A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Gyerekorvosnak... gyógytornásznak nemtudod megmutatni... nemis figyeltem, hogy te 4 hónapot írtál...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jövőhéten jön ki a gyerekdokink, megbeszélem vele. De lehet inkább elviszem magánúton, azon ne múljon. Utána is érdeklődöm!

Angi: 1 év? Az tök jó! Én azt hallottam, hogy ált. 3 év. Mondjuk mi kb. annyit tervezünk isKép Várunk!Kép Bár lassan nekem mennem kell készülődni! Én is egy kézzel pötyögtem az előbb, bocsi a hibákért!

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="119911"> Na, letettem. Van egy jó sztorim. Lidi evett és bealudt, aztán felsírt. Na mondom megyint nyügi van, menjünk sétálni. De séta alatt is nyügi volt, így egy idő után felhoztam, adtam neki megint enni, biztos éhes, gondoltam. Erre evett és meg el kezdtem szaglászni... Na, csajok, levittem a lányomat sétálni hasig kakisan. Jó anya vagyok. Nem? Most már minden oké, így alszik.

Nici,
de jó, hogy jöttél. Sajnálom a történteket! Szinti gyönyörű!
Tünde,
nagyon édes kis husi ez a hajas baba! Örülök, hogy jókat alszik éjszaka.
Cory,
cuki a lányod!
Eszti,
nagyon helyes Benyó!!! Õ is mászkál mindig a kiságyban? Lidi a hétvégén a bal felső sarkot találta meg és ki is dugta az öklét a rácson. Kép
Anita,
nekünk nem mondtak ilyen pelust. Sőt nekünk a csipőszűrést se mondták. Dokinő szerint oké a csipője, védőnő szerint talán kicsit kötött. Most kinek higyjek?
Csema,
Szófi is nagyon drága a szopi utáni kép nagyon tetszik. Jól van a család?
Olgo,
remélem hamarosan jobban leszel. Kép De jó, hogy Heni hagy Téged pihenni. Kép
Annácska,
azt hittem ma már babázol. Na, nem baj, majd holnap.
Livi,
szép nagyon a kiságyatok!! Különleges! Kép Kitartás!!
Mamacka,
klassz a pocakos képed!
Vok,
merre jársz? NST?

Remélem írtam mindenkinek. Bocsi, akinek nem. Kép</font>
angi79

Angi, Bence minden alvásnál elmászik a helyéről, szóval lehet, én is beszerzek az IKEA-ból ilyen körbeérős fejvédőt. Kép Ma reggelre pontosan keresztben volt, két lábát pedig kidugta a rácson (már amennyire a hálózsákban tudta).
Azért szerintem nem árt csípőszűrésre menni, mert ez ugye szakrendelés, szóval ortopéd szakorvosok nézik, ők meg legalább értenek hozzá.
Mi megyünk majd koponya és hasi UH-ra is. Van egy csomó betegség, aminek nincs tünete, viszont ezekkel a szűrővizsgálatokkal meg lehet nézni.

Angi, ez a sztori jó!!!! Kép
Vendég

Hellósztok
Angi: én dettó Kép ahogy fellépek a netre, mindig felébred, szóval én is egy kezezem. Na úgy érzem kaka van Kép
Tünde: nekünk is kezd hasonló lenni az este, mint a tiétek, tegnap este 11-ig sírt, csak a hajszárító hangja nyugtatta meg, jó mi? 1 órát járattam, végűl cicin aludt el. Reggel viszont fél 9-kor keltünk, persz éjjel volt 2 etetés is.
Igaz, hogy a 6 hetes kor ordulópont a babánál?

Kép

Kép
pgyöngyi

Bocsi: nem ordulópont, hanem fordulópont

Kép

Kép
pgyöngyi

Nadine!
Ha a baba ki akar jönni, akkor kijöhet. Ha a feje irányba lenne, akkor már lehet megszületett volna, ezt a doki is mondta. Mivel a feje nem jó irányba tolódik, ezért lehet, hogy majd meg kell indítani, de ez biztos sok mindentől függ. Meg aztán, azt se nagyon tudom mit ért indítás alatt. De napokat nem akarok szülés előtt benn tölteni.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Nyf,
még arra is béna vagyok, hogy megtaláljam a mailedet a profilodban, ezért gyorsan ideírom az enyémet: lang.beata@gmail.com
Egyébként mizújs veled? Jársz még jógázni?

Mamacka, Nadine,
persze, ez a CTG ellenes duma is túlzás (bár van olyan pár az ismeretségi körben, akik kerek-perec megtagadták a ctg-t). Én pl. ma voltam a 37. heti ctg-n, ahol is Marcikát ébresztgetni kellett, mert szépen bealudt - bezzeg utána amíg vártunk a dokinénire, remekül produkálta magát...

Szelivi,
tényleg vicces, hogy összetalálkoztunk. Már ezért megérte ctg-re menni.
Olyan jó, hogy annak idején Esztipesztit is láttam (sőt, őt babástul), most pedig Téged.

Egyébként amíg ott várakoztam a szülészeten, három újszülött babát is kihoztak. Ebből kettőt csak úgy a hóna alá csapva tartott a szülésznő. Szegények csak néztek, hogy hová is kerültek...De nagyon édesek voltak.

puszi mindenkinek
Betti

Kép

Kép
bettiflame

Angi,
kakis séta?? Kép Annyi baj legyen... Én valakitől azt hallottam, hogy a pelenkázáskor (épp a pelus nélküli pillanatban... Kép) olyat lőtt a kicsi lány, hogy beterítette az anyukát, de még a falat is! Kép Az se semmi... Kép

Szelivi,
indított szülés: brrr... Kép Nem hangzik jól.
Abba már én is belegondoltam, hogy én sem szeretnék előtte is napokat bent tölteni... Igaz, nálunk nincs is róla szó, remélem nem is lesz.

Betti,
hűűű, azért én el nem utasítanám...
Én holnap megyek a 37-re... Kép

nadine81

Gyöngyi, nem tudom mi van ma a levegőben, de mi is 3 óta cicizünk egyfolytában, most lógtam ide egy percre, de már hiányol. Én meg lassan begolyózokKép

Nadine nálunk KAtica a bátyót terítette be sikeresenKép Ráadásul a kedvenc pizsije volt rajta, és egész este azt siratta, hogy Katica összekaksizta a halacskás pizsijétKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok, kellemes estét mindenkinek!

Csípőszűrés: mi már voltunk háromhetes korban, és ott mindent rendben találtak a csípővel. (Akkor nézték a kismedencét, a koponyát és az összes belső szervet.) Így nem jött szóba a speckó pelus. Nálunk a gyerekovos minden vizsgálatnál megnézi a csípőt is.

Anita: tessék lázadni az ilyen rendszer ellen. És kivívni a vizsgálatot. Nézzék meg időben a babát.

Angi: én ezerszer inkább az orvosnak hinnék, nem a védőnőnek. Néha sok hülyeséget tudnak mondani.

Istvánka olyan ügyesen beterített apát, hogy teljes pizsicsere volt, és mehetett zuhanyozni. Kép

Az előadást ma megtartottam, bár úgy tűnik, hogy nem értették, miről beszélek. Kép De szerintem jól sikerült. Kép

Holnap utazunk a szüleimhez vidékre, remélem, hogy nagyon klassz lesz a hétvége.

Kellemes estét!

Mariann

Vitamin: a terhesség alatt kétnaponta szedtem Elevitet, most naponta szedek, mert nagyon érzem, hogy szükségem van rá.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Helló Lányok!

Na már ma sokkal jobb kedvem volt, nagyot sétáltunk Apával. Hamarosan indulunk valami jó kis francia étterembe, elvisz vacsizni a kedvesem, mert aztán ki tudja mikor leszünk megint kettesben. Szóval igyekszem kihasználni az utolsó napokat siránkozás helyett (és igyekszem eéhessegetni a gondolatot, hogy hogy nézne ki ha elfolyna ott nekem a magzatvíz a flancos étterem közepén Kép)

Mamacka! Elfelejtettem a múltkor mondani, hogy soha életemben nem láttam ennyi melegséget, békét és nyugalmat árasztó babakuckót! Tényleg látszik, hogy sok minden a Te kezed munkáját dicséri és hogy szeretettel készítették. Kép

Anita! Gyógyulást neked! Nehéz lehet babával még magadat is ápolni! Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak a Coryzalia-val kapcsoatban és a Homeogene is nagyon jó ilyenkor, hátha rajtad is segít hamar!!! Kép

Cory! Álomszép a kiscsaj!! Kép Már nem sokáig fér el így az ember karján, ki kell használni... Kép

Annácska! Miért kell már minden nap CTG-re menned?

Nadine! Azt néztem, hogy viszonylag Te vagy elég messze tőlem szülés ügyileg (bár már semmin nem csodálkoznék - azon sem ha beelőznél) Kép, szóval neked írnék sms-t, megírod a számod a bartika@chello.hu-ra kérlek? Köszi!!!!

Livi, gyönyörű ez a cseresznye színű babaágy! Szemből rajtad is alig látszik, hogy pocakos vagy!!! Nem is értem amit írtál a babó elhelyezkedéséről... mit nyom, mi felé?
És ezt hogy állapították meg? Én olyan gyakran érzem, hogy Pötyi nyomja a fejével a méhszájam, meg a gát tájékát is, ez normális? Néha olyan érzés, mintha már ki akarna ott bújni. Furi nagyon.

Esztipeszti! Édes Bence a kis kerek fejével. Már nagyon pasis. Kép

Na megyek, mert el kell készíteni a toalettem. Kép

Puszi midenkinek, szép estét!

Barti+Pötyös Panna
39+3

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika!
Csak amit én értek a dologból: van a hüvely, meg a méhszáj, aminek természetes esetben egy irányba kéne állni, és majd a baba fejének nyomása "miatt" a méhszáj tágulni kezd és egyszercsak kibújik a baba. Na szóval, nálunk a baba feje el van valamerre fordulva (a doki azt mondta, hogy az a jó, ha oldalt van, és nekünk sajnos szembe van, de nem tudom mivel szemben) és emiatt a méhszájat eltolta a hüvely felől, hátra. Egyébként ezt már korábban is mondták, hogy "hátul van a méhszáj", meg "mélyen van a méhszáj", de én mindig úgy értelmeztem, hogy ez azt jelenti, hogy zárt. Aztán ma fel lettem világosítva. Egyébként simán kézzel megállapította a szülésznő és a doki is. Én is szoktam érezni, hogy nyom itt-ott, de állítólag az is normális.

Kép
szelivi

Sziasztok

Köszi aki válaszolt sokat segítettetek vele. Ildi
ivildi

Mariannka,
kellemes hétvégét, remélem szép idő lesz arra is! Kép

Bartika,
nektek kellemes estét, használjátok ki az időt! Kép A magzatvíz meg marad még bent biztosan. Legalább hazáig... Kép
Megy mindjárt a telcsiszám is! Kép Szívesen fogadom majd az örömhírt! Kép

nadine81

Na, összetereltem őket:
Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory,
ez igen! A kis vigyorik! Kép Nagyon aranyosak mindhárman! Kép

nadine81

Gyöngyi
Sajnos valamiért nem megy el. Kérd meg Angit hogy küldje el neked amit nekem küldött szopi kaját.

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok Kép
Angi Kép
Már én is azt hittem, hogy ma babázhatok, de a fiam másképp gondolta Kép

Barti Kép
Azért kell minden nap mennem, mert egyre rosszabbak lettek ctg-k és már tegnap bennt akart tartani a doki. A mai egész jó lett, így még maradhattam Kép
Holnap reggel újra megyek, aztán megbeszéljük a hétvégét Kép
Remélem jól sikerült a vacsi Kép

Cory Kép
Nagyon édesek a csemetéid így együtt Kép

Szelivi Kép
Azta, akkor neked nagyon drukkolok KépKépKép
Szép a jánykád ágyacskája, már nem kell sok és beköltözik Kép

Lányok Kép
Egész délelőtt görcsöltem, aztán abba maradt. Viszont kora este óta darabosan távozik a nyákdugó Kép Nagyon optimista vagyok, lehet hogy nemsokára mehetünk is szülni Kép
A cuccaim a kocsiban, így már csak a rendszeres fájásokat várom Kép

Többre most nincs energiám, ha valami van jelentkezem Kép

Annácska 39+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Cory!
Nagyon aranyosak! És mennyire hasonlítanak egymásra!

Annácska!
Drukkolok ám neked nagyon! A nyákdugó nekem vasárnap ment el, egy adagban. Bocsi a fogalmazásért: leültem wc-re és éreztem, hogy csúszik kifelé és kb egy maréknyi nyálkás trutyi volt. Aztán azóta semmi nem jött ki.

Kép
szelivi

Annácska: nagyon drukkolok!!!

Vikot meg ma befektették. Valszeg már csak kettőben jöhetnek ki.

cory
Budapest

Hello Csajok!
Felejthetetlen vacsiban volt részünk, nagyon jó kis helyet talált Apa, utána mág sétáltunk egy kicsit a körúton.
De nem is ez a lényeg most! Látom fontosabb dolgok is történtek itt!!!
HAJRÁ Vikó!!! És persze Annácska!!! Már le se fekszel? Kép

A magzatvzünk maradt a helyén, de nekem már mindegy. Majd szülünk.

Annácska! Mitől rossz egy CTG? Nem elég a baba szivhangja?

Na jó éjt mindenkinek! Reggelre már biztos lesz itt több action is! Kép

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Szelivi Kép
Akkor te tényleg már bármikor megszülhetsz Kép
Mennek a drukkok Kép

Cory Kép
Köszi az infót és a drukkot is Kép

Vikó Kép
Nagyon szorítok neked, hogy sima szülésed legyen Kép

Annácska 39+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Barti Kép
A szívhangja a 120 körül van és közben nem nagyon akar mozogni Kép
Azért ma végre sikerült meggyőznöm a ctg-st hogy felüljek és úgy mozgott rendesen Kép
Most is folyamatosan mocorog, így nyugodt vagyok Kép
Azért majd csak lefekszem valamikor Kép

Annácska 39+3

annácska

Drukk mindenkinekKép Vikó, Annácska, Bartika, meg mindenki aki szülni akarKép

Én mindkét kölkömet 39+3-ra szültemKép Nekem már beváltKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Betti! Akkor majd írok neked. Érdekes, hogy mi egyidősek vagyunk és nekem még nyoma sincs a ctg-nek, mert doktorbácsi mindig elszámol... így a kiskönyvemben most 35 hetesek vagyunk, holott ma 37+3... de nem baj, mert én nem rajongok ezért a vizsgálatért, így valószínűleg mi csak 1-2 alkalommal veszünk majd rész rajta.
Jógázni nem járok, mert olyan elfoglalt voltam, vagy mert jó kifogás sose rossz... Kép de nagyon élveztem! A szülőpozíciósra kellene elmenni szombaton, te azt már próbáltad?

Bartika, nekem is küldhetsz sms-t ha gondolod és ha eljön az idő... csak szólj és átdobom a számom.

Vikó! Veled vagyok! Kép Lennék... Kép
Nagyon drukkolok nektek!

Livi, neked is nagy-nagy drukkok! Kép

Nyf

Melitta

Kép
nyf

Apropó, Betti! Kispaplan hogy áll? Kép Kép Kép

Melitta

Kép
nyf

Juj Viko Gondolok rátok! Kép

Cory
Olyan gyönyörűek!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bartika
Nagyon aranyos vagy! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Annácska! Neked is sok-sok energiát hozzá! Kép Ez egyre izgalmasabb... Kép

Melitta

Kép
nyf

Nadine! Átjött a számod köszi! Kép
Nyf! Elküldöd Te is? Ki tudja ki szül itt hamarabb mán... Kép
Én épp álmatlanságan szenvedek. Eddig nem sikerült elaludni, rendesen jósolgattam, gondoltam nem erőltetem tovább és felkeltem. Majd alszom nappal... Kép Erre most meg elmúlt minden fájás. A fene se érti. Lehet mégis vissza kéne feküdnöm? Ennél szerintem akkor is többet fogok tudni aludni, ha meglesz Mazsola. Kép

Na megyek, mert itt vagy szültök (Vikó, Livi) vagy alusztuk édesen... Kép

Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika: feküdj vissza Kép Én is úgy gondoltam, hogy a 1,5 óránkénti pisiléshez képest egy 3 óránként kelő újszülött megváltás, de azért most érzem, hogy más ez Kép

cory
Budapest

Cory Kép, bár nekem csak egy jóalvó gyerekem van, de asszem megerősítelek. Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Követlek ám titeket, csak eléggé türelmetlen vagyok a gép előtt üléshez, meg aztán szinte már mindenki babázik és meg egyre jobban parázokKép

A Törpém teljesen le van lassulva, napok óta csak este hajlandó nagy kegyesen rúgni néhányatKép
És egész éjszaka hagy aludni, ami mostanában ritkán fordult elő. Se gyereknyüzsi, se pisilni nem kell, se nem semmi. Kicsit aggódok. Vagy ez már a vége felé várható béke és nyugalom?!? Pedig még nőnie kell a Törpémnek, hogy a doktorbácsi is elégedett legyen vele.....

Szelivi, Viko,
Mi a helyzet felétek?

Cory,
Olyan egyformák ezek a gyerekek! Csak enm mind a tiedKép Kép Édesek!!!

Na, megyek muffint sütni apának, hátha még ma éjszaka hazajön Fro-ból. Ha nem, akkor a 38 hetet is egyedül érem megKépKép
Megpróbálok ma ügyesebb lenni és gyakrabban betérniKép

Edina és Eszter
37+6

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Jó reggelt mamócák!

Ma reggel voltam vérszíváson és kifelé jövet majdnem elgázolt a dokim... ez jelenthet valamit? Kép

Bartika, megkaptad? Nekem azt jelzi, hogy kézbesíthetetlen...

Cory, olyan édesek így kupacban! Kép Nagyon büszke mami lehetsz!

Nyf

Melitta

Kép
nyf

Medike! a pisi nekem is fura... az eddigi 7-8 kör most 1-2-re redukálódott. Éjjel enyémmanó mindig is szépen aludt, csak nappal nyüzsög.
Nadine?

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok Lányok!

Vikó!
Tudom, hogy most nem olvasod, de nagyon drukkolok ám!

Annácska!
Nekem még mindig csak ülve csináltak ctg-t, sőt az elsőnél kifejezetten rá voltam hajolva a pocakra, mert csak úgy maradt ébren (méltatlankodott a baba, hogy kevés a hely)

Nyf!
Szerintem jó ómen! Kép

Az éjszaka semmi fájásom nem volt, csak amíg a gép előtt ültem. Aztán mikor lefeküdtem elmúlt. Hajnalban felébredtem pisilni, utána volt egy darab pocikeményedésem, aztán aludtam idáig. Most már egy órája figyelem fekve - semmi. Aztán most felkeltem, kezdődik valami keményedés megint. Szóval nekem a gravitáció nagyon besegít, de én lusta vagyok ezért egész napokat állni. Kép Viszont ma csavargok egy kicsit - csak kb 100 métert megyek el a lakástól, de az már az!

Kép
szelivi

<font color="119911"> Jó reggelt!
Annácska, Livi, Vikó, Bartika,
van valami????

Eszti,
jó kis akrobata a kisfiad! Kép És ezekre a a vizsgálatokra nem alapból kellene küldeni a gyerekdokinak? Én nem értem, hogy minket miért nem küld, de rákérdezek 12-én, ha jön.
Anita,
mi volt tegnap? Hogy érzed magad?
Cory,
nagyon helyesek a gyerkőcök és hogy hasonlítanak egymásra!!!
Gyöngyi,
küldöm a linket, ha megadod a címed!
Babetta,
még le se írtam Neked, hogy mennyire élveztem a szüléstörténetedet! Klasszul csináltál mindent! És köszi a méhlepényes fotót! Hogy vagytok?
Tünde,
mi ujság van?

Lidi tegnap 7 hetesen 4220 gramm volt (hihetetlen, hogy Levi nagyobb volt Babetta pocijában).
Éjszaka okés volt 2* evett, de picit fájt a pocak. Most alszik. Kép

Puszi. Mindenkinek szép napot, bár elég csúnya az idő! Ugye 7végére jobb lesz??</font>
angi79

Livi, figyeltelek ám ma reggel... Kép De csavarogj csak még egy kicsit!

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!
Mi is 1 kezezünk, Dalma itt alszik a karomban.
Nekünk a délelőttök és az estéink a nyűgösebbek, ilyenkor sokszor csak kézben, esetleg Apa vállán tud elaludni. Éjjelente 2-3 evés, közte nem 1x a nagyágyban alszik.

Anita!
Nekünk is 4 hónaposan kell menni csípővizsgálatra, de a gyerekorvos már a hazajövetelünk napján (6 naposan) azt mondta, hogy hordjunk terpesz bugyit (még nem hordunk).

Cory!
Igazán vidám a 3 csemétéd! Nagyon szépek!

Nyf! Medike! Szelivi!

A dokik szerinti méretekre nem mindig lehet hagyatkozni. Nekem a 38. hetes uh.-n azt mondták: "Jaj, de szépen megnövesztette ezt a babát!"
Én is úgy éreztem Õ jóval nagyobb lesz, mint a testvérei, akik 2900 g. és 2700 g.-al születtek, mert olyan érzésem volt az utólsó hetekben, hogy alig fér el a hasamban. Folyamatosan nyomta alul a méhszéjamat, a másik "vége" pedig teljesen fent volt a mellkasom alatt. Erre 39+3-ra született meg Dalma lányom 2700 grammal és 47 cm-el Kép

Anyukák!
Melyik orszívó a jó?

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Rita!
Én beleszámolom a doki által mondott 3450 g-ba a plusz-mínusz fél kiló csalást is, így lehet, hogy 2950, vagy 3950 g. Nekem mindhárom tetszik!

Nyf!
Mielőtt elmegyek szülni, mindenképpen bekapcsolom majd a gépet és írok pár szót. Azon az öt percen már nem múlik!
Ha épp kórházban leszek és bennmarasztalnak, akkor majd küldök sms-t.

Kép
szelivi

Sziasztok
Angi: patakigy1@t-email.hu ,köszönöm
Csajok, ti mit csináltok éjszaka a kakis pelussal? Állandó örlödésben vagyok. Ha kicserélem neki, akkor tuti +1 óra fennt lét, ha meg benne hagyom félek, hogy kicsípi, bár a popsija egyáltalán nem piros.
Tegnap késő-délutánra kisangyal lett a Lili és este se volt hangja se. fél 9-kor bealudt, 2x felkeltünk enni, majd reggel 9-ig húzta. Hasfájásnak nyoma sem volt kop,kop,kop Kép , de nem akarom elkiabálni. Az Infacolról áttértem az Espumisan-ra, lehet, hogy ez segített, de nem biztos.
Na majd még jelentkezem, ha hagy a manócska

Kép

Kép
pgyöngyi

Babetta!
Tényleg, nagyon köszi a szüléstörténetedet! Nagyon élvezetes volt olvasni!

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Gyöngyi: én nem cserélek éjjel pelust, csak, ha nagyon nagynak tűnik, és félő, hogy kifolyik. Eddig nem volt gond.

cory
Budapest

Jó reggelt!

Livi! Ez tök érdekes, mert nekem meg fekvő helyzetben jöttek a fájások és ha sétáltam, akkor volt jobb. Nekem lejjebb mehetett a pocim, mert 10 percenként pisiltem, meg nagydolgom is volt párszor. Már tényleg azt hittem action van!!! Aztán elmúlt... Kép Fenn voltam ma 7-ig reggel, és az a furi, hogy nem is vagyok álmos (majd leszek!!! Kép ), de aztán még délelőtt is szundikáltam egy kicsit.

Nyf, nem jött át semmi... Nem értem, mert Nadine levele megjött. Jól írtad be? bartika@chello.hu ?

Vikót miért tartották bent?

Ilyen vacak időt mondanak hétvégére is. Lehangoló!!! Kép

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Mesi, engem a Bethesdaba küldött a dokim, azt mondta, sokkal szimpibben állnak a babákhoz, mint a Madarászban.

Angi, úgy tudom, nem kötelezők ezek a szűrővizsgálatok, tehát nem minden doki küldi el a babákat, de szerintem nem árt. Kép
Vendég

Ja, és akkor jelentkeztem be a Bethesdaba, amikor hazajöttünk a kórházból (febr. 27.) és a koponya és hasi UH-ra már akkor is csak májusra volt időpont......
Vendég

<font color="119911"> Mesi,
nálunk is ez a helyzet.
Eszti,
igen, én is hallottam, hogy nagyon sokat kell várni. A Heim Pálban a barátnőmnek azt kellett mondania, hogy hasfájós (mondjuk az is volt egy kicsit a baba) és így kapott előbbre.

Volt a védőnő és megmértük Lidit. 59 centi. Azt mondta, hogy okés a gyarapodása.Meg látszik, hogy ő nem lesz az a nagyon husis bébi. Kép

Ritaa,
még nem írtam azt hiszem, hogy mennyire édesek a lányaid együtt a képeken. Kép Mi Csöpi orrszívót használunk. Hogy álltok a szopival;

Kismamik,
remélem a mai kettősfront meghozza a babákat!! Drukk Nektek!</font>
angi79

Sziasztok!

Este már nem jöttem, mert negyed 11-kor jöttünk el a dokimtól. Szegény fiam egy hős volt, hang nélkül tűrte a megmérettetéstKép Két hete még biztos nem így lettünk volnaKép Dokinak nagyon tetszett Boti, azt mondta, így kell kinézni egy babának: látszik rajta,hogy nem kell méregetni, fejlődik-e rendesen(azért mondtam,hogy ennek ellenére szoktam parázniKép), annyira egyértelmű ránézésre.
Velem minden ok: nyakcsatorna, méhszáj szépen összezáródott, petefészkek is rendben. Elvileg 1 évet kell várni a köv. terhességig, de persze azért ennél többet tervezünk. Írt gyógyszert, amit lehet szedni szopi alatt is, bár mondtam, hogy nem biztos,hogy mi szeretnénk:meglátjuk! Mindent csinálhatok: torna, úszás, fürdés!!!Kép,szauna, szoli (mértékkel)...ilyesmi! Szóval minden ok. Legközelebb augusztusban megyek rákszűrniKép
És annyira jófej a doki, mert említettem neki ezt a csípőszűrést. Ma hívnom kellett a szülésznőmet,most várom,hogy hívjanak vissza,hogy kihez vihetném el Botit.Pedig ez már tényleg nem az ő kompetenciájuk, szvszKép

Még jövök....Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Bartika! Most elment... Kép

Istvános mamik! Szeretném tudni, hogy milyen összeget illik adni a szülésznőnek. Tud valaki segíteni? nyf@axelero.hu

Köszönöm szépen!

Melitta

Kép
nyf

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: