A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Gigi,
Kép azért, mert az anyukáik is gyönyörűek Kép Kép
macskanyu

IKEA-s kozlemeny:
Az IKEA bevonja a 2005 augusztusában vagy ez után eladott TASSA és SNIGLAR 55 x 112 cm-es kiságyakhoz tartozó matractartó ágyalapokat.
Az IKEA arra kéri minden vevőjét, aki a TASSA vagy SNIGLAR
55 x 112 cm-es kiságyakhoz 2005 augusztusában vagy ez után
“ID NO 15333” és “Made in Poland” jelölésű matractartó ágyalapot vásárolt, hogy vigye vissza azt a legközelebbi IKEA áruházba, ahol új ágyalapot kap helyette. Más jelölésű vagy más méretű ágyalapokat a bevonás nem érint.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Moose!
azt ne feledd, hogy én nem voltam beteg már 4 hónapja (most sem vagyok). gyerekemnek sincs baja, valószínűleg tegnap a bukás miatt hányt. azóta semmi baja, nem is lázas, ugrafickándozik. csak a férjem beteg. így is veszélyes lennék?

Zsanci!
én már voltam, de nem akarok övös lenni. elég nekem a pikkely Kép. akkor ezek szerint van valamiféle összefüggés a kettő között. lehet, hogy a bárányhimlő járványra jött ki az öved?

ancsipancsi

Sziasztok!
Nem hiszem el, hogy a H-ból olvasnák a topicot. Annyit írunk, hogy én is nehezen tartok lépést, reggel óta olvasok, és közben jól elfelejtettem mit is akartam írni!
A lényeg:

Indi!!!!! Nagyon szorítok én is, és ha jövő héten mentek be látogatni, mi is csatlakozunk, legalább megmutatom Bazsónak, hol születettKép

Zsána! Nagyon boldog névnapot, és gyógyulást az egész családnak! Szóval ez lett a pöttyökbőlKép

Dedek gyönyörűek. Kata mekkorát nőtt! Utóljára a MOM-ban láttam, talán fotót sem azóta! Nagyon szépen ül, semmi baja nincs!!! Füli egyre kerekebb, nagyon kis csini csaj! És Szabi!!!!!!!!!! Az én kölköm 8,3 kiló 10 és fél hósan!!!! Mi van a tejedbenKép

Minden betegnek gyógyulást, remélem Lencsinek sincs nagyobb baja!!!

Meglepődtem, hogy ennyi anyukának van közöttünk rossz élménye a kórházról. Nekem nagyon kijutott, de igazából soha nem mertem írni, mert úgy éreztem, hogy itt mindenki maradéktalanul meg van elégedve mindennel és mindekivel, és az az ügyeletes orvos, aki engem megvizsgált, és 2 órás sírógörcsöt váltott ki belőlem, az az egyik legmenőbenőbb doki. Az ügyeletes szülésznő pedig nem is köszönt másnap. A fogadott dokimmal és szülésznőmmel nem volt gond, de mire hozzájuk eljutottam, teljesen kikészültem, és ez rendesen rányomta a bélyegét a szülésélményemre. Csak egy példa a dokiról: megvizsgált (majdnem leugrottam a székről, akkor kezdtem el vérezni, ja és sírni), majd gúnyosan: ő "nem érti miért hisztizek, készüljek föl rá, ha a gyerek feje a méhszájban lesz, az sokkal jobban fog fájni!.... Na, behívjuk a Borikát(fogadott szülésznőm), ő majd elpátyolgatja magát!" Mindezt kb 16 órás vajúdás után, ami szerinte jósló fájások voltak, de nem maradtak abba, és 8 percesekkel indult, majd 5 percesek voltak kb 10 órán keresztül, és én semmit sem tágultam) Aztán miután megtudta, hogy jogász vagyok (az egyik kedves szülésznő a nevem miatt kérdezte: "maga orvos, vagy csak jogász"Kép") elkezdett puncsolni, hogy ő megérti, hogy nagy fájdalmaim vannak, meg így, meg úgy, én kis hülye meg úgy bőgtem, hogy nem tudtam kiosztani. Ezek után persze akkora cirkusz keveredett körülöttem, hogy fölhívott a mobilomon a választott dokimKép, hogy mi történt velem, mert az egész magyar egészségügy velem foglalkozikKép, és elnézést kér a kollégája nevében is, és hogy ő ezt nem is érti, mert erre a dokira nem szokott panasz lenni. Amikor meghallottam az én drága dokim hangját, akkor kezdtem el lenyugodni! Na, ez egy kicsit hosszúra sikerült!!!

És mégegyszer, nagyon-nagyon szorítok Indinek!!!!

Kép
Kép
zuzmo1

MObilról hogyan hívjak egy vonalas számot?ugyan is ahogy próbálom,nem lehet.Én vagyok hülye vagy rossz a szám esetleg?
06 1 és innen a 7 jegyű szám nem?Vagy 36 vagy hogyan?Már magam sem tudom mert azt momdja,hogy rossz a szám,ellenőrizzem újra.HELP!

Juc
20170114224602

Juc: nem változott meg a szám? Amúgy sztem jól csináltad. Kép

Proone tábláját hol lehet megtalálni? Mi a link? Help!!!
mkatus

mindkettő ok
061akármi
+361akármi

ancsipancsi

Ancsi!

Övsömört immungyengeségre aktivizálódó vírus okozza vagyis az idegvégződésekben elrejtözött bárányhimlővírus.Aki már átesett rajta annak lehet ilyen ill.herpesz.
Pikkelysömör és eközött nincs összefüggés ha jól tudom az a bőrsejtek túl gyors regenerálódását jelent és nem vírus okozza.És nem is fertöző.

SZóval no para!MOndjuk ha Lencsi bárányhimlős lesz akkor nagy valószínűséggel elkaphatod ha még nem voltál.
20170114224602

Katus!
http://proone.fw.hu/szentimre.htm

Beszéltem Indivel! Annyira aranyos volt, úgy várja már a babát Kép

ancsipancsi

juc,
próbáld meg a 0036 vagy +36 és úgy a körzetszámtól......elvben a 06-1- gyel is kéen hogy működjön,azaz az enyim szokott......

zuzmo,
jó tudni hogy jogász vagy,kihasználhatlakKépKépKépegyszer volt egy olyan kezdeményezés hogy vki összegyűjti mindenki adatait azaz név elérhetőség meg mit csinál hogy tudjunk egymásnak segíteni de aztán nagyon abbamaradtKépelévüléses dologgal kapcsolatban szertenék vmit kérdezni ha lehet...írhatok mailtKép?

macs,
na jó,de akkor az én gyerekem mitől olyan szépKép?mert ti széepk vagytok,na de én?????????????????

gigi
Vendég

Ancsi! És Indi mit mondott, mik a fejlemények? Ki az ügyeletes?

Kép
Kép
zuzmo1

Jucus!
már voltam bárányos. a pikkely tényleg ilyesmi, a fejemen jelentkezik, túl gyorsan válik le a bőr, tök égő, mintha korpás lennék, csak nagyobb darabokban :/. kiszedni is alig lehet. nekem is akkor jön elő, mikor gyengébb, idegesebb vagyok, vagy stresszes a helyzet. szülés után jött elő, előtte 1 évig nem volt.
de akkor jó, mert Zsanci hamar meggyógyul, nem szív vele, mint én, fiatal korom óta. erre nem tudsz valami homeos izét?

ancsipancsi

Gigi! Írj mélt, de nem vagyok gyakorló jogász, köztisztviselő vagyok, úgyhogy alig emlékszem valamire. Olyan ügyvédet kellene megkérdezned, aki gyakorolja is a szakmátKép

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmó!
azt mondta, hogy az előbb volt egy spontán fájása! JUHIJJ! lehet, hogy megindul magától a szülés. a császár már biztos, még akkor is, ha megindul. meg mesélte, hogy nem tud pihenni, mert már csak "ülve" tud aludni, de az ágy béna. és majd visznek be neki párnát. és megy ma újra NST-re, 24 órás megfigyelésen van. drukkoljunk, hogy a fájások sokasodjanak! Kép
ügyeletest nem tudom ;-) ki , BS. vizsgálta, azt mondta, hogy nagyon kedves.

ancsipancsi

Ancsi!

Nézek neked valamit de most el kell rohannom.És sajnos övsömör is vissza-visszatérő kakamatyi.Nekem herpesznek hívják még csak mert picike területre koncentrálódik de ha előjön akkor nagyon gázKép

Juc
20170114224602

Naná, hogy BS kedvesKép

Kép
Kép
zuzmo1

zuzmó,
akkor nem is zaklatlak,megkérdeztük már a saját ügyvédünket de nem sok semmit tudott madani.....
azért kösziKép
Vendég

Juc!
ráért 15 évig, akkor most is ráér! én is elrohanok, csak nem tudok elszakadni.

ancsipancsi

Votiv! Nem is reagáltam a Viperabáli menüre! Nem semmi! Hogy tudtad ezt a sok hülyeséget megjegyezni?Kép Némelyik elég bizarul hangzikKép Gondolom kinézetre sem volt semmi!

Kép
Kép
zuzmo1

Dorka,
itt az egyik kép ;)A nagy puszi Kép Kép
Kép

A többi Pocaknál

Gigi,
te is gyönyörű vagy.Kép mér' gondolod,hogy nem??! Kép
macskanyu

a pasimtól lehet kérdezni jogi dolgokat, ha vki szeretne

Zuzi, id. Barna az ügyi, legalábbis Indi erre tippelt. és ki volt az a taplógomba, aki így megríkatott? és neg. élményeket is akarok hallaniKép én már csak ilyen mazochista vagyok!Kép

Ancsi, te is jössz fél2-re?
és lehet, hogy már nem is érjük el Indit???KépKépKép

Zsanci, gyógyuljatok, annyi +++++ energiát küldönk, hogy kifolyik az ablakotokon!!! milyen homeót vettél be? és párom lányának volt övsömöre, és hamar meggyógyult max 1 hét alatt, pedig az ő immunrendszere tényleg kaputt.

Zuz, a múltkor nem mondtam, Hodgkins limfómája van, de már sokat javult.

Ruzi, a hátoncicin röhögök reggel óta!!! ez a Bendi! csudi pofaKép igazi gézengúz, már soxor mondtam ugyan, de nagyon eltaláltátok a névadást!!!Kép

votiv 8)
votiv

Macsek, legyen akármennyire nyafi a csajod, akkor is hódítani fog az ábrándos kék szemeivelKép

Kata édes kismanó ebben a sapóban! elhiszem, hogy Kedvenc a kép!Kép sapó nélkülit is láthatunk, nagy lobogó hajjal?Kép

votiv 8)
votiv

Lányok, szerintem akinek eleve 10-16 órás vajúdása van, annak biztosan nem egyszerű az egész, hiába csodaorvos vagy szülésznő. A fájásokat sajnos senki nem tudja átvenni helyettünk. Ennyi idő alatt az összes közreműködő elfárad, leginkább a kismama, ezért is lenne jó, ha legalább emberségesen bánnának velük.
Az én dokimnak és szülésznőmnek könnyű dolga volt velem, 10-re mentünk be, 11-ig NST-n voltam, utána burokrepesztés, 50 percet vajúdtam a kádban, majd mentünk is a szülőszobába és 12:45-kor már a kezemben tarthattam Szabit. Nagyon gyors volt minden, azt nem mondom, hogy könnyű és fájdalommmentes és persze ennyi idő alatt senki nem tudott olyat csinálni, amiért kiadkadhattam volna.Kép
Ami nagyon jó volt, hogy senki nem tágított, ellentétben, amikor Zsombit szültem, pedig vele is viszonylag gyorsan ment. Egyszer megvizsgált Ica, amikor beértünk, és megállapította, hogy beindult a szülés. Nagyon kíméletes volt, majd legközelebb csak a dokim vizsgált kézzel, mielőtt burkot repesztett.

Nekem K. Vera szülésznő nem volt szimpi Kép A dokik, akikkel volt szerencsém találkozni, mind rendesek voltak, mondjuk Faludinak van egy stílusa, de alapjában véve nekem jóindulatúnak tűnt.
Az bizti, ha lesz hármaska, Õt is itt fogom szülniKép

Jucus, köszi a jókívánságokat, igyekszem összeszedni magam. Reménykedtem, hogy nekem is epekövem van, mert az legalább egy támpont lett volna, megműtenek és vége. De így...Kép
Zsombi mostanában nem szeret fényképezkedniKép vagy majompofát vág minden képen, vagy a keze van az arca előtt, de azért próbálkozom.Kép

HAJRÁ INDI!!!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Macs, csókjelenetKépKépKép Rómeó és Júlia!!!!KépKép

és Marci még a cumiját is kivetteKép igazi gentelmanKép

votiv 8)
votiv

Huuuha, MAcska!!! Marci mar igazan komoly udvarlo!Kép De mit szol ehhez Balu???Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mija baja ikejának? Nekünk asszem ilyen van, de még 2004es évjárat. Vissza is viszem, adjanak helyette junior ágyat vagy mit, vagy mondjuk beépített szekrényt, vagy ... Kép
neet
neet

Macs,
csókos kép megarulez!

Indinek drukk.
neet
neet

KépKép én azon röhögtem a legjobban, hogy kivette a cumit és odaadta Pocaknak, majd a Nagy Puszi után visszatette Kép Kép És ezt olyan természetességgel és komolysággal..!! Kép Meg kell kajálni Kép Balu még csak értetlenül nézi, na de ha már majd Õ is fog tudni járni..KépKépKép

Füli igazából nem nyafi, inkább a vigyorex tipusba tartozik, de HA van épp valami, akkor tényleg leordít bárkit Kép Kép Nem sír, hanem dühös képpel ordít KépKépKép De örülök, hogy nem én leszek a pasija!!! Kép

Votiv,
ha Indi már szül, mikor odaérünk, akkor átminősülsz Helyszíni Tudósítóvá..KépKép
macskanyu

macs,pocak,
most akkor mi is van b-velKép?????????????????????
azt hittem azért füli enyim menyem leszKép

votiv,
te msn mikor válaszolszKépKépKép?élek a felajánlásoddal csak el kéne mondanom a sztorit......akkor ha b alszik írok amilt.
Vendég

a hegyen nyilnak az ibolyak meg a keltikek!! gyonyoruekKép imadomKép

Zsana, boldog nevnapot neked!Kép (honnan lehet tudni, h ma van? v ez szigoruan bennfentes informacio?Kép)

Indinek rengeteg drukk!!! soksok erot, energiat nekiKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Votiv!
nem megye. 1-2 nap és tutti kiderül nem kaptam-e kórt apától. szülés után is bemégy?

Piros!
K.Vera milyen volt? szóval mit tett?

ancsipancsi

Gigi!
Köszike a mélt!Figyi!Attól, hogy a "kisbarna" még csak szakorvosjelölt, attól vállal szüléseket?Nemtom ez hogy van?

rimar
rimar

Gigi,
Kép sajátszeműleg olvastam, hogy Lencsére vadásztál B.-nek Kép
macskanyu

Recca,
dejó neked, hogy ibolyák ,meg minden Kép Kép ha jövő ilyenkorra lesz kertem, kérhetek/kaphatok ibolyatöveket? Kép Kép
macskanyu

Gigi, mire visszaírtam neked msn, addigra nem voltál sehol! Kép (egyébként fiajamat pátyolgattam, ma megint totál összetöri magát, a monoklija meg besárgult...) írjál emiltKép

FIBI, merre vagy? a wiwről keresett az előbb engem egy pofa a kocsid miatt, megadtam neki az email címedet! remélem nem egy perverzKépKép

votiv 8)
votiv

Macs, perszeKép majd megkerdezzuk az erdo lakoitKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Rimar, te festőművész vagy? hűha! az irtó klassz! és miket festesz?
hol tartasz most a dokikeresésben, beszéltél már vkivel? pocakod mekkora?

kisBarna nem vizsgázott még le? pedig azt hittem
lukas az agyam, mint a sajt

votiv 8)
votiv

Votiv

Köszi. Kép Teszek is fel neked egy képet a kis gézengúzról. Kép Anyósom már csak gombóckának hívja...Kép

Kép

ruz
ruzicsky

Ancsi, attól függ, mit mond Indi, lehet-e. de akarok vinni neki homeót (arnicát és staphysagriát) is most, mert úgy tervezte "majd kiugrik" a H melletti gyógyszertárba KépKépKépKép

votiv 8)
votiv

Recca,
azt hittem, a kertedben Kép Kép nem arra gondoltam, hogy lopjál nekem ibolyát az erdőből Kép Kép Kép képzelem, ahogy egy falka vaddisznó firtatja, volt-e ibolyaszerzési engedélyünk, a Főmókustól..Kép

Rimar,
miket festesz? meg lehet vhol nézni? Kép link pls Kép
macskanyu

Ruz, ez a nézés!!!! behalok!!!!!KépKépKépKép ááááááKépKépKép súlyos egyéniség a fiad, minden szempontbólKép és imádnivalóKép

votiv 8)
votiv

Ruz!

Bendi tényleg kisgombócka!Nagyon aranyos kis pocakja van meg combija és huncut szemeiKép

Van vonalas telefonunk is és a régi számunk és Panna megkaparíntotta a fürdetőkrémet és összekente magát vele és annyira helyes volt,de nem tudtam lefényképezni mert inkább megmentettemKép

Votiv,Macs!

Ha nem érnék oda fél 2 akkor menjetek be nyugodtan,sietek de Panna megint aludni készül.legalább felismerem majd veletek Indit mertr rendes nevét úgy sem tudom,Indiként meg nem hívhatom kiKép
20170114224602

Votiv!
Igen, festőművész vagyok.A dokikeresés eddig negatív.Próbálkozom tovább, hátha...12 hetes vagyok, úgyhogy pocim még nem iazán vanKép

Macskanyu!
A festményeimet a honlapomon meg tudjátok nézni, a profilomban vana címe.Fent a régebbi, egyre lejjebb az újabb alkotások vannak.

rimar
rimar

macs,
és azt nem olvastad hogy lencsi anyukája lepattintottKépKépKép????????????????

rimar,
nem tom levizsgázott é,de nekem úgy rémlik hogy IGEN!!!!!!minth vki azt mondta volna....és vezet szüléseket mert én maileztem egy csajjal aki decemberben szült nálaKépannyi,hogy az apukája rendelőjében rendel ahová csak az apukája neve van kiírva és szvsz akkor mikor az apukája nem rendelKépés a csaj nagyon dícsérte minden szempontból,amit én el is hiszekKép

votiv,
órák kérdése és kergetlekKép

ruz,
ez a nézésKépKépKéphogy tudnak akarva akaratlan ilyen huncotok lenniKép????????????????????
Vendég

Rimar, Kép
az nem normális, hogy valaki ÍGY tudjon festeni, én meg egy kutyát se bírok lerajzolni...csalááás!
neet
neet

Ruz,
édes édes édes! Kép
neet
neet

rimar,

majd megcsinálod a gyerekeim rajz házijátKépKépKép?
Vendég

Neet!

Vettetek ágyinkót?És van itthoni telom,hallod?

Juc
20170114224602

Juc, nekem is most néne indulnom, Isti meg szunyál! felhívom Macskát!

votiv 8)
votiv

Votiv!
Fibi a héten nincs otthon, szüleinél vannak, vmikor a hétvégén jönnek haza.

Rimar!
A képeidet megsasoltam, nagyon szuperek, igazi tehetség vagy Kép

Ruz!
Gombóckád nagyon édes! Igazi kis huncut nézése van Kép

Kép
Kép
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: