A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

SyrY
Köszönjük a bókókat!
Ez egy érdekes történet.Máté gyógyszer mellett lett,úgyhogy szerintem rögtön összejött.Pont vizsgaidőszakom volt.Állandóan parázok a vizsgák miatt,és ez nálam hasmenéssel,és hányással párosul(bocsi a gusztustalanságért,de ez az igazság).Úgy tűnik,hogy ami gyógyszert beszedtem az ki is jött.Õ meg érkezett...
Január óta most nem szedek semmit.Mégis nagy a csönd.Nem vagyok "nagyon"türelmetlen csak egy KICSIT.Persze van aki sokkal régebb óta vár.
Málna: a tudatalattim,a vágyam ,ha kislány lesz így fogják hívni (lehet,hogy kár elkiabálnom,bár nem vagyok babonás)

málna2162

Sziasztok! Málna üdv ittKép Légy minél előbb babás.
Évi77 nyugi-nyugi nem lesz semmi baj.
Unique mi van?
pancsi20

Jaj-jaj az agyamnakOOOO Musti grautulálok tudtam hogy nem lesz semmi baj
pancsi20

Sziasztok Csajszik!
Gyönyörű ez a baba! Csodaszép! Kép
Látom ezen az oldalon van egy kis élet! Kép Beszemtelenkedek ha nem baj! Kép
Szerintetek mi okozhat állandó hasfájás? Menzi előtt, közben, utána, középidőben, utána...! Szúrós fájdalmas alhasi késszúrás! Gondoltam rá hogy ciszta, de azt a doki kitapintotta volna nem? Hétfőn tudom meg a hormonvizsgálatom eredményét! Szorítsatok nekem hogy jó legyen! Két hete vették le, de a 14-ik napomon. Nem értem ezt a részét miért ekkor csapoltak le. Nem a 21-ik napon kellett volna? Csak tudja a dokim mit csinál! ( Remélem)
1,5 éve nincs babóca, most jutottam el oda hogy elmenjek dokibához. Próbáltam a hőmérős módszert, de semmi normális görbe, vagy valami rendszeresség. Össze vissza ugrált a hőmérségletem, kacifántos. Egyik nap 36,1 utána reggel 37,3, köv nap 36,4, - 36,2 - 36,9 -37,1 -36,2 - 37,3 ..........
Gondolom ha van peteérésem a hőmérségletem is normálisan a megszokott módon mérhető. Viszont van peteérésem, mert középidőben mindig érzem. Nem értem már én ezt az egészet!
Na jól van nem tartok fel senkit!!
Sok-sok puszi!
nyuszifülû

Málna
Üdvözlet! Érezd jól magad itt!

Musti
Gratulálok!

Monyóka
Valóban a görbéd szerint tegnap lehetett tüszőrepid, de ezt akkor lehet egyértelműen kijelenteni, ha szépen fel is fog menni a hőd 37 körülre néhány napon belül.

Timika, Évi77
Gyönyörűek a gyerkőcök! Küldök mindegyiknek puszit meg buksisimit, jó? Kép Szép unokáitok lennének, ha összehoznátok őket...... Kép
Vendég

Nyuszifülű
Hoyg van-e peteérésed, azt 100%-osan csak UH-val lehet megállapítani, az hogy érzed, ez nem bizonyíték. Ha nincs normális hőgörbéd, az már kiindulópont lehet. Feltételezem, tisztában vagy a hőmérőzés alapszabályaival és aszerint mérsz, különben az sem ér sokat. Esetleg kipróbálhatod az LH tesztet is, bár én pénzpocsékolásnak tartom ugrálós hőgörbe mellett. A 14. napon valóban nem szoktak vért venni, nem is nagyon értem, mit lát majd belőle a dokid. 3. és 21. napon szoktak vért venni a hormonvizsgálatokhoz. Egyébként rendszeres a menzid? Az azért bíztató lehet.
Vendég

Szia Csajszikák!
Megvagyok ám, csak egész héten dolgoztam, mint a güzü, ma meg szabin vagyunk, ezért megnézünk egy-két házat-lakást a környéken, hátha... Szóval jövök majd, csak később... Kép

Tündérke!
Látom aktivizálódsz! Ez melengeti a szívemet! Kép

Puszi:
réka
11+1
Vendég

Azt mondta a doki, hogy az már egy jó jel, ha megérzem a középidőt, mivel akkor valószínűleg van peteérésem. A menzim kb 33-35 napra jön, legutóbb 43 napra. Hát így álok. Olyan mint a mesében. Hol volt, hol nem volt. Endokrinológiai vizsg.volt. Szóval nagyon szét vagyok csúszva, és kétségbe is vagyok esve. EGyátalán nem lesz valós az eredményem, hiába szúrkáltak agyon. Lehet hogy én vagyok a béna, de leírnád pontosan a hőmérőzést? Azt tudom hogy minden reggel, ugyanabban az időben, levezetni kis füzetbe!. Azt a részét nem tudom, hogy a peteérést a hő hirtelen felemelkedése, vagy hirtelen csökkenése mutatja. Okosítsatok már kí! Ne haragudjatok rám hogy ilyen buta vagyok, de még nem kenem-vágom a dolgokat, csak méricskéltem minden reggel, de nem láttam belőle semmit. Kép Kép Kép
Köszönöm előre is az infót! Puszi érte!!
nyuszifülû

Szia Csillag!

Üdv közöttünk, drukkolok, de nagyon ám! Kép

Anikó!

Szerintem hőmérőzzél továbbra is, egyszer már sikerült, úgyhogy most is menni fog. Fiatal vagy, szép vagy, van egy gyönyörű kisfiad és hamarosan megérkezik a kistesó, majd meglátod!

Csibe!

Akkor Nektek is nagy élményben volt részetek, azóta is ebből az útból "élek".

Málna

Üdv Neked. Mielőbbi babásodást!

Kancellárka!

Örülök, hogy benéztél, gyere gyakrabban és mesélj!

Timi!

Egyszerűen tökéletes a babád! Kép

Dinadin!

Tuti, hogy sikerül, sőt jobb lesz mintha a főnőköd ott lett volna, utána meg bezsebelheted a dicséreteket. Kép
Nekünk 67 fős volt az esküvő és fél hétkor tudtunk lefeküdni. Az utolsó táncnál a ruhámat is elszakítottam, annyira kipörgettek.

Virág!

Köszönöm, és igen életem legszebb élménye volt, bár bepánikoltam előtte eléggé. A vendéglőnél gyülekeztek a rokonok, ismerősök én pedig fogtam magam beültem az autóba és haza mentem azzal az ürüggyel, hogy a hajlakkot el kell hoznom. Hívtak telefonon, hogy hol vagyok, így visszamentem, utána a zuhany alatt még egyet.....lányként párommal.
A vőfély közben kopogtatót az ajtón, hogy kezdődik a kikérő és siessünk az öltözéssel. Azóta is emlegeti a férjem, hogy nem is akartál hozzám jönni. Kép
Szigetszentmiklóson laktok, és Juca is?

Évi!

Dóri tünemény, na meg ez a ruci!

Puszi Mindenkinek
zsúka

Nyuszifülű
Én sem vagyok tisztában a hőmérőzéssel...Kép
Szívesen venném én is az infót
Köszi

málna2162

Málna!
De jó, azt hittem csak én vagyok ilyen kis tudatlan Kép ( nehogy megharagudj )
Akkor várjuk együtt az infót hátha valaki megírja!
Hasfájásról tud valaki valamit mondani?
Puszi Mindenkinek!
nyuszifülû

Sziasztok!

Most hoszú leszek, mert sikerült egy pár napot visszaolvasnom, és bizony itt sok minden történik, amihez muszály hozzászólnomKép.

Először is üdvözlök minden új leendő anyucitKép!!!, és mihamarabbi pocakosodást kvánok nekikKép!!!

Mátra!
Remélem már jobb a hátad, de ahogy olvaslak, már van aki kezeljeKép. Úgy örülök, a boldogságodnak, már annyira megérdemeltedKép
Jó utat kívánok, és biztos nagyon jól fogjátok érezni magatokatKép!!!

Sosi!
Így van a progi szint nincs összefüggésbe a peteéréssel. Nekem 17 volt a gyogyi előtt a progim, és mégis volt babám 12 hétig. Viszont nagyon fontos a pótlása, ahogy a többiek is írták, mert ha időben kiderült volna nekem is akkor nem csak 12 hétig van babám, hanem most már egy 3 hónapos kisemberkém van. Az első 3 hónapban nélkülözhetetlen a megfelelő progi szint!!!! Jó, hogy időben kiderült NáladKép.

Zsúka!
De jó helyen dolgoztokKép, az én munkahelyem nem ad semmilyen juttatástKépKépKép. Még én sem repültem, de a tengert már láttam.
Nagyon szépek vagytok a menyecskés képen, és várom a fehérruhásat isKép!!!

Réka!
Így a biztos, hogy meglátogatott rókakomaKép, de már úgysem tud sokáig maradni nálad, azt mondják a 12. hét után már javul a helyzet.
Mikor mész legközelebb UH-ra?

Monyóka!
A régi bútor nagyon szép tud lenni ha felújítják. Nekem egész pici gyerekkorom óta tetszett a Nagymamám konyha kredence, és bizony egy alapos restaurálás után még most is elfogadnámKép.

Brill!
Mikor mentek UH-ra? Lehet, hogy már írtad, csak mostanában ritkán jöttem, de már olyan kíváncsi vagyok, hogy hányan is vannk odabennKép?!?!?
Egyébként a férjem nem vendéglátózik, de most van itt az ép. ipar szezonja, úgyhogy reggel 6.30-kor megy, és este 9 körül ér hazaKép. De majd csak túl leszünk ezen isKép.

Évi!
Dóri tényleg nagyon harapni való, gratulálok a kis "gömbölyödéséhez".
A könnycsatorna mosást nagyon sajnálomKép, de biztos gyorsan túl lesztek rajta.

Norwell!
Nagyon szép és különleges nevet találtatok a kicsifiatoknakKép.

Musti!
Gratulálok a dobogó szívecskéhezKép, ez a világ legszebb érzése, látni a babád kicsi kalimpáló szívecskéjétKép

Junkó!
Nagyon drukkolok NekedKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, már úgy várom a vasárnapotKép

Timika!
Kristóf nagyon tündéri. Annak meg csak örülni kell, hogy szeret szopizni, sokkal rosszabb lenne, ha nem szeretne enni.

Évi79!
Mi újság veletek?

Angie!
Hogy vagy? Fáj még a pocid? És a kedved...?

Na most mennem kel, mert 10-től a gép előtt ülök, és fél óra múlva indulnom kell itthonról. Majd igyekszem gyakrabban jönni.

dido

dido
dido

Na lányok akkor vegyük át újra a hőmérőzés iskoláját Kép Örülök, hogy van rá igény! Kép Ha van még kérdés a leírtak elolvasása után, akkor ne kíméljetek!

Nyuszifülű
Továbbra is azt mondom, hogy az, hogy érzed a középidőt, nem feltétlenül jelenti a tüszőrepedést. Valamint ha ilyen változó hosszúságúak a ciklusaid, akkor mikor is van középidőd?????? Ne keseredj el, a hőméréssel lehet előbbre jutni, na meg egy hozzáértő dokival, aki csinál rendes hormontükröt és UH-val is megnézi, hogy valóban érik-e tüsződ és meg is reped! Ennél alább ne add, mert semmi értelme!

Hőmérőzés (ovuláció meghatározása) babaproject idején

Minimum 5 óra alvás után kell mérni, ha pl fél órával előtte felkeltél pisilni, utána nem mérhetsz, hanem ágynyugalomban üldögélj szépen egy órát az ágyban, utána mérj. Mérhetsz ahol akarsz (száj, hüvely, végbél), de fontos, hogy akkor mindig ugyanazon a helyen mérj, mert a különböző helyeken különbözőek a hőmérsékletek ugyanazon időben. LEGCÉLSZERÛBB ÉS LEGÉRTÉKELHETÕBB A HÜVELYI MÉRÉS!
Elkezdeni a menzesz első napján érdemes (nem baj ha pl. a 6. napon kezded el a menzi után), mert akkor ad értékelhető infót. Ha csak lehet, minden nap megközelítőleg ugyanabban az időpontban mérj.
A mért hő változó lehet, kis ingadozásokat mutat. Olyan nincs, hogy valamennyinek lenni kell, az emberek alap-testhője nagyon eltérő mértékű lehet, van akinél ez 35.8, másnál 36.2, megint másnál pedig szinte hőemelkedés.
A várható fogamzás előtti napon a hőm. leesik, több tized fokot, majd a következő napon, napokon hirtelen felemelkedik, akár egy egész fokot vagy még többet is, és ez így marad a menzesz megjelenéséig, ill. terhesség esetén tovább.

Bekavarhatnak lázas betegségek, idegállapot, alkoholfogyasztás.
Ne csak felírd a számokat, hanem csinálj belőle grafikont, úgy sokkal értékelhetőbb, és laikus szemmel is láthatóak a változások.
Ahhoz, hogy valóban értékelhető eredmény legyen (az orvos számára), minimum 3 hónapig vezetni kell.

Az alaphőmérséklet az ovuláció után 48 órával 0,4-0,6 fokkal emelkedik, de sokaknál, mielőtt ez bekövetkezne, rövid ideig tartó hőmérséklet-hullámvölgy áll be. Ez röviddel megelőzi az ovulációt. Ezután lépcsőzetesen vagy meredeken megemelkedik a hő (36,9-37,2 körüli értékre) és a következő menstruációig megmarad ezen a magasabb szinten.

Tehát, minden ovulációt követően, azaz a ciklus közepén megindul a progeszteron termelődése, ez az anyag pedig előidézi a hőmérsékletemelkedést.
Mivel progeszteron csak akkor képződhet, ha már megtörtént az ovuláció, a hőmérséklet emelkedése szinte biztosan jelzi, hogy a folyamat már lezajlott.

Amennyiben a ciklus második felében több mint 16 napon át megmarad a magasabb hőmérséklet, az nagy valószínűsséggel terhességre utal, mivel a várandós anyában tovább folytatódik a progeszteron termelődése.
Vendég

Tündi!
Köszi,érthető voltál.Vegyek valahol lázlapot,vagy milliméter papírt,vagy csak vonalkázzak?

málna2162

Málna!

Sima kockás papír is megtesziKép Ügyes legyél!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kép Köszi az infót!! Kép
nyuszifülû

Málna
Számítógépen vezetett grafikon még jobb, nem kopik a papír ha radírozni kell Kép És így nekünk is fel tudod rakni a görbédet, hoyg tudjunk segíteni kielemezni ha igényled Kép
Vendég

Sziasztok!

Málna!

Nézz át, a hőmérőzős topikba ott igen profi, elemző csapat verbuválódott össze. Õk segíteni fognak neked, hogy hol érdemes vezetned a hődet. Én sima excel táblába vezetem. Tünid nagyon jól leírt egyébként mindent.

Niki!
Tudom, hogy nekem szóltak a drukkjaid, azért is írtam, hogy tőled meg bezsebelem a drukkokat, Zsúkától meg a F-i elszólást. Kép

Ági!
Hát ezek a hők bizony elég alacsonak tűnnek. Ez hormonhiányra utalhat. Beszéltél már dokival erről? Ne haragudj, most nem vagyok képben ti már min vagytok túl.

Timika!
Nagyon édes ez a Kristóf. Dórival ideális kis párt alkotnának. Kép

Évi!
Az hogy mi a címe a topiknak nem jelent semmit. Rólunk szól, arról ami minket foglalkoztat. Ne kérj azért elnézést, mert Dóriról írsz. Sztem mindenki szívesen olvas rólatok, sőt!!! Sok sikert hétfőre. Drukkolok.
Ja és nagyon jó ez a Dóris mez!

Zsúka!
Semmi baj, én is igen nehezen követem az eseményeket, embereket.

j.
Vendég

Köszönöm szépen mindenkinek Kristóf dícséretét! Kép Én is gondoltam már rá, hogy később megyünk udvarolni Dórinak, persze csak ha Évinek nincs kifogása ellene Kép

Tündi Kép Köszi a buksi simit! Kép Légyszi írjál mailt ha van egy kis időd, hogy mi újság nálatok, jó? Ha máshogy nem is tudok visszajelezni, sms-t küldök majd, oké?

Évi Kép Köszi a kérdést, fizikailag teljesen rendben vagyok a császár után. Mondjuk a műtét utáni 3-4. napon már egész jól voltam. Viszont a császár miatt nem érzem rendesen a hasam egy részét, mivel átvágták az idegpályákat is, de állítólag idővel más idegpályák majd átveszik a szerepet és akkor újra rendesen fogom érezni. Cicik gyógyulnak, de még nem tökéletesek. Csütörtöktől dolgozik a párom, tegnap és ma anyu volt itt velem meg jövő héten is jön még 3 napot. Utána viszont már tényleg egyedül leszek. Te hogy bírod? Tényleg nem akarok beleszólni, mert ha muszáj, akkor muszáj, de a kisebbik unokahúgomnak is ilyen probléma volt a szemével és a tesómék mosogatták szemvidítófű teával és kapott homeós bogyót is és egy idő után rendbe jött, nem kellett átmosni a szemét.

Dido Kép Annak én is nagyon örülök, hogy szeret a Kismanóm szpizni, csak nem mindig szopizásra használja a cicit, hanem inkább cumizásra Kép

Lehet, hogy Unique-nál beindult vmi???

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok Lányok!

Látom megint vanak újak, ÜDV nektek, és babásodjatok!

Junko! Te rám gondoltál? Ha igen, akkor a doki nem mondta, hogy hormonhiányom lenne. Hétfőn voltunk andrológiai labotban, a párom tökéletes, nekem a nyák mintám nem jó. Következő hónapban inszem, azt mondta így sikerül megbabásodnom.
Minden féleképpen kell HSG-t csinálni inszem előtt? Egyik ismerősöm azt mondta, hogy HSG nélkül nem csinálnak inszemet. A dokim ilyenről nem beszélt, kíváncsi leszek.

Duddu! Ugye bővebb leszel, ha bekukkantasz!

Timi! Kristóf nagyon szép baba, mehettek udvarólni, biztos nem utasítanak el!

Évi77! Dórinak frankó a rucija, és ne legyél ennyire ideges, mert a baba megérzi. Hidd el minden símán fog menni, szorítok értetek. Ja, és az udvarlót tárt karokkal várjátok!
Kép

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

Mátra!
Nagyon örülök, hogy megtaláltad a boldogságot!!!Kép Ez biztos így volt megírva...
Érezzétek nagyon jól Magatokat!
Aztán ezekután mondja majd vki, hogy, ha egy nő hajszínt v frizurát vált, akkor nem változás van az életében isKép Akkor kezdősött a dolog, nem...?

Unique!
Még ma sem??? Laura tényleg jól érzi Magát odabent! Frontok jönnek-mennek, Õ marad.Kép

Anikó!
A szurival kapcsolatban jól elbeszéltünk egymás mellett!Kép A lényeg, nincs szükség jegelésre...Kép

Évi77!
Ügyesek lesznek a Heim Pálban. Dórikáért történik minden..., de hát ezt nem is kellett volna leírnom!Kép
Nagyon trendi a gönc Dórikán!Kép

Norwell,Dido,Syry!
Április 10-én telefonálok a Szmatona dokinak, akkor egyeztetünk UH időpontra. Addig minden csupa kérdőjel!Kép

Junko!
Drukk! Kép
Hőd mennyi??? Írtad ma és nem vettem észre?
Vasárnap..., az egy nagyon jó nap a tesztre!Kép

Musti!
Gratulálok a dobogó szivecskéhez!Kép

Málna,Nyuszifül!
Kép
Üdv közöttünk! Gyors babásodást Nektek!Kép

Timika!
Kristóf még mindig nagyon cuki!!!KépKépKép
Köszi a gratulát...

Dina!
Ne strsszelj kérlek! Miden jól sikerül(t?) a rendezvényen! Ügyes csajszi vagy!!!

Fleur!
Nagyon beindultak a dolgok Nálatok is!Kép Szorítok...

Dudu!
Mégis új lak lesz???Kép Majd mesélj, milyen a kínálat?Kép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Timika Kristóf biztos szép lehetKépKépKépKépKép Tök jóó, nyugi majd lesz hasad rendsen:KépKépKép
pancsi20

Sziasztok!

Ma nem volt időm olvasgatni. Elbúcsúztam a melóhelyen, mindenki úgy viselkedett, ahogy vártam. Kaptam virágot- rózsaszín tulipánt- csokit, meg babaápolási csomagot. Édik voltak kivéve a főnököm, de vele nem foglalkozok.

Timi, nagyon édi Kristóf, és Te is nagyon helyes vagy, ezt akartam írni a múltkor. Remélem engem sem gyötör majd meg nagyon a szülés és a gyerekágyas időszak.

Igen akkor Dunakeszi és környéki csajok jelentkezzetekKép

Unique!

Ezt ne olvasd. Azt álmodtam, hogy Laura április elsején fog születniKép

Dido!

Azért ne dolgozzátok magatokat halálra, és ez minden más hangyára is vonatkozik!

Juca

tjuca

Mátra!
Hát munka az van, azaz volt, de végre túl vagyok ezen a héten!
Háát a gyónásodnak nagyon örülök! Viszont fontosnak tartom, hogy nehogy csak azért válassz valakit, hogy gyermeked apja lehessen!
Remélem, sikerült elutazni, de azért csak szép lassan a régiúj kapcsolatban! Kép

Monyó!
Szerintem is esélyes, hogy tegnap volt pé-d. De most mérd minden nap és akkor pár nap múlva biztosabb lesz. Kép

ANikó!
Gyönyörűek vagytok! A kisfiad pedig nem is olyan kisfiú! Kép
Mi Kubában jártunk nászúton! Életreszóló élmény volt. Bármikor elmennék újra. Ti hol jártatok? Mi autót béreltünk és körbejártuk az egész országot. Kb. 3000 km-t mentünk. Ott készültek az albumomban lévő delfines képek is.. Kép

ÉviDrága!
Nem lesz semmi baj, bízd a nehéz munkát másra, aztán a megnyugtatás lesz a Te dolgod! És tényleg arra gondolj, hogy Dórikának sokkal kevésbé lesz rossz, mint Neked! Kép

Unique!z: 40+0. Alig várom, hogy kibújjon! Kép
Tyű, Laurával biztosan jóban leszünk, hisz lehet, hogy a szülinapomon fogant! Kép

Ági!
Pocis kép is lesz, de majd később. Már fotózkodtunk, de azok nem publikusak.. Kép

Junko!
Értelek én nagyon! Csak aggódom, de mostmár nem sokat kell várni! Kép

Musti!
Gratula a dobogóhoz! Kép

Fleur!
Ezt a megnyugvást én is átéltem az inszem előtt. Kell is és sikerülni is fog!! Kép

Juca!
Akkor mostantól pihi van! Kép A főnököd pedig le van sz.va, úgysem akarsz visszamenni, igaz?

Csillagverem, Málna, Nyuszifülű!
Üdv. a klubban! Kép

Lányok!
Ne haragudjatok, de nem bírtam mindent végigolvasni. Több, mint 3 lapnyi lemaradásom volt. Így a táblával kapcsolatban is lehet, hogy kimaradt valami.. Kép

Brill!
Nagyon ügyesen bírod és türelmesen! Csak így tovább, nem lehet baj! Kép

Háát, néztük 4 kertesházat itt Zuglóban. És úgy néz ki, hogy van egy, ami esélyes. Kell átalakítást csinálni, de nem az egész házon, így hamar költözhető és utána lehet csinálni a többit is.
Nincs túl nagy kertje, de annak közepében áll egy nagy fenyőfa! Iszonyatosan sok helyet foglal el, de egyszerűen gyönyörű, olyan egészséges! Kép És ahogy állsz a kertben és felnézel rá, olyan, mint az égigérő fa! És már láttam a gyerekeket, ahogy bújkálnak a mi kis saját "erdőnkben" ! (ez persze túlzás, hogy erdő, de hangulatos..) Most nagyon gondolkodóban vagyunk... Kép

Kismamik!
Tudnátok segíteni? A sok 4D UH-s hely közül melyiket is ajánlottátok korábban? Megpróbáltam visszakeresni, de nem sikerült. Olyan hely kellene, ahol azért szívesen magyaráznak is. Kép
Köszi előre is.

Mindenkinek puszi:
réka
Vendég

Unique!
Szerintem utoljára láthatod Magatokat a rózsaszín sávban, úgyhogy jól nézd meg! Kép

Kép
Kép
Kép
Vendég

Ági! Kép

Ne haragudj, most én estem abba a csapdába, amibe Zsúka! Kép
Anikónak akartam írni. Kép De ha már így, sok sikert az inszemhez, ezt a HSG-s dolgot meg nem tudom, de szerintem kell elötte. Úgy logikus. Mert ha pl. ne adj Isten mindkettő elzáródott, akkor eleve lombik. Sztem.

Anikó!!!
Neked írtam, hogy tényleg elég alacsonyka a hőd, de azért szurkolok, hogy minden rendben legyen. ÉS érdeklődtem a hormonjaidról.

Dudu!
Nagyon jónak tűnik a ház amit írtál. Rám is ilyen hatással vannak a mi fáink. Főleg amikor alkonyatkor rászáll egy rigó és szépen elkezd énekelni. Sok sikert hozzá.
Mi most voltunk kint a kis házunknál. Hát nekem ettől is tiszta gyomoridegem van. MI akarunk kifesteni de látjuk már hogy lehet mestert kellett volna hívni. Kész vagyok. Még sehogy sem áll, jövő héten meg költözés...jajaj.

j.
Vendég

Brill! Kép

37,0 volt ma is.

j.
Vendég

Ági!
Igen, az inszem feltétele az átjárható petevezeték.. , de vannak dokik, akik ambulánsan simán a rendelőben megoldják az inszemet és akkor el tudom képzelni, hogy nem csinál előtte HSG-t.
Bár én ezt a megoldást biztosan nem választanám. Hiába tartott sokáig, mire minden hülye vizsgálatot produkáltunk, mégis sokkal biztosabbra mentünk és erre már bizonyítékunk is van. Kép
Egyébként milyen értelemben van gond a nyákanyagoddal? Lehet, hogy u.az van, mint nálunk? Hogy nem tudnak átjutni a kiskatonák, mert elpusztulnak útközben..

Junko!
Máááár jövő héten költöztök? Hát én is tiszta ideg lennék! Egyébként még hívhattok mestert, ha nagyon muszáj.
És a 37 még akármit is jelenthet! Kép

Tényleg Juca!
Hamarosan ti is cuccoltok, nemde? Hűűűű Kép
Vendég

Duddu Kép Én a Praxisban voltam 4D UH-n a Győrffy Mátyásnál (remélem így kell írni a nevét), aki nagyon jó szakember és nagyon aranyos. Ha a Babaneten keresztül jelentkezel, kapsz 1000 Ft kedvezményt.

Junko Kép Nagyon szorítok neked!

Jó éjt!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok Lányok!Kép
Jó sokminden történt azóta amióta utoljára ittvoltam!Kép
Remélem,hogy mostmár minnél előbb hozzánk is bekopogtat a gólya!Kép
Duddu!!Veled mi újság?Hogy érzed magad?
Fleur!Veled mi van?
Angie HOL VAGY?
Megy a spektrumon egy babás műsor!/Apa NÉZI!!/
Hihetetlen,hogy mennyit változott amióta Õ is akarja a babát!Kép

Kép
bea27

Duduanyu!

Mi a Brendonban voltunk 4D-n, és nagyon jó volt! Jó szívvel tudom ajánlaniKép Mikorra tervezitek?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Duddu!
Én a barátnőmet annakidején a hattyuházba vittem el!!Nagyon szimpi a Doki!10.000Ft volt!Ha érdekel utánajárok az elérhetőségének!Kép

Kép
bea27

Junko!
Ez a 37 gyönyörűen hangzik!Mert ha jol értelmeztem Timinek a leirását akkor menstruácio elött két nappal már leesik a hő megint(ha nincs terhesség)!És én nem igy látom!!!!
Közben rájöttem hogy azért mérek ilyen alacsony hőt mert háromszor-négyszer megyek pisilni éjjel és nem maradok annyi időt az ágyban mint amennyit kellene!És a másik hogy amikor a kisfiammal terhes lettem akkor is hőmérőztem és 34 körüli értékeket mértem!Előkerestem!És ez igen alacsony!Nekem mindig nagyon alacsony a hőm!Alapjáraton is!Meglátjuk!De ne feledd!-vasárnapi tesztnél félorát várni és fénynél megnézve vizsgálni!Mert ha halvány az akkor is már jo!
Nagyon drukkolok!

Réka!
Nekem is nagyon tetszett Kuba!
Nagyon nagy élmény volt!Mi is voltunk delfin shown de mi nem tudtunk bemenni hozzájuk!De gyönyörű ott minden!Igaz dübörög a kommunizmus de a táj feledtet mindent!
Megprobálom a kedvenc képem feltenni a kisfiamrol!
Én a Brendonos 4 d-ről hallottam nagyon jokat!De tapasztalatom nincs sajnos!
Zugloi lakosok lesztek?Az ide nagyon közel van!Mi onnan jöttünk!Akkor majd összehozunk egy környékbeli talit!Ha már a Juca is itt lesz!
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Évi!
Dori ebben a cuccban eszméletlen!
Annyira szép!
Sajnálom hogy ilyen nehézségen kell keresztül menneteket!De minden rendben lesz!Várunk nagyon hétfön hogy viselte a kishercegnő a megprobáltatásokat!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

SziasztokKép

Ne haragudjatok, hogy csak így bekontárkodom ide régrőlKép, csak híreim vannak Annácskáról (aki már tudja, attól bocsiKép)Kép, a 2006.tavaszi babás topikban olvastam, hogy Annácska a szülőszobán van, már burkot repesztetek, így ma meg lesz a baba. Legalább is reméli, hogy nem csúszik át Bolondok napjáraKép Már 5 percesek a fájásaiKép

Babus

Kép
babus2005

Hu akkor Annácskának mennek ezerrel a drukkok!
Babus ha tudsz valamit jelentkezz!
Puszi

KépKépKépKép
aniko24

Juca!
Köszi, igyekszem.
De jó, akkor megvolt az ünnepélyes lelépés is a munkahelyedrőlKép. Rád fér már a pihenésKép.

Dudu!
Akkor mégis költöztök? Nagyon jól hangzik a fenyő a kert közepénKép Kisebb kertel kisebb a munka isKép, viszont arra, hogy kimenjenek majd a lurkók oda játszani, tökéletesen jóKép.

Anikó!
Nagyon helyes kis-nagy fiad vanKép, és milyen komolyKép.

Babus!
Méghogy haragudniKép, köszi az infótKép. Néha bekukkantok hozzátok is, de csak képeket nézegetni, de Kristóf még mindig olyan helyes kis vigyoriKép.

Annácska!
Nagyon drukkolok, hogy még ma kibújjon a kisiadKép!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok!
2 hete szedem az aszpirin+c-t, de a torkom egyfolytában fáj, nem múlik. Nem vagyok taknyos, és nem köhögök, csak a torkom fáj, és most elárulom, de a férjem szerint azóta horkolok is. MIT CSINÁLJAK?!?!?!? Mit kéne szednem, hogy elmújjon?

dido

dido
dido

Lányok!Kép

Most olvastam a tavaszi babás topikban,hogy 20.20.PERCKOR,3400 GRAMMAL ÉS 55 CM-REL MEGSZÜLETETT ANNÁCSKA KISFIA PETIKE!
Én nagyon sok szeretettel gratulálok nekik és sok boldogságot kívánok!Kép

Sysy
sysy77

Uniquom!Kép

Veled mi a helyzet?Kép
Egész nap vártam hogy jelentkezzél!

Sysy
sysy77

Annácskának hatalmas gratuláció!!!!!!!!!!! Kép
ÉS egészséget, boldogságot kívánok az egész családnak! A kis Annamari biztos, nagyon boldog.

Képzeljétek, úgy döntöttem ma reggel tesztelek, erre nem találtam meg a tesztet ami egy fél éve a WC-ben volt. Õrület, egyszer akarok tesztelni, azt se nézik fenntről jó szemmel. Kép Marad hát az eredeti terv a vasárnap.
MA 37,1.

Dudu!
Költözés jövő héten, bele se merek gondolni.

Szia Bea!
Az én párom is teljesen megváltozott a babatéma óta. És nekem így még jobban tetszik, hogy ennyire mellettem van és egyet akarunk.

Anikó!
Ha fiaddal is ilyen alacsony volt, akkor tényleg más az alaphő. Akkor ebből még bármi lehet. Kép

j.
Vendég

Annácska!
Isten hozta ezt a kisangyalt közöttünk!
Gratulálok és legyetek nagyon nagyon boldogok!
Puszi Aniko
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Dido!
Köszönöm a szépen a dicséretet!
Nagyon jol esik!
Ha megbirod inni az aloeverat akkor probáld meg mert borzaszto jo gyulladáscsökkentő hatása van!

Junko!
Ez a hő felettébb GYÖNYÖRÛ!
A sors akarta hogy ne tudj tesztelni mert a mai nem mutatott volna semmit és nem engedte hogy elszomorodj!De majd a holnapi!
Ja és én is beleestem a névcserébe mert tegnap Timi helyett Tündit akartam irni!
Tündi!
Ha eddig nem volt világos a hőmérőzés valakinek akkor most már az lesz!
Nagyon profin leirtad,köszönöm!
És követtem is az utasitásokat ma reggel és ahogy Junko mondaná a punciméterben néztem és 37.2 volt!De szerintem a holnapi lesz a mérvado mert ma még csak a 25 napon vagyok!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Annácska!
Nagyon-nagyon gratulálokKép, és nagyon sok boldogágot, és egészséget kívánok mind a négyőtöknekKép!!!!

Anikó!
KösziKép, de az mi és hol lehet kapni?

ditta

dido
dido

Dido!
Gyogynövény-boltban!
És ilyen zselés állagu(mint a takony)bocs...
ha nem birod meginni egy kics gyümölcslébe tedd bele,de probáld meg elöször magában mert ugy jo tömény!
És a propolisz szopogatos tabletta is nagyon jo!Azt is gyogynövényboltban keresd!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Szia Lányok!
Köszönöm a 4D infokat! Kép
Látom, Annácska hírmondója már nem én lettem. Este 23:17-kor kaptam az SMS-t és én akkor már húztam a lóbőrt.. Kép

Annácska!
Ezúton is gratulálok! Ügyesek voltatok! És mindjárt követ Benneteket Unique is! Kép

MÁTRA híradó:
Kiértek Prágába Bécsen át. Csodás útjuk volt. Holnap Berlin, ott is alszanak. Mindenkit puszilnak! Kép

Bea!
Köszi a TV-info-t, tök jó műsor volt.

Anikó!
Most is Zuglóban lakunk, csak 4. emeleten és nincs lift.. ezért gondolkodunk.

Dido!
Sajnos nincs ötletem a torokra, pedig én torokfájós vagyok. Strepsils, Mebucain szoktak azért segíteni.
MÁS: Ha jól emlékszem, ismerkedésünk idusán Te emlegetted, hogy szoktatok kijárni a Táncháztalálkozóra és Kirakodóvásárra. Ma van és holnap és van egy két fős feleseges ingyen belépőm. Ha érdekel, csörögj Rám, vagy írj SMS-t, mert nem leszek gép előtt és nem találom a számod!
20-424-9251

Lányok, most rohannom kell, mert ma lesz nagypapám könyvének a bemutatója. Később jelnentkezem!

réka
11+2
Vendég

Duddu!
Igazán nincs mit!Kép
Én nemtudtam nézni!Kép
De a babák fejlődéséről szólt ugye?Egészen a pociban történő fejlődés kezdeteitől,ugye?Amennyi izelitőt kaptam belőle,ennyit vettem le belőle!
Múltkor volt valamelyik tv-én a gólyahir,ahol örökbefogadtak babákat.Volt akik ikreket!Nemtudom,hogy melyik adón láttam!Valaki tudja?És ezekből van több rész is?

Kép
bea27

Egyébként lehet,hogy nevetséges,de én még vasárnaponként szoktam a szülőszobát is nézni!!Kép

Kép
bea27

Dido!
Úgy felizgattál ezzel a progi dologgal! Hogy is volt ez nálad?
Akkor még én is lehetek babás, csak pótólni kellene a progit?
Ja, azt el is felejtettem , hogy ma kissé esett a hőmKép

Kép
Kép
sosi

Anikó!
37,2 a legideálisabb hő.

j.
Vendég

Hali lányok! Annácska gratulálok neked.KépKépKépKép Tök jó legyetek boldogokKépKépKép
Dudu csak ügyesen a nagypapád könyvbemutatóján
pancsi20

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: