A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

votiv,
akkor húzzál bele mielött lesittelikKépKépKéptényleg mi van vele?semmit nem hallok.....
küldjetek már aludni mert holnak kölök kel én meg nem tom....beteszem neki a kisvakondod és alszom továbbKép
Vendég

Kisün, ezzel a csecsemőssel én is találkoztam, grrrKépKép

votiv 8)
votiv

vera,
és akinek nem volt szobatársa????????????annak mindeki mással voltak gondjaiKépKépKépnekem nem voltKép

votiv,
infózzátok már le indit mennyire van hely a fizetős egyágyasban.......azaz hogy attól mert fizetős lett nem kell akkora mák hogy üres legyen?vagy rosszul asszociálokKép?
Vendég

Votiv,
viszont én elküldtem melegebb égtájakra, és sikerült kultúráltan Kép és jólesett!!!!! Én alapból egy roppant kellemes embernek tűnök, de nem bírom, ha valaki az udvariasságot nem viszonozza, és ilyenkor határozott és geci kismalaccá válok. Szerencsére így a legtöbb konfliktust helyben tudom rendezni, és így nem maradnak feldolgozatlan élmények Kép Viszont megfigyeltem, hogy általában bejön az udvariasság-mosolygás... lehet, hogy érzik, hogy jobb így nekik? Kép
kisün

Vera,
nekem a szobatárssal semmi gondom nem volt!!! és ez sztem a legnagyobb mázli!!!!! elsővel is nagyon jóban voltam, és lettem is később, aki pedig itt volt, nos, ő is nagyon aranyos volt!!!!!!! itt inkább én voltam mufurc, mert első éjszaka egyedül voltam, és arra gyúrtam,h ez igy is marad (sztimrében???). és akkor szegényt reggel behozták, és úgy éreztem magam, mint akit kilöknek a Paradicsomból...és két napig szinte nem is szóltam hozzá...Aztán jött dr. Sz. és olyan vicces volt, h azonnal elkezdtünk dumálni róla, és onnantól kezdve végig dumáltunk!!!Kép
és én spec ezzel a csecsemőssel NEM találkoztam!!!!!!!

és képzeld,
freddien kivűl még egy pasi van a szivemben, kurt!!! imádom!!!Kép
és persze B és I, és néha az apjukat is kedvelem...

Votiv,
KÖSZI!!! szted ezt már előtte is elkezdhetem nekik adni???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Gig, nem fogják lesittelni, csak meghurcolják, de szegénynek lassan rutinja lesz benneKép

1ébként az előbb ezt találtam rólunk egy indexes fórumban:

"www.babanet.hu - társalgó - kórházak, szülészetek - (azt hiszem itt valami ikeás topiccím alatt van a szent imre kórház szülészete). Itt csupa olyan anyuka van, akik itt szültek, illetve itt fognak szülni, szvsz. még azt is tudják, milyen bugyi van a takarítónőkön... Kép"

hát mit szóltok?

votiv 8)
votiv

ZSan, igen, ott van, h megelőzésképp asszem 2 napig 3x5, de már nem rémlik, és lusta vagyok visszakeresni isKép

drága Kisün, adsz órákat? mennékKép

Gigi, mikorra foglaljunk neked szobát?KépKép

votiv 8)
votiv

ja és a csecsemősök meg a nővérek olvassák a topikot, még 1-1 doki, meg párszáz rídonli perverz... ok, rossz vicc. most persze nagy a szám, de ha holnap a H-ban összefutok Szánthóval, és odajön hozzám, hogy maga a Votiv?!, akkor piszkosul kiröhöghettek! én is röhögni fogok, mint egy betépett csimpánzKép
1szó mint100, az igazságból még nem lett baja senkinek - persze annak se, akit érint...

votiv 8)
votiv

votiv,
jövöreKépKépKépKéplegrosszab esetben behívom verátKépő lebokszolja nekem udvariasanKép

ez hol találtad?viccesKép
Vendég

votiv,
nagyon rátapintottál a lényegreKéppont ezt beszéltük pocakkal még multkor hogy ha nem lenne néhány ezer esetleg perverz rídonli én sem lennék tabuKépazaz nem lenne "üldüzési mánián" hogy kapok pár érdekes emilt.......
meg talán mást sem titikolnék ha nem lett volna olyan "élményem" hogy lehúztak a fenébe hogy kb egy perverz,személyiségzavaros ütődött figura vok mert írok fórumbaKép......
szóval innen ered nekem hogy mindent priviben mert lassan tényleg fosok a rídoliktólKépés nem tőletek meg nem a h-ból azoktól akik olvassák hanem hogy tényleg olvassa vmi terroristaKépKépKép
és ha holnap odamegy tudodkiKép félholtra röhögöm magamKépKépKépKépKépKépKépde elmondani,nem ám elsumákolniKép!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Votiv, ez tokjo Kép aszittem az lesz, hogy topicnak semmi koze a Hhoz, csak mindenfele szof.s.s megy... amivel ugye szegeny uj mamakat el szoktuk riasztani Kép

Zs, Bog, valaszokat koszi, most tartok 14 kilonal (asszem nyuszival ez volt az ossz) es meg van hat hetem (igaz, hogy most eggyel kevesebbrol indultam, mint nyuszinal). szoval annyira nem aggodok, de rajottem, hogy nem eszem eleget (se reggel, se este, csak ebedre) es innen felulrol olyan picinek latom a pocim, de most megneztem oldalrol a tukorben es ugy egeszen naaagy Kép

Ja, es Bogarka, szobatisztasagot most en sem eroltetem, majd nyaron kezdem csak a probalkozast. Kepzeld, rajzfilmekbol marhasokat tanul a lanyom, pl liheg, ugral, megrazza magat stb ahogy Cliffortol latja, egy csomot olelget, ahogy Emilytol, fejet fogva gondol, gondol, gondol, ahogy Micimacko Kép csak o ugy mondja, hogy "ko, ko" (mert meg "go, go" sem megy, nemhogy "gondol, gondol") egyik este fekszunk az agyban kezenfogva a sotetben, varom, hogy vegre bealudjon, mire egyszercsak hirtelen felul es a fejehez kap, hogy "anya! ko, ko" Kép Kép egyebkent rajzolas nagyon megy, kozlekedesi lampat rendesen kiszinezi (piros, sarga, zold, ahova kell), es egyik nap Emilyt rajzoltam neki es csak ugy magamban dunnyogtem, hogy kene egy sarga meg egy rozsaszin ceruza (csak egy szurke volt nalunk), hogy ki tudjam szinezni, mire atrohan a masik szobaba es hoz egy sargat Kép elkezd szinezni, mondom, hogy csak a hajat kell, ugyhogy csak azt csinalta Kép akkor visszakuldtem rozsaszinert, azt is hozott Kép annnnnnnyira imadom, hogy egyre okosabb, ma vettem is egy csomo szep fuzetet magamnak, hogy felirkaljam ezeket a dolgokat, mert olyan gyorsan elfelejtek mindent es majd nem tudok neki meselni magarol, ha nagyobb lesz...

aaa, en is epp azt magyaraztam tegnap apanak, hogy vezessuk be, hogy en este tiz utan mar csak pisilni meg fogat mosni mehetek, semmi mast nem csinalhatok, erre tessek, megint orakig itt doglok a gep elott... hulye fuggo, hulye fuggo, hulye fuggo... bar majustol ugysem lesz se idom, se energiam, ugyhogy most elore dolgozok, jo? gyorsan beirok annyit, hogy aztan majd kitartson ket honapig, amig hianyozni fogok Kép Kép
moose

moose,
már csak 6 heted van????????????????ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
de megy az idő,mindjárt én is pocakos leszKépde addigra itt mindenki megszülKép
na és akkor mikor tali?írjál mailt
Vendég

na jó,ássatok már el hogy én sem tudok felkelni a gép előlKépvégre beszabadultam sok kihagyás után és most nem tudom befogni a számátKépna tényleg el mert nincs ennyi kisvakondom hogy kialudjam magamKép
Vendég

Jó reggelt!

Zsána!
Nagyon boldogságos névnapot Neked!!!!! Kép

Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsan!
És képzeld én is épp ezt akartam megírni Neked: én is hogy örültem, hogy a "cicimán" Petra után Doni leginkább csak evésre - na meg elalvásra - használta a cicit, erre mi van pár napja: egyszerűen nem tud leszakadni róla. Nappal is állandóan mászna, esti altatásnál nem tudom leszakítani róla...az éjszakák pedig úgy telnek, hogy kénytelen vagyok odavenni magam mellé a gyerekszobába lévő matracra, és a cici fél éjszakán át a szájában van Kép. Szóval annyira eldurvult a helyzet, hogy elkezdtek fájni a mellbimbóim is - a sok gyötréstől - úgyhogy most el is árulom, hogy ma reggel teszteltem egyet, mert anno Petránál is így fájt a szopi, amikor Doni a pocakba költözött...de megnyugodtam, egyelőre még nem jön a hármaska Kép

Moose!
Szupercsajod van!!!! Kép És tessék csak szépen felírogatni mindent!!! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hűha, mi mindenről maradtam le már megint! Kép Kép

Zsána,
Boldogságos Neved Napját KépKép

Indiéknek naaagy drukk Kép Kép Kép Kép
macskanyu

Boldog Zsancikant napot az illetékes elvtársnőnek! Kép
neet
neet

És tényleg, mikor mentek be Indihez? Mert Mi Fülöppel úgyis arrafele megyünk ma, ha lehet, csatlakoznék a menethez..

Moose,
nagyon édes lehet a Csajod, ahogy "gondolkodik" Kép És a fotók ellenére is nehéz téged elképzelni guruló-állapotban Kép

Lindi,
Kép nagyon nem rulez a ruhás sztori Kép nem derült ki semmi?

Nekem szerencsére nem voltak igazán rossz élményeim a H-ból. Az fura volt nekem, főleg így utólag, hogy már a császárt emlegették, amikor még csak a 40.hetet töltöttem be, ráadásul úgy, hogy elég bizonytalan volt, tényleg a 40.-e, mert a ciklusom sem valami percre pontos.. És a bébi még nőtt a pocakomban, a magzatvízzel is minden okés volt. Ráadásul szülés előtti nap mondták, hogy ez a gyerek nem akar megszületni magától és nagyon fent van a feje, ráadásul a medencecsontomon támaszkodik a homlokával és a méhszáj is nagyon zárt, tehát hétfőn befekvés.. Aztán a bábakoktél megoldotta a gondokat Kép Kép Füli olyan rohamtempóban jött, hogy beöntésre sem volt idő, /1 ujjnyira nyitottan vettek fel a szülészetre 11 órakor és negyed háromra már a hasamon volt Fülecském Kép /,de anyira fájós volt az utolsó másfél óra, hogy eszemben sem volt,hogy bármi más is jöhet ki a beöntés hiánya miatt.. A gátvédelem is meg lett beszélve, csak a lányomnak nagyon sürgős lett a világrajövetel, így aztán mégis lett gátmettszés. De mindenki nagyon rendes volt, a szülésznőm is,majd később a doki is próbálta megmasszírozni a derekam, én meg sikoltoztam nekik, hogy nehogy hozzámérjenek, mert ha jött a fájás, akkor a hajam is fájt.Csak szegény Kedvesemet sajnáltam, mert szeretett volna megsímogatni,de még az sem ment.. Kép Kép Már másfél-perceseim voltak, mire a Zapa beért a cuccommal a H-ba és mivel épp egyedül voltam a szülőszobában, hát fogtam magam és kibattyogtam érte a váróba Kép Kép ezzel sikerült mindenkit kiakasztani a szülészeten, hiszen mire visszaértünk, már tuszkoltak is fel a szülőágyra Kép Kép Szóval nekem szerencsém volt,minden téren azt hiszem. És kívánom mindenkinek, hogy ennél rosszabb élménye ne legyen ha szülni megy Kép És a dokim, úgy tudom vállal újakat, és a magam tapasztalatai alapján jó szívvel tudom ajánlani.

Na ez már majnem szülés sztori lett Kép Kép

És ami még kimaradt, minden újnak üdv itt Kép Kép
macskanyu

Gigi!
ja, igen, igen!Majdnem elfelejtettem(már hülyülökKép)légyszi írd meg a "kisbarna" elérhetőségét!A két Barna rokon?És kb mennyi idős a Péter?Köszike!

rimar
rimar

Jo reggelt!

Indinek es Dominonak nagy drukk!Kép

Zsanci boldog nevnapot!!!
Jol olvastam, hogy ovsomorod van?Kép Nem akarlak elkeseriteni, de anyumnak volt es gyogyszeres kezelessel hat het utan mult el.Kép Nagyon sz*r betegseg!
Jobbulast!

Lindi!Kép Ez tenyleg nagyon gaz!Kép Sajnalom!

Piroska, neked is jobbulast! Ugy latom kicsi fiad Fic Vincet probalja uberelni!Kép Igazi vasgyuro!Kép

Dobok Kepet Katirol, aktualis kedvenc:
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dorka,

Kati nagyon édes ebben a manósapiban Kép Kép

Én is teszsk fel két kedvenc Füliset:

Kép

Kép
macskanyu

Dora,
ez a kép (is) tüneményes! És így hagyja magán a sapit? Vagy csak sikerült elkapni a pillanatot? Kép
neet
neet

Macs,
ez meg egy igazi Manócska! Főleg a felső képen. Kép
neet
neet

Neet,
de valójában egy Terrorista Kép
Szoktam mondogatni neki, nem alaptalanul, hogy egyik leendő pasiját sem irígylem.. Kép
De ahogy elvigyorogja magát, valahogy elfelejtem az összes addigi nyafogását Kép Kép Kép
macskanyu

Piroska Kép Jobbulást Nektek!!

Ancsi Kép Nektek is mielőbbi bulást!!

Zsan Kép Boldog névnapot és gyógyuljatok meg Ti is mielőbb!!

Lindi Kép Ez a ruhalopás nagyon hajmeresztő! Nem gondoltam volna, hogy ez is megeshet egy költözés során...

Macs, Dora Kép Picikék nagyon gyönyörűségesek!!

Indinek mi is drukkolunk!!

Kép
Kép
denizsa

Votiv,
jöhecc bármikor Kép félkomolyan: elsőnek kezdj el valamilyen keleti harcművészetet, az igen jót tesz az egónak Kép én pl. rövid ideig dzsúdóztam, aztán kendóztam, bár lehet, hogy ez abból fakadt, hogy alapból agresszívgombóc vagyok de nekem nagyon bejöttek Kép
takarítőnők bugyija KépKép

Moose,
a csajod csúcs!!!! Kép

Pirus,
jó, hogy újra vagy, remélem, nemsokára jobban!!!! Kép A kisfiad gyönyörűséges!!! Kép

Dora,
fantasztikusan szép mosolygós kiscsajod van! Kép

Macs,
pontosan ez volt nálam is beöntés terén: ugye nem volt rá idő, kitolás közben meg már annyira nem érdekelt, hogy mi hol jön, hogy nem is hiányzott Kép Füli mekkorát nőtt!!!! Kép

v
kisün

Jó reggelt!

Gyors jelentés Indiről:
most beszéltem vele,még egyben vannak!
Egész éjjel nst-n volt a szülőszobán.Voltak értékelhető fájásai az oxytocintól,de a sokadik orvosi vizsgálat után végre a drága B.S.felvilágostotta,hogy minden leletet rossz.A normál szülésre esélye sincs.Még várnak pár nst-t ma,aztán meglátják hogyan tovább.Éjszaka találkozott B.B.is és nagyon elégedett az egész családdalKép
Viszonylag jó hangulatban van csak nagyon fáradt,mert nem aludt egész éjjel.Mindenkit üdvözöl és köszöni a drukkot!

petergabi

Zsan:
isten éltessen névnapodon.Kép
Kollektív gyógyulást kívánok a kis családodnak és persze neked!

Lindi:
egyszerűen felfoghatatlan ez a ruhalopásKép
Ráadásul kinyomozhatatlan!
Egyszer a férjem ruháit is ellpoták a szárítóról/zárt kertből/,még zuglóban.Baromi pocsék érzés volt.Persze módszeresen csak a nike és columbia cuccokat.Kép

petergabi

Vera
Kép kitolás közben,csak a kitolás érdekli az embert Kép Én még azt is majd' elfelejtettem, mire is ez az egész..KépKépKép
macskanyu

Hali!

HA Indi fáradt akkor inkább nem kéne bemennünk hozzá,nem?Legalább mi NE fárasszuk!Szerintem.

Zsan!

Ma van neked a nevednapja?Zsána nap?Isten éltessen sokáig!

Iginek meg bulást,látom lázasKép

Dora!
Kis manócskád nagyon aranyos!

Macs!
Kismacsek se semmiKép

Lindi!

Annyit gondolkodtam ezen a ruha lopáson.Hogyan történt?Senki sem volt lent a kocsinál miközben pakoltatok ?Mondjuk akkor is baromi pofátlanság és merészség csak úgy leemelni több zsákot.

Juc
20170114224602

Sziasztok Lányok!

Köszi a kedves szavakat Szabiról és a jókívánságokat.

Nekem annyira jó tapasztalataim voltak a Szent Imrével, hogy most a kivizsgálásokra is oda járok. A proctológus doki is nagyon szimpi. Az UH-s is rendes volt, és mindenhova lehet időpontra menni, ami az én esetemben ugye elég fontos, Szabi miatt. A barátnőm szokott elkísérni és kint a kocsiban megvárnak.

Én is kíváncsi vagyok ki lehetett Hope dokija és szülésznője. Nem hiszem, hogy az én párosom, mert Ica nagyon rendes volt, vasárnap szültem és nem volt gond ezzel, természetesen, illetve a prof is bent volt, minden rendben zajlott és minden nap rám nézett a gyerekágyon is. A nővérek teljesen okésak voltak, sőt a csecsemősökkel én maximálisan elégedett voltam. Persze nekem van összehasonlítási alapom onnan, ahol Zsombit szültem, szal így az egész szülészet egy Kánaán volt.Kép
Nekem sem volt beöntésem és gátvédelemmel szültem, Ica nagyon jó volt, örök hálám Neki. Még tartozom a szülitörimmel isKép

Kati és Fülöpke is csuda édesekKép

Lindi, nagyon durva ez a ruha-tolvajos sztoriKép Én is biztosan ki lennék borulva ha lenyúlná valaki a ruhatáramat.

Votiv, gyertek bármikor, általában itthon vagyunk, sajnosKép Mondjuk kedd délelőtt? Remélem jó idő lesz akkorKép Találkozhatunk félúton a játszótérnél. Rám fér már egy kis séta. 2,5 hónap alatt 2x voltunk sétálni Szabival. A legutóbb éppen Felétek jött rám a hasmars, rohantunk haza, mint valami félörültek. Még szerencse, hogy férjem is ott volt, tartotta bennem a lelketKép

Na, megyek mert egész héten kétgyerekes üzemmódban működök és Zsombi elég nyügi a bezártságtól, mert természetesen ma is esik.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Ancsi,Piroska:
nektek is gyors gyógyulást kívánok!

Sajnos mi sem ússzuk meg,Dorkám belázasodottKép

Dóra,Macs:
gyönyörűségesek a lányokKép

petergabi

Zsanci!
én pikkelyes vagyok, és soha nem gyógyul, csak karban lehet tartani. az övvel is ez a helyzet? (vagy ez tök más, elkapja vki és el is múlik kezelés után?) és hogy lehet "tőle" b. himlőt kapni? a bhimlő vírus is kell hozzá, vagy nem? ne izgulj már, kicsinyeid bivaly erősek, meg fogják úszni! Kép
és boldog névnapot kívánok! Kép

Votiv!
megőrülök! milyen topicban olvastad? Kép
emlékszem rá, hogy felfedezték, te írtad a cikket R.Profról. és utána is rendesen bántak veled. (esetleg megijedtek? Kép) mindenesetre megérte megírni a cikket.

Dorka!
Kati milyen szépen ül! nincs ennek a lyánynak semmi baja!

Macs!
Fülike nagyon nő! (vagy csak én örexem?)

szegény Indi! császáros lesz, mint én. nem irigylem! akkor én a jövőhéten bemegyek majd hozzá látogatni, és elviszek pár cuccot.

HELP!
tegnapi hányás története: bukott egy nagyot, elkedzett sírni, és öklendezni, és kihányt mindent. egy perce evett, de már túrós és savszagú kaját hányt, nem értem. régi kaja lehetett a gyomrában? 3-4 órával előtte evett. Kép később adtam pár korty vizet, mivel itta, adtam neki 1 deci tápot, többet nem mertem. 2 óra múlva gondoltam adok neki lefekvés előtt egy kis tápot, egy korty után bukott egy túró adagot, tök savasat. LEHET, HOGY GYOMORSAV problémái lehetnek?? egész este böfögött, és néha nyeldekelt is Kép. közben úgy tűnik a második foga is kibújt, mintha az is recés lenne. végig attól féltem, hogy elkapta apjától a kórt. pedig jó lenne megúszni.

ancsipancsi

Pirus!

Pusszantalak benneteket és jó lenne végre már valami jobb hírt is olvasni az egészségedről!
Buljál!Kép

SZabolcs nagyon aranyos a képen,Zsombiról is kérünk szépen!

Juc
20170114224602

Juc:
szerintem menjetek nyugodtan Indihez,nagyon örült amikor mondtam.Csak beszéljetek vele időpont,mert mára is terveznek jó sok nst-t nála.
Azt mondta,hogy most alszik egy kicsit,utána minden okés leszKép

Moose:
hihetetlen Nyuszid!Összehasonlítva Dorkámmal...hát?Semmi olyan nem érdekli,amihez 1 helyben kell lenni.Kép

petergabi

Akkor VOTIV!

Mikor mennénk Indihez?

Juc
20170114224602

Juc, Macs, Indi azt mondta, menjünk csak, ücsörög a szobában, nem csinálnak vele semmit, ill. majd megint nst-re rakják, ha lesz szabad szülőszoba. id. Barna szerint amúgy is császár lesz - csak tudnám, akkor mit oxitocinozzák? azért még bízik benne, hogy esetleg másképp lesz - és kaját nem vihetünk már csak azért se, mert a cukrával sem elégedettek, és diétára fogták...

votiv 8)
votiv

Drága Votív Kép

Csatlakozom Juc-hoz: MIKOR? Kép
macskanyu

juc, délre jön a telefonszerelőd, nem? akkor utána? vagy előtte?

Isti a cédétartóra felmászva a fiókomban kotorász....

Ancsi, a "Természetes szülés" topikban volt!

votiv 8)
votiv

Szerintem is csak olyankor menjetek, ha Indi kipihente magat. Persze nemtom, ez meg csaszar elott vagy utan lesz. Es Ancsi, meg Zs, meg akik mostanaban betegek egyaltalan ne menjenek, jovo heten se!

Zsana, soksok bolgodot! De honnan tudjak a tobbiek, hogy most van, mikor benne sem vagy az utonevkonyvben?

Nyuszi koszoni a bokokat Kép ja es lefetyelni is szokott, ahogy az allatok vizet isznak... lehet, hogy majd ugy fog pisilni, hogy egyik labat felemeli? ajaj Kép

Satrasok! Figyeljetek nagyon, mert a muanyag labdak konnyen megadjak magukat! Egyik nap hozott nekem a csajom egy teljesen osszetort labdat, nem lattam, hogy csinalta, es hiaba kerdeztem, nem meselte el Kép de mikor azt kerdeztem, hogy a Kisvakond volt-e (mert az is epp a hona alatt volt), akkor vadul bologatott, hogy igen Kép szoval megbeszeltuk, hogy ez mar tonkrement es szepen kidobtuk a kukaba.
moose

Nekem jobb lenne a délután.Nektek?

Juc
20170114224602

Macs!

Fél 2 H-előtt.Jó az neked?Votivval megdumcsiztuk msn,de téged nem leltünk sajnos.

Juc
20170114224602

Koszonjuk a bokokat!Kép

Macska, Fuliked is gyonyoruseges!Kép Es ennivaloan edes, de a terroristat is elhiszem - sosem feledem Balus kepet!KépKép

Ancsi, grat a masodik fogacskahoz is. Sajnos nincs otletem mitol lehetett az a csunya hanyas.Kép Remelem semmi komoly!
Mi mult heten duplaztuk a fogak szamat, mar negy van.Kép

Neet, nalunk nem problema a sapi, hisz szuletese ota a kinti setakkor muszaj sapkat huznia. Eddig meg egyszer sem probalta meg eltavolitani.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Tök jó, hogy kivesézitek a kórház előnyeit, hártányait, így legalább teljes lesz a kép! Kép

Most épp sietek, mert délután utazunk haza, viszont voltunk védőnőnél. Önszántamból mentem, Máté születése óta most először. Kép Vettünk ugye mérleget, ami nagyon jó gyarapodást mutatott, kíváncsi voltam a tényekre is, mert ezen az otthonin nagyon nehéz mérni, ficereg ide-oda. Na, mondtam a védőnőnek a sztorit, hogy tápszerezni kéne, de én egyáltalán nem adok neki, mert nem kell, helyett inkább gyümölcsöt, főzelék nem nagyon kell. Erre azt mondja, hogy inkább főzit kéne, mert a gyümitől nem lehet hízni. Na, megmérte. És annyira rossz a tejem, (tudjátok tápszer kéne anyatej helyett), hogy 22 (!) dekát hízott egy hét alatt. Tényleg, jobb lenne a tápszer, igaz? KépKépKép

Pusz mindenkinek!

Jó hétvégét!

Mkatus
mkatus

Sziasztok!

Izgulok Indiért nagyon! Szóval akkor tuti császár? Kép fő, hogy most már nemsokára babázhat! Kép

Zsan

Boldog névnapot! Kép

Dora

Ez a kép nagyon aranyos!

Macs

Jesszus, Füli már ilyen nagy baba?? Hisz még csak most született. Kép Kép

Amúgy hozzászólnék én is az abszolút on témához! Kép

Sztem is az a helyes, ha igenis megírjuk a rosszat is, nem csak mindig a rózsaszín dolgokat, hogy minden orvos hiper-szuper meg minden tuti frankó lesz, mert ez nem lenne igaz.

Nekem igazából csak apróbb dolgok voltak, amire panaszkodhatnék, de ott a H-ban két lánnyal is beszélgettem, akiknek nagyon rossz élményeik voltak. Kép

Persze nekünk is rossz leírni a rosszat, mert nem akarunk senkit megbántani, de ugye ők is emberek és "gyarlók", jobban oda fognak figyelni, ha olyan tétje is van a viselkedésüknek, hogy az kikerül a "világhálóra"... Õk is emberek, de mi is azok vagyunk, igenis álljunk ki magunkért!

Zsan, Bogárka

Bendi is folyton mászik a cicire. Apája jókat szórakozik rajta, amikor Bendi húzza fel a pólómat és keresi a cicit. Ma reggel hason feküdtem az ágyban Bendi meg húzta fel a pólómat és a hátamon kereste a cicit. Kép

Lindi

A helyedben én is biztos sírtam volna! Remélem az új pecó vígasztalni tud valamennyire.

ruz
ruzicsky

Juc, tökély a fél kettő Kép msn-meg nincs nekem Kép

Dorka,
azér' meghódítja a pasikat Kép mindjárt megkeresem a bizonyítékképet Kép
macskanyu

zsanci,
boldogságosatKép)))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gyerkőcök nagyon helyesek,nem értem hogy az itt született babák miért mind ilyen szépekKép

juc,votiv,
ha mentek indihez körbepuszilni őket és drukkolunk nekik,plííííííííz átadniKép

rimar,
mail megy mindjártKép

na most ennyira futotta mert b rosszul viseli ha pár percet nem foglalkozom veleKépKépasszem kicsit elkényeztettem a szentemKép
Vendég

Zsanci, boldog névnapotKép

Katus, hát akkor igazad van, vagy igazad van? Kép TE TUDOD A LEGJOBBAN!!!Kép - és már a tények is téged igazolnak!Kép csak így tovább, mindent nagyon jó csinálsz!Kép

Ancsi, egyrészt nem láttam jelét, hogy bárki is felismert/beazonosított volna, másrészt meg alapjában véve rendes volt velem mindenkiKép kivéve talán azt az egy csecsemőst, de őt se bántanám nagyon, mert én is hiperszenzitív voltam, csak hát neki elvileg minimálisan azt is tekintetbe kéne vennie, hiszen nem csak csecsemőkkel, hanem az anyáikkal is dolgozikKép

votiv 8)
votiv

Köszi Votiv! De azért a bíztatás sokat segített! Kép
mkatus

sziasztok,
köszi köszi névnapi köszöntést!!!Kép_Képnagyon jól esett!!!

megyek is,, mert mindenki lázas, csak apa nem (már), aki hazahozta a virust...
kutya egy éjszakáknk volt!!!!Kép

Ancsi,
övsömör nem pikkelys. ez el fog múlni, és csak annak lehet, aki már volt bárányhimlős!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: