Dóra: egy icicpicit kötöttebb (volt) Kamilla csípője, de szerintem már frankó, mert simán hagyja tekergetni. Meg a vállizmai voltak egy picit letapadva. Ezt én is észrevettem, úgyhogy nem ért meglepetésként. A válltorna még elég nehézkesen megy, nem komázza annyira, a lábával viszont már azt csinálunk amit akarunk

Erre a Dévényi féle cuccra nem a körzeti küldött, ő a kórházba utalt sima csípőszűrésre, hanem a homeos dokinéni. Én meg mint első gyerekes anyuka mindenhová elcipelem a jányt

De úgy vélem ezek a házi tornák csak jót tesznek neki, úgyhogy javasolni tudom esetleg nektek is.
Bogi: a versen simán elbőgtem magam.
Egyébként mostanában lettem ilyen érzékeny újra. Csak nézem a babám ahogy alszik vagy beszél hozzám, és elérzékenyülök és nem győzök köszönetet mondani érte. És előre -utálom-, hogy nagy lesz és majd nem lehet ölelgetni, ezért aztán Zsant teljesen megértem...
Luc: amiket írtak a kórházról az mind igaz. uff.
Denizsa: melyik megatoysból lesz outlet??????
Ja, nekem is belekönyökölt a dokim a végén a hasamba, de én azt akkor fel sem fogtam, és igazából éreztem, hgoy az is segíti a babó kijövetelét. Este az ágyban meg alig kaptam levegőt, úgy fájtak a bordáim. Nem tudtam mire vélni a dolgot. Aztán másnap mikor már volt erőm zuhanyozni és levetkőztem akkor láttam, hogy csupa kék-zöld folt a mellkasom. Akkor csodálkoztam rá, hogy ezek szerint nem kis erővel feküdt rám a dokinéni

De ez is elmúlik, mint az összes fájdalom ami akkor még sajog.
Proone: Feltennél minket is a táblára? Milyen infót kell hozzá megadnom?
Köszi
Rylie