzmo: Anyu mesélte, hogy amikor ő szült engem (nem a SzI-ben), akkor ott volt egy doki, aki a nagyon visítós nőknek azt mondta, hogy -Ha akkor élvezte amikor összejött, akkor most se sikítozzon itt nekem!- édi nem?
Pikkelysömör: azt nem a holt tenger iszapja gyógyítja a legjobban??? Kívánom, hogy olyan jóléti államban éljünk, ahol egy jordániai üdülést a TB receptre ír fel azoknak akiknek ez szükséges!
Denizsa: kösz az infot az outletről
Babák nagyon szépek Mindenkié!
Rimar: nekem a szobatársam szült a Bardóczkynál és csak annyit, hogy ő szülés után már simán ült a fenekén, pedig volt gátmetszése. Bár lehet, hogy ez alkat kérdése én spec 1,5 hét után mertem ráülni a fenekemre

De nem is ez a lényeg: kétszer is bejött hozzá látogatóba, és szimpa volt egyébként. Bár ők ismerték egymást régebbről, de lelkiismeretes dokinak tűnt.
Indi: drukk drukk
Amikor én voltam benn, volt egy lányzó akinek úgy csináltak császárt, hogy mire odaértek a vágáshoz kiment belőle a fájdalomcsillapító és szegény érezte frankón az egészet. Elég sz*rul nézett is ki még jó pár napig! Remélem Indivel ilyesmi nem fordulhat elő!
Zsan én nem tudtam, hogy neved napja van...De boldog névnapot utólag is.
Recca: ibolyák

Holnapra jó időt akarok és akkor usgyi sétálni!!!!!
Rylie