A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Rokica,
látod, furcsálltam is a dolgot! Kép Bocsi!
Leírnád nekem, hogy milyen összetevőkből van? Vagy meg tudom nézni valahol a neten?
A babarizspép, amit lehet kapni a boltban, tejporból is van. Kép És az nekünk nagyon nem jó.
Vendég

én a reszelt almánál is rájöttem,hogy Kisnyúl csak akkor eszi meg,ha öntök hozzá pici vizet,mivel nem túl lédus,amiket ügyesen vásárolgatok és így imádja,de ma morzsoltam neki babapiskótát is bele és imádta!!!külön itatom vízzel is,amikor nem tejcit eszik!
ma cukkinis-zöldborsós-krumplis krémlevest főztem magamnak és Kisnyúl is azt kapott,be is falta!

na mentem,jó éjt!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbi,
én is pont erre gondoltam, amikor olvastam Megannt! Hogy ezért nem megy egy talira sem?

Megann?
Egyébként ne haragudj meg, de nekem is az jött le, hogy a férjed nagyon rossz férj és apuka, mert eddig csak szapultad mindig.
Igen, más is leírta, ha vmi nem stimmelt otthon, de ennyi "gondja" nem volt másnak, ezért alakulhatott ki bennünk ez a kép.
Õszintén örülök, ha nem így van! Kép
Vendég

Barbi,

Megann védelmében, számomra ő nem ismeretlen, mivel eljött meglátogatni a kórházban! Kép Hogy nem tudott eddig eljönni egy babatalira sem, nem azt a következtetést vonnám le, hogy ismeretlen akar maradni.

Viszont abban egyetértek Barbival, hogy az erőltetés nem célravezető.

Szerintem, és ez csak magánvélemény, ha Léna szépen gyarapszik, jókedvű, akkor megpróbálhatnád hagyni annyit enni/inni amennyit szeretne. Az egy dolog, hogy nem kap mást, ha éppen akkor tápi van a menün, de szerintem nem szabadna erőltetni, ezzel csak megutáltatod vele tényleg, és a saját idegeidet őrlöd. Nincs olyan egészséges gyerek a világon, amelyik éhen vagy szomjanhalatná magát.

Ez a kajatéma ez nálad centrális dolog volt Léna újszülöttkora óta, hogy pontosan mennyit eszik. Miért ilyen fontos neked hogy megegye azt a mennyiséget, amit te kijelölsz neki?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nyúlné!
Jaj de jó!Kép
ArcodKép De majd csak javulni fogKép

Roki!
Édes nagyon ZsuzsababaKép
Hát nem semmi volt az elmúlt időszak nálatok.Kép
Munkád milyen?

Tünde!
Pitbull nálunk is van, Zitát megzabálom, olyan cuki az alsó képenKépKép

Mea!
Én is takarítom a lakást egyedül, de csak akkor, ha Nolcsi nincs itthon. Leon meg jön velem szobárol szobáraKép
Így jobban elvan, egyedül szépen eljátszik, ha lát.
Leon se ül még, szóval ne aggódj!Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi,
KépKép
Amikor pitbullozik, akkor szoktam neki énekelni a Macskajajból a Pitbull, terrier c. dalt. Zitának tetszik, Apának kevésbé. Kép
Vendég

Davallia, Kép
majd 1x visszaigazolsz a skype-on? Kép
Vendég

Sziasztok!

Visszaolvastam, de szinte semmire nem emlékszem...
Azért megpróbálom..

Nyúlné
Kisnyúl nagyon ügyes és Fanni baba zabálnivaló. KépIlyen képek láttán arra gondolok, hogy Tomi már milyen nagy és mennyire szeretnék megint egy ilyen csöpp babót.

Tünde
Apa és a vasaló Kép
Nálunk ha Apa vasal én menekülök, szörnyű nézni Kép,de nem szólok bele, örülök, hogy segít.

Sildike
Bazsi mennyire hasonlít az apukájára!

Ayse
Nálunk is hasonlóképpen megy a vadászat, igaz a telefon a célpont. Tomi nagyon kényelmes, mondhatni lusta. Kép

Barbi
Mi nagyon szívesen mennénk a minitalira, autó hiányában BKV áll erre a célra rendelkezésünkre. Küldenél emilt a tudnivalókkal?

Rokica
Zsuzsababa igazi huncut lett így! Kép

Anyóstéma
Én sem vagyok oda anyósomért, de mióta Tomi megszületett próbálok erőt venni magamon. Tudom, látom, hogy nagyon szereti és ugyan kapom a kéretlen tanácsokat, de úgy tűnik elfogadja, hogy másképp gondolkodunk.
Most tervezem, hogy rábízom Tomit, először csak egy kis időre ugyan, de szokják egymást.
Anyu sajnos a város másik végén lakik, anyós pedig 5 percre.

Remélem hamar holnap du. lesz, mert Apa jön haza!!!! Ma kozmetikusnál voltam, (szőrtelen vagyok) készülök, hátha hiányoztam. Kép

Jóccakát

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Barbi:

Nekem nagyon tetszik! Jó újra tudományos légkörben mozogni, jó újra csapatban dolgozni, jó felhasználni az eddig tanultakat, jó mindig valami újat tanulni, jó az, hogy segíteni tudok az embereken, és érdekes élettörténeteket hallok. A munkám egyébként úgy néz ki, hogy hétfőn és szerdán van egy-egy másfél órás megbeszélés, amikor az összes ott dolgozó pszichológus leül és megbeszéli az eseteket. Hétfőn az újakat, megvitatjuk, hogy el tudja-e őket vállalni a klinika, és ha igen, akkor ki személy szerint, megbeszéljük, hogy mi lehet a diagnózisuk, milyen terápiát kéne alkalmazni velük. Szerdánként a már folyó terápiákat szoktuk megbeszélni, ki hogyan halad, kinek milyen problémája merült fel. Kedden és pénteken pedig betegekkel foglalkozom, egyelőre 2-vel alkalmankként. Azért kértem ilyen időbeosztást, mert inkább bemegyek gyakrabban, de egyszerre kevesebb időre, mint az, hogy egész napokat távol legyek Zsuzsától.

Holnap is jönnek hozzám, de csak az egyik időpontomat sikerült betölteni (csodálkoztak is a klinikán, hogy jé, biztos megjött a tavasz mert most sokkal kevesebben kértek időpontot), úgyhogy az lesz, hogy reggel együtt megyünk Zsuzsával, találkozunk Anyuval az épület előtt, és miután befejeztem azzal az egy beteggel, megyek Anyuhoz Zsuzsáért.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Cleo!
Hátha olvasod!
Kerestelek többször is délelőtt, de mindig azt mondta "A hívott szám pill. nem elérhető"Kép
Akartam mondani, hogy Leon még mindig picit köhög, ezért ugrott az úszásKép
Ti végül elmentetek?
Most már nem akarlak telcsin zavarni, majd holnap hívlak!

Ma egyébként anyuéknál voltunk, olyan szép idő volt, egész délelőtt a kertben játszottunk, délután meg lementünk a Duna partra sétálni. Már majdnem teljesen kiöntött, az utat egy idő után el is öntötte.
Kicsit napoztattam az arcomat, rögtön ki is jött vagy 1000 szeplőKép
Rakok fel pár képet a mai napról:
Majdnem egyforma ruhában...
Kép

Anyuéknál a kertben
Kép
Kép
Kép

Leonka már kiflit is eszik....mint a kismalacKép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Tünde!
Írtam mailtKép

Roki!
Bocs, akkor Megann nem mindenki számára anonimKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Tünde!Kép

A Holle tejmentes pépeket bioboltokban lehet kapni. Szerintem jók, mert sokféleképpen adhatók, vízzel, főzekékkel, gyümölccsel, anyatejjel, tápszerrel, joghurttal. Először a gluténmentes rizs és köles adható, majd a többi is. Gergőnek nagy kedvence volt a babamüzli.

NyúlnéKép

Vigyázz, mert vszg. a babpiskótában van tojás, és azt nem szabad egy éves korig adni.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Zsóf! Kép
köszii!!!!
Vendég

Tünde Kép!
Apa és a vasaló!!!

Nyúlné Kép!
Képek megint csodálatosak!!!
Andris sincs sehol Kisnyúl mozgáskonfigurációihoz képest.

Anyóstéma:
Most inkább nem írok rosszat anyósomról, mert szegény elég beteg. Csak annyit, hogy két külön világ vagyunk és sokszor úgy éreztem magam miatta, mintha egy rossz anyósvicc szereplője lennék. És ez eléggé elkeserített.
Egyébként az anyós menny rossz viszony szerintem sokszor abból fakad, hogy az anyós féltékeny a menyére. Pl kedvenc rádióműsoromban (ami Nektek nem jött be Kép ) az aggódó nagymamák szinte mindig a férj anyukái. Arról a panaszos sopánkodós, hanglejtésről, egyből lehet tudni, hogy ő az. Általában persze kiderül, hogy az anyuka jól csinálja a dolgokat. Na szóval próbálom magamat már most edzeni gondolatban, hogy a gyerekem, tényleg csak vendég a háznál és nem magamnak szültem. És el tudjam majd fogadni a menyemet, akkor is ha (remélem Kép) bombacsajszi lesz és mindent jobban fog tudni nálam, amikor az én napom már lefelé áldozóban lesz. Ezért is jó, ha jó az ember párkapcsolata, mert ha a gyerekek felnőnek, akkor megint egymásra lehet jobban figyelni.

Ayse

ayse

Ayse,
én néha azt gondolom, (de persze csak túlzás és sarkítás) hogy genetikailag kódolva van bennünk, hogy nem lehetünk jóba az anyósunkkal. És a menyünkkel.
Vendég

Jó éjt lányok, éééééééééééén is kidőltem!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok Lányok!

Először is nagyon köszönjük a sok-sok dícséretet.

Ma nagyon jó kis napunk volt. Egész nap a kertben voltunk. Lacika aludt szokás szerint. Én ültetgettem. Bazsikát pedig kineveztem az ültető csapat vezetőjének és a markolójával ő rakosgatta a cserepekbe a virágföldet. Nagyon-nagyon élvezte és én is, mert utálok a földben turkálni. Kesztűben nem tudok, csupaszon meg a körmöm alá megy a föld és azt utálom. Így mindenki jól érezte magát.Kép
A délutáni alvás alatt pedig főztem agy apa szavaival punci pörfikt vadast. Minden szerénység nélkül eszetlen jó lett.Kép

Tünde
A képen apa van. Az élet tényleg igazságos volt. Egy ide, egy oda.Kép

Barbi
Talira mi is szívesen mennénk bár nem vagyunk a környéken. Kedden mikor lenne? Légyszi, légyszi ne süss semmit. Én diétán vagyok és már a mi talinkon is bűnöztem. Ráadásul a túrós gyümölcsös cuccok a gyengéim.Kép

Nyúlné
Ezt a képet csak Neked küldöm. Bazsika már most a szomszéd lányos anyukák kedvence.
Kép

Prüntyi
Már tegnap is akartam írni, hogy Tüncsi-lak nagyon jó lett. Én meg legalább be tudtam rakni a kinőtt hálózsákokat a fejvédő helyére.Kép

Megann
Azt Neked kell érezni, hogy a férjed mennyire jó a számodra, bár kicsit szkeptikus vagyok, a hozzászólásaid alapján. Régebben én is úgy gondoltam, hogy senki ne korlátozzon senkit, mindenki menjen a saját útján és csinálja amit akar. Csak ehhez nem kell család, főleg nem egy gyerek. Sajnos ez az élet nem való egy gyerekes embernek. Szerintem.
Az szerintem nagyon sok férvival előfordul, hogy egy pici babával nem tud mit kezdeni, bár az az érzésem, hogy az igazán jó apák tudnak. Lehet, hogy ezzel most vihart kavarok. Én pl. Bazsikát nem pelenkáztam, amíg a kórházban voltunk, mert mindig apa csinálta, sőt nem is fürdettem, amíg nem tudott ülni. Lacikát is pelenkázta apa még az inkubátorban is. Ráadásul ő kérte, hogy hagy csinálhassa. Persze enyém férjemnek is rengeteg hibája van, de a hazasietéssel, családcentrikussággal semmi gond nincs.
Szerintem nyugodtan leírhatod a gondjaidat, de abban Barbinak igaza van, hogy ha Neked kialakult nézeteid vannak bizonyos gyermeknevelési problémákkal kapcsolatban, akkor felesleges tanácsot kérni másoktól.

Azt én sem hagyom, hogy a gyerekek válogassanak, de erőltetni nem erőltetek semmit. Ha nem kell inkább kihagyom azt az etetést. Ha éhes lesz majd megeszi. Lehet, hogy Léna már azért nem issza a tápszert, mert eleve fél a reakcióidtól.

Mea
Nálunk a takarítás Bazsikával még megoldható volt szombat délelőttönként, mikor is a Balázsok pasis délelőttöt tartottak. Mikor Lacika megszületett apa kérte, hogy fogadjunk egy takarítónőt, mert azt az időt inkább a fiúkkal és vele töltsem. Nem is bírtam volna egyedül. Én az első két hónapban még a kaját is hozattam. Ha több eszem lett volna, akkor már a terhesség alatt is így csináltam volna. Nálunk is van egy 140 m2-es ház, plussz egy kb. 650 m2-es kert. Én is nagyon szeretk elbogarászni kint.
Bazsika nálunk 4,5 hónaposan felállt, 6 hónaposan mászott és kb. 8 hónapos volt mire rájött, hogy hogy kell felülni.Kép Ha leültettük gyönyörűen ült, de magától...

Róki
Egyszer csak megérkezem majd a melegítőért.Kép Nem szeretném, hogy Te fáradj, az én feledékenységem miatt.

Kép
Kép Kép
sildike

Mea Kép!
Szerintem jó, ha ki tudod kapcsolni a világot magad körül, én is ilyen vagyok. Livike pedig szépen ellesi Tőled, hogy is kell ezt csinálni. Néha kell a csend is (nekem sokszor, Lilinek soha Kép).

Megann Kép védelmében - elméletben egyetértek a nem erőltetéssel, de én személy szerint majd megőrülök, hogy a lányom nem eszik. Ha ráhagynám semmit nem enne, egy-két falatot. Ezért mindig alkudozunk, hogy mit egyen még meg és mit ne (bár eleve keveset teszek a tányérjéra). Nagy játékos, eszméletlenül húzza az időt. Mire mi mindent megeszünk, ő még alig evett egy-két kanállal. Ez a játszma kettőnk között az akaratról szól. Abban reménykedem, hogy ha Andris nagyobb lesz és velünk eszik, akkor a versenyszellem miatt Lili is hajlandó lesz megenni a dolgokat. Ugyanis az oviban jó evő. Persze ő nem baba, mint Léna, de mélyen átérzem Megann gyötrődését a témával kapcsolatban.

Ayse

ayse

Na én is kidőlök, jó éjt!

ayse

Thomasanne!
Jóóó, gyertek Ti isKép

Ildi!
De jó, hogy jöttök Ti is!Kép
Mondjuk Nolcsi nem lesz itthon, de Bazsit azért hozd minden képpen. Játékot viszont ne hozzatok!!Kép
Kedden délelőtt goldoltam, de bármeddig lehet maradni.
Édes Bazsi ezen a képen (isKép)!
Nálunk Apa olyan fajta lehet, mint nálatokKép
Amikor Nolcsi született, három hétig mindent ő csinált, én csak szoptattam a gyereket.
Most is ha itthon van szinte mindig ő pelenkáz, de azért, mert szeretiKép
Meg minden mást megcsinál a fiúkkal, ő fürdet, mesél Noelnek, stb.
Mondjuk ő rögtön tudott mit kezdeni egy újszülöttel is. Most is Leonkát az ölébe veszi, ha legozik pl. Nolcsival, hogy szegény ne maradjon ki semmibőlKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!
Küldtem sms-t.Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!

Tünde!

Itt szerintem rendelni is tudsz, ha nem kapnál egyhamar:

http://www.unas.hu/shop/shop_artdet.php?shop_id=3487&cikk=unas_558296&page=1

Kép
hencsi

Ayse!
Nahát Noel se jó evőKép
Kicsi korában nem akart cicizni, de a tápszert se ette meg cumisüvegből. Szenvedtünk hetekig, de nem itta meg. Akkor fogtam, kicsit besűrítettem és kanállal etettem meg vele.
A mai napig vannak jobb-rosszabb napja evésügyileg, de semmit se kényszerítek rá. Ha megeszi, megeszi, ha nem, nem. De nem kap mást.
Ma pl. túrógombóc volt a vacsora, két kanál kellett neki. Ennyit evett vacsorára, én nem könyörgök neki órákat, hogy egyen.
Majd holnap jobban fog enni. Az a lényeg, hogy ne érezze az evést kényszernek, valami olyan dolognak, ami utál. Örömmel üljön le enni, ez a lényeg.
És nekünk mostmár több olyan napunk van,amikor mondom, hogy gyere megyünk ebédelni/vacsizni és ő örömmel mondja, hogy IGENKép
Csak ez nem kevés időbe/energiába telt. Mivel én is egy indulatos, abszolút nem türelmes egyén vagyok, tőlem követelte a legtöbb önmegtartóztatást, hogy ne öntsem rá a gyerek fejére a kaját, hanem mosolyogva mondjam azt századszorra is, hogy akkor majd eszel legközelebb kisfiam, nincs semmi bajKép
de megérte, mert van eredménye!
Szóval én is maximálisan át tudom érezni, hogy milyen egy nem evő gyerekKép

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!
Ezek szerint már alszol.
Persze, hogy szivesen jövünk kedden bulizni. Nemtom, miért nem tudtál elérni be volt kapcsolva ketyere, de mivel egész nap rohangáltunk hivatalos ügyeket intéztünk az úszásról teljesen megfeledkeztem, pedig Maja már teljesen jól van. Sajnálom, hogy Leonka beteg még. Azért a képeken nagyon vidám.Kép

Nyúlné!
Lovagunknak utólag is boldog félévfordulót kivánunk, és nem szeretnénk, hogy azt gondolja most Majáról, hogy micsoda egy könnyűvérű lábfejvadászKép, ő csak haverkodni akart Jackel, de mitagadás van még mit csiszolni az ismerkedési stilusán. Jajdejó, akkor kedden találkozunk veletek Barbiéknál.Kép Addigra megnevelem a kis harapóst.Kép

Mea!
A betűs-számos habtapit a Mária babanagykerben vettük (Visegrádi és Balzac u. sarok). Tényleg nagyon klassz, mert nincsenek benne apró részek, amit le tudna nyelni. Már nem tudom ki kérdezte, nem tud kiharapni belőle, legalábbis egyelőre (csak két alsó foggal).

Duda!
Köszi!
Megpróbáltam a hipp őszibarack almáját és úgy néz ki, hogy nagyobb sikere van,mint a sima reszerlt almának. Nem azt mondom, hogy zabálja, de legalább nem öklendezik tőle. Viszont a száját nem akarja magától nyitni, ott kell idétlenkednem, hogy megnevetessem és akkor gyorsan becsempészek egy kanállal a szájába, aminek a nagy részét le is nyeli.Kép

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Jó reggelt!

Kicsit kómás vagyok még...
Majd jövök...

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Egy gyors jelentkezés, mert már 1000 éve nem jártam erre! Kép

Peti jól van, egészséges, most kedden voltunk méricskén: 7870 g és 69,5 cm. Foga még nincs (de enek én örülök, mert szopizik még) Kép

Nagyrészt szopik, naponta csak 2x adok neki más kaját, ált. délben valami főzeléket, este 7 körül meg valami gyümit, na ezt sokkal jobban kedveli a délinél,de még csak egy fél üveggel eszik meg egyszerre. Továbbra sincsen egyetlen egy átaludt éjszakánk sem, még mindig 2x kel éjjel is szopizni!

Már gurul, forog, kúszik, hátrafelé mászik, így egy perc nyugtom sincs, már lepakolja az újságokat, megszereli a dvd játszót, a bortartó állványt, bemászik az asztal álá, és ami a legjobb: BELENYÚL A KONNEKTOROKBA imádja őket Kép
már egy csomót vakdugóztam, de hát akkor se nyúljon bele, nem????

A lakás úgy néz ki alakul, a mienket ma fizetik ki, a hitelünk folyamatban van, majd meglátjuk mi lesz. Ma megyünk burkolóanyagokat választani (ezt már nagyon várom Kép )

Üdv mindenkinek és bocs, hogy mostanában nem tudok nagyon jönni, majd talán pótolok később.

Viki+Petike, aki ma 28 hetes

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

KépKép
KépKép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Cleo!
Mennyi volt a Máriában a habtapi?

Kép
flocika

Havtunde,mi is azt énekeljük kánonba apával,Kisnyúl meg csak kapkodja a fejét és kacag!!!
Thomasanne,
igen én is kisértve vagyok baba ügyben!Kép
Göndörzsófi
erről is megoszlik a vélemény,de amennyit én belemorzsoltam,az nem hiszem,hogy ártana!
Sildike,KépKépKépKépKép
Cleo,alig várjuk a találkozót,megjegyzem Kisnyúl is harap!Kép
dicséreteket ,jókivánságokat köszönjük!
képek nagyon jók!

anyós téma:Kép
párom biztos örülne,ha lenne kit szídnomKépKépKép

jó szer idő van már megint!
Nyúlné és Kisnyúl!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Davallia!!!!!!

ÉLJEN ÉLJEN HURRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÚGY LÁTSZIK MOST TE VAGY A BEFUTÓKépKépKép, AKI MAXIMÁLISAN JÓL ÉRZÉKELI ÉS VESZI LE A DOLGOKAT AZ ÉN TÉMÁIMBÓLKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
TÉNYLEG 100%-IG IGAZAD VAN!
Én ugyanígy vagyok mint te, anyukámnak(mert nekem már csak ő a családom), nem merek mondani semmit, még azt sem hogy leszúrtam a férjemet mert "kifli helyett zsömlét" hozott, mert ő egyből messzemenő következtetéseket von le(ahogy itt is egy páran- most nem célozgatok, csak nem tudom név szerint felsorolni, hogy ki az aki sajnos az én hibámból rosszul ítél meg engem a férjem stb..)és egyből aggódik, és keresi a felelőst/megoldást/problémát...holott sokszor tényleg csak egy dühkitörésről van szó és semmi többről!

Köszi Davallia!KépKépKépKépKépKép
Nagyon jól esett hogy valaki tényleg átlát a "szitán"KépKépKépKép

Barbi!
Biztosíthatlak, hogy nincs igazad abban hogy miért nem mentem/(tudtam elmenniKép) egy babatalira sem!
De reszkessetek, mert bizony aztán egyszer csak megjelenek és akkor senki nem menekülhet előlemKépKépKépKépKépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Barbi Kép!
Gratulálok, Te nagyon ügyi vagy, nekem sajnos nincs ennyi türelmem. De majd igyekszem. Tagnap nálunk is túrógombóc volt!!! És Lili megevett kettőt, teljesen önszántából, jóízűen! Ez viszont nekem került többévi türelmetlenségembe KépKépKép (na jó, ez csak vicc volt). Egyébként anno azt mondtam neki, hogy ez majdnem olyan, mint a túró rudi, amit imád. Évek hosszú sora alatt elhitte.
Szuper férjed lehet!!!
Rájöttem, hogy én is inkább a rosszat írom a férjemről, mert itt dühöngöm ki magam. Pedig imádom, mi egy megbonthatatlan szövetséget alkotunk. És a mai napig csodálkozom, hogy miért engem választott és nem győzök hálát adni az égnek, hogy mellém rendelte (azért dühöngeni továbbra is fogok, jó?)

Ayse

ayse

Ja és lányok!Nemesek Kati, Többiek!

Tesztre már nem volt szükség!
MegjöttKép
És ez most őszinteKép, tényleg nem örültem neki!
És apa sem örült nekiKép

Röhej de ha "becsúszott" volna, örültünk volnaKépPedig 2-3 év korkülömbségre terveztünk kistesót, mostmeg....még magam is meglepődtem, hogy hogy elszontyolodtam hogy megjött, és apa isKép

Mondjuk azért direktbe nem fogunk próbálkozni...meg aztán ugye apa sem fog tudni többet segíteni, úgyhogy lehet hogy jobb is lesz az a 2-3 év, addigra már jól elbanyásodom, bár a jelek szerint már most is egy morgó-folyton elégedetlenkedő banya vagyokKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Viki27
ugyanez nálunk,kúszok egész nap a gyerek utánKép
nálunk a kábelek a nyerők!
és sajna már felfedezte a növényeket is!
de ha leülök mellé elöbb-utóbb bekapja a lábfejemet is!KépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok, még mindíg nem vagyok magamnál...Kép de sietek, mert megyek fodrászhoz, meg pestre...du jövök!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Ayse!

Én is én is:
"Rájöttem, hogy én is inkább a rosszat írom a férjemről, mert itt dühöngöm ki magam. Pedig imádom, mi egy megbonthatatlan szövetséget alkotunk. És a mai napig csodálkozom, hogy miért engem választott és nem győzök hálát adni az égnek, hogy mellém rendelte (azért dühöngeni továbbra is fogok, jó?) """"

Bocsi a lopkodásért de én is írhattam volnaKép

Úgyhogy mostantól jobban megszűröm az írnivalómat, mert most azért szégyellem magam, és dühít, hogy az internet-kapcsolat mennyire eltorzíthatja a valóságot....
Ezért nélkülözhetetlenek a személyes emberi kapcsolatok, mert az sokkal több információtartalommal bír, mint pár sor és 3 jel(KépKépKép)

Hát nagyon várom már hogy mikor lesz következő babatali, mert nagyon szeretném ezek után "tisztára mosni" magunkat, hogy nem vagyok "erőszaktevő Lénán" és még nem nőtt ki a vasorrom sem(vasorrú bábaKépKépKép)

Megann

Kép

Kép
megann

Prüntyi!

Sárgulok, fodrászKép
Én most megint kilőttem a fodrászt minimum egy hétre, azért amiért Mea!Kép

Nincs mese, randa maradokKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Nyúlné!

A virágokkal mit fogsz csinálni????????
Nekünk is van vagy 20-30 cserépnyi és én úgy tervezem, hogy elszállásolom őket pincében(napos hely)....és egy db-ot föláldozok Léna oltáránKép, az lesz a tanulóvirágKép

Megann

Kép

Kép
megann

Jó reggelet Mindenkinek!Kép
Kár, hogy nem süt a napKép

Viki!
Petike nagyon helyes a képekenKép
Lakáscsereére megy a drukkKép

Ayse!
Persze, hogy lehet dühöngeni, csak a jót is írd meg mindig, oké?!Kép
Na azért az ém férjemnek is vannak hibái, nem tökéletes ember, de semmi egetrengető, mi csak apró dolgokon szoktunk vitázni, hál istennek!
Én is azt mondtam Nolcsinak, hogy a túrógombóc olyan, mint a rudiKépKép
De így se ette megKép

Megann!
Én örülök a legjobban, ha nincs igazam a távolmaradásoddal kapcsolatbanKép
És ezek után tényleg tessék eljönni a köv. taliraKép
Ezentúl várom a férjedet dicsérő szavakat isKép
Na jó, ez csak viccKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Prüntyi!
Tényleg tali!Kép
Mikor is lesz akkor, mert nem emlékszem, van-e konkrét időpont?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Nyúlné! KépPeti még nem fedezte fel a virágokat, de nem tudom mit csinálok majd velük, ha megtalálja őket! Kép

Barbapapa! Köszi Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sildi!

Szerencsés vagyKép
Férj mivel foglalkozik?
Enyém sok(nem 1-2) magánvállalkozást csinál...
Enyém férj is maximálisan családcentrikus és siet haza, csak sosem érkezik időbenKép

Hidd el sokszor kívántam már, hogy bárcsak lenne egy állása és élnénk sokkal szerényebben, csak lenne többet velem/velünk..
De hát ez csak ábránd, már akkor is ez volt amikor megismertem, 18 éves korától van saját cége(nem 1Kép, szóval csak álmodozhatok...

Tanácskérés:
Az egy dolog hogy kialakult nézeteim vannak gyereknevelés kérdésben, de abban elakadhatok és kérhetek tanácsot hogy hogy és mi módon fogadtassam el a nézeteimet másokkal...
SzerintemKép

Megann

Kép

Kép
megann

Barbi!

Kép

M.

Kép

Kép
megann

Ja és mégegy fontos.....

Bizony annak van könnyebb helyzete aki még szoptatKép.
Mindenki tudja hogy mennyire fontos a folyadék a kisbabáknak...
Ha Lénának hagynám hogy ne egyen tápszert, akkor gyakorlatilag folyadékot nem is nagyon kapna(most nem beszélek a gyümölcsben lévő vízről stb) a szervezete(mert újabban se teácska se vizecske se semmi), csak főzelék üvegszámraKépKépKépKépKép

Szóval nem hagyhatomKép

megann

Kép

Kép
megann

Flocika!
Haptapi 36db-os a boltban 5000ft, de ha előbb megrendeled a weblapjukon ( www.bebibolt.hu ) majd elmész érte a boltba, akkor csak 4500ft. Van 16db-os is, az kicsit drágább/db.

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Jó reggelt!

Nyúlné!
Kisnyúl négykézlábas produkciói haláliakKépKépKép, és hosszúlábú Fannika is nagyon édesKép!

Sildike!
Családi sorozat nagyon tutiKépKépKép, már csak TE hiányzol rólaKép!

Rókica!
Hát ez tényleg kemény lehetett Nektek, minden elismerésem a Tiétek!
Zsuzsa baba nagyon szépen ül márKép!
Örülök, hogy tetszik a mh. Ez a másfajta "elfoglaltság" biztos "új színt" hoz majd a mindennapjaidba!!! HajráKép!

Ayse!
Anyós-meny "elméleteddel" tökéletesen egyetértek. Sajnálom, hogy TE is a nagyobb táborhoz tartozol. Hál' Istennek -mint ahogy azt már írtam is- én nem. Ezért nem is értem, amit Tünde írt.
Lili étvágytalánságához csak kitartást tudok kívánni, s sztem is, ha már Andris is ott fog Veletek ülni az asztalnál, akkor biztosan Lili is rákap majd a kajálás "ízére"Kép.

Tünde!
Hogy érted azt, hogy genetikailag kódolva van, hogy nem lehetünk jóban az anyósunkkal/menyünkkel???

Barbi!
Fiúk ismét viszik a pálmátKépKépKép

Megann!
Tök jó, hogy ok.-és a férjedKép, mármint a kapcsolatotokKép! Akkor nem hiába írtad azt olyan klasszul, hogy ha még 1x férjhez mennél, akkor is Õ hozzá mennélKépKépKép. Ez a mondatod, nálam tuti befutó voltKépKépKép! Akkor várunk a köv. babatalin!!!

Viki!
Petikéd nagyon helyesKép, s ezeken a képen igazi kis CsibészKép!
Jó válogatást a csempék/járólapok között!!!

Angelani!
Meggyógyultatok??? Kicsi Erhardod jól van már?? És Ti a férjeddel??? Hatott a Normaflore?

Dóri!
Remélem a lázad már lement, s Te is jobban vagy!

Annamami!
Hazaértetek már?? Ki tudtad pihenni magad a Mamánál?? Kis KirályfinkKép hogy van??? Férjed válla javult már?
Mi meg ma du. fogunk haza menni Anyukámhoz, s csak vasárnap este jövünk vissza.

Na, megyek is pakolászni.
C.

KépKép
cinka

Evés-türelem témához még egy gondolat:
azért, hogy mennyi türelme marad az ember lányának az etetéshez, attól is függ, hogy az élet egyéb területein mennyire dolgozza meg az ember idegrendszerét a gyereke. Egy állandóan síró, nem alvó baba azért jobban lefárasztja az embert, mintha ezek nem szívnák le az energiáját.
(most mentegetem magam)

Ayse

ayse

Viki Kép!
Lakás KépKépKép
Nem győzök csodálkozni, hogy Peti mennyire nagyfiús! Simán elmenne egyévesnek!

ayse

Jajj, ezzel kellett volna kezdenem:

hogy van Léna Kép és Tofi Kép???

(remélem, más beteg baba nincs a topicban!)

ayse

Ayse!

Köszönjük szépen, jól van Léna!
Bevallom nem is értem hogy mi volt az a tegnapi láz dolog???
Lövésem sincsKép
Minden esetr jól megijedtem, mert Léna még nem volt beteg...Kép

Épp most mértem a lázát, 37,1 popsibanKép
Remélem délután nem megy föl neki...tegnap du. 38,5 voltKép ami ugye 38..Kép

Anyu azt mondta hogy lehet hogy pszihésen lázasodott be Léna, hogy nem értette hol vagyok 2 napig...
Én ugye a kézzel nem fogható dolgokban nem hiszek, de egyenlőre nincs is magyarázat rá, hogy miért lehetett...
Gondoltam fogacskára is, de mára se bújt elő egy semKép, nem taknyos, nem köhög, csak ma délelőtt is aludt jó másfél órát....
Szal nem tudom!

NAPTEJTÉMA!!!!!!!!

Jaj de híg az agyam, ki is kérdezte mennyi a Vichy 50 faktoros?????
Na tegnap ha már úgyis lementem a patikába megvettem ezt a VICHY-T 3600 PÉNZ VOT!!!!!!
Meg vettem lázcsillapító kúpot, egy cebiont meg egy panadol bébyt és ez így volt 5600 pénz...
Jó mi????

Lányok!
Nem politizálni akarok, csak érdekel, hogy ti mentek e szavazni!Én igen!

Megann

Kép

Kép
megann

Miért van ilyen fos idő???Kép

m.

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: