A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

zsuka.Konyhabutorra nem futjaKép
marad a regi,amit a nagyim hagyott itt mert neki uj kellet,nekem meg jo ez az agyonhasznalt.
Szerettem volna en is ujat,de eselyem sincs ra.
Ezt akarom valamilyen uton modon helyrehoni.Van olyan ragados tapetafele,azzal szeretnem behuzni.
Meglatjuk mi sul ki belole.

Kép
monyoka

Jaj majd el felejtettem!

Nekünk a párna hozta meg a sikert! Na jó, biztos nem csak az, de az volt az első hogy popsi alá raktam Kép

kancellárka

kancelarka.

nekunk az este volt az elso popsialatetes dolog.
olyan kenyelmetlen volt,meg szerintem igy is kifolyt.Kép

Kép
monyoka

Monyoka! Akkor gyertya állás Kép
Nekem annyira nem volt kényelmetlen, és nem is folyt ki.

kancellárka

HÚÚÚ!!De aranyosak vagytok,hogy ennyien irtatok!!KépKancellárka,Mátra kedves,Zsúka,Anikó,Brenáta,Monyóka,Duddu!Jó kis csapat ez,nemhiába szerettem volna Én is idetartozni!!KépElőször is,köszönöm a biztatást!KépMost a 27.napnál tartok,de rendszertelen a menstruációm,ezért csak kb.re tudom,hogy mikor fog megjönni!/Bárcsak már ott tartanánk,hogy nem jönne meg!/Na mindegy!Türelmes vagyok!DE CSAK NAGYON NEHEZEN!!Én is sokat szenvedtem a pózok miatt,de egy nőgyógy.doki aztmondta,hogy teljesen mindegy,hogy milyen a póz,ha akar megtapad még olyan "ÁLLÓS" pózban is a baba!Egyébként Anyukám egyedül nevelt hármunkat,elég nehéz körülmények között,és nemgondolta,hogy terhes velem,de amikor megtudta,hogy a pocijában vagyok nem örült!KépSokmindent csinált,hogy ne maradjak meg,emelgetett dolgokat,stb.............És lám!Ittvagyok 28 évesen!Na mindegy!Nemfárasztalak Titeket ezzel!Én is csináltam gyertyaállást,párnát has alá,alúlról,felülről,dehát............Egyébként megfigyeltem,hogy ebben a hónapban csak úgy becuppan Apa......._je.Sokkal-Sokkal nedvdúsabb vagyok!Ilyenről hallott már valaki?
lory_d

OOPS!Elfelejtettem!!Mátra Kedves!!KépIgen,mi kislányt szeretnénk,mert a családban mindehol csak fiu van!!Bár a tesómtól németo.ból csak fiú ruhácskákat öröklünk!Mindegy!Lesz ami lesz!Kép
lory_d

lory.Kivanom hogy ne is jojjon mostmar meg.
szerintem is ha valmi megtapad es jol akkor nem lehet kizavarni onnan.A nagybatyam is nem akart gyerek,a mama is emelgett meg mindent kiprobalt megis megvan a nagybatyamKép

Most lehet hogy ez irto hulyeseg de,mi most ugy probaltuk meg hogy addig maradtunk ugy amig apa lelankadt valamennyire.Mert amugy ugy vettem eszre hogy mikor kiveszi egy csomo cuc jon ki vele(vakum,lehet hogy hulyeseg)

kancelarka.Gyertya miatt eccer ugy beutottem a fejem hogy aszittem otmaradok.lecsusztam az agyrol es telibe eltalaltam a szekrenyt.ferjem szemszogebol irto vicces volt.
azert maradt benn valami mert reggel a pisinel......

Kép
monyoka

Sziasztok!

Brenáta!
Köszi a gratulációt!Kép Azért még nem biztos a 2... Esély ugyan megvan, de bármi lehet...Kép

Sziszka!
Sajnálom..Kép Pedig már azt hittem...
Éljen a laptop! Ugye nem hagyod elöl többet? Főleg, ha Alfi ott sertepertél...Kép

Bogica!
Köszi...Kép
Pénteken védőnénis beszámolót kérünk!Kép Azért ma is írhatsz...Kép

Csibe!
Tanév végéig meló? Kitartás...
A postás "szerepet" köszi!Kép

Évi77!
Megy ez Apa nélkül is...Kép Olyan szerencsés Dórika! Nagyon jó anyucia van!Kép
A fotótól megint elolvattam...

Zsúka!
A tesztekről: én jól bírtam, mint Junko...Kép, bezzeg mostKép Még szerencse, hogy nincs itthon!
Nagyon jók a képek! Én még nem jártam E-ban...sőt, még repülni sem repültem soha...

Monyóka!
Hát, zajlotok mostanában!Kép Tegnapelött sziklakert, ma új konyha! Kép

Sosi!
Köszi!Kép
Hát tényleg ritkán jelentkezel...Kép
A kérdésedre ua az válaszom, progipótlás... Azért nagyon szorítok!!!Kép

Junko!
Miket írogatsz Te leány???Kép Megbeszéltük! BÍZNI, BÍZNI, BÍZNI!!!
Ha a szép szó nem segít, kiporoljuk a fenekedet...Kép Nagyon drukkolok!

Syry!
Neked is köszke!
Drukk megy arra is!Kép

Lory,Csillagverem!
Kép
Üdv itt!
Mielöbbi babásodást kívánok én is!Kép

Dido!
Hangosan is köszi!Kép

Mátra!
Minden rendben.Azt ugyan nem tudom, hogy belül mi történik..., illetve, ahogy utánanéztem, ha minden jól halad, akkor ma kezd el dobogni a kis szivecske/jük (megtermékenyülés után 3 hét és 1 napKép)
Hátad jobban van? Gyógypuszi!Kép (aranyeret nem gyógyítokKépKépKép)
Tegnap nekem is tök béna napom volt, teljesen le voltam lassulva... Biztos azért, mert napelemmel "működök"Kép A hidegfront eddig is megviselt, de tegnap! Pedig rengeteg tennivalóm volt itthon. Szalad az egész lakás... Kedden Marshallfürdetés volt, úgyhogy a fürdő kész csatatér lett...Apa is dolgozik már (vége a jólétnekKép), reggel 9-kor megy, éjfélre ér hazaKépKépKép Ma 8-kor indult... A vendéglátózás "előnyei"!!!

Aniko!
Szurikkal minden oké!KépSemmi panaszom rá! Mi csípőbe szúrjuk... Se csomó, se bekékülés! Különben, jegelni nem szabad, mert az olajos cucc még inkább megdermed és nehezebben terül szét! Maszírozás és melegítés!Kép
Jó, hogy már Neked is van "arcod"!Kép Kisfiad tündéri! Szépek vagytok!Kép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok!

Zsúka, Mátra!

Most lebuktam a fagyikehely a terhességi szénhidrátdiétám része voltKép Persze szigorúan nem orvosi rendelvényre. Persze, hogy Stöpszlinek ízlett, naná anyja gyerkőce!

Sosi!

Kevés progi nem problemó, kapsz kúpot, és minden megy a maga útján, csak be kell tartani a szedési utasítást, amit nekem egy kicsit nehéz volt elsőre felfognom. Na jó másodikra is, de most már profi vagyok, lehet kérdezni!

Syry!

Az orvosom nagyon húzta az orrát, mikor mondtam, hogy az uccsó ciklusaim32-34 naposak voltak. Nem fejtette ki, hogy mi nem OK, de valami bizti nem. Lehet, hogy a párnázás mellett ezt nem ártanod megkérdezned!!!

Évi!

Nagyon szép a kis Dorcipó!

Anikó!

Nagyon jó a képKép
Jé Te is Dunakeszin laksz? Mi is oda készülünk, csak még nem tudom mikor is jutunk el oda. Akkor majd randizhatunk is:-)Ha már erre rájöttem, akkor bocsi, kicsit szenilis vagyokKép

Juca

tjuca

Köszi Brill!!Aranyos vagy!!Hogy csinálod az integető smiley-it??
Monyoka!Neharagudj,hogy ezt irom,de Én is nagyot nevettem a gyertyádon!!
lory_d

brill.orulok hogy jol vagytok.Vendeglatoipar.(hat en is tudnek meselni,pedig en csak cukrasz vagyok.
ja,igen rettento beindultunk.Kozben meg a vetemenyesem is el van ultetve,repa zoldseg stb.
majd ha lesz kep teszek fel a sziklaketemrol,irto buszke vagyok ra,csak kicsit keves benne a sziklaKépna de a tobbi szuperKép

Lory.Aztan mikor mar felocsudtam,en is konyesre nevettem magamKépAzota atrandeztuk a szobat,a szekreny jo messze van az agytol,de azert meg elenken elnek az emlekekKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Unique druszám!
Olvasgatok igen, csak változatlanul viszonylag sok a munkám, így inkább csak felületesen létezem köztetek. De azt azért mindig figyelem, hogy Laura mikor érzi majd a nap melegét és a tavasz illatát a pocidban, és mikor dönt úgy ennek hatására, hogy még többet akar belőle Kép
Amúgy változatlan a helyzetem, menzi sehol, hangulat többnyire a béka segge alatt, hőhullámok vannak, most megint jönnek patik, hőm alap (hetente, 2 hetente 1-szer megmérem amikor már nagyon paragép vagyok).

Drága Rékám! Kép
Tudom én hogy el vagy havazódva, és ha csak hónapok múlva jön az a kérdésekkel teli levél Kép, a barátság az barátság marad! Sokat gondolok rád!

Anikó Kép
Nagyon aranyosak vagytok a képen!

Zsúka
Egyiptom állat jó lehetett, nekem csak Tunéziát volt szerencsém látni, de beleszerettem.... tenger, pálmák, sivatag, forróság ... tiszta egzotikum Kép

Syry
Az ejakuláció után már pár perccel a spermiumok kiszabadulnak az ejakulátumból, és elindulnak felfelé, a méhszájon és méhen át a petevezetékek felé. Azért hasznos a gyertyázás vagy párnák a popsi alá és kis nyugi ebben a pozicióban, mert a gravitációval segíted az útjukat. Mert elég nehéz ám nekik azért eljutni a petesejtig, nem véletlen pusztulnak el közben olyan sok millióan Kép Én. kb. 15-30 percet szoktam gyertyázni, persze ha felállok a maradék anyag kifolyik, de a lényeg akkor már rég nem ott van - elméletileg!

Üdvözlöm az új topiktagokat, sok sikert kívánok nektek! Kép
Vendég

Lányok!

Látom a kispárna egy kicsit felélénkítette a topikot! Én nem sok jelentőséget adnék ennek, de ugye minden módszert meg kell fontolni.
Azért lenne egy apró megjegyzésem a témához. Ezt is lehet úgy csinálni, hogy ne egy szükséges plusz kellemetlenség legyen. Párna már a kezdetektől ott lehet, lehet vele csatázniKép Ja és a gyertyaállás amellett, hogy muris, eléggé nehéz is szerintem. Itt is csak azt tudom javasolni, hogy a párna is csak addig segít, míg megmarad a huncut hangulat, és nem egy végrehajtandó feladat. Egyébként szerintem így is szexi lehet egy nő, csak fantázia kell hozzá, én pl. szerettem így tincitáncizni, mondjuk hason vagy négykézláb hatékonyabb és könnyebb, mint háton!
Remélem nem voltam sem túl érthetetlen sem túl explicitKép Abban pedig egyetértek az előttem szólóval, hogy ha egy lurkó meg akar tapadni, akkor meg is fog, minden póz és speckó módszer hiányában is:-)
Ja és amit mindig hajtogatok, hogy csak azt, ami örömet okoz, de azt sokszor és jó kedéllyelKép

Juca

tjuca

Juca!!
Eggyetértek Én is veled!!
Bár kicsit sűrűbb lett az együttlétek száma amióta rajtavagyunk a babatémán!!Sajna már volt,hogy ezt Apa is megjegyezte!!Kép
Na mindegy!!Megvigasztaltam "mással"!Kép
Lory D.
lory_d

juca,igazad van.a lenyeg hogy jo legyen.Mi a kisparnat csak egyuttlet utan tegyuk a popsi ala,kozben nem.
Csak azt valalom be ami nekem is jo.Most ha valaki kitalalna hogy fejenallva eselyesebb,bizti maradnak azert a normalis modszernel.

Lory.Mi ebben a ciklusban 3 szor voltunk csak egyutt.Egy het mosolyszunet volt,na meg jon apa bolcsifoga es tiszta nyugos.

Kép
monyoka

Tjuca
Tündi30
köszi a tanácsokat. Minden info fontos, ki tudja...
Leírom az utolsó 12 menzi napjait:
33,32,39,36,42,30,36,37,32,33,33,35... most pedig? ma vagyok 37-en. Ha átlagot vonunk az 34,83=35. szerintetek ez nagyon ingadozós ciklus?? Bocsi, hogy ilyennel fárasztalak titeket.
A dokinak, amikor február 16-án voltam nála (új doki, akkor voltam először nála, azt mondtam, hogy kb 35 naposak a ciklusaim. azt mondta ez nem gond, csak akkor inkább a 19-22 nap körül lehetnek a fogékony napok.)
Loryd- Csillagverem - üdv itt. (igazából én is új vagyok, bár november óta olvasom a többieket, de csak ritkán írok.)
megyek vissza dolgozni....
puszi

Kép

Kép
syrynx

Lory!

Ezt már egyszer írtam Monyónak, hogy szerintem az a baj, hogy ilyenkor hajlamos az ember lánya elfelejteni a dögönyt, csikit, párnacsatát, tejszínhabot, csokit, pancsit, fülrágcsálást majd libabőrt..., pedig szerintem ez a sava borsa a dolognakKép

Na most már tényleg dolgoz, mert ha ezt elolvassa a főnököm, na az igaz, hogy szerintem ezt otthon alapból elfelejtette, ezért is ilyen sárkány a munkahelyén!

Juca

tjuca

juca.Nekunk alapbol sincsenek ilyen dolgok amiket felsoroltal,ugyhogy nics ami hianyozzon.
sokat gondolkoztam ezen,hogy masok hogy csinaljak,na bizti hogy a mienken azok elaludnanak.
na mindegy,ez mar nem ide illo tema.

Kép
monyoka

Sziasztok!
Köszi mindenkinek, de a hátam csak mérsékelten javult. Egyébként tényleg jól néztem volna ki a szennyestartóval a fejemen. Bár könnyű lett volna hozzáöltözni, mert fehér Kép
Kenegetem az aloe verás krémmel, attól jobb, de nem tart soká + mydeton.

Brill!
Örülök, hogy renben mennek a dolgok KépA vendéglátózás meg... háááááááát tudod, mindennek megvan az előnye, hátránya. Én nem vendéglátózom, megésem kerülök gyakran éjfél előtt ágyba. Reggel 5,30-kor csörög az óra. Kép Kép
De egész megszoktam már. Ez akkor dühítő, mikor alhatnék és akkor is felébredek. Nemesfém pedig nincs. Még. Kép Kép

Kancellárka!
Nálunk is mindenki bagózik. Már itthon anyáméknál. Tudom, hogy a halálos ágyukról feleklnének Kép

Lory!
Türelem, türelem, türelem.

Monyóka!
Jó a tapadós tapéta. Olyan szép dolgokat lehet készíteni. És ha tudsz szalvéta képeket készíteni, akkor a konyhaszekrény tapétájából lehet olyan keret és a holker alatti csík is lehet olyan, vagy hasonló. Olyan, mintha új konyhád lenne. Én ősszel csináltam.

Anikó!
Tündéri a kisfiad. Szépek vagytok nagyon. Kép

Juca!
Drága, muszály mindig az eszembe hozni? Azóta kívánom a fagyit. Azt a fagyit Kép Kép Kép Már csak 2 nap a melóhelyen? Pénteken lesz valamio elbúcsúztatás vagy ilyesmi?

Csillagverem!
Kép

Remélem gyorsan babásodsz. Kép

Évi77!
Csodás baba. De ugye nem gondolod, hogy ennyi képpel beérjük ??????!!!!!!!!! Kép Kép Kép

Hát rengeteget írtatok délelőtt. Remélem senki nem maradt ki. Kép
mátra

Syry!

Végre egy statisztikus:-)
Én csak azt tudom mondani, ami nálam volt. Jó lett volna, ha az orvos mond is valamit, de akkor már ott volt Stöpszli, ezért inkább nem mondott semmit. Szerintem azért ez nem mondható rendszeresnek, valamint a 28 naptól is lényegesen eltér. Félre ne érts nem szeretnélek paráztatni, csak azt mondom, hogy nekem erre az orvos szigorúan vonta a szemöldökét, és csóválta a fejét.
Én inkább csak abban látom a bajt, ha így ugrál, akkor tényleg nem nagyon lehet számolgatni, de nekem annak idején (gimiben és egyetemen)néztek hormonszinteket, és nem nagyon stimmelt, de lám így is összejött Stöpszli. Persze más az, amikor számít az időtényező.

Juca

Juca

tjuca

matra van a konyhadrol kep?felbirnad tenni vagy elkuldeni mailben?

Kép
monyoka

Monyó!

Akkor sem most sem azért írtam, amit írtam, hogy ezzel a saját szokásokat boncolgassam, pusztán arra céloztam, hogy a célig sokféle út van. Az, hogy más hogyan viselkedne, az titeket ne érdekeljen, nektek legyen jóKép
Bölcsesség fog, hát az kínoz, pátyolgasd szegénytKép

Juca

tjuca

Mátra!

Késő bánatKép Engem mindig rá lehet bírni a fagyiraKép
Ma este sütök és kotyvasztok, én búcsúzok azoktól, akiket kedvelek.

Juca

tjuca

juca,nem jo de nem tudok ellene tenni.

Patyolgatom aza a baja,ha nem patyolgatom akkor meg az van hogy le se tojom.nem tudok vele mit csinalni.Olyan iszonyu nyugos.

Kép
monyoka

Na, akkor most bevallás és gyónás következik.

Már elég régen írtátok, hogy jobb a kedvem és megváltoztam. Van ám oka is. Először is hazaköltöztem, már egy pár hete. Lement rólam egy hatalmas nyomás abban a pillanatban. Ezért is igyekezetm kerülni azokat a kérdéseket, hogy az új dokinál egyedül voltam-e. Szóval úgy gondoltam, hogy ami nem megy nem kell erőltetni. Rossz volt mind a kettőnknek, de még így is jó, hogy így derült ki, hogy még nem házasodtunk össze. Talán, ha nem lennék beteg, akkor több erőm lett volna harcolni a kapcsolat megmentéséért, de nem volt. Sokat hibáztam én is, és ő is. Nem egyértelműen rajta múlt, hogy szétment a kapcsolatunk. Voltak azonban kemény bántások az ő részéről, amik már nálam kiütötték a biztosítékot. Ez akkor tájt volt, mikor moziban voltunk.
A dolgonak itt nincs vége, mert én összetalálkoztam a régi nagy szerelemmel, akit én hagytam el, mert elvált volt és három gyereket nevelt egyedül. Nem mertem akkor bevállalni. A kapcsolatunkat akkor kezdtük feleleveníteni, amikor a mozi volt. Aki ott volt láthatta, ő jött értem. Mekkora fricska a sorstól, hogy most a három gyereke köt össze minket igen erősen. Mert nem marad gyerek nélkül, ha én nem tudok neki szülni. Viszont szeretné, ha lenne közös. Így most lett egy 14,16,18 éves gyerekem. A kicsi lány. Elfogatdtak és próbálnak erősen nem anyának hívni. Én nem szóltam ez ellen, de mikor valamelyiknek kiszalad a száján, a másik figyelmezteti, hogy engem ne bántson meg. Persze ő is ugyan úgy mondja legközelebb.Kép A gyerekek a maguk szintjén és érdeklődésének megfelelően tudnak mindent.
Én nagyon boldog vagyok. Ezt érezttétek ti is, és látja a környezetem. Olyan, mintha egy fél Gellért-hegy esett volna le rólam. A másik sajnos még ott van.

Jól esett ezt megosztani veletek és mindenkinek a belátásra bízom, hogy hogyan ítéli meg ezt a helyzetet. Tudjátok az előzményeket. Olvastatok akkor, és most. Nem mentegetőzöm, nem magyarázkodom, csak akartam, hogy tudjátok és osztozatok az én örömömben.

Jó itt lenni közötettek.
mátra

Monyóka!
A fentiek miatt sem már sajnos,m de nincs is digigépem Kép Majd a következőről ígérem Kép
De ha segfítség kell pontról-pontra elmagyarázok mindent mail-ben.

Angie???????
mátra

Sziasztok! Köszönöm a drukkot, üdvözlök mindenkit, nagyon aranyosak vagytok Mindannyian!!!
Monyoka: igazság szerint ma vagyok a ciklusnak igencsak a végén, elméletileg vasárnap kellene kopogtatnia, bár remélem nem találja meg a kopogtatót!!
A "tünetek"ről annyit, hogy elég erős mellfeszülésem van a ciklus 16-17. napjától, majdnem minden nap emellé alhasi fájdalmak jelentkeznek, amik nem görcsök, hanem inkább feszülős jellegű, hol egyik hol a másik oldalon. Csak azért kérdeztem mert ilyeneket még nem tapasztaltam korábban - mensi előtti utolsó héten szokott lenni mellfeszülés, de máskor nem -. Bár most szerencsére nem is tudnék nagyon izgulni, mert munka mellett suliba is járok és jövő héten vizsga (így van miért izgulni).
A gyertyapózzal kapcsolatban nekem az a tapasztalatom, hogy így "egy csepp sem veszett" kárba, és nekem olyan ajánlotta, akinek bevállt.. Tutira bevállt nekik mert egy hónapos a kislányuk.
Kellemes és szép napot mindenkinek!!
Vendég

Mátra!

A te életed, döntésed, én csak imádkozni tudok érted, hogy minden jól alakuljon:-)
Ha ez jelent valamit, a párod nagyon szimpatikus volt, és aki három gyereket nevel egyedül, az rossz ember nem lehet!

Juca

tjuca

Mátra
Köszönöm az őszinteséged! Bár nem pont vagyok tisztában az előzményekkel (ez az én hibám), csak a zűrzavart érzékeltem, és nagoyn jó olvasni, hoyg megtaláltad a kivezető utat a kátyúból. Érdekes lehet ez a hirtelen 3 gyerek dolog Kép Mindenesetre azt kívánom neked, hogy innentől tényleg az igazi boldogság szállja meg minden porcikádat, és ha úgy akarjátok, akkor a közös babaproject is kedvetek szerint alakuljon! Minden jót!
Vendég

Mátra!
Szerintem az a lényeg, hogy boldog vagy és ha ehhez ez kellet, akkor ez nem véletlenül alakult így. Kívánom, hogy megtaláld a boldogságodat és remélem ez is nagyban hozzájárul majd gyógyulásodhoz, és a negyedik csemete tervezéséhez megvalósításához.
Sok kitartást és örömöt kívánok nektek, az új és nagy családodnak Kép

Közben elvoltam ebédelni és mivel anniyt beszéltetek a fagyiról, hát betértem egy fagyizóba desszertért. Kép

kancellárka

Sziasztok!

Évi!

Biztos, hogy Te is eljutsz, én se gondoltam, hogy a sok adósság mellett (lakás,autó) valaha eljutok ilyen helyre.

Manyoka!

Sebaj a szüleim is, akik panel lakásban laknak még az eredeti konyhabútor van, öntapadós tapétával van behúzva és nagyon jól néz ki. Tehát ebből következik, hogy a Tied is nagyon nagyon szép lesz.
Amúgy egyszerűen csúcs vagy, ez a gyertya sztori. Ne haragudj, de annyira jólesett nevetnem. ha nem jön most össze, biztos, hogy meg fogom én is próbálni ezt a gyertyát, csak a komódot kellene elraknom? Kép

Brill!

Egyszer Te is felülsz egy repülőgépre, én is vártam rá 28 évet. A tesztet elrakta előlem a férjecském, úgyhogy ő az én kontrollom, hogy idő előtt ne próbálgassak. Ha engedné akkor a fizetésem egy részét a gyógyszertárban tesztekre költeném.

Juca!

Tegnap láttam ugye azt a bizonyos fagyikelyhet, azóta arra spórolok, hogy egy cukrászdát valahogy útba ejtsek.

Tündi!

Biztos szép lehetett Tunézia is, gondolom ott is olyan kedvesek az emberek.

Mátra!

A lényeg: Neked mi a jó? Maradj örökre boldog! Kép

Lory-d!

Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön. Türelem, türelem..........
zsúka

Sziasztok,

MÉG MINDIG EGYBEN!

Évi77Kép
Nem, nem Streptococcus a bacim, hanem Straphylococcus. Penicillin rezisztens. Egyébként azért paráztam csak, mert a mamám is és én is penicillin érzékenyek vagyunk, így nagy a valószínűsége, hogy Laura is az lesz, ezért nem szeretném, ha penicillint kapna. De meg is néztem, hogy ez a baci penicillin rezisztens, így bármi más jó rá a penicillin-en kívül. Kicsit megnyugodtam. Majd én is kérek infúziót, hogy ne Laurának kelljen beadni...
Dóricica maga a tökély! Gyönyörű! Tényleg harapnivaló pofija van Kép
Most már nagyon elkezdett nyomni lenn a csontjaimnál Laura, alig bírok ülni, sokszor nagyon kemény... Remélem, ez már tényleg annak a jele, hogy lassan szeretne kibújni Kép

MátraKép
Olyan jó volt olvasni a soraidat! Tényleg árad belőle az optimizzmus! Úgy örülök neki, hogy így Rád talált a boldogság! Már nagyon Rád fért... Amúgy a dátumokkal nem tudom, mi lesz. Igazából 2005. július 10-11-én volt a nagy találkozás apa és az én sejtjeim között (ez biztos), hát, még nem számoltam utána, hogy az a szülés időpontjára nézve mit is jelent... Kép

TündiKép
Hát... Nem igazán tudok hozzászólni ehhez, hogy még azóta mindig nem jött meg Neked. Dokid mond rá valamit? Meddig kell megjönnie? Mikor kell gyógyszerrel rásegíteni? Gondolom, ez azért nem fog sokáig így tartani... Szegénykém. Nagyon drukkolok Neked!

JucaKép
Milyen okos dolgokat írsz Te itt az együttlétről! Kép Párnacsata, fülharapdálás... Kép Tetszik Juca "iskolája" Kép
Milyen a málnatea? Kipróbáltad már?

DudduKép
Azért megnyugtató, hogy Rókáék Veled vannak, nem? Olyankor érzi igazán az ember lánya, hogy minden rendben van odabenn Kép

MonyókaKép
Köszönöm, drága vagy, hogy így izgulsz értünk! Kép

Puszi Mindenkinek!

Unique
40+0

KépKép
unique

Matra mikor az elso sort elolvastam lebiggyedt a szam,aztan a hogy tovabb olvastam egyre jobb lett.Remelem hogy mostmar boldog leszel.Talan tenyleg jobb hogy nem hazasodtatok ossze.
Kivanom a legjobbakat.

zsuka.AAAAAAA nem kell a komodot arebb rakniKépha van bukosisakod akkor siman jo az isKép

unique.persze hogy izgulok mindenkiert aki szul es aki szulni akar es aki teherbe akar esni es aki mar terhes es aki mar anyuka.:ona szoval mindenkiertKép

Kép
monyoka

Monyoka!

Most néztem meg az esküvői képeteket, annyira szépek vagytok!

Zsúka
zsúka

Juca!

De szépek vagytok Ti is ezen az esküvői képen.

Zsúka
zsúka

zsuka.KoszonjukKépszerinted hasonlitunk egymasra?

Kép
monyoka

Monyoka!

Ezt most nem értem. Bocsi Kép
zsúka

Unique!

Hát Laura nem egy kapkodós! Már kíváncsi vagyok a kiscsajszira, igazán előbújhatna, a pocakod már jól ismerem. Lehet megtanulta tőled az inkognitót, mutat is meg nem is, te is megfoghatod a talpát, de csak a pocakmembránodon keresztül bibíí. Ez lehet azért van, mert Jucanéni elől mindig lenyisszantottad a fejedKépKépKép Te tanítottad a lányodat, nézd meg az uh képeken is mindig takarja az arcát:-))))))Málnaeta majd akkor, ha mondja a szülésznő, akkora kedvet csináltatok hozzáKép

Zsú!
A fagyi finom és egészséges, ezt be is bizonyítom papírom van róla (egy szalvétaKép)
Köszi a dícséretet. Albumban vannak nem műtermi képek is, Tjuca az album címe. Egyébként nagyon jó a tengerparti kép, bár sárgulok egy kicsit a 90-60-90-es arányaidon:-)

Na most kiderült, hogy mától alkalmatlan vagyok a munkára, de ezt ti is látjátok! Nyugodtan lőjetek le!

Juca

tjuca

semmi gond zsuka.Csak kivancsi voltam te miit mondasz.Mert joparan(piac,korhaz)testvernek neztek bennunket.Sot egyszer meglatogattuk anyosomat es a szobatarsai raripakodtak hogy.nem is mondtad hogy harom gyereked van.
Szerintem nem anyira hasonlitunk,bar van nehany dolog ami mindkettonknel ugyanolyan.

Kép
monyoka

Köszönöm, hogy ilyen kedvesen reagáltatok. Valóban nagyon szeretjük egymást. A három gyerek problematikája már fel is merült Kép A legnagyobbat már nevelnem is kellett. A klasszikus cigaretta. Meglepően jól reagált. Az apja nem tudta, hogy cigizik, én már az első alkalmakkor gyanakodtam, aztán biztos lett. Kép
Hát nem tudom majd miléyen lesz a tartós együttélés. Egyébként házasságot tervez, már bemutatott az apukájának, és nem győzöm visszafogni.Ha tehetné már rég az anyakönyv vezető elé vitt volna Kép

Ma este eluttazunk, egyenlőre csak Pestre, holnap hajnalban 3! (fúúúúúúúúúúúúúúj) indulunk egy Bécs-Berlin- München- Prága körútra. Neki kell mennie, és kiharcolta, hogy mehessek vele. A gyerekeknek szabad hétvége. A nagyanyjuk fél felügyelete alatt. Szóval, ha nem lesz net a közelemben nem igen tudok vasárnap estig jönni.
De estig még van ám idő Kép
mátra

Uniqe!
Laura szerintem már kezdi komolyan gondolni. Lehet, mire hazaérek már kintiLaura lesz Kép

Lányok, én lehet, hogy nagyon buta vagyok, de mi az a málnatea és miért kell inni és miért a szülésznő mondja meg????????
mátra

Sziasztok lányok!
Köszönöm a dicséretet nagyon aranyosak vagytok!
Jol esik!

Évi77!
Dori egyszerűen csodálatos baba!
Annyira szép!
Ez az egy kép azért tényleg kevés!

Brill!
Én a jegelést a lila foltokra értettem mert anno nekem is kiemelték hogy szigorú szobahőmérsékleten tartani mert megőrülök amikor beadják!
De örülök hogy zökkenőmentesen mennek a dolgok!

Juca!
Mikortol leszel Dunakeszi lakos?
Nagyon örülnék ha találkoznánk!
Én is szerettem volna megjegyezni,hogy nagyon szép vagy a képen!
És hogy a fejed is rajta van?!....
Minden elismerésem a tied!
Ez becsülendő és nagybátorságra vall!
De ha én is ilyen szép kismama lennék én is megmutatnám országnak-világnak!

Tündi!
Hormon vizsgálat volt nálad?
Nem gyanakodnak valamire?

Mátra!
Nagy dolgokon mentél keresztül!
Hidd el igy hogy már nincs görcsölés pikk-pakk ott lesz a kisbaba!Tiszta szivemből kivánom neked hogy legyetek együtt nagyon boldogok!Sokszor milyen érdekes dolgokat produkál az élet!

Junko!
Merre vagy?
A hőmérősben olvastalak!
Tessék ide is irni!

Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Szia Juca, Manyoka!

Annyi mindent írtam Nektek, hogy szépek vagytok meg minden de elszállt az egész. Mérges vagyok.
Próbálok egy képet felrakni az esküvőnkről ami a benti gépemen is van, de csak menyecskeruhás.Kép
zsúka

Mátra! Hűűű nem gyors ez a tempó egy kicsit?Kép))) De a lényeg, hogy a tiéd...... S légy boldog, ha ez kellett...
Juca hagyjál már ezzel a afagyilval, mert most kimegyek s veszek egyet valahol, csak úgy lazánKép))))))
Csillagverem üdv köztünk, s légy ügyi te is.
Unique remélem Laura már kijön vééégre Pancsi
pancsi20

Pancsi édes bogár, tündér vagy. Dehogy nem. De ha osztok szorzok, 5 éve ismerjük egymást, ebből 3 volt együtt. Tudod, időm sem sok van a babára, ha még emlékszel rá, úgyhogy nincs sok lehetőségem mérlegelni. De azt hiszem nem is kell. Majd egyszer, ha nagyon - nagyon szerelmes leszel,és téged is nagyon-nagyon szeret valaki aztán rosszul döntesz és kapsz még egy lehetőséget megértesz. Azért remélem, te okos kislány vagy és soha-soha nem döntesz rosszul.Kép

Zsúka!
Csodaszép. A hajad is nagyon jól lett elkészítve. Kép Hiába na. Aki szép, az szép Kép
mátra

Zsúka!
Én is irigykedem ám egy kicsit!
Nagyon csini lány vagy!
Szépek vagytok a foton nagyon!
Tényleg jo a hajad!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Mátra!
Drága,nagyon jo utat!
És érezzétek nagyon jol magatokat és "egymást"!!!
Hétfőn beszámolo!
Puszi AnikoKép
Aztán ilyenek legyetek ám!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
köszönöm!
Igyekezni fogunk Kép

Kép
mátra

Sziasztok!

Ma nem sokat ér a munkám, többet lógok az interneten,pedig az asztalon lévő tornyosuló papírok elintézésre várnak.

Köszönöm a dicséretet, csak fodrász és smink, na meg egy jó ruci.
Azért Ti se panaszkodhattok.

Junko!

Megnéztem a fényképalbumod! Szép pár vagytok, na meg a 3 kisfiú, ahogy ül a lépcsőn....A legeslegjobban az utolsó kép tetszik, annyira jól áll a terhesség. Ugye nekem is lesz hamarosan ilyen nagy pocim Ühüm ühüm
zsúka

Unique
Február közepe óta nem voltam dokinál, nincs is miért menni. Utolsó szuri után 8-10 hét a minimum az első menziig, de valakinek 13-15 hétre rá jött meg. Én még a 8 hetemmel bőven normális időben vagyok, nincs miért aggódnom, csak már nehéz várni Kép Ha megjön, majd eldöntöm a hogyan továbbot, egyenlőre nincs kedvem dokihoz menni.

Anikó
Nekem most nincs ciklusom, nem lenne értelme a hormonvizsgálatnak. Majd menzi után valamikor esedékes lesz ez is, meg UH is. Egyébként az endó előtt rendben voltak a hormonjaim.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: