Csak gyorsan, mert porszívózok
http://www.norbiupdate.hu/index.php?action=fullnews&id=174899&category=121&categ ory_name=napi_hirek__ujdonsagok
Szép napot!
Ja, és -6

2006.03.31 07:33

2006.03.31 08:23
Miért kell ezzel minden évben megküzdeni?

2006.03.31 08:36

? Azért nem mindegy, hogy +0,4 vagy -0,7... 

2006.03.31 09:14
Ma meg melózik az uram. Körbe ment a híd felé, és csak este jön.
) költözünk. A hullámtéren kívüli helyeket azért a Duna nagyon ritkán fenyegeti, ennél a folyónál azért nem nagyon szokott baj lenni. Tudom, a Rómain például igen, de az is nagyon a parton van.
És nem találom a higanyos lázmérőt, pedig szerintem ez a másik nem mutat jót.
Felfoghatatlan. Utólag is fogadd részvétem. És nagyon örülök, hogy túlvagy rajta, ezután már csak jó történjen veletek! És mindent bele a fogyiba is. Én is ilyen comboska vagyok
2006.03.31 09:26

2006.03.31 10:04
Fél évet mondott dokibácsi, hogy akkor újra próbálkozhatunk, ez októbert jelentett. Augusztusban elhatároztuk apával, hogy akkor most leszokunk. (Annyira imádom az ilyen dolgaiért
Õt soha nem foglalkoztatta a dolog, szeretett cigizni, és kész, de, hogy nekem könnyebb legyen, megtette. Mint most a fogyókúrát is
) Novemberben estem teherbe, első mérlegelés 8 hetesen: 86kg!!! Ki lehet számolni, hogy a cigipótló chipsz, csoki, ropi stb. mennyi hízáshoz vezetett
2006.03.31 10:10
Aztán gyere többet
2006.03.31 10:15
Én csak 169 cm-re nőttem és a legrosszabb esetben általában 75 kg körül vagyok, de a terhességet 84-gyel kezdtem, mert az urammal végigzabáltuk a telet. 96-tal szültem, aztán lement 8-9, majd a szopitól visszamentem 97-re. Most megint 75 körül vagyok. De elég rég álltam mérlegen, legalább egy hete
2006.03.31 10:30
.
. Csak ez a része ismerős... Doki mit mondott?
Én "lánykoromban" 63-65 kg voltam, de teherbeesés előtt már 74. Még nem nagyon meséltem itt sem, de bogyóktól én is, pánikbetegséggel meg szorongással küzdök jó ideje (talán egyre kevésbé
). Terhesség vége: 90 kg körül, aztán mindig visszament 74 körülre, de most télen 78 volt a csúcs. Na ezt meguntam, most 72-73 körül keringek, cél a lánykori...
Akkor jobb szívvel vágnék bele egy újabb terhességbe is
Mint Ildi
!!! 

2006.03.31 10:34
Bár gondolom, mostanában ilyet se mondtak neked a Duna miatt... Imádom
Nyáron szinte minden hétvégén megyünk Gödre, hekket enni
Kovászos uborkával
Idén nyáron majd kenyér nélkül
Nem mintha itt a környéken nem lehetne halat enni, de mennyivel másabb a Duna-parton
2006.03.31 10:40

2006.03.31 12:34

(mínuszban)
) 
2006.03.31 18:53
Holnap reggel indulunk Szentesre, és pakolásznom kell. Korán megyünk, mert még be akarok nézni az Árpád úton egy kismamaruha-boltba
Muszáj valamit vennem
Ma reggel már 57 kg-ot mérlegeltem. Hááát...
Na azért vissza is kéne fognom magam talán, vagy nem?
Már az afp-s vérvételem időpontja is megvan. Szalad az idő...
Mondjuk a Dóra eléggé elöl van. Na meg hogy a rokonságban, ismeretségi körben ne legyen ilyen név (lehetőleg). Nekem nagy kedvencem fiúnévből a Tamás, de apukámat és a tesómat is így hívják... Úgyhogy ezt nem választjuk. De még lehet válogatni
Egyszer szívesen elmennék ide...
Én is időben lefekszem kivételesen. Jó hétvégét Nektek!!! 2006.03.31 21:06
A 6 hetes az már tényleg nagylány
Vagy már addigra elváltunk volna
Annyira nem tudtunk közös nevezőre jutni...
Csupa light
2006.04.01 09:35
És egészen ehető
A Ti házatokat ugye közvetlenül nem fenyegeti a víz? Írtad, hogy a gáton kívül laktok, de ahogy elnézem, brutális ez az idei áradás
2006.04.01 09:50
Ha lenne kistesó, annak is valami aranyos, viszonylag ritka, de érthető, ismert nevet keresünk. Bár az uramnak tetszik az Artúr, hátnemtom...
Bár ezen ne múljon, ha ez a feltétel, szülök én egy Artúrt
2006.04.01 10:32
Uhh, és milyen gyönyörű szeme van
Most néztem a profilodat. Pár év múlva kergetheted el a csajokat
2006.04.01 10:47

2006.04.02 07:45

remélem mára már még jobb az állapota! 
én nagyon nem szeretem a bev. központokat, de ez bejárható és átlátható és az üzletek is jók
csak az a sok ember ne lenne...
Árpinak sikerült jó pár cuccot venni
én beértem egy cipőcskével, mert, ugyebár
nem szeretnék egy számmal nagyobb ruhába ugrani
mint, amik a szekrényben figyelnek, de most csak az jönne rám
Nem tudom hány évig
húzza még ki a jelen ruhatáram???????????
És még a H&M-t sem néztem meg, pedig a gyerekeknek kellett volna jó pár dolog,de ezt kettőt hagytuk a végére és addigra már elfogyott a türelmem...
Fogadd őszinte együttérzésemet. Annak nagyon örülök,hogy fel tudtad dolgozni és kívánom, hogy a jövő csupa szép dolgot tartogasson a számodra!!!
) 
(látod még ebben is abszolút a csapatba passzolsz, mert ahogy eddig a Lányok nyilatkoztak, mindenkinek olyan rendes férje van
)
sajnos a kolleganőm sem tudott semmi jóval bíztatni, annyival egészítette ki, hogy Õ még a következőket teszi bele: 
Hogyan fogsz különben beszámolni a napi futásaidról???
Választék most már van bőven
de remélem a víz nem okoz semmi kárt Náluk!
minden elismerésem a különleges honlapotokért! Nagyon egyedi és érdekes és szép
Gratula a férjednek! 

akkor a +1 kg az semmi, úgy tudom a havi 1 kg. átlag a megengedett és már a negyedikben vagy, majdnem.....
Egyél csak! Ne vonj meg semmi finomságot a kis csöppségtől
és magadtól sem
, a felirat elvasalás ismerős
(nálam is anyu besegít néha)és nálam is valahogy pont a kedvencnél esett meg.... de ő nem is vette észre, nem lát jól szemüveg nélkül és vasaláshoz nem mindig vesz fel
de jobb, hogy nem látta, mert nagyon bántotta volna szegényt... 
és hihetetlen, hogy milyen precízen leírsz mindent
bárcsak én is írtam volna(nem lennék rá képes egyébként
), akkor biztos kevesebbet morfondíroznánk néha azon, hogy hol is mennek a vezetékek és stb.... Meg a gyerekszoba berendezés is nagyon jó,meg is néztem a honlapjukat közelebbről
Nálunk most a gyerekszoba végleges berendezése lenne napirenden, ha Barnabás már hajlandó lenne átaludni az éjszakát, vagy mondjuk ennyiszer ne kelne, összerakhatnám végre őket
és elég pici a szobájuk, ezért nekem nagyon tetszenek az ötleteik
köszi
2006.04.02 09:00
Szardínia, Costa Smeralda. Elég szép a tenger
), de akkor azzal a 62 kg-val annyi lement rólam, hogy még a lábam is egész normálisan nézett ki
Igazából azon a képen lehet, hogy több vagyok 62-nél, mert csak itthon méreckedtünk, de eltartott pár napig vagy akár egy hétig is, mire Szardíniáról hazaértünk. És most azért más a helyzet, mert más annyi izommal 70-75 kg-nak lenni, mint a mostani hájjal, mert azért az az izom mostanra eléggé megkopott

2006.04.02 14:48
2006.04.02 22:26
Ez egy szálloda különben, majd lemegy a víz, fertőtlenítik és megy tovább az élet. Azon az oldalon mindenki úszik, de az árterület, ezt akkor is tudták, amikor építkeztek. Majd keresek róla egy "száraz" képet is. 2006.04.03 07:07
este a telefonban egész vidáman beszéltél az állapotokról, pedig ez a kép engem is nagyon megijeszt...
és közel is van hozzátok ez a hely... Mondjuk, az megnyugtat, amit mondtál, hogy ha át is jönne a víz, csak lassan szivárogna "befelé"
2006.04.03 07:41
2006.04.03 07:53

Nálunk is ez a torkos vírus volt (Niki hozta a suliból, de hál'istennek nála megállt és a picik megúszták
), csak nálunk nem volt magas láz, de elméletileg együtt jár vele. Tényleg 3 nap alatt vége volt, nézz be a torkodba, hogy látsz-e ilyen pici, piros pöttyöket, mintha bevérzés lenne, akkor tuti vírus, nekünk cataflamot írt fel a doki és strepsilst szopogatást... Gyógyuljatok mihamarabb!!! 2006.04.03 09:49
Remélem nem lesz semmi gáz

), hogy még a béna állat Ildikó se fulladjon le lépten-nyomon
.
, de akár 8 hét alatt is itt lehet
. Tök jó
mindenkinek.
(azt meg tőlem)
2006.04.03 10:01
2006.04.03 10:32
Kicsit lehidaltam. Egyébként 9-körül szokott kelni. Tegnap meg rendbe raktuk az udvart, apa kigereblyézte a füvet, én meg kihordtam a kaktuszaimat. Zsófi is segített
Volt vagy öt kupac száraz fű az udvaron, fogott egy jó nagy adagot, odasettenkedett a kocsimhoz (le voltak húzva az ablakok, mert zenét hallgattunk), és bedota
Utána meg jól megtapsolta magát, hogy milyen ügyes volt
Itt volt a majdnemfiam is, az Õ hurcimbálása is az én feladatom...szombaton hoztam, tegnap este meg vittem haza. Ja, a szombati buliban (ahol hegyekben állt a kaja, meg a süti), nem ettem semmit
, csak salátát
, nagyon rátok jár a rúd
Miksának jobbulást!
Meg persze neked is
A fotóra meg inkább nem mondok semmit...
Enyém is ilyen jó baba volt

Bááár, tegnap azt mondta, amikor meglátta a lányát az üres homokozóban játszani, hogy következő hétvégén megtanítja homokvárat építeni
Én igéretnek vettem, mármint ami a homokot illeti
Adok még egy esélyt a feketelevesnek, hátha így ehetőbb...bár nagy reményt nem fűzök hozzá.
Amikor megismertem, épp válófélben volt, én meg túl egy hosszú kapcsolaton (már egy ideje
), egyikünk sem akart semmi komolyat a másiktól, sőt, apa bőszen hangoztatta, hogy soha a büdös életben nem nősül meg mégegyszer, meg egyébként sem vágyik tartós kapcsolatra. Egy hónap múlva együtt éltünk
Két évvel később meg álltunk (az anyakönyvvezető előtt)
.
2006.04.03 15:57
Pedig délelőtt egész jól volt, egyedül reggel kellett lázcsillapító. Fektetés előtt 37,5 volt, így nem adtam neki. Reméltem, hogy nem megy ennyire fel. Viszont nem marad nyugton, alig bágyadt, nem is értem. Pedig jobb lenne, ha nyugton maradna a fenekén.
Én is aludtam kicsit különben.